Borsodi

Így adták vissza az ellopott pénztárcát Hatvanban – Fotó!
@volvós: Az hivatalosan fentről irányítottan történik. Lehetne sorolni a neveket sok neve mellett ott a narancs.
Lópici Gáspár nyolcvan évesen az utcára kerülhet
Ne csodálkozzunk Orbánunk mondta ez a legbiztonságosabb Ország.Csak élni nem hagynak benne azt elfelejtette.Ebbe én is bele estem egy 5,5 milliós házra vettem 5 milliót ráköltöttem vissza fizettem 3,8 milliót forintosították és tartoztam további 7,2 millióval most tartozok 5millió körül A házat eltudnám adni amire folyamatosan költöttem talán 7 millióért ami nem biztos mert Borsodban a pusztulás földjén van, nem a virágzó CH. Felcsúton.
Orbán: Magyarország a világ egyik legbiztonságosabb országa
Ezt a nagy biztonságot érezzük a saját bőrünkön Ózd vonzás körzete maga a gettó Putnok Sajókaza Somsály Arló Farkaslyuk Bánszállás Ha otthon vagy lehet nem törnek be.Vagy ez a rész nem tartozik az Országhoz?
Közös képpel és megható üzenettel búcsúzik édesanyjától az Inárcson meggyilkolt asszony lánya
@papa.49: Ez a hatalom mindenkit magukra hagy,választás után csak a maguk pecsenyéjét sütögetik.Nagyon szomorú,hogy egy ilyen édesanyát veszített el az ország,aki munkából tartotta el gyermekeit.Nyugodjon Békében.Gyilkosa meg rohadjon el élve.,ha nincs rá törvény,hogy felakasszák.
Az ügyészség egyelőre nem indít nyomozást az Elios-ügyben
Ez akkor lenne furcsa ha nem így lenne.Ez a bizonyíték arra,hogy odafönt mindent lehet mert a törvény véd.
Ide lent elég rosszra gondolni és keményen megbüntetnek.mert a törvény csak ránk vonatkozik.
Gáspár Győző a családja miatt választotta a kórházi kezelést
Egyet értek vele,senkinek se hiányozna a családján kívül.Szegény nem bírja a szirénát,a bilincs kattanás jobb lenne.
Brutális gyilkosság Inárcson – így végezték ki a családsegítő munkatársnőjét
Ez a jólét és a hihetetlen biztonságban élő emberek reakciója,elég szomorú,hogy egy ártatlan nőt ölt meg,ok nélkül.Azon kéne elgondolkozni,ki kreálta ezt a hihetetlen gyűlöletet félelmet,kilátástalan helyzetet az emberekbe? Ezért se érdemes ebben az országban élni és gyereket szülni,mert ez a jövő kép.
Orbán: 2030-ra Magyarország uniós befizető ország lesz
A szélhámosok is mindig ígértek egy időpontot a pénz megadására,aztán még egyet
Azt jobban elhinném Magyarország uniós ország volt,de megoldotta a fidesz az érdekünkben ezt is.
Varga Mihály: Magyarország az öt legélhetőbb ország egyike kíván lenni Európában
@wpym: Ez a Magyar valóság.Itt Borsodban lassan már azzal is beérnénk ha biztonságban hagynának élni! Mert annyi már fekete,hogy nappal is sötét van,a becsületesen munkából élők kivételek.De az a része aki kivül belül sötét,a kártékony részük leamortizálják az országot.Nekik élhető,és a fellengző politikusoknak, akiket a vagyonuk gyarapodása hajt..
Rétvári: az uniós átlag alá csökkent a mélyszegények aránya Magyarországon
@Shikari: Az a probléma,hogy ezek a családok szaporodnak mint a nyulak,valóban nem kéne rajtuk segíteni,kemény szankciókat kellene alkalmazni adót fizessenek ha ész nélkül szülnek.Némelyiknek hét gyereke van,a gyereknek gyereke,apa börtönbe.Megvonni a segélyt,családi pótlékot.
60-70 év felett sem késő elkezdeni sportolni: Mit és hogyan mozogj idősebb korban?
Melós nem éli meg,esetleg a jólétben szenvedő fidesz közeli emberek,és a politikusaink.
Nemi erőszak, fojtogatás, verekedés – elszabadult a pokol egy újbudai óvodában
A gyerekek azt játszák amit otthon látnak a szülőktől,agresszió erőszak ordítozás szex.Vajon ezek a gyerekek ha felnőnek akarnak dolgozni? Nem hiszem inkább a börtönbe mennek mert apa is ott lett erős.Ezen kéne már változtatni nem migránsozni.
Lepedővel akarta felakasztani magát a sólyi gyermekgyilkos
Ez ember? Ez egy mocskos patkány akit fel kellene akasztani nem etetni és félteni,az a baj ezek szaporodnak nem a Magyar.
Gáspár Evelin csúnyán beégette magát egy egyszerű műveltségi kérdéssel
Régen a tudósokra feltalálókra matek zsenikre, voltunk büszkék.Most a hülyékre.
Keményen visszaszólt Norbi az őt kritizáló kommentelőknek
A fitnesz guru aki csak a majmoláshoz ért.Sok dagadt elhízott gyerek azért van mert kenyeret esznek kenyérrel,nincs pénzük zöldségre húsra,hamarosan tejre se.Te mért vagy összeszakadva mint a véres hurka?
A visegrádi négyek közül Magyarországon nőnek a leggyorsabban a bérek
Magyarországon nőnek a bérek ,kinek? Mért járnak a Magyarok Szlovákjába dolgozni? Ha euróba kapnák a fizetésüket, itt volna aki 100 eurót kapna havonta.
Pszichológus: Orbánt rugdosta az apja gyerekkorában, ma is rettegésben él
@human: Legtöbb ember megvásárolható és ez így lesz .Csak fentről várhatunk segítséget.szerinted a következő választáskor kik lesznek az itthoni szavazók?Ne álltassuk magunkat ez csak rosszabb lesz.ahol száz forintért is agyon vernek,ott valami nincs rendben.
Óriási hibát követ el, ha a kerekénél láncolja le a biciklijét!
@papa.49: Akkor a sok politikus még a seggét se tudná kitörölni.Nem,hogy kezet fogni.Lehet azért csókolgatják egymást mert látják a jövőt.
700 milliárdos fejlesztés vár a magyar kórházakra
@papa.49: Igérgetni tudnak és fenyegetőzni,de igazad lehet abban amit írtál,elvégre mindenki fontosabb az itthon élő Magyaroknál.A biztató mire lesz kórház ahol még gyógyítani is lehet,nem lesz orvos aki gyógyít.
NÉBIH: júliustól bírságolnak, ha parlagfüvet találnak
@1magyar: Olyanok mint a zambik,igaz némelyikük már anélkül is az. Orbán kormány zsigerel ki minket..mi meg bólogatunk hozzá,mert ki lenne jobb okos kérdéssel elintézzük.Pedig a válasz könnyű, bárki.
Szijjártó: a visegrádi négyek komoly sikert értek el az EU-csúcson
Komoly sikereket érnek el igaza van, az Országunk és népünk kárára.Sikeres forint,Sikeres nyugdíj korhatár emelés,Sikeres devizások Sikeres kivándorlás.
NÉBIH: júliustól bírságolnak, ha parlagfüvet találnak
@1magyar: örülj neki,itt még a hígítós üveget is el szívják,mert úgy tartják csak önkívületi állapotban jó itt élni.
Az őrület nem magyar specialitás - Romániában 10 évet is ülhet, aki bírál
Mért nem csodálkozok rajta,hisz Orbán is ezt szeretné.Egy személyben uralkodni,gyomorforgató,hogy hová süllyedünk.különben a kisebb városokban már jól működik a nem fidesznyikek félre állítása,és ezt nem is titkolják.