Commenter

A britek nem örülnek Boris Johnsonnak
Ha nem tetszik nekik Johnson, használják ki az előrehozott választások lehetőségét. Nálunk már úgysem lesz ilyen jó darabig. A Brexitet köszönjék annak a Farage-nak aki azt találta mondani, hogy Belgium nem nemzet.
Bennünket már Enver Hodzsa népe is beelőzött-holott már rég be kellett volna érnünk minimum Ausztriát.
Újabb sztárfellépők a Szigeten
Még szerencse, hogy mégis megmaradt a Sziget, mára nem jövedelmezne nektek ilyen szépen ugye?

https://444.hu/2014/08/10/amikor-tarlos-istva...
Bíróság - Salvini 2:0. Egy bombagyáros Olaszországban maradhat!
@durbincs: csak nem azt mondja, hogy itt arra dolgoznak? Hova gondol? Itt az igazságszolgáltatás teljesen pártatlan, ezért ilyen világos, az igazságügyminiszter számára is, hogy ennyire sosem volt jogállam. A Helsinki Bizottság jelentése a magyar jogállamiság helyzetéről meg fake, mint a Ripost.
Ilyen pocsék helyen még nem nyaraltak, főleg nem több mint 200 ezer forintért
@simmering73: már lassan az egész Balaton az övék. Narancsos vendégszeretet.
Kornai János: Ezt a diktatórikus kormányt nem lehet békésen leváltani!
@Eladott Ország: közös még bennük a vezetéknevük megváltoztatása is. (Róth, Czermanik-Csemanek-(Krezinger),és Orsós) hát nem migráns mind? Ez is a sors iróniája.
208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz
@papa.49: itt is valami ocsmányságot kotyvasztott. Michelin csillagos vagy milyen kötényben. Attól a Gerendaitól kaphatta aki a Szigetnek köszönhetően két Michelin csillagos étterem tulajdonosa is. Jól kifőzték ezt a Sziget dolgot is csak a vissza nem váltott kártyákon milliókat kaszáltak. Érdekes, ebből a "véletlenül adódott pénzból" sem segítenek senkin. Mondjuk egy kilakoltatott családon vagy szegény gyerekeken, de vehetnének klímákat a műtőkbe is.Segített ez valaha is valakin? Á, nem, csak kitartást kívánt. És még van képe üldözni a civileket akik segítenek.
Elkeseredett posztokban mutatják meg a pedagógusok, mennyit keresnek valójában
@verőce21: A több diplomás skandináv nyelvtanár lehet orvos vagy állatorvos is, bár ott nincs szükség másod vagy harmadállásokra mert az első szakmájában is úgy meg van fizetve, hogy gond nélkül megél belőle.
Miközben hatalmas építkezések zajlanak Felcsúton, a kormánymédia "leleplezte" a momentumos Cseh Katalint, aki járt a VOLT Fesztiválon
Aranyos cicája van. Lehet hogy Cseh Katalin ingyenjegyet kapott vagy Gyurcsány Ferenctől vette a jegyet, aki tavaly Sziget jegyeket árult a FB-n, mert a gyereke nem tudott nem, akart elmenni végül a fesztiválra.
Gomperz: A magyar állam halott
"A tényleges magyar állam az a műtő, amelyben jeges ruhával hűtik a gyerekeket életmentő operáció közben, mert a kormány képtelen kilenc év után biztosítani a működés minimális feltételeit azokban az intézményeiben, amelyeken kint lobog a nemzeti zászló.

Amire lehet azt mondani, hogy ez a társaság alkalmatlan, nem elég tehetséges az állam igazgatásához, és ezzel nehéz volna őszintén vitatkozni. Az alkalmatlanság azonban nem bűn. Lopni viszont az."
És így lesz majd igaz Gomperz korábbi cikke a "Vánszorgunk a forradalomba című." Ha megérjük. Ha még élünk és lesz erőnk ellenük.
Legalább lesz mit Katinka orra alá dörgölni
Ha a kajakos Takács Tamaráról egy szakedző azt mondhatja hogy úgy néz ki mint egy NDK-s úszónő, akkor Hosszú Katinka testfelépítése egy NDK-s férfi úszóé lett. Nem egyéb, mint egy izomkolosszus, A karjai, a válla, már önmagában ijesztőek meg lehet nézni előtte és utána képeit. Ha ezt pusztán kondizással, testépítéssel, étrenddel, edzéssel érte el akkor rendben. A legnagyobbak doppingja azonban mindig a hivatalos doppingvizsgálatok előtt jár egy jó utcahosszal.
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
@kereső: Kazahsztán, Nigéria és Banglades is jobb helyezést ért el nálunk. Hiába végezte el a jogot valaha majdnem az egész fidesz az semmit nem számít. Megfogalmazta ezt a regnáló is, amikor kijelentette, hogy ő nem azért kíván tenni, amit a jog képvisel hanem az ellen. Be is bizonyította: hatalombitorló, jogállamot szétverő korrupt maffiózó puccsista. Méltó azokhoz a szintén velejéig romlott politikusokhoz és emberekhez akikkel pózol, akik még szóba állnak vele és nem kényszerből teszik ezt mint az EU politikusainak nagy része.
Elkeseredett posztokban mutatják meg a pedagógusok, mennyit keresnek valójában
@kereső: több olyan külföldiről is tudok aki idős, vagy idősebb korában szerezte meg a többedik diplomáját. Az OKJ-s képzést is természetesen szét kellett verni, mert az eddig még valahogy működött, most már a szakképzést is egyre szűkebb, pénzhez, korhoz és iskolai keretek közé szorított módon határozzák meg, elvéve sokaktól a tanulás, és/vagy egy új lehetőséget, nehogy már ki tudjon későbbi életkorban is tanulni egy olyan szakmát ami ú kezdetet, jobb életet is jelenthet. Amihez hozzányúlnak annak vége.
Elkeseredett posztokban mutatják meg a pedagógusok, mennyit keresnek valójában
@verőce21: A nemzet napszámosai egyelőre a jelenlegi hatalom által azzá degradált emberek- akik közmunkások lettek azemberminisztérium végtelen hozzáértése, humánuma révén. Tévedésben vagy, pl. az állatorvost illetően, mert a magánosított állategészségügy miatt többet keres mint egy állami kórházban dolgozó humán orvos! A miniszterek, képviselők milliós fizetései csak azért mert ott ülnek a Parlamentben annyi amennyit megszavaznak maguknak szerinted ez rendben van hogy a pár általánost végzett képviselő meg mondjuk a közgazdász, orvos, állatorvos képviselő ugyanannyit kap? Teljesítményaraányos a miniszterek fizetése? Nem. Mit is tett ezért az országért ez a kormány?
Elkeseredett posztokban mutatják meg a pedagógusok, mennyit keresnek valójában
@verőce21: Azért méltatlankodni még lehet. Szerintem nincs ebben semmi vicces. Szóval szerinted, soha nem érte meg tanári, közgazdászi, mérnöki, állatorvosi és más egyetemi/ főiskolai képesítést szerezni? Mert nem csak orvosokból és jogászokból áll a világ. Le lehet persze sajnálni mindenkit aki nem a fidesz évfolyamán vagy nem kásler egykori intézményében dolgozott.Gyorstalpalók mindig voltak és lesznek,ehhez most újra itt a pártállam, valóban bár ti szabad demokráciának látjátok. Annyi a különbség hogy most nem Moszkvában tanulnak a pártállam emberei és gyerekeik, hanem magyarországi vagy külföldi magániskolákban és szüleik vélhetően nem szakmunkásoknak szánják őket. Nem értem, miért nem jó a gyerekeiknek is ez az általuk még "jobbá" tett rendszer. Az új pártállami egyetem is megvan már: a nemzeti közszolgálati egyetem,te is oda jársz? A tandíjakat az átlag úgysem tudja már kifizetni, a szülők másod, harmadállásban is dolgoznak, az egyetemista is dolgozik, tanulás mellett.Tovább is van a lerohasztott oktatásügyben ahol már érdekképviselet sincs, a szakszervezetek pont azokért nem tesznek semmit, akiket leginkább képviselniük kellene.
Lesz itt még színdarab is orbánról, ahogy javasoltad. A megfakult hazug képkocka meg fut tovább a Szigeten is, milliókért. A modern világ meg rohamléptekkel hagy le bennünket, mi meg ott állunk jogállamiság tekintetében az afrikaiak mögött. Szép teljesítmény, talán egyik kontinens sem adott annyi diktátort a világnak, mint a fekete...
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
@Nessy: a semmit hogy lehet definiálni? Megszűnt. Nincs. És tudja ezt VJ nagyon jól, csak akár a gazdája ő is elképesztően cinikus.
Orbán hatalmas építkezésbe kezdett – valami készül Felcsúton
@CsipkeRózsa: Nagyon hiányzott már az újabb kacsalábon forgó kastély, gondolom lesz toronyóra lánccal is.
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
Na most lesz vége az afrikai-magyar barátságnak, hiszen már Botswana is beelőzte a "független, erős, "soha nem volt még ennyire jogállam" Magyarországot.
Remélem az EU illetékesei is olvassák ezt a jelentést és megteszik mindazt, amit már rég meg kellett volna tenni a Fidesszel szemben. Nem szóbeli fenyegetésekre gondolok. Zárják el a pénzcsapot, ne jöjjön egy olyan EU-s országba több EU-s pénz amely a jogállamiság terén afrikaibb mint Botswana.
Érdemes lenne elgondolkodniuk Mo. EU-s tagságának felfüggesztésén is.
Elkeseredett posztokban mutatják meg a pedagógusok, mennyit keresnek valójában
Az egyik multinál egy eladó, pénztáros 300.000 Ft felett visz haza.Nem kell ide értelmiség, elég egy szakma majd Pölöskei Gáborné Áder Annamária és Palkovics jól átrendezik az OKJ-s szakképzést is, ahogy takaró a történelem és irodalomoktatást.
Kovács Zoltán most a finneknek ment neki, de inkább ne tette volna
@papa.49: Többet mint 50 évet. És nehezebb lesz majd ledolgozni a hátrányt. Olyan jó 100 év. Még a konzervatív történész Lánczi András is azt írta hogy ez totál lejtmenet:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/07/22...
Ezt a korszellemet az antalli politika szabadította ki a palackból. antall a huszadik században élt de gondolatvilága tizenkilencedik századba illő volt nem előre hanem hátrafelé mozdította az országot. Vajon mi lett volna ha (tudom hogy az ilyen mondatoknak kevés értelme van, de mégis) ha a taxisblokád alatt bebukik ténylegesen is az antall kormány? Mert elvben már akkor megbukott. Lehet hogy jött volna az akkor még liberális orbán és végül ugyanezzé vált volna?
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@verőce21: nem mindegy?Végül is, nektek ez is jó,mert a fidesz biznisze lett. Ahogy a fidesz orbán magánvállalkozása, úgy az országot is lassan a maga és a csőcselék oligarchái nevére iratta. orbán számára a háromezer milliárd csak aprópénz volt, az emberek (és nem az MSZP) pénze ma már stadionokba van ölve, további értelmetlen befektetésekbe, Felcsútba, off-shore bankszámlákba...
Visszavágott a finn kormány az országot leszólni próbáló Kovács Zoltánnak
@RonaGyuri: a kettő együtt jár. Más országokban normálisan asszimilálódtak a kisebbségek alkalmazkodtak a többséghez megőrizve saját identitásukat, kultúrájukat. De ehhez nem szegregáló hanem elfogadó és befogadó politika kell. Beszélhetnénk a kettős állampolgárokról, no nem azokról akiknek a fidesz szavazatért állampolgárságot adott cserébe, hanem azokról akik kettős állampolgárok, itt élnek vagy a másik hazájukban ők nyilván szintén semmik. Szerintem csak azért nem törölték el a kettős állampolgárság intézményét, mert akkor a határontúlii szavazógépezetnek, akikhez ömlik a magyar adófizetők pénze, nem lett volna mit ígérni, és adni..
Kovács Zoltán most a finneknek ment neki, de inkább ne tette volna
@papa.49: sok mindent kibírt, sokszor összerakták. De a szívóssága ellenére rombolja magát . Az nagyobb baj, hogy az országot is.
Brüsszel összegzett: 50 eljárás folyik a kormány ellen, mert nem tartotta be az uniós jogot
@simmering73: amíg a nép lehajtott fejjel, totális apátiába süllyedve mindezt tűri addig ez van.Az oroszok sokkal rosszabbul állnak. De már ők is többet tüntetnek mint mi. Simicska eltűnése óta nem "bombázza" senki a kormányt, olyan nagy a csend, mint amilyen Simicskát körülveszi. Kérdés, hogy ez vihar előtti csend e vagy csak néma csend.
Gulyás Gergely a civil szervezetektől is támogatást kért
@kereső: itt már civil szervezet és civil szervezet között is különbség van. Nincsenek rendben a "Soros bérenc" civil szervezetek, vegzálhatók, eltaposhatók, ám az ő általuk támogatott természetesen bomlasztó jelleggel működő álcivil szervezetüket még támogassuk is, Majd aláírom ha áder nem találja rendben a stop sorost meg a rabszolgatörvényt.
Visszavágott a finn kormány az országot leszólni próbáló Kovács Zoltánnak
@Eriksson: szerintem nincs olyan nagy béke, de ez, ha nincs is jól, jó ideig így is marad.
Visszavágott a finn kormány az országot leszólni próbáló Kovács Zoltánnak
@kereső: ez nem új. Romániát is betámadták ugyanígy. Erre, ennyire képes. Ha szijjártó öleb, akkor kovács egy pitbull.orbán meg a bulldog akit csak a karikatúrán dobtak ki a Néppártból. Kutyaviadalt kellene velük rendezni, egyék meg egymást