rendiboy

Szeretnél még jobban ráhangolódni a karáconyi hangulatra? Ebben segítünk most neked!

Közeledik a karácsony és átszeretnéd élni a karácsony tökéletes hangulatát az otthonodban karácsonyfa vásárlása nélkül?

Putyin: a nyugati országok gyarmatukká tették Ukrajnát

Putyin azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy a “NATO agresszív bővítésével” lerombolta “a stratégiai stabilitás évtizedek alatt kialakított struktúráját”. Az orosz elnök szerint a Nyugat az alternatív fejlődési modellek elrettentése céljából törvénytelen szankciókat vezet be, a “színes forradalmak”...

Problémád adódott új Samsung UE43TU7022 Smart TV-d használata közben? Van megoldás!

A Crystal Display technológiával ellátott UHD felbontású Samsung Smart TV több egy egyszerű televíziónál, a Smart jelző arról árulkodik, hogy valójában ez egy okos tévé, ami attól különleges, hogy önálló operációs rendszerrel rendelkezik, ennek köszönhetően gyerekjáték vele az internetes tartalmak és alkalmazások...

Messenger Lite 288.0 (magyar) letöltés

Nagyon belassul Android mobilod amikor a Facebook Messenger alkalmazást elindítod?

Hogyan válasszak pingpong asztalt és ütőt?

Az asztalitenisz mai formáját a 19. századra érte el Angliában, ahol a tehetősek és előkelők sportja volt.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro magyar nyelvű használati útmutatójának letöltése PDF formátumban

Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Xiaomi robotporszívó használatbavétele előtt: „Hogyan tudom párosítani az okos porszívót a mobilommal, hogy működésre tudjam azt bírni?” Vagy „mit tegyek akkor, amikor 'Főkefe hiba' üzenet mellett megáll a robot porszívó és nem hajlandó folytatni munkáját?” Többek között ezekre...

Mit vigyünk magunkkal nyaraláskor?

Végre itt a nyár, ki ne akarna ebben a szép időben csobbanni egyet a Balatonban a Velencei vagy a Lupa tóban?

Befutott az Avast ingyenes vírusirtó 2021-es legújabb változata, amely magyar nyelvern is tud! (letöltés)

Töltsd le oldalunkról a világ egyik legmegbízhatóbb vírusirtóját teljesen ingyen, regisztráció nélkül! Az avast a vírusirtáson felül az internetről jövő fenyegetések ellen is hatékony védelmet nyújt.

Xiaomi Amazfit GTR magyar nyelvű használati útmutató

Xiaomi Amazfit GTR magyar nyelvű használati útmutató letöltés.

Google Play Áruház (Play Store) 22.4.28 letöltés

Hiába indítod el többször is a Google Play Store webáruház alkalmazást mégsem akar az megnyílni, vagy ha el is indul azonnal be is zárja magát?

Google Play Áruház (Play Store) 20.5.19 letöltés ÚJ!

Ez az letöltés kifejezetten azoknak nyújt nagy segítséget, akiknek valami oknál fogva nem található az Android alapú okostelefonján vagy tabletén a Google Play Áruház, vagy valami hiba miatt nem indul el.

Töltsd le oldalunkról a legújabb Google Chrome 64-Bit-es változatát a 81.0-s verziót!

Megjelent a világ legkedvelt és legjobb böngészőjének a Google Chrome legújabb verziója, amely teljes mértékben újra tervezett felhasználói felületet, valamint külsőt kapott!

Apple Watch Series (2/3/4/5) magyar nyelvű használati útmutató ingyen regisztráció nélkül!

Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek, mostantól az okos órákhoz nem adnak részletes papír alapú használati útmutatót, csak Max. 4-5 oldalast, amiből a bekapcsoláson kívül nem sokat lehet megtudni. Ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk neked azzal, hogy letölthetővé tesszük az Apple okosórák,...

Google Play Áruház (Play Store) 18.7.18 letöltés

A Google Play Store Android applikáció segítségével hozzáférhetsz a Google Webáruház összes tartalmához. Megtalálható benne számtalan Android játék, alkalmazás, könyv, film, zene és sok más ami garantálja az önfeledt szórakozást.

Samsung Galaxy A40 (SM-A405FN/DS) magyar nyelvű használati útmutató letöltése ingyen regisztráció nélkül

Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek, mostantól az okostelefonokhoz nem adnak részletes papír alapú használati útmutatót, csak Max. 4-5 oldalast, amiből a bekapcsoláson kívül nem sokat lehet megtudni.

A hihetetlen család 2 (Incredibles 2) HD háttérkép letöltés ingyen, regisztráció nélkül!

Ha a filmet már láttad és az nem lenne elég, akkor az alábbiakban A hihetetlen család 2 (Incredibles 2) című animációs filmről készült, jó minőségű háttérképeket töltheted le ingyen a számítógépedre vagy más eszközödre, amelyek formátuma: JPG és a méretük pedig 1920 x 1080 pixel.

Mozilla Firefox 61.0 64-Bit (magyar) letöltés ÚJ!

Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox, legújabb, fontos hibajavításokat és újdonságokat tartalmazó verziója, amely a sok nyelv közül támogatja a magyar nyelvet is.

Indul a futballünnep - Ki ül fel a focivilág trónjára?

Lapzártánk után vette kezdetét a 2018-as oroszországi futball-világbajnokság, hogy egy hónapon keresztül a fél világot a képernyők elé ültesse.

Megjelent az Adobe Acrobat Reader DC legújabb verziója ami magyarul is tud

Most ingyen letöltheted oldalunkról a most megjelent Az Adobe Acrobat Reader DC 2018-as verzióját, amely a sok nyelv közül már magyarul is tud. Lehet, hogy megfogant benned a kérdés? „Miért pont ezt töltsem le, PDF fájl megnyitáshoz?” A válasz egyszerű: Azért, mert ez az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen...

Viber Messenger 8.8.0.4 letöltés

Megérkezett és ingyen letöltheted oldalunkról az Android rendszerű okostelefonra és tabletre írt Viber alkalmazás legújabb verzióját, amely segítségével ingyenesen hívást indíthatsz, szöveges üzenetet, fotókat és videoüzeneteket küldhetsz világszerte...

Megjelent a legújabb Google Chrome böngésző, legújabb verziója

Megjelent a Google óriás ingyen letölthető, legújabb böngészője, amely a minimalista felületet, kifinomult technológiával ötvözve teszi számunkra az internet használatát gyorsabbá, biztonságosabbá és egyszerűbbé.

Végzetes telefontöltés

Egy nagyon szomorú eset történt meg az elmúlt napokban, Indiában.

Bemutatkozott a Samsung cég két legújabb zászlóshajója, amely nem meglepő módon a Galaxy S9 és Galayx S9+ nevet kapta

Az alábbi cikkben azon kívül, hogy megtudod, milyen forradalmi újdonságokkal próbál az új széria lenyűgözni, azt is eldöntheted érdemes-e lecserélned erre a jól bevált okosmobilod.

Hollywoodi rémálomgyár - A 90. Oscar-gála margójára

Az idei Oscar-díjátadó minden eddiginél erőszakosabban képviselte a szélsőliberális és transzhumanista eszméket, nyakon öntve élhetetlen polkorrektséggel.

Korrupciós vádakkal döntenék meg Netanjahut

Miközben reális veszélye van egy közel-keleti háború kirobbanásának, Izrael határain belül is komoly csatározások zajlanak.

Megjelent a Messenger Lite legújabb verziója Android telefonra és tabletre.

Végre megjelent és ingyen letölthető a várva várt Facebook Messenger kevesebb erőforrást igénylő változata, amely a Messenger Lite névre hallgat.