Cicamama55

Balog Zoltán távozik az EMMI éléről
Hogy mi a véleményem? Fellélegezhet! Ennyi tudással, ilyen képességekkel sehol a Világban még parlamenti képviselő sem lehetett volna, nemhogy több ágazat minisztere! Neki a templomának ajtaját nem lett volna szabad átlépni és kisétálni a politikába! Van mit meggyónnia, remélem vezetett naplót a nemes ténykedéséről, hogy sorba vehesse bűneit, amit a magyar emberek ellen vétett...
A kerületi lapban azzal támadják az Együtt politikusát, hogy nem tudott teljesíteni az ágyban, mert lányai születtek
Én Vajda helyében azonnal feljelentettem volna! Ahhoz, hogy ilyen tartalom megjelenhessen újságokban, nem kell újságírónak lenni! Szarházi senki tesz csak ki ilyen cikket, aki nem tud valami érdemlegeset letenni az asztalra! Hülye gyökér!!
Az NVB elnöke szerint sehol sem kell újraszámolni a szavazatokat
Nem is a számolásokkal volt itt a baj, hanem a választási törvény-úgy mindenestől!-törvénytelen szerintem! Bojkottálni kellett volna a választást,-már a 2014-est is- ez lett volna az egyetlen kiút! Eső után köpönyeg itt bármiről beszélni az újabb választásig!
Zaj, vagy Zay? - Városi Kurír
@Eriksson: 12.17 Az ilyen és ehhez hasonló szövegekhez már nagyon hozzászoktam az elmúlt 8 évben, leperegnek rólam. Számomra Márki-Zay Péter a remény fénysugara. A saját szememnek és fülemnek hiszek már csak a politikában, mert az még nem csapott be.
Zaj, vagy Zay? - Városi Kurír
Én teljes vállszélességgel Ő mögé be tudnék állni! Ritka értelmes, értékes ember...
Hadházy Ákos csőbe húzta a köztévést – videó
@koszpeko: A fogalmazásoddal nem, de a mondani valóddal maximálisan egyetértek!
Lázár János befejezte, visszavonul a kormányból
@papa.49: Én-mint régi Fidesz szavazó- sokáig abban bíztam, hogy a Fidesz két ágra szakad, s leválik a hazugsággyárosokról. Volt pár személy, akiket olykor ezen az oldalon is "ki is védtem",-nem mintha rászorultak volna. Kaptam is érte hideget, meleget, de nekem ez volt a véleményem. Engem soha nem érdekel egy ember politikai hovatartozása, nem befolyásol abban hogy megítéljem, jó ember-e, vagy nem.
Lázár János befejezte, visszavonul a kormányból
@papa.49: Kizárólag a kormányon belüli munkájára értettem azt, hogy különb volt párttársainál. Márki-Zay választásával kapcsolatos cirkuszok mögött én a 2006-os zűrös események szervezőire gondolok, hogy újabb "harci" feladatot kaphattak az ijesztgetésre, megfélemlítésre. Ott a Fidesz veszített akkor. Az, hogy Lázár János egyéni szavazatokkal bejutott a Parlamentbe, úgy gondolom azt mutatja, hogy a szűkebb hazájában sokan bíznak benne.
Előre lezsírozva! Orbán választási rendszere már önmagában véve egy nagy csalás!
Én is mindig ezt hangoztattam! Az ellenzéknek már régen össze kellett volna fogni és bojkottálni a választásokat! Már a 2014-est is!
Lázár János befejezte, visszavonul a kormányból
Én bizony sajnálom, hogy távozik! Számomra ő volt még mindig az egyik legszavahihetőbb, legtöbbet dolgozó, minden területen a legjobban-napra készen- tájékozódott kormánytag, aki nem futamodott meg soha semmilyen, még a számára kényelmetlen kérdések elől sem! Érthetően, soha nem mellébeszélt! ...Ehhez már neki sincs gyomra, számomra inkább ez jön le a döntéséből!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Nem olvasok el soha róla szóló cikket, mert ennek a hazugság gyárosnak én jó ideje, egy szavát sem hiszem el! Volt bizalmam, de elszállt!
Caramel kislányára fél év intenzív kemoterápia várhat
Kis drága... Teljes gyógyulást kívánok a kislánynak, az egész családnak pedig sok erőt, kitartást.
Így fest Caramel felesége szexi fehérneműben
@dr frédikántor: Én csupán az érzékszerveimre hagyatkozva írtam a véleményemet. Nem érdekel sem a párt hovatartozásuk, sem az, hogy milyen plasztikai műtéten esett át az "asszony". :))
Így fest Caramel felesége szexi fehérneműben
Nagyon mutatós, szép nő a Szilvia, Caramelt -mint művészt és mint embert is, kimondottan kedvelem. Igazán szép kis család!
Az Oktogontól a Deák térig tart a Fidesz ellen tüntető tömeg
Ők most az összes csalódott magyart! Hogy békében vonulnak? Persze! Hiányoznak a 2016-ban Fidesz által kivezényelt kopaszok!
Balhé az LMP-ben: Sallai Róbert Benedek rátámadt Hadházy Ákosra, rendőrt, mentőt kellett hívni
Hadházy Ákost nagyon sajnálom! Ő volt az egyik leghitelesebb mai magyar politikus, aki soha nem törekedett hatalomra, csak tette csendben és folyamatosan a dolgát! Le a kalappal előtte!