Fradigege

Havas kijött az ATV-től, és elmondta, miben maradtak
Ezek az utólagos zaklatási vádak elég bénák. Azonnal kellett volna reagálni. 2 ribancról beszélünk. Nem tök mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb. Legalább elmondhatták volna, hogy a Havas is meg volt nekik.
Ön tudta, hogy ennyit keresnek a villamosvezetők?
Na jó. Én dolgoztam a BKV-nál. A trolisok órabére 1300.-. Kb. nettó 300 ezret visznek haza. 1-2 nap túlórával. Most az Arriva-nál dolgozom. Én szeptemberben 4 nap plusz munkát vállaltam. 373.000.-+28.000.-kafetéria+4x10.000.- forintot utaltak át
441.000.- volt a nettó bevételem. Mondjuk ez volt a rekord nálam. Olyan 200-300 ezer között van a fizetésem. Attól függ mennyit dolgozom.
Most volt bérrendezés a BKV-nál. Közel 300 ezret keresnek a buszsofőrök. 1-2 nap túlórával.
Formás popsit villantott a várandós Luxus Vivien
2 gyerek és 26 évesen nyaral a Maldív-szigeteken. Csípőből bűzlik a csaj.
Formás popsit villantott a várandós Luxus Vivien
Hát bazmeg, erről a csajról most hallottam először. Ki ez? Komolyan, a vezetékneve Luxus? Majd egy pornó oldalon ő rá is rátalálunk. A mama meg majd bőg, hogy nem ilyen nevelést kapott. Taszítanak. Ez nem nő.
Lady Gaga merész fenékfotóval és kilógó mellekkel izgatja rajongóit
Ez a luvnya mindig máshogy néz ki. Egyébként semmi extra nincs a képeken. Mitől lett ő ennyire felkapva? Magas sarkú cipő és a homok. Jó kombináció. Sok energiát és befektetést igényeltek ezek a fotók. Hagyjuk már!
Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja
@qui: Én azt írtam, hogy diszkrét helyen. Itt nem volt vállkendő megemlítve, de Trokán Anna premierlpán az étterem kellős közepén is elővenné a csöcsét. Én nem igazán szeretném, ha a gyerekeim anyja vadidegenek előtt előkapná a csecsét. Mert vannak aberráltak, akik ezt szeretik. Azt hogyan védené ki? A diszkrét hely például: női mosdó, pelenkázó helység, megkéri a pincért, hogy segítsen. És esetleg senki nem szólná meg mégcsak véletlenül sem. De valószínű, hogy exhibicionista. Magamutogató, hogy lám ő anya és ezt így felvállalja. Vállalja, majd recskáznak rá egyet az aberráltak. Vagy az a legszebb, ha egy másik kisgyerek is kajál az étteremben és hangosan odaszól az anyukájának: -Nézd, mama. Az a néni elővette a cicijét. Annak a kisgyereknek is elmagyarázná, hogy ő bevállalós anyuka?
Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja
Szerintem proli dolog nyílvános helyen szoptatni. Mik vagyunk? Majmok? Akkor én is oda húgyozok ahová akarok, inkább kint, mint bent maradjon a szlotty! Ha kell, hát kell. Keressünk azért diszkrétebb megoldást ezekre a helyzetekre.
A Vörösmarty téri betontorlaszok egyáltalán nem akadályoznának meg egy terrortámadást
Én odakötözném a zsírmorét egy ilyenhez. Akkor biztos nekimenne valaki egy kisteherautóval.
Kínos kérdést tett fel egy diák Simicskónak – a rektor elbeszélget vele
Legközelebb majd Simicskó elvtársat kollektíve megis pisilteti a széles publikum. Aztán Simicskó tökéletes nagyvezér beszéde után elterül egy fotelban és kifingja magát, majd a mélyen tisztelt alattvalói elszívják a nemes gázt, kollektíve.
A rendőrség szerint Soros annyira nem veszélyes, hogy nyomozást indítsanak ellene
Ha nem lenne Soros, akkor fétenék a pcsjukat, buknák a választást és elsüllyednének a strómanok az eu-s lóvékkal együtt. Be vannak szrva, hogy elzáródik a csap, ha nem maradnak hatalomban. Lámpavas!
Német bordélyba kerülhetett VV Fanni
Fanni mégis valamilyen relytéjes oknál fogva, a szexmunkát csinálja, kedves mama! Valami akkoris félre sikerült abban a nevelésben. Vagy genetikailag ez van bekódolva neki.
Egy magyar nő tartja rettegésben Róma lakóit
Nagy Lajos királyunk egyik leszármazottja! Nem tűrjük a taljánok felsőbbrendűségét! Tudják, hogy hol a helyük. A foglyokat kéretik Visegrádra vitetni!
Önvezető autókat teszteltek 300 kilométeren Magyarországon
És mi van akkor, ha: -húúúú...bazmeg! Ott vannak a Józsiék. Utánuk kel meni!
-Oké Feri! Itt csinálok gyorsan egy Y-t!
-Bazmeg, be van programozva, hogy Felcsút! A Józsit hívd fel inkább.
Székhelyi József bejelentette: tüdőrákja van
Szerintem a zsidók nácik. Vallják magukról a felsőbbrendűséget. Aki nem zsidó, az goj.
Megölették Jézust. Kajafás és a pilátus mosta kezét. Aztán most hiába próbálják visszalapátolni a szart a lóba. Rendesen tükörbe kellene nézniük és egyenes gerincel ezt vállalni. Nem véletlenül volt a Holokauszt sem. Azt megelőzte egy első világháború lezárása, ami nem éppen volt jó. 10 magyar bolsevikből 9 zsidó volt. És ezt nem felejtették el rá tizen egynéhány évre a magyarok nekik, amit akkor, trianon környékén csináltak. Konkrétan a román hadsereg döntötte be őket, amikor a nagy magyarellenesség közepette Budapesten tivornyáztak. Megjelent az oláh az Üllői úton. Mert be voltak szarva, hogyha a Székelyhadosztály visszaveri az oláht, akkor bebuktatja a bolsevik hatalmat Budapesten. A Székelyhadosztály helyett, az oláh üdvhadsereg jelent meg. Gratulálok neki, és innen csókoltatom a Kohn(kun) Bélát. Érdekes, hogy az osztrákok felé menekült. De ez már egy másik történet. Ennek a bolsevik tivornyának is köszönhető a Holokauszt.
https://kuruc.info/r/6/112988/...
"I don't" – Puzsér Róbert kampányt indított a szexuális zaklatások ellen
Engem is zaklatnak. Cseszlovákia és románia puszta létezése engem zaklat. A felcsúti is zaklat. Nem akar 1000.- euros minimálbért. Inkább a szlottyban tart minket, a geci.
Tisztán keresztény gazdaságpolitikát szeretne egy egyesület
Na, akkor lőttek a szalonnának. A bibliában nincs helye a disznónak. A bort is csak misénél lehet használni. Ezek a dolgok nem szoktak működni, mert gyarló az ember. Szalai Zsolti dobja be a közösbe a vagyonát. Mutasson példát. Na, arra nem fog sor kerülni.
Egy család örökbe fogadná a kórházban hagyott, súlyos szívbeteg kisbabát
A valódi anya és apuka, pedig folytatja a kefélést. Simán szarrá adóztatnám őket. A gyerektartást minimum átutaltatnám az örökbe fogadók számlájára, ezektől a heréktől.