Az új tanév beköszöntével rendszerint együtt jár az influenzás időszak kezdete. A legtöbb óvodás és kisdiák szeptember hónapban, vagy már az első napokban influenzássá válik. Tüsszögés, orrfolyás - kellemetlen tünetek.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Én már egy hete szenvedek tőle. Borzasztó.
36
@dömdödöm: Köszönöm. Azt nem bánom, hogy elindul az iskola, de a gyerekeket sajnálom a betegség miatt.
dömdödöm
@36: A betegség az nem jó az igaz deén nem sajnálom akis gézengúz kis rosszcsont Ödönkéket
járjanak szépen iskolába okosodjanak dörzsölődjenek .sokan mennének főiskolára meg mittomén hova közben olvasási földrajzi ,történelmi és szövegértési hiányosságokkal fejezik be a 8. -at :-((((
Ez később sajnos kevés lesz az üdvösséghez . :-(((((
36
@dömdödöm: Sajnos, minden évben növekszik a fejlesztő/felzárkóztató órák igénye. A tankerületnek külön kollégákat kell alkalmazni, a különórák megtartására. Persze a KLIK, szervezi a dolgokat, csak összevissza. De legtöbbször a működési terület kibővítésével.
Mindenesetre, a gyerek egyedüli munkája a tanulás.
dömdödöm
@36: Régen ezt úgy hívták hogy korrepetálás .Volt iskolai és magán . Vagy sikeres volt vagy nem .Hozzám matekból egy főiskolás csinos lány járt , elég rendesen elterelték bizonyos adottságai a figyelmemet . :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.