Cicamama55

Büntetőeljárás indulhat a Demszky-éra tagjai ellen
Riportot hallottam, melyben egy szakember arra utalt, hogy az építkezést már bőven ez a kormány, 2014-ben nyilvánította befejezetté. Ők döntöttek arról, hogy nem építik meg az eredetileg tervezett vonalhosszt. Na innentől kezdve lehet egymásra mutogatni, ugyanis nem lehetetlen, hogy a tervtől való eltérés miatt akasztanak büntetést a magyarok nyakába.
Vona: a CÖF-el kell kezdeni a civilek átvilágítását
@lusta: Neki még nehezítettebb is a helyzete, mert teljesen mindegy, hogy melyik irányba halad a létrájával.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@Horizont: Én balga... :) Pedig az ő nevét is rövidíteni lehetne egy "szépségesre". Inkább ne tenné ezt, mert valaki egyszer elkereszteli...
DK: Heteken belül elfogyhat az ország gáztartaléka
Minden párt csak a frászt hozza rá az emberekre, már versenyt űznek belőle!
Nem köt senkivel szövetséget a Jobbik
Remélem erősen gyúr a gerinc menti izmok erősítésére...
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
A helyében én biztosan nem vállaltam volna be ezt így a választások előtti évben. Az MSZP a Fidesz kottájából játszik folyamatosan, így még a stabil embereik is süllyesztőbe kerülnek távirányítással, idő előtt. Szeged én úgy gondolom, nagyon fájó pontja a Fidesznek, Botka nagyon szúrja a jobboldal szemét! Addig míg az MSZP a baloldal legnagyobb pártja, borítékolni lehet a Fidesz győzelmét. Mondjuk nem is látok rajtuk mást, mint az esélytelenek nyugalmát. A választások előtt közvetlenül kellene csak csattanni egy nagy változást sejtető hírnek, látótérbe kerülni egy olyan személynek, akit nem tudnak padlóra tenni, mindenki tisztel. Nem minden gondolattal előrukkolni évekkel előtte, lehetőséget adva arra, hogy mások vegyék kézbe azok megvalósításának eszközeit, ezzel öngólt rúgatva maguknak...
"Vona, takarodj!" Volt jobbikosok tüntettek a pártelnök ellen
Évekkel ezelőtt idehaza mi azt beszélgettük, hogy ha a jobbik elhatárolódna ettől a radikális magtól, akkor számunkra még támogathatóak is lehetnének. Ha a gyűlölködéstől megtisztulnának. Majd úgy jár most Vona Gábor, mint Gyurcsány járt anno az MSZP zömével. Ott is, itt is a párt arculatának váltása miatt történt szakadás. Ott a hazudozás, itt a gyűlölködés felszámolása okozta. S hát ki, mint a Fidesz röhög a markába, aki mindezt hátulról generálja...
Lehet-e egyszerű többséggel dönteni kétharmados ügyben? Erről dönt az Alkotmánybíróság
A remény hal meg utoljára! :) Most hallottam a hírekben, hogy az Alkotmánybíróság is ellenezte.
Botrány: 30 milliárddal segített volna az EU, de az adományok nem értek célba
Megtalálják a módját, hogy a baloldalra kenjék azt is, mint a metró ügyet! A híreket hallgatva egyre inkább kirajzolódik, hogy a mostani garnitúra döntése vágta padlóra azt a projektet is!
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
Nekem az az érzésem, hogy ők konkrétan tudnak valamit, csak valami miatt nem hozzák nyilvánosságra. A migránsozást is elkezdték 1 -2 évvel azelőtt, hogy mi is megtapasztaltuk azt. Mondjuk akkorra már Phraon úr is elfoglalta kis hazánkban a búvó helyét. Mert hogy neki az egészhez köze volt azt én borítékolnám! Ezek a szálak nagyon összefonódnak.
A külföldön élő nyugdíjasoknak is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány
A köztévében igazán egyenesben elmondhatná ezt a csodálatos hírt, hogy mennyibe került ez az államnak! Itthoni kézbesítésével kapcsolatban micsoda cirkuszt rendeztek, hogy ne kerüljön sokba! Sajnos én azt is el tudom képzelni, hogy mi csak a külföldön élők után jutottunk drága urunk eszébe!
Lehet-e egyszerű többséggel dönteni kétharmados ügyben? Erről dönt az Alkotmánybíróság
Szerintem törvényellenes! Ha mégis lehet, akkor felesleges ide már minden törvény, nincs itt szükség már jogászokra sem. Sárba tiporják az igazság szolgáltatás alapjait, amire minden épül! Dől a fal!!!
Lázár: a kormány feljelentést tesz a 4-es metró ügyében
Gondolom pezsgőt bontottak, hogy 7 év vizsgálódás után végre valamit a baloldali kormányra tudnak bizonyítani. Ha így volt, lakoljon a bűnös! De mi lesz, ha a Fidesz "dicső" évei kerülnek terítékre?! Lehet, hogy akkor már senki nem jöhet ide ellenőrizni, mindenkit kitakarítanak!
Lázár megértést kér Németh Szilárd nyilatkozataihoz
Legalább a szóhasználatával nem értett egyet. Már ez is valami.
Összevissza beszélt Németh Szilárd a civilekről
Magát járatja le a Fidesz, hogy ilyen embereket nyilatkozni enged! Nem ég le a bőr a képükről?! Egyik butább, semmitmondóbb, mint a másik!
Nem vizsgálják Rogán Antal vagyonnyilatkozatát
Lehet hogy már 50 évre le van titkosítva, hogy bevallás mentes az úr-paraszt...Én úrnak nevezném, de ő magáról azt mondta, hogy paraszt...:)
Magyarországi támogatással létrehozott református óvodát adtak át a kárpátaljai Visken
Ideje lenne már a közellátó szemüveget feltenni, mert ezzel a mostanival csak az országhatáron túlra látnak!
Döbbenetes felirat várta a betegeket az enyingi orvosi ügyeleten
Munkaalkalmassági vizsgálathoz, tüdőszűrésre jelentkeztem be. Egy hétre rá kaptam időpontot. Egy rokonom ott dolgozik és amikor elpanaszoltam neki, utána nézett. Másnap mehettem.