Cicamama55

Medveczky Ilona brutális mellbimbót villantott a színházavatón
A decemberben kapott Erzsébet utalványon és a megspórolt rezsin, ÁFA csökkentésen spórolta meg az árát szegény kisnyugdíjas...Nehogy úgy haljon már meg, hogy nem teszi közszemlére! :)
CEU-rektorhelyettes: egyre kevesebb az esélye, hogy Budapesten marad az egyetem
@Horizont: Nagyon felelőtlen döntéseket hoz, melyeknek árát a gyerekeink, unokáink isszák meg. Az én korosztályommal meg eleve kib.szott! Nem kicsit, nagyon! Fizetésemet az utolsó 5 évre visszavette a 2006-os szintre, nyugdíj előtt. Most meg?! Nálunk nagyon sűrűn emlegetjük idehaza! :((((
CEU-rektorhelyettes: egyre kevesebb az esélye, hogy Budapesten marad az egyetem
Még az eddig itt maradó értelmiséget is száműzné a kormány, nem beszélve sok gyerek továbbtanulási szándékába rontana bele! Kevés szülőnek van arra pénze,-nem mindenki Orbán V, Áder J-hogy külföldön taníttassa gyermekét!
Feloszlatták a CÖF-ös tüntetést Brüsszelben, mert nem volt bejelentve
Szokatlan nekik, hogy van olyan hely, ahol nem lehet nekik sem azt tenni, amit kigondolnak...
Pár ezer forintos emelésre számíthatnak a nyugdíjasok jövőre
Az árak már januártól folyamatosan emelkednek, a nyugdíjas is megkaphatta volna ami jár neki emelés, időben! Abból él minden hónapban! A milliókat keresők, s mindenki a rezsicsökkentésben részesül, miért csak a nyugdíjasoknak próbálják azzal betömni a száját, na meg az ÁFA csökkentéssel.!!!Érdekes, a fizetés emelések januártól élnek, s nem nyugdíjas igazolvánnyal vásárolnak az idősek sem!
Tüntetők az Oktogonon
@remenykedo: A kormány jóvoltából a fene tudja hány "jó szándékú" ember él itt letelepedési engedéllyel közöttünk... Hová lett a mi békés Magyarországunk? Én úgy gondolom, valami alapja Gyurcsány szövegének lehet, mert azért nem annyira elmebajos ő, hogy Orbán Viktort minden ok nélkül támadja súlyos vádakkal. Ezt felszámolni viszont, ezzel a -szó szerint-felfegyverkezett kormányunkkal szemben a nép képtelen...Nagyon tragikus jövőt vetít elő számomra a Fidesz kétkulacsos politikája.
Tüntetők az Oktogonon
Értelmetlennek, felesleg cirkusznak tartom ezt a tüntetést.
Újabb nyomozást indított a rendőrség az Országos Roma Önkormányzatnál
A civil szervezetekre lecsapnak, Rogánnak, Flórina stb. éveket adnak a bizonyítékok eltüntetésére! Itt nincs jogállam!
Meghalt Földi Imre, a Nemzet Sportolója
Őszinte részvétem a családjának! Ő még- a ma már ritkaságszámba menő- sportszerető kiváló sportolók táborába tartozott...Nyugodjék békében!
Egy 12 éves orosz kislány gyorsabb pillangón, mint Hosszú Katinka
A sport mindig is erről szólt! Ha valaki a pálya csúcsán nem hagyja abba a versenyzést, jön-jönnek olyan sportolók, akik eredményesebbek lesznek nála.
Pénzbírságot kell fizetniük a parlamentből hiányzó képviselőknek – Horvátországban
Ha nálunk bevezették volna-az elmúlt nyócévtől" kezdve, nem kellene új adók bevezetésén törni a fejüket, tele lenne az állam kasszája! Visszamenőlegesen itt is javasolnám ezt...Nem azért választják meg az emberek a képviselőket, hogy csak a kötelező szavazásokkor pártbünti belengetésekor legyenek bent a Parlamentben, a többi időben pedig a saját vállalkozásaikban tevékenykedjenek! Közpénz a választókért végzett képviselői munkáért jár/NA/! :(
Magyar diplomatákat utasítottak, hogy keressenek külföldi partnereket a CÖF-nek
Miért avatkozna külföld a magyarok életébe?! Ha idejönnek vonulgatni az itt élő magyarokkal szembe, nem kell nagy jósnak lenni, hogy annak nagyon csúnya vége lesz! A magyar emberek sem tolongtak múltkoriban a románok, a lengyelek tüntetésein! Saját kormányunk szállítja ide az ellenséget a népével szemben?! Az eszébe sem jut, hogy változtasson a politikáján?! Na ez már maga a tragédia!
Mészáros Lőrinc banktulajdonos lett
Nem látok bele, nem értek hozzá, csak az jutott az eszembe, ha a rengeteg csődbe ment, semmi fejében törlesztő, hajléktalanná váló deviza hitelesek pénzén gazdagodott meg, átkozott legyen!
Íme 5 bizonyíték, hogy Kósának mindenre van válasza
@RonaGyuri: Ha Kósa Lajos a mérce, akkor a magyar emberek 75%-a biztosan művelt! Na így készülhetik a sok szép, kimagasló statisztikai adatot, melyet a közmédia sugároz ezerrel!
Elmeorvosi vizsgálatot akar a Jobbik a kormánytagoknak
Szerintem ez felesleges, mert nincs az agyuknak semmi baja! Ahhoz, hogy a saját választóikat, hazájuk polgárait így becsapják, kijátsszák, igenis kell gógyi...Itt majd az igazság szolgáltatásnak, nyomozóknak kell évekig túlórázni azon, hogy majd az ügyeket felgöngyölítsék, s az elcsalt milliárdokat visszategyék a közös kasszába, a Magyarországon élő, adózó polgárok élethelyzetének javítására!
Meghosszabbították a Teréz körúti robbantó őrizetét
Ezt az egész esetet homály fedi...Számomra csak maga a robbantás ténye tűnik valósnak, az utána történtek már bizonytalanok. Maszatolásnak tűnik!
Milliós pert indít balesete miatt Zalatnay Sarolta
Másokon élősködők fajához tartozik az én rendszer táblázatomban! Hazudik, csal, Győzikével azonos szinten megrekedt!
Gáspár Győző: Ártatlan vagyok
@Equus: Sajnos mindig akadnak "vevők" arra az életfelfogásra, hogy ha csalásból és lopásból is meg lehet élni, minek dolgozni...
Gáspár Győző: Ártatlan vagyok
Aki ennyire buta, életében nem dolgozott, s ennek ellenére ilyen luxus körülmények között tengeti életét mint ő, s közben borzolja a dolgos emberek idegeit, az minden, csak nem ártatlan! Élősködik a társadalom nyakán, s közben nagyon rossz példát szolgáltat a fiatalok számára!
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
@papa.49: Igen ez így van, azért írtam legelőször, hogy hiányolom a papa mosolyát, hisz az olyan természetes lenne ebben a helyzetben.
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
@papa.49: Ezt én fel sem tételezem, hogy az unokájával a karján nem örül, nem boldog. Valószínű a gyermek reakcióját figyeli aggódva...
Narancssárga festékkel dobták meg a szovjet emlékművet a Szabadság téren
Én úgy gondolom, ezeknek a vandál akcióknak semmi értelme nincsen. Agyhalottak azok az emberek, akiknek csak a dobálás maradt meg az egész tüntetés céljából!
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
De formás kislány! Sajnálom, hogy a kicsi arca nem látszik. Nagyon rendben van ez a kép, de hiányolom a papa mosolyát.
Élet menete: az antiszemitizmus veszélyére hívták fel a figyelmet
@kopacsijanos: A közmédia csodákra képes..."Fogjunk mindent a nyuszira", mi semmiről nem tehetünk?!
Élet menete: az antiszemitizmus veszélyére hívták fel a figyelmet
Ide vezet a folytonos ellenségkép gyártása...Nemzeteket, nemzetségeket, korosztályokat, foglalkozásokat, párt és vallások képviselőit állították, uszították folyamatosan szembe egymással, rengeteg lett a konfliktus, egymás meg nem értése, elutasítása. Fidesz kommunikációja tökéletesen teljesített! Fel kell gyűrni a gatyaszárát annak, aki itt egységes nemzetet akarna teremteni!