remenykedo

Bukarest szerint a román kormányfő akasztással fenyegetőző kijelentése nem volt magyarellenes
Nem ertem a fidess felhaborodasat, hat nem ezt akarta orban, ne mondja nekem senki, hogy a sok uszitas, igergetes, kovetkezmenyevel nem volt tisztaba, cask nem torodott vele, nem szamitott, hogy milyen lavinat indit el, cask szavazzanak ra. Ennyit er az o magyarsag szeretete. Ossze ugrasztani az embereket barhol eljenek is, ujra hatranyba, veszelybe kerul miatta a kulhoni magyarsag elete. Lesznek ebbol meg komolyabb attrocitasok is, amikor a fanatikus roman, szerb, szlovak, stb emberek ujra a magyarsag ellen fordulnak. A tobbi partnak meg ezt kene szamon kerni a fideszen es a kovetoin, hiszen itt az elo pelda, hogy mennyire gyengen vettek a fidesz nyomulasat a kornyezo orszagok belugyeinek beavatkozasa miatt. Ez lett az eredmenye a gyengeseguknek.
Végrehajtást rendelt el Mészáros Lőrinc médiacégénél a bíróság
@karma1: Ugyan miert kellene szolni neki, hisz ez csak egy atlatszo szimpla porhintes a nepnek. Fosik loloke es cegeres kebelbaratja is, igy loloke parancsra bealdozza a leggyengebb lancszemet a kozos birdalombol, mutatva ezzel, hogy vele sincs kivetel teve, de ugyanakkor rogton vasarol helyette masikat, masikakat. Lehetoleg jovial ertekesebbet. Ugyan mar akin szivarzsebbol kipengette Aniko asszony rokonsaganak a tobb 10 millions sarat alig par hate, az ne tudna rendezni a sajat sarat.Szepen leosztott ordas hazugsag, jol mukodik a penzmosoda, valoszinubb, hogy ezeket a milliardokat fektette be Erdogan baráti hazajaba a kis Nerot kisero 72 fidessnyik megbizhato nyalonc. Erre a dohanyra egy idore keresztet vethetunk, de lehet hogy vegleg, Erdogan nem fogja hagyni egy esetleges valto kormanynak kipiszkalni a felhold alol, lenyulja inkabb o, de lehet meg valtas elott is megteszi. Ugy hogy nem kell itt senki mast figyelmeztetni mint a nepet, szepen lezsirozott tranzakcio volt ez is a mafia baroink reszerol.
Orbán csak nevetett egyet arra, hogy beperli-e Gyurcsányt – videó
@volvós: Ne foglalkozz Szokrakesz rofogesevel, siman lepj at raja. A tobbseg itt mar arra semi erdemesiti, hogy eszre vegye, nincs jelentosege annak, hogy itt vagy mashol rofog, jelentektelen figural. Egyszeruen agyon kell halgatni es szepen kimulik magatol..
Tüntetők az Oktogonon
@Cicamama55: Szerintem meg nem ertelmetlen tobb uzenete is van, egyreszrol fentartja es folyamatossa teszi az emberek velemenyek kinyilvanitasat, felhivja a figyelmet hogy most mar nem szabad az apatiaba visszasulyedni, nem szabad a kormanyoldal titkositasait elfogadni semmifele ugyben. Mindaddig ki kell tartani, tuntetni, barhol ahold. ez jelzeserteku lehet. Raadasul ez most meg idoszeru is az orosz nagykovetsegnel a csecsen ferfi onbiraskodasa mi att is. Tovabba Ami a legfontosabb, hogy Hogyan  rendezte, rendezi le ezt az ugyet  a Ma gyar es az orosz fel. Azt mar tudjuk, hogy az oroszok sehogy semi, mintha otthon lennenek szerintuk ez nem oket erinto  ugy, majd a magyar rendorseg,,. A magyar rendorsegnek meg lathatoan fontosabb egy bekes 2-300 emberes tuntetesnel  felelem kelto erofitogtataskent 70 kocsival kivonultatni 500 rendort. Tanulsaga is van, most mar partunk es kormanyunk  vegre felremagyarazhatatlanul szint valott, hogy mi varhato a jovoben toluk. Ha ez bejon nekik akkor volt csecsen ugly nincs csecsen ugy. Ez most megmutatta, hog mennyire erdekli a magyar emberek sorsa oket, es mit szannak  a jovore nezve az orszag nepenek.