Tizennégy év szünet után ismét képernyőre kerül a Győzike Show, ám most az RTL helyett a TV2 műsor palettáján szerepel minden idők egyik legmegosztóbb reality show-ja.

Már nem is sejtettük, hogy mi hiányzott az életünkből – 14 év után visszatér a Győzike Show

Fotó: Gáspár Győző Facebook-oldala

A Győzike Show, bár eredetileg csak hat részesre tervezték a készítők, rekord nézettséget ért el, és végül 102 epizódot gyártottak le. Gáspár Győző ebben a műsorban vált igazán ismertté a családjával együtt: feleségével, Beával és két lányával, Evelinnel és Virággal, akik a nyilvánosság előtt cseperedtek fel.

Győzike még nem nyilatkozott a téma kapcsán, de a csatorna megerősítette a hírt.

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben

– állt a közleményükben.

Egy, a csatornához közeli forrás elárulta, Győzike és Bea már leszerződtek, ám azt még nem tudni, lányaik is csatlakoznak-e a műsorhoz.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha már a börtönből adják akkor esküszöm nézni fogom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Hihetetlen, hogy ekkora az igény "ezekre"... Ő
human
@jesz: Sok magyar is nézi ezeknek a bohóckodását. Én túl is lépnék rajta ahogy a valóságshowkon is. Engem az irritál, hogy ezek piti adócsalók (mint Berki is volt). Ilyeneket nem a tévében kellene reklámozni, mert rohadtul rossz mitát mutatnak a fiataloknak. Börtönben a helyük.
Peller Anikó
@human: Ki az a Berki? Azt tudom, hogy a viktornak 3 neve van, lehet, hogy ez a harmadik?
kereső
@Maccska: Akkor ez már egy "politikai " iránytűshow lesz? Milyen mélységekbe megy még le ez az ország , ha egy félanalfabéta fogja mutatni az "irányt"? Ez már tényleg az igénytelenség, kultúrálatlanság...primitivség csúcsa.És akkor ez a "csiga" tv az ország egyik legnézettebb csatornája...miközben világirodalmilag is jelentős műveket /könyveket fóliáznak le az országban, a hungaristák kedvéért. (nem irok újnyilasokat, mert az "sértő")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.