A rongálás vagy károkozás körébe tartozik, amikor a vevő kibontja, kipróbálja a termékeket, és nem teszi vissza a kupakját, ami miatt kénytelenek vagyunk az árucikket leselejtezni. Az is előfordul, hogy még a pénztárzóna előtt elfogyasztják a terméket, és a nyomokat eltüntetik - tájékoztatott Hackl Mónika.

Forrás: teol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
MaxGraf
Igen.Az éhes ember az nem válogatós. Megeszi még a Tesco gazdaságost is ! A maszop-szadesz kormánynál tessék panaszkodni kedves Tesco szóvivö Hackl Maunika. Ez a kormány juttata ide a népet, erre az életszinvonalra ! A Li-Bajnai még most is megszoritani akar. Akkor,a megszoritások után még magát is felfalják a vevök kedves Hackl Maunika !
zsbela
A megélhetési bűnözés egyik formája, ami ezelőtt is volt, de az elszegényedés miatt egyre gyakoribb. Sürgősen eltőrlendö a 20000 Ft-os szabálysértési alsó határ!
rodeokutya
@zsbela: A húszezres határ amúgy is nonszensz.Aki kitalálta attól kéne napi húszezerért elvinni valamit.

Ha bezárnák a multikat sok minden megváltozna!Jó irányba.....
gondolkodo
Kedves Előttem Szólók!
Valószínűnek tartom, KÉSZAKARVA értelmezitek félre a cikket! Kiragadtok 1÷2 mondatot és aköré kerítitek a hozzászólástokat.
Nézzetek körül bármely nagy árúházban! Ugyanazon (főképp)műszaki cikk 4÷5 dobozzal kinyitva. Nem szépen, hanem feltépve! Volt olyan külföldi ismerősöm, aki megkérdezte: nálatok ez sport, vagy csak a kultúra hiánya?
"...kipróbálja a termékekt és nem teszi vissza a kupakot..." - szerintem a szóvivő itt nem felvágottról beszél!
A kultúrálatlanság és a politika szándékos összekeverése: kultúrpolitika. Ennek elkövetése pedig az ostorozott politikai vezetés hibájának szándékos másolása!
A multiknál jelentkezik? Hát persze! Az egyszemélyes kisboltban ennek lehetősége kizárt!
Ettől függetlenül Mindnyájatoknak minden jót kívánok!
xu
Mit tegyenek, ha az arany tojást tojó tyúkot felzabálta az elit!
Vera1944
Az egyi Fideszes képviselőnő is ette a sajtospacsnit még évekkel ezelőtt. Emlékszünk még Selmeci Gabikára? Ő volt az aki a parlamentben saját kényelmére ám adófizetők terhére jakkuzzit csináltatott a parlamentben 1,8 milláért.De én atz Auchanban láttam festett körömmel, hajjal, parfümfelhőbe burkolt luvnyát, aki végigzabálta az összes ehetőt, a végén piával is megkinálta magát. Bőrszerkóba volt becsomagolva a nőci. De ezeket az ingyenzabáló heréket mi a többi vásárló fizeti meg, mert az árakba ez belevan kalkulálva.
Evikati
@Vera1944: nagyon szubjektív és egyéni a stílusod. Azért mert valaki fideszes, fiatal és csinos, miért ne ehetne az Auchanban sajtospacsnit?
Én utoljára Szűcs Erikát láttam tele szájjal (pogácsát majszolt) fröcsögni a Hír Tv-nek. Nem haragudtam rá. Éhes volt:-)
ugyeugye
@Evikati: és úgy össze volt esve... :)
Evikati
@ugyeugye: :-) Láttad? Többször bejátszották. Emlékszel még a viccre?
Üzenőfal:-)
Vera1944
Nem az Auchanban ette a képviselőnő a sajtospacsnit hanem a Tescóban. Az Auchan az egy másik történet. Én sem haragszom egyikre sem. Csak szép csendben megjegyeztem a dolgokat. Ki mire van rászorulva!
MaxGraf
@gondolkodo: A kedves,külföldi hitetlenkedö ismerösödnek mond el,hogy Magyarországon a nyugdij úgy 100-150-200 €uró körül van.Havonta,nem hetente ennyi ! Az Ausztriai,Német, Holland ,Francia nyugdijnak úgy 10-15%-a a magyar nyugdij.Kiváncsi lennék,hogy a kedves ismerösöd hogyan "sportolna" el ennyiböl egy hónapig !? Ne a tényen (az élelmiszer lopás..) hanem annak az okán tessék gondolkozni és szörnyülködni !
Dr. Stein
Ez a tipikusan "jól behatárolható" bűnözői kör. Nem az éhségből lopó, hanem amelyik utána családostul leköpködi a pénztárosnőt.
@Evikati: Szűcs Erika is jól behatárolható. Nem fizikailag, ahhoz egy kisebb hegymászó expedíció kellene, hanem a civilizációs fok terén.
gondolkodo
@MaxGraf: Bocsi! -de ugyanabba a hibába estél!
Én azt írtam, a szóvivő másról is beszélt, jómagam pedig az árúk dobozának feltépéséről, aminek kultúrvoltát vitatta külföldi ismerősöm!
Tehát a tény nem az, amit Te utolsó mondatodban írsz!
Nem tudom, csak vitát akarsz provokálni, vagy pedig más okból magyarázod félre szavaimat?
mariomartinez
Régen a piacokon, a vásár csarnokban, maga az árus ragaszkodott hozzá, hogy kostold meg pl. a savanyú káposztáját, pogácsáját mielőtt megvennéd.. Az antiszociális réteget aki oda megy jóllakni, mert a segély alkoholra költötte, meg ki kell zavarni. De nem a kisnyugdíjast aki kenyeret, és tejet lop hogy ne halljon éhen, mert a maszopos gyógyszer árak mellett ételre már nem marad.. A fentiek meg úgy is lopnak mást is. Azokat kell elkapni. Aki ételt lop pár ezer forintért azt nem szabad megbüntetni.
Aki viszont akár 500ft ért egy doboz cigit, vagy alkoholt, az viszont fizessen csak meg a tettéért.
ugyeugye
@Evikati: igen, találó a vicc szövege. telibetaláló! :)))
ugyeugye
@drstein: halálpontos diagnózis!
a hegymászó expedíció nagyon rendben van! :D
Evikati
@drstein: kevés unintelligens embert láttam rajta kívül. Itt egyszer már hasonlattal éltem, nem tudom, hogy olvastad-e? Brezsnyev feleségére emlékeztet. A korod miatt nem tudom, hogy emlékszel rá? Talán Sz.Erika testesebb.
MaxGraf
@gondolkodo: Igen,vitát akarok.Veled. A béka segge alá nyomoritott magyar társadalom helyzetéröl.Tönkreverte a most is vezénylö tetü maszop-szadesz a magyar népet.Azt az országot aki az még úgy 25-30 éve Európai élelmiszertermelés élvonalába tartozott ! A külföldi, mindenre rácsodálkozó és szörnyülködöknek pedig annyit: Magyarország nem a Váci utcában kezdödik és ott ér véget ! Ha az igazi képet szeretne a kedves idegen akkor nyomás Szabolcsba Borsodba,Békésbe.De a Havanna lkt.is megteszi egy kis helyzetfelmérésre. Ui.A kultúra az életszinvonal függö is ! Az éhes nyugdijas a Tescoba jár "reggelizni" nem az Operába esténként !
xu
@Evikati: Pogácsa zabáló, mert nem telik neki saját bevásárlású élelmiszerre. Át van itatva az ingyen élés minden mázával!
Evikati
@xu: igen és úgy néz ki az ábrázata, hogy erre még büszke is. Számomra nevetséges és szánalmas, de leginkább irritáló személy.
bigyibogyo
@MaxGraf: hanyszor kertel szamlat szolgaltatasert (fodrasz, gaz szerelo, stb). latatlanban megmondom egyszer sem. nah amig nem kersz addig ne kritizald a gazdasagot, te is reszese vagy,h nem mukodik. a kormany gazdasag politikaja is bena volt, de az atlag ember pont ugyanannyira felelos.
ezt nyugodtan ertsd ugy,h ebben az orszagban barmit nehez csinalni mert mindeki a kiskapukat, a csalas lehetoseget keresi. es meg is talalja.
kis nyugdijast en meg nem lattam lopni. nem is fogok soha. nem olyanok. viszont olyat mar lattam,h tescoban biztonsagi ort kelett hivni aszem a szollohoz mert ahogy kiraktak mint a keselyuk mozdultak ra az emberek es zabaltak.
xu
@bigyibogyo: Minden sántít! Ezért találták ki az EVA-t, hogy ne kelljen a számla felfedezhetetlen nyomait keresni! Sok mindent átvettek már az 50-es évekből, amit nem kellett volna, most éljük igazán a reneszánszát. Itt is sok hír szól erről, mert divat a retro!
A múltban, amikor engedélyezték a kisipart, akkor átalány adó volt. Pl: azt mondták, hogy a hangszerkészítő évi adója 3500 forint. Ezután már nem kellett pénztárkönyvvel bíbelődni! Aki kibírta ezt termelni az csinálta, aki nem az visszaadta az ipart!
MaxGraf
@bigyibogyo: Magyarországon a legnagyobb az adó-hányados, az elvonás a bevételböl egész Európában! Ezért lop-csal-hazudik mindeni aki teheti ha a bevételröl van szó ! Innen kell kiindulni, nem az emberekben keresni a hibát !
A hiba a törvényalkotó,maguknak harácsoló de közgazdaságilag ananfabéta parlamenti képviselökben van ! Egy jól megalkotott adótörvény nagyban hozzásegit az ország felvirágoztatásához ! Pl.: Szlovákia...a mindenre kiterjedö 19%-kal !
xu
@MaxGraf: Igaz a 19 %. Mégis a mi embereink toronymagasan jobban élnek, mint az övéké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.