36

Végre! Közösség elleni uszítás miatt Niedermüller ellen elrendelték a nyomozást
Rettenet jószágok az ellenzék polgármesterei. Újfent, Baranyi is, a hülyézésével...hát...

No, és a NAT-ot bírálók tábora...Kunhalmi, Bangóné, stb...hova süllyedt az ellenzék...
Végre! Közösség elleni uszítás miatt Niedermüller ellen elrendelték a nyomozást
Különös dolog lehet egyeseknek, de nekem például már nem, hogy az ellenzéki polgármesterek, nem a polgármesteri feladatukkal foglalkoznak, hanem a hazai és a nemzetközi politikával-ráadásul tajparaszt stílusban-. Ez botrányos!
Orbán már a visszavágóra készül: Osztályzással értékelte a fideszes honatyákat, volt aki mínuszt kapott
Szerintem, Kósa Lajosnak az önkormányzati választás kampányában nyújtott teljesítménye, ELÉGTELEN.
M1: a szerbek mintegy 750 embert vittek el a kelebiai határtól
@tudode: Igen. Gonosz dolog ez. Az is elfogadhatatlan, hogy ezeket a szervezéseket, fűtött, kényelmes helyeken komponálják meg.
Most megint hírt és szenzációt kellett kelteni, hisz már látja/az értelmesebb és érdek nélküli rész/ hogy ez "csinálva van".
Közel kétszeresére nőhet a rákos betegek száma
Hát ja. Könnyű megmondani, azt hogy hogyan kellene élni, na de megvalósítani..."Nem leguggolni, nem lehajolni, fekve állni, ülve feküdni!" by Hofi.:)

A WHO azt is szorgalmazhatná, hogy a vidéki, természetközeli élet sokkal jobb, mint a városi. Ennek ellenére hajtják az embereket a városokba. Ja és nem ártana, arra is felhívni a figyelmet, hogy az ember, nem csak test, hanem lélek is.

Tegnap mondja nekem egy ismerős, hogy ő elkezdett naplót írni és hogy ezért a legtöbben kinevetik. Hát, én nem nevetem ki, inkább biztatom. Nem lenne ennyi szorongó ember, ha naponta kiírnák/és kibeszélnék magukból a dolgaikat. (Hozzáteszem, én pl. minden nap a kínai horoszkóp szerint igyekszem rendezni a napjaimat és pár sort írok. Nagyon tanulságos és megnyugtató...)
No és ami a legfontosabb, a vasárnapi templomba járás, családostól! Az szintén helyreteszi az embert, legalább egy hétre.
Elhunyt a legendás magyar zenész, közzétették a búcsúlevelét
@ágimami: Sajnálatos, hogy részben egy igénytelen qrva tanya lett az oldalból, a 2015-ös első bejelentkezésem óta, műszakilag is csúszott lefelé. Sok a szerverhiba. Olykor lassú a tetszikelés és a komment hozzáadása is. Szerintem jönnek a vírusok a rendszerre, mint a zápor. Kár, mert szeretem ezt a közösséget és az oldalt.
Trump ezt is megúszta, de egyáltalán nem meglepő
Iowai előválasztás, 97%, Trump javára. Kipipálva! Ez a lényeg.
Újjáalakult a Munkásőrség
Azért ebben a szervezkedésben találnék némi kivetnivalót. Finoman fogalmazva.
Elképesztően nagyvonalú lenne az EU a britekkel
@Rockxy: Így van. A briteknek engednek, de Brüsszel majd rárakja az elmaradt bevételt az EU-ban maradt fogyasztókra, az angol termékek tekintetében. (Egyébként Brexit párti vagyok, más okokból.)
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
És sajnos nem infláció követő a nyugdíj...nem...Nem az inflációt kellene figyelembe venni, hanem az áremelkedések éves mértékét! Ja és gusztustalan dolgok az átlag és bruttó-nettó fogalmakkal való befolyásolás és a használatuk! Úgy minden nagyon szépnek tűnik!
Nyugdíjemelés: van, aki 35-ször annyi emelést kapott, mint egy minimálnyugdíjas
A nyugdíj minimum mértéke nálunk egy gyalázat! Édesanyám 1500 forintot kapott emelésnek! Korábban is írtam már, de ezzel kapcsolatban a kormánynak, szélsebesen lépnie kellene!
(Félreértés ne essék, jó dolog a külön juttatás, de sajnos csekély vigasz...)
Stephen King is törölte magát a Facebookról a politikai kamuhírek miatt
@Eriksson: Cukkerberg egy több célra felhasznált ember. 1. A titkosszolgálatok és bankok fedő embere, cégestől. 2. A modern, technokrata és liberális ember "példaképének" használják. 3. Valahogy mégis csak fenn kell tartani az amerikai álom megvalósulásának képét.
Rossz hír: tényleg meglátta árnyékát a medve
Most szögezzük le, hogy ez minden, csak nem tél.
Legalább is a klasszikus értelembe véve. Tél, nem is lehet, hisz a klímaaktivisták, a mérgeszöldek(akik kívül zöldek, de belül qrva vörösek, mint a jő dinnye) már világosan megmondták...e capito?!:)
Ismét kérelmezték Matteo Salvini mentelmi jogának megvonását
A háttérhatalom retteg Salvini-től. Hisz az ő és a hozzá hasonló hazafiak eltakarításán keresztül vezet az út, az igazi céljukig: A Vatikán, mint a Katolikus Egyház központjának elfoglalásáig. Én féltem Salvini életét.
A reptérről szállítottak kórházba egy Vuhanból Magyarországra érkező férfit
@Csizmás Kond: És igen. A WHO pont olyan háttérhatalmi szervezet, mint pl. az ENSZ.
A reptérről szállítottak kórházba egy Vuhanból Magyarországra érkező férfit
@Csizmás Kond: A "kimondhatatlan nevű": háttérhatalom, az bizony dolgozik. A véletlenekben már én sem hiszek elég rég óta. Lehet ez a dolog, a túl erős Kína elleni támadás is. Meg még sok minden más...
Több száz milliót vett ki Gyurcsány Ferenc, de autója még nincs
@Béla333: Minek neki saját autó, ha a párt kassza+állami támogatás- állja. Több pénz marad a zsebében.
Egekbe szökött a sertéshús ára
@namihami: Igazad van. Mi magyarok, túl sok adót/áfát fizetünk. Akár a legtöbbet is pl. Európában, ehhez nem értek. A globális árú kereskedelem egy nyerészkedő, gyilkos dolog.-is tud lenni-.
Az alapvető élelmiszereket pedig valóban olcsóbbá kellene tenni a magyar piacon.
Egekbe szökött a sertéshús ára
@namihami: És valóban. Csekély vigasz a benzin árának alakulása. Ezért hagytam legutoljára.

De az ilyen helyzet-pl. korona vírus-azon is elgondolkodtathatja az embert, hogy ugye mégis csak jobb lett volna gyereket vállalni, vállalni a könnyű és a nehéz oldalával a család hivatását, az ideologizálás és divatok helyett. Mert ha én beledöglöm is a dologba, talán marad belőlem/utánam valaki...A régiek tudták, érezték és élték ezt, csak mára elfelejtődött.-egyeseknél-.

De, semmi pánik-semmi joga és oka nincs rá a "fölvilágosult" embernek, hisz azt is elfelejtette-leszoktatták róla-, hogy a Szentírásban az áll: "legyetek józanok és éberek, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem pedig az órát"
Egekbe szökött a sertéshús ára
@namihami: Talán hamarosan rádöbben végre a természettől teljesen elrugaszkodott ember-kivéve az idiótákat-hogy az iPhone, meg a többi xaros kütyü, nem megzabálható és a természet hatásaitól, pl. vírus, nem védi meg. Ő, csak egy ember.
Egekbe szökött a sertéshús ára
És még fog is sajnos. Kínában, a karantén miatt, nem gondozzák, nem etetik a gazdaságok állat állományát és még a sertés pestis is pusztít, így nagyok a károk és vásárolni kényszerül az ország. De ez van/lesz a szárnyasokkal is.

Lehet szép, hasznos és jó dolog a globalizmus, de most a rossz oldalát is megtapasztalja a tisztelt "világpolgár", csak ezt a liberális közgazdaság tankönyvekbe nem írták le. Mindennek ára és következménye van. Ja és ez most nem/sem Orbán Viktor hibája.

A benzin viszont olcsóbb lett...
220 kilóról fogyott 110 kilósra ez a srác, megváltozott az egész élete
Nagyon ügyes. De tartsa is meg ezt a súlyt. Fógyókúra-nem! Életmódváltás-igen!
A bíróság kimondta, ártatlanok az eutanáziáért perbe fogott belga orvosok
Nem csoda. Az vezető orvosok és a bírák is a szabadkőművesek és illuminátusok kitanítottjai.