Cicamama55

Íme Szinetár Dóra egyhónapos babája – fotó
Nagyon tetszett a Heti Naplóban készített riport a Down-szindrómával született gyermekekről,...Nem értem, miért kell ilyen sűrűn előhozni itt ezt a témát. Egyszer megtörtént, kitárgyalhatták napokon keresztül, akik akarták!
Karácsony Gergely üzent azoknak, akik csak 2022-ben gondolkoznak
Karácsony Gergely a legnépszerűbb politikus-már jó ideje- a mi családunkban is. Okos, hiteles, megfontolt ember. Felcsillant egy kis fénysugár az égen. :)))
Mégsem lesz nagy közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Legalább az előre beharangozott őszi lázadás elmarad...Kopaszok elmehetnek hosszú hétvégézni, nem kell nekik akciózni! Talán...
Beer Miklós: nem lehet egy másik embert lesátánozni
Nem elszólások ezek már régen! Hazudozások, megtévesztések, gyűlölködések!
Kakaókoncertre hívja az őcsényieket és a menekült családokat Fischer Iván
Ez aztán a nemes gesztus, lehet példát venni róla! A zene segítségével válik a Karmester úr a béke nagykövetévé! KDNP-s Balog úr!!!Az ilyen és ehhez hasonló lépés az Ön, illetve Önök feladata lenne!! Nem uszítani kellene, meg fosatni a keresztény magyar embereket ba...a meg! Önnek kutya kötelessége lenne a megértést, a nyugalmat szorgalmaznia!!!
A magyar egyházak már csak titokban merik segíteni a menekülteket
Szégyenletes az egész egyház működése Erdős Péterrel az élén...De ott, ahol hagyják alázni a pápát, ott ez nem is csoda!
Átverték a munkásaik Bódi Gusztiékat
Ez a csapat lehetett a Vizes VB építő kivitelező brigádja is.. :((((.
Balog Zoltán szerint azt az életformát kell védeni, ami a kereszténységen alapul
Álszent, hazug ember! Eladta magát és az egész pártját a hatalomnak! Én Istenben hiszek, de Balog úrnak NEM! :(((((
Áron, a háromlábú kutya megtalálásának megható részletei
Több helyen olvastam a keresését, szívből örülök, hogy előkerült! Ezek szerint a hazug embereket meg egy héten belül be lehet gyűjteni...:))))
Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát
Ó, hát beszélni is tud a mi miniszterelnök helyettesünk, ha a helye ott a bebetonozott árnyékban veszélybe kerül...
Nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványt ígér Lázár János
@ágimami: Én a havonta kapott fix összeget többre értékelem, mint az egyszeri juttatásokat. Míg aktív dolgozóként, az ilyen több év alatt egyszer odavetett pénzekkel tömködtek/?!/ bennünket, miközben 6-8 évig a havi fix bérünk nem mozdult sehová, csak az értéke csökkent folyamatosan.
Nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványt ígér Lázár János
Januárra visszamenően kellene a nyugdíjat visszamenően 1- 1.5 %-al felemelni, nem csak úgy valamennyit odavetni!
Szinetár Dóra: Down-szindrómás a babánk
"a baba “kiszűrése”- életének elvétele- egy esetleges Down-szindróma esetén sem volt számunkra opció"-olvasható a cikkben! Az ő döntésük volt, amit úgy gondolom mindenkinek illik tiszteletben tartani.
Akadt egy polgármester, aki befogadná a falujába az Őcsényből kiutált menekülteket
Nem Farkas Flóriánnak, hanem ennek a polgármesternek lenne helye a parlamentben! Ő valóban védi a romák érdekeit, példát mutat, irányítani-formálni tudja őket! Ezt nem csupán e nyilatkozata , hanem az egész eddigi munkája már megalapozta bőven! Flóri a tizedét nem tette meg a sajátjaiért, csak a felemelésükre kapott pénzt summantotta el!
Szél Bernadett egyre népszerűbb, közelíti Orbánt
A mostani kormányt-az én meglátásom szerint-egyedül a korrupciós oldalról lehet támadni hatásosan, s ők ezt folyamatosan, nem rágalmazással, hanem konkrétumokkal megtették eddig is! Nem csupán a választások kedvéért durrogtatnak nagy szavakat...Az emberek szeretnének már valakiben hinni, s ez a nő bátran kiállt a véleményével mindig szemtől szembe!
Váratlan fordulat: 15 ezer fős stadion épülhet Budapesten
@lusta: Minden ami fontos! Egyszer csak azt vesszük észre, hogy arról szavaznak a parlamentben, hogy egy "mini Vatikánt" lekerítenek a Budai hegység körül, ott fog működni a demokrácia fellegvára! :(((( Mi meg azt is tudomásul vesszük, oszt jó napot!
Váratlan fordulat: 15 ezer fős stadion épülhet Budapesten
Én Budára a vár mellé, a miniszterelnöki rezidencia közvetlen közelébe tenném...Hagy érezze magát otthon Orbán Viktor! :((((
Az MSZP most egységes, 120 ezer forintos 13. havi nyugdíjat ígért
Az MSZP-hez én nem fűzök semmit, mert nem érdemes velük foglalkozni sem! Olvasva a hozzászólásokat azért azzal legyünk már tisztában, hogy a 13. havi nyugdíjat 2002. decemberétől kezdte adni Gyurcsányék kormánya...Orbán Viktor 14. havit is ígért a választások előtt 2010-ben. Előtte 2009-ben szavazták meg a megszüntetését azzal az ígérettel, hogy ha a gazdasági helyzet stabilizálódik, újra bevezetik. Volt a Fidesznek 7.5 éve arra, hogy a 2010-es választási ígéretét teljesítse, még a töredékét sem adták a 13.havinak nyugdíjnak. Nem jött össze nekik, sőt a nyugdíjak emelése is mélyen alul maradt az előző 8 évi emeléshez képest. Kiben bízhatunk, kinek a szavának hihetünk?!
A váci püspök szégyelli magát az őcsényi botrány miatt
@Jozefina: Igen, én is annyit gondolkoztam ezen... Nemhogy a keresztény embereket, de a papokat is megosztották, "szétbeszélnek" Isten szolgái! Szabadon gyalázhatják a Ferenc Pápát, szemünkbe hazudoznak a kereszténynek mondott kormányunk tagjai, s semminek nincs semmi következménye. Ilyen következmények nélküli világ lettünk, ahol csak az számít bűnnek lassan, ha nem a kormánypártokkal egy hullámhosszon van valaki...