Fradigege

Szétoltják Facebook-oldalán a netezők a KFC-t
Én még sosem láttam biztonsági őrt egy gyorsétteremben. De ez meg már milyen? Ilyet nem tehet. Simán rá lehetne húzni a vízeslepedőt. Fel kell gyújtani azt, ahol lakik. Az ilyennél nem működik a liberális fellépés.
'Mennyi pénzt kapott ezért?" – Orbán élete legkorruptabb ügyével találkozott a parlamentben
@Fradigege: Rájöttem bazmeg! 800 millióért megveszem a General Electric-től a gépeket és 1,7 milliárdért odatolom állambácsinak. Ez van a háttérben!!! Bazmeg more!
Brutálisan nőttek a vezetői bérek Matolcsy jegybankjánál
Még anno, hogy bevezették a bérplafont, aztán sikerült a szocibarát Simort kivági onnan, majd elkezdték megtömni a zsebeiket enyveskezű gecik.
'Mennyi pénzt kapott ezért?" – Orbán élete legkorruptabb ügyével találkozott a parlamentben
A mocsok valamelyik csókos haverja nyerne, és extra profitként felárral nyomná a lélegeztetőgépet. Persze, hogy támad, a more.
"Nem akar jövőre kormányt váltani a Momentum" – csalódott a párt legnagyobb támogatója
Itt csak a polgárháború tudna kormányt buktatni. Ezekkel? Polgárháború? Iphone volt az alvókájuk, Mici mackó helyett. A zsidesz marad.
Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát
Semjén Zsótinak üzenem, hogy a jó keresztény nem élősködik a saját népe és nemzete nyakán ingyen. Ott zabált a Nádasdladányi kastélyban a vadászokkal, ingyen. Zabált! Zsótinak kus van.
Mindenképp kapnak pluszpénzt a nyugdíjasok novemberben, de nagy kérdés, hogy mennyit
@Nessy: Ez egy mindig aktuális fogás lesz. Én is leszek nyugdíjas(remélem nem kapok agyvérzést ezektől). Akkor, majd nekem is elhúzzák a mézesmadzagot az orrom alatt. Ez egy választási trükk. Csak a nyuggerek a pajzs. Ha olyan krv király a gazdaság akkor svéd asztal van reggelire a traumatológián. Vagy az összes kórházban. Itt bukinak a gyíkok. Innen s látszik, hogy fulldoklunk. Ha nem lennének az eu-s pénzek, akkor -1,78% lenne a GDP.
"-Láttjátok! Annyira buli a gazdaság, DIKKKK! Hogy gyorsan mehet a nyuggere
knek 30 ezer."
Nettó or bruttó? Általánosan, az egyik majd lát 2-3 ezret, és a max a 30 ezer.
Ollóval megszúrta vitapartnerét a Jászain – ezt a férfit keresi a rendőrség
Kő, papír, olló játék lehetett.
Tipikus. Úgyis meglesz. Ezek után, hogy ki, miért, mi volt a háttérben, soha nem fogjuk megtudni.
Megint emelte a MOL a gázolaj árát
A zöldlobbi nagyon hatékony. Kíváncsi vagyok mi lesz az alternatíva. Kamionok, vonatok, hajók is dízellel mennek.
Nagy ünnepet ült a Schobert család
Elolvadok! Azt hiszem bepisiltem.
Gondoljunk bele, hogy Lara már 14 éves. Mutter meg ilyeneket ír, hogy: "és Te a pocakomban vígan ficánkoltál, majd èjfèl után úgy gondoltad, hogy nem vársz tovább... elèg volt bent... és jöttél Èpp olyan határozottan, elszántan és tudatosan, mint amilyen most is vagy! Maradj mindig ilyen Tiszta..."
Akarva és akaratlanul csodálkoznék, ha nem villanna be mutter pinája Larának. Hisz 14 évesen mindenki tudja, hogy nem a gólya van a háttérben.
Török Gábor: Németh Szilárd a maga műfajában zseniális politikus
Jó, hát Török Gábor szereti őket.
Gabikám nekem is kiverhetnéd már egyszer.
Mindenképp kapnak pluszpénzt a nyugdíjasok novemberben, de nagy kérdés, hogy mennyit
@Nessy: Ti anno termeltetek, az akkori nyugdíjnak és gazdaságnak. Ma már másként van, 20-30-100 év múlva is másképp lesz. A nyugdíjban lévők nem termelnek 100 évvel ezelőtt sem és 200-3000 év múlva sem. Ezért csak a szavazat miatt van ez. Ezért hazudják, hogy jól megy a gazdaság. Már az előző választások után kezdték ezt a lóvét félre rakni, hogyha majd választások lesznek, akkor ebből megszorják a nyugdíjasokat. Átlátszó trükk. Évtizedek óta ez egy bevett politikai buli.
Petíciót indít Veiszer Alinda, Hajós András és Gundel Takács Gábor az emberséges társadalomért
Megint egy fingfűrészeléssel állunk szemben. Vonják bele a zsírmorét is! Így szart se ér az egész, csak fingfűrészelés. Aztán Simicska és az Orbán nyíltan kúrják egymást meg, a kibékülés szimbólumaként.
Két éve tart a mosolyszünet az Omega és volt gitárosuk között
"Mihály Tamás hazugsággal vádolta zenésztársát, és pert is kilátásba helyezett."
Melyik zenésztársát? A Szekeres Tomikát nem csípi?
A zsírmorén kívül is van élet, mint ahogy az eu-n kívül is. Vagy a Keleti nyitáson kívülis van élet.
Megtalálták a svéd újságírónő levágott fejét
Nem Madsen a gyilkos. Hanem a keze, a kés, a csapóajtó, a fűrészlap, a sós víz, a zsák, mert nem lehet egy idő után levegőt venni benne. Madsen teljesen ártatlan.
Erdei Zsolt jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbánnal a boksz jövőjéről
@quadrocopter: Megnyalta a végbélnyílást rendesen, azért vigyorognak. Zsírmorénak sem viszked a picsája, Erdei pedig kap zsozsót.
Mindenképp kapnak pluszpénzt a nyugdíjasok novemberben, de nagy kérdés, hogy mennyit
Akár 30 ezer! Hoppá! Dehogyis van ennek köze a választásokhoz! Ugyan-ugyan. Ha a strómanok a zsebembe tolják a milliárdjaikat, na jó nem lesz lámpavas.
Visszatérve. A nyugdíjasok nem éppen termelnek, ezért, ha a gazdaság jól "teljesít", az nem a nyugdíjasok miatt van. Tehát a szavazatuk kell a zsírmorénak.
Bokros szerint maga a fasizmus, ahogy Orbán reagált az őcsényi esetre
Érdekes egy zsírmoréra azt mondani, hogy fasiszta. Zsírmore=cigány. Zsidó nevei vannak a gyerekeknek. Nem mindegyiknek, oké. A legnagyobb migránsozó, maga a migráns. A zsidó a legnagyobb zsidózó. A néger a legnagyobb négerező. Megteheti, hiszen közülük való a zsírmore.
Fresh Andi gigamelleket úsztatott a házi medencében
Vigyázni kell ezekkel. Az egy dolog, hogy szingli. Könnyen lehet, hogy sorban állnak a farkak a hálószobában. Egyszerre többen is lerendezik. Jó csaj, kapja majd az ajánlatokat. Ez csak arra jó, hogy legyen egy futó kalandom.
Most itt van a pokol: zaklatják a járókelőket az Astoria aluljárójában
Meg kell őket késelni, oszt jónapot. Van baltám is. Fújja a gázspray-t, ráugrani és torkon szúrni vagy felnyitni a hasát. Egy szemvillanás alatt megoldódna ez a probléma. Vigyék oda pintért, a felbújtót.
Kiszorítják az országból a multi üzletláncokat?
Gondolom 1 nagy multi lesz és majd méreg drágán fogják nyomatni a cuccaikat. A CBA lesz a másik kis pincsi. Csinálja, de az biztos, hogyha sorkerül rá én kiverem belőlük a milliárdjaimat, amivel tartoznak nekem. Simán kiütöm ezeket. A zsírmore 1 fejjel kisebb, mészáros sem nagyobb. Szív alatt nem rúgok.
Áder: a haza minden érte hozott áldozattal még erősebb lett
Káder Jani a megtestesített áldozat. Ott áldoz a zsírmore oltárán az aláírásaival. Ő tőle híznak a zsírcsomók és a pénztárcák. Erősek lettek, mint az egészségügy. Svédasztalos reggelik-tea vagy tejes kávé. 1 szelet kenyér, ha hoztál bicskát akkor 2 fél szelet is lehet belőle akár. Erős ez bazmeg. Az 1 szelet felvágottat molekulára tudod bicskázni, akkor milliárd molekuláris felvágottat kapsz. Az rengeteg. Tapsoljuk meg Káder Jáncsi elvtársat. Batthyány beledobna egy kútba haynau bíróval együtt.
Szinetár Dóra: Down-szindrómás a babánk
Ez a 3. házassága? Ez is mindenkivel kamatyol. Majd a többi gyereke gondoskodik róla. Előnye a kamatyolásnak.