Főlökött

Gyurcsány Ferenc az utcai ellenállásban látja a megoldást
Ex-miniszterelnök, mely már soha sem lesz miniszterelnök !

Azért faintos csávó vagyunk, hogy így megmondja a tutit. A gond csak annyi, míg önt védi a mentelmi jog, addig a többi, ön által felhergelt és ténykedésre bírt személy belemegy egy olyan játékba, melyet a 2012. évi C. törvény ->XXIV. FEJEZET ->AZ ÁLLAM ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK körébe sorolnak és igen sok-sok évet lehet érte kapni az elkövetésért.
Valahogy erre szokták mondani : "Más f...-val veri a csalánt". Mondom én, faintos csávó vagyunk.
Nem adják ki Hernádi Zsoltot, hiába kérik a horvátok
drága agyament szentjeim csak 1 dolgot feledtek, mely a buktavárit okozza a => "Fővárosi Törvényszék 2014. május 26-án – az elfogatóparancsban szereplő tényállás alapján – már hirdetett ítéletet ellene egy nemzetközi kapcsolatban elkövetett vesztegetés bűntette miatt indult eljárásban, és megszüntette a "H. Zs. elleni" eljárást" Mivel H.Zs. nem gyanúsítottként szerepelt az eljárásban, hanem mint tanú, így bukták ezen minősítést és megállapítást. Így nem hivatkozhatnak arra, hogy ellene indították, ha tanú és gyanúsított volt az eljárásban. Érik a bukta ezen a téren is :) Nem is kicsi...

Ezen eljárásban
Veszélyes vírusokkal, radioaktív anyagokkal repülünk az utasszállítókon
Ez jó játék, az utasok kontójára. Illetve ha túlélik, a légitársaságokon a kártérítés behajthatatlan.

Ha jól rémlik van 1-2 nemzetközi szabály, az ilyen típusú veszélyes anyagok szállítására. A fogadó ország -> célállomás légügyi hatóságának kell kivizsgálnia, ezen szállításokat, azok lebonyolítását és az esetleges 'balesetek' körülményeit - hatását - kimenetelét - utólagos hatásait, stb.
Videó: a bíró arcába ordított a Kisvárda játékosa, meg is kapta a "jutalmát"
Már bocsika, de 4 hónap -> "a testület azért hozott ilyen szigorú döntést" -tényleg szigorú lenne ?

1/2 évre, avagy 1 évre való eltíltás is reális lenne ilyen esetben, hanem még több.
Vujity Tvrtko elmondta, hogyan látja Weisz Fanni és édesanyja drámáját
"Vujity Tvrtko úgy érezte, neki is meg kell szólalnia" => nem kellett volna !

Drága szentem, nem oly rég, még úgy nyilatkoztál, hogy végleg elhagyod az országot, mivel máshol képzeled el a jövőt. No akkor most mi is van ? Ott sem kellettél, mint ahogy itthon sincs rád nagy szükség...
Csökkent a Paksi Atomerőmű által termelt villamos energia mennyisége a hőség miatt
@kereső: Ha jól emlékszem, megoldották az éjjel nem süt a nap - típusú előadást :) Jól rémlik, Gemenci parkban van egy olyan napelempark, mely eltárolja a napközbeni energiát és éjjel is áramot szolgáltat. Úgy oldották meg, hogy a megtermelt árammal, hidrogént állítanak elő, melyeket tizen valahány tartályban, nagy nyomáson eltárolnak és ezt használják éjszaka energia termelésre.
Tévedésből parancsba adták a kaposvári rendőröknek, hogy hány intézkedést hajtsanak végre a statisztika javításáért
Ezen környéken van több ingatlanom és erdőm is. Jópár éve 400 kamion fát loptak el úgy, hogy még szóltak is a helyi yard vezetőjének, hogy gond van. A válasza pedig az volt, nem a tulajdonos jelentette be, hanem a szomszéd, így nem foglalkoznak vele. Az ingatlanba több ízben betörtek ( összesen 6-8 alkalommal ), nem találták meg az elkövetőt. Lesuhantam 2 napra, érdekes mód előkerítettem a tettest, ígaz a yard pedig, nem foglalkozott vele.
Volt egy kora reggeli betörés, mely miatt feljelentést tettünk. Míg megtettük a feljelentést, még egyszer betörtek ( fényes nappal - délelőtt 10-11 között ), mindezt úgy, hogy a yardtól 100m-re van az ingatlan, érdekes, nem ?
Míg a hozzátartozómat kihallgatták, engem kiküldtek a váróból is az utcára, mondván nincs elég ember, az épület őrzésére, ezért várjak kint a hóesésben.

Na körül-belül ilyen az ottani yard állapota. Amikor pedig panaszt-feljelentést tettem az elkövetett szabálytalanságok miatt, sumákoltak, tologatták ide - oda az aktát, mely a végére ha jól emlékszem 14 bűncselekményt, 6 eljárási szabálysértést és további olyan eljárási hibát tartalmazott, mely csak a belső utasításukban található. ( pl. öltözködési utasítás, menetlevél vezetése -> rendőrségi jármű esetén, stb. )
A már leváltott kapitány megoldotta az ügyet, megszüntette az eljárást. Örök tanulópénz maradt számomra, hogy legközelebb nem a jardon teszek panaszt, hanem az erre szakosodott szervezetet kérem fel, a kivizsgálásra és az eljárás lefolytatására. Ezt azért megüzentem a regnáló vezetőnek is, hogy tudja, legközelebb a nyakába szakad minden.
Orbán: Nincs olyan ok, ami miatt ne érhetné utol a magyar a horvát futballt
Falábú focistáink arra képesek, hogy az M-4-en okoskodóan előadják, az ellenfélnek milyen játékstílust kellett volna választania. Na ezen ténykedésükkel, ki is fogyott a tudásuk, csak a gond ott kezdődik, hogy nem elméleti síkon játszák a focit, hanem a gyakorlatban.
Ennek nem fognak örülni az ezután érettségizők
Magyar Nemzeti Bank maradjon annál, ami a dolga és az árfolyamokat stabilizálja ! Kuxaxemnek nem feladata, az oktatásügy, sem a bor-forgalmazás, stb.
Végre igazán kipróbálhatták a Gripeneket a magyar pilóták – videó
Mivel csoda honvédségünknek - a légierőnek, nincs nagyon miről nyilatkoznia, így maradnak ezen szösszenetek és utas-szállító gépek elfogása, ami valjuk be őszintén, igen sokba kerül az adófizetőknek, teljesen feleslegesen.
A csoda honvédség vezetése jól kitalálta, hogy 2004. július 08-án bezárják a 87. Bakony Harcihelikopter Ezredet, az ország egyetlen harci helikopter ezredét, így megszűnt a határaink védelme, az alacsony sebességű berepülések során. Az ezred gépeit szana - szerte hordták, eladták, elajándékozták, karbantartás nélkül kidobták a prérire.
Jelenleg most eszmélgetnek az okosok, hogy elcsesztük, nem kicsit, nagyon. Amikor beröppent az a 20 db helcsi Ausztria felöl -> engedély nélkül, hiába riasztották a gripeneket, az alacsony sebesség miatt, ezen technika, erre a feladatra képtelen. Most látták be, hogy azon kívül, hogy ott körözgettek a helcsik felett, mást nagyon nem tudtak csinálni.
96->04ig, pedig több mint 100 pilótát küldtek el, melyekről azt sem tudják hol vannak. Most, hogy kezdik a 24-esek nagyjavítását és ismét lesznek, kezdik a pilóta képzést is, 0km-es versenyzőkkel. A régiekből pedig talán 2-3 fő van még a rendszerben, akik pedig már veteránnak számítanak a 300-400 repült óráikkal.
Szóval ezen dolgokat nem nagyon hangoztatják, sőt menekülnek a téma elöl.
Gáspár Evelin csúnyán beégette magát egy egyszerű műveltségi kérdéssel
Apuka is volt egy IQ teszten-vizsgálaton, állítása szerint szerencsére negatív lett az eredmény :)
Rétvári: az uniós átlag alá csökkent a mélyszegények aránya Magyarországon
Javaslom mutassa meg magát kezelő orvosának, gyógyszerészének, mivel ez már orvosi eset.
Merkel: európai megoldásra van szükség a migrációs kérdésekben, ahol az lehetséges
Merkel mami, gáz van, nagy gáz van ? Necces a helyzet, eljárás hegyek ? Nem csoda, ha keddig kaptál időpontot a belügy-minisztertől :) Kicsit kapkodás lesz ebből szerintem és állni fog a bál rendesen. Ebből a sakk-matt helyzetből, kíváncsi leszek, hogy próbálsz majd kisuhanni :) - és milyen eredménnyel :)
Avagy Budapesten is kapsz egy cukorkát :) mint ahogy a G7-en is :)
Úristen! Ezen a képen láthatjuk utoljára Baukó Éva utolsó mélydekoltázsát?
Nincs olyan szerencsénk, hogy : "Az utolsó" legyen...

1, max 2 nap és boldogít bennünket ismét valami marhasággal, sajnos.
Gulyás Gergely: nem kerül semmibe az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor a budai várba költözik
Már csak 1 kérdésem lenne, ki vetett szemet a Nemzetgazdasági Minisztérium és a BM. épületére ?
Első fokon pert nyert a kormánnyal szemben Jávor Benedek
Bocsika gyerekek, de nagy a baj. Nem csak az új blokkal, hanem a régivel is, aminek most hosszabították az üzemidejét 20-25 évvel.

Mitagadás kedvelem J.B.-et, mert érdekes dolgokról ír, érdekes dolgokat feszeget, nem saját érdektől vezérelve, hanem a magyar lakosság érdekében. Akinek van affinitása, olvasgasson, olvashat érdekes dolgokat - érdekes dolgokról : http://javorbenedek.blog.hu/...
Több millió forintért fegyverzi fel magát a NAV
@magyarbakancs: Bocsika, de a MNB. őrséget és kuxaxem személyi védelmét kihagytad, Ők is berendeltek egy csomó fegyvert és lőszert, + stb.-ket :)
Márki-Zay és Hadházy: az 50 százalékot is meghaladhatta Hódmezővásárhelyen az "alkotmányos költség"
Tisztelettel csak egy kérdésem lenne, hogy hol van az Állami Számvevőszék és annak vizsgálata ? Valahogy az ellenzéki pártok vizsgálatánál intenzívebbek voltak, most pedig lapulnak, mint ...a gazban.
Pillanatok alatt rúgták be az üvegajtót és vitték a márkás telefonokat – videó
Ha - ha, a yard körözi az összes 165 -és- 170 cm magasságú személyt ? Akkor sok előállítás lesz a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságon :)
Riasztani kellett a honvédség Gripenjeit
Azért az Integrált Légivezetési Központ is hibás, ebben a felesleges pénzkidobásban. Mivel
"a repülési tervtől nem tért el", akkor volt leadott repülési terve és engedélye is a kapuzásra - légi folyosó használatára. Tehát a bejelentkezés elmulasztása, úgy, hogy minden papírja - engedélye rendben, indok egy készültségi kötelék emelésére és milliós üzemanyagköltség létrehozására ? Azért az elfogásra is kíváncsi lettem volna, mivel a légcsavaros gép sebessége és a gripenek sebessége igen eltérő, ezért is alkalmazták annó a MI-24-eseket, az ilyen lassú légi-járművek elfogására.
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@levarosbukta: Én sem szoktam inni, főleg amikor vezetek, mert kilötyögne :)

Engem is figyelmeztettek, hogy a műszakim lejár 1,5 hét múlva, mondtam nekik, köszike, tudom - már bejelentettem műszakira..., tájékoztattak, nehogy elfeledjem. Ne úgy járjak mint annó az Öregem, 1,5-2 éve lejárt jogsival suhant, amikor megfogták.
Ha jól tudom, ki van adva, hogy minden ellenőrzéskor szondáztatni kell mindenkit. Ez is benne van a pakliban :) Még az a szerencse, hogy nálam a kv.-t nem mutatja ki, mert akkor kiakadna. Amúgy viszont úgy vagyok ezzel, "Kegye János: „A széklábat is megfújom”", ha a yard kéri :) :)
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@quadrocopter: Én is rugóztam ezen, de mivel engedéllyel ment a buli, így valahogy érdekes a történet, mivel a békamenet résztvevőinek viszont nem küldtek 50.000.-Ft-os csekket :). Ha csaknem egy hergelős valami volt ez az egész, szerintem ha tényleg igaz, akkor is csak egy határozat, mely megtámadható :) Nem kicsit.
Olyan mint a közterület-felügyeletesek bírsága, melyről még a Tarlós is azt mondotta, ki ne fizessék!
Ez a tipikus esete annak, hogy valakit valahova benyomnak, hogy legyen állása, de közben tudatlanul ténykedve tesz olyanokat tudatlanságában, mely törvénysértő és még fel sem fogja - fel sem tudja fogni, mivel - mitagadás, buta hozzá. Jelen állapotokban, még felelősségre sem vonják, max. áthelyezik egy másik vezető beosztásba, mondván 'leváltottuk' -> így az érintett belenyugodva suhan tovább...a kimagasló 'értelmiségi' pedig dorbézolhat tovább, de már más pozícióban, míg ott is kitellik a 'becsülete'. Ezt a világot éljük, jelenleg...
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@görbetükör: Elautózhattak volna, megállás nélkül ? -> igen.
Megtették ? -> nem, megálltak, megállították a forgalmat és segítettek.
A rövid jelzés a hibájuk lenne ? -> nem hiszem, az út kezelője, a forgalom irányítás hibája. De Ők viszont egy haladó közlekedőt vettek figyelembe, nem egy bottal közlekedő, idős embert, tehát nem lehet ezen időre állítani a rendszert, mivel ez kirívó eset volt.

A másik esetben ugye a hozzátartozó kérte, megkereste a yardot, hogy gond van, a gyereket elvitték, az életmentő gyógyszere pedig véletlenül ott maradt. Hát az, hogy 7 perc alatt ott lett a gyógyszer, valahogy számomra nem hoz elő olyat, hogy bármilyen megjegyzést kellene tenni, a szimpla 'köszönöm' gyanánt.
Egyik sem lett volna kötelező ténykedés, sőt, el is mehettek volna, hogy más dolguk van, de nem tették és tették amit tettek, mely szerintem mindkét esetben elismerésre méltó ténykedés volt. Úgy tűnik számomra, ezen járőrpárokat még nem darálta be a rendszer, szorult Beléjük nem kevés emberség és segítő szándék, megjegyzés nélkül. Szerintem sok - sok ilyen járőrre lenne szüksége a yardnak !!!
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
Valahogy szívesebben olvasom az ilyen híreket, mint azt, hogy melyik párt, melyik nemes képviselője, milyen hasba-akasztós dumával jön elő ismét.
Illetve melyik Playmate-je -> játszótársa az éppenn regnáló - hírtelen jött arisztokratának, milyen képet posztol magáról, avagy milyen véleménnyel bír, mivel az általa leírtak, számomra valahogy nem mérvadóak.
Szóval szívesen olvasok inkább ilyen megnyilvánulásokat és tiszteletet és megbecsülést kiváltó tényeket, mint azt, hogy épp ki és milyen keblet - feneket, avagy más küllemét, hogy és milyen pozícióban villantotta, avagy összedölt a net - és - a facebbok, mert az érintettnek betörött a körme...
Valahogy emberibb és jobb a fent említett hír, ezen felsoroltaknál, szerintem :)
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
Nagyon halkan megjegyezve, tele a tipellőm a politikai acsarkodással, sár dobálással. Vélelmezem ezen és a kislányos - gyógyszeres történet sem a politika, illetve párt hovatartozás függő történet volt, hanem az emberségről és a járőrök munkájáról - ténykedéséről szóló történet.
Szerintem ebbe ne vigyük már bele a politikát, mivel nem ide való lenne. Mindkettő elismerésre méltó, simán - függetlenül köszönetet kiváltó ténykedés volt a részükről, teljesen politika mentesen. Nem lett volna kötelező megtenniük, autózhattak volna tovább, nem érdekelve sem az egyik - sem a másik érintett személy problémáját, de Ők nem így tettek, hanem vették a fáradságot és segítettek, megálltak és ténykedtek elismerhető módon.

Nehéz ezt simán megköszönni ? Nem hiszem...