Commenter

Kétmilliárdot kerestek a magyar szerzők dalaikkal tavaly
@CsipkeRózsa: amerikanizálódunk ebben is. Így egyszerűbb. u,r, thx, stb.
Az osztrák szélsőjobbos lebukásának magyar szálát vizsgálná az MSZP
@papa.49: már elmulasztották, még tegnap rá kellett volna repülni, és el nem engedni. Az EP kampány egyik nagy és utolsó utáni fogása és lehetősége lett volna! Nálunk Ki bukott eddig? A bajszos elődje, de csak azért, mert a csuti így akarta!
Egyetlen hónap alatt 4,8 milliárddal nőtt a kórházak adóssága
@kereső: mindenért Gyurcsány a felelős! Aki most a feleségén keresztül akarja mozgatni az EU-t orbán és Mo ellen... :(
Egyetlen hónap alatt 4,8 milliárddal nőtt a kórházak adóssága
@papa.49: Bár ne lenne, és ne menne minden az itthoniak rovására, de a kettős állampolgárságnak és a megvett szavazatoknak áruk van, ahogy a "keletre nyitásnak is".Fizetünk mint a katonatiszt, miközben az orbánhoz hasonló korrupt politikusokat egy nap alatt képes elsöpörni egy kémfilmbe illő botrány és egy demokratikus rendszer. Itt tartunk, és nincs megállás az orbáni lejtőn...
Orbán: meg kell őrizni az identitásunkat
@justhpeter: a bolond ártalmatlan, orbán ellenben más: veszélyes őrült.
Valamire készülnek a Hajógyári-szigeten, a kormány váratlanul levette a világörökségi listáról
@CsipkeRózsa: lehet már az...azok a magyar és nemzetközi cégek pedig akik ott bérelnek irodákat csináljanak amit akarnak.
Az osztrák szélsőjobbos lebukásának magyar szálát vizsgálná az MSZP
Jól teszi ezt a MSZP-Párbeszéd. Miért megosztott ebben az ügyben is az ellenzék? Együtt kellene az összes ténylegesen ellenzéki pártnak az osztrák hatóságokhoz és az EU-hoz is fordulniuk! Íme, az osztrák alkancellár "belebukott" a "baloldali" médiatúlsúlyba amelyet a fidesz állandóan hangoztat. Nem ez az egyetlen hasonló médiával kapcsolatos korrupciós ügye lehet a magyar kormánynak. Az hogy erre most derült fény beleillik egy Le Carré regénybe is akár: valakiknek érdekében áll megbuktatni az alakuló európai szélsőjobbos szövetséget mégpedig gyorsan, talán még az EP választások előtt?
Több fájdalomcsillapítót csak receptre lehet venni
Az algopyrin után most majd az egyik legsokoldalúbb fájdalomcsillapító az ibuprofen (Advil) lesz vényköteles. Nagyon sok gyógyszer hiánycikk, a generikumok meg az olcsóbb készítmények egyszerűen már nem is kaphatók csak rendelésre és az bizony jó pár hét amíg "beérkezik" a patikába így a rendszeres gyógyszerszedő kénytelen kiváltani az azonos hatóanyagú de jóval drágább készítményt.
Orbán: meg kell őrizni az identitásunkat
@kereső: az ő identitása mindig leginkább az aktuális politikai hite, személyisége is ahhoz alkalmazkodik. Nagy utat tett meg az ateistától a "humánus" református neo-keresztényig. Ranschburg Jenőnek sajnos már nem adatott meg, hogy nyomon kövesse a politikai "hitvallás és érdekek" mentén történő személyiségfejlődést. Isten sem óvott meg bennünket ettől a politikai identitászavarostól, hiába figyelmeztetett mindenkit Ranschburg Jenő. Másrészt nem szólt orbán soha egyetlen szót a kisebbségek érdekében sem, pedig a származása alapján bizony szólhatott volna akár a roma gyilkosságok évfordulóján, akár Halász felháborító roma videója kapcsán. Nem csak identitás, hanem mindenféle válságban van elérhette a pánik...a szélsőjobbos álmán repedések kletkeztek, pedig kilenc éve olyan simán megy minden...
Orbán: meg kell őrizni az identitásunkat
Milyen identitás te szerencsétlen? Azt soha nem vesztettük el, mindig is magyarok voltunk, azok is maradtunk akkor is, ha te most a saját érdekedben magyar és magyar között is káros különbséget teszel. Te meg a jó döntések, meg a jó vezetés az kb. olyan messze van egymástól mint putyin és oroszország a demokráciától.
Bunkó és gyáva is vagy, azzal hogy bejelented hogy Strache haverodra Kurz kancellár megadta a kilövési engedélyt. Remélem rád és helyettesedre, sőt egész kormányodra is ráborul majd az "osztrák vadászidény".
Egyetlen hónap alatt 4,8 milliárddal nőtt a kórházak adóssága
@papa.49: Az fontosabb! Itthon nem fontos semmi és senki sem. A Honvéd kórház is meredeken zuhan a lejtőn Benkő és Kásler irányítása alatt. MIóta Zacher főorvost azonnali hatállyal elküldték a sürgősségiről csak rosszabb lett minden, olyannyira hogy a súlyponti kórházak a hétvégén már visszamondták az ügyeleteket. Külföldi cégek mondják vissza a magyar kórházakkal való együttműködést így bizonyos laborvizsgálatokat állami kórházakban nem csak a magánegészségügyben tudnak elvégezni. De sebaj, a határon túl jut hiperszuper kórházra is, meg bérkiegészítésre is!
Tény: 185.000 helyre 17.040 delegáltat jelentettek be a pártok - 9.21%!
@kereső: Abban igazad van hogy a szavazóbizottságokban szinte kizárólag fideszes delegáltak ülnek. Az ellenzék a közelébe sem juthat az egésznek, a nemzetközi megfigyelők tesznek tavaly óta az egészre. Én nem leszek passzív szavazó mindennek ellenére sem. Legalább ellenük szavaztam, még akkor is ha elcsalják és nem ültem otthon ezzel is csak még jobban segítve őket. Többet úgysem tehetek.
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
@kereső: legyünk optimisták. A dödöllével kevert borscs még robbanhat.
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
@kereső: csalánba is üthet a mennykő, sőt a kénkő...
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
@kereső: Örökké nem védhetik. A nép haragjától pedig senki és senki nem védi meg. A nép haragja elől még nem menekült senki. Dinasztiák, rendszerek buktak. Az idő és cselekedetei orbán ellen dolgoznak,még akkor is, ha látszólag 3 napos csodának bizonyulnak a gaztettei, mert azért szépen halmozódnak/halmozódtak így 30 év alatt.
Divatos ma Honoré de Balzac?
Nekünk is van egy mindenre képes Vautrinünk, aki számtalan Balzac regényben, több néven felbukkan felbukkan de mindig egyformán aljas: orbán az Ahogy Vautrin is, mindenre képes.
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
@kereső: ezt érte el Pecinán keresztül is orbán. A megyei lapokat Mészáros és a néhai A. Vajna kezére játszotta, a Népszabadságot bezáratta. Pedig Strache nagyon veszélyes játékot űzött és bele is bukott. Mind de mind kezdik elfelejteni hogy Putyin személyében nemcsak a mindenkori? orosz elnökkel van dolguk, hanem a KGB egyik legrutinosabb és legkegyetlenebb tisztjével is, aki semmitől se riad vissza, hogy egyfajta új keleti blokkot teremtsen mert a SZU széthullását mint azt elmondta, soha nem engedte volna meg. Nem tudom elhinni azt sem hogy Kurz kancellárt Strache ennyire az orránál fogva vezethette volna. Ebbe a botrányba akár az egész osztrák vezetés is belebukhatna, azt, hogy Strache-re esetleg börtön vár jogosan meg sem lep. Strache is megkapta a maga ízelítőjét az orbán-féle barátságból ahogy Weber is: ha ellenem vagy vagy ha vesztettél nem vagy barát, tőlem segítséget ne várj, én nem ismerlek...
17 ezer megfigyelőt delegálnak a pártok a választásra
Be sem tehetik a lábukat semmiféle megfigyelők ahogyan egy évvel ezelőtt a parlamenti választások során sem. A számítógépes rendszer megbuherálása meg majd megteszi a magáét. Az ellenzék alig kampányol, plakátfelület alig jut nekik, amit elmondanak azt fórumokon vagy az ellenzéki médiában teszik. Nincs semmiféle egyenlőségnek még a látszatja sem. Még az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz szükséges aláírásokat sem sikerült mostanra sem összegyűjteni. Erőtlen a megosztott ellenzék, vagy pedig ami még rosszabb, hallgatólagosan mégis támogatja orbánt...
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@Eladott Ország: és azt ki fogja elintézni? Nagyon lassan gyűlnek az aláírások az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz is. Az életfogytiglan ha egyszer odáig jut, valószínűleg nagyobb büntetés mint az azonnali halál.Bár kétségem sincs afelől hogy nyugodtan együtt tud élni mindazzal amit tett.
Dobrev Klára: Az EU-nak kötelessége megvédeni polgárait a diktatórikus hatalomgyakorlástól
@Eladott Ország: Volt persze idő, amikor is büszkék lehettünk magunkra, amikor toronymagasan előztük a V4 országokat, de nem csak ezért. Olyan történelmi esélyt szalasztottunk el azzal hogy nem tudtuk a Nyugat felé fordulás esélyét kellően megragadni ami nem lesz mé gegyszer. Pár száz évet várni kell még rá,még csak nem is évtizedeket úgy, ahogy a kommunizmus után. Mennyire vakok voltak mindazok akik orbánra szavaztak. Mennyire láttak mindazok akik majdnem kibuktatták a parlamentből. Mennyire gonosz fintora a sorsnak hogy az aluliskolázottak segítségével és néhány magasan képzett szakember megvásárlásával még talpra tudott állni, és egy alig 8%-os pártból mára, igaz csalással, de az ország legnagyobb "magán" pártja lett. Mindent átszőttek, behálóztak, soha nem leszünk annyian hogy a külhöni szavazókkal őket bármiben is verni tudjuk. Viszont ha Strachet be tudta buktatni az orosz és a Nyugat akkor orbánnal is bármikor megteheti ezt. Kérdés mikor lesz belőle elegük...
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@Eladott Ország: megérdemelné az ország lerablásáért, hazaárulásáért, de EU-s országban ilyen nincs. Utoljára egy francia gyilkost végeztek ki így 1972-ben. A sors és a történelem eddig kegyes volt hozzá. Lehetne már végre nagyon kegyetlen. A Strache botrány remélem csak az első dominó volt...
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@bencemacska: ...tulajdonképpen az edzői tehetnek mindenről, akik nem ismerték fel benne a magyar Lionel Messit. Ha hagyják, hogy focistaként ténykedjen és megyőzik arról hogy átlag alatti sportolói képességei ellenére remek focista akkor ma nem miniszterelnök...
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@bencemacska: Előrehozott választások? Vagy tiszta választások? Nálunk? Álmodik a nyomor...a Nagy testvér figyelte Strachét...OV-t is figyeli, sőt hősét Salvinit is, ebben biztos vagyok.
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@bencemacska: sok ilyen "üzletembere" van a csutinak. Nem kis adalék ez, sokat elmond Orbánról.
Bauer Tamás: Diktatúra Németországban?
@Eladott Ország: A Corvinus privatizálva lett. Különben is miért meglepő ott Lánczi András, ahol orbán ráhel is oktathatott angol nyelven, és mindazt a rengeteg tudást adta tovább amit egyrészt a Corvinuson (azt felejtsük gyorsan el, hogy állítólag a témavezetője írta a szakdolgozatát, aki ezért cserébe már valamelyik minisztériumban tölt be rangos pozíciót) másrészt pedig a Svájcban lévő méregdrága tandíjú a magyar adófizetők állták a százlábon álló tanulmányait) kulináriával foglalkozó iskolában elsajátított tudást osztotta meg a hallgatókkal?
A magyar gazdasági növekedés közel négyszerese az uniós átlagnak
A kormány elhivatott gazdasági elemzője Csáth Magdolna megint hazudik, és szembemegy minden ellenkező elemzéssel. Én inkább annak a Csaba Lászlónak hiszek aki szerint a jelenlegi gazdaság leginkább a hetvenes évek szocialista modelljét idézi. A kormány úgy machinálja mind a választásokat, mind a statisztikákat is, ahogy akarja.