Cicamama55

Azt ígérik: ezúttal nem lehet majd csalni az ajánlásokkal
Én úgy gondolom, hogy az olyan településeken, ahol nyugodtan élhetnek az emberek, látják, hogy a polgármester és a képviselők a város, falu javára hoz döntéseket, valóban őket szolgálják, ott maradnak a régi tisztségviselők. Nálunk is jobboldali vezetése van a városnak, de a lakosság többsége meg van maximálisan elégedve velük. Jó, egy-két képviselő kilóg a sorból, de a szavazóik majd döntenek...Ez a voksolás itt vidéken nem a pártok országos viaskodásáról szól. Itt is vannak próbálkozások, de ha egy munkáját maximálisan ellátó, becsületes embert próbálnak bemószerolni, az még inkább ellenük fordítja az emberek többségét. Engemet biztosan, bár az aláírásommal nekik is adok esélyt a megmérettetésre...Döntsön a többség.
Azt ígérik: ezúttal nem lehet majd csalni az ajánlásokkal
@Yoda69: Voltak vizsgálódások az előző választásokkor is, s volt olyan is, hogy eljárást is indítottak ajánlat gyűjtők ellen, mert szabálytalanságokra, csalásra jöttek rá...Aztán, hogy mi lett utána, azt titok fedi. Úgy mint a kamupártok büntetését, mert csak az esetleges komolyabb ellenfeleket bírságolták nyakra főre, a titkos segítőket nem!
Benkő: a katonai eskü egyedülálló
@Szeparepa2: Budai és L Simon LÁSZLÓ, Hoffmann Rózsa, s hát Balogh úr -a csúcs!-kimaradt a felsorolásból. Utóbbi mennyi kárt okozott a magyar embereknek! Az összes olyan terület, melyért ő felelt, távozására romokban hevert, s hever még ma is. Megérték a pénzüket ők is! Én Áder Jánost és Kövér Lászlót külön szektorba tenném...Ők értékes emberek, csak eladták a lelküket!
Benkő: a katonai eskü egyedülálló
@Szeparepa2: Ha nem is ezekkel a szavakkal, de bennem is ugyanez a kérdés fogalmazódott meg...Ilyen kiállású, ennyire semmitmondó ember hogy juthatott erre a magas pozícióra el?! Semmi tekintélyt parancsoló tulajdonsága nincs!
Ön is jelentkezhet Lázár János beszélgetős műsorába, amelyben egy Ladában furikázza a vendégeit – videó
Nekem nagyon tetszik a videó, s maga a kezdeményezés. Lázár spontaneitását, kommunikációját oktatni kellene a kormány többi tagjának! Nagyon tájékozott, s ragyogóan tudja tálalni gondolatait! A kormányinfó sem ér semmit nélküle. Nekem,-mint azt már nagyon sokszor leírtam- nagyon hiányzik a napi politikából, kedvelem őt.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
Az lehet, hogy együtt imádkoztak-gondolom ott is kivetítőn megy az ima szövege-s csak olvasni kell, de hogy gondolatban mérföldekre távol jártak egymáshoz, az biztos!
Nagy Blanka szüleit feljelentették
A feljelentő a kakukktojás, mert az tisztában volt azzal, hogy a családsegítőnek hivatali kötelessége lépnie a bejelentésre. Törvény írja elő ezt számukra.
Nagy Blanka elindul az önkormányzati választásokon
@Horizont: Én a Te hozzászólásodra reagáltam, "én adok egy esélyt neked"-írtad.
Nagy Blanka elindul az önkormányzati választásokon
@Horizont: Az esélyt a választóitól kaphatja meg, ha arra őt érdemesnek tartják, nem tőlünk.
Kiborult a Fradi csapatkapitánya
Ha egy melós a munkahelyén így teljesítene a minimál, vagy közel minimálbérért, mint ezek a túlfizetett "arany lábú" gyerekek, másnap biztosan nem kellene bemenni! "Finis munka!", s azonnal elzavarnák!
Ezt látta a rendőrség a hajóbaleset videófelvételén
Mint utólag kiderült, nagyon sok kép és hangfelvétel van a tragédiáról, nem lehet elcsalni az igazságot. Gondolom, mindet szemügyre vették, meghallgatták már a rendőrök is, mert a bírók és ügyvédek meg fogják tenni!!! A kapitányt és a vétkes hajót először elengedték, utána nyomásra mégis ellentétes döntések születtek. Számomra ezek a történések azt sugallják, valami miatt próbálják menteni a menthetetlent...
A tíz évvel ezelőtti szintet érték utol a fizetések
Ez bizony így igaz! 2015-ben a 2006-os fizetésemet nem kaptam kézhez, mert 2010-2011-ben elvették a cafeteriát, pótlékokat, s a személyi adó és járulékok pedig a csillagok között jártak. :(((
Kúria: rács mögött kellett volna tartani a Viking kapitányát
Az emberek többségének már az első hírre ez volt a véleménye! Na meg a tragédiát okozó hajót is le kellett volna foglalni, nem útjára engedni! Az én véleményem szerint ez nem más, mint bűnpártolás, mert bizonyítékok megszüntetésére adtak lehetőséget!
Bereczki Zoltán feleségül vette Pokorny Liát
Bereczkit -mint színészt-nagyon kedvelem, de Liát nem. Ábel Anitához hasonlóan, rajta is a megfelelési kényszert érzem mindig, nem tud ellazulni,nem tud természetes lenni..
Megszólalt Rónai Egon felesége Berki ATV-s kirohanása után
Ki kellett találnia valamit, hogy ismét beszédtéma lehessen, mert márt már kezdett feledésbe menni! Agyhalott pojáca. Egy senki!
Itt vannak a 2019-es felvételi ponthatárok
Régebben az ilyen cikkek az orvosi egyetemekre jelentkezőkkel kezdődtek. Most egy szó nem esik róla...Szégyen!
Döbbenetes nettó bérükkel fotózkodnak és üzennek a kormánynak a magyar tanárok
@Cincinntatus: Gyurcsány 2006-ban a közalkalmazottak bérét megemelte, választási ígérete volt. Betartotta, ez lett az egyik veszte...Viszont 2009-ben ezért nem panaszkodtak a pedagógusok!
Gulyás Gergely a civil szervezetektől is támogatást kért
"Kicsi vagyok. Kicsi vagyok,Ha megnövök Beléd rúgok. Még még még még még Ennyi nem elég.
Egyre feljebb furakodom. Jaj de magas ez a torony.Még még még még még Ennyi nem elég.
Repül a bálna Repül a bálna Ez a parancs Érik a narancs Repül a bálna Repül a bálna Aki hülye, Az is marad
Megtanultam, tudom a válasz Kicsi az ország nagy a bánat Még még még még még Ennyi nem elég." /Republic
Putyin egyik legfontosabb kelet-európai barátja, Orbán Viktor Oroszországban nyaral
@Sziszifusz: Hát bizony, én sem hiszem el, hogy egy olyan ember, akinek hazánk turisztikai gyöngyszemei a zsebében vannak, a családjával Oroszországban nyaraljon! Hacsak nem azért, mert ott nincsenek jó pénzen letelepített migránsok...A félelem nagy úr ám!
Körmönfont módszerrel tolvajló pályaudvari gyanúsítottakat fogott el a rendőrség
Biztosan nem az első eset lehetett! Remélem nem tehetik be az országunkba egy pár évig a lábukat! :(((
Szívszaggató dráma a vb-n: Gyurta Gergely az élen haladt, amikor asztmás rohamot kapott és levegő nélkül küzdötte végig az utolsó három kilométer
Nem értem, minek van az orvosi alkalmassági vizsgálat?! Nem lenne szabad úszó versenyre engedni azt, aki ilyen betegséggel küszködik! S ha valami baj történne?! Minden nap szembesülünk az emberi felelőtlenségekkel, ebben a szabályok nélküli világban!
Karácsony elrendezte a csődeljárást
@ágimami: Biztos én sem vagyok, de most már látok esélyt rá...