A rongálás vagy károkozás körébe tartozik, amikor a vevő kibontja, kipróbálja a termékeket, és nem teszi vissza a kupakját, ami miatt kénytelenek vagyunk az árucikket leselejtezni. Az is előfordul, hogy még a pénztárzóna előtt elfogyasztják a terméket, és a nyomokat eltüntetik - tájékoztatott Hackl Mónika.

Forrás: teol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@xu: igen és úgy néz ki az ábrázata, hogy erre még büszke is. Számomra nevetséges és szánalmas, de leginkább irritáló személy.
bigyibogyo
@MaxGraf: hanyszor kertel szamlat szolgaltatasert (fodrasz, gaz szerelo, stb). latatlanban megmondom egyszer sem. nah amig nem kersz addig ne kritizald a gazdasagot, te is reszese vagy,h nem mukodik. a kormany gazdasag politikaja is bena volt, de az atlag ember pont ugyanannyira felelos.
ezt nyugodtan ertsd ugy,h ebben az orszagban barmit nehez csinalni mert mindeki a kiskapukat, a csalas lehetoseget keresi. es meg is talalja.
kis nyugdijast en meg nem lattam lopni. nem is fogok soha. nem olyanok. viszont olyat mar lattam,h tescoban biztonsagi ort kelett hivni aszem a szollohoz mert ahogy kiraktak mint a keselyuk mozdultak ra az emberek es zabaltak.
xu
@bigyibogyo: Minden sántít! Ezért találták ki az EVA-t, hogy ne kelljen a számla felfedezhetetlen nyomait keresni! Sok mindent átvettek már az 50-es évekből, amit nem kellett volna, most éljük igazán a reneszánszát. Itt is sok hír szól erről, mert divat a retro!
A múltban, amikor engedélyezték a kisipart, akkor átalány adó volt. Pl: azt mondták, hogy a hangszerkészítő évi adója 3500 forint. Ezután már nem kellett pénztárkönyvvel bíbelődni! Aki kibírta ezt termelni az csinálta, aki nem az visszaadta az ipart!
MaxGraf
@bigyibogyo: Magyarországon a legnagyobb az adó-hányados, az elvonás a bevételböl egész Európában! Ezért lop-csal-hazudik mindeni aki teheti ha a bevételröl van szó ! Innen kell kiindulni, nem az emberekben keresni a hibát !
A hiba a törvényalkotó,maguknak harácsoló de közgazdaságilag ananfabéta parlamenti képviselökben van ! Egy jól megalkotott adótörvény nagyban hozzásegit az ország felvirágoztatásához ! Pl.: Szlovákia...a mindenre kiterjedö 19%-kal !
xu
@MaxGraf: Igaz a 19 %. Mégis a mi embereink toronymagasan jobban élnek, mint az övéké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.