GeoCravker

Amerikai nehézbombázók repültek el Észak-Korea partjai mellett
Majd csak sikerül kirobbantani a háborút...
Trumpnak nagyon jól jönne. a világ meg beledöglene
Gyurta Dániel: Budapestnek jó esélye lett volna a 2024-es olimpiára
Gyurta, aki visszalépett teljesítmény nélkül Rióban és aki miatt bukta a VB-t a váltó-csapat inkább ne beszéljen sportról. Mennyen el szépen dzsigolónak. arra talán még jó.
Mindenki nyugodjon le: még mindig él a homeobogyókat túladagoló magyar orvos
Azért egy kicsit mókás, hogy a pszichoszomatikus betegségeket elismeri az orvostudomány, de a pszichoszomatikus gyógyszereket (incl. placebók) viszont alig.
Ha valaki egy áttételes tüdőrákból akar így felgyógyulni, az bele fog halni. De pont az elalvássegítés az, ahol nagyon is hatásos lehet. (nagymamám pl. esküdött rá, hogy neki egy kockacukor elalvás előtt segít a nyugodt alvásban).
Palvin Barbara Neymarral töltötte az éjszakát.
Most, hogy ezt a fontos, a világpolitikát alapjaiban befolyásoló hír megjelent és az eset kitudódott, máris jobb a nap.
Jó, tudom, az "én időmben" sem tombolán nyerték a gyereket, és a kupik az ókortól jó üzletmenettel bírnak. A diákok meg annak idején is elfantáziálgattak a celebekről egy (papír)zsebkendő társaságában. Úgyhogy fel-fel vidám maszturbálók. Vár titeket a kies kolumnák zaftos világa. A fotelforradalmárok mellé zárkózó zsebhokibajnokok, ajánlásával.
Közerőszak-tevés a hungarobarakkban
@karma1: négy éve sem volt olyan erő, párt, ami megpróbálta volna... :-(
Orbán, KÉSZ
@Kookas: Orbán amúgy is csak előválogatott közönség előtt lép fel
Gulyás Mártonék meglátogatták az Origót és a Ripostot
Egy szerkesztőség munkáját lehet szeretni vagy nem szeretni. De az épülete/irodája ettől még nem közterület.
Gulyás meg hivatásos provokátor. Szerintem.
Lezárták a nyomozást a Teréz körúti robbantó ügyében
@cs.n.: Aki egy stukker miatt robbant, az hülye. Vagy nem szöges csőbomba volt és akkor a rendőrség hazudik, vagy szöges csőbomba volt, és akkor vajon a darálthúsból gondolta előszedni a fegyvert. Mármint ami maradt volna belőle?
Egyébként kizárt, hogy szöges bomba volt. Akkor, bármennyire is sajnáltam volna, de egyik rendőr sem marad életben. De a környéken sem sokan.
Senki nem mondja ki Brüsszelben, de Orbán győzött
@durbincs: Nem kell. Azt sem elismerned, hogy a Politico csúsztat. Elvégre Te sem teszel mást.
Senki nem mondja ki Brüsszelben, de Orbán győzött
@karma1: AZ érdekeket nem tudom. De ahogy a villásfarkúnak is írtam: a kiragadott mondta szövegkörnyezete egy kicsit árnyalja a képet
Senki nem mondja ki Brüsszelben, de Orbán győzött
@durbincs: Az EU-s leirat alapján az Olaszoknak köszönte meg elsősorban az erőfeszítéseket, ha már. Valamint a vízbefúlt tömegek miatt tartja indokoltnak, hogy észak-afrikai területen próbáljanak segíteni.
Érdemes a szövegkörnyezetét is elolvasni annak az egy mondatnak, amit a politico kiragadott.
Senki nem mondja ki Brüsszelben, de Orbán győzött
@karma1: "We are now protecting Europe's external borders more effectively. Over 1,700 officers from the new European Border and Coast Guard are now helping Member States' 100,000 national border guards patrol in places like Greece, Italy, Bulgaria and Spain. We have common borders but Member States that by geography are the first in line cannot be left alone to protect them. Common borders and common protection must go hand in hand.
We have managed to stem irregular flows of migrants, which were a cause of great anxiety for many. We have reduced irregular arrivals in the Eastern Mediterranean by 97% thanks our agreement with Turkey. And this summer, we managed to get more control over the Central Mediterranean route with arrivals in August down by 81% compared to the same month last year.
In doing so, we have drastically reduced the loss of life in the Mediterranean. Tragically, nearly 2,500 died this year. I will never accept that people are left to die at sea.
I cannot talk about migration without paying strong tribute to Italy for their tireless and noble work. This summer, the Commission again worked closely together with Prime Minister Paolo Gentiloni and his government to improve the situation, notably by training the Libyan Coast Guard. We will continue to offer strong operational and financial support to Italy. Because Italy is saving Europe's honour in the Mediterranean."
http://europa.eu/rapid/press-release_SPEECH-1...

Ez nem igazán a politico columnistáját igazolja.
Fidesz: egy ágyban a frakcióval
@kakaósbögre: S ezek a számok csak emelkedni fognak, mert nagyságrendekkel többen mennek ki, mint ahányan visszatérnek.
Kémügy aktáit hozná nyilvánosságra a Fidesz a kampányban
@tudode: Az olajügyeket nem fogják nyilvánossá tenni.
Mert akkor esetleg elmennének a szálak Pintértől az aranykéz utcáig. Ezt meg ugyebár nem annyira szeretnék.
Kémügy aktáit hozná nyilvánosságra a Fidesz a kampányban
Egyébként elég sokáig tarthatott ezek szerint előállítani a dossziét :-)
Kémügy aktáit hozná nyilvánosságra a Fidesz a kampányban
Aztán majd szép csendben elkussolnak, mint pl. az önkormányzati választásokra előrángatott Molnár-ügy után. Orbán feján annyi vaj van, hogy hatszor meggondolja mikor mit mer nyilvánosságra hozni. Sok önjelölt népvezér hitte magát sérthetetlennek. Egyet keleten szü szerint megsértettek. Némi ólommal.