Cicamama55

Elhunyt Bács Ferenc színművész
@görbetükör: @Klubtag: Leírtátok a gondolataimat...Nyugodjék békében. Részvétem a Családjának...
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
@Horizont: Nem! A haza szeretete őszintén él nagyon-nagyon sok emberben! Ennek a szónak az érzése bennünk él, s ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. A hazaárulózás lett a divat ma. Amikor az ész érvek elfogynak, érdemi viták hiányában, gyorsan lehazaárulózzák egymást és ennyi...Persze, Orbán Viktor benne a főkolompos! Ő hallgattatta el az ellenzéki képviselőket, tette haszontalanná a Parlament működését, ami pedig ezeknek a vitáknak a helye kellene hogy legyen. Neki kezdettől fogva a fő hibája, hogy nincs "térlátása", "térhallása," nem veszi fontolóra a Fideszen kívülieket, meg sem próbálja megváltoztatni a nyilvánvalóan hibás döntéseit...Neki ez lesz a veszte. Az ő tábora is elkezdett ám zsugorodni, mert sokakban az érzetek lassan eljutnak agyakba.
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
@Horizont: Hazaárulózni most divat, ezzel bombázzák egymást az egyes politikai táborok. Ez a szó mára "értékét" veszítette. Ha a jogállam még élne, megőrizte volna régi valóját, nem itt tartana az ország! Ehhez mindegyik párt asszisztált...
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
@Horizont: Attól, hogy valaki szimpatikus, lehetnek olyan ballépései, amik nagyon nem tetszenek. Csípőből senkit nem tudok leírni magamban, nekem ahhoz idő kell. Balog úr, Rogán, stb már ebben a kategóriában van! Én a politikai nézet alapján soha nem ítélkezem. Az a lényeg, mit és hogyan mond és tesz valaki és hogyan viselkedik. Én szeretem az egyenes, határozott, fejből beszélő embereket. Örülök annak, hogy ezzel a kificamodott ízlésemmel Nálad nem csaptam ki a biztosítékot! :))
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
@Horizont: Kiegészítem még azzal, hogy nekem például Z Kárpát Dániel, Karácsony Gergely, Jávor Benedek, sőt most Dobrev Klára is felkerült erre a listára. Nagy a párthovatartozást nézve a szórásom...:))
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
@Horizont: Én mindig is kedveltem, nem tehetek róla! Sőt, Ádert és kicsit még Kövér Lászlót is! :)) Már régebben is leírtam ezt, kaptam is hideget-meleget érte, de nem érdekel! Ezt nem tudom megmagyarázni... A Kormányinfót rendszeresen néztem, míg ő tartotta, azóta nem érdekel!
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
Én nagyon kedvelem őt, hiányolom is a nagyon a napi politikai életből!
Az összetört özvegy közzétette az Andy Vajna temetéséről készült videót
Ha a temetését "bokrok alatt" végezték, most miért mutogatja?! Férje a föld alatt, ő meg innentől kezdve megy a lecsóba...Volt, nincs hírnév...
Megvan a magyar birkózósport első női Európa-bajnoka
Gratulálok neki! Nagyon technikás, hatalmas küzdő ez a lány! További sikereket kívánok!
Gion Gábor: "Magyarország ma egy sikertörténet, és ezt el is kell mondani mindenütt"
Megteremteni valamit nem egyenlő a "jó matekkal"! Utóbbival így is és úgy is el lehet ferdíteni az igazságot...
A tanulást ajánlotta a romáknak kitörési lehetőségként az oktatási államtitkár
Nem ő találta fel a spanyol viaszt, az előző kormányok is ugyanezt hangoztatták! Volt időszak, amikor még előnyöket is élvezhettek roma tanulók az oktatási intézményekbe való felvételnél. Aki tanulni akart, az eddig is megtehette, megkapták hozzá a segítséget, sokkal többet, mint a nem romák...Azzal viszont, hogy 6-8 hónapos gyorstalpalókkal "szakmát" adnak a kezükbe, -mert az elmúlt évek alatt ez lett nagyon népszerű- az ország minőségi munkavégzésének ártanak NAGYON! Azt elmondhatják, hogy csökken a munkanélküliek száma, viszont a munkahelyeket, nemhogy minőségi munkavégzésre, de egyáltalán munkavégzésre alkalmatlanok tömegével árasztották el. Mert az igazi, jó szakemberek lelépnek az országból..Itt tartunk! :(((
Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába
@sokanvagyunk: Így igaz! Bennük is de sokan bíztunk, úgy váruk őket, mint a Messiást!! :)))
Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába
@Sámannus: Sok igazság van abban, amit írtál...A fiatalokban bízok én is!
Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába
@Sámannus: Az a 18 éves, aki tovább akar tanulni, az még nem a szülei támasza jó pár évig...Mi biztosan nem nem így éreztük, sőt! Az ATV-ben még határozottan azt mondta, hogy attól kezdve a tovább tanulásra fog koncentrálni. Nagyon értelmesen beszélt, szimpatikus volt számomra is. A DK lecsapott rá, s hopp, felborultak a tervek. Na de ez Blanka és családja problémája, nekik kell félteni a gyereküket, nem nekem...
Nagy Blanka beszáll Gyurcsányék kampányába
Nagyon meggondolatlan döntés! Ha eddig nem, most a szülei helyében én biztosan leállítottam volna! Készülne inkább az érettségire, az lenne ő feladata!
Kormányszóvivő: Európa határainak átjárhatatlannak kell lennie
Ha rajtam múlt volna, a mai napig működne a határőrség, a régi szigorral!
Bayer a Kúria szerint sem nevezheti gecinek Vonát
Az ilyen és ehhez hasonló "hírek" miatt undorom van a politikától, politikusoktól! Hihetetlen milyen mélyre süllyed ez az agyon "magyarkodott", kereszténységgel takaródzó társadalom. Az érdeklődés hajt, hogy elolvassam a híreket, de a legtöbbnek már nincsen semmi hírértéke, csupán a pojácák adok kapokjáról szólnak...
Jaksity Kata újra szerelmes
Nekem bizony hiányzik a bársonyos hangja, a kedves mosolya, a gyönyörű beszédkiejtése! Örülök, hogy jól jött ki ebből a negatív helyzetből!
Mától tilos Gyurcsánynézni Klára asszonyt! – A gyurcsányi örökségtől óvja Dobrevet a balliberális sajtó
@durbincs: Nem a férje árnyékában, hanem önálló személyként képviseli az elveit...A névhasználata is ezt igazolja. Mellesleg már szült a hazának öt gyereket, így mint anya, mint nő, nem érheti szó a háza elejét! Ő nem a nemzete ellen beszél, csak a kormánypárttal nem egyezik a véleménye, s mivel itthon meg sem hallgatják,- el sem olvassák az ellenzékiek javaslatait,- Brüsszelben szeretne ennek hangot adni. Úgy, mint ahogy tette ezt eddig is, minden ellenzéki párt. Én elfogadom azt, hogy a pártok más-más elvek mentén működnek, de azt, hogy vita nélkül, csupán a pártfegyelem által kötelező bólogatására történik itt minden, azt nem! Attól, hogy valaki ellenzékben van, az ország ügyeinek intézésében szerepet kelljen hogy kapjon, hisz ő is százezreket, milliós szavazótábort képvisel. Ennek az egyeztetésnek a helye pedig a Parlament lenne. Látjuk, hogy 2010-től ez a rendszer szép lassan leépült. Na itt a hiba, az ok, ami miatt Brüsszelbe kénytelenek menni a sérelmekkel az ellenzéki képviselők...Az ésszerű viták mozgatnák előre az ország ügyeit, ahol minden pártnak oda kellene tenni magát...Én nem voltam baloldali szavazó, de ezek a tények kiszúrják az ember szemét! A törvényességet hiányolom én Magyarországon, nem kicsit, nagyon!
Mától tilos Gyurcsánynézni Klára asszonyt! – A gyurcsányi örökségtől óvja Dobrevet a balliberális sajtó
@durbincs: Az én véleményem, hogy ő egy nagyon értelmes, határozott, okos nő. Én sokkal többre tartom, mint a gyerekei apját, akit soha nem kedveltem, bár olykor még egyet is tudtam bizonyos dolgokban vele érteni. Engem meglepett, hogy fellép a politika porondjára, s vállalja ezeket a cirkuszokat, aminek első állomása, eleve a hivatalos nevével való bohóckodás.
Mától tilos Gyurcsánynézni Klára asszonyt! – A gyurcsányi örökségtől óvja Dobrevet a balliberális sajtó
Ez hülyeség! Neki a hivatalos neve Dobrev Klára, eddig is mindenki így emlegette, sőt a hírekben is így szerepelt mindig. Az anyósa viseli a Gyurcsány Ferencné nevet, így ő a saját nevének használata mellett döntött kezdettől fogva... Ennyi...Miért kell ilyeneken rugózni?!
Az LMP és a Jobbik nem kér az ellenzéki összefogásból – inkább az ellenzék ellen harcolnak
Minden a Fidesz forgatókönyve szerint történik, itt nem kell változástól tartani! Vágó Gábor Schiffer András politikáját viszi tovább. Nemcsak a Jobbik, de az LMP is egy kanyar után, visszajutott 2010-es állapothoz. Tisztában vannak azzal ezek a pártok, hogy CSAK így, a Fidesz árnyékában maradhatnak talpon!
Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós
Kórházi kórtermekben fogják hallgatni a betegek, netalán a boncmesterek hallgatják majd munkájuk közben?! Ez a kiadás is, mint a stadionok az egészségügy fejlesztésére költött pénzekbe vannak beszámítva?! :((((( Hogy nem talál a pénzköltésre hasznosabb helyet?! Kiakadtam, de nagyon!!!
Íme egy magyar település, ahol ki nem állhatják a "környezetszennyező" gólyákat
@Eriksson: Rájuk nekünk magyaroknak mindig is szükségünk lesz! Különben is a gólyák minden évben nagycsaládosok lesznek! Már a CSOK keretén belül is kiérdemlik az ott lakhatást! Kölcsön nélkül, önerőből építik a fészküket, s ők valóban a saját lábaikon állnak! Színük fehér, vagyis egyik párt sem tudná őket kisajátítani. A béke színében tündökölnek. Én imádom őket! Szüleim tanyája mellett is van egy gólyafészkek. Minden évben nagyon várjuk vissza őket! Idén még nem érkeztek meg, remélem nincs semmi bajuk, eddig mindig április közepe körül értek haza..
Megtalálta az Emmi a kórházi adósságok felelősét: Gyurcsány és társai
9 évi kormányzás után?! :((((( Ez bizony már tényleg vicc, amit összehazudoznak! :((((((((
Nekimegy a Fidesz Karácsony Gergelynek a zuglói parkolóügyek miatt
Teszi ezt az a párt, ami messziről bűzlik a csalásoktól, lopásoktól! Inkább arról számolnának be, hogyan sikerült Mészárosnak a világ leggazdagabb emberei közé avanzsálni magát pár év alatt a semmiből!?...De beszámolhatnak a Matolcsy családról, vagy az ország sötétségfelelőséről, Tiborc úrról is... Sajnos lehetne folytatni bőven a sort, akik az emberek, a köz pénzén jutottak el pillanatok alatt a fellegekbe. Na de onnan lehet ám nagyon nagyot zuhanni!! Félnek ettől az embertől, más magyarázat erre nincs!
Tarlós megosztott egy nagy titkot Karácsony Gergelyről
Ebbe a sárdobálásba való beállása miatt nagyon remélem, nem fog nyerni Tarlós! Eddig én őt tartottam a "felhozatalból" a legalkalmasabbnak, de ha valaki az érvényesülése érdekeiben ilyen aljas eszközökhöz nyúl, egyértelműen alkalmatlan a feladatára!
Korszerű mentőhelikopterek állnak szolgálatba hétfőn
A gyorsan érkező szakszerű segítség bizony nagyon jól jön mindenkinek! Ez jó hír!