Cicamama55

Mérgezte kollégáit egy pécsi ápolónő
Gyermeket verő, megszégyenítő óvónő, kollégákat mérgező ápolónő... Hová halad ez a világ?!
Gyerekeket bántalmazhatott egy óvónő egy XVI. kerületi óvodában
@papa.49: A szakmai ellenőrzések -alsó és felső szinten-maradtak mára el mindenhol, minden területen! Pártkatonák kerültek a gyermekintézmények élére a legtöbb helyen. A szakmai hozzáértés a legutolsó helyen áll a vezetők iránti elvárásokban. Ma csak az a fontos, melyik intézmény, mit tud kirakni a kirakatba! Pl. hány külhonba tervezett utuk van, hányszor fogadnak mondjuk erdélyieket, hányszor színesítik hagyományba öltözve gyarapodó számú ünnepeket! Az ilyen alkalmakra való készülődés aztán a fontos oktató-nevelő feladatok elől elveszik az időt, s felnő lassan az elhomályosított, lebutított fiatal nemzedék...Kormányunk eléri a célját! Amit az elmúlt nemzedékek tematikusan felépítettek, azt a mostani kormány sárba döngöli, meghazudtolja!
Gyerekeket bántalmazhatott egy óvónő egy XVI. kerületi óvodában
Egyszerűen hihetetlen! :(((( A kollégái, akiknek ezt látniuk kellett volna, miért nem léptek már az első esetben?! Az ilyen embert el kell tiltani attól, hogy egyáltalán gyermekek közelébe kerülhessen! Hol van itt a pályaalkalmasság?!
Novellaolvasásra és filmnézésre ítéltek két borsodi állatkínzót
Ki fogja tőlük kikérdezni a házit?! Nevetséges! Erkölcstant, vagy hittant tanultak ugyan?! Hogy nem volt semmi eredménye, azt ez az eset is bizonyítja!
35 milliót kell visszafizetnie az EU-s pénzeket saját célra fordító izsáki polgármesternek
Csendben a fű alatt gyorsan lerendezték...Ha ellenzéki lett volna, minden híradás erről számolna be, , húznák, csavarnák az ügyet a választásokig legalább!
Súlyos sérüléssel kórházba került Jordán Tamás
Nagyon sajnálom! Én is mielőbbi gyógyulást kívánok neki! // Mégiscsak működik a vudu baba?//
Töretlen a bizalom, Farkas Flórián maradt a Lungo Drom elnöke
Íme a lefizethető hátország, "valamit valamiért". Ez erről a pártról a véleményem. Ellenzéki politikust a semmiért meghurcolni, megszégyeníteni, Farkas Flóriánt meg kimosdatni a sz.rból! Gratulálok! :((((
Hungarikum lett Bangó Margit
Maga a cigányzene a hungaricum, de így elegánsabb!
Németh: a konzultáció világossá tette a civil törvény szükségességét
Azért nem mernek 100%-t mondani, hogy a nem úgy vélekedők azt higgyék, hogy ő a hazaáruló, szinte csak ő a kilógó a sorból...
Havi félmilliót keres Matolcsy bankjában Polt lánya
Sok kis magyar bankár család született a pénzintézetek folyamatos becsődöltetése, meg a devizahitelesek átb.szása után, a magyar honpolgárok letaposása révén!:(((( Magyarországon a termelő- százezreket foglalkoztató magyar gyárak, üzemek helyett egy marék magyar bankár család született újjá!
A magyaroktól akarják megvédeni az osztrák munkahelyeket
Teljesen érthető! Egy felelősségteljes kormánynak az a célja, hogy a saját honpolgárainak a megélhetését,-biztonságát, egészségét, oktatását, gazdaságát,- az állam jövőjét biztosítsa! Nálunk is így kellene tenni! Nem zsebre vágni, meg külföldön szórni el a közpénzeket!
Orbán Viktor elárulta, hogy mikor megy nyaralni
@papa.49: Egy része ki fog költözni a bankszámlája mellé, s anyagi hátteret fog az itthon maradóknak nyújtani...
Orbán Viktor elárulta, hogy mikor megy nyaralni
@bakegya: Én "csupán" a kommunikációját kritizáltam, s ezzel arra utaltam, hogy már a látszatra sem adnak! Nagy ívben lesz...ják a választóikat!
Orbán Viktor elárulta, hogy mikor megy nyaralni
Hát kétségtelen, Orbán Viktor tekintetében semmi biztató határozottság nincsen, s az ironikus mosolya is inkább kínos mosollyá változott. S a hangja, de az egész kommunikációja inkább egy megfáradt ember megnyilvánulása. Az őszinteség előnye lenne az, hogy papír nélkül az ember megfogalmazza szabadon a gondolatait. Na de az ő esetében, még a kötőszavakat is le kell írni előre, mert ha mást mond helyette, rögtön más értelmet kap a szövege,s elárulja vele magát...Az egész kormánypártunk kommunikációs fonala jócskán összezavarodott már jó ideje, összevissza beszélnek, vagy meg sem mernek szólalni! Ezt bizony nem lehet pihenéssel helyretenni!!!
Frizurát váltott Tóth Gabi
Előtte volt-e WC-n? Legalább ennyire érdekes hír lenne! :((((
Le kell mondania Storcknak? Orbán Viktor válaszolt
@papa.49: Maximálisan egyetértek! De azt az arcátlanságot, amit a Fidesz művelt azzal, hogy aki nyerészkedésre használta a pénzt az 180 Ft-al átszámolva mellékzsebből kifizethette?! A több tíz, száz milliókat csak úgy előszedték?! Akik meg valóban rá volt szorulva, hogy lakást vásároljanak belőle, azoknak az életét ellehetetlenítették! Hány családi tragédia történt miatta?! Az ő lelkükön szárad!! Azok lelkén, akik közben pénzintézeteket csődöltettek be,a hatalmas létező/?/ nem létező?!/ vagyonok kimentésével, s utána saját bankokat nyitottak. Egy bűnbanda hálózat tett alá a keményen dolgozó kisembereknek!
Burgenland tartományfőnöke: Fellépünk a magyar munkaerő beáramlása ellen
Na ha ez a környező országokra is ráragad, oda a kiváló magyar foglalkoztatási statisztikáknak! Ha csak a fele külföldön dolgozó visszatérne, megállna a világ idehaza!
Le kell mondania Storcknak? Orbán Viktor válaszolt
@papa.49: Meg még jó sokan...Matolcsi és rokonsága, s minden új banktulajdonos! Ők a nagy devizamegmentések után váltak bankárokká! Nem kell nekem sajnos más családban érdeklődni,mert nekünk is közvetlen tapasztalataink vannak a deviza hitelről, azóta is várjuk a póstást hogy csenget és telerakja a zsebünket, meg arathatunk, meg hű, meg ha! Rogánt naponta emlegetjük mi, keményen dolgozó kisemberek!!!
Le kell mondania Storcknak? Orbán Viktor válaszolt
@papa.49: Biztosan Csányi nagy előremenetele adta az ötletet Orbán Viktornak, hogy mára már az egész magyar sportot lefedje a Fidesszel! Az egyes sportágakba fektetett közpénzek vissza bírjanak csordogálni a magán zsebekbe...De Csányi az üzleti életéből szedte össze magát, utána jött a többi adalék. Én úgy gondolom, ő mindenből azt látja, mennyi suska van mögötte...Ha sok, akkor támogatja, ha veszteséges, lepasszolja...
Kötelezettségszegési eljárást indítanak Magyarország ellen a menekültek miatt
A kötelező kvótát Orbán Viktor is aláírta. Isten bizony nem értem, hogy akkor miért írta alá, miért most lázong ellene?! Arról nem is szólva, hogy az ellenőrzés nélküli gazdag letelepülési kötvényesek számát egyfolytában gyarapították. Nem örülnék, ha itt átjáróház lenne az országban, de ő írta azt a megegyezést alá, illetve a kötvényvásárlások is az engedélyével történtek, közben meg Brüsszelt és Sorost emlegeti. Követhetetlen!
Inkább a tanárok nemtörődömsége, nem az osztályozás tesz be a diszes gyerekeknek
Maximálisan egyetértek! Olyan szervezetek hagyták jóvá ezt az új köznevelési törvényt, amelyeknek a szakmai hozzáértéséhez nem fér kétség!