Eriksson

Strasbourgig vinné az új hajléktalan-törvény ügyét az Utcajogász Egyesület
"Utcajogász Egyesület"
Hogy mik nem vannak? Oszt vajon mit tettek, tesznek a hajléktalanokért? Konkrétan.
Lázár megtiltaná a dohányzást mindenkinek, aki 2020. január 1. után születik
Azt mondja a hajléktalan asszony, aki sátorban lakik a párjával.
Reggel felkelek, felsöprök, aztán elmegyek kávéért, cigarettáért. Utána esetleg dolgozni, ha éppen van mit, mert albérletre gyűjtünk.
Nem tudom, hogy most mennyi egy doboz cigi, de ha beszorozzuk 2x30-cal, akkor a végösszeg futná albérletre. A kávé ára még nincs is benne.
Ahol a tömegközlekedés is egy élmény! Ezek a világ legszebb metróállomásai! - Utazómajom
Sok szép és különleges metróállomás van Európa szerte, de vitathatatlanul az oroszoké a legszebbek.
A hajléktalanság büntetése – a magyar állam szégyene
@magyarbakancs: Semmi gond, megszoktam. :)))
Lehet, hogy nem ugyanazokat a híreket hallgatjuk, olvassuk. Hol lehet fellelni az ilyen ideológiát írott formában, vagy videóban?
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@levarosbukta: Az ellenzék élére nem állhatna, mert ott van Gy., aki ezt sose engedné. De egy alternatív mozgalom esetleg összejöhetne.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@levarosbukta: A polgiság ugródeszka volt, hogy bekerüljön a köztudatba. Mondjuk mindent meg is tesz érte. Ha most lemondana, utána azt csinálhatna amit szeretne, s aki akarja követni, az teheti.
Bár úgy gondolom, hogy ez az állandó lázárjánosozás nem tesz jót a megítélésének, mert mi lesz, ha az új pozíciójában valami nem sikerül? Akkor kire fog hivatkozni? A Jobbikra?
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Rockxy: @1magyar: Emiatt a cikk miatt nem kapott Thomas Piketty Nobel-díjat, holott jelölve volt. Sőt, az addig kedvenc sztárközgazdász kegyvesztett lett bizonyos körökben.
Jó kis betekintés, hogy miért szemfényvesztés az EU nagyvonalúsága.
http://makronom.mandiner.hu/cikk/20180121_a_s...
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Horizont: Ha azt gondolod, "hogy őbelőle lehetne egy jó ellenzéki vezető az ő szavára megmozdulna az ország azon fele akinek tele a hócipője orbán egyeduralkodásából mohó habzsi dőzsijükből", még igazad is lehet. Önbizalma meg van hozzá. Éppen ezért igyekszik minél előbb megszabadulni a városvezető nyűgös gondjaitól, ami nem neki való. Ha másképpen nem, feloszlatással. Mert biztos benne, hogy nem válasszák újra s akkor szabad a pálya.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Horizont: Az a különbség kettőnk között, hogy engem nem érdekelnek Orbán dolgai, te viszont az egekbe emeled ezt a szélhámost.
Nem hiszem, hogy végignézted a két videót, mert ha igen, nem írnál ilyeneket a védelmében. Mert azokban ő maga beszél arról, hogy mást szeretne, mint ami van.
Meg hát a beszólalók sem azt mondják, hogy MZP lenne a város álma.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Horizont: Itt van egy újabb videó, amely bizonyítja, hogy nekem volt igazam MZP-vel kapcsolatosan.
https://www.youtube.com/watch?v=SFg3bX9AM8o...
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Horizont: Figyú. Egy másik cikknél írtam egy hsz-t, ami téged érdekelhet. Itt megismétlem, jó?

"Na kérem szépen. Itt egy friss, ropogós interjú Márkí-Zay Péter úrral, aki elmondja, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Nekem úgy tűnik, nem Vásárhely tölti be a központi szerepet az életében, hanem inkább az országos politika. Ez a feloszlatás is arra volna jó, hogy szabadulna helyi kötelezettségeitől, és szabad lenne az út egy tágabb világ felé. De ezek a piszkok nem engedik."
https://www.youtube.com/watch?v=QLU1qap3YnE.....
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Horizont: Téged nem érdekelne Vadai véleménye? Ő mégiscsak brandzsbéli.
Vagy az érdeklődésed csak a pletykaszintig terjed? Abból meg mi hasznod?
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
Kíváncsi lennék, mi a véleménye erről Vadai Ágnesnek.
Kocsis: Demeter Márta azonnal távozzon a magyar Országgyűlésből! – videó
Most ország-világ megtudott egy akár hadititoknak számító információt, hogy a magyar honvédség Ciprus környékén katonai feladatokat lát el.
Igaz, ami igaz, egy rendészeti bizottság alelnökétől súlyos vétség kiszivárogtatni ilyen nyilvánosságra nem tartozó adatokat.
Hadházy, Márki-Zay, Jávor, MSZP-s és momentumos politikus közösen hirdetett tüntetést az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért « Mérce
Na kérem szépen. Itt egy friss, ropogós interjú Márkí-Zay Péter úrral, aki elmondja, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Nekem úgy tűnik, nem Vásárhely tölti be a központi szerepet az életében, hanem inkább az országos politika. Ez a feloszlatás is arra volna jó, hogy szabadulna helyi kötelezettségeitől, és szabad lenne az út egy tágabb világ felé. De ezek a piszkok nem engedik.
https://www.youtube.com/watch?v=QLU1qap3YnE...
Tízszeresére emelik Magyarország aranytartalékát – már meg is érkezett hazánkba
http://magyarhirlap.hu/cikk/131325/Aranyvasar...
Részlet a cikkből:
"az Amerikai Egyesült Államoknak, amelynek nemzeti valutája meghatározó szerepet tölt be a világ pénzügyi rendszerében, 8134 tonna az aranytartaléka, amely a teljes tartalék 73,5 százalékának felel meg. A mi régiónkban eddig a román jegybank rendelkezett a legtöbb arannyal, 104 tonnával, ám Lengyelország az utóbbi hónapokban alaposan bevásárolt, és ezzel átvette a vezető helyet 112 tonnával."