Nemrég megint kórházban volt pár napig Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, akinek nagyon jól esik, hogy ilyen sokan viselik szívükön az ő sorsát.

A Ripost kereste meg a napokban Törőcsik Marit, a Nemzet Színésézt, akinek pár napra ismét kórházba kellett feküdnie, mert nehézkesen evett és toroktágításon esett át.

Törőcsik Mari már unja a kórházakat

Fotó, címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Stekovics Gáspár

Törőcsik Marit nemrég újabb megtiszteltetés érte a Kossuth Nagydíj után, ugyanis csillagot kapott az Egri Csillagok Sétányán.

Nagyszerű érzés, hogy elismerik a munkásságomat, és talán még mindig igény van a művészetemre. Mostanában viszont hazatérő vendég vagyok a szombathelyi kórházban, ahova állandóan kivizsgálásokra járok. Mondhatom, hogy már unom a kórházakat, de nincs mit tennem. Most egyébként jól érzem magam. Szeret engem a Jó Isten, akihez sokat imádkozom. Csodálatos életem volt, hálás vagyok érte

- mondta el a lapnak.

Törőcsik Mari arról is beszámolt, hogy amikor hazaér velemi otthonába, mindig rendkívül nagy szeretettel fogadják őt.

Van, aki csak megkér, hogy megölelhessen, mások arról érdeklődnek, mikor láthatnak újra egy nagyszabású filmben vagy a színházban. Nem titok, hogy én is szeretnék dolgozni, hiszen a színjátszás a hivatásom

- mondta el a Nemzet Színésze a Ripostnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.