Jozefina

Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
"https://kolozsvaros.com/2017/06/13/csak-ez-az...

megnyugtatásul valóban érdemes elolvasni.
Mellesleg csak megjegyzem, hogy Erdélyben is lesz felvonulás a hírek szerint. És miért ne?
Nem értem ezt a fergeteges gyűlöletet, ami körülveszi ezt az amúgy karneváli, szórakoztató, felvonulást. Itt senki nem csinál semmi olyaz, ami a hálószobába való.
Kicsikét kéne távolabb tekinteni. Persze nem putyin és erdogán irányába. Minden városban egy külön - szinte turisztikai - esemény ez a szórakoztató, bohókás parádé. A város főpolgármestere, a rendőrkapitány, meg más elöljárók mennek a menet élén és semmi pánik, semmi rendbontás. Érdekes módon rohadtul vallásos országok ezek. Interneten böngészve számos példát lehet találni. A cirkuszban, a színházban hosszasan tapsolnak hasonló jelenetekért. Akkor mi ez a nagy gyűlölet, félelem?
Ahelyett, hogy vallása, párthova tartozása, uram bocsá szekszuális irányultsága miatt egy nemzet esik szét és hullik porba, mert nem vagyunk egymás iránt toleránsak, inkább arra törekednénk, hogy együtt építsük, szépítsük ezt a kis Kárpát-medencét, ami az otthonunk. Kivétel nélkül mindenkié!!!
Két kisgyereket sodort el a Duna, egyiküket még keresik
Tragédia!!! A szülők hol vannak ilyenkor? Egyébként azt sem értem, hogy a Dunának ezt a szakaszát miért nem építik ki normálisan szabadidő helynek, ahol a Dél-Budaiak és gyermekeik biztonságban élvezhetnék a természet adta szépségeket. Felháborító ahogyan a Duna Budafoktól kezdődően kinéz!!!
Anyukája mentette ki a vízbe pottyant kiselefántot
Na ez az amit a revolúció során nem nagyon sikerült nekünk embereknek átvenni. Nagyon jó példa mind a mai napig. Valóban megható felvétel!
Elsöprő többséggel fogadta el a lengyel alsóház a marihuána orvosi célú felhasználását
Legalább egy kicsit rugalmasabbak, min a mi honatyáink, honanyáink. Nekik elég az alantas plakát cirkusz is.
Orbán Viktor miniszterelnök, mától tegezlek
Nagyon visszafogott indulatmentes, értelmes iromány. A baj, hogy kevesekhez jut el a fidesz-kdnp által lenyúlt sok-sok média hányában.
A "bűnök" felsorolása persz nem lehet teljes. (pl. magánnyugdíjak ellopása, állami főldek stb. jórészt orbán közeli cégekhez lavírozása, éh-, vagy fagyhalált halt emberek, devizahitelesek teljes tönkretétele, stb.
Csak reménykedni lehet abban, hogy egyszer egy valódi vádirat, majd mindezeket összefoglalja!!??
Orbán: minél többet ad fel hitéből és a kultúrájából Európa, annál gyengébb lesz
Európa attól lesz gyengébb, ha minél tovább Eorópában marad. De a nagy keleti nyitás majdcsak elszippantja az ellopott milliárdokkal együtt!!!
Kitiltották a sörbicikliket a VII. kerületből
Szerintem nagyon jó ötet, már mint a sörbringa! Csak kicsit kutúráltabban kéne csinálni.
Mindenki örülhet, Szijjártó szerint rendkívül előnyös Magyarországnak az együttműködés Angolával
Szeretném látni ki az a magar vállalkozó, aki ide megy beruházni, vállakozást nyitni?? Talán az EU-ban kéne partnereket keresni! Van lehetőség bőven! Ennek a sekély agyúnak afrika kell, ahonnét menekülnek az emberek.
Csak Magyarország felelősségét nem keresik a halálkamion perében
Felháborító a vádirat, hogy a magyar állam (TEK, Fő rendőr, stb...) felelősségét nem firtatja. Ha időben közbeléptek volna (erre meg volt minden lehetőségük) akkor ez a tragédia nincs. De nem tették. Vajon miért? Valahol, valakinek döntenie kellett erről! Szerintem a németeknek tök igazuk van ez ügyben.
Németh Szilárd: aki nemet mond a plakáttörvényre, a fekete pártfinanszírozásra szavaz
Ez a szerencsétlen inkább Csepelen tenne rendet, mit hogy állandóan baromságokat mondjon. Tudomásul kell venni, hogy a plakátmutyi megbukott. Remélhetőleg ez kiderül a pénteki szavazáson, ha az ellenzék valamennyi tagja (beteg, nem beteg, szabadságon van, vagy nincs) ott lesz a szavazáskor és véletlenül sem igen gombot nyom,
Kemény fordulat: Botka teljhatalma miatt vizsgálatot fontolgat több MSZP-s
orbán ellen csak a Botka jelenlegi stílusával lehet fellépni. (Ugyanazt teszi mint Gyurcsány.) A sok szoci tagnak ha nem tetszik, mehetnek a süjjeszzőbe. Inkább mennének ki vidékre és világosítanák fel a sok szerencsétlent, akiknek csak a kormány média jut hírforrásul. Ha a választásokra kerül sor gondolom Botkára szavaznak a jelenleg bizonytalanok is és igazából nem az mszp-re. De a kettő csak együtt működik. A választások után valószínűleg stílust vált, hisz a szegediek sem ezt az oldalát ismerik. Szóval mszp összefogni és irány Botka után!!!
Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő
2010-ben ismét a Fidesz-KDNP közös jelöltjeként szerzett mandátumot. 2014-től pedig az igazságügyi bizottság elnöke és a törvényalkotási bizottság tagja volt.
Mégis csak van igazság!!!
Kerékgyártó István: Eláruljam, hogy nevezik Orbánt a háta mögött?
Remek riport Kerékgyártó Istvánnal. Nagyon érdemes elolvasni és ha valaki tud, akkor még el is gondolkodhatna az elhangzottakon!!!??
Pápai Joci és a melegek ellen fognak össze a vecsési szélsőjobberek
Jó nagy káposztafejű bunkó élhet vecsésen. A káposztalé az agyukra ment.
Ez is azaz eset lesz, mint a zárt térben szállított menekültek esetében, akik végül szörnyű kínok között haltak meg. Mindenki (mármint az illetékesek) tudott a dologról, de meg nem akadályozták a tragédiát.
Itt még időben léphetnének és kicsit rácsmögé tehetnék a nyiltan fenyegetőző bandát, mielőtt ebből is tragédia lenne.
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
Kósától mi várható más!!! Csak mondaná melyik MSZP-st vette meg kilóra, akkor még hihető lenne, de addig nyilvánvaló hazugság, amit mond!!! De ez őt/őket nem érdekli!!! Meg a többszázezres higagyút sem!!
Lassan javul Gyurcsány Ferenc súlyos tüdőgyulladása, holnap kórházba megy
Gyurcsány ebben is példát mutat. Minden ellenzékinek ott kellene lennie a szavazáson ha beteg, ha szabadságon van. Ez kötelessége lenne!!!
35 milliót kell visszafizetnie az EU-s pénzeket saját célra fordító izsáki polgármesternek
Ha flaúrinak kifizette a több mint egymilliárdot, akkor ez a pár milló már nem számít. Normális esetben a tisztéből is el kellene távoznia!!!
35 milliót kell visszafizetnie az EU-s pénzeket saját célra fordító izsáki polgármesternek
@human: kíváló előadás, kíváló vers!!! Sajnos még aktuális is lehetne, de hiányoznak a jelen kor petőfiei, vagy nem tudunk róluk!?
Tvrtko holnap lerántja a leplet a trumpos képeslapról
Tvrtko mindig simliskedett!! A tv-t is átkapcsolom, ha megjelenik a képernyőn. Sapkában hozzám senki ne jöjjön be, legalább ennyi tiszteletet adhatna a nézőknek.
Nagy káoszt okoz az MLSZ-ben, hogy Storck ingyen jegyeket ígért
Saját zsebből?? Ja végülis jó gázsit kap, meg esetleg a bundapénzeket is el kell költeni valahogy. De mi köze ehhez az MLSZ-nek? Strock ígérte meg, bonyolítsa le ő ahogy akarja!!!
Oliver Stone rendesen alákérdezett Putyinnak, de azért mondott érdekeseket az orosz elnök
Oszkár díjat nem, de a nagy vöröscsillag valamilyét majd megkapja. Egy limonádé, seggnyaló film lehet a leírtak alapján Remélhetőleg honi kis törpikékről is készül hasonló, amit minden stadionban, minden mérkőzés előtt felállva kötelező lesz végig tapsikolni!!??
A KDNP szerint az MSZP szembemegy magával a plakáttörvény miatt
A kdnp, harraggal az élen akkor pampogjon hitelesen, ha nem orbán farvizén úszik be a parlamentbe. Önállóan még csak mérni sem tudnák jelenlétöket. Hiteltelen, korrupt, hazug banda!!??
Wittner: a baloldaliak hazaárulók
Mariska úgy lett talán forradalmár, hogy egy partizán berántotta az árokba!!!
Botka megvétózza az MSZP formálódó együttműködését a Fidesszel
Botkának ez esetben tökéletesen igaza van. Én kirugnám az összes MSZP-t, aki lepektál a fidesz-kdnp-vel.