Főlökött

Gulyás Gergely: nem kerül semmibe az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor a budai várba költözik
Már csak 1 kérdésem lenne, ki vetett szemet a Nemzetgazdasági Minisztérium és a BM. épületére ?
Első fokon pert nyert a kormánnyal szemben Jávor Benedek
Bocsika gyerekek, de nagy a baj. Nem csak az új blokkal, hanem a régivel is, aminek most hosszabították az üzemidejét 20-25 évvel.

Mitagadás kedvelem J.B.-et, mert érdekes dolgokról ír, érdekes dolgokat feszeget, nem saját érdektől vezérelve, hanem a magyar lakosság érdekében. Akinek van affinitása, olvasgasson, olvashat érdekes dolgokat - érdekes dolgokról : http://javorbenedek.blog.hu/...
Több millió forintért fegyverzi fel magát a NAV
@magyarbakancs: Bocsika, de a MNB. őrséget és kuxaxem személyi védelmét kihagytad, Ők is berendeltek egy csomó fegyvert és lőszert, + stb.-ket :)
Márki-Zay és Hadházy: az 50 százalékot is meghaladhatta Hódmezővásárhelyen az "alkotmányos költség"
Tisztelettel csak egy kérdésem lenne, hogy hol van az Állami Számvevőszék és annak vizsgálata ? Valahogy az ellenzéki pártok vizsgálatánál intenzívebbek voltak, most pedig lapulnak, mint ...a gazban.
Pillanatok alatt rúgták be az üvegajtót és vitték a márkás telefonokat – videó
Ha - ha, a yard körözi az összes 165 -és- 170 cm magasságú személyt ? Akkor sok előállítás lesz a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságon :)
Riasztani kellett a honvédség Gripenjeit
Azért az Integrált Légivezetési Központ is hibás, ebben a felesleges pénzkidobásban. Mivel
"a repülési tervtől nem tért el", akkor volt leadott repülési terve és engedélye is a kapuzásra - légi folyosó használatára. Tehát a bejelentkezés elmulasztása, úgy, hogy minden papírja - engedélye rendben, indok egy készültségi kötelék emelésére és milliós üzemanyagköltség létrehozására ? Azért az elfogásra is kíváncsi lettem volna, mivel a légcsavaros gép sebessége és a gripenek sebessége igen eltérő, ezért is alkalmazták annó a MI-24-eseket, az ilyen lassú légi-járművek elfogására.
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@levarosbukta: Én sem szoktam inni, főleg amikor vezetek, mert kilötyögne :)

Engem is figyelmeztettek, hogy a műszakim lejár 1,5 hét múlva, mondtam nekik, köszike, tudom - már bejelentettem műszakira..., tájékoztattak, nehogy elfeledjem. Ne úgy járjak mint annó az Öregem, 1,5-2 éve lejárt jogsival suhant, amikor megfogták.
Ha jól tudom, ki van adva, hogy minden ellenőrzéskor szondáztatni kell mindenkit. Ez is benne van a pakliban :) Még az a szerencse, hogy nálam a kv.-t nem mutatja ki, mert akkor kiakadna. Amúgy viszont úgy vagyok ezzel, "Kegye János: „A széklábat is megfújom”", ha a yard kéri :) :)
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@quadrocopter: Én is rugóztam ezen, de mivel engedéllyel ment a buli, így valahogy érdekes a történet, mivel a békamenet résztvevőinek viszont nem küldtek 50.000.-Ft-os csekket :). Ha csaknem egy hergelős valami volt ez az egész, szerintem ha tényleg igaz, akkor is csak egy határozat, mely megtámadható :) Nem kicsit.
Olyan mint a közterület-felügyeletesek bírsága, melyről még a Tarlós is azt mondotta, ki ne fizessék!
Ez a tipikus esete annak, hogy valakit valahova benyomnak, hogy legyen állása, de közben tudatlanul ténykedve tesz olyanokat tudatlanságában, mely törvénysértő és még fel sem fogja - fel sem tudja fogni, mivel - mitagadás, buta hozzá. Jelen állapotokban, még felelősségre sem vonják, max. áthelyezik egy másik vezető beosztásba, mondván 'leváltottuk' -> így az érintett belenyugodva suhan tovább...a kimagasló 'értelmiségi' pedig dorbézolhat tovább, de már más pozícióban, míg ott is kitellik a 'becsülete'. Ezt a világot éljük, jelenleg...
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
@görbetükör: Elautózhattak volna, megállás nélkül ? -> igen.
Megtették ? -> nem, megálltak, megállították a forgalmat és segítettek.
A rövid jelzés a hibájuk lenne ? -> nem hiszem, az út kezelője, a forgalom irányítás hibája. De Ők viszont egy haladó közlekedőt vettek figyelembe, nem egy bottal közlekedő, idős embert, tehát nem lehet ezen időre állítani a rendszert, mivel ez kirívó eset volt.

A másik esetben ugye a hozzátartozó kérte, megkereste a yardot, hogy gond van, a gyereket elvitték, az életmentő gyógyszere pedig véletlenül ott maradt. Hát az, hogy 7 perc alatt ott lett a gyógyszer, valahogy számomra nem hoz elő olyat, hogy bármilyen megjegyzést kellene tenni, a szimpla 'köszönöm' gyanánt.
Egyik sem lett volna kötelező ténykedés, sőt, el is mehettek volna, hogy más dolguk van, de nem tették és tették amit tettek, mely szerintem mindkét esetben elismerésre méltó ténykedés volt. Úgy tűnik számomra, ezen járőrpárokat még nem darálta be a rendszer, szorult Beléjük nem kevés emberség és segítő szándék, megjegyzés nélkül. Szerintem sok - sok ilyen járőrre lenne szüksége a yardnak !!!
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
Valahogy szívesebben olvasom az ilyen híreket, mint azt, hogy melyik párt, melyik nemes képviselője, milyen hasba-akasztós dumával jön elő ismét.
Illetve melyik Playmate-je -> játszótársa az éppenn regnáló - hírtelen jött arisztokratának, milyen képet posztol magáról, avagy milyen véleménnyel bír, mivel az általa leírtak, számomra valahogy nem mérvadóak.
Szóval szívesen olvasok inkább ilyen megnyilvánulásokat és tiszteletet és megbecsülést kiváltó tényeket, mint azt, hogy épp ki és milyen keblet - feneket, avagy más küllemét, hogy és milyen pozícióban villantotta, avagy összedölt a net - és - a facebbok, mert az érintettnek betörött a körme...
Valahogy emberibb és jobb a fent említett hír, ezen felsoroltaknál, szerintem :)
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
Nagyon halkan megjegyezve, tele a tipellőm a politikai acsarkodással, sár dobálással. Vélelmezem ezen és a kislányos - gyógyszeres történet sem a politika, illetve párt hovatartozás függő történet volt, hanem az emberségről és a járőrök munkájáról - ténykedéséről szóló történet.
Szerintem ebbe ne vigyük már bele a politikát, mivel nem ide való lenne. Mindkettő elismerésre méltó, simán - függetlenül köszönetet kiváltó ténykedés volt a részükről, teljesen politika mentesen. Nem lett volna kötelező megtenniük, autózhattak volna tovább, nem érdekelve sem az egyik - sem a másik érintett személy problémáját, de Ők nem így tettek, hanem vették a fáradságot és segítettek, megálltak és ténykedtek elismerhető módon.

Nehéz ezt simán megköszönni ? Nem hiszem...
Két budapesti rendőr önzetlen jócselekedetétől hangos ma az internet
No ezen szolgálatban lévő járőrpár mit csinált ? Szolgált és védett. Korrektek, sok - sok ilyen járőrpárra lenne szükség a yardon. Gratula !

Persze az előzőknek is, melyek ha jól rémlik 7 perc alatt futárkodták el, az életmentő gyógyszert a kislánynak.
Végre nem csak rossz, hanem olyan híreket is kapunk, mely pozitív és megbecsülésre-köszönetre ad okot !
Selmeczi Gabriella elárulta, mi a Fidesz programja
Tényleg az a program, hogy olyan 'öreg és szakadt' BMW-megyünk, mely nem szerepel a vagyon-nyilatkozatban ? Vagy tán ez is a nagyié?
Állításuk szerint az ellenzéknek pedig nincs programja -> "A keddi, alattyáni fórumom is legalább ötször elhangzott ez."
Ezek alapján felvetődik a kérdés, hogy nem tudnak olvasni, avagy néznek - de nem látnak és így azt sem tudják, mit olvastak. Vannak még variációk -> egy témára :)
Eladták a Telenor Magyarországot
Nem csoda, hogy eladták. Annyi törvénysértést követtek el, hogy én pl. 19 év után mondtam nekik, hogy pááááá. Még ha fizetnének érte, sem mennék vissza ezekhez.
Egy önhatalmú, törvénysértő banda. Ennyi és nem több.
Teljesen megbénította a titkosszolgálatok ellenőrzését a Fidesz
A Nemzetbiztonsági Bizottságban, úgy tűnik Németh Szilárd a nemzetbiztonságilag kényes személy.
Megfenyegette Vásárhely volt aljegyzőjét Márki-Zay Péter
1000+1 köszönet érte :) Köszike ! => már tudom, hova mentettem :)
Már sokan és sokan kérdezték, mondtam Nekik, majd megkeresem. Kerestem - kerestem, de nem találtam :) Pedig fix-X lementettem és bitos meg is van, de nem volt meg, azért kérdeztem meg ismét :)
Azért is a köszike :)

Tudod erre jó ez a fórum, legalább megbeszélhetünk olyan dolgokat, amely témák a másikat érdeklik, avagy őt is kérdezik erről és így tud segíteni másokon, ingyen és bérmentve. Személyeskedés mentesen, közvetlenül, egymást segítve...Ez így a faintos :) :) :)
Kösz az ismétlésért !
Hotelben balhézott Friderikusz?
Fridivel annó elszállt a ló, de visszafogta magát, a sok - sok pofon-saller után, amiket kapott. Egy beért, meggondolt - megfontolt műsorvezetővé vált -> szerintem. Mely már nem tör olyan összegekre, mely a számológép 'kijelzőjére sem fér rá'-> Árpa könyvében volt, nem tör olyan babérokra, hogy megmondja a világ-megváltás képletét, hanem egy érdekes, ténylegesen a nézőket lekötő, mondanivalóval ténylegesen ellátott, mondhatni jó műsorokban szórakoztatta a publikumot. Azért is írtam, hogy beérett műsorvezető lett, nem is lehetne párhuzamot vonni a mostaniakkal és Vele.
Az, hogy kiakadt, lehet azért is, mert olyan dolgokat mondtak Neki, melyek ezt hozták elő belőlle, de szerintem kizárt. Az viszont, hogy "a szálloda alkalmazottainak is közbe kellett lépniük", na ez vicces lenne. Nem olyan stílusú és mentalitású lenne szentem, ha kiakasztó dolgokat mondanak neki, ezt ténykedje, majd megoldják a bíróságon, mivel Ő olyan. És ez így a jó és a helyes. Tehát ismerve a személyt, ez egy hasbaakasztós - megvezetős cikk :)))
Kövér: Karácsony hasznavehetetlen, Gyurcsány erkölcsi hulla
Ezen személyeskedést pedig előadja egy olyan személy, aki beleavatkozott a Románia-i választásokba, amikor ezzel szembesítették, akkor úgy nyilatkozott, hogy mint magánember van jelen, mely alapján akkor simán lecsukható lett volna!
A személyeskedés amúgy is, primitív jellemre vall, azért is kerülöm ezen ténykedést, de viszont a nyilatkozóról mindent elmond. Azt is, hogy mennyire kell komolyan venni szösszeneteit :)
Deutsch: a választás tétje az, hogy magyar ország maradunk-e
Az április 8-ai választás alapvető tétje az, volt Fürj Tamás, hogy marad-e a fazéknál, avagy talán mehet stadiont takarítani, mely stadion pedig nem veszítette el, a köz jellegét, akár mennyire is azt gondolná.
Megfenyegette Vásárhely volt aljegyzőjét Márki-Zay Péter
@quadrocopter: Csuda tudja, mi folyik ott. Egy biztos, hogy sokan akarják átverni, megvezetni és ez várható is volt. Az viszont, hogy bekapcsolt diktafonnal rohangál, valahogy személyiségi jogokat sért :), főleg úgy, hogy a másik fél nem is tud erről és hozzájárulását sem adta a felvétel elkészítéséhez.
Olvasható volt, hogy kém program volt az Ő és a család gépén is. Szerintem ez is hamuka, mert akkor arról lett volna hangos a sajtó, hogy büntetőeljárást kezdeményezett ismeretlen tettes-tettesek ellen, Btk.-s bűncselekmények tárgyában. De ez valahogy elmaradt...

De ha már itt tartunk, kérdezhetek ? Emlékszel a kamerás felvételek tárgyában beszéltünk arról, hogy jogsértés. Te pedig mondtál egy joganyagot arra, mi lehet a kivétel, a jogsértés elkövetésére. Már egy hete keresem - pedig lementettem, de nem találom ! Rémlik még ezen joganyag Neked és annak beazonosítási száma is ? Köszi, előre is :) !!!
Kósa Lajos: "az egész egy igazi szélhámosság" – egy német hölgy öröksége volt a 4,3 milliárd euró
Nagyon halkan, arra a kérdésre, hogy a közokirat valódi-e, kitérő választ adott ! -> Sőt nem is válaszolt rá ! Arra pedig, hogy a vagyon-nyilatkozatában szerepeltetné, hát az a hét - hónap vicce lenne, mely okirat tartalma is kétséges, egy közokirat fényében, melyet ugye a bíróságnak is el kell fogania, mint valós tényeket bizonyító okmányt.
Tuzson Bence szerint még a Facebook is beavatkozik a magyar választási kampányba
Tuzson Bencének rá kell jönnie, hogy vannak moderátorok, melyek jelzésre leveszik azon tartalmakat, melyek más személyiségi - avagy egy független és még tán demokratikus állam jogait sérti-sértené. Ez lehet, hogy számára újdonság, de ha a szomszédainknál kiverte a biztosítékot ezen megnyilvánulás, akkor nem is kellene ezen csodálkoznia, hogy eltávolították ! Ha erre sorosozik, avagy választási csalást - választásokba történő beavatkozást vélelmez, akkor viszont keresse meg kezelőorvosát - gyógyszerészét !! Nagy hírtelen !
Ismételten lézerkénk elnézést kérhet majd - mint már nem egyszer - többször, egy meggondolatlan - átgondolatlan nyilatkozata tárgyában és itt már az sem játszik, ha netán petikénk berendelné a nagykövetet, egy reggeli löncsre, hogy dumáljuk meg a történteket.

Tetszik tudni a züdet azért, hogy ne feledjük a pirosat, a pirosat pedig azért, hogy ne feledjük a kéket ! Szóval Bence, ha ideges lettél, szopogass kavicsot, ha más nincs, megnyugtat az is...
Az Elios-ügyben válaszokat várnak a kormánytól az ellenzéki képviselők még a választás előtt
Tisztelettel megjegyezvén, akárhányan is vannak léhűtőink, akik még verik a nyálukat, ezen ügyben, nem fognak előbbre jutni, elárulom, egy lépéssel sem !!! Ez nem elfogultság a részemről, hanem a tények, melyek eddig történtek és olvastam, sőt le is mentettem ! Miért, nem tudom felrakni mert én is csak jpg-ben tudtam letölteni és lementeni a közokiratot, így csak leírni tudom a tartalmat, de ha valaki nagyon kívánja, valahova felteszem, hogy meg is tudja nézni, miről is beszélek :
Mesterházy Attila -> a legfőbb ügyész felé a K/19850, K/19852, K/19853, K/19854, K/19855, K/19856 és K/19857 számon iktatott levelei kapcsán kért tájékoztatást az ügyről.
A válaszban ( kelt : 2018.március 01.-én ) szerepel, hogy 2018. január 22.-én rendeltek el nyomozást az ügyben, mellyel ismételten a Készenléti Rendőrség, Nemzeti Nyomozó Irodáját bízták meg és a büntetőügy a 33/2018.bü. számon van folyamatban. " A folyamatban lévő nyomozás során elvégzett és tervezett nyomozati cselekményekről, a bizonyítékok értékelésének eredményéről - a nyomozás érdekeire tekintettel - további felvilágosítás nem adható " Kérem Képviselő Urat, hogy válaszomat elfogadni szíveskedjék...stb. stb. stb.

Azért egy hangyafülnyi megjegyzésem ezen tájékoztató levélhez annyi lenne, hogy arról egy szó sem esik, pedig kellene - kellett volna, hogy ügyészi felügyelet mellett, vagy annak hiányában fogják mindezt lefolytatni !
A Fidesz szerint "az ellenzék 150 ezer magánlakást akar felmérni", hogy oda migránsok költözzenek be
A Ptk.-t érdekes lenne, ha megváltoztatnák, a magántulajdon felezetét :) Avagy ez lenne a hét vicce ???
Ma eldől, előzetes letartóztatásba helyezik-e a pénteken őrizetbe vett Czeglédy Csabát
@F_Viktor: Hatalmasat tetszett tévedni !!!

Én ma találkoztam a tavasszal, állítása szerint Ő lenne most a soros. De mivel mindíg megállítják, ezért késik. Mivel befejezték a 'megállítósdit', jön, sőt süvít már fenénk :) :) Csak a hőmérőre kell nézni :) Belátható igazam - igaza van ! :)
Bódi Sylviről szinte lecsúszik a bikinifelső – brutálszexi fotó a trópusokról
Valaki elárulhatná nekem, hogy Szente Vajk és Bódika, hogy is illenek össze ? Mert ez számomra magas, mint lónak a hátúszás...