Commenter

Sikeres volt a magyar kormány akciója: kötelezettségszegési eljárás indult Ausztria ellen
Gratula, szép volt! Hatalmas a diplomáciai siker, sikerült az osztrákokat is magunkra haragítani.Nekünk nem csak az EU-ból áll ki a szénánk hanem már a demokratikus világból is.
Párbeszéd: Polt egy normális demokráciában legfeljebb kecskét vezethetne
@papa.49: nekem eddig csak sunyi tekintetű volt, de igazad van valóban, a kígyók lentről felfelé "bűvölnek" a tekintetükkel. Nem baj remélem hogy tettestársaival lesz még vezetve ő is. (vezető)száron és akkor már csakis a földre fog nézni a lába elé.
68 millió vagy semmi! A 6 éves kislány esélyt sem kap a jobbulásra
@kereső: A vár és a karmelita kolostor csicsamicsásítása 334 milliárdba került, az sem kevés. Mi lenne egyébként ha a nagy keresztényi szeretettől vezérelve a min.E aki ötszörös apa és háromszoros nagyapa állná a kezelést? Hát persze hogy nem állja, hiszen ezzel precedenst teremtene és minden rászoruló ezt várná el...a szírnek mehet a segítség (pénzmosoda) ahogy a határontúliak esetében is, ők is és a vietnámiak is kapnak csúcskórházat...a magyar miniszterelnök ennyire képes. Nem tud, vagy nem akar differenciálni.
Párbeszéd: Polt egy normális demokráciában legfeljebb kecskét vezethetne
@karma1: vagy lefelé néz, lesütött szemmel. Soha nem néz arra, akihez beszél.
Orbán is felbukkan a Putyin és Trump orosz maffiás kapcsolatairól szóló könyvben
@papa.49: mindkét dolog hiánycikk. Ez az ország nem nagy, nézzük már meg a kicsi skandinávokat és a már nem rokon finneket, hogy kicsiként miért is sorolhatók a világ legélhetőbb legdemokratikusabb országai közé, és miért is jelennek meg világszerte olyan könyvek amelyek tartalmazzák a "skandináv boldogság" állítólagos receptjét. Mi "csak" az osztrákokat akartuk utoléérni anno, az sem sikerült, skandináv demokráciáról, toleranciáról meg életszínvonalról meg ne is álmodjunk. Annyit sikerült elérni (ahogy a Városi Kurír fogalmazott) hogy nálunk kevesebb a fagyhalál mint az oroszoknál. Ők viszont többen vannak, és a vodka is olcsóbb...
Fülöp Attila: a nevelőszülői hálózat a gyermekvédelem zászlóshajója
Ez nettó baromság amit mondott. A nevelőszülőség nem helyettesítheti szülőt, a társadalmi/szociális hálót meg pláne nem.
Párbeszéd: Polt egy normális demokráciában legfeljebb kecskét vezethetne
@Eladott Ország: ...és a szakszervezetek még adtak nekik 2 hónap türelmi időt, mert azt hiszik van kivel tárgyalni...
Orbán is felbukkan a Putyin és Trump orosz maffiás kapcsolatairól szóló könyvben
@bencemacska: :D igen a béka addig pöffeszkedett amíg fel nem robbant, a nagy utánzásban.De lehetne ov a kisgömböc is.
Párbeszéd: Polt egy normális demokráciában legfeljebb kecskét vezethetne
@CsipkeRózsa: én egy kecskét se bíznék rá, mert az állat megenné a káposztát. Egy döglött patkányt se bíznék rá.
Vona: Vállalhatatlan a náci karlendítés
@CsipkeRózsa: a jobbik csupa "erős" emberekből áll. Erős embernek erős asszony.
Orbán is felbukkan a Putyin és Trump orosz maffiás kapcsolatairól szóló könyvben
@papa.49: ha belegondolsz nem is kevés a hasonlóság orbán és putyin múltjában és jelenében. Az viszont biztosnak tűnik hogy Putyin túl fogja élni orbánt, hiába fiatalabb az utóbbi. Míg Putyin mindig abban a hitben él, és arra is törekszik, hogy legyen Oroszország egy SZU-hoz hasonlítható nagyhatalom addig a csuti erős és nagy Magyarországról álmodik. Reméljük mindez csak álom marad számukra.
Vona: Vállalhatatlan a náci karlendítés
Ez a második meglepő kijelentés Vonától. Az első a választási kampányban az volt, hogy orbán alatt ő megtanulta tisztelni a demokráciát. Azzal hogy kimondta, hogy a náci karlendítés vállalhatatlan, talán azt bizonyítja, hogy tanult a saját hibáiból a Jobbik és a Gárda múltjából. Vona saját korábbi pártjától is elhatárolódott ezzel. Lehet, hogy ő lesz a következő aki új ellenzéki mozgalmat indít? Még mindig nehéz elhinni hogy egy korábban szélsőséges és radikális ember ennyire más is lehet.
Magyarázzák, miért adtak "szívesen" festményeket a fideszes irodájába
@papa.49: a legközelebbi hozzátartozó sem tudja visszaperelni, erről is csak ennyit!
Lezsák Sándor szerint a hungarikumokat az általános iskolában is tanítani kellene
@papa.49: Megnyikkant a nemzet vámpírja, a nemzet tanítója. A termálfürdős népfőiskolás. A T. ház másik szégyene. Ez a szerencsétlen se futhatott volna be politikai karriert csakis nálunk csakis itt. Ilyen szempontból elv és párttársaival együtt sajnos negatív hungarikum. Amúgy a hungarizmust oktatni általános iskolában kicsit korai és vegytiszta fasizmus, vagy nemzeti szocializmus.
Magyarázzák, miért adtak "szívesen" festményeket a fideszes irodájába
@papa.49: pedig normális esetben a letét szó miatt fel kellene merülnie. A Puskás unokák sem fogják már visszakapni a hagyaték egyetlen darabját sem, ha mégis meggondolnák magukat, lásd a Kertész Imre hagyaték esetét. Mit keres az Schmidt Máriánál?
Magyarázzák, miért adtak "szívesen" festményeket a fideszes irodájába
@papa.49: "letétbe". aha. hát ezek már magánvagyon részét képezik és a múzeum aligha fogja őket ebben az életben visszakapni.
Nagy Imre szobrának eltüntetésével egy mélyen keresztényi dolgot semmisítenek meg
Így megy ez. Horthyt rehabilitálják (Boross Péter és tsai nagy örömére) Nagy Imrét pedig összemossák aljas módon a sztálinizmussal, a bolsevizmussal, hiszen köteles házmester szerint Nagy Imre nem csak titkos ügynök volt, de segédkezett a Romanovok likvidálásában is. Persze ő maga volt Juszupov, és ővé volt az Ipatyijev ház is...Ezek minden alapot nélkülöző rágalmak.
Nagy Imre 56-ban felülemelkedett egy elnyomó rendszeren és a forradalom vezető figurája lett, mert felismerte azt,hogy változás kell,és mint a forradalom "arca" nem is maradhatott volna életben. Azzal hogy felvállalta a forradalomban betöltött szerepét, tudta hogy amennyiben a forradalom bukik alá is írta a saját halálos ítéletét. Korukat meghaladó politikusok itt ritkán "úszták meg" haladó, felvilágosult gondolkodásmódjukat, politizálásukat ép bőrrel. A minimum az volt hogy ellehetetlenítették kikezdték őket, a maximum meg az, hogy meghaltak az ügyért amiben hittek.
68 millió vagy semmi! A 6 éves kislány esélyt sem kap a jobbulásra
Ha képviselők csak 1 havi fizetésüket (amit ugye megemeltek) adnák oda, már meglenne a pénz. Szociálisan érzékenyen, régivágású keresztény módon. Erre azt hiszem hiába várunk, talán adakozó civilek, civil szerveztek összetudják adni az összeget. Talán.
Szili Katalin: Romániának példát kellene mutatnia a kisebbségek sorsát illetően
Milyen alapon avatkozik be ez a köpönyegforgató beszéd-kiszivárogtató áruló a román belügyekbe? Egyébként pont a ti külpolitikátoknak köszönhető hogy így jártak az ottani magyarok.
Állampolgárság, szavazati jog, kistafirungozás csiliárdokkal...stb.
68 millió vagy semmi! A 6 éves kislány esélyt sem kap a jobbulásra
@kereső: már létre is hozták a Taigetosz törvényt. OV maga mondta egy fórumon hogy aki képtelen saját magát ellátni, az idézem: "nem méltó az életre sem." A kislány esete nem egyedi, sok betegtől tagadták már meg a rendkívül drága gyógyszer finanszírozását.
Honvédelmi miniszter: felesleges pánikkeltés folyik a honvédelmi alkalmazottak és a Honvédkórház ügyében
Persze hogy nincs krízis, és műpánik van. Ezért vesztették el Zacher főorvos urat és most Nádor doktort...és mindeközben Szíriának meg Vietnámnak építünk fel csúcskórházakat. Tényleg nincs semmi baj...