Cicamama55

Ingyenjegyet és ebédet osztanak Németh Szilárdék, csak menjen valaki a birkózó vb-re
@tulipan: Bárhonnan látunk közvetítéseket, minden országban ezeken az eseményeken gyerekekkel, sportoló fiatalokkal töltik fel legtöbbször a stadiont, sportcsarnokot, illetve az éppen nem versenyző sportolók és a versenyzőket kísérő családok vannak ott. Ez nem focimeccs, ahová szórakozni /?!/ mennek az emberek...Így volt ez az úszó VB-n is.
Ingyenjegyet és ebédet osztanak Németh Szilárdék, csak menjen valaki a birkózó vb-re
A mi városunkban nagyon eredményes ez a sportág, nagy múltja van. Komoly utánpótlás nevelés folyik, rengeteg gyermek jár az edzésekre. Azt edzők folyamatosan évtizedek óta teszik a dolgukat szívvel-lélekkel. Az ilyen fiatalok örömmel mennek el az ilyen rangos eseményekre, főleg ha a klubnak semmibe nem kerül sem az utaztatás. Minden sportág mozgósítja a háttér erőit a rangos eseményekre. Nagyon nem kedvelem Német Szilárdot, de ebben a dologban -a hideg étel biztosításán kívül- én semmi kivetnivalót nem látok.
Havas a maffiával tér vissza
Nekem bizony Havas Henrik nagyon hiányzik a képernyőről! Fordulatos, érdekes volt minden műsor amiben szerepelt, nem lehetett nem odafigyelni rá! A kipukkasztott tv2 garnitúrából egy csokor nem ér annyit, mint ő egymaga!
Mankót, takarót, családi fotót kobozhatnak el a hajléktalanoktól
@kereső: Ezt az én - valóban keresztény kultúrám- gaztettnek tartja! Csak álkeresztények állíthatják azt, hogy ez így rendben van! Hol vannak ilyen eseteknél a magyar katolikus egyházak vezetői?! :((((
Mankót, takarót, családi fotót kobozhatnak el a hajléktalanoktól
@Dr plágium: Bizony Isten a sírás környékez ettől a törvényesített embertelenségtől...
Elfogadták a Sargentini-jelentést visszautasító határozatot
Ezen a fenti parlamenti képen talán egy Fideszes képviselő látható, a többi 8-9 ellenzéki. Ilyenkor hányra beszélik meg a randit az urak amikorra beszaladnak gombot megnyomni?! Ha az országban ilyen lelkiismeretes munka folyna, mint az ország házában, már kihaltunk volna! A világ szégyene az ilyen parlament!
Eltűnt három testvérfiú, közöttük egy kétéves
Pici gyerek is van köztük, én inkább azt tudom elképzelni, hogy kintről szervezték-segítették a szökésüket. Csak ne essen bajuk. @Micike: Maximálisan igazad van, a gyermekotthon dolgozói nagyot mulasztottak!
Megrázó: rögzítette a kamera, ahogy halálra gázolják a kisberényi gyereket, amíg az apja átveszi a leveleket
Ha belegondol az ember, szörnyű lehet az apának elviselni a tragédia súlyát, mert szerintem tisztában van ő azzal, hogy az az ő hanyagsága miatt történt. S azt a hanyagságot okozhatja számtalan dolog, nem tudatosan okozta a bajt biztosan. Mellesleg én ismerek sok apukát, akik sokkal inkább ráfigyelnek gyermekeikre az utcán, játszótéren, mint az anyák. Egyre többet látom az utcákon, tereken, hogy 1-3 gyerek tétlenül rohangál összevissza, miközben az anya a telefonjából fel sem néz. Én gyermekek között dolgoztam, s tudom, hogy akkor is történhet valami, ha figyelünk rájuk, ha a közelükben vagyunk, hisz pár pillanat elég a bajhoz...
Indul az LMP társelnöki posztjáért Demeter Márta
Én soha nem voltam párttag pont azért, mert nem tudtam, s most sem tudok csak egyetlen pártnak az elveivel, döntéseivel egyetérteni. Én mindből szoktam szemezgetni, bizonyos dologban az egyik, másban a másik párttal értek egyet. Végül is a parlamenti munkának lenne az a lényege, hogy minden pártnak a javaslatát megtárgyalnák, s utána döntsön a többség, de nem így, mint most folyik! Ez a nő még 1-1.5 éve még az MSZP soraiban ült, most meg egy másik pártban, s a vezetésre ácsingózik...Ő sem különb, mint az a sok régi MSZP-s, most Fideszes, egy fokkal sem! Ilyen puhatestű megélhetési politikusokból most nagyon sok van!! Ezért tartunk ott, ahol tartunk!
Röntgen után hazaengedték a kisfiút, másnap összeesett és meghalt
@emerencia: Nekem is van több elkeserítő esetem, a legdurvább az volt, amikor édesanyámmal egy korai buszon átmentünk egy megyei kórházba, vizsgálatra volt fél 9-re berendelve. Fél 8-ra ott voltunk. Rengeteg volt a beteg, lassan fogytunk. 12 órakor a kis ablakhoz merészkedtem és szóltam, hogy idős anyukámmal étlen szomjan itt várakozunk kint reggel óta, miért nem szólítják be? A nő nagyon flegmán azt válaszolta-a név hallatán-, itt van bent, folyik a vizsgálata. Akkor elszakadt nálam a cérna és kifakadtam. Ott ült szegény anyukám kint mellettem, miről beszél ez a perszóna?! Rövid idő múlva elvonultak megebédelni, s 1 óra után hívták be anyukámat. Az ilyen egészségügyben dolgozókat ki kellene azonnal vágni a munkahelyekről! Ezeknek munkabér emelést?! Akik szívvel-lélekkel teszik a dolgukat, azokkal egy lapon említeni az ilyen lelketlen, felelőtlen embereket?!
Röntgen után hazaengedték a kisfiút, másnap összeesett és meghalt
@wagabund: Bizony, ilyen esés után, sokszor még röntgen nélkül is bent szokták tartani a kórházban 1 napos megfigyelésre, agyrázkódás veszélye miatt. Így történt ez régen, illetve gondolom még ma is ott, ahol lelkiismeretes, valóban szakmai munka folyik...
Röntgen után hazaengedték a kisfiút, másnap összeesett és meghalt
Jaj de szörnyű tragédia már megint! Nincs itt már egészségügy, csak halálgyár! Itt senki, semmiért nem felel! Nem csodálnám, ha a végén az iskolai portást vennék elő. Nagyon sajnálom a srácot, nyugodjék békében. Őszinte részvétem a családjának.
Vérzett a kislány nemi szerve, de az apa szerint nem erőszakolták meg a ceglédi munkásszállón
Ha belegondolunk, Magyarországon sem az egészségügy, sem a szociális ágazat nem győzi az eseteket, hadilábon állnak, annyi a feladatuk. Kevés az emberük, nincs pénz...Biztosan itt kell az ő családi problémáikat kezelni? Ha kiderül hogy rokon volt a tettes, remélem kiutasítják innen!
Tarlós: Budapest nyer azzal, ha Orbánnal aláírják a megállapodást
Én úgy gondolom, ha Orbán Viktor független lenne, nem egy párt elnöke, ez így rendben is lenne. Így azonban?! Egy párt fogja a fővárost orránál fogva vezetni fentről a várból?! Nem vagyok szakértő a kérdésben, de ettől már az eszem eldobom!
Bochkor Gábor padlóra kerül
Ha padlóra került, maradjon otthon a négy fal között, ne a médiában-ATV-ben-játssza az agyát!
Ifjúsági olimpia: az úszó Késely Ajna aranyérmes 200 méter gyorson
@wagabund: Nagyon szimpatikus, csinos, szép lány, hasonlóan Kapás Boglárkához! Nagyon kedvelem őket!
Ifjúsági olimpia: az úszó Késely Ajna aranyérmes 200 méter gyorson
Szívből gratulálok! Már pár éve észre lehetett venni a versenyeken, ez a "kislány" szívvel, lélekkel nagyon tud küzdeni!
Szakácsot keresnek Orbánnak
Nem fért el a lakosztályukban egy konyha?! Már nem ízlik a "hazai" koszt?
Hoppá! Frida ezt sem tartotta magában: elárulta, mitől retteg a legjobban Tenya – videó
Csak együtt maradtak a múltkori tévés veszekedés után?! Azt hittem több esze van a lánynak...
Baukó Éva Győzikével együtt tett nagy bejelentést – kaptak is érte hideget-meleget
Azért remélem ebből érzi a "nagysasszony", kinek a szintjén rekedt meg! Igénytelen fa.kalapok...
Bochkor Gábor egy nagyon fiatal lánnyal kárpótolja magát a szakítás után
Nagyképű, pökhendi alak. Számomra mindenestől egy nagy NULLA ez az ember! Nagyon haragszom rá és a tv 2 -től átirányított egész garnitúrára! Egyetlen adót, az ATV-t néztem régen rendszeresen, s mit tettek vele? Egy igénytelen, élvezhetetlen, szar adóvá süllyesztették le ezt az addig színvonalas műsorokkal jelentkező tv adót.
Kutyás rendőröket hívott MÁV, mert sokan szerettek volna hazavonatozni Villányból
Ilyen nagyszabású rendezvényekkor ezt előre be kellene tervezni a MÁV-nak. Ha mással nem, vonat pótló autóbuszokkal kellene ugrásra készen állni. Ez a probléma látszik minden területen. Nincs tervezés, ütemezés sehol, a káosz és kapkodás lett úrrá mindenhol. Már a törvények alkotása a Parlamentben így zajlik! Jelentkezik valami baj, gyorsan hozunk rá egy törvény...:(((Ezek a tények azt mutatják, hogy nem megfelelő szakemberek fogják össze az ágazatokat, maguk sem látják át a feladatokat. A Parlamenttől indulva a kicsi intézményekig nagy a gond.