Cicamama55

Nem csak a várost bénította meg, a parlamentbe is beköltözött Erdogan
@ila51: Ennek is lenne értelme, ha a jogállam, a parlamentáris demokrácia élne! Minket, a választókat, a népet lennének kötelesek képviselni, a mi érdekeinket, hogy az országban élők bizakodva nézhessenek a jövőbe, értelmét lássák a kemény, mindennapi munkájuknak,
Nem csak a várost bénította meg, a parlamentbe is beköltözött Erdogan
Hol vannak a képviselők?! Egy üzem nem tudna működni, ha ennyi hiányzó melós lenne...Talán sztrájkolnak? Fizetés elvonást nekik!!!
Tarlós önkritikus: követtem el hibákat a kampányban
@nemkati: Én "velősen" fogalmazva ugyanígy gondolom. Aki olvas, tájékozódik innen-onnan, az úgyis tudja a lényeget. :)
Tarlós önkritikus: követtem el hibákat a kampányban
Ez bizony így van! Én sokáig úgy gondoltam, ő lesz a befutó! Ha a Fidesz nem irányította volna őt a háttérből, szerintem meg is nyerte volna. Ez a szavazás nem Tarlós, hanem a Fidesz ellen győzött.
Elhunyt Szívós István
Nagyon kedveltük, tiszteltük Őt! Mi is ledöbbentünk a hír hallatán. Nyugodjék békében! Őszinte részvétünk a családjának! Neve örökre fennmarad a magyar "sportóriások" között, akikre mindig, minden magyar büszke lehet!
Schmitt Pál arra kéri Karácsonyt, mondjon igent a budapesti atlétikai vébére
Az atlétikai VB-t ha rajtam múlna, biztosan Budapesten rendezném meg! Erre viszont már több éve rákészülhettek volna azzal, hogy a sok focipálya építésekor atlétikai versenyekre is alkalmas pályákat kellett volna megépíteni.
Könnyek között hagyta ott a forgatást az X-Faktor mentora
Egy összekoccanás, ami a végén rendeződött, miért hírértékű?!
A DK-s főpolgármester-helyettes politikai főtanácsadója lesz Kálmán Olga
@Borsodi: Okos nő, nem egy elvakult politikus! Bármelyik párt összetehetné a kezét, ha ilyen tájékozott tanácsadója lehetne...
Drágult a sertéshús, a tejtermékek és a gyümölcs is
A tejtermékek ebben az évben már kétszer drágultak! Egy-másfél hónapja nálunk már a sertéshús, de a marhahús, pacal is 30%-al drágább mint előtte volt! A gyümölcs és zöldségek végig drágábbak voltak egész évben, a tavalyi árakhoz viszonyítva! Ez már tűrhetetlen! :(((((
Orbán: igazságot akarunk a következő uniós költségvetésben
Az, hogy az országunkban is a gazdagok járnak mindig jól, a szegényebbek hátán meg csak nő a teher az nem tűnik fel Orbán Viktornak?! Az jól van így?! Először talán ezt kellene észrevennie, a saját háza táján kellene elsőként rendet tennie! A törvények, az igazság szolgáltatás, az egészségügy, oktatás, a juttatások-MINDEN terület a felső tízezer felé lejt! Ez nem szúr szemet?!
Kásler szerint nem az egészségügyet kell fejleszteni, hanem a megelőzést
Túl sokat költöttek már a megelőzésre, mióta a focipályák is ebből a kasszából vittek el rengeteg pénzt! Éppen ideje lenne már a tényleges ellátásra fordítani!
Orbán kormányülésre hívta Karácsony Gergelyt
Ez a gesztus jelentheti az együttműködés kezdetét is. Bárcsak úgy lenne!
Orbán Viktor letérdelve imádkozott a végtagok nélkül született motivációs trénerrel
Mélyen elgondolkoztathat mindenkit, aki egy ilyen tréner előadását meghallgathatja..Átértékelheti az addigi életét, átszervezheti, reményt meríthet belőle. Ez a fénykép számomra megható.
Így reagált Hadházy arra, hogy a köztévé bemondója kiborult az egyik táblája miatt
Írta volna inkább azt hogy borkaizd meg! Bocsi @Qqberci nagyon találó szavat alkottál, használatba vettem! :)
Az Országgyűlés felfüggesztette Varju László mentelmi jogát
Nem voltam és nem is vagyok DK-s, de ezt már biz Isten nem hiszem el, ami itt folyik ebben az országban! Az utcán krumplit élelmiszert osztogató, romáknak ingyen ebédet nyújtó Fideszes polgármesterekkel mi van?! Azoknak mindent szabad? Lehet a közmunkásokat bevonni a szavazási procedúrába? Itt a jogállam csak álom!
Ha valaha nyomoznak is Borkai ellen, biztos, hogy nem a győri rendőrök teszik majd
Én azt gondolom, hogy nagyon is ismeri ő a polgármester ügyeit, éppen ezért nem meri bevállalni.
Vajna Tímea még gyászol
Valóban csinos nő, de azt hogy ő gyászol, azt kétlem erősen! A gyászoló nők nem szoktak osztogatni ilyen képeket a világhálón...
Kocsis Máté elszólta magát: nem önszántából léphetett ki Borkai a Fideszből
Tudta eddig is mindenki! Éppen ezért nem értem, hogy a Fidesz -mint párt-nem meri bevállalni, de a polgármesterségét mégis jóváhagyták...A Fideszesek szavazatait bezsebelte...