Valódi béremelésre van szükség Magyarországon, mert "ha nem zárkóztatjuk fel a magyar béreket" az európai szinthez, elnéptelenedik az ország – hangsúlyozta a Jobbik elnöke országjáró körútjának egri állomásán pénteken.

Vona Gábor azt mondta: országjárásának egyik nagy tanulsága, hogy bár a kormánypárti képviselők sikerpropagandaként utalnak a minimálbér emelésére, az emberek többsége nem osztja ezt a "hurráoptimizmust". A magyarok úgy gondolják, hogy a 2004-es uniós csatlakozás óta kicsit sem közelítette meg bérük, illetve annak vásárlóereje az európai színvonalat – tette hozzá.

A Jobbik legfontosabb célja 2017-ben az lesz, hogy jelentős mértékben emelkedjen a magyar emberek bérszínvonala, elismerve munkájuk valódi értékét – közölte Vona Gábor. Hozzátette: Orbán Viktor miniszterelnök eddig egyszer sem állt ki a magyar emberek érdekében e témában sem Brüsszelben, sem Strasbourgban.

Az ellenzéki pártelnök arról is beszélt: a magyar közéletnek két súlyos bűne van, a korrupció és az arrogancia, melyekért "a kormány a felelős". "Kormányzásra készülő pártként tanultunk a jelenlegi kormánypárt hibáiból és országjárásunkkal is próbáljuk ellensúlyozni a jelenlegi tendenciákat" – fűzte hozzá.

Vona Gábor szerint Orbán Viktor a saját tulajdonának tekinti Magyarországot, ezért a Jobbiknak az a feladata, hogy 2018-ban visszaszerezze az országot a magyar emberek számára, akik jelenleg félnek felvállalni politikai véleményüket és a jelenlegi kormánnyal szembeni kritikájukat.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Gáborom!
Ezt nélkülem, ha száz évig éltek is, és számolgattok naponta 25 órát, akkor sem oldjátok meg hatékonyan ütőképesen megnyugtatóan!
Nektek nem, hogy lövésetek,de halovány szösszenetetek sincsen mit kellene,Lehetne!csinálni,tenni alkotni!
Csak a pofatépés,meg a néphülyítés,de az egyetemi szinten!

A 2018-as választási győzelem kúlcsa ez a kérdés.de nem ígéret alkjában, hanem működő rendszerként.
Aki erre nem lesz képes, jobb ha el sem indúl a megmérettetésen!
Szókrakész
"Vona szerint európai szintű bérekre van szükség"

És erre most jött rá?

Eddig hol cukiskodott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.