Borsodi

Orbán: minden eszköz rendelkezésre áll az ország megvédéséhez
@Eladott Ország: Más ellenségünk nincs az biztos.Nyugalmunk meg nem is lehet arról gondoskodik.
Áprilisban már nettó 226 ezer forint volt a magyar átlagkereset
Jól tudnak számolni,igen a dajka 80000Ft az ápoló140000Ft keres= 3 közmunkás bérével= 1 pedagógus = Matolcsi 1 napi Fizetése Hány perc alatt keresi meg Mészáros?
Végleg elhagyta Magyarországot Varnus Xavér
Jól tette ez az Ország a végéhez közeledik.Egyre rosszabb lesz,és nehezebb megélni.Szét kell nézni Borsodban olyan mint az alma kívül szép de belül rohad.Putrisodunk rendesen.Lassan már a Magyar a kisebbség,
Szégyellem, hogy magyar vagyok! És te mire vagy büszke?
Arra lehetek büszke,hogy szép családom van,és mindenki dolgozik ,nyugodtan fekhetek le mert nem lopásból élünk,Aki ebben az országban ebben a megyében tud még ember módján úgy élni,hogy nem fidesz nyalonc az büszke lehet magára.
Luxus lesz csokit venni a gyereknek - Városi Kurír
Sok gyerek még csokit se látott,azt se tudja hogy mi.Vannak gyerekek akik akkor esznek és annyit amit az óvodában.
Több mint 50 ezer gyermek éhezik Magyarországon és te stadionokat építesz?!
@advocat: Nekünk egy ellenségünk van azt meg mi választottuk,megérdemeljük a sorsunkat,a Magyar már nem az eszéről híres,inkább hiszékeny és gyáva lett.
Késekkel és bozótvágóval szurkáltak halálra egy férfit Borsodban: a párját kényszerítették, hogy végignézze a brutális kivégzést
Elmondhatjuk nem migránsok és nem Magyarok voltak csak a megszokott nehezen be illeszkedő cigányok akiknek nem vissza tartó erő a börtön.Ez már Borsodban megszokottá kezd válni,erre kéne megoldás nem a katonaság vissza állítására.Ez a veszély ránk nézve nem Soros Gy. Stop erőszak,stop gyilkolás,Béke jólét nyugalom megbecsülés.
Szijjártó: az ENSZ emberi jogi főbiztosa harcot hirdetett a magyar kormány ellen
@papa.49: Igen azt szeretnék,ha csak hülyék és hiszékeny agy mosott megfélemlített emberek lennének .Igaz elég jól haladnak.Elvégre azt csinálnak amit akarnak.

https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA...
A Fidesz szerint Gyurcsányék a magyarok pénzét is átadnák a Soros-hálózatnak
Mért nem kérdezik meg Kósát,hogy kell befektetni, Flórit, vagy a legnagyobb mágust Tibolcot.
Németh Szilárd bejelentette a magyar fegyverkezési programot
Rá kell nézni értelmes katonás ember értelmes javaslatának semmi értelme,csak a pénz kidobásról lenyúlásról szól.Ennek a mi részünkről megint semmi értelme,a katonaság az ő védelmükben jönne létre,a mi kárunkra.
Rétvári szerint egyre kevésbé megterhelőek a lakhatás költségei
Valóban akiknek már elvették a házát,valóban kevésbé megterhelő.Azok sem éheznek akik jól vannak lakva,vagy éhen haltak.A rezsi csökkentéssel és a Soros toppal meg váltották a világot.
Friderikusz nem kertel: "a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot"
Ezt már aki nem agyhalott régen tudja,de sok birkának ez természetes.Lassan tolvajokká válunk a többi ország szemében.
Fidesz: az MSZP pont az ellenkezőjét csinálta kormányon, mint amiről most beszél
A fidesz viszont nagyon jól beszél,csak semmi jót nem csinál ,de folyamatosan véd a migránsoktól és Sorostól.
Olcsóbb lett a benzin és a gázolaj ára
Ez csodálatos hír,ennél már csak a rezsi csökkentés volt jobb.De a deviza hitelek forintosítása mindent vitt, szó szerint.Csodálatos ország a mienk,egyre jobban élünk.300 ezer forintos átlag fizetés 190 ezer forint amit átlag költünk nyaralásra.Lassan 72 évesen mehetünk nyugdíjba ha élünk.
Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt egy borsodi településen
@papa.49: Mindet kiherélni és megvárni még bele fúlnak a saját vérükbe.Nem a migránstól kell félni,ezek sokkal rosszabbak.Erre halál büntetés járna,nem etetni itatni szállásolni a mi pénzünkön.
Elhunyt Paudits Béla
Nyugodjon békében,biztos a mennybe került.Elég szomorú,hogy ilyen hamar elhunyt,kormányunk gondoskodik róla,hogy ki élvezhessük a megérdemelt nyugdíjat.
Kiderült – ennyit költ az idén nyaralásra a magyar
Azért én kíváncsi lennék,hogy Ózd és vonzás körzetében a java részt közmunkából élők mennyit is költenek átlagosan nyaralásra,jó ha eljutnak egy strandra.Aki ezt megállapította felriadt álmából biztos és félrebeszélt,éppen úgy mint ahogy az átlag fizetés Magyarországon 300000 Ft. Akkor mért éheznek a gyerekek? Elvégre annyira jól élünk,csak nem ezen a környéken.
Óriási razziára készül a NAV
Taposni üldözni a dolgozó magyar embert.Támogatni szemet hunyni a valódi csalókat akiket véd a kormányunk. Mészáros Orbán Matolcsi,Rogán Lázár Kósához mennek? Nem elvégre Tibolcnak gyüjtenek.
Győzike újabb bölcsességet osztott meg
@cikicakk55: Győzinek mindegy terepszállás,terpeszállás.pipacs rózsa,karalápé karalábé,sikkasztás riasztás.Ő tud érvényesülni mert a mi országunkban ez a színvonal.
Tállai szerint már több fiatal jön haza, mint ahány kivándorol
Aki elmegy más országba dolgozni,és megállja a helyét az soha többé nem fog erre a süllyedő hajóra vissza jönni.Akik csak a segélyek reményében mentek ki mert a munka itthon is károsan hatott rájuk azok vissza térnek,marad a közmunka,(kamu munka éhbérért. A Magyar szorgalmas dolgos nép elismerik a munkánkat mindenütt,kivétel a saját országunkban.
Jó szülni Magyarországon?
Még nem épült meg az a kórház.Itt főleg azok szülnek akik sportot űznek a szülésből,aki teheti ne is maradjon Magyarországon.
A Fidesz:ilyen keményet még nem üzent Sorosnak: "Tartsa meg a szennyes pénzét!"
@papa.49: Már alig várom,hogy azok akik elfelejtették ki is emelte ki őket a mocsokból, már megbűnhődjenek.Ez a hála,így kell ezt csinálni,nem kell már a segítő kéz,a szennyes pénz.Elvégre tisztára mosott van,amennyi kell.
Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat
Ha annyira ellene van annak az embernek aki felkarolta,most mért engedi,hogy a fia is Soros által fizetett iskolába járjon,Áder János lánya szintén.Vagy ez természetes? Szabó Tímeának igaza van.Ha Soros ellenség aki vele ano lepaktált szintén az.
Kósa: Magyarországon a szabályokat Soros Györgynek is be kell tartania
Magyarországon a törvényeket,szabályokat mindenkinek be kell tartani Kósa kivétel,és a fidesz.
TITKOS FOTÓ: Egy graz-i magánklinika parkolójában tűnt fel Orbán Viktor kisbusza
Üldözési mániája is van? Nem csak abban nyilvánul meg,hogy retteg.Hanem el üldözi a kétkezi munkásokat diákokat Orvosokat igaz az Ózdi kórházban van is olyan idős orvos aki jobb lenne ha elmenne,mondjuk Grazba.De sajnos a legjobbak hagyják itt az országot,Borsodban jó a maradék,pár év és közmunkásokból lesznek Orvosok,Ápolók, Tanárok Óvónők.
1,5 millió lakást épít a német kormány
@Hellcat: Igen én is így látom ha látnám az előre haladást,de csak hallom! A legszörnyűbb,hogy olyan emberek kerültek vezetői posztra akik alkalmatlanok mindenre,ezek a nem tudom hogy lehet vezetők akik csak fenyegetőzve tudnak érvényesülni,mert semmi tekintélyük nincs.A saját munkáját pl a beosztottal végezteti akire gondolok.Ez ami tűrhetetlen,mégis tűrni kell mert kirúgják ha nemet mond.vagy panaszt tesz.Hol élünk mi valójában?
Csaknem száz vádlottat ítéltek el egy csalássorozat miatt Debrecenben
@papa.49: A cápákról el kell terelni a figyelmet.A vezér cápa meg egy szerencsétlen áldozat.