36

Morgan Freeman: Az életem 80 évét megpróbálja aláásni a média egy szempillantása alatt
Nem bánnám, ha Kalifornia, úgy mindenestől beleszakadna a Csendes-óceánba. Kínjukban nem tudják már hogy mit találjanak ki.
Magyar katona kezébe magyar fegyver kerül
Fel nem foghatom(de tudom az okát), hogy miért támadnak egyesek a magyar nemzeti törekvésekre, igyekezve mindent lejáratni, ami magyar. A nyáron induló magyar sportszer gyártót a 2rule-t(Turul) már gyalázzák, a fegyver gyártást már gyalázzák, a magyar egészségügyi műszer gyártást, a gyógyszer és étrend kiegészítő gyártást, az élelmiszer feldolgozó ipart, nem is említik, pedig létezik.
Persze, mindez szúrja azok szemét, akik a 90-es években szétprivatizálták a fent említett ágazatokat, mert a bolsevik(ma liberális demokrata) irigy és féltékeny!
Csak a rossz, a negatívum és a botrány keltés! Ez megy nekik!
Magyar katona kezébe magyar fegyver kerül
@CsipkeRózsa: Egyenlőre az a fontos, hogy azt tegye Magyarország is, mint minden önmagát szuverénnek kijelentő állam. Legyen saját kézi lőfegyver gyártása. Még ha licensz gyártásról van is szó. Már ez megéri szerintem.
Videó – Tojásfogyasztással megelőzhető a szívbetegség?
Nekem az orvos erősen ajánlotta a szalonnás tükörtojást, minimum, hetente egyszer. Kiváló epe hajtó. Nincs mese, ürülnie kell az epének, nem panghat.
Sok autót kitiltanak Madrid központjából
Én ezt a "tiltsuk ki a diesel autókat a városokból" brüsszeli marha ötletet, akár egy gazdasági válság kezdetének is gondolom. Még nyugaton sem fognak tudni hipp-hopp elektromos áruszállítókra cserélni minden dieselt, mert egy város vezetése úgy dönt és a szolgáltatások ára is növekedni fog így.

Na, sebaj. Végül is. Nem a koromtól, hanem az elktroszmogtól halnak majd az emberek. És már nem csak a telefonod és a lap top-od, okostévéd kémkedik majd utánad, hanem az autód is. De hát, ha Brüsszel találta ki, az csak "jó" dolog lehet. "Köszönjük" zöldek és liberálisok, hogy az 1984 a teljességében megvalósul!
Húsz álcázott elfogóautóval csap le a gyorshajtókra a rendőrség
Ugyanígy a mentőautókra is. Így aki elállja az útjukat, vagy a parkolót, el tudnák tolni.
Húsz álcázott elfogóautóval csap le a gyorshajtókra a rendőrség
Én a rendőrség helyében az autóikra még gallytörőt is szerelnék, mint az USA-ban. Így nem csak gyorsak lennének az autóik, de a cserbenhagyó, menekülő autókat le is tudnák nyomni az útról, még mielőtt nagyobb kárt okoznának.
Rákapcsolt a Kilauea vulkán, egyre erősebb a kitörése
Ha úgy, mint legutóbb, azaz 147 évig lesz aktív, akkor még el lesznek vele egy darabig.
Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva
@iluminati: "Amit össze loptak?"
Mit loptak össze? És kik? Ha a templomokra gondolsz, azokat vagy a helyi nemes és földesúr építtette, vagy a helyi lakosok kuporgatták össze a rávalót. Saját maguknak építették. Évszázadokon át, a helyi mesteremberek javítgatták. Mi ebben a lopás?
Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva
Nyitva lehetnének a templomok, csak kár hogy szétlopnák egyes elemek.
Giuseppe Conte az olasz miniszterelnök-jelölt
Jujj. Ezek is populisták, nemzetiek. Ez tetszik.
A 444 orákulumai már mantráznak, hogy Olaszország euro övezeti ország. "Nagy bajokat okozhat."
Merkel és Macron biztosan zsarolni fogja őket. Még a jó öreg fasisztázás is elő fog jönni.
Sok sikert kívánok az olasz népnek ahhoz, hogy olaszok maradjanak.
John Christensen: Magyarországot kirabolták, ez tény!
@karma1: Új dolog azt is manapság(de nem ismeretlen a történelemben), hogy Türannoszok emelkednek fel. Kínában Xi Jin Ping. Az oroszoknál Putyin. Ha úgy vesszük Európát, a német Merkel uralja és ki tudja még hogy Trump-ból is mi lesz. A Brexit után, most azt olvassuk, hogy a britek ismét úgy fordulnak a Nemzetközösségi országokhoz, mint kvázi gyarmatokhoz. A francia Macron is, hiába látszólag "demokráciát" képvisel, de az Idegen Légió, fél Afrikában jelen van. A török Erdogan is nagy akar lenni. Stb. Birodalmi rendezkedés zajlik mindenhol, kérem szépen, de ez a világ látható része.
John Christensen: Magyarországot kirabolták, ez tény!
@karma1: Atlantiszhoz én nem tudok hozzászólni.

De hogy van egy elit réteg, akik valójában a pór néppel már semmilyen kapcsolatot nem tartanak, az létezik. Ők nem állnak ki a médiának nyilatkozni, fénykép nem jelenik meg róluk egy újságban sem. Monte Carlo vagy Monaco jacht és palota óriásai, a kaszinók játékosai, a privát szigetek tulajdonosai, ugyan mikor lettek lefotózva és nyilvánosságra hozva?! Soha.
És a szuper gazdag elitnek én igazat is adok, hogy nem mutatkozik, mert a társadalmak számára elviselhetetlen lenne az, ha tudatosulna bennük(de nem tudatosul, mert el vannak foglalva a saját gondjukkal bajukkal, a helyi politikusaikkal, a jobb vagy rosszabb megélhetésükkel), mekkora nyerészkedés folyik a láthatatlan háttérben.

Régi, de nagyon beszédes sorozat A Polip(la Piovra) igaz, "csak" az olasz részét mutatja meg annak az elitnek, ami uralkodik és a 80-as évek körülményei között, de nagyon jó monológok vannak benne. Bankok, maffia, fegyverkereskedők, drogkereskedők, elérhetetlen emberek.
Az tény, hogy ők ma is vannak és most a globalizációból nyerészkednek. De ez is csak egy korszak, aminek egyszer vége lesz. Majd jön egy újabb.
John Christensen: Magyarországot kirabolták, ez tény!
Ergo. Az annyira tagadott és kimondhatatlan globális elit, mégis létezik.
Ferenc pápa: a világnak és az embereknek is változásra van szükségük
@Shikari: A pápa mostanság, a globális világhatalom egy arca. I. Jánost megölték, mert a maffia kapcsolatokat pedzegette. Viszont kapóra jött, II. János Pál, mert lengyel volt és a 80-as éveknek arról kellett szólnia, hogy kicsinálják Oroszországot. Fedősztori a kommunizmus ellenes küzdelem volt. Aztán XVI. Benedeket állították félre, mert gondolom, nemet mondott a tömeges migrációra. Ferenc viszont mindenben megfelel. Jezsuita, globál, toleráns(legalább is azt hirdeti.)
Ferenc pápa: a világnak és az embereknek is változásra van szükségük
@wagabund: Nekem az is nagyon tetszett, amikor közölte a fiatal pápa, hogy vissza kell vásárolni a Tiarát, Amerikából. Azok az arcok...
Ezrek zarándokoltak a kontumáci Nagyboldogasszony-kápolnához – fotó
Számomra is felejthetetlen lelki élmény volt, amit 2006 pünkösdjén Csíksomlyón átéltem. Akkor is több százezren voltunk ott hívők. Esett az eső, fújt a szél, mindenki megosztotta az esernyőjét a mellette állóval. Egymásba karolva hallgattuk a szentmisét. Nem volt sérülés amikor lefelé jöttünk gyalog, olykor csúszkálva a sárban. Mi Csíkszentsimon-ban voltunk családoknál elszállásolva. A relatív, szegény családok, nagy szeretettel fogadtak. Mindenüket megosztották velünk.
A helyi önkormányzat+polgármester+plébános elutazás előtt, mindannyiunkat vacsorán búcsúztatott el. Igaz, volt megérkezéskor egy szemtől szembe közlés, mégpedig az, hogy a 2004-es népszavazás szégyenletes volt. Én csak széttártam a kezem, és azt mondtam, én IGEN szavazatot adtam le, a többiről sajnos nem tehetek.
Összességében hatalmas lelki élmény és sok erőt ad.
A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról
Ez a fej:)))) Vicces dolgok történnek egy ideje az ellenzék körül. Kígyózás, prímszám, vízzel locsoló, kutyafüle Demszky Gábor, grimaszoló Szél Bernadett, néma Karácsony Gergely, Hadházi felborul a székkel. Szurikáták:)))
Folytassák! Röhögni akarok! Még!:)))
Agyonlőttek egy kétéves kislányt, miközben a belga rendőrség migránsok autóját üldözte
Az araboknál a fiú gyerek az érték, a valaki. A lány csak egy eszköz és tulajdon. Így is használták fel a gyereket ezek a szutykok.
Eldőlt: egy igazán kemény kezű nő lesz a CIA igazgatója
Jó! Hisz úgyis a titkosszolgálatok és a maffiák irányítják a világot. Ahhoz pedig hidegvérű vezetők kellenek.
A világsajtó is beszámolt a megölt szurikátáról
Ekkora uborkaszezon van, hogy ezzel a szegény szurikátával van tele a sajtó...?!

A hülye gyerek, meg inkább a krokodilhoz nyúlt volna be!
Nagy erejű földrengés rázta meg ÚJ-Zélandot
@karma1: Hát. Akkor nincs más hátra, mint mobil telefon közelben lenni és remélni hogy nem jön riasztás sms.

Amúgy nem csak egy pillanat esemény ez a Kilauea vulkán Hawaiin. Legutóbb 1790 és 1937 között volt folyamatosan aktív.:O
Nagy erejű földrengés rázta meg ÚJ-Zélandot
@karma1: A csendes-óceáni "tűzgyűrűben" pont benne vagytok. És az mostanában nagyon aktív. Izgalmas.
Ez a kis mocsok észak-koreai, egy vulkán közelében ül. Ráadásul szuper vulkán, ami mellett robbantgatott. Ő is okozója lehet a tektonikus lemezek fokozott mozgásának és a vulkán tevékenység aktivizálódásának, de én a Naptevékenység csökkenését is olvastam már lehetséges okként. Helyette a kozmikus sugárzásból kapunk jókora adagot, ami nagy energia-hisz minden energia-. No, sasolom tovább az infokat. a Hawai helyzetről. Köszönöm a tájékoztatásod.-Ezek szerint a hatóságok mostanában nem nyugodtak nálatok, ezek szerint nem véletlenül.
Nagy erejű földrengés rázta meg ÚJ-Zélandot
@karma1: Igen. Bár a The Watchers oldalon látom a napról napra történő eseményeket és a USGS is közöl adatokat, de ti földrajzilag közel vagytok az eseményhez és a ti tudósaitokat gondolom, jobban izgatja, hogy milyen hatással lesz a környezetre, hogy mennyire befolyásolja az időjárást, akár globálisan? Milyen magasra és mennyi ideig tarthat a kitörés?
Izgalmas téma a vulkánok. Hisz mindig befolyásolták a Földi életet.

Bátor a barátnőd...Szerencsés oda és vissza utat kívánok nekik.
Nagy erejű földrengés rázta meg ÚJ-Zélandot
@karma1: A Hawai kitörés nagyon komoly. Jön belőle a hamu rendesen. Nálatok mit írnak róla? Mennyire veszélyes?