Cicamama55

Havas Henrik egy vádat állítólag elismert – vibrátort küldött Molnár Anikónak, viccből
Én egyszer egy udvarlómtól a "Szép asszonyok egy gazdag házban" című könyvet kaptam ajándékba...Akkor ő is zaklatott engem?! Röhej!!!
Döntött a kormány: kártalanítják a Czeglédy-ügy károsultjait
8-10 diákról van szó, hallottam az ügyvédjét kb. 2 hete nyilatkozni a televízióban! Azokat is csak az eljárás miatt nem tudtak kifizetni, márt zárolták a számlát...
Látta őket? 18 arany pecsétgyűrűt fújtak meg egy ékszerboltból
Pénz nélkül akartak gazdag karácsonyt ülni! Úgy látszik nem fog összejönni! Remélem minél előbb elkapják őket!
Ismét bombaformában van Csisztu Zsuzsa – így nyerte vissza tökéletes alakját
Annak idején de szurkoltam neki, amikor olimpián érmet nyert! Remek tornász volt! Én elismerem, nagyon csinos, tanult nő, tud viselkedni, remek családanya... Viszont a televíziós-nem sporttartalmú!-műsorvezetése engem bizony irritál. Annyira mesterkéltnek érzem a beszédét , a viselkedését, olyan feszültnek, hogy engem nagyon zavar. Keresztes Ildikóban érzem ugyanezt a teljesítményorientáltságot, mint benne.
Pintér Tibor poénból gyakran a saját lányát barátnőjeként mutatja be azoknak, akik nem ismerik őket
Régen, mint színészt kedveltem. Mára már a ripacs szót találom a leghelytállóbbnak a jellemzéséhez...
Elhagyatott fantomépületek Szikszón EU-s pénzből - szálak Mengyitől Tiborczig
Az ellenzéki politikusokat lehallgatásokkal próbálják taccsra vágni, ez meg az ehhez hasonló esetek tömkelege meg kiszúrja mindenkinek a szemét! Biztosan lesz erre is magyarázat! Soros megbízottai rágalmaznak...Ez így törvényes oszt jó napot! :((((
Gyorshír: Karácsonyék perrel fenyegették meg Juhászékat a szivárogtatásért
@bencemacska: Egyet értek! Viszont Juhász nyilatkozataiból következtetve, elképzelhetőnek tartom, hogy ők a hunyók...
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
Nem kell nagy szakértőnek lenni, hogy ez az egyetlen történet totálisan rávilágít hazánk jelenlegi belpolitikai helyzetére...
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
@Eriksson: Vágó beszélt erről az esetről már régen a televízióban! Nem most jött elő, ez nem igaz.
Ezért nőtt a tojás ára ennyire durván
Na ez nem magyarázat! Nálunk előtte 34-36 Ft volt a tojás, most meg 52 -54 Ft! Milyen 20 %-os drágulásról beszélnek már?! Közel 70% ez!!! :((((
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
Ehhez hasonló nőket bárki be tud, bármikor cserkészni jó pénzért, egy nem kívánatos férfi lejáratására...
Botrány! - Karácsony Gergely: a f@szért hagytam magam.... - Városi Kurír
@bencemacska: Az én szememben mindentől függetlenül a mai politikusok közül a legmegbízhatóbb ember Karácsony Gergely, s ettől az álláspontomtól egy újsághír sem fog eltántorítani! Az sem, hogy pár százalékos párt állt mögötte. Na most sem duzzadt az fel annyira, hogy rettegni kellene a Fidesznek, de mégis léptek azonnal! Az MSZP számomra nem jelent semmit, onnan már nagyon régen megjöttem. Én csak egyes személyekben bízok. Az a baj, hogy elég nagy szórásban vannak, nem egy pártban...
Megható: bohócdoktorok vittek moziba ötszáz gyermeket
Igazán szép kezdeményezés ez tőlük!!! Nagyon megható ezeknek az embereknek a gyermekekért tett egész éves munkája! Ők nem kampányból, érdekből, hanem szilárd meggyőződésükből próbálják, a betegség okozta félelmeket, feszültségeket oldani a kis betegekben...Nagyon nemes cselekedet, hatalmas köszönet illeti őket érte!
Botrány! - Karácsony Gergely: a f@szért hagytam magam.... - Városi Kurír
Kár volt bejelenteni, eddig őt nem bántották...Váradi András, Vona, Botka, Hadházi, Czeglédy, meg a többi ellenzéki politikus sorsára jutott ő is! Nagyon átlátszó a kormánypártok stratégiája!!!Lejárató kampány, feljelentés, börtön minden ellenzéki politikusra...Ez a jól bevált receptjük!
Nem kicsit emelkedett a kilakoltatások száma
Keresztény családbarát kormányunk...Ők is migránsok?! :((((((
Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól
Igaz most még csak B Éváról beszélnek, de ebben a pillanatban hallottam, hogy Havas azt mondta "én pedig perelni fogok!" Nagyon helyes!
Tragédia Fülöpszálláson – két gyermek halt meg egy háztűzben
Ó de szörnyű tragédia! Nyugodjanak békében! Őszinte részvétem a családnak!
Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól
Isten bizony,már undorító ez az egész cirkusz! Nem szégyenli magát ez a két ingyenélő r.banc? Pénzért bármikor, bármit?! Az életben semmit nem tettek le az asztalra, azon kívül hogy folyamatosan a testüket mutogatják, magánéleti válságaikat teregetik a közérdemű előtt. Okádék! Varrjanak már kemény pert és bírságot a nyakukba, mert itt nem marad egy ember, akit ne rágalmaznának meg a végén!
Havas Henrik keményen visszavág Baukó Évának, közben újabb híresség vádolja zaklatással
Kellett neki a kurvákról könyvet írni, meg egyáltalán foglalkozni a magánügyeikkel. A Pornó c. könyvéért akkor a szerzői díjat felvette, most meg majd ezek az ingyenélő hajadon senkik próbálnak belőle kikaszírozni egy kis hasznot!!
Tvrtko: "maradjon csöndben, aki VV Fannit bántani akarja"
Ritka pillanat, de most én igazat adok Szilárdnak. Ez a lány nem játszotta meg magát soha. Ezt az életet választotta, űzte, nem hallottam arról, hogy bárkinek is ártott volna, nem hallottam, láttam idétlenkedni tv műsorokban azután, hogy a V V lement. Mint ember, én is sajnálom, s hát a családjának persze hogy tragédia ez.
Baukó Éva könnyek között mesélte, mi volt a legdurvább, amire Havas állítólag rá akarta venni
A múltkoriban ezen az oldalon jelent meg, hogy azt nyilatkozta, sajnos őt senki nem zaklatta...Rágalmazásért pert akasztanék úgy a nyakába, hogy attól kolduljon!!! R.banc!
Kiskeró 18 éves kolléganője miatt hagyta el feleségét és 9 hónapos gyermekét
@csipetke: Szerintem is sokkal szebb a felesége, mint a barátnője. Nemcsak a szívével, a szemével is gondok lehetnek.