A politikai pályára lépett jogász egy jól ismert bankkártya reklám ötletét használta fel legújabb Facebook-posztjához.

Sok mindent el lehet mondani Magyar Péterről, de azt semmiképpen, hogy a kommunikációja ne lenne profi. Sőt, ma már egészen biztosan jobb, mint a Rogán-művek, az ellenzék egymást szapuló kommunikációjáról már ne is tegyünk említést. Legújabb bejegyzésében egy jól ismert bankkártya reklám alapjait kikölcsönözve beállt a Fidesz mögé, hogy meglehetősen egyedi módon „segítse a kormánypártok kampányát.

A Fidesznek kampányol Magyar Péter – Miközben TISZ(t)A vizet önt a pohárba

A jogászból lett politikus kommunikációja szinte verhetetlen    Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Ha valaki úgy látja, hogy ez a kormány valóban a magyar családok kormánya. Ha úgy véli, hogy ez a kormány valóban megvédi a magyar gyermekeket és jó állapotban vannak a magyar kórházak és az oktatás. Ha úgy véli, hogy a kormányzat nem korrupt és áramlanak Magyarországra az uniós források. Ha úgy véli, hogy független az ügyészség és hogy az uniós ezer milliárdok nem családi és haveri körökhöz kerültek. Ha úgy véli, hogy a közmédia független és nem probléma, hogy Orbánék 1309 milliárd forintot költöttek propagandára, akkor június 9-én szavazzon a Fideszre és Deutsch Tamásra.

Minden másra ott a TISZA Párt

olvasható Magyar Péter posztjában. Erre mondhatnánk azt, hogy ügyes…

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@verőce21: Analfabeta, mikor tanulsz meg olvasni??? A szövegben a fitymaffia hazugsagairol van szo, nem az ellenzekröl!!! Igyal kevesebbet, mert csak marhasagokat vizionalsz! Ja, te a qurmanypropagandat hiszed el... Mert ugye többkulcsos az adozas, hogy aki kevesebbet keres, az többet tarthasson meg es evente emelkedik a csaladipotlek es gyerekenkent 250 euro, mint Nemetorszagban..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Petike csak egy süket f@sz! Persze diplomával!
sokanvagyunk
Az MSZP-ből kiszakadt a DK. A Jobbikból a Mi Hazánk. Most a Fideszből a Tisza-párt. A Fidesz összegyurcsányozta szinte az egész ellenzéket. Most Magyar összegyurcsányozta Orbánt.
Csak hogy könnyebb legyen a választás...
mekkelek
@KisTehen: Miért ki az az Orbán Viktor? Egy KISZ titkárból indult, liberális, demokrata, Soros ösztöndíjas, polgári, illiberális, nemzeti radikális, pedofil simogató, elvtelen, felelősséget semmiért nem vállaló, az EU legmagasabb inflációjának összehozó, Putyin és a kínai kommunista párt trójai falova az EU-ban és a NATO-ban. Most éppen Kínának árulja ki az országot - illetve azt ami Lölö, Tiborcz és a többiek után megmaradt még belőle - mert a forintot és a gazdaságot bedöntötte. Nem, nem hinném hogy Magyar Péter (vagy bárki más) Orbánnak képzelné magát vagy vágyna erre a ‘teljesítményre’.
mekkelek
@Maccska: Mi az a siker? Az ország és az EU adófizetők kirablása, EU bajnok infláció, Putyin és Kína csicskájának lenni egy kis pedofil simogatással… egy elvtelen, okos szar alak akinek csak a hatalom megtartása számít az ország, a társadalom nyomorba döntése árán is. Fantasztikus siker, pedofidesz forever!
teuton
@Maccska: Hat az nagyon sikeres lehet, aki Europa pariaja es az egyiranyu utcaban 26an mennek vele szembe... Meg olyannyira sikeres, hogy a jogallamisag megsertese miatt blokkoljak a penzeket es mar lassan 1 tucat kötelessegszegesi eljaras indult, valamint több, mint 1 tucat pert vesztett a "doktor minielnök" az EU-Birosagon... Azt meg meg sem kell emliteni, hogy kipicsaztak a Neppartbol es azota sem veszi be senki a partcsaladok köze...
percsi
MP miért nem fogadta még el a nyilvános vitát Dobrev Klárával a Partizán műsorában? Aki szemkilövetőzik, aki Dobrev Klárát lehülyézi, az pontosan az, aminek tűnik: hithű orbánista fideszes. A DK-tól félnek mint a tűztől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.