Főlökött

Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat
Nem tudom hova tenni, a fenti kijelentéseket.

Ha a bűncselekményt elkövető, illegális bevándorlót kiutasítják, akkor az azt jelenti, nincs igazságszolgáltatás. Elitélik - leüli - majd kiutasítják, de hova ? Vicces elképzelés.
Amúgy a bűncselekményt elkövető, illegális bevándorlók nem igazán szoktak, egy balhénál megállni és döntő többségében sem elitélni, avagy kiutasítani sem kell, mert lelövik.
A kormány eltörölné a kötelező kéményellenőrzést
Végre megjött az esze valakinek, aki ezt kiötlötte. Nem a belügyminiszter volt, az tuti. Miért ?

Nálam turbós kazán van, mely egy csövön keresztül van kapcsolatban a külső világgal. Belső csövön megy ki az égéstermék, a belső - külső között pedig szívja be a friss levegőt. Ez több ingatlanomban is így van, ezért a kémény le-be-falazásra került. Az égéstér és a kégli légtere pedig nincs kapcsolatban, így a szén-monoxid gáz be sem juthat az általunk lakott légtérbe.
A csoda kéményseprők pedig minden évben meglátogattak - nem kevés pénzért, hogy hókusz - pókuszt előadva szóban ! előadják, minden rendben. Érdekes mód, ha ezt írásban kértem, elsuhantak villám gyorsan, majd ha ráérnek, hozzák írásban is, na hozzák a mai napig...

Szóval akinek nincs rá szüksége, ne rendelje meg, akinek vegyes tüzelése, avagy olyan fűtési megoldása van, mely során kéményt használ és annak tisztítása - takarítása - bevizsgálása szükséges, illetve érdeke is, az rendelje meg és megcsinálják Neki. Akihez pedig jönnének, de minek, azt pedig megrendelés hiányában hanyagolják...
Amúgy is, a gázfűtéssel élők, minden évben átvizsgáltatják a rendszert és a mostani gondolkodó kazánok, ha gond van, leállnak maguktól és tiltják a működtetést is.
Irán is kilőtt egy rakétát
Eszement amcsik, már megint kavarnak...

Nem szabad feledni, hogy érdekből ugye betipegtek Irakba. Mi is lett a következménye ? Sziriából az ISIS átugrott az északi részre és elfoglalt, ha jól emlékszem 4-5 db olyan laktanyát, ahonnan simán felfegyverezték magukat, szó szerint mindennel, mivel ellenállás nem volt - a haderőt az amcsik legyalulták rendesen, önös érdekből. Azért, hogy pénz is legyen, hát elfoglaltak egy olyan finomítót is, mely az ország szükségleteinek a 30%-át adta. Na innen van az ISIS-nek a pénz-paripa-fegyver.
Most pedig ennyi elcseszett lépés után, még az atompaktumot is fel akarják rúgni, mely következménye az lesz, hogy azon térségben elszabadul a pokol. Röpködni fognak a rakéták, szana - szerte és mindenki néz mint a jógyerek. Pl. É-kiak, kontra 2x is Japán felett átlőtek. Ha még Irán is elkezdi, ki tudja, ki lesz a következő és a következő, mely szintén elkezdi...
Tényleg ez lenne a jövő építése ?
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
" Brüsszellel folytatott viták miatt uniós forrásokat vonjanak meg Magyarországtól "

Ne vicceljünk már egymással, 2020 ig, elfogadott költségvetése van az EU.-nak. Így megvonni, illetve mint egy másik cikkben, magántulajdonú ingatlanokat - folyószámlákat lefoglalni, sem joguk, sem lehetőségük nem lenne. Firkászok kitalációja az egész kreálmány.

Mindenesetre érdekes lesz az év vége, mivel a nyugdíjasok felé -> jogszabály alapján, lesz saruk rendesen, amit remélhetőleg nem Erzsébet utalvánnyal kívánnak majd rendezni, mármint azt a 60-80 ezer - illetve feletti összeget, mely minden nyugdíjasnak jár, a dübörgés kapcsán :). Jó az kp.-ben is :) -> minden nyugdíjasnak !
Megvan Demcsák Zsuzsa utódja
Vujity Tvrtko, nem oly rég, még arról nyilatkoztál, hogy nem itt, M.o.-on képzeled el a jövődet, a családdal együtt. Tehát eltipegtél amcsiba, ahonnan villám gyorsan visszahozott...a sors. Majd kikötöttél az ATV.-nél, mint menekülő útvonala több embernek, ne ragozzuk ki-kiknek.
Csak kérdezem...ki az a nem szívesen látott vendég Siklóson, aki eljutott idáig ? Csak kérdezem :) Miért is ? Hogyan is ? Maradjunk annyiban, 'művészet' idáig eljutni.

Szóval ha vannak hátramaradt saraink, ha már visszatipegtünk azért, mert rájöttünk - ott sem kérnek belőllünk - kicsit sem és találtunk egy olyan befogadót - mely a kirugottakat bevállalja, akkor a hallgatás bölcsebb dolog, állítólag...
Jön a rezsicsökkentés folytatása – egyezkedik a kormány az energiaszolgáltatókkal
Tisztelettel kérdezem, meddig akarnak bennünket még átvágni és megkárosítani ?

Megkárosítók között van a csoda Fidesz - által dotált személyek és a szolgáltatók is, mely nem kevés léhűtő csapat, a fogyasztókon élősködik, sőt gazdagodik, nem is kicsit.
Vágjunk akkor a lecsóba, tessék itt egy bukta, mely alapján a buktavári elkerülése miatt lépték meg mindezt : http://168ora.hu/kesz-atveres-show-magyar-cso...

Tehát, most, hogy rájött a köznép is arra, átverték - megkárosították - nem is kicsit - nagyon, akkor kicsit módosítunk, tálalva úgy, mint egy nekünk köszönhető rezsicsökkentést, pedig maflára nem az lenne...

Csokoltatom azt a közpénzből dotált Polt Pétert, aki ezen dolgok kivizsgálásáért felelős lenne, de nem végzi a dolgát rendesen, lehet hogy érdekből, ki tudja.

Nézzük a közpénzből dotált, alkalmatlan felügyeleti szerveket. Tisztánlátás kedvéért, az áram esetében a fogyasztó tulajdona az oszlopig a hálózat, gáz esetében pedig a csonk és attól befelé minden.
Elárulok egy érdekességet, a 2013. évi V. törvény -> azaz a Ptk.(5:22. § ) szabályozza a más tulajdonát képező rendszer használatát. Érdekes mód, sem az áram, sem a gáz tekintetében, nem találunk olyan csökkentő tételt, mely a rendszerünk - szolgáltató általi használatára vonatkozna, pedig a törvény alapján, a tulajdonosnak használati díj járna, de ezt nem veszik figyelembe, sőt félrebeszélve, próbálják elhárítani.
Ha viszont, mivel ezen ténykedés jogszabálysértő és a hatósághoz fordulunk, akkor az a közokiratba foglalt válaszuk, hogy polgári peres eljárásban rendezzük. Nem érdekes, jogcím nélküli használók, jogosulatlanul, felhatalmazás nélkül - jogtalanul megtehetik, melyre egy olyan hatóság, melynek a jogszabályok betartása - betartatása lenne a feladata, semmit nem lép, tehát közpénzből vannak, de minek is...
Röviden így látom ezt az átvágásos problémát...
Trump nagyon felhúzta Kim Dzsong Unt, aki válaszul hidrogénbombát robbantana a Csendes-óceán felett
@kokopelli: Szerintem sajnos rosszul látod. Hatalmas összegeket költenek a hadi kiadásokra úgy, hogy közben a nép éhezik. Valahogy meg kell magyarázni a népnek, miért nyomják a fegyverkezést, haderőt ennyire. Hatalmas haderejük van és most bizonyítják mindenki felé, hogy a technikájuk is nyerő, mivel olyan rakétát fejlesztettek ki, mely bárhova elér, illetve olyan bombát készítenek, amilyet akarnak, csak hatékony legyen.
Erre az önelégült amcsi, karöltve dél-el mit válaszol ? Prezentálnak egy hadgyakorlatot és fenyegetésként, szankciókat vezetnek be, illetve nyilvánosan fikázzák Őket, továbbá sikitoznak azon ENSZ-nél, mely csipet-csapat békefenntartói, 2000-3000 esetben, kivizsgálatlanul, nemi erőszakor követtek el ( számomra egy mihaszna, vannak - de minek csipet-csapat ). Őszintén erre akkor mit is vártak ? Trump úgy döntene, oda is bemasíroztatja a sereget, hát az nem Irak lesz -> ólajtóval, hanem Vietnám típusú előadás, melyhez kell majd egy 'tökös' külügyminiszter, aki kihozza ismét Őket a gondból, mint Nixon idején.
Bocsi, de én valahogy így látom, a történtek fényében.
Gyurcsány Ferenc arra buzdít, hogy ne szégyelljük magyarságunkat
@Yoda69: Mivel ész érvek helyett, csak személyeskedés szintjéig tetszett eljutni, így elgondolkodtató, kinél is végeztek nagymosást :).
Gyurcsány Ferenc arra buzdít, hogy ne szégyelljük magyarságunkat
Volt miniszterelnök úr ! Ön már 2006-ban leszerepelt - nem kicsit és bizonytotta is alkalmatlanságát. 2006-ban reménykedtünk abban, hogy a közéletből kiíródik, így a közért már semmit nem kell - kellene ténykednie, de van az a pénz, amiért ott regnál, ahol. Sajnos csalódtunk, mint mindíg !!!
A mostani rendszer, csak is Önnek köszönhetően regnálhat, az áldásos ténykedése kapcsán sikerült összhozniuk a fideszeseknek. Tehát ténylegesen buzdítani szeretne, mire is ?
Saját magát buzdítsa, hogy tűnjön el már végre !!! Legyen egy olyan szakavatott - hozzáértő kormány kellene már végre, amelyik az érdekeinket is képviseli és nem a salyát zsebét tömi, közpénzből !!!
Léhűtőkkel - bűnözőkkel pedig tele a padlás, ha eddig erre nem jött volna rá. Majd ha végre, normális főügyészünk is lesz és nem évült el a dolog, ha igen, majd visszamenőlegesen töröljük :), akkor szerintem el kellene készülni rettegésre - félésre, hogy elér a végre demokratikus igazságszolgáltatás hálója és Önnek és a politikusi csoda bűnszervezeteknek annyi. Felelősségre vonás pedig nem olyan lesz, mint a Zuschlag-ügyben, ahol sikerült érintetlennek maradni, kis ráhatással...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@Eladott Ország: Érdekes jogi helyzet állt elő a kvótás ítélettel, mely egy már jogvesztett és hatályon kívül helyezett és amúgy is érdekesen született határozat alapján született, 2 évre rá. És-de minek is...akkor. Pettingelnek ezen, de jogilag minek is ? Felesleges, de hangzatos.

A érdekesség az, hogy egyre többen látják be, hogy az EU. rugalmatlanul, igen nagy csúszással lép olyan dolgokra, mely azonnali döntést igényelnének, de ez nem történik meg, sőt még halogatják is a döntést. Van helyette befogadás, ellátás, elosztás, stb.
Pedig ne rugaszkodjunk el nagyon, de van már terror, van eltartás, van elvárás-részükről, van minden egyéb minden, csak normális, eddig megszokott biztonságos - stabil élet, biztonságos életkörülmény - életbiztonság az nincs.

Egy döntésképtelen banda tobzódása tapasztalható, mivel nemkevés illetményük stabil és jön minden hónapban, így el vannak, védik is azt, gondolván biztonságban is vannak. Tehát nem érdekli Őket az a 'csürhe' akik pénzéből vannak fenntartva és a fenntartóknak lenne is elvárásuk, egy élhetőbb életre, ami viszont hanyagolható a számukra, mivel azért tenni kellene számukra.
Ramaty a helyzet...jelenleg. Remélem változni fog...vagy így - vagy úgy...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: Az, hogy Te másképp látod nem baj, teljesen a Te dolgod. Csak nehogy ez legyen, majd a fő gondotok, problémátok, mármint az, hogy nem a tényeket nézitek, hanem elfogultan ítéltek! Ez viszont nem az én problemám lenne !
Én már találkoztam mata fideszes - illetve - mszp-s személlyel is, mindkettőn, mint a bánya-lovakon, szemellenző volt és csak nyomta a magáét, hogy csak az és kivetkőzött önmagából is. Nem értem ezen személyeket, mert utálok személyeskedni, de tudatlanok, tájékozatlanok. Én szeretem elolvasni a száraz tényeket, melyek alapján ki tudom alakítani az elfogulatlan véleményemet.

Kéregetés :) :) -> nem tudok róla :) Vicc, a mai világban ! Akkor áruld el legyszíves, mikor kértünk bármit is ??? Csak kérdezem, áruld már el akkor !!! Az EU.-által kiírt pályázatokra, stb.-re adtunk be írásban - érdemi választ - pályázatot, mely alapján, annak megvalósítására kaptunk összegeket. Ennyi és nem több. Kunyiztunk - kuncsorogtunk - koldultunk, csak a csoda vezetőitek - média játéka, mivel ilyen ténykedést nem igazán tudnak felmutatni.
Egy esetben kértünk, most, hogy 2 éve áll már a határzár és az ellenőrzés beváltan, egyedül nálunk (!!!) és MI be is tartjuk, úgy tűnik egyedül az egyezményt, továbbá elértük a 130 milliárdos költséget, ezért kértünk némi hozzájárulást, a FELÉT !!!, tehát nem a teljes összeget, a ténykedésünk dotálásához.
Ha nem tetszik, avagy nem fizetnek, az sem gond, de ha egy nagy hullám ismét eléri az EU.-t, akkor pedig nem kell sírni - ríni és bennünket hibáztatni, mert MI mindent megtettünk ! Ha mi is úgy tennénk mint a Görögök és az Olaszok, na akkor mit mondanál ? Tudom azt, hogy milyen trógerek vagyunk és balkántól mit vár az ember...
Pedig ha néznél is, nem csak látnál, rájönnél, hogy ez nem balkán, mármint országunk.

Állításod szerint az "az ország állapota", voltál már a régi NDK-ban ? Javaslom nézz ott kicsit körül rendesen, mert nálunk külömb állapotok vannak, mint ott, mielőtt bennünket becsmérelsz, az állapotok terén:)
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: Értem, ha egy-kettő EU.-s ország, nem tartja be az egyezményt, az nem baj szerinted! Szerinted mi vagyunk hibásak azért is, hogy a Görögök és az Olaszok, tömegével nyomják ide a migránsokat. Tán nem kellene...ez elfogultság.
Balkánnal kapcsolatosan, ha ez a véleményed, nagyon egyszerű, nem kell idejönni ! Amúgy nincs szemét halom már az utak mellett, mivel rendbetették az illegális lerakásokat, felszámolásra kerültek. Ha pedig toalettre lenne szükség, bármely pl.: kúton megállva, megoldható, de vannak pihenőhelyek is, stb., stb..
Tény és való, nincs kolbászból a kerítés, de azt sem kellene elvárni, hogy fiatal suhancok, ki tudja kik és honnan idesündörögve - bemondásos adatfelvétellel - mivel iratuk semmi, ingatlant, ellátást, munkát kapjanak azért, mert az EU. ezt kitalálta. Nem önkéntesen, hanem rákényszerítve egy - több tagállamot a befogadásra. Itthon senki sem kapott pénz-paripát-otthont ingyen, nagyon megdolgoztak érte az érintettek !
Amúgy áruld már el, mikor kért pénzt Orbán ? Nagy tévedésben vagy, a kerítés kapcsán is támadták rendesen, majd rájöttek, hogy jó és hatásos. Most jelentették be ( idén ), hogy beszállhatnának a költségekbe, mivel 130 milliárdnál járunk. Tsokolom, azért nincs még több migráns az EU.-ban, mert van és őrzik is a határt ! Csak idáig nem jutottatok el, hogy ez a tény és a valóság.
Ezen hozzáállásoddal egy sms-es vicc jutott az eszembe : " Előfizető - megnyert egy migráns személyt, ha nem fogadja be, postázzuk vele együtt az egész családot"

Ha mindenki így látja a helyzetet, mint ahogy Te, nem csodálom, hogy csak az állandó csesztetés jön, de nehogy sírás - rívás legyen a vége...mert ha mi sem tartjuk be az egyezményt, akkor az EU.-nak befellegzett és mozgócél lövészeteket lehet tartani, a nagyvárosok főterein. Ha nem hiszed olvasgasd, elfogulatlan, minden ilyen hít összeszed :
http://napimigrans.com/...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: A gond ott kezdődik, hogy a Szerbekhez nem repülővel jöttek a papírok nélküli bevándorlók, hanem egy EU-s országból, nevesítsük Görögök-től. Mivel Ők nem tartották be a Schengeni egyezményt és ideeresztették a több mint félmillió bevándorlót, mely országunkat is meglepetésként - felkészületlenként ért. Ha mindenki betartotta volna az egyezményt, a határunknál sem lehettek volna a bevándorlók, főleg nem ennyien. Ha a Görögök és az Olaszok is betartották volna az egyezményt, nem lennének ilyen gondok az EU.-ban, nem lennének ilyen állapotok sem !
Érdekes módon, a 2015 szeptemberében megtámadott határozatot, senki nem tartotta be, az sem volt baj.
Egyben egyetértünk, 450 ezret vissza kell küldeni, de akkor kicsit tovább kell gondolni, hova is ! Irány a Görögök, mivel tőlük tipegtek ide és azon EU.-s ország miatt vagyunk ebben a helyzetben. Ha megkapják, biztos az amúgy is ingoványos gazdasági helyzetük nem a padlón lesz, hanem a pincében. A Franciák sem szórakoztak, az Olaszoktól jött bevándorlókkal, bedózerolták lakóparkjukat egészen a tenger partjáig.
Na ezért nem kellene fenyegetőzniük, mert ha kapnak még egy hullámot, avagy szabad bejárás lenne részünkről is, néznének, mint maci a málnásban. Mindenki zárhatná a határokat, ahogy tudja és az EU.- előnye, a szabad mozgás - biztosítása, a porba hullana rendesen.
Kötelezően bevezetik minden városban a 30 kilométeres sebességkorlátot?
Értem, az EU.-ban tolatva, 30 kilométer per óra a korlátozás, akkor most ide is be fogják vezetni ?
Tudom, piálni sem lehet, menet közben, mivel kilötyög...
Járda használati bérlet, havi ciklusban kiváltva...
stb. stb. stb.
Na ennyire komoly ez is.

Lassú tempóban több lenne a korom és a szennyeződés is. Akinek gondolatában ez felvetődött, javaslom keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét...
Egy meghökkentő statisztika szerint nem is olyan rossz Magyarországon nyugdíjasnak lenni
Szeretem amikor az általam eltartott önelégült és arrogáns politikusok, az általuk - saját maguknak megszavazott EU.-s fizetésükkel mondanak olyan okosságokat, hogy az értelmesebbje megszédül.
Pl. rezsihuszárunk is jó közpénzért nyomja a marhaságait, közben némán hallgat arról, hogy lenyúlják a polgárokat, nem is kicsit, milliárdokkal ! Nekik jó, mi pedig kajáljuk be azt, hogy ők mindent megtéve, az nekünk is jó-lenne. Hát ez mocskosul nem igaz, ha nem hihető állításom, hát tessék ( még friss is, szept. 9.-ei ) :
http://sztarklikk.hu/kozelet/ez-bizony-gazlop...

Egy tróger banda, csak egy a baj, nincs már elég lámpaoszlop...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
A gondok, kicsi mélyebbek, mint amit lekarcoltak a cikkben.
A miniszterelnökök tanácsával akarták először megszavaztatni mindezt, de ott 3-4 ellenvetés miatt nem jött össze az egész, mivel egyhangú döntés szükségeltetett az elfogadáshoz. Érdekes mód, ott és akkor egyetlen nemleges szavazat is boríthatta az egészet, de nem egy volt.
No akkor gondoltak egy nagyot és az EU tanácsa, minősített többséggel megszavaztatta mindezt, megkerülve a miniszterelnökök tanácsát. Nem ismerős a felállás ? ( Fidesztől tanulták, pártegységben, főleg 2/3-addal, megszavazzuk ami nekünk tetszik és jó számunkra )
No ezen döntést támadták meg 2015 szeptemberében és a hatalmas nagy bírói munka mellett, 2 év alatt sikerült is összehozniuk egy olyan ítéletet, mely olyan határozatra-döntésre vonatkozik, ami már nem hatályos, érvényét vesztette. De ezen ítélet alapján, ki akarják terjeszteni fennhatóságukat erre az érára szentjeim és szét akarnak dobálni több ezer illegálisan ott lévőt mindenkinek és a számok nyitottak, hogy mennyi is lenne ténylegesen. Az is érdekes, hogy a megtámadott döntést, egyik tagállam sem tartotta be, érdekes mód, nagymami erről nem tesz említést. Az is érdekes, hogy lakhatást, ellátást, munkát, stb. is kell biztosítani a befogadottnak. Ez olyan társadalmi feszültséget szülne, melyet nem gondoltak végig, rendesen. Egy meggondolatlan, átgondolatlan kényszer lenne számunkra.

Na egy jó lépése volt a fidesznek, hogy a Schengeni egyezményt, egyedül, M.o. tartotta be, érdekes mód erről is nagy a csend. Ha viszont sokáig ugrálna a mami, illetve a EU., vagy tán fenyegetnek -> van egy nagy ütőkártya, simán rájuk kell engedni a tömeget a Szerbektől ( Ők is szabadulnak a tehertől, mi csak jót tennénk vele ), no akkor mi és ki is lenne a hibás ? Mami akkor a migránsokkal építetné a falat, mely elzárná őket, a normális adófizetőktől, akikből él.
Óriási, aranylázszerű mozgás van a napenergia-piacon
Normális is lenne, ha nem cuppant volna rá, sok lenyúlós, mást lükének néző erre a témára. Ha rákeresünk a napelemekre, csak ingyenes árajánlattal találkozunk, ja meg persze hitel felvételi lehetőséggel. 7-8-9 éves megtérüléssel, pedig lehet ennél jobb is, csak dolgozni kell érte.
Én idén építettem a házikóba, egy 2kw-os rendszert, mely Eon-mentes, saját tulajdonú és fogyasztásom megnegyedelődött. 2 dolgot nem tudok vele üzemeltetni, 1., kerámialapos, 2., mosógép. Ez a két nagy fogyasztó maradt, melyek szerencsére ritkán mennek.
7,5 milliárd forintos a hiány Pécsen – jön a karcsúsítás és adóemelés
@JAJMÁR: Páva nem véletlenül nem nyilatkozik :) :

http://berkeczbalazs.blog.hu/2017/02/25/pecs_...
http://www.pecsma.hu/pecs-aktual/rejtelyes-ve...
http://berkeczbalazs.blog.hu/2017/04/27/bukot...
https://atlatszo.hu/2013/02/27/vazallusmedia-...
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_felmon...
https://atlatszo.hu/2017/02/20/pava-zsolt-ugy...
http://szabadpecs.hu/item/1080-az-egyik-legna...
http://szabadpecs.hu/metal/item/1076-majdnem-...

Szóval van balhé rendesen és mindezt ezen csoda banda hozta össze. Amikor az állam átvette a tartozás-halmot, még Páva nyilatkozta, a város össz tartozása 2 millió forint. Most pedig 7,5 milliárd, melyre nem igazán lehet mit mondani, a hasba-akasztós dumán kívül. A számok pedig beszélnek helyette is :)
Csizi Péter: Pécs 7 milliárdos hiányának oka az "emútnyócév"!
Érdekesség ként : https://atlatszo.hu/2013/02/27/vazallusmedia-...

Még annyit, hogy nagy a csend az Önkormányzati ingatlanokra bejegyzett jelzálog kapcsán is, melyet pedig a Zsolnay – balhé során hoztak össze, mivel olyan összeszedett és jogalkalmazók voltak, hogy bukták azt is ( nem a szocik, Ők ) : http://berkeczbalazs.blog.hu/2017/04/27/bukot...
Csizi Péter: Pécs 7 milliárdos hiányának oka az "emútnyócév"!
Tisztánlátás kedvéért. Volt egy Pk.Zrt, melynek a feladata a pécsi tömeg-közlekedés ellátása volt oly módon, hogy a meglévő busz flotta, 167 db busszal megoldják, a bevételeiket pedig az Önkormányzat kiegészíti, hogy ne legyenek ráfizetésesek. De az Önkormányzat nem fizetett, hanem egy adóság-spirálba, hitelek felvételére késztette a céget. Ekkor jött egy Mecsekbusz Kft. ( magáncég ) mely beszállt 1 milliárddal, így megoldódtak a gondok. Elkezdődtek a tárgyalások, megállapodások, mivel az Önkormányzat tartozása, több mint 1 milliárd volt. Az érdekesség az, hogy ezen megállapodásokat az Önkormányzat nem tartotta be, így a Mecsekbusz pedig nem vett – nem frissítette a buszflottát, mivel nem látta annak megtérülését. Ezen megállapodások egyik résztvevője, a nyilatkozó volt, személyesen ( fenn volt több száz magán és közokirat a Mecsekbusz honlapján, letölthető volt, azért, hogy ismerjük meg a tényeket - valóságot ).
Mivel ezen fizetési kötelezettségből ki akartak hátrálni, jött egy székház-foglalás és a Pk.Zrt vezére, jóval piaci ár alatt, bérbe adta a teljes busz flottát és ingatlanokat a Tükének. Ezért ott pedig vezetői pozíciót kapott.
Belátható, hogy azzal, dobálóznak a busz flottával, annak üzembiztonsága nem változik, sőt a folyamatos használattal romlott, átlag – koruk pedig folyamatosan nőt.
Tehát kerestek cégeket, buszvásárlás célzatával. Találtak is egy jót, mellyel elkezdődtek, majd meg is szakadtak a tárgyalások, mivel ’valaki’ szerint, egy stróman bevonása szükséges, mely még közel 1 milliárddal megnövelte a vételárat. Hozzáteszem, mindezt hitelből, az Önkormányzat kivitelezésében és még hozzácsaptak még egy hitelt is, műhely építésre – berendezésre. Na ki volt ennek kiagyalója ? Ezt kellett volna megkérdezni a riportban ! Büszkén adta át a buszokat, 5-ösével, ahogy jöttek, lám mi ezt is megcsináltuk. Most pedig mutogatnak visszafelé, pedig nem kéne. Az elmúlt 8 év már nem játszik ebben a történetben, de még Soros sem.
Le a fenekekkel: törvényjavaslat készül a szexista reklámok ellen
Szabó Timeát zavarják az ilyen jellegű reklámok, akkor javaslom ne nézze !

Amúgy pedig végre látható egy feszes, kidolgozott popó, melyet minden férfi, szivesen megmustrál-megqsol és mindezt úgy, hogy még az illető néninek is tetszik. Miről beszélek ? arról, hogy a figyelem-felkeltésre összedobott kollekciója bejött, azaz a célt elérte, megnézték.

Szabó Timeának nincs ilyen kollekciója, akkor tegyen azért, hogy legyen és Ő is kiteheti akkor. Addig pedig marad a savanyú a szőlő...->számára...
Gyerekek elleni erőszak: nagyot hibázott a ceglédi rendőrség
Komolyan, a mostani csendőrség-sündőrség sem a régi. Ennyi tudatlan, joganyagokat nem ismerő alkalmazottal régen nem találkoztam. Nem véletlen a javuló statisztikájuk, ha fel sem veszik a feljelentést, nem is foglalkoznak ügyekkel. Amikor pedig beüt a bukta, menekülnek-nem nyilatkoznak, az ügyészségi nyomozó hivatal nem foglalkozik az üggyekkel, stb.
Az érdekesség az, hogy hivatalból üldözendő bűncselekmények felett is átsuhannak, érdemi ténykedés nélkül. Így jöhet össze pl. az, hogy 400!!! kamion-nyi fát úgy el tudnak lopni, hogy erre a ténykedésre a szomszéd bejelentést tesz a yardon, de elhajtják! Majd amikor a tulajdonos feljelentést tesz és tárgyalásra kell menni, az ügyész nem tud válaszolni arra a kérdésre, hogy megelőzés terén mit is tett a felügyelete alá tartozó szerv, amikor tudomása volt a lopásról, így azt megelőzhette volna és a tetemes lopási kár sem lett volna annyi.

A mostani pécsi trafikrablás is érdekes, mivel a kiszemelt dohány-boltoshoz, egy nappal előtte bement a rabló felmérni a terepet. Az ottani hölgy kihívta a jardot és megnézték együtt a felvételeket, beazonosították. A hölgynek élettársa és barátnője is segített, a yard pedig a bejelentés alapján másnap már várta az elkövetőt. Nemhogy a nyomravezetői díjat nem kapta meg, még egy köszönömöt sem! Ahogy megfogták szentemet, azonnal visszavonták a nyomravezetői díjat.
Nem fűzök hozzá semmit, mindenki saját maga vonja le a tanulságokat :) Én megtettem.
Igazoltatás közbeni halál: nem adták ki a boncolási jegyzőkönyvet a családnak
Átvették a főügyész stílusát ? Eléggé necces, mivel van országunkban olyan szervezet, mely nyomozati jogkörrel rendelkezve, a fegyveres testületek ténykedését vizsgálja és vádat is emel.

Mivel a helyszínen, egy intézkedés közben történt halállal végződő ténykedés, az ügyészségnek hivatalból, eljárást kell indítania, pontosabban az ügyészi nyomozó hivatalnak. Nem feljelentésre várni, hanem a körülmények tisztázása céljából nyomozást indítani, a körülmények tisztázása érdekében. A helyett, hogy ezen szervezet függetlenül elvégezte volna a helyszínelést és a kétorvosos - IÜ. boncolást, arra a szervezetre hagyták az eljárást, mely okozója volt a kialakult helyzetnek. A hab a tortán, hogy jelen volt ügyész is, tájékozódni a helyszínen. Valami olyat szoktak ilyenkor mondani, nem-akarásnak nyögés a vége...

Szóval nem csak a yardot jelenthetik fel, hanem annak felügyeleti szervét is, azaz az ügyészséget. A boncolás jegyzőkönyvét pedig kötelességük kiadni, ha azt a hozzátartozó kéri, ez is Btk.-s cselekmény lenne, ha nem adnák ki végül.
Eljárási hiba miatt tesz panaszt az igazoltatás közben elhunyt újpesti férfi családja
@Sziszifusz: Egy dolgot nem kell feledni. Ha az orvos-szakértő talál sérülést a lábon és a fejen, akkor máris megáll, a tanú által elmondott ténykedés, hogy kirúgták a lábát és így beverte a fejét. Ha két tanú, a jelenlévő és az odaérkező is elmondja azt, hogy a fekvő férfi még meg volt bilincselve és nem kezdték meg az újraélesztést, még nagyobb bajban vannak az intézkedő közegek. Ez mind egy rakatnyi olyan cselekmény, melyet a Btk. büntetni rendel, sok - sok évvel, de ne menjünk ennyire előre. Majd az ügyész - nyomozó hivatal kivizsgálja, Ő-Ők ebben az illetékesek.
Drágább lett és sokáig eltarthat a klíma beszerelése
Még vannak meglévő bérletek, a Dél-hús hűtőrészlegébe. Jelentkezés itt :)
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@human: Igazad van, de meddig lehet szem. szabadság korlátozó ténykedést fenntartani ? Amíg az az emberi életet nem veszélyezteti. Mivel ebben a nyomozó Ügyész jár el, necces eljárásnak néznek elébe az éber őrök. Orvos-szakértő, tanú, az ott lévő barát, helyszín...stb. Nem olyan biztos, hogy ebből jól kijönnek, főleg úgy, hogy "Bilincselés közben a földre esett és beütötte a fejét", tehát már gondolom itt volt egy szakszerűtlen intézkedés - ténykedés. De majd az ügyész megállapítja, a tények és valós ténykedés alapján, ki miben és mennyiben hibázott.
Drágább lett és sokáig eltarthat a klíma beszerelése
Számolgassunk. 100e egy légkondi, beszerelés még 70e körül. No mennyivel is nő a fogyasztás ? 1,7-2,3 KW-osak szentjeim, csapágyas lesz a villanyóra, a digitális meg behorpad :) :)

Amúgy sem kell max.-ra tenni, jó a kéglit 21-22-23 fokra lehűteni, az már kellemes.
Indexet meg 444-et csak agyilag és lelkileg sérültek olvasnak
@quadrocopter: Ha én olvasom, mert pl. érdekel, akkor nem csoportosan olvasom :) De mivel olvasom, drága szentem minősít, a nagy nyilvánosság előtt.
Egy pilóta az ukránok hőse, aki úgy tette le a gépet 127 emberrel, hogy ki se látott a pilótafülkéből
@Peller Anikó: Ez nevezik műszeres leszállásnak. A rádiós navigációs rendszer megmutatja, hogy a repülő eszköz irányát és a leszálló pálya irányát. Ez látható a 3 műszeren :
http://1.1.1.5/bmi/www.repulomuzeum.hu/Tikuld...

A tényleges földetéréshez pedig szükséges a rádiós magasságmérő és a korlátozott látás, az oldalablakon -> mely egy viszonylag pontos helymeghatározás, egy rutinrókának :). Persze a torony és a leszállást figyelő is besegíthet, a finomításhoz.