Eriksson

Az antiszemitizmus erősödését érzik az európai zsidók
Alacsony körökben szinte kötelező hülyeségeket beszélni.
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@cikicakk55: Tökéletesen egyet értek veled abban, hogy egy fórum azért van, hogy mindenki elmondhassa a saját véleményét. Én kifejezetten élvezem ha egy-egy témát körbe lehet járni személyeskedés, trágár beszólások, és rosszindulatú okoskodások nélkül.
Ennek az Amal nevű hölgynek az esetéhez csupán azért szóltam hozzá, mert kifejezetten tahóságnak tartom, ha egy újságíró (vagy bárki) úgy emleget vaklakit, hogy valakinek a valakije, mert ebből igazán nem derül ki, hagy a szóban forgó személy kicsoda.

Ettől függetlenül ugrok, ha valaki, Isten tudja ki, úgy kritizál, vagy állít valamit, hogy fogalma sincs miről beszél.
Bayer Zsolt durván hírt hamisított: mi van most Franciaországban?
@Aki Én: Válaszom: "@bakcsubakka: " Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről." Én ez ellen tiltakozom. És minden olyan ellen, amit felsoroltál. És minden médiánál. És nem ragadnék le egyetlen publicistánál." tegnap 19:37
Bizonyítékok vannak Donald Trump ellen?
Ha Hillary és Bill Clinton megúszta az igazságszolgáltatást, akkor Trumpnak sincs mitől tartania. Persze attól függ, hogy a bíróság demokrata, vagy republikánus lesz-e.
Bizonyítékok vannak Donald Trump ellen?
Ha egyszer a demokraták összefognak valaki kinyírására, nem lehet leállítani őket, amíg célt nem érnek.
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@cikicakk55: Ilyen a bulvárújságírás. Ez esetben mintha azt sugallná a cikkíró, hogy nem kell komolyan venni ezt a dumát, mert csak egy színész felesége mondta. S ha véletlenül nem tudja az olvasó, hogy ki ez a nő, akkor az jön le, hogy ez egy akárki, aki csak úgy össze-vissza fecseg. Mellesleg szerintem is csak össze-vissza fecseg.
Bayer Zsolt durván hírt hamisított: mi van most Franciaországban?
@bakcsubakka: " Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről." Én ez ellen tiltakozom. És minden olyan ellen, amit felsoroltál. És minden médiánál. És nem ragadnék le egyetlen publicistánál.
Antall-megemlékezés: Herényi nem mutatkozik Orbán Viktor társaságában
Antall József sleppje elévülhetetlen érdemeket szerzett az ország javainak elherdálásában, Herényi csak ne huzigálja az orrát.
Orbán miatt nem megy el a volt MDF-es Antall Józsefre emlékezni
Gondolt arra ez az áldott jó Herényi, hogy a kortársak miként fognak vélekedni a távolmaradásáról?
Nem mindenki olvassa ám a levelét.
Ezért tér át az iszlámra egyre több nő Finnországban
@wagabund: Gyannnus. Nagggyon gyannnus... Hacsak nem választottak maguknak iszlám vallású férjet.
Ezért tér át az iszlámra egyre több nő Finnországban
Flamand földön már oktatják az iszlámot. Fordítás:

A flamand gyermekeket egy Majid El Aissati iszlám mexikói iskola látogatása során indították el - aki "Allah Allah katona" -nak nevezi magát - és a Salafist muzulmán Nadia Zwaenepoel-t alakította át. Ossza meg ezt a videót, hogy az emberek láthassák, mi történik.

https://www.facebook.com/KiesDries/videos/336...
Nem Párizst csináltok, hanem idiótát magatokból! « Mérce
Ezeknek a pesti sárgamellényes észlényeknek hagyni kellett volna a szakszervezeteket kibontakozni, hátha azok komolyabb eredmény értek volna el. Tudomásul kellene venniük, hogy a mindenható jelenlétük kontraszelektív hatást kelt. A pár százalékos támogatottságuk nem elég ahhoz, hogy a közvéleményt befolyásoljanak. Sőt! Inkább sokakat elriasztanak.
Gyurcsány Ferenc: Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez
@cikicakk55: @relatív: Mindannyian tudjuk, hogy Gy. gyermekkorát nagy szegénységben élte meg. Már akkor eldöntötte, hogy a hátrányos családi háttere ellenére is megmutatja, hogy őbelőle lesz valaki. Mint jó képességű értelmes fiatal, neki is látott tervei megvalósításához. Ehhez hozzásegítette tehetsége, gátlástalansága, s az a képessége, hogy tudja az embereket manipulálni. Jól mutatja ezt politikai pályafutása, egyre célszerűbben kiválasztott feleségei, s az, hogy mindig jókor volt jó helyen.
Szóval az emberek fejét használva lépcsőfokoknak, lépkedett egyre feljebb. Meg is valósította önmagát, bár sokak által vitatható módon. Már rég túl van a csúcson, de még mindig erőlködik.
Nagyon igaza van, mikor azt mondja, " Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez"
Ő a legjobb példa rá.
L. Ritók Nóra: elpazarolt életeket látok, felnőtteket, akikből bármi lehetett volna
Tiszteletre méltó L. Rítók Nóra munkássága, amit már nagyon hosszú idő óta művel. Megérdemelte a díjat.
A Csendes éj helyett afgán népzene szól egy német karácsonyi vásárban
@durbincs: De csak azért mert el van nézve nekik a kannibálkodás.
Ha elzavarnának őket, mit tudnának tenni? Panaszra mennének az ENSZ-hez?
A Csendes éj helyett afgán népzene szól egy német karácsonyi vásárban
@durbincs: Egy videóban láttam, hogy a boszniai Bihácson kitiltották a migránsokat a üzletekből, mert sokat loptak, raboltak. Na meg a városból is elhajtják őket, amennyire lehet. Pedig a bosnyákok leginkább muzulmánok.
A Csendes éj helyett afgán népzene szól egy német karácsonyi vásárban
@durbincs: Azoktól aztán nem sok adót szednek be, inkább a lakosokét emelik.
Bayer Zsolt durván hírt hamisított: mi van most Franciaországban?
@Nessy: "nem fogják az embereket összezavarni a sokféle hírrel!" S ez a lényeg. Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről. Aztán az átlagolvasó értelmezi valahogy, ki-ki a saját világszemlélete, képessége, pillanatnyi hangulata szerint. S ezért van az, hogy még véletlenül se alakulhat ki egy egészséges véleményrendszer, amiért érdemes lenne harcolni. Holott értelmes újságírással, mondom: értelmessel és nem uszítással, lehetne formálni az emberek konstruktív gondolkodását.
Ez a destruktivitás hatványozottan érvényes az ellenzéki érzelmű médiára, miközben azt panaszolja, hogy nincs sajtószabadság.
Megsérült a szakszervezeti tüntetésen az MSZP alelnöke
@görbetükör: Perrrrsze, kedves görrrrbetükörrrr.
(elfelejtettem jelezni, ez egy Gy. idézet volt)
Videó: Így teperték le a rendőrök Komjáthi Imrét, miközben a tüntetők betörtek a térre
Nem teperték le csak tartották, amíg meg nem nyugszik. De legalább kapott öt perc figyelmet a fószer. Hogy vizslatott, hogy veszik-e a műsorát. :)))
Egyébként ezt az ordítozást, hogy "szégyelld magad", a Kunigunda utcában is előadta már. Mondja valaki, hogy nem bértüntető.
Megsérült a szakszervezeti tüntetésen az MSZP alelnöke
@görbetükör: Ez a Komjáthi buzdította a békés szakszervezetes tüntetőket békétlenségre. Ahová ezek beteszik a lábukat, felüti fejét az anarchia.
Kiszel Tünde szinte már korhatáros fotót rakott fel magáról a netre
Kell is hozzá korhatáros karika.
Csak erős idegzetűeknek. Gyerekeket lehetne vele ijesztgetni.
Ha nincs ilyen ellátás, ma százezerrel kevesebb magyar élne
@division: Jut eszembe, bocsi, ha nem találod viccesnek. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy semmi, de semmi okod az idegességre. :)))