Borsodi

Lázár elárulta, mikor van korrupció
Korrupció akkor van ha a vezér talpon van.!A korrupció meleg ágya a Fidesz magába.

http://civilhetes.net/vago-istvan-a-bunlajstr...
Kiszedték Szentendrén a Kétfarkú Kutyapárt által ültetett fákat
A kiszedett fákat a Felcsúti stadionba kellene ülteti,de előtte felszántani.
Sátán csicskáztatott egy házaspár évekig egy férfit
Ha nem írnák oda,hogy Borsodban történt akkor is gondolhatnánk ,elvégre ezek a települések mintha nem is Magyarországhoz tartoznának ( Sáta Bóta Nekézseny Bánszállás Farkaslyuk Somsály Arló Sajóvelezd ) Ide költhetné a pénzt a kormányunk nem a Puskás stadionra.
Tilos kimondani, hogy Mészáros Lőrinc tehetségtelen – Mondjon le a szakmát fenyegető fideszes Czerván György!
Mondj igazat betörik a fejed! Különben sem a munka elvégzése a lényeg ha nem az arra szánt pénz összeg elhappolása,ez mára már Mészárosnak mindennapos,de ebben Orbán veje is jeleskedik.Ez mára már megszokott dolog főleg ha fideszes a polgármester.még át sem adnak egy épületet már rossz.De átveszik mert osztódik a pénz,majd a hibákat a város gondnokság szép csendben ki javítja.
„Rajtuk keresztül lesz a közpénzből magánvagyon” – Botka nekiment Mészáros Lőrincnek
Mészáros egy köz kincs, mért bántjuk? Nem az a lényeg,hogy a munka tökéletesen el legyen végezve,hanem a pénz a OV.Mészaros számláján landoljon.
Két állását is elvesztette Matolcsy barátnője
Akkor mennyi állása van még? Vagy már csak fekve tud keresni? Esetleg Borsodba jöhet közmunkásnak ha aláírja,hogy csak nyolc osztálya van.
14 évvel élnek tovább a diplomás magyar férfiak, mint a képzetlenebbek
Tehát azok akik nem végeznek fizikai munkát viszont egész életükben jól kerestek a nyugdíjukat sokáig tudják élvezni.Akik viszont kétkezi munkával esetleg szakmunkásként dogoztak éhbérért, már hatvan ötévesen feldobják a pacskert .Nem elég, hogy végig szenvedett nyugdíjig,még szenvedjen tovább;egy két Erzsébet utalványért? De hogy is ,erre van a bűvös 65.
Tarlós pszichiáterhez küldené az újságírónőt – videó
Akkor adja meg a saját pszichiátere számát.igaz rajta nem tudott segíteni.
Fejenként 260 ezerbe kerül a vizes vb hivatalnokainak ruhája
Megtehetjük,ez igazán bagatel összeg,ruha vagy kerítés,kisvasút egyre megy .A lényeg ne értelmes dologra költsék a pénzt.Nehogy valamivel jobb legyen nekünk.
Miért lehet Farkas Flórián szabadlábon?
Talán tud valamit a vezérről,ami jó ha titok marad.Valamint nagy segítség lesz a választáskor, a romákat megtudja győzni, a nagy testvérre kell szavazni,és kánaán lesz nekik.
Rejtélyes hang szólalt meg a 3-as metrón, és Jézus Krisztusról beszélt
Ez csak próba volt,majd a választások előtt megmondja kire kell szavaznunk.@Jozefina:
Baseball-ütőkkel esett egymásnak két lomizós banda Budapesten
@papa.49: Én is erre gondoltam,még ihattak volna egy két kávét mielőtt ki mennek és ha még tart a meccs biztatni őket,aki életben marad mindent vihet.
Kiraboltak az utcán egy Down-kóros lányt Budapesten
Elkelne már országunknak is egy Zorró aki rendet tenne az ilyen féregnek levágná a karját.Szerencsétlen rendőröket nem bántom hiszen úgy meg van kötve a kezük,hogy semmit sem tehetnek a rend fenntartása érdekében,ezért nem is foglalkoznak csak az autósokkal .
A lúgos orvos áldozata kiakadt a Duna TV riportja miatt
Persze,hogy megússza elvégre van háttere a felsőbbrendű fajokhoz tartozik A szerencsétlen nő kit érdekel.ő egy senki.örüljön,hogy él.
A magára maradt ország – Meddig mehet el Orbán?
@Nessy: Az írásodon sokan elgondolkozhatnának,valóban össze kellene már fognunk és változtatni ezen a helyzeten, amíg lehet.
"Péter maga elé köpött, az ellenfél játékosa pedig belefutott" – botrány a Vasas-Haladás meccs után
Vagy csak ki esett a nyál a szájából.Ha lefejelte volna mit mondana véletlenül bele bólintott az orrába. Focizni kell nem köpködni!
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
Akkor most sajnáljuk,hogy ennyit dolgozik, vagy csak fél a sötétben, gondolom pár közmunkás brigádot kilehetne fizetni a béréből.és a juttatásokból.Nagy veszteség lenne számunkra ha nem dolgozna!
Háromszor annyian élnek hajléktalanként, mint Antall József idején
Azt hittem egyre jobban élünk,akkor nincs kánaán. Ennyi a hajléktalan,mert akik házhoz hasonló építményben laknak azok nem hajléktalanok.Borsod tele van hajléktalannal. Somsály Hétes Farkaslyuk Bánszállás hajléktalanok menedék helye lett.röpke tizenöt év alatt.Idáig nem látnak el a politikusaink?Nem stadionokra kell költeni,ha nem az emberek arcára mosolyt varázsolni,mielőtt kihal a Magyar nép.Szólhatna már az ellenzék is Orbánnak hogy ne üljön háttal a lovon, mert egyre jobban vissza felé haladunk az időben.
Döbbenetes mondatok kerültek elő Orbántól - nem hittük el, hogy tőle származnak
@Nessy: Nem fognak lemondani a húsos fazékról soha.Mindent elkövetnek,hogy hatalmon maradjanak. Ha megnézed döntsd el valóban ennyi birka szavazna rá,vagy már itt is csalnak?
http://kmks.blog.hu/2017/02/24/on_2018-ban_ki...
Lázár János semmit nem tud Mészáros Lőrinc vagyonáról
@dr. prédikátor: Hány milliót költött egy év alatt,csak üzemanyagra?Közben meg emberek napról napra élnek,akkor miről beszélnek ezek az ingyen élők.akik csak a zsebüket tömik, és osszák az észt,papíron meg semmijük nincs.Ez Magyarország aki dolgozik nem ér rá lopni és pénzt keresni.
http://www.origo.hu/itthon/20140527-lazar-jan...
https://444.hu/2016/04/15/lazar-janos-4-milli...
Az LMP szerint nem vendégmunkások kellenek, hanem béremelés
@Mirabilis: Persze,hogy nem akarja,hogy jobban éljünk,a rabszolgái vagyunk.kénye kedve szerint bánik a néppel,és ez még rosszabb lesz.
Az összes képviselővel szemben vagyonosodási vizsgálatot indítana Gémesi új pártja
Ebből se lesz semmi! Ha megtörténne üres lenne a parlament,nem lenne fidesz kdnp az biztos.
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Talán máson is rajta tudnák kapni.Elvégre a tahónak tahón kell parkolnia és viselkednie.ezt tudjuk.
Megszólalt a lány, akinek megerőszakolásáról felvétel készült
Akik végig nézték azok is egy férgek ugyan úgy a börtönben a helyük,mint annak a mocskos patkánynak aki egy tizenhét éves lányt megerőszakolt,neki mellék büntetésként kivághatnák a cella társai a farkát és a mocskos pofájába tömhetnék.Ha az én lányommal tette volna,megvárnám,hogy kiszabaduljon és apró darabokra vágnám.Magyarországon a törvény egy nulla azért van ennyi erőszak.
Lázár János semmit nem tud Mészáros Lőrinc vagyonáról
Az a lényeg,hogy Kádár Jánosról mindent tud.Az ingyen élő gazda állatokról pedig semmit.
Eltörölnék a nők korai nyugdíjaztatását
@Mirabilis: Legyen igazad!Én nem hiszem,hogy így lesz a kormányunk mindig meg lenget előttünk valami jót aztán meg elvan felejtve.Nekik az a lényeg,hogy ne keljen nyugdíjat fizetni.annak aki végig dolgozta az életét.