Fradigege

Kormány: a 3-as metró megfelel a biztonsági követelményeknek
@human: Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Én tudnék szelektíven hatalmat gyakorolni. Én lennék a legmocskosabb velük szemben, csak hogy érezzék a törődést.
Kelemen Anna meglepő módon próbálja túltenni magát a szakításon
Mindjárt összehúgyozom magamat a röhögéstől. Talált egy nincstelen hajléktalant? Vagy ki a volt pasija? Jó nagy lúzer lehet. Kinek kell ez az izé...? Max egy hajléktalan nyúlna hozzá.
Kormány: a 3-as metró megfelel a biztonsági követelményeknek
Hülyeség a kép. Ez az Astoria aluljáró. Ott nincs 3-as metró.
Ki nem szrja le, hogy a kormány mit mondd?! Államosítani kell az egész pereputtyot-habonyostúl, mészároson keresztül a züllőtt rogánkocsisnémethkósáig...etc-aztán a kis összeharácsolt vagyonukból új Nemzetet építeni. Ezeket meg le a kőbányába, Recsk mellé.
Melania Trump titkos viszonyáról pletykálnak a Fehér Házban
@bencemacska: Valami csehszlovák történet a mutyiban rémlett, ezért voltam ennyire magabiztos.
Melania Trump titkos viszonyáról pletykálnak a Fehér Házban
@Pálinkafőző Rézüst: Nyilván hetero vagyok. Ha nem lenne asszonypajtás, megpróbálkoznék vele. De asszonypajtás, azért jobb és több, tartalmasabb számomra. Ja, és nem szláv. slaves=rabszolgák, ez nem véletlen. :P
Német sajtó: a magyarok megakadályozhatták volna a 71 menekült halálát?
Ja, az afgánok is megelőzhették volna(!), ha lelövik az embercsempészek góréjának anyját még szülés előtt. Mint tudjuk, afgán a csávó. Jó nagy baromság. A szerbek is bűnösek és a görögök is ennyi erővel. Hagyjuk már ezt.
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, a szövetség nem kíván reagálni
@Sámannus: Értem. Azok ezerrel bűzlenek. Csak Katinkát nem lehet éteni. Mindig van valami baja és semmi konkrétum. Konkrétan nem sorolja a bajokat. Kész, baj van, nem jó az egész. Nem látni bele, hogy mi a baja. Legyen ő az elnök. Szerintem arra bazírozik, ha majd abbahagyja az aktív versenyzést. Vagy a férjének veti meg az ágyat az elnöki poszton. Én ezt is el tudom képzeli. Cseh Laci mindent megkap.
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
@Horizont: ezt terjeszti magáról, hogy sváb. Soroksárra betelepedett roma gyerek. Galambos névvel? Látszik rajta. Ahogy öltözködik, ahogy hízik, a habitusa, a vonásai. Roma az.
Mehetnek a kukába a bankkártyák
Ja... a more nem csak a mobilodat, hanem a bankkártyádat is lenyúlja egyszerre.
Általános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el az egész országra
Nyugi, ha a zsírmore a gázosával sütögetni akar, akkor nyílt lángon sütögetni fog.
Ész nélkül öregszik a magyar: tartalékok nélkül, leromlott állapotban lesz nyugdíjas
A kócosfogú selmeczigabika szétfenyegette nemzetünket, majd lenyúlták a magánnyugdíjpénztárat és a picsa eltűnt a gecibe. Ha nem lesz nyugdíj, Isten óvja a mészárosorbán pereputtyokat.
Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő
Amikor káder jancsi újraválasztásáról volt szó, egy bizottsági ülésen az öreg mikrofonja bekapcsolva maradt. Azt suttogta a mellette ülőnek, hogy a zsírmore nem engedi jancsika újraválasztását. Teljesen kiborult az öreg, hogy ez nyilvánosságra került. Nem sokkal utána lett rosszul és már nem tért vissza a közéletbe. Kicsinálta a politika. A zsírmore rendszere. Zsírmorénk élet és halál ura, ott. De nekem nem. Leverem, mint vak a poharat.
Mindenki örülhet, Szijjártó szerint rendkívül előnyös Magyarországnak az együttműködés Angolával
Angolát összeroppantotta az a jó pár évtizedes polgárháború. Baromi nagy lehetőség lehet benne. Délre van tőle a Namíb-sivatag. Apám, azt a sok homokot. Azt dobjátok piacra.
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, a szövetség nem kíván reagálni
Ez még a FINA-t is be akarja dönteni. Ennek mi baja van. Erre van energiája. Tegye a dolgát, keressen minnél többet, élje az életét.
Madonna kidobta a 26 éves pasiját
Na, ez se növi ki a lúvnyaságát. Ugyanakkora ribanc maradt.
Pataky Attila: Sosem voltam hűséges típus
Ügyes vagy Attika. Még az alieneket is megcsaltad. Most le akarnak vadászni, de a világon túli képességeiddel ezt kivéded. Rockervér? Ne röhögtess. Hányszor láttam cigánymuzsikára bazseválni. Ott csattogtatta az ujjait. Öcsééééém.
Apák napja alkalmából az ATV a leghíresebb magyar pornószínészt kapta mikrofonvégre
Choky előljár példával a gyerekeknél, hogy egy igazi kemény faszú csávó. Sportos, cuki és amikor ott a csajokba hatol a filmekben, az aztán az igazi fater. Mit neki a házimunka, amikor anyát és az összes többi bringát lerendezi a nagyvilágban. PFHEEEJJJJ!
Válogatott kézisünk megkérte Kiss Ramóna kezét
Jó nagy palimadár ez a Máté. Ramónácska meg volt Majkának. Ez eléggé leértékeli a buxát nálam. Na, Lékai gyerek, Majkával lyuksógorok vagytok.
Meghalt az Észak-Koreából kómában hazaszállított amerikai egyetemista
Ha a nagy vezető előtt elfingod magad, azért akasztás vagy kutyákkal marcangoltatnak szét. Meg kell őket szórni 2-3 ezer atombombával, oszt jó napot.
26 ezer gyerek nyaralhat az Erzsébet-táborokban a Balatonon
A Balcsi főoligarchája gázoslőrinc, erősen nagy a gyanúm, hogy zsebesmutyi ez a táboroztatás.