Cicamama55

Tragédiával végződött egy magyar család londoni munkavállalása, az apa segítséget kér
Szaporodnak a hasonló esetek, a külföldi munkavállalókkal kapcsolatban. Én úgy gondolom, mielőtt kimennek külföldre a munkavállalók-főleg családostól,- valamilyen itthoni biztosításkötésre kellene kötelezni őket, hogy az ehhez hasonló esetekben, eleve jogosulhasson valaki segítségre. Az törvényes formája lehetne ennek, s nem kerülhetnének ilyen sakk matt helyzetbe.
Meghalt a veronai buszbaleset egyik sérültje
Nyugodjék békében. Őszinte részvétem a családjának.
Többet vállalhat Magyarország az Iszlám Állam elleni harcból
@36: Ehhez én nem értek, csak maga a kijelentése volt hangsúlyos. ezért ragadt meg bennem. Gondolom, konkrét dolgok állnak döntése mögött.
Orbán nem lesz ott a portugál-magyaron - íme az indok
Én rengeteg szentestét, húsvét vasárnapot, szilvesztert nem tudtam a családommal együtt tölteni, mert a munkahelyi beosztásom nem engedte! Sőt! Szinte rendszeresen, csak havi egy szombat vasárnapos hétvégém volt szabad! Na ez a tragédia, nem az, hogy a hobbijának valaki egy alkalommal nem tud élni...
Többet vállalhat Magyarország az Iszlám Állam elleni harcból
Erről beszélt az új amerikai elnök...Már hogy a tagállamoknak nagyobb részt kell vállalni, ha a NATO tagjai akarnak maradni... Nem értek hozzá, de hazánk ezen a téren is ön és közveszélyes...Haditechnikánk nulla, még a határainkat is gyorstalpalós határőrök védik...Rendkívül kiszolgáltatottak vagyunk minden irányban!
Kósa helyretette Lázárt: baj van a lex Heinekennel
Igazság szérummal beoltották ?! Mostanában kezd "félrebeszélni."
Kevesebb pótlékot kapnak a védőnők, mint amennyit ígértek
A mai védőnők hírül sem töltik be a régi szerepüket! Én ismerek nem egy olyat, aki munkaidőben a bölcsődék, óvodák mellett áll kicsi noteszével, s az anyukák családlátogatását ott szalagban lerendezi. Olyan is van, aki rendszeresen a piacon árulja a megtermelt zöldségét! Igen furán értelmezik a kötetlen munkaidőt! Náluk sokkal keményebben dolgozók jóval kevesebbet keresnek.
Minisortban élvezi a napfényt a szuperdögös Tóth Vera
Oda a Tóth Verás varázs! A viselkedésével besorolt a többi celeb mögé!
Handó Tünde úgy építi a bírói kart, ahogyan ő akarja
Még hogy nincs Magyarországon liberalizmus?! Van! Csak személyre szóló! Mert van aki megérdemli!
Ha a kormány megsarcolja az élelmiszercégeket, áremelés jöhet
Éppen ma ájultam el! A sertésoldalasnak-utoljára tavaly ősszel vettem, majdnem 900Ft volt akkor kilója,- most 1500 Ft. Hány százalék is az az 1.6% infláció?!
Semjén szerint állami támogatást kaphat az Igazi Csíki Sör
Nem-e az itthon nélkülöző, nyomorgó emberekre, egészségügyre, oktatásra kellene költeni a pénzt?! Támogassa a sört a saját pénzén! Hazaáruló aki a saját országának népétől lopja ki a pénzt külföldre! Focipályák, focicsapatok, óvodák, templomok, iskolák épültek, újultak kint, most meg a külhoni sörre szánná a magyar emberek közpénzét?! Menjenek ki Erdélybe lakni, s választassák meg ott magát képviselőnek, ha oda szállítják a keményen kereső emberek levont forintjait, hisz az ő érdekeiket védik mindig! Mocskos szar...zi, emberek! Nagyon béketűrő vagyok, de ilyen hírnél kicsapódik a biztosíték!
Így sípolt és fütyült Orbán beszéde alatt az Együtt
Sajnálatos dolog, hogy Orbán Viktor kerüli a népet, s ha valamerre letéved is,szabályosan burokban tartják! Ő csak a rádiójában szeret beszélni, mert ott nincsenek váratlan kérdések, beszólások. Azt mond, s úgy, ahogy ő akarja. Nem találnak az emberek más lehetőséget a nemtetszésük kifejezésére, csak a a nemzeti ünnepeket, ahol azért még meg szokott jelenni. Én sem tartom szerencsésnek, hogy egy szép megemlékezést a jelenlevők egy része ordibálással, fütyüléssel zavar meg, sőt egyre gyakrabban tettlegességekre is sor kerül. A Fidesz vezette be ezt a szokást, nem kellene most nekik ezen így megütközni! Régen is, most is zavaró tényező ez azok számára, akik valóban ünnepelni mennek. Most reggel néztem meg, igazán hangulatos ünnepséget kerekítettek, legalábbis nekem tetszett.
A Fidesz szerint Majtényi László Soros György jelöltje
Amilyen okos és magabiztos, s ahogy kiáll az elvei mellett, én a magyar emberek jelöltjét látom benne! Nagy szükségünk lenne egy ilyen jogtudós, igazság kereső emberre, aki még mentené, ami menthető!
Hatalmasat bakizott Orbán a március 15-ei beszédében
Nem volt időm megnézni, meghallgatni őt. Nem tán fejből beszélt?!
Itt van az idei Kossuth-díjasok listája
Elolvastam a listát. Az ez évi Kossuth-díjak én úgy vélem megfelelő személyekhez kerültek. Gratulálok nekik!
Leköpték az ATV fiatal riporternőjét az ünnepségen – videó
Működik a Fidesz megosztó, uszító politikája keményen! Nesze neked 1848. március 15! Már egy ünnep ideje alatt sem tud magyar a magyar mellett békésen hallgatva emlékezni. Miről beszélünk itt a mai Magyarországon? "Király te tetted ezt!"
Trokán Péter alaposan lehordta Eperjest
@offside: Na ez az amit biztosan nem tesz, de miért is tenné?!
Trokán Péter alaposan lehordta Eperjest
Soha nem kedveltem Eperjest Károlyt a színészt, de mint ember tegnap este levizsgázott előttem!
Demjén Ferenc: Havonta 48 500 forint nyugdíjat kapok
Egy fellépésével többszörösét kereste az én és hozzám hasonló keményen dolgozó kisember havi fizetésemnek, csak abban különböztünk, hogy nekem az utolsó fillérig mindent levontak abból a picsányi pénzből! Neki és társainak bőven miből tartalékolniuk!
Áder egyszavas programbeszéde: folytatja
Emberileg semmi gondom Áder Jánossal, a többi Fideszeshez képest -Lázár Jánossal és Kövér Lászlóval együtt még kedvelem is, -viszont a programjának folytatását, a Fidesz szekerének tolását a magam részéről elutasítom! Majtényi programját sokkal támogathatóbbnak érzem. Én így választottam volna...
Újraélesztés közben tűnt el egy idős nő egymillió forintja
Nem tudom elképzelni a mentősökről! Szerintem a két szomszéd lehet a hunyó!
Félmillió forint értékben loptak el bárányokat Jakabszállásról
Hol ukrán, hol román bűnözőkről szólnak itt a hírek, közben meg a határt lassan kinyitjuk teljes hosszában előttük. Jól el lett itt ba..arintva minden!
Kósa érdekes fejtegetésével sokat elárult a Fideszről
@Cicamama55: Talán most életében először egyértelműen fogalmazott!