36

Kegyelmet adott Obama a katonai szivárogtatónak
Attól, hogy nőneműnek vallja magát, maradt a férfibörtönben. Helyes. Gondolom, a katonai börtönben, szétalázták már. Ez is helyes. De, jött a mentő angyal, Hussein Obama és kihozta a pokolból. Nem helyes.
Influenza: látogatási tilalom van érvényben Kaposváron
Én, tavaly december eleje óta náthás vagyok. Azóta sem tudok kikeveredni belőle. Kollégáim is ugyanebben a helyzetben vannak. Arcüreg gyúlladás, tüdőgyúlladás és társai, keringenek az emberek között.
Eddig, akkor ez, nem influenza volt?
Tüntetést szervez az MSZP a 3-as metró miatt
Bezzeg a ti időtökben nagy hangsúlyt fektettetek a tömegközlekedés korszerűsítésére. Francokat.

Inkább az adósságot fizessétek ki.
Hétköznapi embert, már rég az utcára raktak volna.
Antal Imre tragédiáiról mesélt a férfi, akivel együtt élt
@kiscsillag66: Én úgy érzem, ez a cikk, arra akar kilyukadni, hogy homokos volt és erről mondjon az olvasó véleményt. Az újságíró valószínűleg, azt várja ezzel a cikkel, hogy az emberek egymásnak essenek a véleményükkel.(Primitív egy hozzáállás és a butaságra apellál) Homokosok, voltak, vannak és lesznek ezt csak az nem tudta, aki nem akarta tudni. De, nem reklámozták magukat és nem vonultak fel, mint manapság.(Ezt elutasítom!) Ma, minden olyan harsány lett és sajnos a közszereplők magánéletét bevonta a média a közbeszédbe. Megjelentek a pojácák, a semmirekellő, üres, celebek. Tudás nélkül.

A "nyelvművelőket" és társaikat a kommersz média, száműzte, mert egyik rendszernek sem kell a gondolkodó ember a képernyőn.:(
Antal Imre tragédiáiról mesélt a férfi, akivel együtt élt
Hatalmas műveltségű ember volt. Több nyelven beszélt. A médiának, sajnos nem állt érdekében az ő értékeit a társadalom felé közvetíteni.(Eredmény, pl. a PISA teszt. A teljesítmény romlás, már rég elkezdődött, nem újdonság a gyerekek, fiatalok elbutulása.) A mai műsorvezetők retorikája, műveltsége Antal Imre, cipője sarkáig sem ér fel.
Merkel: El kell választani a menekültkérdést és a terrorizmust
Merkel egyre nagyobb kutyaszorítóban van. Mit is tudott ő elérni, pl. Törökországgal kapcsolatban? Tegnap éjjel, a török parlamenten átnyomták az elnöki vezetéshez szükséges törvénymódosításokat.
Azután, Hollande bukóban van. Trump, amerikai elnök lesz. Renzi, bukott. A hard-brexit is kinéz, ma már. Ukrajna, kész káosz. Soha nem lesz, EU tag. stb.

Én csak egy európai háborútól tartok, a Merkeli(és a többiek) bűnök leplezése érdekében.:(
Merkel: El kell választani a menekültkérdést és a terrorizmust
Merkelt és brancsát kellene már elválasztani Németországtól és Európától.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@Szókrakész: Nézd, akik cirkuszolnak(a háttérben), vagyonos emberek. A fel nem lépő énekesek is mind, milliomosok. Éhezni soha nem fognak. Ha, meg a drog adagjukat is megkapják, minden nap akkor pedig, tovább pörögnek(amíg túl nem adagolják magukat), mint eddig. Csak nem elégedetten, hanem ideológiájukban sértve.

Amúgy, Trump, már sikeresen tárgyalt, nagy online kereskedésekkel, hogy az USA közép-nyugati kis-és közepes vállalkozói is jelenhessenek meg a nemzetközi kereskedelemben az árúikkal. Ők szavaztak rá, többségükben. Trump pedig, eddig állja a szavát.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@PJProby: Trump és csapata, nem bírja a 68-as vonalat(én sem) és viszont. Minimum, négy évig, erről fogunk nap mint, nap olvasni. Ez nem jó, az nem jó. Gyártani fogják a híreket(mint eddig, CNN, NBC és társaik) és generálni akarják a balhét. Trump-nak, lojális titkosszolgálat/ok és hadsereg kell, ami nemzeti érzelmű. A bennfentes szabotázs akciókat, meg kell akadályozni.

Egyébként, megkérdeznék egy pl. magyar nyivákolót: Ott lesz-e a beiktatáson? Gondolom, azt válszolná, hogy nem. Hát, akkor, meg mit nyivákol!!!
Nem ez a lényeg. Itt csak arról van szó, hogy a New York-i és Kaliforniai "szórakoztató ipar" kozmopolitái cirkuszolnak.
Nógrádi György szerint elképzelhetetlen, hogy Oroszország megtámadja a balti államokat
Meghalt Udo Ulfkotte, a Menekültipar és A megvásárolt újságírók című könyvek írója. 57 évesen, szívelégtelenségben.
Nyugodjék békében.

Hmm...nem lehet, hogy rásegítettek a halálára, így a Németországi választások előtt?
Koton miatt kaptak hajba a katolikusok
Ez milyen érdekes: A Máltai Lovagrend, terület nélküli, önálló állam. 106 országgal van diplomáciai kapcsolata. Tehát, aki tagja a lovagrendnek, járhat kelhet ezen országokban és diplomáciai mentességet élvez.
Hát...mindíg tanulok valami újat.

Csak akkor, nem nyer így igazolást az, hogy mégis van háttérhatalom?
Németország bekeményít a terroristák ellen
Hűha! Németország is illiberális lett, a biztonsági témában?!
Csak most, én teszem fel a kérdést, amit a liberálisok szoktak Magyarországgal szemben feltenni. Hová lesznek a fékek és ellensúlyok?
Receptre írnák fel a szexet Németországban
@wagabund: Igen. Nagyon kevés orvos mondja ezt el. A lényeg, hogy ne maradjon bent az anyag, mert begyúllad. A rendszeres ürülést, a természet megköveteli.

Meddig férfi a férfi? Amíg össze nem kötik a lábát.
Receptre írnák fel a szexet Németországban
@Szókrakész: Amit a teljesen természet és Isten ellenes mozgalom kitalált, az egy, iparilag előállított, bio robot. A lényeg, hogy élvezd az életet. Azt csinálsz, amit akarsz. Látszólag! Igazából, lojális polgár, hatékony termelő, fogyasztó, majd ha már nem tudod megvenni a gyógyszert, ami életben tart, legális gyilkosságot kérő, egyed legyél. Lélek, érzelem, közösség, nemzet, hagyomány, vallás, vélemény, tilos!
Receptre írnák fel a szexet Németországban
@Szókrakész: Nem volt sötétebb a középkor, mint a jelen. Rotterdami Erasmus ezért ajánlotta már évszázadokkal ezelőtt a "felvilágosodottaknak": Mit törődtök azzal, hogy sokan elutasítanak titeket, ha ti, jól érzitek magatokat.(Nem szó szerint idézve)
Receptre írnák fel a szexet Németországban
@Szókrakész: Ja.:( Ha, pedig már fölöslegesnek érzi magát a társadalomban, idős, vagy akár már gyermek is-nem is értem, hogy lehet valakinek a fölöslegességét egyáltalán felvetni egy "modern és liberális és még jóléti is, demokráciában"- kérjen eutanáziát. Borzasztó.:(
Receptre írnák fel a szexet Németországban
Csak egyszer azt olvasnám már, hogy, javasolják: A német anyák szüljenek, német gyerekeket!
Emlékeztek az 1987-es nagy havazásra? Éppen 30 éve ezen a napon történt
@-pity-: Igen. Fölösleges botrány lenne belőle.
Persze, az épp kormányon lévők, tanárok, szülők, mindenki hibás lenne.
Fölöslegesen meg van ma bonyolítva minden. Duma, duma, duma.
Emlékeztek az 1987-es nagy havazásra? Éppen 30 éve ezen a napon történt
Jó ez a cikk. Emlékszem, mi mentünk iskolába. Kisiskolába. Egy tanár úr, volt velünk és fával tüzeltünk. A tízórait egy dobozos Zuk hozta.-Azok nem akadtak se el, se fenn a havon. Óra kezdés előtt,-ma botrány lenne belőle-a fát, mi gyerekek segítettünk behordani a kályha mellé. És-szintén botrány lenne ma belőle, szünetben havat lapátoltunk. Nem volt telefon, sem internet, amin keresztül riogathatták volna a jónépet.
Extrém hideg lesz – Narancssárga figyelmeztetést adtak ki több megyére
Figyelem a meteorológusok tipródását, már napok óta. Gondolom meg lett mondva nekik, hogy a hideg időt, extrémnek kell beállítani. Tél van és kész. Szerintem a Nap aktivitása csökkent.
Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra
@1magyar: Csak, rohadjon meg, az ilyen szűköl január 2.-tól, hogy szar minden, mert nincs pénz a kasszában. De, ő semminek sem okozója.

Kurz und gut, katonaság kellene és kész.