Commenter

Vásárhelyi Mária:...hullanak a CBA üzletek, mint az őszi legyek - Városi Kurír
@csipetke: itt a kis faluban csak CBA van. Én nem panaszkodom, lehet ez az üzlet kivétel, de normális áraik vannak, sok termék van leárazva, piszokkal, romlott termékkel még nem találkoztam,az eladók kedvesek és segítőkészek. Ilyen is van. Gondolom a CBA személyzetét átveszi a multi...
Beismerő vallomást tett a brutálisan meggyilkolt sólyi kislány 16 éves gyilkosa
@cikicakk55: ez kb. olyan mint a hirtelen felindulásból ami a valóságban általában brutális, vak dühöt takar...szerintem meg kellett volna várniuk a boncolás eredményét a nem is annyira homályos célozgatások helyett, és ezt követően kellett volna a bármilyen közleményt kiadni.
Az elkövető maga is kiskorú...csak a fiatalkorúak börtönébe kerülhet. Igazából aki erre képes megérdemelné a tényleges életfogytiglant a felnőttek börtönében. Mindig az Angliában meggyilkolt kétéves kisfiú jut eszembe akit szintén kiskorúak öltek meg különös kegyetlenséggel. A gyilkos fiúk szabadultak, új személyiséget kaptak, majd újra ölt az egyikük...nem érdemelnek kíméletet ezek mert ők sem kegyelmeztek. Ahogy az angol kisfiúnak, úgy a sólyi kislánynak sem volt semmi esélye...
Vásárhelyi Mária:...hullanak a CBA üzletek, mint az őszi legyek - Városi Kurír
@Sámannus: na igen a fekete gazdaság köszöni él és virul (vö. borravaló, paraszolvencia és "számlát kér?"
Vásárhelyi Mária:...hullanak a CBA üzletek, mint az őszi legyek - Városi Kurír
@Sámannus: még árulni sem kell...Emlékszem amikor a dühös gazdák tonnaszám borogatták a dinnyét az egyik multi épülete elé,a parlament elé meg pár éve a tejet öntözték ki. Hát pazarlás helyett legközelebb adják az amúgy minősíthetetlenül rossz közétkezetetésbe.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@F_Viktor: Azt olvastam valahol hogy Habony volt felesége kezeli az FB oldalt. Egy kisiskolás különbet készít.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@CsipkeRózsa: az is héber, de akkor amikor Ráhel született, OV még liberális volt és pont akkortájt kapta a Soros ösztöndíjat is. Bár ő tagadja most már, hogy emiatt nevezték a babát akkor Ráhelnek.
Itt az első fotó Orbán Viktor újszülött unokájáról!
@cikicakk55: én sem lennék Johanna helyében, bár neki mindaz amit majd a magáénak tud teljesen természetes lesz a hermetikusan zárt fideszes közegben amiben felnő. Neki, akárcsak Kósa anyjának minden alanyi jogon jár. Én abban reménykedem hogy Jeanne D'Arc mint névadó ide vagy oda a nagyapa nem lesz már hatalmon 2030-ban.
Ami Orbán kezét illeti szerintem ez vagy rossz, illetlen szokás, vagy talán csak nem még Parkinsonos is, és az állandó végtagremegést kényszerül álcázni ezzel. Azt nem hiszem hogy zavarában teszi ezt, hiszen gátlásai ninncsenek!
Itt az első fotó Orbán Viktor újszülött unokájáról!
@papa.49: ha jól látom ez a szülőszobán készült ott a kád a vízben szüléshez. A háttér hagy némi kívánalmat maga után, eléggé ízléstelen és fura ez háttérnek, az még hagyján hogy itt is zsebre vágja a kezét. Anikó asszony ezen a képen legalább 10-15 évvel néz ki idősebbnek a valós koránál.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@namihami: van magyar változata is a névnek: Janka. Erről ennyit.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@papa.49: ezt én is így gondolom. Talán akkor kellett volna Soros Györgynek visszavonnia azt az ösztöndíjat!
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@papa.49: ezekre tényleg csak a lopott vagyon ragadt, meg a kosz...abból viszont irgalmatlanul sok. Nem tudom milyen alapon becsmérelt más egyetemistákat amikor ő nyilván az egyetem mellé járt.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
Még csak annyit a Johanna tipikus magyar név...olyannyira az, hogy a János héber női megfelelője. Mekkora cinizmus kell már ehhez hogy héber nevet adjanak a gyereknek miközben óriásplakátokon járatják le Soros Györgyöt és nyíltan zsidóznak a nagy kereszténydemokráciában. Ha már ennyire magyarkodnak, legalább ne adnának külföldi nevet a családtagjaiknak...lehetett volna Boróka, a házi páleszfőzés tiszteletére...
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@Eladott Ország: hát igen. Ezek is saját lábon állnak. Az unoka apja Navracsics brüsszeli munkatársa...egy egész frakciónyi unokát kell majd eltartani. Mit hahózik meg kukucsol egyébként folyamatosan a FB posztjaiban? Ki az az infantilis mű-jópofizó egyed aki ezeket a siralmasan röhejes posztokat írja?
John Christensen: Magyarországot kirabolták, ez tény!
@F_Viktor: persze. de ha csak úgy "becsült alapon" vesszük alapul akkor is elég rémes.
John Christensen: Magyarországot kirabolták, ez tény!
Rettenetes számok és tények. Sajnos a számok és a tények nem hazudnak...makacs dolgok.
Esőisten siratta az éhezőket Debrecenben - Viktor, tényleg nincs mélyszegénység?
@cikicakk55: ez sem mai poszt, hogy kerültél ide? Igaz az Anikó asszony Edda lagzis mulatságáról szóló poszt még régebbi és most is "beszédtéma"...Nem bírom a videóit: ál-jópofák, ál-joviálisak és mind erőltetett, semmitmondó...
Tényleg ez a harc lesz a végső!
@Nessy: OV megmondta és elintézte hogy köztársaság már amúgy sincs csak Magyarország a szavazóik, és ő van. Azért amit itt véghezvittek, demokráciákban már örökös parlamenten kívüliség járna, + a rácsok mögött hűsölhetnének életfogytig ha nem sikerül időben átmászni valamelyik baráti országba az általuk épített kerítésen. Az vegytiszta xenofóbia amit művelnek ennek semmi köze nincs a haza védelméhez.
Ha valakik itt "horda" és "csürhe" akkor ők azok. Pusztítóbbak, mint bármilyen dögvész.
Győzött a józan ész - Mellár Tamás megmenti a frakciót - Városi Kurír
Jól teszi ezt Mellár professzor. Ezzel nem tesz semmi olyat ami rossz vagy kifogásolható lenne, hiszen amúgy is a Karácsony (ellen)kormány pénzügyminiszetere, aki nyilván azért is vállalta el a pénzügyminiszteri posztot, mert egyetért a Párbeszéd politikájával és mindazzal amit a párt képvisel. Bősz Anett (és gazdája Fodor Gábor) inkorrektségét és álságos lépését teszi ezzel semmissé, így továbbra is a parlamentben tud frakcióként politizálni az a párt amelyik nagyon remélem a jövő pártja lesz a Momentum mellett egy poszt-fideszes Magyarországon. Remélem a többi ellenzéki párt már most tanult Bősz és Fodor viselkedéséből és a jövőben nem hogy megállapodást nem köt velük, de szóba se áll velük, és így végre Fodor is mehet egykori párttársai mellé majd a politikai süllyesztőbe.
Tényleg ez a harc lesz a végső!
Ne már...nyolc, vagy inkább tizenkét évnyi "az elrugaszkodás stb. illiberális év után most akkor fullosan harcolunk ahogy azt régen a gaz imperialisták ellen tették a kommunisták. A hanyatló Nyugat ellen amelyiknek akkor sem érnénk a nyomába már ha 1000 évig élnénk és ahhoz képest hogy hanyatlik folyamatosan azért elég jól van. Ellentétben velünk az orbáni narancsos barakkal.Nem hiszem el, hogy ennek az ócska Európa és nemcsak migráns de emberellenes szemét retorikának még mindig bedőlnek egyesek. Sajnos. Mert aki nincs velük az nemhogy ellenük van de nem is létezik, figyelmen kívül hagyható, ennyiből áll a Fidesz programja és politikája. Nacionalista ez a politika, bután sovén, aggresszív és kontraszelektív. A történelem süllyesztőjében a helye, létrehozóival együtt.
Ha ez az ország határkerítést emel a migránsok ellen, 25 kilométerre való drótot ajándékba kap Orbánéktól
Gratulálok a kormánynak! :( Valaha szögesdrótot és kerítést bontottunk, most meg ismét felhúztunk egy kerítést és még mi adjuk a szögesdrótot szomszédainknak, puszta kereszténydemokrata szeretetből. Hihetetlenül aljas dolog ez a kormánytól végtelenül visszataszító húzás. Üzletet csinál az emberek szabadságából asszisztál alapvető emberi jogok megsértésében, ilyen a szabad mozgás korlátozása...mindezt így a 21.század közepén, visszavetik az országot a múlt századba, mérhetetlen politikai károkat okoznak.
Kósa: Becsületbeli ügy Márki-Zay elkergetése
@simmering73: lehet hogy Jeffrey Archer "Becsületbeli ügy c. könyvét látta anno egy könyvesbolt kirakatában...
Németh Szilárd lélekben Csíksomlyón, testben Illényi Katicával múlatta az időt - Városi Kurír
@RonaGyuri: Sárm? Te jó ég! Ha rezsósziszi sármos, akkor hollywood összes sármos színésze bűnronda. Nekem rezsószilárdról inkább a dr. Bubóban szereplő atomrészeg, koszos vaddisznó jut az eszembe..
https://index.hu/i2/#bloghu/ateistaforradalom/2018/05/18/kasler_doktor_koszontese
@karma1: @papa.49: majd jön a beteg ágya, vagy a kórház épületében vagy a kórház épülete körül tartott sámántánc is! Így teljes az agymenés!
Kövér szerint Hadházynak semmi keresnivalója a parlamentben - Városi Kurír
Kövérnek és párttársainak pedig "csak úgy" a politikában sincs semmi keresnivalójuk! A választások előtt ők lopatták el Hadházy magániratait, ezért is megérdemelnék már a kiseprűzést!
https://index.hu/i2/#bloghu/ateistaforradalom/2018/05/18/kasler_doktor_koszontese
A sötétség ehhez az izéhez képest világos! Egy normális országban nem hogy miniszter nem lehetne, hanem már az orvosi diplomáját is visszavették volna, a doktori címekkel együtt! Nem csak külsőre, belsőre is visszataszító alak! Egy csótány kezelését sem bíznám rá!