36

Orbán Viktor: Szép ország ez, jól lehet benne élni – Így lazít a NER
@karma1: Bármely érában, akit nem hívnak meg azokra a bizonyos vadászatokra, bajban van. Tehát, a társadalom 99.9%-a.

Egyébként, ajánlanám az egészséges Magyarországért program keretében, mi délután hasogatjuk és hordjuk be a téli tüzelő fát. Az is drága sport, de hasznos.
Újabb támadás: agyonlőtték a robbanóöves terroristákat
@Peller Anikó: Ezen, a mindenki maradjon otthon és ne kockáztassa az életét-dolgon nagyon kiakadtam(és részvétem az elhunytak családjainak). Rőzse viszi anyókát a helyzet! Őrület! Gyönyörű Európa, mi lett belőled?! Gerilla harc folyik az utcákon.:(
Döbbenet: 352 helyen nincs háziorvos az országban – térkép
Ugyanennek a térképnek, egy második címet is adni lehetne: Magyarország elnéptelenedő és elnéptelenedett települései.
Mától még kicsit visszatér a kánikula
Az ősz illata, azért ott van már a levegőben. Hmm..nagyon szeretem.
Most már hivatalos: Daniel Craig még egyszer, utoljára James Bond lesz
Daniel Craig a kedvenc film színészem. Bondnak, tökéletes. Szerintem, ő hozta fel a karaktert és a történetet, Pierce Brosnan ripacskodása után.
Orgiák és sörpartyk: így fesztiváloztak az Ókorban
Manapság is, megy a buli. Csak akik a rómaiak idejében gladiátor néven futottak, azok ma, a focisták.
Válogatott focista Görög Zita új szerelme
A focistától is lesz egy gyereke, plussz még egy gyerek tartás.
Liptai Klaudia, Fésűs Nelli pl. ezt csinálják, már két évtizede és megélnek belőle+a Vajna TV is futtatja őket.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
Életem egyetlen és legszeretettebb porszívója, egy NDK-s AKA volt. Anyám, kiadta a parancsot, hogy takarítás! és azzal, percek alatt, a tűlevéltől a papírgalacsinon át, a játék katonáig, mindent fel lehetett szippantani. Csak a porzsákra(szövet, nem papír, mint a mai játékokban) volt érzékeny.

Amúgy meg, ha az EU, megint barom döntést hozott a porszívókra, akkor takarító gépet kell venni és kész.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
Ezek a faszkalapok, lebutítanak mindent.
Ezekkel a gépekkel, csak a port felverni lehet. Nem takarítani.
Szándékosan gázolt katonákat egy autó Párizsban, 6 sebesült
@Manhattan: Na, de kérlek. Francia hazafi-aki olyan büszke a köztársaság vívmányaira. Szabad, testvér és még állítólag egyenlő is mindenkivel-és még büszke is a haza katonáira, hogy tenne ilyet.
Szándékosan gázolt katonákat egy autó Párizsban, 6 sebesült
Ez milyen groteszk. Prémium német autó márkával, BMW, a muszlim, elgázolja a francia katonát, Európában...
Merénylet Párizsban - Katonák sérültek, ketten súlyosan (videó)
@durbincs: A négerét is mi, fehérek fizetjük meg, hisz mi dolgozunk. Aztán majd gyorsan megdöglünk. Majd a magyar eü. segít. Ha már nem fizeted a sárga csekket, tepsi.
Merénylet Párizsban - Katonák sérültek, ketten súlyosan (videó)
@durbincs: Magyarország? Itt is a hitel és a kamat beszél, hisz ismét tele a TV reklám vegyél fel hitelt! felszólításokkal.(Ugyanúgy az agyamra mennek, mint a jobban teljesítünk szöveg.) A kormány is felvett hiteleket. Fejlesztési bankosokat, kínait, oroszt, most kelet felé adósodunk el. Az is csak adósság.
Merénylet Párizsban - Katonák sérültek, ketten súlyosan (videó)
@durbincs: A bankoknak, maffiának mindegy, hány halott és ki "állítja elő", csak legyen aki hitelt vesz fel, és mivel az európai, nem szül gyereket, a néger és a muszlim igen, majd ők vesznek fel hitelt, és/vagy az adott ország, ami eltartja őket. Itt a pénz számít, a hitel és a kamatos kamat nem az emberélet.

Az olaszok, most kapkodnak, de sajnos késő. Befeketedtek.
Párom, olasz származású és akivel otthon csak beszél telefonon, nem azt panaszolja, hogy feketék, vagy hogy honnan jöttek, hanem azt, hogy erőszakosak. Visszaélnek minden lehetőséggel. Olasz városok egyre több utcája egy közép-afrikai város, koszos, szutykos utcájához hasonlítanak.
Tömeges rosszullét a zalaegerszegi Flextronicsban
@karma1: Nézd...Elsőkézből tudom, hogy a multik, Magyarországon a legkorruptabb szereplők. Még a "gázszerelőnél" és a kormányzatnál is nagyobbak. Beszerzésekkor, 10%-ide, 20% oda. Kormányzati támogatás hegyek. Kiemelt partnerség, meg minden. Elsikálnak mindent...Sajnos.
Tömeges rosszullét a zalaegerszegi Flextronicsban
@karma1: A Flextronics, az egyik legnagyobb rabszolgahajcsár cég. Be van mindenki fenyítve, hogy vagy dolgozik(ünnep napokon is értsd, karácsony, húsvét stb.! csak erről mindenki hallgat) és kussol, vagy lehet menni.
Gondolom ment a termelés, miközben, vegyi anyagot használtak a zárt térben. Túzveszélyes is és mérgező. Nem egyedi eset és nem is elképzelhetetlen.:(
Az országa nyomorog, közben 1800 millió forintért (!) épít stadiont Szlovákiának Orbán
Ennyi pénzért vissza is adhatnák Révkomáromot.

U.i.:Csak megsúgom. A szlovák, átvágja a magyart a palánkon, mint a sicc. Soha nem lesznek hálásak semmiért. Ugyanígy a szerbek sem.
Tusup: „Az úszósport egyszerűen nem értékeli eléggé Katinkát”
Az élsport az egészség vége. Így hát, inkább örüljön Tusup és gyüjtögessék a vagyonkájukat, amíg Katinka pár évig még, nem rokkan le.
Vége az olcsóságnak: Kínába is megérkezett a munkaerőhiány
Kár, hogy Afrikáról egy sort sem ír. Pedig, szerintem Kína ott tervez és tesz igazán nagy dolgokat mostanában. Katonai erejével, már ott van, hisz tudja, az érdekeket meg kell védeni. Vasút vonalakat épít és talán majd ipart is telepít.

Amúgy, szomorú ez a cikk. A féktelen globalizáció, tönkre tesz mindent, miközben álszentül környezetet véd és az emberi jogokat harsogja, de elvárja a rabszolga munkát, semmi fizetésért. Mocsok dolgok ezek.
Szép új világ: egyre többen veszik feleségül a szexrobotjaikat
@wagabund: Az LMBTQ stb. vevőkörről nem is beszélve. No meg a gender tender. Tiszta aranybánya.
A németek kiutasították a vietnámi kémfőnököt és emberrablással vádolják az országot
Ez a kémkedés dolog, tényleg halhatatlan. Volt, van, lesz.

Érdekes az is, hogy a munkáspárti és liberális The Guardian, hogy kiáll Vietnám mellett. "Világ proletárjai egyesüljetek!":)
Viharos hétfő után szerdán ismét itt a hőség – fordulatos hétre számíthatunk
Én nem zárom ki, de teljesen nem is adok teret annak a véleménynek, hogy a szélsőséges időjárásnak, csak az ember az okozója.
Én úgy gondolom, több tényezős dolog ez. Egyrészt, maga a Föld önmagát is alakítja időjárás tekintetében. Másodszor az ember is(felhőmagvasítás, stb.) belepiszkál az időjárási rendszerbe. Harmadszorra, az eredménye az emberi beavatkozásnak egy eltorzult időjárás. Mi lehet/lesz télen??? Na, ez megint lutri. De az biztos, hogy a 2016-2017-es tél, nagyon drága volt.
Viharos hétfő után szerdán ismét itt a hőség – fordulatos hétre számíthatunk
@maci0427: Így van. És azt is fel kellene érni ésszel az embereknek, hogy nem 30 fokos hőmérsékletnél mennek a Balatonba, stb fürdeni, hanem, 37-40 fokos, hőterhelt testtel.
Így rengeteg a vízben bekövetkezett halál.(Is) Ilyen diferenciált gondolkodás hiányában, tök mindegy milyen sok vizimentő, vizirendőr vigyáz a fürdőzőkre, a tragédia sajnos bekövetkezik.
Elegük lett a hőségből a kazánosoknak a makói gumigyárban – beszüntették a termelést
@Eladott Ország: A kisvállalkozókkal kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy vagy nem mond le a saját luxus életéről, viszont szidja az egész világot. Vagy önmaga is igénytelen és egyszerű életet él, viszont az alkalmazottak között vannak az "egyenlőbbek" és ők súgnak a tulajnak, aki ezt élvezi(nagyon beteg). De, mindkettöre jellemző, hogy amelyik kolléganőt meg lehet dönteni, azt megdönti és ezután úgy bánik vele, mint egy kitartottal. Bármibe is kerül, ezt is élvezik(szintén beteg) Sok cég ilyen ma (is).
Elegük lett a hőségből a kazánosoknak a makói gumigyárban – beszüntették a termelést
@Eladott Ország: Engem ebben az szomorít el, hogy amikor 2000-től, 2004-ig, diákként dolgoztam nyaranta( dinnyét pakoltam, felöntő voltam zöldség csomagoló gép végén, hűtő házból huzigáltam ki a zöldséget gyümölcsöt), az üzemvezető, mindíg egy nagy kommunista ribanc volt. Az állatja, még a "demokráciában" is osztályharcot vívott. Már előre megmondta, hogy minden "értelmiséginek készülőt szopatni fog, mert a munkások között, semmi keresnivalója nincs, értelmiséginek". Na, mindegy a magyar hátán, már akkor vastagodni kezd a bőr-gondoltam én. De, most 2017-ben, felnőttként a baráti és ismerősi körben, ugyanezt a mániákus fa...fej mentalitást tapasztalják. Szóval nem pusztult ki a mocsok faj.
Elegük lett a hőségből a kazánosoknak a makói gumigyárban – beszüntették a termelést
@wagabund: Sajnos tudom, hogy a mezőgazdaságtól a kereskedelmen át, a színházi munkahelyekig, olyan kápók vannak kinevezve, akik értelmileg a legalacsonyabb szinten vannak, de érzelmileg is. Így, még élvezik is, ha a dolgozó szenved.(De, tisztelet a kivételnek, természetesen)
A legtöbbször az "old meg magad" hangzik el.
Hamarosan kétpercenként hal meg egy európai a klímaváltozás miatt
A héten, szükség volt a házunkhoz víz-gáz szerelő és bádogos szakemberekre. Mind a ketten elkerülték már az ötvenet, de csak azt hajtogatták igen megfáradtan, hogy "nem erre a hőmérsékletre lettünk mi összerakva". A bádogos, nem is vállalta a munkát, csak reggel 7 és délelőtt 11 között. Azután, "majd délután 4-re visszajövök" mondta. Hát, ez van.

A migránsok meg jöjjenek csak. Időjárás szempontjából, nekik se legyen már jobb, mint nekünk.
Ez van, nyugodjunk bele: a Despacito lett minden idők leghallgatottabb száma
Majd ha az Irigy Hónaljmirigy megcsinálja a paródiáját, akkor nagyon fogom szeretni. Addig nem.
Meghalt a Tankcsapda legendás hentese
És még milyen sokan meghalnak, amikor ezt a forró időjárást, pár napon belül elkezdik a hidegfrontok piszkálni.