Abban az esetben, ha a testület valamiért nem működik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hogy mekkora balhék lesznek ebből!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Hogy mekkora balhék lesznek ebből!!!
Béla333
Remélem a választáson győztes ellenzéki polgármesterek, képviselők az utcára viszik a szimpatizánsaikat, hisz ez a törvénytelen maffiaállam országgal szemben elkövetett aljassága!
Még akkor is ki kell menni, ha a rendőrség betárazott könnygáz gránátból!
kereső
@Pusztai: Már amikor eldöntötték megmondtam...lesz egy új polgármester, meg egy régi- mindkettő törvényesen megválasztva, a képviselő testület dettó...4 hónap, és addig a településen senki nem intézkedhet "jogszerúen"?, vagy közösen, aminek meg túrós a háta.
Pusztai
@kereső: állítólag az újnak kuss, a régi szava a döntő.
Rádióban halltam vagy 2 hete.
kereső
@Béla333: Ez nem igy múködik, mindkét testület, mindkét polgármester törvényesen lett megválasztva...esetleg úgy lehetett volna ezt a katyvaszt megelőzni, hogy a hivatalba lépés idejét kimondják egy törvény módositásban, mint átmeneti rendelkezést., azaz az újonnan megválasztottak csak a régi mandátumok lejártát követő nappal lépnek hivatalba. Az utcára vivés nem segit...persze orbánéknak nem céljuk a káosz megakadályozása, sőőőőőt.
kereső
@Pusztai: Irtam lentebb Bélának, hogy mit is kellett volna tennie a törvénygyárnak ott az orbáni játszóházban, lehetett volna akár kormányrendeletileg is módositani a törvényt.
Béla333
@kereső: 15.40
Ha emlékszel még 2002-re, amikor O1G elbukta a választást és az átmeneti időszakban haverok kezére átjátszott jónéhány állami gazdaságot?!
Törvényes volt? Lehet, de aljasság is volt az országgal szemben.
Az MSZP kormányra kerülés után tett valamit?
Nem! Medgyessy árok betemetéssel volt elfoglalva.
Most meg kell akadályozni a vesztes maffiózók szabad rablását. Ha megy, akkor törvényesen, de ha nem megy?
Nessy
Akkor mi az ördögnek kellett ez az előre hozott bohóckodás?? A "spórolás' dumát mondja a kormány a híveinek!
kereső
@Béla333: Igen emlékszem...nem volt törvényes, mert amikor ez történt az első orbán kormány már csak "ügyvezetői" feladatokkat láthatott volna el , az akkori törvényi szabályozás szerint, és ez abba nem fért bele törvényesen...szegény Kellert majdnem meglincselték miatta a szoci bölények, amikor szóba hozta.
kereső
@Béla333:A bölények érdekeltek voltak, az akkor még a pór nép számára kis sem derült, -hiszen titkos volt a vásárlók köre, igy aztán elhalt a dolog. Az már egy másik történet, hogy a második-harmadik orbán kormány idején gyakorlatilag mind önként eladták az ÁG-ből zrt-vé avanzsált gazdaságukat orbán közelieknek.
Béla333
@kereső: 15.49
Akkor most hasonló törvénytelenséget látva nem kellene valamit tenni szerinted?
A korábbi évtizedekben a maffiával összejátszó ma még ellenzéki politikusoknak, képviselőknek némán kell tűrni, ha ebben a 4 hónapban kirabolják a településüket?
Béla333
@Béla333: 15.54
Merthogy erre megy ki a dolog. 4 hónap sokmindenre elég! Sok aljasságra! Nyomok eltüntetésére. Dokumentumok megsemmisítésére... Ha hagyjuk!
Ki tud ez ügyben kiabálni? Aki ott van, látja. Ha akkor néma marad, akkor késöbb hiába pimpog...
kereső
@Béla333: Nem tudom mit lehetne tenni, itt az tehetne valamit, aki nem érdekelt a káoszban. De egy településen belül egymásnak ugrasztani az embereket indulásból nem szerencsés, viszont azt meg lehet tenni, ha a település lakói értesülnek ilyen lépésekről.akkor az ellen közösen fellépni és megakadályozni . Na, de amikor törvény irja elő, hogy az egyházak által múködtetett iskolák, és egyéb intézmények épületeit, vagyontárgyait az önkormányzat minden ellenszolgáltatás nélkül átadja az egyháznak, azt amelyek -főleg kis településekről beszélek nagyon sok esetben "társadalmi munkában" épültek, és adományokból lettek megvásárolva- az ellen sem lépett /lép fel senki. Nem is érdekli az embereket..."jóa van az úgy", mint a mónika showban.
Béla333
@kereső: 16.01
Már meg ne haragudj, de
1./ Senki a DK, az MSZP részéről nem szólt korábban, hogy ha olyat látott, amit írtál. Miért?
2./ Ezerszer írtam, kérdeztem, hogy azok a bűncselekmények, amiket Hadházy évek óta bemutat nekünk, azok nem tűntek fel a helyben élő ellenzéki képviselőknek? Miért Hadházy mutatja be ezeket, miért nem a helyiek? Nyilván csurgatnak nekik is, azért lettek vakok!
3./ Ha nem szólnak a népnek, nem tudnak reagálni sem. A megválasztott új vezető, képviselő dolga, hogy figyelemmel kövesse ebben a 4 hónapban az ügyeket és ha bűncselekményt tapasztalt, hívja utcára az embereket. Nem azért választjuk meg őket, hogy kussoljanak!
kereső
@Béla333: Azért nem kedves @Béla, mert húbéri függőségben vannak kistelepülések polgármesteri és a képviselő testület, ha nem igazodsz, akkor még annyit járdát sem tudsz lecserélni- amit még a hatvanas években a lakosság rakott le, mint amire igy kapsz pénzt.Szóval nem olyan fekete-és fehér ez, ahogyan Te látod...és nem vagy/nem vagytok képesek felismerni azokat a valós viszonyokat, amelyek ma meghatározzák egy település életét.Még csak egy qrva pályázatot sem fogadnak be tőled, nemhogy nyernél abból a "falu programból": majd nyer az 5. kerület..akármire abból is.Igy aztán, ha esetleg van ellenzéki képviselő is a településen, ha nem akar rosszat a településnek, akkor hallgat Ez a vidéki nagy fideSS-esség "titka"...nem orbán viktor imádata, hanem orbán viktor politikája, amelyre rásegit a mohó, kielégitethetlen étvágyú, hülyitő egyház is. A fideSS-es városi önkormányzatokról meg már ne is beszéljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.