Nagyotmondó versenyben vannak a pártok, amikor saját népszerűségükről van szó. Sok erre szakosodott intézet végez ugyanis méréseket, de a legtöbbet csak a megrendelőnek mutatják meg az eredményt. Mit titkolnak? A HVG következő szalonjában, május 2-án Hann Endrével és Krekó Péterrel elemezzük ki a helyzetet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Szerintem Magyar Péter népszerűségének a határát most nehéz megjósolni.Ahogy mondani szokták határ a csillagos ég, és lehet hogy az ellenzéki pártoknál is aratni fog ez az ember, de ez a ellenzékiek munkájának a minőségét mutatja, és miután a politikában nincs kizárva a verseny lehetősége nem őt kellene szapulni az ellenzéknek, hanem inkább örülni kellene annak hogy van egy olyan ember aki a baloldalt is nagyobb és eredményesebb munkáéra sarkalja!Még az is lehet hogy ténylegesen megingatja Orbán kétharmados uralmát és ez is olyan eredmény lenne amit a mostani baloldal nem tudott elérni!
Yoda69
Eddig ket hivatalos kozvelemeny kutatas jott ki, a Zavecz-fele es az Iranytue. A ketto szoges ellentete egymasnak, tehat az igazsag odaat van, vagy a ketto kozotti atlagban.
De en se mernek josolgatni. Egyreszt meg Junius 9 messze van, addig barmi is megtortenhet, masreszt, meg amig tart a Magyar varázs, addig meg gyujthet be jocskan tamogatokat.
De az mar most latszik az EP valasztason nagy zako lesz a pedofiloknak, de a halyhatosagin a nagy varosokban, es Budapesten. Sajnos a videk meg kitart a pedofil patkanyok mellett, valoszinu a helyi kisdobrogik megfelemlitesi miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.