A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) mintegy 78 millió forint értékben 12 alacsony szén-dioxid kibocsátású hibridautó megvásárlására kötött szerződést, melyek segítségével a minisztérium akár 40 százalékkal kevesebb szén-dioxidot bocsáthat ki a jövőben - közölte a zöldtárca pénteken az MTI-vel.

Forrás: 168 óra Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
bort iszik, vizet prédikál... mert ugye ha repceolajat töltesz az autódba, az jövedéki adó csalás (jól mondom Zwei?)

amíg ekkora biznisz a hagyományos üzemanyag - az államnak az adók, és ki tudja még milyen mutyik révén - addig nem lesz ebben sem nagy előrelépés, csak ilyen kampányszerű baromságok...
Zwei
Jól mondod zsolti! Pontosan így van!
keseruimre
szegények, de sajnálom őket. csak 78 millióba kerül? az szinte semmi. nem is tudom, ugye tavaly vették a fullos páncélos audikat? azok már nem jók, úgy látom leamortizálódtak. gratulálok nekik, nekem nem akarnak venni egyet? vagy egy leamortizált audit hozzámdobhatnának. :)
Tcat
Ugyan már azokat a leamortizálódótt Audikat már hozzávágták valamelyik porontyukhoz, had legyen valami roncs amin kitanulja a gyerek a vezetést, ami bírja a parkoláskor az esetleges koccanásokat :P
keseruimre
Tcat: :D :D :D

erre nem is gondoltam :o ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.