Főlökött

Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja, hogy miből futja a luxuskiadásaira
Ferike, mint bukott - volt miniszterelnök, mely már soha nem lesz az :)

Tetszik tudni nem kitételekhez kell kötni a közpénzekkel való elszámolást, hanem ferül elszámolni, mindenki felé.
Félreértés ne essék, ezen kijelentés mindenkire igaz lenne !!!

De amíg a csoda - állítólagos -> "politikusaink" vagyonnyilatkozata fogalmam sincs, hogy mi lenne, de hivalatalosan közokiratnak kéne, hogy legyen, ezen léhűtő - ingyenélők játszanak a szavakkal és a munkás emberekkel.

Az itthon dolgozók közül ki keres 1 misit ? Azt itthon dolgozók közűl kinek vannak milliárdjai ? Gyurcsánynak volt lehetősége bizonyítani - megtette ? Beborította az egész gazdaságot a fertőbe. Még a lábkörmömet sem bíznám rá...
De nem mondtam azt, hogy a mostaniak jobbak lennének, félreértés ne essék !!!
210-zel és 226-tal száguldoztak az autósok Kecskemétnél – fotók
Költse gyógyszerre a yard tagja a büntetést !!!

Nem vagyok elfogult, el kellett mennem Pécs-ről, Debrecenbe. 370 Km. A 4-es gyorsforgalmi úton, mely gyorsforgalmi út, hol 90, hol 110-el lehet menni.
A helyzet 2x2 sáv, középen elválasztva és állításuk szerint ott csak 90-el lehet menni -> Szolnok közelében. Lekaptak 113-al. Befizettem a 30e. + 4 büntetőpont :), de költsék gyógyszerre !!!
Ennyi a véleményem és nem több.

Panaszkodni pedig nem kívánok, mert ebben a hatalmas demokráciában, mindíg a hatóságnak - közigazgatásnak adnak igazat, akkor pedig minek panaszkodni (?). Felesleges köröket nem kívánok futni.
Utoljára 86' -ban büntettek meg gyorshajtásért, tehát nem vagyok egy száguldozós fajta, mielőtt bárki mást gondolna, csak próbáltunk minél előbb hazaérni és még több mint 200Km visszavolt.
Visszakeresztelték a Göncz Árpád Városközpontot, mert a volt köztársasági elnök "nem méltó arra, hogy közterület viselje a nevét"
Szomorú vagyok.

A "Mi Hazánk Mozgalom politikusai"-t miért nem gyalulta le a yard (?) és kezdeményezett eljárást, rongálás - garázdaság miatt ? Lehet, hogy ezen személyeknek ez a véleményük, de a többségnek más volt és lesz is !

Miért ? Mert az egyetlen olyan és tényleges Köztársasági elnökünk volt, melyet a nép szavazott meg és kitűnt emberségében, mentalitásában, stílusában a többi nevenincs köztársasági elnöktől, a vigyormentestől, plagizálótól, melyet már nem igazán a nép választott, hanem pártegységben a Fidess.

Szóval mielőtt a csoda "Mi Hazánk Mozgalom politikusai", minősítenék az egyetlen, nép által megválasztott és szeretett Köztársasági Elnököt, azért azon is elgondolkodhatnának, hogy az ilyen személyeskedés pedig primitív emberi ténykedés, mely tevékenységet én, mindíg is kerülni szoktam.

Számomra még mindíg Göncz Árpád az igazi Köztársasági Elnök, a többi pedig egy megszavazott báb lenne.
Női kézilabda-vb: Siti Beáta: három-négy edzés hiányzott
"három-négy edzés hiányzott ahhoz, hogy a magyar női kézilabda-válogatott megfelelő ritmusban tudjon játszani " -> a nagy és felesleges duma...hasbaakasztás a köbön.

Már elnézést, de felvetődött bennem hogy nincs Magyarországon egy normális csapatkapitány - vezetőedző ? Mármint Magyar !!! Dehogynem lenne ! Még Hölgyben is !! Pl.: Szabó Edina.

Nem lehetne összehozni egy ütős csapatot ? Dehogynem, mivel olyan játékosaink vannak, akikkel lehetne, de a mostani - állítólagos vezetés erre alkalmatlan lenne.
Kirúgták Gothár Pétert a Színművészetiről
@Dr plágium: valami bizonyosan történt, mert a nagy semmire senkit sem gyalulnak el, nem rágalmaznak meg -> következmények nélkül.

Több vezető beosztásban voltam, de nálam egy volt ami szent volt és sérthetetlen ! - nekem is és mindenki számára ! " A házunyúlra nem lövünk" szólás-mondás.

Érdekes mód - családias légkörben jobban ment a munka - közvetlenek voltunk egymással, mert azért azt sem kell feledni, hogy többet vagyunk együtt, mint a családdal. De attól még tiszteletben lehet és kell tartani a másik felet és annak elképzeléseit. Nálam senki sem kezdett ki senkivel - munkatársak közül, viszont igen jó kis barátságok szövődtek. Érdekes mód zaklatás soha nem került elő, de a barátság - ugratások - mocskosul nagy marhaságok igen, egymást tiszteletben tartva. De kit is lehet ugratni - megtréfálni, azt akit szeretünk és tisztelünk.

De mondok rá egy példát :) : X év, április1 ->
Korombeli munkatársnőm lánya még 17. Kitaláltuk, írunk egy levelet a helyi jegyző nevében, hogy a lánya férjhez kíván menni, de még nincs 18, így hozzájárulása szükséges az esküvőhöz. Elmaszatolt pecséttel, egyik számról átküldtük a másik számra a faxot. Látni kellett volna az arcát és ténykedését. Mielőtt valami nagy hibát követett volna el, mutattam Neki a naptárt és a dátumot, +értette. Egy tasli volt a jutalmunk, de ezen személyekre a családomat is rábíznám. Miért ? Mert egy összekovácsolt hatalmas nagy család voltunk, melybe ilyen mint zaklatás, nem fért bele. Csak a barátság és az összetartozás, bizalom és ilyen dolgok, melyek teljesen más megvilágításba teszik, a munkahelyi légkört.

Kiszolgáltatott helyeken lehet, hogy belefér, sőt felvetődik az ilyen jellegű ténykedés, azért is írtam amit. Így remélhetőleg érthetővé vált a reflektálásom és annak tartalma.
Döntöttek: Áder János januártól 3 millió forintot kereshet
Akkor ezek alapján a nyugdíjakat is a duplájára emelik, mivel ezen nyugdíjasok befizetéséből és munkájából sikerült ezt összehozniuk !!!
Kirúgták Gothár Pétert a Színművészetiről
@Dr plágium: nem elég :) Miért is ?

Életemben nem közeledtem úgy egy hölgyhöz, hogy elnézést keljen kérnem, ténykedésem kapcsán. Szóval ezért !
Egy Úriember megválogatja ténykedéseit - dolgait - lépéseit. Egy olyan mint zaklatás, avagy bármi féle - fajta kényszerítés, nem fér bele, ebbe az érába.
Tehát vagy jobban kellett volna védekezni, ha betámadják alaptalanul, avagy ha alapos lenne a vád, pofikát befogva, csendben el kéne suhanni - pihikélni - elgondolkodni, az akkori ténykedésén. És ennyi lenne.
De mivel Én nem vagyok döntő bíró, vamiért ezt javasolták szentem ellen a független vizsgálók :) Őszintem remélem, hogy tényleg függetlenek voltak...Illetve joggal döntöttek így...
Bayer: arról beszélnek amiről akarnak, pont megcsókolhatják a hátunk végét
Ez a 'csoda' műsorvezető, lassan, de biztosan révbe ér és lecsukják. Már két eljárás is van a portáján, egyikből végre lesz is eredmény :)
Egyre többen azt akarják, hogy Borkai lemondjon
Nagyon sokan arra hivatkoztak Borkai Zsolt gruppen szexpartija kapcsán, hogy az “magánügy”, nem tartozik senkire. Kutatgattam kicsit a hatályos törvények között. És találtam is valamit, amely alapján kimondható: nagyot tévednek azok, akik “magánügynek” gondolják a győri városvezető jachtos “lólengését”. Íme:
A 2011. évi CXCIX. törvény a közszolgálati tisztviselőkről ugyanis az alábbiakat (is) tartalmazza:
"1. § E törvény hatálya (itt a, b, c, d, e alpontokban felsorolás következik, hogy milyen munkakörök betöltőire vonatkozik a törvény, amely felsorolás az f betűvel zárul)
f) a polgármesterre, alpolgármesterre terjed ki.
10. § A közszolgálati tisztviselő a MUNKAIDEJÉN KÍVÜL SEM tanúsíthat olyan magatartást, amely - különösen munkakörének jellege, a munkáltató szervezetében elfoglalt helye alapján - közvetlenül és ténylegesen alkalmas munkáltatója helytelen megítélésére, az általa betöltött beosztás tekintélyének, a munkáltató jó hírnevének, a jó közigazgatásba vetett bizalomnak, valamint a közszolgálat céljának veszélyeztetésére."
Borkai Zsolt mindezek alapján nagy valószínűséggel megsértette a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény 10. paragrafusát.
Ezért ellene úgynevezett “méltatlansági eljárás” kezdeményezhető. :)
Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25 százalékát
Egy bűnöző bandában lett részesedésük ? Csak gratulálni tudok ehhez.

Telenornál -> dehogy annál, Pannon GSM.-nél voltam 19 évig, de amit műveltek, az vérlázító. Arra való tekintettel, hogy 19 évig ezeknél voltam, nem jelentettem fel őket, de javaslom meneküljetek tőlük.
Törvényeket nem tartják be, egyoldalúan szerződést módosítanak, ha nem tetszik el lehet húzni, A szerződésben foglaltakat nem tartják be, bekorlátozzák önhatalmúan az ügyfeleket, majd jóval drágábban kevesebb szolgáltatást árulnak - illetve szolgáltatnak.

Ha tetszik - ha nem a csoda telenornak, egy olyan takony cég, mellyel még akkor sem kötnék szerződést, ha fizetnének érte.

Szóval az Antenna Hungáriának, csak gratulálni tudok ehhez.

Ugyanolyan, mint az UPC-Vodkafon. Soha nem feledem, amikor az UPC-s előfizetők bedobálták az átvevőnek a beltériket és nem részletezem, milyen megjegyzéssel.
Megint nem lesz Brexit a határidőre, de Boris Johnson még azért mindig reménykedik
Egy tény, demokráciában döntött a nép...-> náluk -> !!!

A nép által fenntartott - fizetett politikosok pedig, nem tudják végrehajtani, a nép akaratát ?!?!. Ez is tény lenne.

Akkor miről is beszélünk ? Olyan politikusokról, melyek képtelenek végrehajtani a nép akaratát, mint közalkalmazottak ? Ilyenekből van itthon is sajnos nem kevés...
Ezek az ingyenélő - léhűtő - paraziták, melyek élősködnek a népen, de már nem sokáig, remélhetőleg...
Az ügyészség szerint Varju László súlyos testi sértést követhetett el a köztévé székházában
Az állítólagos - közpénzből igen csak jól dotált Polt Péternek nincs jobb dolga ? Avagy nem tudja, hogy védje a Fidess-rendszert ? Jobb lenne ha elgondolkodna ténykedésein...

De kezdjük az elején, a bíróság megállapította, hogy törvénytelenül járt el a biztonsági szolgálat, amikor képviselők ténykedését korlátozták.
Tehát törvénytelen volt a biztonsági szolgálat akkori ténykedése.

Ezek alapján tényleg komoly, hogy "elkapta, majd kihúzta egy biztonsági őr lábát, ennek következtében a férfi a földre esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett" ?? Egy törvénysértő eljárás kivitelezése közben, az elkövető megsérül és a sértett -> akji ellen törvénytelenül léptek fel, Ő lenne a gyanúsított ??

Főügyész inkább menjen el kapálni, annak több értelme lenne! De amit Ő és anyuci összehoznak egy hónapban, nem szorul rá, csak egyet felednek el, hogy közpénzből dotáltak mindketten !
Ezt lépte a megyei rendőr-főkapitányság Borkai ügye kapcsán
Már elnézést, de -> "a további adatok beszerzésére időt és eszközöket biztosít a nyomozóhatóság, illetve az ügyész számára."

Ez egy akkora marhaság, hogy megkönnyeztem. A nyomozó hatóság nem biztosít semmit, főleg nem az ügyésznek, mely ügyész a nyomozó hatóság felügyeletét látja el. A hajón történtek kapcsán sem nyomozhat az itthoni yard, mert az elkövetés helye, nem Magyarország területe, az ottani yard feladata lenne. Itthon max a telek-ügylet kapcsán lehetne eljárást indítani, hogy suhant el 2,5 milliárd és kinek.

A feljelentés kiegészítése
380. § (1) Az ügyészség vagy a nyomozó hatóság a feljelentés kiegészítését rendeli el, ha a rendelkezésre álló adatok alapján a nyomozás elrendeléséről, a feljelentés elutasításáról, illetve az ügy áttételéről nem lehet dönteni.
(2) A feljelentés kiegészítése során az ügyészség, illetve a nyomozó hatóság a feljelentőtől felvilágosítás adását, iratok és adatok rendelkezésre bocsátását, valamint a kár, vagyoni hátrány, adóbevétel-csökkenés, vámbevétel-csökkenés vagy a bűncselekmény elkövetési értékének közlését kérheti. Ennek során az ügyészség, illetve a nyomozó hatóság - ha azt korábban nem tette meg - figyelmezteti a feljelentőt a hamis vád és a hatóság félrevezetésének következményeire.
(3) * Ha a büntetőeljárás megindítását a 4. § (9) bekezdése vagy a Btk. 3. § (3) bekezdése alapján a legfőbb ügyész jogosult elrendelni, az ügyészség, illetve a nyomozó hatóság a feljelentés kiegészítése során gondoskodik a legfőbb ügyész döntésének beszerzéséről.
(4) A feljelentés kiegészítésének határideje egy hónap.
Elhunyt Mohács polgármestere
Annyi akkor az asszonynak !!! Ez egy érdekes összefonódás, érdekes történet volt Mohácson ! A háttérben több éves bírósági eljárások, sérelmek, magánvádak, visszaélések álltak a háttérben + a többi.
A felesége nemhogy Önkormányzati osztályvezető volt, hanem a fűtésért felelős cég igazgatója is és még mésé is, egy személyben. Egyik helyen sem volt elérhető.
Így érdekessé vált a helyzet...
Távoznia kellett az iskolából egy szekszárdi diáknak, mert lájkolt egy ellenzéki Facebook-bejegyzést
Mélyebb ez a dolog ennél :

https://merce.hu/2019/09/11/facebookon-lajkol...

https://168ora.hu/itthon/szekszardi-bosszu-ig...

Majd, ha lezáródnak az eljárások és az igazgatónő ellen megy majd hamis vád miatt az eljárás, ráébred. Mivel nevesített feljelentést tett, ez is benne van a pakliban -> nem kicsit, + az igazolatlan hiányzások utólagos felvitele, + az utólagos megrovás, + a szülő ( törvényes képviselő ) nélküli kihallgatás. Már 1x kimondta a bíróság a törvénysértéseket, más megyében sem fog gyökeresen változni a megítélés, hacsaknem...sógor-koma-jóbaráthoz játszák oda az eljárást. Ki tudja, akkor is lesznek jogorvoslati lehetőségek.
Megszállta a rendőrség a közös VIII. kerületi polgármesterjelölt irodáját
Halkan megjegyzem, ez megint egy olyan cikk, hogy van, de minek. Az eljárási törvényben nincs olyan => "hivatalos értesítést nem kapott a házkutatásról". Persze, majd előre bejelentik...De viszont a végrehajtáskor kapott határozatot, mely ellen jogorvoslattal élhet.
Mivel a Választási Iroda feljelentése miatt lépnie kellett a yardnak, ezért tették. Az pedig, hogy "az eddigi munkájuk egyfajta elismerése" lenne, hát lehet, hogy tévedni fog, a nyilatkozó. Ha találnak törvénysértő dolgokat, eljárnak az érintett ellen.
Trump lemondta a dániai látogatását
TUDATLANOK !!!

Na miért mondta le a látogatást ? Mert kiderült, hogy Mészáros Lölö már megvette Grönland-ot, így már nincs miről tárgyalni az ügyben. :) :)
Ennyire 1xrű !
Megleckéztették a mozgássérült parkolóhelyet elfoglaló terepjáróst a budaörsi Auchannál
A gond ott kezdődik, hogy a parkolása a személynek szabálysértés. Az önbíráskodó személynek pedig bűncselekmény. Ha van felvétel az elkövetésről, félre fog állni az orcája, ha ki kell fizetnie a rongálása költségeit.
Most a lelkére és az egészségére figyel Király Linda, aki 9 év után szakított vőlegényével
Kölcsey Ferenc: HIMNUSZ => szövegét magáévá tette már a szentem, avagy csak játsza a nagylányt ?

Attól, hogy apuka jó pénzért megvette a jogdíjakat, még nem merült feledésbe a dolog...
Theresa May: már nem lehetséges a megállapodásos kilépés a jövő héten
@Yoda69: A gond itt kezdődik -> " Az Európai Unióról szóló népszavazáson 2016 júniusán a voksok 52%, azaz 17 410 742, szólt a kilépés mellett. Szemben 16 141 241 szavazattal a maradás mellett." -> tehát eldőlt, melyet tiszteletben kell tartani egy demokráciában !!!

Ezek alapján pedig kiírni egy népszavazást, az EU.-ba történő ismételt belépésre, hát szerintem vicces lenne. Szerinted ?
Arról már nem is beszélve, hogy közben az új belépők felé, sok-sok követelményt támasztanak azóta, melyek megléte esetén lehetséges csak a belépés. De ezt is meg kéne erősíteni egy népszavazással, melynek kétséges lenne az eredménye.

A befizetéssel kapcsolatosan sincs gond, mert ha jól rémlik a kilépés után is, ha jól emlékszem még 5 évig fizetnie kell az angoloknak, az EU.-felé.

A gondjuk, mármint a Britt vezetés gondja halmozódik Írek és a Skótok felé is, mivel az ottani területek autonóm területek lesznek és maradnának az EU.-ban, igencsak nagy gondban lenne Theresa May, egy 'lecsupaszított' országban, ahonnan kivonult a pénztőke, kivonul minden, + vámokkal terhelik, sőt kötelezik a határok - határellenőrzés visszaállítására is. + Íreket + Skótokat is elveszítenék, Tőlük függetlenül, tán még mint EU.-s országokként ténykednének tovább.

Így viszont már nem annyira egyszerű a kilépés a Brittek számára, mivel akkorát buknának, mint ide Lacháza :) Buknának minden téren. Nem véletlen a rágódás, egy ismételt népszavazáson, mely viszont a demokrácia csődjét jelentené, mivel egyszer már a nép döntött, melyet tiszteletbe kéne tartani, csak kivitelezni nem tudják normálisan. Ezért van a helybetopi...
Már több mint 3 millióan írták alá a Brexit leállítását kérő petíciót
@Jozefina: Bocsika, de miért jelentené a demokráciát, egy ismételt népszavazás ?

Már volt egy népszavazás és demokratikusan döntöttek is : "Az Európai Unióról szóló népszavazáson 2016 júniusán a voksok 52%, azaz 17 410 742, szólt a kilépés mellett. Szemben 16 141 241 szavazattal a maradás mellett." -> tehát eldőlt, melyet tiszteletben kell tartani egy demokráciában !!!

Tehát egyértelmű az akkori döntés, csak az a baj, hogy kivitelezésre képtelenek, pedig 2 év már eltelt és még mindíg rágódnak, hogy lépjenek ki.
Miért jelentené a demokrácia csődjét az ismételt népszavazás ? Azért, mert már született egy döntés-> 16'-ban, akkor most akkor azt kellene játszani, hogy addig írunk ki népszavazást és hajtanak végre -> demokráciára hivatkozva ilyen jellegű szavazásokat, míg az nem jönne ki a végére, hogy 'maradjunk' ? Mivel úgy tűnik képtelenek végrehajtani a nép akaratát, valahogy a helybetopi megy addig, míg ki nem rakják őket, megállapodás nélkül, ami viszont mégnagyobb balhé lenne...
Theresa May: már nem lehetséges a megállapodásos kilépés a jövő héten
@Yoda69: A gond az, hogy a nép már döntött a kilépés mellett. A köz-szolgák viszont nem tudják kivitelezni, avagy nem is akarják...ki tudja.
Egy biztos, szánalmas ez a menjünk - maradjunk típusú előadás, amikor egyértelműen döntött már a nép, egy nép-szavazás keretében. Ja, hogy lesznek határok, lesz vám, pénzpiac is elvonul, stb., stb., nem szólhatnak majd bele az EU. döntéseibe, stb. van ez így, na ezt kell megemészteniük, csak nehezen megy számukra.
Éleslövészeten sérülhetett meg az egyik magyar Gripen
A Mauser BK–27 gépágyú csak az együléses Gripen repülőgépeken van beépítve, a törzs bal oldala alatt, a levegőbeömlő nyílás vonala mögött. Tűzgyorsasága 1680 lövés percenként, de gyakorlásra választható egy kisebb, 300 lövés/perces üzemmód is. A Magyarországon alkalmazott PELE (Penetrator with Enhanced Lateral Effect) elnevezésű repesz-romboló lőszer nem robbanóanyagokon alapul, hanem két, eltérő sűrűségű fémen.
Ha 'besült' a cső és a következő lőszer szétvágta a csövet -> ment minden -> mindenfelé, akkor igencsak nagy szerencséje van a hajózónak, hogy nem sérült meg a hajtómű, vagy annak beömlő nyílása, mivel akkor lepottyanás lett volna a vége, katapultálással karöltve.

Amúgy a helybéli fiatalember feltehetően látta a szerencsétlen esetet, úgy fogalmazott: egy hatalmas lángcsóvát láttam a repülőgép pilótafülkéjénél, nagyon meglepődtem, hiszen korábban ilyet eddig még nem tapasztaltam, nem a megszokott géppuska torkolattűz volt, amit szabad szemmel nem is nagyon lehet látni. Tehát szerencse volt a köbön.
Tarlós élhető, szerethető és fejlődő Budapestet ígér a fővárosiaknak
Tán még hihetőbb is lett volna, ha nem olvassa, amit leírtak neki, ami egy mérnök-embertől minyimálisan elvárható is lenne, így viszont az jött le, hogy nem az Ő érvelése - tényleges magyarázata volt. Akkor viszont vicces és elfogadhatatlan a nyögése, mivel volt -> de minek !!
Rubint Réka megmutatta a diplomáját
Vicces ez a diploma kérdés. Nekem 5 van, Anyumnak meg 7 :) És ?

Csak addig számít, míg dolgozni akar az ember, ha pedig már nyugdíjas, max. tapétának használhatja valahol. Habár mostanság sikk, hogy kiaggatják a falra.

@magyarbakancs: Én a nyelvvizsgákkal voltam így. Ajánlottak95' körül 50e-ért litván felsőfokot, 30e-ért középfokot, még annó, de szerencsére nem mentem bele. 2 hétre rá, jött egy litván küldöttség a reptérre, s akkor mint felsőfokkal rendelkező, mehettem volna tolmácsolni. Érdekes lett volna, a kézzel - lábbal való mutogatás...
Inkább letettem a vizsgáimat magam, így nem érhetett vád, hogy lízingeltem bármelyiket is.
Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt
"Havas a kilencvenes évek alvilágáról szóló könyve" látom - olvasom - tapasztalom, Ő sem akar sokáig élni...

Azon főtisztek és tábornokok, akik ezen témát feszegették, gyors halált haltak, állítólag öngyilkosok lettek, kimagasló számban.

Szóval eddig sem hiányzott számomra a fószer, de ezután lehet, hogy a gyászhírek között kell majd keresnie annak, akit érdekel személye.
Így használják ezentúl a rendőrök a traffipaxokat
Ez viszont egy kétélű dolog, melybe bele is bukhatnak! Nem kicsit, nagyon.

Mivel a sebesség mérés, akár lokátoros elven - akár lézeres elven történik, a Doppler-hatáson alapul. Mivel a mérő eszköz is mozog, meg a mérendő eszköz is, így mind a mérő, mind a mérendő eszköz esetében is figyelembe kell venni a hibahatárt, mely így akkor megduplázódik.

Szentejeim nem gondolták végig azt, hogy pl.: 50-helyett 56-58 ,még nem büntetendő, az most 62-66-ra kitolódik, a nagy okosságuk miatt, mozgó mérés esetén.
Az autópályán eddig a 150-még nem volt büntethető, az mozgó mérés esetén felmegy 170-re. Érdekes, nem ? Valaki fel akarta találni a forró viaszt, pedig dehogy...

Jó sok buktája lesz a hatóságnak ebből, már előre látom, lelki szemeim előtt a magyarázkodásukat, hogy márpedig de...pedig nem. A bíróság pedig a szakértőknek fog hinni, akik pedig mást nem mondhatnak véleményükben, csak a tiszta tudomány általi dolgokat, ami szerint pedig nem.
A létszámhiány miatt nem volt érvényes orvosi beosztás a Honvédkórházban
Tegnap írta egy személy, saját tapasztalata volt, a hivatásossá tételről, azaz az ott dolgozók hivatásos állományba kerüléséről, mely igencsak megváltoztatná a 'munkarendet' :

" A Honvéd kórházban az állomány 80% a beadta az A4 est ! Csak a polgári alkalmazottakkal nem tudnak mit kezdeni"

No állítólag így állnak.
Gyurcsány Ferenc az utcai ellenállásban látja a megoldást
Ex-miniszterelnök, mely már soha sem lesz miniszterelnök !

Azért faintos csávó vagyunk, hogy így megmondja a tutit. A gond csak annyi, míg önt védi a mentelmi jog, addig a többi, ön által felhergelt és ténykedésre bírt személy belemegy egy olyan játékba, melyet a 2012. évi C. törvény ->XXIV. FEJEZET ->AZ ÁLLAM ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK körébe sorolnak és igen sok-sok évet lehet érte kapni az elkövetésért.
Valahogy erre szokták mondani : "Más f...-val veri a csalánt". Mondom én, faintos csávó vagyunk.
Nem adják ki Hernádi Zsoltot, hiába kérik a horvátok
drága agyament szentjeim csak 1 dolgot feledtek, mely a buktavárit okozza a => "Fővárosi Törvényszék 2014. május 26-án – az elfogatóparancsban szereplő tényállás alapján – már hirdetett ítéletet ellene egy nemzetközi kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt indult eljárásban, és megszüntette a "H. Zs. elleni" eljárást" Mivel H.Zs. nem gyanúsítottként szerepelt az eljárásban, hanem mint tanú, így bukták ezen minősítést és megállapítást. Így nem hivatkozhatnak arra, hogy ellene indították, ha tanú és gyanúsított volt az eljárásban. Érik a bukta ezen a téren is :) Nem is kicsi...

Ezen eljárásban