GeoCravker

Vasfüggöny, vasfüggöny, te csodás
@Nessy: S Bajánál délebbre nem mehetsz, csak ha igazolod, hogy már nagyid is Vaskúton született. Anno átéltem ilyet (nem engedtek ki a Bajai vasútállomásról). A tervek extrapolálásából ez következik
Már 2014-ben is bojkottálni kellett volna a választást
@peterkelemen: Mint fentebb írtam: a vakaródzás otthonmaradás nem teszi Orbánt vesztessé. Egyébként ugyanezzel a rendszerrel le is lehetne mosni Orbánt. Csak ehhez ellenzék is kellene.
Már 2014-ben is bojkottálni kellett volna a választást
@peterkelemen: Aki otthon marad a tökét vakarni, az is Orbánt legitimálja majd
Bojkott: Még mindig, már megint
@durbincs: Ha te itt vagy, nem kell molylepkét várni :-)
Már 2014-ben is bojkottálni kellett volna a választást
@peterkelemen: A Bartus által pártolt passzív, tökvakarós bojkott legfeljebb a Fidesz erősítésére jó. Ez 2014-ben is így volt. Elhiszem, hogy van za a távolság, ami érthetővé teszi az ostobaságot, de ettől még a nagyvízen túl is szabad gondolkodni.
Egy valós, aktív bojkotthoz pedig nincs egy ellenzéki pártnak sem ereje.
Egyébként ezt 2014-ben is megfutotta az ami népszava. a demokratikus vitának az egyik eredménye az volt, hogy megszünt a kommentelési lehetőség (demokratikusan), aztán el is költöztették a mpostani címre.
Nem először rúgták ki az idős beteg előtt szexet imitáló nővérkét – a nőnek iskoláskorú fia van
@csyzyke: Írod: "hogy ne tudjanak szólni, hogy az ilyesmi nekik nem tetszik."
Ezt követően próbáld meg értelmezni a mondatot. "akik a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban egy idős, magatehetetlen asszony mellett szexet imitáltak, "
Különös tekintettel a "magatehetetlen" szóra.
A nagy felfedezés: amerikai tudósok rájöttek, hogyan hódították meg a Földet a virágos növények
Azért persze nem árt tudni, hogy a fotoszintézisért nem a sejtek, hanem az azokban élő endoszimbionták (kloroplasztiszok) felelősek. Érdemes tudni, hogy a virágos növények nem az illusztációként mutatott babbal indultak, hanem a zárvatermő jelleg megjelenésével. A hatékonysághoz ugyanakkor nagyobb besugárzás, magasabb átlaghőmérséklet is kell. Ezért a szélsőségesebb helyeken a nyitvatermők, és tőlük lefele elég verhetetlenek. (tundra-erdők fenyvesei, hőforrások bacijai, stb.)
Kilenc oroszlánkölyköt kellett elaltatni
"Szerinte ez az eljárás teljesen természetes egy állatkertben, amennyiben beilleszkedési problémák merülnek fel."
A nagy állatkertben is be kellene vezetni?

Philip K. Dick: Az előszemélyek (1974)
A nélkülöző Paudits Béla havi 70 ezerből él
@Eladott Ország: Olyan ünneprontó vagy. Szombat van. Uborkaszezon. Erre Te még ezt is elrontod :-)
Le kellett zárni az Emberszabásúak Házát a bunkó módon viselkedő emberek miatt az állatkertben
Pierre Boulle tudott valamit. De az emberek egy részével valóban helyet kellene cserélnie az állatoknak. A kétlábú, szárnyatlan állatoknál kevés rosszabb történhetett a Földdel.
Gaia már dolgozik a problémán...
Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
@Horizont: A nemi erőszak egy hivatásos prosti ellen is megáll, ha ott és akkor nem akarja.
Sárosdi mitől is jobb, hogy amíg futott Marton szekere, addig hallgatott, míg most, hogy neki már csak az exhibicionista színpadi pucérság maradt, míg Marton kikopott a színházi hatalomból, hirtelen zaklatott lett?
Sárosdi viselkedése egy tipikus büroprostié.

Ezért tartom fenn azt a véleményem, hogy vagy egyenlő mércével mérik az eseteket, vagy az előítéletek győznek. ld. "egy ilyen ribanc lotyót " .

Alkalmasint az ilyen minősítésekről jut eszembe az a régi vicc, hogy az a titkánő a céges kurva, aki mindenkivel lefekszik. Kivéve azt, aki lekurvázza.
Meghalt Elza néni, Soros György megmentője
Nyugodjék békében a néni.

Már előre félek azoktól a fidesznyikektől, akik szerint erről is Soros tehet, mert így tünteti el a tanukat.,
Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
@Horizont: Ha nem veszed észre, hogy gyakorlatilag látatlanban igazat adsz Sárosdinak, de hiteltelennek tartod Baukót, az furcsa. Az is, hogy ezzel automatikusan itélkezel az egyik irányba a bűnös, míg a másik irányba az ártatlan irányába, azt is furcsa, hogy nem veszed észre.
De abban igazad van, hogy ezek a jelenségek a jéghegy csúcsai. Viszont ezek a hiteltelen celeb-ötpercek nem segítik, hanem gátolják a jéghegy olvasztását.
Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
@Horizont: "Sárosdi indított de nem egyedüli volt. Csak nem vállalták a nevüket csak a sok történet hangzott el."
Köszi. Ezzel el is mondtad a lényeget. Nem érdekel, hogy igazolta-e bárki (lemondani egy sikeres, ámde alaptalan karaktergyilkosság okán is lehet). Nem érdekel Téged, hogy mit bizonyítanak. Hiszel az arctalan, névtelen vádaskodóknak, mert szerinted Baukó egy ribanc, és Havas egy szent.
Innentől, bocs, de nem vitatkozok. Számomra a jogállami megoldás nem a nyilvános lincselés, hanem a jogszerű eljárás. Ha Sárosdi "művésznőt" húsz évig nem zavarta, akkor gyanítom nem egészen ártatlan az ügyben. De ha az, akkor is fura a hallgatás. Nem érzem, hogy bármelyik hölgynek vagy bármelyik uriembernek jobban kellene higyjek, mint a másiknak.Havasról is tuható, hogy bárkit megdugott, aki kéznél és faroknál volt. Martonról is. Baukóról is tudható, hogy nem volt apáca, de Sárosdi sem. Ráérek a megkövezéssel a bírói ítéletig.
Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
@Szeparepa2: A magam részéről SENKI esetében sem szeretem a bemondásos ítélkezést (vö. koncepciós perek). Marton sem szent, és Havas sem az. Ha a dolog megtörtént, akkor mindkettőt ítéljék el. De csak akkor, ha igazolható.
Nekem személy szerint a 10-20 évről előrángatott sztorik sem teljesen hitelesek. Különösen, ha több olyan motivum szerepel benne, ami színi előadásokon már "elpróbálásra" került. Számomra, amíg nem bizonyított, vagy erősen valószínűsített az eset, addig Sárosdi pont olyan celeb, mint Baukó. Az árfolyamát sem ismerem egyik kartársnőnek sem.