Az ételallergiával vagy ételintoleranciával élők esetében a hétköznapokban sem mindig gördülékeny a szükséges alapanyagok beszerzése. Egy ilyen speciális helyzetben, amit a koronavírus terjedése idézett elő, még inkább szükség lehet a házi praktikákra, ha épp nincs kéznél a megszokott hozzávaló sütéshez és főzéshez. Szabó Lucia, a Budai Allergiaközpont dietetikusának tanácsai segíthetnek áthidalni az ilyen helyzeteket. Zabpehely […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.