GeoCravker

Nagyméretű szállítmány miatt lesz áramkimaradás Budapest és Gyöngyöshalász közt
@durbincs: A kegyeletsértő mit jelentz.
Ön egy kegyeltje valakinek, és most ahelyett is meg van sértődve?
Esetleg a túlvilágról intézkedik?
Nagyméretű szállítmány miatt lesz áramkimaradás Budapest és Gyöngyöshalász közt
Költöztetik a csillebérci reaktort? Vagy mi a fenét visznek oda a világcentrum városba, ami ilyen böhönc és nem lehet megbontani, helyben összeszerelni, stb.
Nagytakarítás volt a YouTube-on, ötvenezer videó esett áldozatul
@karma1: Tudodo milyen macerás megszerezni egy listát ezekről? Majd az eltávolításukhoz megszerezni a szolgálatok engedélyét? Netán Sorosét?
:-)
Friss felmérés szerint nem befolyásolja az MSZP esélyeit Botka visszalépése, de nagyon jól megmutatja, mekkora káosz is van a párton belül
@Béla333: AZ LMP legfeljebb annyit bizonyított, hogy belső diktatúrát tart fenn (ld a kiváló pártokat, leszalámizott tagságot cikk-cakkos vezetőséget. Azaz a Fideszhez képest lehet más a populizmus lozungkészlete, de a politika nem igazán lett más. Amellett egyike a senkivel szóba nem állóknak az "ellenzéki" oldalon. Miközben elég informális gesztust gyakorolt a komány felé a megalakulása óta ahhoz, hogy személy szerint az ellenzékiségét is kétségekkel kezeljem.
Vonulj vissza Feri, segíteni kell!
@bencemacska: Akkor bocsi az indextől . Köszönöm:-)
Vonulj vissza Feri, segíteni kell!
@Béla333: Kedves Béla. Ne told túl azt a bicajt :-)
Vagy akkor, ha csak az utolsó, láthatóan különálló mondatok jutottak el, töredékesen a szemed mögé, akkor legalább ne propagáld.

A beírás többi része ugyanis a 2014-es választások előjátékáról és a párhuzamokról szól, ha nem tűnt volna fel. Esetleg Te is a Holrdról érkeztél némi Alzheimerrel? Ha Te írtad az Index szövegét, akkor nyugodtan ved magadra ezt az inget,.
Vonulj vissza Feri, segíteni kell!
"És – pont, mint négy éve –, amilyen ütemben javítja Gyurcsány Ferenc a saját helyzetét az ellenzéken belül, abban az ütemben amortizálja a baloldalt "
A zIndex publicistája vagy nem élt négy éve, vagy a Holdon volt, vagy Alzheimer-kóros. Esetleg az olvasóit tekinti annak. Esetleg hülyének.

2012-13 teléig pont arról szólt a történet, hogy a Szigeti-Juhász-Mesterházy trió, Bajnai statisztériájával kisajátította magának a kétvezérfejű ellenzékiséget. Megpróbáltak kiszorítani mindenki mást.
A helyzet csak annyiban hasonlít, hogy az Együtt (senkivel)-Mesterházy'sSZP Gyurcsányt és nem Orbánt akarta mindenáron leváltani. Ahogy Botka is. Ebbe most Botka úgy belebotlott,. hogy az MSZP is dögrovásra került. De nehogy már a DK tehessen arról, hogy nem hagyta bedarálni a pártot egy mákdarálószerű antidemokratikus nyüzüge által. Akinek (Botkának) a bukás pillanatában sem volt programja azon kívül, hogy vesszenorbánésgyurcsány. Ahogy az orbáni kézfogáskor sem Szegeden.

Mondjuk sosem fogjuk megtudni, hogy Botka milyen ígéreteket kapott cserébe. Ahogy azt sem, hogy a formálódó Jobbik-Fidesz-(LMP) koalícióban ki milyen pozíciót hasított ki magának.
Pornófilm helyszíneként tűnt fel a Jászai Mari tér és a Margitsziget (18+)
A szemfüles médiamunkás pedig prüdériától eltelve, az undor feltünő jeleit mutatva, puszta véletlenségből nézte végig egy nyitóoldal teljes kínálatát :-)
Orbán köszönete Sorosnak: Gyűlöllek!!!
@Hellcat: Beleértve azt is, hogy a szakdolgozata is már egy okádék volt.
Szanyi Tibor durva célzást eresztett meg a Marton-üggyel kapcsolatban
Korábban is emlegettem, hogy Schilling könnyelműen ment a napra és küldte napozni a nejét.
http://propeller.hu/itthon/3313827-marton-ugy...

Azért, ha bármelyikük szerepet kap a Vígben ezután, akkor legalább nem lesz céltalan.
Orbán Viktor elment Luther sírjához
A hírből kimaradt: Luther, miután prögésében átfúrta magát a takaró rétegeken, kijött a sírból, és úgy homlokon csókolta a szeretett vezért, hogy a fal adta a lelki másikat. Ott beleütközött Orbán a korlátaiba, és azóta is ott vergődik a korlátolt világában. Így hazafele megcélozzák Grázot, hogy valami gyorstöltést végezzenek a kisült elemeken.
Zaklatásos fárasztással az erőszakért
@micfild: A pedofil ügyre gondolsz? Pont erről van szó. Sajnos.
Zaklatásos fárasztással az erőszakért
@karma1: Majdnem biztos. Mert ahogy előjöttek, úgy el is tüntek. Schillingnek senki nem tette fel a kérdést. hogy kedves rendező úr, magácska hány celziuszig napálló a füle mögöttivel?

A "Luzer" azért teljesen luzer, mert ha ott és akkor valaminek nincs dramaturgiai szerepe, akkor az a maszturbálós jelenet. Az egész nem több egy öncélú, magamutogatós betétszámnál. Összefüggsében is sokkal többet mondott volna egy sejtető rájátszás a sztorira. De akkor kutya nem veszi észre Sárosdit a színpadon. Így meg (sajnos) igen. Ismerek, ismertem negyvenes nőket, akik igazi bombázók (bikiniben is). Lilla nem az, és akkor még finom vagyok.
A köze a kettőnek ott van, hogy enélkül a martonozás nélkül Lillánk egy nagy senki maradt volna. Egy közepes tehetségű színésznő marginális helyeken, marginális darabokban. Ahogy a férjéről is legfeljebb a bennfentesek tudták, hogy a világon van.
Zaklatásos fárasztással az erőszakért
@karma1: A miért 20 év? kérdésére több válasz is lehet.
AZ egyik pl. az, hogy ameddig a nagykutya nagy kutya, addig tudja egyengetni is az életpályát. Amikor a művésznő helyett van fiatalabb, és nincs az az ágy, amitől tehetségesebb lenne, és időközben az oroszlánnak is lazulnak a fogai, akkor minden megkeseredést bele lehet adni az utolsó esélybe, hogy meg legyen az a pár perc, pár nap.

Az a felelősség meg hiányzik, hogy ezzel a felhajtással a hétköznapi erősuzakok elől is leveszi a jogos(abb) érdeklődést. A pedofil balhé lábjegyzetté válik. A celeb majdnem-megszopatásán meg hetek óta pörögnek a portálok.

Egy másik, gonoszabb opció.
Sárosdi annak a Krétakörnek a környékéről jött, ahonnan az ellenzéket provokatívan megosztó Gulyás Marci is. Eddig a krétások túl sok támogatást, pozíciót nem kaptak Orbántól. Ha most megszalad a cerzuza, akkor ...,
Vajon kinek is az érdeke a felhajtás, ami elviszi a fókuszt a választások előtt???

Miközben azt sem hiszem, hogy Schilling szent lenne. Ha holnap (után) róla is kiderül, hogy beakasztott pár táncoslánynak (a ruhájába egy csipszt természetesen), akkor a most annyira hangosak hol lesznek?
„Ha már felhúztál, be kell fejezned” – gyermekeket molesztálnak, következmény nélkül
"Amikor pedig van, mert például most is fut egy olyan ügy, ahol valamiféle anális behatolás történt a gyereknél, akkor az orvos rendszerint azt mondja, hogy keményebb széklet okozhatta a sérüléseket. "

Na ezt az orvost kell azonnal elhajtani kapálni. Ha a sérülés irányát és természetét nem képes megítélni... (Az egyik bentről megy ki, a másik meg fordítva) Egyébként az ilyet urológus szokta vizsgálni. Anno az ifjúságvédelmiseknek ezt oktatták is.
Szerintem nagyobb gond, ha gyermeknek nincs olyan felnőtt kapcsolata (tanár, szülő), akinek el merje mondani.

"Egy ifjúságvédelmi ügyekkel foglalkozó rendőrségi forrásunk szerint akár másfél-két évig is húzódhat a ceglédi ügy. A nyomozati szakot meghosszabbíthatják ügyészi engedéllyel, újra és újra behívhatják az áldozatokat. "
Valami nagyon megváltozhatott. nem olyan rég ('10-'11) még azt okították, hogy gyermekpszichológus jelenlétében, a szülő beleegyezésével (ha ő a gyanúsított, akkor a gyámügyével) két fedett kamerás felvétellel és hangrögzítéssel, de egyszer kell tudni megoldani a gyermekkorú sértett kihallgatását.
Zaklatásos fárasztással az erőszakért
@Nessy: Orbánnak ez az egész kapóra jön. Elviszi a shót
Zaklatásos fárasztással az erőszakért
@Csizmás Kond: Jelenleg ezek az ügyek jórészt felejtéshatáron levőket illetnek. száz évekről. Valószínűbb az önreklám igénye.
Gregor Bernadett először beszélt szexuális megaláztatásairól
Lassan ott tartunk, mint a melegekkel korábban: nem is igazi rendező, akinek nem volt egy kis kalandja legalább a saját nemével, és nem is igazi művész akit nem zaklattak legalább egy kicsit.

Az meg különösen jópofa, amikor olyanok jönnek zaklatástörténetükkel, akik a karrierjük érdekében több f..t fogtak, mint kilincset (Sárosdi, Gregor, és még jó páran).