Borsodi

Hogyan zuhanhatott le a ló a budai Várból? Itt a válasz
Talán megtudta,hogy Orbán a király ide költözik, és inkább levetette magát a mélybe.
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
Sajnos agyhalottak egyre többen vannak a nyugdíjasok között,amit Orbán jól kihasznál egy kis alamizsna választások előtt nagy igéretek!
Jeszenszky Géza szerint lenézik a választókat
@CsipkeRózsa: Legbutább legjobban megfizető politikusa.Minél butább annál többet érdemel!
Veres András: Ma Magyarországon keresztényüldözés van
Nem a keresztényeket üldözik ha nem azokat az embereket akik nem értenek egyet a fidesszel Több városban munkát se kapnak.
Megvan a kétharmad! – ennyien élnek Magyarországon máról holnapra
Orbán mindig a kétharmadot emlegette,és hogy nem vagyunk még elegen,talán ez volt a célja.Köszönjük,hogy élhetünk máról holnapra.Most csak abban bízhat, ez a kétharmad megfagy vagy, éhen hal a szavazásig!
Jeszenszky Géza szerint lenézik a választókat
Hülyének néznek minket,nem lenéznek! Nem kell elfelejtenünk szavazáskor kik is azok akik miatt elveszítünk mindenünket.Lehet háborogni fújni mutogatni másokra.A vége akkor is az, ennyire pofátlan gerinctelen félelmet keltő bosszúálló kormányunk még soha nem volt!
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Talán Fidesznyiknél is szét lehetne nézni,és azoknál , akik pár milliót elfelejtettek bevallani,esetleg egy jaktot,villát?.
Orbán Viktor: Schengent meg kell védeni
Nem igazán inkább azok akik már nem élnek,mert inkább a halálba menekültek mint nyomorogjanak.@division: Ez ha vicc te biztosan fideszes vagy mert azok igen jól értesültek.Lassan hatvan éve élek itt de ilyen nyomor,és ennyi állástalan szegény ember soha nem volt.A közbiztonságról nem is beszélve,kimenni is veszélyes!Nem tehetünk róla hogy ez az országrész leszakadt a többitől Nem mondhatom Ózd a boldogság városa mint Felcsút!
Fidesz-KDNP: a nyugdíjasok az ellenzékre nem számíthatnak
Örülünk, hogy a leggerinctelenebbnek számító két pártra lehet csak számítani.Akik bennük hisznek vegyenek ásót és kezdjenek ásni!
Orbán Viktor: Schengent meg kell védeni
@division: Igazad van Orbán sokra vitte a Magyar nép kárára.Neki köszönhetjük,hogy gyermekeink elmenekülnek az országból,idősek kerülnek utcára menekülnek a halálba,mert egy életen keresztül kuporgattak,de elvitte a deviza hitel a házukat.Jobb lett volna ha a focit választja és a labdával játszik nem velünk.Gyere Borsodba sok [boldog ,hálás kiegyensúlyozott embert láthatsz] akik máról holnapra élnek Persze itt is vannak fideszes talpnyalók akik élősködnek rajtunk.
Orbán Viktor: Schengent meg kell védeni
@bence: Igazad van a legnagyobb veszélyt ő és talpnyalói jelentik,
Eszméletlen harisnyás combokkal készíti ki a rajongóit Liptai Claudia
Feltűnési viszketegség van hazánkban,terjed színészek és politikusok között!
Hujber Ferenc elhagyta az országot
Nagy veszteség ért minket,ettől nagyobb már csak az lenne ha a fidesz és királyunk hagyná el! Rögtön kisütne még a nap is!
Győzike lánya az Észbontókban villogott a tudásával
Evelin te annyira vagy okos mint édesapád erős, már gyerekkorodban is annyi eszed volt mint most!! Mi Magyarok büszkék lehetünk egy ilyen értékes egyedül álló családra.A nevükben van Gáz[s] páratlan!
Gáspár Evelin beszólt a cigányozóknak, Bea asszony is megmondta a magáét
@apalord: Igazad van, nem az a probléma,hogy cigány ha nem az ahogy viselkedik szánalmas és sértő, akár a romák akár a magyarokra nézve,hogy egy ilyen agyatlan embert sztárolunk aki a terpesz állást se tudja megkülönböztetni a terepszállástól,becsületesen dolgozó emberek éheznek még ez az agyhalott milliókkal dobálózik,nem hiszem,hogy Evelinke önálló véleménye
lenne amit írtak,de ha igen akkor büszke lehet magára ,amilyen szép olyan okos is.
Egymillió eurót ajánlott Gyurcsány az Orbánt állítólag lebuktató anyagokért
Orbán szavait úgy isszák a barmok mint új szülött az anyatejet.Ettől nagyobb hazudozó ember nincs az egész világon.Gyurcsánynak más embernek kellene egymilliót adni.vagy a jó istenhez fohászkodni,hogy megszabadítson a zsarnoktól.
75 milliárdos vasútfejlesztés pottyant Mészáros Lőrinc ölébe
Jobb lenne ha a fejére pottyanna egy kis vonat.Merre megy majd ez a vonat? Svájc
Pintér: felére csökkent a közterületi bűnözés az elmúlt hét évben
Ez az egész országra vonatkozik vagy csak a politikusokra? Igen itt Borsodban ezt már érzékeltük mert szépen fogyunk,az erőszak a gyilkolás mára már megszokottá vállt. De ha most javult mért félnek az emberek nappal is a városban? Putnok Csikágó lett.,Ózd Fekete város Somsály Bantu tanya, Még Felcsút a felkelő nap országa!
Győzike Orbánhoz fordult végső kétségbeesésében
Drága arany tesvérem,Viktorió segíts rajtam,mert annyira elesett vagyok mint Flóri,bármit be vállalok akár a Tv 1 is.Hentesnek tanultam lehetnék mészáros is.
Megverték Drávapiski polgármesterét – lincselés történhetett
Ha fideszes nem csodálkoznék,mert a fenyegető zsaroló módszerükkel nehéz együtt élni.
Nézőpont Intézet: a felnőtt lakosság 43 százaléka Orbánra szavazna
Azt tudom,hogy a fideszesek mindenkinek meg fogják a kezüket és magukra szavaztatnak.De nem hiszem,hogy ennyi birka legyen köztünk.
A NAV szétnézett Győzike trezorjaiban
A tesvérek között volna már régen a helye, egy Magyar embert aki csak kaját lopott le csuktak.Őt meg még most is sztárolják.Talán sajnálnunk kéne? Majd letapos Amerikába.
"Európán belül sehol sem éheznek annyian, mint Magyarországon"
De a külhoni Magyarok nem éheznek a kormányunk sokat tesz értük,mi meg csak hullunk mint a legyek a fidesz meg erősödik.