Egy drogterjesztő hálózat tizennégy tagját fogták el összehangolt akció keretében a rendőrök Baranyában és Budapesten – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

Azt írták: ellenük jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, kábítószer birtoklása, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a BMRFK és a Komlói Rendőrkapitányság.

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyek elfogására összehangolt akciót szerveztek a baranyai nyomozók: szerda hajnalban Pécsett, Komlón, Pogányban és Budapesten összesen 14 embert állítottak elő.

A helyszíni kutatásokon több kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint egy fegyvert vagy annak utánzatát találtak és foglaltak le. Egy pogányi ingatlanban pedig kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak – részletezte a rendőrség.

Az akcióban a BMRFK, a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer bűnözés elleni osztálya, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KK-NNI) Vagyon-visszaszerzési Hivatala vett részt..

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket kihallgatták, közülük kilencet őrizetbe vettek, majd kezdeményezték letartóztatásukat – áll a tájékoztatásban.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Négy városban összesen 14 bűnözőt fogtak el.
Valóban, hatalmas, összehangolt akció lehetett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.