Cicamama55

Különleges kép került elő Cipőről
Nagyon kedveltem a Republicot! Az egyetlen olyan együttes volt, akinek pár koncertjére elmentem, s az első sorokban csápoltam! Valamikor az "Omega" volt hasonló, hogy már a hangszerelésről fel lehetett ismerni ki szerezte az adott számot! Nagyon sajnálom, hogy Cipő ilyen fiatalon elment, nyugodjék békében...
A Momentum a Fidesz jól bevált módszeréhez nyúl
@ittott: Bizony, bizony, egy ideje én is gy érzem! Ott segít be a Momentum a Fidesznek, ahol kell! Egy plusz bábuval több a játékosuk a táblán, aki ha kell helyettük lép, ha leszerepelnek nem éreznek veszteséget!
Bérletbotrány: Már nem gyanúsított a 18 éves etikus hekker
Ez nem is volt kétséges mi előttünk, csak akiknek az imázsát rontotta a "felfedezésével", csupán azok vádaskodtak!
Semjén szerint van egy népcsoport Magyarországon, amelyik még egy fillér adót sem fizetett életében
A hazánkból küldött nyugdíjakra "jogosultakra"/!/ célzott biztosan, akik életükben itt nem dolgoztak, de a javakban részesülnek! Ők nem is fizettek adót, nem vásárolnak naponta agyon áfázott alapvető élelmiszereket boltjainkban. Az itt élő "kisebbség" jelentős része sem fizetett-fizet évtizedekig adót, de a boltokban ők is ott hagyták az áfát...
140-nel száguldott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja
S még itt -hazánkban-beszélnek egyenlő elbírálásról?! Felháborító és gyomorforgató! :((((
Zimány Linda ellopta show-t a Miss Balatonon
Nem csodálom, hisz az itt megjelent cikkben láthattuk a győztes fényképét, s az bizony a nyomába sem léphet Zimány Lindának!
Pintér: Nincs azzal semmi baj, ha fiatal lányokkal járunk
Csúnyán átesett a ló másik oldalára! Kár érte, régen kedveltem.
A hatodikról zuhant a halálba egy kisgyerek
Most a hírekben a nagynénit említették, hogy neki kellett volna vigyázni a gyerekekre, ő ment le a boltba...A lényegen nem változtat, csak más a felelős a tragédiáért...Nyugodjék békében a kicsi gyermek!
Egy embert vonnak felelősségre a hatodikról kizuhant kislány miatt
A veszélyes kereszteződésnél játszó, utcára kicsapott gyerekeknél miért nem voltak ilyen következetesek?! Ott miért nem vetődött fel azonnal a szülők felelőtlensége, mint a tragédiát okozó legelső tényező?!
A hatodikról zuhant a halálba egy kisgyerek
@ágimami: Cikkben le van írva. Anya boltba ment, apa külföldön tartózkodik. Ezen a nyáron nagyon sok gyermek tragédiáról olvashattunk az biztos! Gyermekeket felnőtt felügyelete nélkül hagyni bárhol, hatalmas felelőtlenség! Nekem ez a z anya pont az ellentétem, mert én meg túl féltő vagyok, na de "jobb félni, mint megijedni."Ettől függetlenül én nagyon sajnálom, biztosan az esze sincs a helyén egy ilyen eset után.
Emberkereskedőket fogtak Gyulán
Mások nyomorát, kiszolgáltatottságát kihasználó rohadt szemét bűnözők! Csak gratulálni tudok az ilyen hírekhez!
A MÁV új kabalafiguráján röhög a fél ország
Amikor majd sztrájkolnak a vasutasok leveti a csoda ruháját, s lekonyul mindene? :))))
Keresztes Ildikó állami kitüntetést kapott
Egy teljesítményorientált nő, nem kedvelem. Semmi természetesség, semmi kedvesség.
A diósjenőiek összefogtak Oszter Sándor ellen
Remélem egy település lakossági összefogása tud győzedelmeskedni egy nyerészkedő, betolakodóval szemben!
A helyi roma önkormányzati képviselő mentette meg a gyereket gázoló autós életét Ópályin
Sajnálom a kisgyermeket, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok neki! A roma képviselő előtt kalapot emelek, még a kellő időben átlátta a helyzetet és tette a dolgát! De!!! Ha azt, hogy veszélyes az útkereszteződés tudják, azt még inkább kellene tudniuk, hogy ott gyerekeknek nem lenne szabad játszani! Forgalmas út mellett?! Az ottani lakókban is tudatosítani kellene, hogy nem csak megszülni kell a sok gyereket, hanem vigyázni is kellene rájuk, nevelni kellene őket, ne az utca nevelje! Ha egy enyhébb kimenetelű baleset egy bölcsiben, óvodában, iskolában történik, egy életre megbélyegzik, meghurcolják a pedagógust, már ha addig az ilyen szülők agyon nem ütik..Nos itt akkor?!
Lázár János: Debrecen legyen az ország második fővárosa. Az elcsatolt területek fővárosa
"Schengen" Fideszes értelmezése. Én biztos vagyok benne, hogy nem ő találta ezt ki, csak ő a tálaló.
Sztrájkra készülnek a vasutasok
Gondolom szeptemberre, az iskola időre teszik, hogy minél nagyobb legyen a cirkusz, fennakadás! :(((
Megdöntötték Hosszú Katinka világcsúcsát
A sport erről szól! Az igazi sportolóknak a méterek, az idő a valódi ellenfelei, míg a világ, világ! Ha van még plusz Katinkában-ezt ő érzi-nem fogja feladni, küzd a cím visszahódításán, ebben én biztos vagyok! Viszont az is előfordulhat, hogy a stafétabot innentől kezdve átkerült egy arra méltó fiatalabb kiváló sportolóhoz hosszabb időre! A kivívott sikereket senkitől, soha nem fogják elvenni, a sporttörténelem megőrzi! Ez nem politika, amit a sarkaiból ki lehet forgatni! Hajrá Katinka, hajrá magyarok!
Döbbenet! Mészáros Lőrinc nem nyert meg egy közbeszerzést
Szombathely vezetése a városáért dolgozik! Végül a színház igazgatója is maradt a sok hercehurca után, s most a városi érdekeltségű cég kapott megbízást! Törőcsik Mari is ragaszkodik a szombathelyi kórházhoz. Valamit jól csinálnak, s ez nekem tetszik!
Elítéltek szedték a szemetet
@1magyar: Szegedig, vagy Pestig van még hely bőven, ha úgy nézzük! Szégyen!
Elítéltek szedték a szemetet
A szemétről jutott az eszembe. Elképedve látom, amikor a Szeged-Budapest vasútvonalon utazom, hogy Szeged felől érkezve Kecskemét határában a Mercedes Gyár magasságában kb. valóságos szemétdombok, hűtőgép darabjai, meg minden más le van borogatva több száz méter hosszan a sínektől pár méterre...Hogy hónapok óta ez senkinek nem tűnt fel?!
Romániába is jutott a holland rovarirtós tojásból
@wagabund: Én úgy gondolom, már a bejelentés napján, de másnap már biztosan tudták, honnan, kitől ered...Azóta sem hallottam erről semmit, s azt is csodának tartanám, ha csak egy mondattal is valamikor lezárnák az ügyet.
Romániába is jutott a holland rovarirtós tojásból
@wagabund: Lengyel testvér, jó testvér, nem irtja a magyarokat...:)