Borsodi

Jakab Péter lett a Jobbik elnöke
Gratulálok jobban örülnék ha ő lenne a miniszterünk!
Szijjártó szerint tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedésben
@Eladott Ország: Putnokon azt csinálják kicsiben amit Orbán nagyban.A húsos fazék körül rokonok család barátok testvérek és csakis fideszesek lehetnek,mindenki ki van szolgáltatva.Az intézmények élén csak is ilyen emberek lehetnek Eddig Ózdra mondták ,a legsötétebb város,de már tudjuk,hogy Putnok magasan felül múlja.minden téren.
A telefonnál: Borkai Zsolt – szóra bírták a volt győri polgármestert
A zsarolással kell foglalkozni és ebből az ingyen élő fideszes kutyából mártírt csinálni.Örül hogy él,mondta ígen mert félt,hogy börtönbe kerül.Egy normálisan működő országban már rég ott lenne a társaival.
Szijjártó szerint tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedésben
@Hari: A fiatalok helyzete valóban szomorú,egy ismerősöm fia Putnokra járt állt isk.4,5 tanuló volt sehova se akarták felvenni mert köztudott ez az iskola nulla ,annyi analfabéta járt egy osztályba,hogy követelmény nincs Egy éve Barcikára költöztek a kisebbik gyerek miatt aki most másodikos és már százig fejben összead.Ezt csak arra példa,ha rossz iskolába járatod a gyereket, elvégzik a nyolc osztályt és lehetnek közmunkások.
Így telepedett rá Orbán a magyar közmédiára – az osztrák köztévé riportja magyar felirattal
Ez az igazság,de mi nem veszünk tudomást róla.ismerjük el! A hiba a mi készülékünkben van évek óta.elavult rossz konstrukció,minél előbb fiatalra kell cserélni.
Kásler indoklás nélkül kirúgta a Margit kórház igazgatóját
Ez nyomós érv ha kirúgta elvégre nem volt tartozása a kórháznak jó szakember volt,nekik olyan ember kell aki idióta papíron igen képzett szolgálja a fideszt.
Fidesz: a Szeviép-ügy Botka és a szegedi önkormányzat korrupciós ügye
Báyer Zsolt és fia ,stb hogy is kaptak lakást?Vagy az nem érdekes mert ők a törvény felett állnak.
Erősödött valamennyit a szupergyenge forint
Azt nem értem,hogy amit nagyon helyesen írtatok, azt a sok okos politikus mért nem látja? A sok birka Magyar ,hogy szavazhatott erre a népnyúzó korrupt kormányra?.@csipetke: @Eladott Ország: @kereső:
Befogták a kínai nő szemét, száját, majd kirabolták a VII. kerületi kapualjban
@Cicamama55: Ebben igazad van,de mégis ezek ellenére a Miniszterünk egyre több kétes külföldit hozott be,lassan már keresztény muszlinok leszünk.
Mínusz tíz fokkal érkezik a hétvége, aztán jön a fordulat
Megint megfagynak jó sokan! Egyszer ha annyira hideg lesz mint az Oroszoknál mind megfagyunk és az utak járhatatlanná vállnak.
A győri ellenzéki összefogás jelöltjeként nyerő önkormányzati képviselő is a fideszes polgármesterjelöltet támogatja
Vannak hülyék mind két oldalon,de sok a beépített szóvivő is.Vannak emberek akik mindig oda fordulnak ahonnan kaphatnak valamit,a fidesz előbb utóbb egy lerágott csontot csinál az országból.
DK: miért Csányi gépével repül Orbán hivatalos úton?
Megmondta eddig is és ezután is ezzel fog repülni,a baj,hogy vissza jön.
Karácsony is beszállt a győri kampányba
Akinek fontos a gyerekei jövője és a város nyugalma az nem fog a fideszre és a mi hazánkra szavazni Fenyegetésnek és a zsarolásnak véget kell vetni példa Hódmezővásárhely.Hajrá Győr!
Az ügyvédi kamara nekiment a vádaskodó Orbánnak
Már rég nem jog államban élünk,itt a pénzről szól minden. Mindenki korrupt velejéig romlottá válik,elvégre ezt látjuk a példa mutató politikusainktól.
Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni!
Tíz nap alatt 21 ember halt meg a fagyos hideg miatt Magyarországon
Gyerek koromban a mínusz 28 C nem volt ritka mégsem fagytak meg a házukban, volt mindig mit ennünk pedig csak egyszerű munkás család voltunk.Igaz nyugodtabb életünk, biztos munkánk volt.Most egyre nehezebb a fiataloknak érvényesülni ebben az elfajzott Országban,a nyugdíjasok meg már valójában senkit se érdekelnek,akár meg is fagyhatnak.
Letöltendő börtön várhat Győzikére
Ha csak ennyire büntetik lássuk be,érdemes lopni csalni! Akii egy életen keresztül kétkezi munkával keresi a pénzt, soha se tud ennyit megkeresni.A vagyonát is el kéne venni,és börtönbe zárni vagy 5 évig.

https://www.youtube.com/watch?v=8JSqobsu5oI...
Íme, egy egyszerű, hétköznapi betörés képet
Érdemes megnézni ezt a házat ,mit várhatunk ha ide is betörnek,látszik hogy egyre jobban élünk.Igaz ez nem Felcsút!
Luxusbörtönben raboskodik a fideszes Voldemort – ez is börtönbiznisz?
Minden nap posztolnak egy követőjét Rolandnak,tegnap Semjén ma Orbán ,alakul a buli
Feljelentették Orbán Viktor
@szegfue: Ez egy Dakota közmondás?Vagy két Dakkotta egymásnak fordult?
Irán előbb lelőtte a repülőt, most pedig megmondja a gyászoló országoknak, mit csináljanak
Minden Országnak akinek utazott állam polgára a lelőtt repülőn haladéktalanul tévedésből le kell rájuk annyi bombát dobni ahány utas volt a gépen.
Novák Katalin szerint az USA is minket irigyel
Azonnal vizsgálják meg mert nagy mértékben sérülhetett az agya.Minket nem irigyelnek hanem sajnálnak,hogy ennyire kiszolgáltatott megfélemlített néppé váltunk