Cicamama55

Kiderült, ki erőszakolhatta meg a négyéves ceglédi kislányt
Már akkor itt mindenki rá gondolt! Remélem kiutasítják Magyarországról ezt a "tisztes"/!/ román állampolgárt!
Látta már Lázár Jánost mezítláb futni? – fotók
Na most biztosan kicsapom a biztosítékot megint...Nekem hiányoznak a sajtótájékoztatói, ő volt az egyik fideszes, akit kedveltem.
Orbán miatt nem megy el a volt MDF-es Antall Józsefre emlékezni
Teljesen érthetőnek tartom Herényi Károly reakcióját, egyetértek vele. De másként gondolkodott még Antall József életében Orbán Viktor! Akkor még minden megszólalása reményt keltett az emberekben, lendületes, hazájáért tenni akaró fiatalember volt. Azokban az években kezdte elnyerni az emberek bizalmát, amit mára lassan teljesen elveszít. Lassan diktatórikus eszközökkel kell megvédenie a bizalommal megszerzett hatalmát...
Azok hoznak ilyen törvényt, akik életükben nem dolgoztak
@tulipan: Mert jelenleg nincsen a másik oldalon Orbán Viktorhoz hasonló "politikai kaliberű" személy...Mint politikus nagyon érti a dolgát, de egyre inkább félre hord...Neki a hatalmas hibája, hogy a kormány munkáját ért kritikákat nem gondolja át, csak megy a neki mindig igazat adó tanácsadóinak a feje után!
Azok hoznak ilyen törvényt, akik életükben nem dolgoztak
Bizony, ha minden elégedetlen ember az utcára vonulna, Budapest egész területe nem lenne elég, hogy be bírja fogadni az emberáradatot. Az egészségügyért, oktatásért, Ceu-ért, civil törvényért, sajtószabadságért, fogyatékosok ellátásáért, korrupció ellen, s hát most a rabszolgatörvény ellen felvonul...Majd ha terem egy olyan ember, aki képes lesz majd az egyenlőre még külön -külön-hőzöngő csoportokat egybe kovácsolni, na akkor lesz itt változás.
Visszaküldte az államfő a jogalkotási törvény módosítását
Valamelyik nap hallottam a hírekben, gondolom az ATV-n, hogy az EU a magyar törvényhozás, törvénykezés szabálytalanságait vizsgálja. Muszáj volt gyorsan lépnie egyet az államfőnknek... :((
Ég az egész lakóház Sarudon
De szörnyű csapás ez a benne élő családnak! Nagyon sajnálom őket...
Ingyenessé tehetik a kerti kutak engedélyeztetését
Fideszes urak fontolóra vehetnék a felvetésemet, miszerint kerti kútja nem mindenkinek van, a levegőt viszont mindenki szívja. Ez többet hozna a konyhájukba!:(((((
Jövőre a horgászengedély igényléséhez is kell adóigazolvány
Szeptember óta ezt minden horgász tudja, mindenhol hirdették, ez nem új hír! :((( Már az első napokban regisztráltunk, kifizettük a kártyák díját, de a mai napig még nem kaptuk meg...Na ez hír, hogy 3 hónap alatt még nem készültek el az első példányok!
Kreml: Putyin nem sértődött meg, hogy Trump lemondta a találkozójukat
Putyin a háttérből irányítja a világ eseményeit, mérföldekkel előbb jár, mint a világ többi politikusa. Ő már leosztotta a kártyákat, mikor a többinek valami derengeni kezd...Trump is egy eszköze, de vele csínján kell bánnia, mert mögötte meg ott áll a nagyon fejlett hadi technika...@verőce21: Részben egyet értek veled.
Itt van a kép Stohl András eljegyzési bulijáról, ami kamu volt
Színészként nagyon kedvelem Stohl Andrást! Azt kívánom, legyenek boldogok!
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@relatív: Van külpolitikánk, hisz -külpolitika - "egy ország kormányának más államokhoz fűződő viszonyában, kapcsolataiban megnyilvánuló elvek, célok, döntések, mozgatórugók és tevékenységek összessége, amelyekkel az ország megvédi érdekeit, illetve különféle célokat valósít meg." "Egy felelősségteljes ország saját céljait békés külpolitikával éri el a világban. A külpolitika eszközei közül ki kellene tiltani az erőszak alkalmazását és a fenyegetést."... Ha egyre több országnak mi akarjuk megmondani a tutit, beleavatkozunk a belügyeikbe, ha nem tudunk magunknak álljt parancsolni, végül elszakad a húr. Remélem még időben vagyunk, nem okozzák az ország vesztét!
Hosszú Katinka már nem magányos többé
Nem értem, hogy miért engedi egy ilyen neves sportoló, hogy a magánügyét a köz ügyévé tegyék. Miért jó az, hogy csámcsogjon rajtuk mindenki, oda-vissza.Én úgy gondoltam, magánéletének következő szakaszát már ő is magánügyként fogja kezelni.
Hatalmas egészségügyi béremelést jelentett be Kásler – de nem mindenki kapja meg
Balog úr pár hónapja-a választás előtt- még azt mondta, minden rendben van ebben az ágazatban...Most már kiderült, hogy ég a "ház teteje!" Nem-e elő kellene kapni az addigi felelőst, amiért ilyen helyzetbe engedte jutni az ágazatot, aminek ő volt a felelőse?! Fejvesztve hagyják ott az állásukat a legjobb orvosaink, szakembereink! Én biztosan felelősségre vonatnám a tiszteletes urat!!!
Orbán fuvarozta Chuck Norrist a TEK bázisára
@kokopelli: Ez kell az amúgy, agyon "fosatott" magyarnak! Kisvasút, foci, szabadságharc... oszt jó napot!
Itt az új rekord: 4,5 millió fölé nőtt a foglalkoztatottak száma
@F_Viktor: Így igaz...S mennyi a külföldön dolgozó magyar ember?! Mert ha ehhez a számhoz hozzáadjuk mennyi nyugdíjast tartanak számon, mennyi a még nem kereső- gyermek, tanuló -az országban, kiderül, hogy 10-12 millióan vagyunk?! Ez is egy agyon matekozott nem valós szám, az biztos!
Jövő héten dönt az LMP Puzsérról
@F_Viktor: Puzsér egy kíméletlen kritikus, ahhoz ért! Az ő mentalitásával elképzelhetetlennek tartom, hogy fő polgármesterként működni tudna, sikeres lenne. Ez csak az én véleményem. Orbán Viktor mögött azért ha tetszik, ha nem, ott a kétharmados többség, de Puzsért még az LMP sem biztos hogy felvállalja...
Jövő héten dönt az LMP Puzsérról
@F_Viktor: Én úgy gondolom, Tarlós ellen jelenleg bárki indul is, esélytelen.A megélhetési politikusoktól hemzsegő ellenzék kizárt dolog, hogy egy ütőképes jelöltet közösen ki tudjon állítani vele szemben. Lehet hogy rosszul látom. Puzsér egy célt tűzött maga elé,-legalábbis amikor én hallottam őt nyilatkozni,- Budapest autó mentesítését... Mégis csak a fővárosról van szó, azért ennél több célt kellene legalább kitűzni! Aztán hogy majd mik valósulnak meg belőle, a jövő zenéje..Engem borzasztóan irritál a beszéde, az egész kommunikációja, s az észjárását sem tudom sokszor követni...Ilyen közfeladatra ezzel a személyiséggel nem tartom őt alkalmasnak. A kompromisszum kötési képesség elengedhetetlen hozzá, ami egy ekkora "egójú" emberben nincs bekódolva...Lehet hogy rosszul látom, de én így érzem ezt...
Orbán Viktort lókupecnek nevezte, kizárták a jobbikost az ülésről – videó
Ami nálunk az Országházban folyik az nem az országért folyó munka, csak pártok közötti acsarkodás! Fel kellene az egészet oszlatni! Szégyenletes!!!
Jövő héten dönt az LMP Puzsérról
Az LMP-t nem kedveltem soha, de ha ezt az embert felvállalják, azzal végképpen porig ég ez a párt előttem!
Legendának kijáró búcsúztatást kapott Alonso az F1-ben
Eredményes versenyző volt, aki mindig korrekten viselkedett társaival szemben! Emberi nagyságával, megnyerő személyiségével kiérdemelte ezt a tiszteletet!!!Nagyon kedveltem őt!
Kovács Zoltán államtitkár lesz, Hollik az új kormányszóvivő
Csak úgy röpködnek a havi több millión eltartott államtitkári kinevezések...Ez szörnyű!!! Ebben a pici országban még ennyi kitartott ember?! :(((
Hamiltoné a szezon utolsó futama
Alonsó nagyszerű versenyző volt, s a társaival szemben is mindig korrekt volt. Számomra nagyon szimpatikus ember, hiányozni fog a régi kemény magból!