Fradigege

Iohannis: a szászok együtt fogják ünnepelni a románokkal Románia és Erdély egyesítését
Ja, 4. Ezek kitalálták 1918.12.01-én, a nagy egyesítést. 1920.06.04.-én volt trianon. Nem jön ki a matek.
Iohannis: a szászok együtt fogják ünnepelni a románokkal Románia és Erdély egyesítését
1. Nincs már ott szász, mert kilóra eladták őket.
2. iohannis csak egy sima bozgor.
3. Nekem románia nem létezik. Egy lopott valami.
Luxusvillából irányítja a szegénysorsú gyerekek táboroztatását az Erzsébet Táborok alapítvány vezetője
Hornyák elvtárs jó vágósúlyban van.
Úgy tudom, határontúli gyerekeket táboroztatnak ott Zánkán, ebből látszik, hogy a "nagy nemzeti összetartozás" mekkora üzlet. Határontúliak szavazzatok a zsírmoréra, elviszi a gyerekeket nyaraltatni, ők pedig lefölözik a lóvét. Bazmeg! Ezért akasztás járna Mátyás király alatt!
Sportlétesítményekre irányít át a kormány 13 milliárdot
Találtam egyéd hobbit magamnak. Lámpavasra felhúzás. Csányi nem talált 93 milliót a mellényzsebében, inkább a közpénzt szippantja el. És mi ez a hirtelen átcsoportosítás?
Vizes vb: újabb 230 milliós tétel
A betonban van nagy mutyi és az apróságokban. Gondolom 25000.- egy wc deszka például. Több száz milliós hatástanulmány+a földmunka mutyi. Csak az ugrótoronyból indulunk ki, ami Kazany-ban 411 millió-a ruszkinál, aki vadállat módjára korrupt-, akkor az egészet negyedannyiból ki lehetett volna hozni. Sima polgárháború kellene. Engem megválasztotok, ígérem a teljes vagyon elkobzást akasztással és lámpavassal együtt.
Medve marcangolta szét a gondozóját a látogatók szeme előtt
"A látogatók egy csoportja a karámon belül tartózkodott, hogy megtapasztalja, milyen az állatgondozók élete."

Na, most aztán megtudták, hogy milyen az állatgondozók élete.
Plakátrazzia – Lázár János kiadta az országos parancsot
És hogyan néz ki egy szabálytalan plakát? A gyík közalkalmazottakat 90-100 ezerért csicskáztatják. Hülye lennék megmoccani emiatt. Kummantanék.
Vadmalacot lőttek agyon a strandolók szeme láttára a Balatonon
Gratulálok az egész galerinek. Vadászostul és a spicclis bejelentőtől. Ez aztán a precíz megoldás erre.
Jogellenes, de még mindig bírságolnak a köztéri kamerák képei alapján
@sokanvagyunk: Gusztustalankodnak. A legjobb, hogy elkövetsz egy huncutságot és a rendőrség ilyet küldd! Így: HATÁROZAT! Ez ellen áLítólag nem lehet fellebbezni sem. Mert elhatározták. Ez olyan dolog, mintha a mobilommal videóznék szabálysértéseket és hajtanám be a pénzt. A rendőrség által hivatalósított készülékkel lehetne csak bírságolni(lásd: traffipax). Ezek nem hivatalósított felvételek. Ezért nem állja meg a helyét. Ezért mutyi. Én így tudom. De kiskapuk vannak folyamatosan.
Megtalálták az eltűnt nőt, akit férje felismert a híradóban
@1magyar: a facebook is tele volt ezzel, de aztán onnan se derült ki, hogy mi történt, pedig bekóstóltam őket, de semmi. Szerintem vihar a biliben. A csávó megbánta, hogy elverte az asszonyt, vagy tényleg ennyire retardáltak.
Kína elengedte Phenjan kezét?
255 milliárd, nem egy nagy összeg ezen a szinten. Magyarország költségvetése 36 ezer milliárd évente, kb. Egy kisebb minisztérium költségvetése. Az egészségügy 600 milliárddal működne, de csak kb. ennyit kap, amit Észak-koreát megszívatta Kína. Lufi az egész. Majd csencselnek Iránnal és Pakisztánnal. Tengeren nem blokkolják őket. Az cumi lenne nekik.
Siófoktól Székesfehérvárig szinte csak lépésben lehet haladni az M7-esen
Baromi idegesítő. A pöcegödröt(budapest) alig lehet elhagyni péntek délutánonként. Zuglóból 2-2.5 óra alatt értünk át az M7-re. Majd beálltunk a sor végére. Aztán Érd után lejöttünk róla, majd a 7-es főúton ismét beálltunk a sorvégére. Hihetetlen. PÖCEGÖDŐR!
Balog Zoltán: a mega-tárca irányítása nem megy „fenti segítség” nélkül
Lentről a sátán nagyon igazgatja az utadat Togyikám. Ingyenélő vagy, ezt nem a Jó Istennek köszönheted. Ő nem csípi az igyenélőket.
Ismét ég egy felhőkarcoló Dubajban
Minőségi munka. A ferdeszeműeket alkalmázzák szarért-húgyért. Rabszolgaként bánnak velük, lenézik, kutyaként kezelik éhbérért. Hát persze, hogy szutyok munkát fog végezni. Íme az eredmény. Nem érdeke jól dolgozni.
Az ukránok berágtak Scooterre, nyomozás indul
Miért jogellenes? Ezt így nem ártana tisztázni. Bár az egész szutykos ukrán társadalom egy zsákutca. Rohad az egész. A Krím soha nem volt ukrajnáé. Az ukrán nem létezett. Kárpátalja trianon után a csehszlovákhoz csatolták, majd a második világháború után a ruszki által a Szovjetunióhoz. Hogyan lett Ukrajna része? Nem az ukrán foglalta el. Semmi köze hozzá. Sőt, a ruszinok Magyarországhoz akarnak tartozni. Jogilag semmiköze Kárpátaljához ez bűzölgő, erkölcstelen, korcs népcsoport, mint a rothadó ukrán. Undorodom ettől a szutyok néptől. Rabszolgáknak sem jók. Kiírtandó faj. Ezt mondta Hitler a szerencsétlen lengyelekről. Én ezt vallom az ukránról.
Már csak ez segíthet a súlyos állapotban lévő Pécsi Ildikón
Becsavarodott. Én a helyében, mint nyugdíjas piálnék és mennék mindenfelé nyaralni a nagyvilágba.