Cicamama55

Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
Visszataszító módon reagált miniszterelnökünk az ellenzéki pártok felvetéseire, pedig igen sok konkrétum volt bennük, főleg Szél Bernadett felszólalásában! Nagyon felháborított engem, a magyar állampolgárt, hogy csak gúnyolódni tud! Le sem szarja a magyar népet...Az a sok balfácán a mögötte ülő sorokban meg asszisztál hozzá, nevetve tapsikol! Szabályosan kinevetik azokat az embereket, akikből élnek!
Titokban temetik el Szita Bence gyilkos mostoháját
Tudja ő, hogy milyen súlyos, megbocsáthatatlan bűnt követett el a gyermeke, szégyenli is. De mi mást tudna tenni egy anya...
Cseh szerint Hosszú Katinkának máshogy kellett volna kezelnie a Gyárfás-ügyet
@idppp: Gondoltam visszaírok az Ön stílusában, s így ismeretlenül én is el kezdem sértegetni...
Cseh szerint Hosszú Katinkának máshogy kellett volna kezelnie a Gyárfás-ügyet
@idppp: A veremből hozta vissza magát és ért el minden csinnadratta nélkül kiváló eredményt az olimpián! A véleményét nem kiabálva, embereket megalázva világraszólóan adja elő...Nem áll be a "Hosszú" sorba ez a gond vele? Lám-lám, ha más a véleménye valakinek, az legyen csöndben?! Ez itt a marha nagy gond országos politikában is!!!
Az első jeladós magyar gólya elindult haza
Nagyon szeretem őket, csodálatra méltó az ösztönös kitartásuk és a hűségük! Imádom a tavaszt!!!
Tarlós magára vállalja a döntést az olimpia ügyében
Úgyis tudja mindenki, hogy ez nem az ő bulija lett volna, ő is csak meghívott vendégként vett volna abban részt! Dicső kormányunk álmodott most is nagyot, de félálomban most felébresztették...
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
Pár hete még haza árulózta a Fidesz és a kormány az olimpiát ellenzőket! Mit hazudoznak már itt megint?! A saját szemünkkel láttuk, hallottuk a televízióban a nyilatkozatukat! Arcátlanság, amit művelnek! Nem félnek attól, hogy ezek lesznek a végső döfések magukba? !
Népszavazás az olimpiáról: duplán teljesítette a tervet a Momentum
Nagyon örülök annak, hogy ezek a semmiből szerveződött fiatalok álljt intettek annak, amibe a meglévő pártoknak beletört a bicskája, illetve valami miatt nem akarództak tenni ellene. Lapítottak mindaddig, míg ezek az elszánt srácok bele nem fogtak saját erejükből! Lehet hogy erre a csapatra vártunk?!
Veronai tragédia: nem lesz több éjjeli buszozás az iskolai kirándulásokon
Ahogy hallom a híreket, egy engedély nélkül felszerelt üzemanyag tartály volt a tűz okozója...Baleset és tűz sajnos éjszaka is történik! Vonaton sem utazhatnak gyerekek akkor éjszaka?
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Süljön le az ilyen hazudozó keresztény ember bőre a po...ról!
Tóth Gabiék nyerték A Dal második elődöntőjét – hallgassa meg, mivel!
Keleti nyitás lehetne simán a címe, szerintem ő lesz a kormány- jaj mi beszélek/!/ -a zsűri befutója!
Lázár: Sereghajtókból az élre törtünk az EU-s források kezelésében
Ó! Én is kipróbálnám szívesen, mennyi pénznek találnék helyet a családomban, környezetemben! Csodákra lennék képes az biztos, ha a számlaszámomra egy folyamatos pénzfeltöltő lenne rákapcsolva!
Visszanőtt Kövér László bajsza
@herczeg0210: Saját véleményt írtam, nem kutatási eredményt! :)
Visszanőtt Kövér László bajsza
@Eladott Ország: Kövér László tiszta kezű politikus. Soha, semmibe nem tudták őt belekeverni. Mellesleg bajuszosan jobban tetszett! :)
Nyáron már vízum nélkül jöhetnek az ukránok az EU-ba
Beindul a fegyverek és fegyveresek szabad áramlása Magyarországra és az egész eu -ba...
Ízekre szedték Orbán beszédét – reagált az ellenzék az évértékelőre
Én meghallgattam, de határozatlannak, erőtlennek éreztem. Nem emlékeztetett arra a régi, agilis, magabiztos vezetőre. Olyan, mint egy szabadságharcban megfáradt katona, aki az obsitért áll sorba...