Főlökött

Morvai Krisztina tartalékos lesz
Azt hittem a seregben lesz "tartalékos". Jól mutatna a határon, őrizve a kerítést :)
"Az emberek többsége lelketlen és gonosz" – Gáspár Evelin vallási közösségben lelt megnyugvásra
Mivel állítása szerint összekuporgatott milliócskáinak, illetve az elárverezett konyha és más bútorok hiánya miatt, ment ingyen-kajáért, a nemlétező mercivel ?
Azért a nyelvvizsgáit és diplomáit megmutathatná a közvéleménynek, avagy azokat is csak most 'rajzolják' ? Egy érdemtelenül futtatott személy, mint az apuka is.
DK: a Bálnáért kapott pénzt költsék a metró akadálymentesítésére
Főcímben : "...Bélna eladásáért ..." :)

A Bálna vételára nem közpénz, az már átalakult, elveszítette köz- jellegét :)

De ami a már nem vicc, hogy a felújítás költségei hiányossak voltak, ebből pótolják a hiányzó milliárdok egy részét. Mondjuk az is érdekes, hogy egy megtervezett felújítás, hogy drágulhat, folyamatosan.
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
@Klubtag: Bocsánat, közgazdász is vagyok, amúgy van több diplomám is de hagyjuk, nem ez a lényeg. Nem szokásom, érzelmi alapú megnyilánulás, se a személyeskedés. A Bokros-féle gazdaságfilozófia maradjon ott, ahol oktatják :) Valahogy úgy tűnt számomra, nem a realitás talaján áll, de ez is mindegy, hagyjuk. Én nem értek vele egyet, mert rugalmasan, a mostani viszonyokat figyelembe véve kellene ténykedni - egy igen rugalmas és flexibilis gazdaságpolitikával, a mostani erőket - eszközöket felhasználva, egy olyan stratégiai és rövidtávú programot kidolgozni, mely a jövőt is felgyelembe veszi. Na ezt hiányolom.
A mostani ténykedésével viszont, szerintem labdába sem fog tudni rúgni.
Meztelen fotók kerültek fel az internetre a Győri Audi ETO kézilabdázójáról
Már elnézést, de nem tartok necces képeket, se mobilon, se sehol. A végén még valaki megállna a fejlődésben, ha látná :)

Ha Ő tartott, az már mond valamit. Illetve így járt, mert ha a netre felkerül valami, az ott is marad, meggondolatla is volt. Nem kellett volna készíteni, nem lenne gondja.
Ha valami szép és jó, amúgy is vitrinben kell tartani :) +csodálni és annyi :)
Idén is kapnak Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok
Srácok, mennyi lesz ? Mert arról egy hangyafülnyi megjegyzés sincs, hogy mennyi is lesz ? Avagy van annyira felkészületlen a minyiszter Úr, hogy nem tudja, csak puffogott valamit ?
Ez megint ugyanolyan, mint a nyugdíjprémium, kiegészítés, stb. A kincstár állítása, mindent megtett, de halmokban állnak a panaszok :) -> nem véletlenül.
Miért is - mi is a gond ? -> Hát tsokolom, egy fikarcnyi elszámolást, kimutatást, magyarázatot, se semmit nem prezentáltak az érintettek felé, csak jónéhány agyonfizetett politikusi érdemtelen nyilatkozatai alapján, az érintetteknek más jött le és panasszal élve, halmokban áll a panaszok garmadája úgy, hogy utaltak Nekik összegeket, de senki sem tudja, melyik utalás mi is és mennyinek is kéne lenni. Ez egy jól felkészült és kivitelezett valami-ténykedés ( kapkodás ) eredménye lett :) :) De mivel ez nem a mostani vezetés jutalma, hanem törvényi előírás alapján kötelező fizetés, tehát nagyon érdekes ezen kivitelezés-végrehajtás. Olyan, mint a munkás úgy kap bért, hogy nincs mellette a 'bércetli', hogy miért és mennyit is kellene, hogy kapjon. Lóg a levegőbe, az egész.
Erzsébetkéim pedig még sétálnak, ki tudja, milyen csoportokban jönnek. :) :)
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
@colibri: Nem emlékszel arra, amikor a mandátumát visszaadta és új pártot alapított ? Régi pártja felszólította a brüsszeli mandátum visszaadására is, de Ő ettől elzárkózott. 1-2 hétig lovagolt ezen a média, majd lecsengett a téma. Erre gondoltam...
Bocsi, ha nem fogalmaztam pontosan...Arra próbáltam utalni, hogy nemhogy az európai plénumra való kikerülése kizárt lenne, még az itteni parlamenti bekerülése is necces, elhanyagolható !
A mostani ellenzék elképzelése mostanság, a túlélésről - életfenntartásról - politikai bentmaradásról szól és eszük ágában sincs, kormányváltásról álmodozni. Ha ezt mondják, akkor csak mondanak valamit, hazudnak.

Nézd meg az MSZP-t, úgy leamortizálják Molnárral az élen, hogy örülnek, ha bekerülnek a parlamentbe, minimális létszámban. Gyurcsánnyal egyezkedés lesz a vesztük, mert olyan kerületeket is el fognak veszíteni, melyeket eddig fölényesen nyertek. Mi ennek az ára ? Ez. Miért, hogy Molnár maradjon a politikában és a parlamentben. Szóval nincs egy átütő olyan erő, mely kormányváltást tudna eszközölni mostanság.
Illetve úgy tűnik, hogy ezen állapot marad is, sajnos... Így már remélem érthetőbb :)
Valaki megkereste Tvrtkót, és minden eddiginél súlyosabb vádakkal illette Kerényi Miklós Gábort
Bocsika, de ezen személy is bíráskodott, véleményt nyílvánított másról ! ( no comment! ) Gyengém a főzőműsorok, ahol szakmunkások fikáznak másokat, lealacsonyítanak, megaláznak. Gordonka is jobb lenne ha hallgatna, mivel a családját csődbe vitte, de Ő is megmondja a tutit, minősíthetetlenül. Vannak, sorolhatnám még ezen műsorokat, melyeket mostanság nyomnak a médiában sajnos, de tényleg ez lenne a nívó ? Egy értelmes ember, inkább elkapcsol. Ilyen, mint az "Észbontók" vicces és egyben rávilágít arra, mennyi és mennyi sötétség honol körülöttünk.
Nem akarok reklámozni műsort, de pl. a Dunán, vasárnap esténként a 'Magyarország szeretlek' van olyan nívós és értelmes mondanivalóval telített, melyet érdemes nézni. Szórakoztat és közben tanul is az ember...amúgy tudtátok, hogy 242 db szobor van a parlamentben ? Én sem tudtam, csak érdekességként a műsorban volt :).
„Elhiszem, hogy tele a gatya” – üzente Bokros az Orbán-kormánynak
Bokros Lajos-nál is "tele a gatya" mivel még egyszer nem fog oda kikerülni ( most is neccesen van ott ), egy ilyen jól-túl-agyon-fizetett állásra, tehát kereshet magának helyet valahol, ha talál...Az idő pedig fogyóban...
Kiraboltak egy ausztrál férfit a Kazinczy utcában
Csopi-rabi esetén : A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés :)
Magyarországra is elért a radioaktív felhő
1986. április 26-án történt, május 1.-én nagy felvonulás volt, senkit nem tájékoztatva, mindenki sugárzó arccal mehetett haza.
Most megin ugyanaz történt ? Miért nem áll ki valaki és mondja el, hogy mekkora is a sugárzás ténylegesen ? Hónapokkal ezelőtt is volt egy sugárzási hullám, arról is néma csend...Pedig akkor is történt valami balhé, csak senkinek nem érdeke, tájékoztatni erről azokat, akik érintettek...
Sírógörcsöt kapott Győzike lánya, amikor ki kellett nyitnia a széfét a NAV-nak
Bocsi, de itt két teljesen más a téma. A Budapesti Nyomozó Ügyészség nem a költségvetési dolgokat vizsgálja, hanem az eljárást, mármint a NAV helyszíni ténykedését. Tehát dr. Szilágyi Roland panasszal élt a büntető eljárás végrehajtása miatt, melyre szerintem megszüntetés lesz a válasz, mivel sérülés nem keletkezett, illetve nem dísztáviratban kérik a nyomozók, virágcsokorral a ténykedést, hanem felszólítják annak végrehajtására. Mit is szoktak mondani ? ->legjobb védekezés, a támadás.
A NAV vizsgálata pedig kideríti, hogy és honnan van az a pénz. Ha a leányzó azt mondja, hogy az Övé, még a végén gyanúsított lesz, Ő is :). A nemtudás nem mentesít, nem is fáj, csak kellemetlen.
Mi kiadhatják az elfogatóparancsot a volt katalán elnök ellen
Putyintól tanulták, csak Neki jobb lapjai voltak! Ugyanúgy a félsziget - kapcsán lejátszottak egy látszat szavazást, majd az orosz - jányhoz átsuhant a terület fennhatósága. Katalóniában az eredmény fényében először nem merték a függetlenséget kikiáltani, csak felfüggesztettet - függetlenségi nyilatkozatot tettek, majd a spanyol lépés(ek)re, bevállalták a függetlenség kikiáltását. Azért ne feledjük, a pénz dominál és jelen pillanatban a Katalónok sok-sok pénzt fizetnek a Spanyol Kormánykasszába, mely töredékét kapják vissza. Tehát ez a lépés, egy igen nagy érvágás a Spanyol Kormánykasszának, mert igen sok bevételtől esnének el. Ezen letartóztatási hullám, nem tudom miért, de valahogy a török ténykedésre emlékeztet. A kérdés pedig az, hogy mennyien pártolják ténylegesen a kilépést és mint látható is volt az ellendemonstráció, hányan nem. Azért a szavazáskor fellépő egyenruhások, igen túlléptek a célon, kérdéses, hogy a spanyol - avagy a - katalán yard volt, mivel az is megosztott.
Én csak azt nem értem, miért nem engedik a népszavazást, mármint a spanyolok. Érdekes helyzet állna elő, melyben egy EU-s tagországon belül, egy független-jóléti állam jönne létre, ha a pénz nem dominálná szentjeimet...
Ebből pedig mi lesz, majd az ott élők döntése eldönti, csak nehogy véres eseményekbe torkoljon az egész.
24 millió forintért vásárol túramotorokat a TEK
Úgy tűnik, megvan a nemzeti szerv-donor csapat is. Közel 6 misiért, még páncélzatot is kap :) és 007-es teljes felszerelést -> rakéta vetővel, fedélzeti gépágyuval, irányított és nem irányított rakétákkal, katapult üléssel :) .
Ez a gyönyörű ukrán lány olyan ügyesen meztelenkedik, hogy az Instagram is tehetetlen ellene
@wagabund: Tudod mit mondtak nekem egyszer ? : " Ha álmaid nőjét keresed, menj el aludni..." :)

Amúgy egyetlen előnye van a hölgyeménynek, hogy fiatal. Az a két nagy tetkó viszont igencsak ront az össz-képen.
Deutsch Tamás szerint Jeszenszky Géza az elbutulás állapotában van
Szégyenteljesnek tartom, hogy egy agyonkábítószerezett - általa viszont tagadott, de több hivatásos személy által alátámasztott fogyasztás után, még minősít olyanokat, melyek lába nyomába sem érne ? Ez a megszólalt, de minek kategória...
Szentem, kellene egy kis önvizsgálat, nem nekem, Önnek !!! És nem is kicsi kellene !
Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat
Nem tudom hova tenni, a fenti kijelentéseket.

Ha a bűncselekményt elkövető, illegális bevándorlót kiutasítják, akkor az azt jelenti, nincs igazságszolgáltatás. Elitélik - leüli - majd kiutasítják, de hova ? Vicces elképzelés.
Amúgy a bűncselekményt elkövető, illegális bevándorlók nem igazán szoktak, egy balhénál megállni és döntő többségében sem elitélni, avagy kiutasítani sem kell, mert lelövik.
A kormány eltörölné a kötelező kéményellenőrzést
Végre megjött az esze valakinek, aki ezt kiötlötte. Nem a belügyminiszter volt, az tuti. Miért ?

Nálam turbós kazán van, mely egy csövön keresztül van kapcsolatban a külső világgal. Belső csövön megy ki az égéstermék, a belső - külső között pedig szívja be a friss levegőt. Ez több ingatlanomban is így van, ezért a kémény le-be-falazásra került. Az égéstér és a kégli légtere pedig nincs kapcsolatban, így a szén-monoxid gáz be sem juthat az általunk lakott légtérbe.
A csoda kéményseprők pedig minden évben meglátogattak - nem kevés pénzért, hogy hókusz - pókuszt előadva szóban ! előadják, minden rendben. Érdekes mód, ha ezt írásban kértem, elsuhantak villám gyorsan, majd ha ráérnek, hozzák írásban is, na hozzák a mai napig...

Szóval akinek nincs rá szüksége, ne rendelje meg, akinek vegyes tüzelése, avagy olyan fűtési megoldása van, mely során kéményt használ és annak tisztítása - takarítása - bevizsgálása szükséges, illetve érdeke is, az rendelje meg és megcsinálják Neki. Akihez pedig jönnének, de minek, azt pedig megrendelés hiányában hanyagolják...
Amúgy is, a gázfűtéssel élők, minden évben átvizsgáltatják a rendszert és a mostani gondolkodó kazánok, ha gond van, leállnak maguktól és tiltják a működtetést is.
Irán is kilőtt egy rakétát
Eszement amcsik, már megint kavarnak...

Nem szabad feledni, hogy érdekből ugye betipegtek Irakba. Mi is lett a következménye ? Sziriából az ISIS átugrott az északi részre és elfoglalt, ha jól emlékszem 4-5 db olyan laktanyát, ahonnan simán felfegyverezték magukat, szó szerint mindennel, mivel ellenállás nem volt - a haderőt az amcsik legyalulták rendesen, önös érdekből. Azért, hogy pénz is legyen, hát elfoglaltak egy olyan finomítót is, mely az ország szükségleteinek a 30%-át adta. Na innen van az ISIS-nek a pénz-paripa-fegyver.
Most pedig ennyi elcseszett lépés után, még az atompaktumot is fel akarják rúgni, mely következménye az lesz, hogy azon térségben elszabadul a pokol. Röpködni fognak a rakéták, szana - szerte és mindenki néz mint a jógyerek. Pl. É-kiak, kontra 2x is Japán felett átlőtek. Ha még Irán is elkezdi, ki tudja, ki lesz a következő és a következő, mely szintén elkezdi...
Tényleg ez lenne a jövő építése ?
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
" Brüsszellel folytatott viták miatt uniós forrásokat vonjanak meg Magyarországtól "

Ne vicceljünk már egymással, 2020 ig, elfogadott költségvetése van az EU.-nak. Így megvonni, illetve mint egy másik cikkben, magántulajdonú ingatlanokat - folyószámlákat lefoglalni, sem joguk, sem lehetőségük nem lenne. Firkászok kitalációja az egész kreálmány.

Mindenesetre érdekes lesz az év vége, mivel a nyugdíjasok felé -> jogszabály alapján, lesz saruk rendesen, amit remélhetőleg nem Erzsébet utalvánnyal kívánnak majd rendezni, mármint azt a 60-80 ezer - illetve feletti összeget, mely minden nyugdíjasnak jár, a dübörgés kapcsán :). Jó az kp.-ben is :) -> minden nyugdíjasnak !
Megvan Demcsák Zsuzsa utódja
Vujity Tvrtko, nem oly rég, még arról nyilatkoztál, hogy nem itt, M.o.-on képzeled el a jövődet, a családdal együtt. Tehát eltipegtél amcsiba, ahonnan villám gyorsan visszahozott...a sors. Majd kikötöttél az ATV.-nél, mint menekülő útvonala több embernek, ne ragozzuk ki-kiknek.
Csak kérdezem...ki az a nem szívesen látott vendég Siklóson, aki eljutott idáig ? Csak kérdezem :) Miért is ? Hogyan is ? Maradjunk annyiban, 'művészet' idáig eljutni.

Szóval ha vannak hátramaradt saraink, ha már visszatipegtünk azért, mert rájöttünk - ott sem kérnek belőllünk - kicsit sem és találtunk egy olyan befogadót - mely a kirugottakat bevállalja, akkor a hallgatás bölcsebb dolog, állítólag...
Jön a rezsicsökkentés folytatása – egyezkedik a kormány az energiaszolgáltatókkal
Tisztelettel kérdezem, meddig akarnak bennünket még átvágni és megkárosítani ?

Megkárosítók között van a csoda Fidesz - által dotált személyek és a szolgáltatók is, mely nem kevés léhűtő csapat, a fogyasztókon élősködik, sőt gazdagodik, nem is kicsit.
Vágjunk akkor a lecsóba, tessék itt egy bukta, mely alapján a buktavári elkerülése miatt lépték meg mindezt : http://168ora.hu/kesz-atveres-show-magyar-cso...

Tehát, most, hogy rájött a köznép is arra, átverték - megkárosították - nem is kicsit - nagyon, akkor kicsit módosítunk, tálalva úgy, mint egy nekünk köszönhető rezsicsökkentést, pedig maflára nem az lenne...

Csokoltatom azt a közpénzből dotált Polt Pétert, aki ezen dolgok kivizsgálásáért felelős lenne, de nem végzi a dolgát rendesen, lehet hogy érdekből, ki tudja.

Nézzük a közpénzből dotált, alkalmatlan felügyeleti szerveket. Tisztánlátás kedvéért, az áram esetében a fogyasztó tulajdona az oszlopig a hálózat, gáz esetében pedig a csonk és attól befelé minden.
Elárulok egy érdekességet, a 2013. évi V. törvény -> azaz a Ptk.(5:22. § ) szabályozza a más tulajdonát képező rendszer használatát. Érdekes mód, sem az áram, sem a gáz tekintetében, nem találunk olyan csökkentő tételt, mely a rendszerünk - szolgáltató általi használatára vonatkozna, pedig a törvény alapján, a tulajdonosnak használati díj járna, de ezt nem veszik figyelembe, sőt félrebeszélve, próbálják elhárítani.
Ha viszont, mivel ezen ténykedés jogszabálysértő és a hatósághoz fordulunk, akkor az a közokiratba foglalt válaszuk, hogy polgári peres eljárásban rendezzük. Nem érdekes, jogcím nélküli használók, jogosulatlanul, felhatalmazás nélkül - jogtalanul megtehetik, melyre egy olyan hatóság, melynek a jogszabályok betartása - betartatása lenne a feladata, semmit nem lép, tehát közpénzből vannak, de minek is...
Röviden így látom ezt az átvágásos problémát...
Trump nagyon felhúzta Kim Dzsong Unt, aki válaszul hidrogénbombát robbantana a Csendes-óceán felett
@kokopelli: Szerintem sajnos rosszul látod. Hatalmas összegeket költenek a hadi kiadásokra úgy, hogy közben a nép éhezik. Valahogy meg kell magyarázni a népnek, miért nyomják a fegyverkezést, haderőt ennyire. Hatalmas haderejük van és most bizonyítják mindenki felé, hogy a technikájuk is nyerő, mivel olyan rakétát fejlesztettek ki, mely bárhova elér, illetve olyan bombát készítenek, amilyet akarnak, csak hatékony legyen.
Erre az önelégült amcsi, karöltve dél-el mit válaszol ? Prezentálnak egy hadgyakorlatot és fenyegetésként, szankciókat vezetnek be, illetve nyilvánosan fikázzák Őket, továbbá sikitoznak azon ENSZ-nél, mely csipet-csapat békefenntartói, 2000-3000 esetben, kivizsgálatlanul, nemi erőszakor követtek el ( számomra egy mihaszna, vannak - de minek csipet-csapat ). Őszintén erre akkor mit is vártak ? Trump úgy döntene, oda is bemasíroztatja a sereget, hát az nem Irak lesz -> ólajtóval, hanem Vietnám típusú előadás, melyhez kell majd egy 'tökös' külügyminiszter, aki kihozza ismét Őket a gondból, mint Nixon idején.
Bocsi, de én valahogy így látom, a történtek fényében.
Gyurcsány Ferenc arra buzdít, hogy ne szégyelljük magyarságunkat
@Yoda69: Mivel ész érvek helyett, csak személyeskedés szintjéig tetszett eljutni, így elgondolkodtató, kinél is végeztek nagymosást :).
Gyurcsány Ferenc arra buzdít, hogy ne szégyelljük magyarságunkat
Volt miniszterelnök úr ! Ön már 2006-ban leszerepelt - nem kicsit és bizonytotta is alkalmatlanságát. 2006-ban reménykedtünk abban, hogy a közéletből kiíródik, így a közért már semmit nem kell - kellene ténykednie, de van az a pénz, amiért ott regnál, ahol. Sajnos csalódtunk, mint mindíg !!!
A mostani rendszer, csak is Önnek köszönhetően regnálhat, az áldásos ténykedése kapcsán sikerült összhozniuk a fideszeseknek. Tehát ténylegesen buzdítani szeretne, mire is ?
Saját magát buzdítsa, hogy tűnjön el már végre !!! Legyen egy olyan szakavatott - hozzáértő kormány kellene már végre, amelyik az érdekeinket is képviseli és nem a salyát zsebét tömi, közpénzből !!!
Léhűtőkkel - bűnözőkkel pedig tele a padlás, ha eddig erre nem jött volna rá. Majd ha végre, normális főügyészünk is lesz és nem évült el a dolog, ha igen, majd visszamenőlegesen töröljük :), akkor szerintem el kellene készülni rettegésre - félésre, hogy elér a végre demokratikus igazságszolgáltatás hálója és Önnek és a politikusi csoda bűnszervezeteknek annyi. Felelősségre vonás pedig nem olyan lesz, mint a Zuschlag-ügyben, ahol sikerült érintetlennek maradni, kis ráhatással...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@Eladott Ország: Érdekes jogi helyzet állt elő a kvótás ítélettel, mely egy már jogvesztett és hatályon kívül helyezett és amúgy is érdekesen született határozat alapján született, 2 évre rá. És-de minek is...akkor. Pettingelnek ezen, de jogilag minek is ? Felesleges, de hangzatos.

A érdekesség az, hogy egyre többen látják be, hogy az EU. rugalmatlanul, igen nagy csúszással lép olyan dolgokra, mely azonnali döntést igényelnének, de ez nem történik meg, sőt még halogatják is a döntést. Van helyette befogadás, ellátás, elosztás, stb.
Pedig ne rugaszkodjunk el nagyon, de van már terror, van eltartás, van elvárás-részükről, van minden egyéb minden, csak normális, eddig megszokott biztonságos - stabil élet, biztonságos életkörülmény - életbiztonság az nincs.

Egy döntésképtelen banda tobzódása tapasztalható, mivel nemkevés illetményük stabil és jön minden hónapban, így el vannak, védik is azt, gondolván biztonságban is vannak. Tehát nem érdekli Őket az a 'csürhe' akik pénzéből vannak fenntartva és a fenntartóknak lenne is elvárásuk, egy élhetőbb életre, ami viszont hanyagolható a számukra, mivel azért tenni kellene számukra.
Ramaty a helyzet...jelenleg. Remélem változni fog...vagy így - vagy úgy...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: Az, hogy Te másképp látod nem baj, teljesen a Te dolgod. Csak nehogy ez legyen, majd a fő gondotok, problémátok, mármint az, hogy nem a tényeket nézitek, hanem elfogultan ítéltek! Ez viszont nem az én problemám lenne !
Én már találkoztam mata fideszes - illetve - mszp-s személlyel is, mindkettőn, mint a bánya-lovakon, szemellenző volt és csak nyomta a magáét, hogy csak az és kivetkőzött önmagából is. Nem értem ezen személyeket, mert utálok személyeskedni, de tudatlanok, tájékozatlanok. Én szeretem elolvasni a száraz tényeket, melyek alapján ki tudom alakítani az elfogulatlan véleményemet.

Kéregetés :) :) -> nem tudok róla :) Vicc, a mai világban ! Akkor áruld el legyszíves, mikor kértünk bármit is ??? Csak kérdezem, áruld már el akkor !!! Az EU.-által kiírt pályázatokra, stb.-re adtunk be írásban - érdemi választ - pályázatot, mely alapján, annak megvalósítására kaptunk összegeket. Ennyi és nem több. Kunyiztunk - kuncsorogtunk - koldultunk, csak a csoda vezetőitek - média játéka, mivel ilyen ténykedést nem igazán tudnak felmutatni.
Egy esetben kértünk, most, hogy 2 éve áll már a határzár és az ellenőrzés beváltan, egyedül nálunk (!!!) és MI be is tartjuk, úgy tűnik egyedül az egyezményt, továbbá elértük a 130 milliárdos költséget, ezért kértünk némi hozzájárulást, a FELÉT !!!, tehát nem a teljes összeget, a ténykedésünk dotálásához.
Ha nem tetszik, avagy nem fizetnek, az sem gond, de ha egy nagy hullám ismét eléri az EU.-t, akkor pedig nem kell sírni - ríni és bennünket hibáztatni, mert MI mindent megtettünk ! Ha mi is úgy tennénk mint a Görögök és az Olaszok, na akkor mit mondanál ? Tudom azt, hogy milyen trógerek vagyunk és balkántól mit vár az ember...
Pedig ha néznél is, nem csak látnál, rájönnél, hogy ez nem balkán, mármint országunk.

Állításod szerint az "az ország állapota", voltál már a régi NDK-ban ? Javaslom nézz ott kicsit körül rendesen, mert nálunk külömb állapotok vannak, mint ott, mielőtt bennünket becsmérelsz, az állapotok terén:)
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: Értem, ha egy-kettő EU.-s ország, nem tartja be az egyezményt, az nem baj szerinted! Szerinted mi vagyunk hibásak azért is, hogy a Görögök és az Olaszok, tömegével nyomják ide a migránsokat. Tán nem kellene...ez elfogultság.
Balkánnal kapcsolatosan, ha ez a véleményed, nagyon egyszerű, nem kell idejönni ! Amúgy nincs szemét halom már az utak mellett, mivel rendbetették az illegális lerakásokat, felszámolásra kerültek. Ha pedig toalettre lenne szükség, bármely pl.: kúton megállva, megoldható, de vannak pihenőhelyek is, stb., stb..
Tény és való, nincs kolbászból a kerítés, de azt sem kellene elvárni, hogy fiatal suhancok, ki tudja kik és honnan idesündörögve - bemondásos adatfelvétellel - mivel iratuk semmi, ingatlant, ellátást, munkát kapjanak azért, mert az EU. ezt kitalálta. Nem önkéntesen, hanem rákényszerítve egy - több tagállamot a befogadásra. Itthon senki sem kapott pénz-paripát-otthont ingyen, nagyon megdolgoztak érte az érintettek !
Amúgy áruld már el, mikor kért pénzt Orbán ? Nagy tévedésben vagy, a kerítés kapcsán is támadták rendesen, majd rájöttek, hogy jó és hatásos. Most jelentették be ( idén ), hogy beszállhatnának a költségekbe, mivel 130 milliárdnál járunk. Tsokolom, azért nincs még több migráns az EU.-ban, mert van és őrzik is a határt ! Csak idáig nem jutottatok el, hogy ez a tény és a valóság.
Ezen hozzáállásoddal egy sms-es vicc jutott az eszembe : " Előfizető - megnyert egy migráns személyt, ha nem fogadja be, postázzuk vele együtt az egész családot"

Ha mindenki így látja a helyzetet, mint ahogy Te, nem csodálom, hogy csak az állandó csesztetés jön, de nehogy sírás - rívás legyen a vége...mert ha mi sem tartjuk be az egyezményt, akkor az EU.-nak befellegzett és mozgócél lövészeteket lehet tartani, a nagyvárosok főterein. Ha nem hiszed olvasgasd, elfogulatlan, minden ilyen hít összeszed :
http://napimigrans.com/...
Merkel kampányolás közben beszólt a magyar kormánynak
@libellle: A gond ott kezdődik, hogy a Szerbekhez nem repülővel jöttek a papírok nélküli bevándorlók, hanem egy EU-s országból, nevesítsük Görögök-től. Mivel Ők nem tartották be a Schengeni egyezményt és ideeresztették a több mint félmillió bevándorlót, mely országunkat is meglepetésként - felkészületlenként ért. Ha mindenki betartotta volna az egyezményt, a határunknál sem lehettek volna a bevándorlók, főleg nem ennyien. Ha a Görögök és az Olaszok is betartották volna az egyezményt, nem lennének ilyen gondok az EU.-ban, nem lennének ilyen állapotok sem !
Érdekes módon, a 2015 szeptemberében megtámadott határozatot, senki nem tartotta be, az sem volt baj.
Egyben egyetértünk, 450 ezret vissza kell küldeni, de akkor kicsit tovább kell gondolni, hova is ! Irány a Görögök, mivel tőlük tipegtek ide és azon EU.-s ország miatt vagyunk ebben a helyzetben. Ha megkapják, biztos az amúgy is ingoványos gazdasági helyzetük nem a padlón lesz, hanem a pincében. A Franciák sem szórakoztak, az Olaszoktól jött bevándorlókkal, bedózerolták lakóparkjukat egészen a tenger partjáig.
Na ezért nem kellene fenyegetőzniük, mert ha kapnak még egy hullámot, avagy szabad bejárás lenne részünkről is, néznének, mint maci a málnásban. Mindenki zárhatná a határokat, ahogy tudja és az EU.- előnye, a szabad mozgás - biztosítása, a porba hullana rendesen.