Fradigege

Újabb reptéri tolvaj bukott le: itt vannak a fotók a rakodómunkás zsákmányáról
@wpym: Legjobb védekezés a megelőzés. Most már mindegy, a gyík bűnhődjön, de el lehetne gondolkozni, hogyha megfizetik a munkaerőt nem hiszem, hogy ez előfordulna. Silány lóvé, silány munkaerő, silány meló és lopás. +lehet szigorítani. Évtizedek óta visszatérő jelenség ez a reptéreken és néha napján a sajtó ráugrik erre.
Újabb reptéri tolvaj bukott le: itt vannak a fotók a rakodómunkás zsákmányáról
Meg kellene vizsgálni a fizetéseket. Szr fizetésért silány a minőség. Muszáj lesz lépnie a "nagyvezíreknek", mert az emberek nem érzik magukat remek formában, hogy hó végére a gázszámla csekk a konyhaasztalon marad. Buszt vezetek. Olyan seggnyalás van, hogy birkapásztor jogsival is kell fogni az embereket. Nem lesz ember, aki vezetné a technikát. Rendes fizetésnél ezt az ember nem kockáztatná. Persze vannak kivételek.
Szirénázó autóban halhatott meg a fiatal rendőr
@dr frédikántor: Együtt érzek. Empátia részemről sem elégséges a rendőrségnek nevezett bohóc klubbal szemben.
Szirénázó autóban halhatott meg a fiatal rendőr
A piros lámpás lesz a hunyó. Azt hallottam, hogy kirepült. Tehát, nem volt bekötve. Részvétem.
Macron felszólította Putyint, hogy tegyen meg mindent a szíriai humanitárius helyzet romlásának megakadályozására
Macronka! Gondolkodj! Putyin zsebre vág. 64 éves picsát kúrogatsz. Ki fog halni az örökség. Zsákutca a génállományod.
Tuzson szerint nem fog enyhülni a "Stop Soros" törvénycsomag, sőt, akár szigorúbb is lehet
Dikkk...
Bencike megcsinálta a tutit. Kurva jó állása van. Nem semmi. Hasznos tagja, a Magyar társadalomnak. Ezért kap a zsebünkből is fizut. Szerintem együk meg a hülye gyereket!
Pataky Attila: Nevetséges a nyugdíjam
Ez a csávó kész! Én szívesen alkalmazom tökvakarónak, vagy papírnehezéknek, esetleg ajtóütközőnek. Menjen, és kérjen részvénycsomagot a mészáros&mészáros kft.-től. Ott van lóvé. Borsodi lúzer!
Leslie Mandoki és Desmond Child együtt bulizott
Mennyit lobbiztak ki a fiúk a Magyarok zsebéből. Volt MOL szponzoráció? Vagy MVM?
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Ez a "havasibercike", heteroszexuális? Nem tudom mi van, de valami van. Ez a szar biztos, hogy nem férfi. Szerintem a gombák és a harasztok felsőbbrendű lények, mint ez a végbéltermék. Szívesen hazudom az igazságot, TE gyökér bercike! Ha találkozom vele, ígérem, hogy 5 perc után sírva veszi ki a szájából a farkamat! Kutyaeledelnek is büdös, ez a hülye gyerek!
Romániában újabb négy halálos áldozatot szedett az influenza
Ez béna hír. Itt is elő szokott fordulni. Ez olyan, minthogy kora tavasszal előfordul a talajmenti fagy. Mivel vannak öregek, akiknek az immunrendszere nem a legjobb, könnyen meghalnak influenzában.
Megölte magát a gyerekpornó-birtoklással vádolt színész
Mondjuk nem ártana utána nézni, hogy honnan vannak fenn azok a képek a neten, ha már a titkos szolgálatok, minden szrt le tudnak nyomozni, ezek még mindig elérhetők.
Elfordultak családtagjai a szegedi tanárnőtől, akit diákja ejtett teherbe
Mivel nem vetette el a magzatot, így ez kiderült. A család elfordult. Szerintem leszrja. Tanár néni nem volt otthon rendesen karban tartva. Szerintem, otthon apucinak ez egy elég nagy fricska.
Bakondi: meg kell állítani a migrációt
Tehát nem sikerült a migrációt megállítani. Pedig kommunikálják rendesen, csak néhány tízezret a gazdája beengedett. Az oláhok a Szkelyföld határait őrzik maximum, hogy el ne szakadjon tőlük.
Martin Schulz: az EU nem léphet a nemzetállamok helyébe
A 8 általánosos alkesz prófétálkodik. A német tőke azért betrollkodott a közép-kelet európai régióba, hogy a piaconak odabsszn és saját piacot hozzon magának létre. Lásd: Cukoripar.
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Beszarás. Van még néhány milliárd a vejkó és lőrincke zsebében. Elhányom magamat ettől a véglénytől, komolyan mondom!
Felesége szabad utat adott Szente Vajknak Bódi Sylvihez
Bódi Sylvi ezt a kisgyereket pohár vízként fogyasztja el a desszert mellé az ágyban. Jó nagy lúzer gyerek. Sylvikénk több fszt fogott, mint kilincset. Jó lesz a hülye gyerek arra, hogy Bódikánk megállapodjon. Előre borítékolom, hogy Sylvikénk hordja a kapcsolatban a nadrágot.
Orbán pénzt kért a néptől, 186 millió forintot kapott
Kolontári iszapkatasztrófára is összegyűlt 9 milliárd. El is tűnt. A sok birka pedig el van ettől kábulva. Soha nem fogja a Soros-terv elleni kampányra fordítani. Lúzerek.