36

Emberi ürülék került elő a németországi kólásdobozokból
A Coca-Cola, amúgy is egy nagy szar. A migrók meg még tetézték is.
250 évnyi nyugalom után kitört egy vulkán Kamcsatkán
Ez nagyon érdekes esemény. Nem számítottak a kitörésre. A Kamcsatka félszigeten, 300 vulkán található. Most 7 ezer méter magasra ereszti a hamut. Remélem hűti a légkört.
Kína elképesztően sok pénzt tervez befektetni külföldön
@aremy: "Amerika. A feketék építették és most a kínaiak lakják." Idézet a 2012-es, A Diktátor című vígjátékból.
Ez van.
Kína elképesztően sok pénzt tervez befektetni külföldön
Haha. Az USA, és az EU=Németország mekkora összeget invesztál a következő 5 évben? Ja. Az EU egyenlőre a migránsokat tartja el. Beléjük invesztál milliárdokat és ideologizál. Az USA pedig el van foglalva a belpolitikai cirkuszaival.
A rákot okozó mutációk többségéért a balszerencse felelős
No, és a sejtosztódás hibáját mi okozza?
(Van egy sejtésem, hogy erre a populáció túlzott növekedésével arányos esetszám növekedés lenne a válasz. Ami nem lenne válasz a kérdésemre.)
Januárban 14 ezren haltak meg az országban
Csak hogy a megszületett gyerekek, csak 20-25 év múlva fognak majd dolgozni.
Emberölésért körözött szír férfit szállítottak le a vonatról Békés megyében
A német, osztrák stb. hatóságok, nem ellenőriznek a vonatokon?! Mert ott demokrácia van, mi?! Rohadjanak meg.
Gondolom, visszakerül Németországba. Ott elnézést kérnek tőle, ő meg beűl egy autóba és letarol pl. egy buszmegállónyi embert, vagy megkésel pár járókelőt.
Európa meg majd gyertyákat gyújt, a politikusok együttérzésüket fejezik ki. A muszlimok meg röhögnek a markukba!
Felfüggesztették a Jehova Tanúi működését Oroszországban
@magyarbakancs: Minden házaló, beszervező, magánadatot gyüjtő szekta nemzetbiztonsági kockázat.
Menjenek haza, az USA-ba, ha ott megtűrik őket.
Az orosznak igaza van. Oroszország ortodox és kész.
Magyarország pedig keresztény.
Hosszabbított nyitvatartással készülnek a boltok nagypéntekre
Azt sosem értettem, hogy ha van egy élelmiszer bolt nyitvatartási szünet nap, az emberek miért vásárolnak úgy és annyit, mintha egy hét zárvatartás lenne?
Túlzásba esnek, pazarolnak. Ünnep után pedig, "brühühű, nincs pénz"
Terrortámadás történt a londoni parlamentnél
Sz...r érzés is az, hogy az ellenség már a "kapukon" belül van.
Többet vállalhat Magyarország az Iszlám Állam elleni harcból
@Cicamama55: És igaza is van Trumpnak. Nem kellene sunnyogni, már nagyjából 27 éve, azt mondva, hogy úgy is vége lett a hidegháborúnak.
Többet vállalhat Magyarország az Iszlám Állam elleni harcból
@Zeta: :( Bár katonának is jutna a gyerekeinkből. De, így igaz. Az én környezetemben is, már szinte mindenki lelépett. Nincs olyan ismerős család körülöttem, ahonnan ne ment volna külföldre legalább az egyik gyerek:(
Többet vállalhat Magyarország az Iszlám Állam elleni harcból
A gyorsítás örvendetes hír. Csak a technikai eszközöket nem látom még. (Harcjárművek, szállító repülőgépek, helikopterek stb.)
És honnan lesz annyi katonánk?
Nem indult el ma, a hétfőn felavatott orosz metró
@Béla333: A halálbüntetést tényleg vissza kellene állítani.(Ha már megemlítetted)
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@1magyar: Így van. Testvérem 2008 végéig egy alföldi kisváros, ex-pártfunkcik által privatizált, anno betonelem gyártó+termény zsák szövő cégnél dolgozott. A gépek 30-40 évesek voltak. Semmit sem korszerűsítettek rajta, csak amíg jöttek ki belőle a százmilliók, tartották. Volt vagy 3 részvényes. Ezek, mind luxusautókkkal, nyaralás, telelés, safari vadászat stb. azt se tudták, mire szórják a pénzt. A dologozók minimálbéren voltak, csak a szakik kaptak többet.
Jött 2008, válság. A céget milliárdokért eladták darabokban. Részvényesek kőgazdagon eltűntek, 200 ember munkanélküli lett.
Testvérem is csak 2010-ben kapott legközelebb munkát.
Rengeteg ilyen céget kibeleztek az elvtársak, majd meggazdagodva távoztak.
Gyurcsány: Az ország változásért kiált
@1magyar: Csak válaszolna már arra a kérdésre is(Fletó), hogy 2008-ban, miért érte sokként a magyar gazdaságot és azon keresztül a magyar társadalmat a gazdasági válság, ha annyira felkészültek és szakértők voltak? (Lengyelországot, Csehországot, Szlovéniát, pedig miért nem roggyantotta meg?)

Az is kérdésem lenne felé, hogy az ő cégeinél, mennyit kaptak/kapnak nettóban kézhez a dolgozók és mekkora fizetésre jelentették be őket a TB-hez? Mert gondolom(álnaívan) nála mindíg nyugati fizetések voltak? És ha már nyugdíj...Az ő cégeitől nyugdíjba ment dolgozók, ezek szerint mindíg a magyar átlagnál nagyobb nyugellátást kapnak?
Kiutasíthatják Steiner Kristófot Izraelből a válása miatt
Hát, Steiner úr...vagy hölgy, nem tudom. Így járt. Javaslom költözzön át egy szomszédos arab államba, hogy közelebb legyen a szerelméhez. A gond csak az, hogy ott, kifilézik és ki is tömik(mármint preparátumként).
Nézze meg, hogyan ölelik Orbánt keblükre salgótarjáni hívei - Galéria
:)Hűű...még a haját is megsimogatták. Az pedig, a nő oldaláról nagyon szeretetteljes és gondoskodó gesztus a férfi felé.
Kézigránátokkal gyilkolnak az iszlamista migránsbandák a svéd nagyvárosban
Ma már úgy gondolom, a svédek a hadkötelezettséget, nem csak az oroszok miatt fogják nyártól-újból- bevezetni.
Bevallotta a baranyai pap, hogy fiatalkorúval folytatott viszonyt
Egyenes ember(mert ő is ember egy nemes hivatással). Önkritikát gyakorolt és "leszerelt".
Itt a fotó az agyonlőtt terroristáról
@lópicigáspár: Én alapjában véve, amellett vagyok, hogy minden nemzet a lehetőségeihez mérten, erős, korszerű hadsereggel rendelkezzen és védje a határait. Én elviselem ha tele van saját rendőrrel és katonával minden, csak egy másik kultúrából érkezett, ráadásul nyugaton már belső ellenségtől ne kellene félni.
Itt a fotó az agyonlőtt terroristáról
@lópicigáspár: Gyakorlati "megoldásként" pedig, nincs más választása a politikusnak, minthogy mozgósítja a rendvédelmet és a hadsereget. Mást nem tud tenni. Csak én/is(aki ide születtem) nem ezt szoktam meg Európától. Egyetemistaként voltam Bajorországban, Bécsben, Rómában. Igaz ez 15 éve volt, de akkor is. Minden gond nélkül sétálgathatott az ember gyereke. Ma meg, figyelni kell, de nagyon.
Itt a fotó az agyonlőtt terroristáról
@lópicigáspár: 100%-ban az van, amit írsz. Van egy fogalmi-megoldatlan-oldala ennek a helyzetnek. A politikusok, csak szavakban tudják kifejteni a munkájukat. De megakadtak, mert nincs a szókészletben, a liberalizmus és az anarchia között semmiféle meghatározás. Maradt eddig, a "radikalizálódott és a mentálisan zavart". Persze, mert Európa mai vezetői, a XX. században nőttek fel, amikor is azt mondták a tudomány minden, Isten nincs, család, közösség nem kell, hagyományok nem kellenek. Pedig ez, kultúrák és vallások közti konfliktus.
Itt a fotó az agyonlőtt terroristáról
@lópicigáspár: Csak az zavar, ami európából lett. Szükségállapot, katonák és rendőrök mindenhol. Szökdöső és bújkáló megélhetési migránsok. A buta és korlátolt politikusok miatt.
Itt a fotó az agyonlőtt terroristáról
@lópicigáspár: Francia mindennapok. Ott a helye. A földön. Tele ólommal.