Béla333

Át kell építeni a 3 milliárdos ugrótornyot
Biztos kiloptak belőle egy szintet/emeletet. Aztán csak észrevették!
Mit csinál Zugló negyedik főállású alpolgármestere?
Lehet lefelé licitálni: ki hajlandó belépni a DK-ba hogy aztán a nagy semmittevésért ne 1 millát vegyen fel, hanem mondjuk "csak" 500 ezret?
Vagy a DK-nál sem számít ha az adóforintjainkat, a közpénzt kell elkölteni?!
Akkor mehet a közpénz pocsékolás?
Tehát mit tesz ez a párttag semmittevő havi 1 millióért?
Mit csinál Zugló negyedik főállású alpolgármestere?
Rendet szeretnénk ebben az országban? Ha igen, akkor hogyan lehet hogy valaki havi vagy 1 millió adóforintunkért képes semmit sem csinálni és legfőképpen hogyan lehetséges, hogy ezt Karácsony szó nélkül tűri?
A DK-soknak ez a "szolgálat", az értünk való közmunka?
Ugyanaz, mint a Fidesz, csak a másik oldalon!
Demszky teljesen egyetért Csepreghy Nándorral
Naná! A lopásban egyetértenek!
Nem akarja adni azt az Adriai nyaralót, nagyon a szívéhez nőtt...
Orbán levelet ír a kettős állampolgároknak, nehogy elfelejtsenek szavazni a 2018-as választásokon
Azért azt meg kell adni: Orbán minden szalmaszálba belekapaszkodik!
Mondjuk a börtön elkerülése eléggé komoly inspiráló erő...
Kiszellőztethetünk!
Egyértelmű a megoldás: a Fideszt az MSZP/DK szövetségeseivel el kell küldeni Kukutyinba, zabot hegyezni! Remélem börtönben fog hűsölni a sok mocsok hazaáruló!
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 20.57
Mintha nem is ugyanabban az országban lennénk! De azt hangsúlyoztam neked, hogy felesleges most közvélemény kutatási adatokkal, százalékokkal dobálózni. De ha már egy februári adatot előhoztál, akkor lássunk egy kicsit frissebbet:

2017 június:
"A pártválasztók között a Fidesz tábora 49 százalékos, az MSZP 17, a Jobbik szintén 17, az LMP 5, a DK 4, a Momentum 3, az Együtt 2, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt 1 százalékon áll."
http://kozvelemenykutatok.hu/2017-juniusi-kut...
Horror árat kért a magyar hotel – kiakadt az amerikai úszócsapat
Így megy ez! Megpróbálták lenyúlni a kedves vendéget, de amikor azok felháborodtak a pofátlanságon, akkor nagylelkűen elengedtek belőle.
Mint a Fidesz: mindig túltolják a biciklit, aztán ha kicsit engednek, akkor a magyar megnyugszik, hogy na csak kierőszakoltuk az engedményt.
Holott csak ott vagyunk, ahová a Fidesz (a szálloda management) egyébként is el akart jutni!
Kiszellőztethetünk!
@Csizmás Kond: 16.58
Miért lenne támadás az, ha az ember a jelenlegi helyzeten próbál meg elgondolkozni?
Kiszellőztethetünk!
A cikkből:

"...ha már úgy tesszük fel a kérdést, hogy a Fidesznek avagy a többi ellenzéki pártnak ártott többet az MSzP – hát nem vitás mi a válasz: az MSzP az utóbbi tíz-egynéhány évben a legfontosabb kérdésekben mindig elsősorban azt nézte, mivel tudja a többi ellenzéki pártot hátráltatni, és csak huszadrangú kérdés volt náluk, hogy mivel tud ártani a Fidesznek. Az MSzP fő ellensége az ellenzék!
...a fideszcsikék sem idióták. Pontosan tudják(!) az MSZP vagy a DK nekik sohasem lesz konkurencia. Ha viszont nekiállna a Fidesz harcolni a kispárttokkal, azzal maguk mellé emelné őket. Ezért nem is harcol. Ezt a melót kiszervezi az MSzP-ébe, rábízzák az alvállalkozóra. Ügyes nem?"

Hát valahogy így! És aki ezt még látni sem meri, sőt leszólja azt, aki erre az evidenciára felhívja a figyelmet, nos ők meg gondolkodjanak már el egy pillanatra, hogy aminek falaznak, amit tesznek, az kinek is kedvez?
Mert az országnak nem, az biztos!
Kálmán Olga Ibizáról cáfolta hogy Csintalan venné át a helyét
@idppp: 20.16
Te tuskó paraszt, kértelek, hogy próbálj már meg sértegetés nélkül kommunikálni, úgy látom ez neked nem megy! Akkor maradjunk ennél a stílusnál! Tudod: amilyen az Adjon Isten...
K.O. amióta a Hír TV-hez ment át, azóta sem változtatott a korábbi "gumicsont" etető stílusán!
A lényegről nem beszél, csak úgy próbálja meg terelgetni a beszélgetés menetét, hogy a felületet kapirgálja, de a lényeget ne érjék el!
Hogyan lehet egy hatalmi ágnak, a médiának a vezető riportere valaki, aki képtelen arra rávilágítani, hogy a világ elszalad mellettünk, az országunk csak csúszik a lejtőn lefelé, még a szomszéd államokhoz képest is és hogy ennek a fő felelőse a hátunk mögött az elmúlt évtizedekben összejátszó MSZP és a Fidesz, valamint ezeknek a segédcsapatai, politikusai!?
Aki csak azt képes elérni, hogy az emberek méla beletörődéssel legyintsenek az egész politikai virtschaftra és inkább összecsomagolnak és a családjukkal elmennek az országból, mert ezt már nem tudják elviselni?
Az ő dolga az lenne, hogy minden nap ezt belevágja a nézők képébe, nem az, hogy a dagonyába belefullasszon minden felhorkanó ellenállást, tiltakozást!
Az ország szétlopásához csak asszisztál, a hatalmas sztár gázsiért heti 4 szer másfél órában csak hülyít bennünket!
Szerintem!
Kálmán Olga Ibizáról cáfolta hogy Csintalan venné át a helyét
Folytatás:

"VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még el tudom képzelni, hogy kedves kis játékokat játszanak a tévén, és nézik a babák, de hogy babarádión a babák mit hallgatnak…
KO: De a tévén sem a felkelő nőt kell nézni a babáknak…
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el Novák Elődöt, ahogy babatévét vagy babarádiót üzemeltet, merthogy azért mondtam, hogy neki nem kell szeretni a babákat, hiszen ahhoz, hogy valaki….
VG: De én nem hiszem, hogy ő a producere lenne… én azt is el tudom, képzelni, hogy ha ő egy ilyet elindítana, akkor műsort vezet.
KO: A babáknak?
VG: Három kisgyereke van, ő azért babázik.
KO: De akinek három kisgyereke van, az még nem vezet műsort a babatévén…
VG: Adjuk meg neki ezt az esélyt.
KO: Én aztán főleg megadom, de a múlt héten még azt hallottam, hogy határőr…
VG: És ez miért zárja ki egymást?
KO: Hogy őrzöm a határt, aztán rohanok híreket olvasni a babáknak?
VG: Legyünk ebben akkor most tényleg megengedők, és azért őrzi-védi a határt, hogy a magyar babák nyugodtan játszhassanak….
KO: Aha, miközben Novák előd olvassa nekik a Bogyó és Babócát… Ön ezt így el tudja képzelni, tényleg?
Itt végre témát váltott az ellenzéki média nagyasszonya, akinek műsorában az évek során a teljes magyar ellenzék fokozatosan elhülyült. Ha most viszont a Jobbik következik, akkor Olga tényleg egy zseni.

Meg is nézheted:
https://www.youtube.com/watch?v=3bleV4wFjII...
3 perc 45-től
Kálmán Olga Ibizáról cáfolta hogy Csintalan venné át a helyét
@idppp: Most vonatkoztassunk el az ostoba személyeskedésedtől, gondolom érdemi véleményed nincs az ilyenekre, csak úgy általánosságban szeretsz hülyeségeket pampogni. Hol látsz pl. itt érdemi véleményt, az előző napi 2/3-os szavazás miértjéről való faggatást? Milyen riporteri szint ez szerinted?:

"Bruck András: Az őrület négy perce

Sok dolgot láttunk már a magyar médiában, de ilyet még nem.
A hazai demokrácia elvesztése persze az első perctől nem volt független a hazai média gyenge minőségétől, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Az ATV-ben Vona Gábor volt Kálmán Olga vendége, és bár egy nappal korábban épp a Jobbik biztosította a Fidesznek a terrortörvényhez szükséges kétharmadot, szóba se került az „ellenzéki párt” becstelensége. Volt viszont pár perc után jókedvű évődés, csacsogás.
Erről.
Kálmán Olga: Tudott arról, hogy Novák Előd titkos vágya, hogy egyszer egy babatévét csináljon?
Vona Gábor: Ez most vált számomra is nyilvánvalóvá… Köztudott Előddel kapcsolatban, hogy ő egy nagyszerű apa….
KO: Én sok nagyszerű apát ismerek, de egyik sem akart babatévét.
VG: Az előbb fogalmaztam meg, hogy ő menyire médiaérzékeny…. és elérkezettnek látja az időt, hogy ezt a babatévét megvalósítsa…
KO: Ön jobban ismeri nálam biztos, merthogy én semennyire nem ismerem Novák Elődöt, azon kívül, hogy volt már vendégem. El tudja képzelni, hogy egy gyerektévében folytatja pályafutását….? Ha igaz, ő képviselte a radikális szárnyat a Jobbikon belül…
VG: És most ebből az a következtetés, hogyha valaki nemzeti radikális, akkor nem szeretheti a gyerekeket, vagy nem lehet kedves a babákkal…?
KO: Nem, de aki babatévét üzemeltet, annak nem kell kedvesnek lenni a babákkal, ugyanis a babatévé nem arról szól, hogy neki ott babázni kell élőben…
VG: Nem tudom, miről szól a babatévé… mit jelent egy babatévé?
KO: Sőt, nem is tévét mondott talán, hanem rádiót, babarádiót.
VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még...
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@Clavigo: 12.15
Perbe fogni valakit az nem az LMP dolga! Azt ugyanis az ügyészség teszi vagy nem teszi. Igen, a Polt féle!
Amit tesz és tehet az LMP, az a korrupciós ügyek felderítése és a feljelentés megtétele. Ezt meg is teszi!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@Clavigo: 11.42
Az LMP és Schiffer volt a legkövetkezetesebb korrupció ellenes társaság.
A Sukorói korrupciós ügyleten kívül a mai napig a legkeményebben harcol a politikusi korrupció ellen. Nem itt élsz, hogy nem is tudsz pl. Hadházy heti rendszerességű korrupciót leleplező munkájáról és a számos feljelentésről, amit ez ügyben tesznek?
Ha az MSZP vagy a DK is csak ennyit tennének, mint amennyit az LMP tesz a korrupció ellen, akkor nem itt tartanánk, szerintem!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@nemkati: 11.15
Mi az, ami nem vállalható szerinted az ezidáig megtett életútjában?
Tele a Parlament mindkét oldala volt kommunistákkal, tudtommal Schiffer nem volt MSZMP tag!?
Az LMP irányvonala meg (ami nagy részben neki is köszönhető) következetes, egyirányba mutat: elveti a korrupciót, az ország kifosztását, környezetvédelmet állítja a középpontba és alternatív energia termelést szeretne az atomerőmű helyett!
Szerintem a legnormálisabb program a felhozatalból!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@nemkati: 10.59
A TASZ most, ma is képviseli az állam túlkapásával szemben az egyéneket. Akkor is az történt. Védte egyébként Orbán mellett Thürmer Gyulát is, de még Bácsfi Dianát is, ez nem egyéni szimpátia vagy elutasítás kérdése.
Schiffer egyébként következetesen kiáll az elvei mellett, a jelek szerint a te félédnek ez az, ami nem felel meg. Neked a szélkakas stílusú politikusok tetszenek biztosan!
Kálmán Olga Ibizáról cáfolta hogy Csintalan venné át a helyét
@Equus: 10.06
Hol van itt K.O. kézi vezérlése, beleszólás a műsorokba? Szerintem egyedül dönt a szakmai szinvonalról, nem kell neki megmondani mit kérdezzen!:
"Kálmán Olga nagyon jól érzi magát a Hír Tv-ben, ahol immár több mint két éve - a G-nap óta - csak a szakmaiság számít.
- Csak a szakmaiság számít?
- Mi más számítana?
- Tehát nincs telefon, hogy ezzel, vagy azzal kellene beszélgetni, vagy éppen nem kellene.
- Nem, tényleg nincs ilyen. Őszintén.
- Csakhogy a politikusok tulajdonképpen továbbra is a gumicsontot rágják.
- Én azért megpróbálom őket arra kényszeríteni, hogy ne."
http://nepszava.hu/cikk/1124555-kalman-olga-n...

Pedig pont ezt teszi! Mármint gumicsontot dob a nézőknek és a fontos kérdések helyett ezeket rágja, rágatja velünk!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@nemkati: 09.11
Ez azt mutatja, hogy az igazság elferdítése, a mellébeszélés, az önmagunk becsapása ezek szerint nem pártfüggő valami!
Neked is sikerült!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@nemkati: 08.05
Nem kell őt védeni, elég, ha az igazságot elmondjuk! Igaz, nálatok DK-soknál van az, hogy ti az igazságot elég jól el tudjátok hallgatni-ferdíteni-elhazudni!
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
@nemkati: 07.48
Schiffer sohasem védte Orbánt mint magánember, ellenben védte az állam túlhatalmával szemben mint ügyvéd!
Szándékosan csúsztatsz, ugye? Nem lehetsz ennyire tudatlan!
“Ott kell hagyni ezt az egész ótvaros disznóólat!” – Az Unióból való kilépésünket szorgalmazta Bayer Zsolt (+videó!)
Ott kell hagyni az Uniót mondja a hülye Zsóóóti!
Hát hagyd ott! Olyan mélyen benyalt már nyilvánosan Putyinnak, hogy biztos szívesen befogdák még az ilyen hülyéket is, mint amilyen ő is! Elég ha a hűségesküt leteszi a cár atyuskának...
Viheti a főnökét, a hazaáruló miniszterelnököt is!
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 21.15
Semmi jelentősége nincs, hogy ki hány %-on áll, de legutóbb már a Horn Gábor féle intézet is azt hozta ki, hogy az LMP cca 5%-on áll, míg a DK kevesebben! Akkor miért nem az itt is bőven lévő DK-s híveknek mondod, hogy vonják már vissza Gyurcsányt az első vonalból, ha azt akarják, hogy Orbánékat le lehessen váltani?!
Én nem pártra szavazok, ha nem értetted volna amit írtam: arra szavazok, akinek az elképzelésével a leginkább tudok azonosulni! Ez jelenleg az LMP, de lehetne ez akár a Momentum is vagy bárki más, akiben még nem kellett csalódni!
2018-ban öreg fejemmel én is elpályázom, ha nem olyan eredmény lesz a választásokon, ami nekem is tetszene, mert ezt már valóban nem lehet tovább csinálni!
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 21.01
Nem osztok, nem szorzok, az én dolgom csak annyi, hogy oda tegyem a voksot, akiknek az elképzelésével a leginkább tudok azonosulni!
Amíg nincs jobb, addig jelenleg ez az LMP! Nekem!
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 20.21
Hogy milyen hülyítés volt az elmúlt kormányokon átívelően, a Fidesz és az MSZP háttér összefogásában, miféle bűnt követtek el az országgal szemben? Hát talán ez eléggé komoly:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek.
Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
http://hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket...

Kell ennél több?
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 19.58
Részemről rendben a dolog, de csak arra vagyok hajlandó szavazni, akik nem vettek részt az elmúlt évtizedekben a hülyítésünkben és a Fidesszel bűnszövetségben az ország kifosztásában!
Kapjanak ezek többséget, bízzuk rájuk az elszámoltatást!
„Csodavárással és hatalmi játékokkal nem lehet kormányt váltani”
@Mirabilis: 19.34
Bűnhődni csak akkor fog a Fidesz, ha nem azokra bízzuk az elszámoltatást, akik az elmúlt jónéhány kormányváltásnál ezt megígérték, aztán meg csak összekacsintottak a Fidesszel!
Tudom nehéz azt belátni, hogy az egymást 1994 óta kormányon váltogató erők mind felelősek a jelenlegi helyzetért, max. különböző mértékben, de mind!
Mert a választóktól kapott felhatalmazást nem arra használták fel, amire azt megkapták.
Ezért az újabb ígéretüknek nem lehet hinni, hiszen eddig is megígérték! Miért lenne ez a mostani ígéretük más?