Jozefina

Sargentini-jelentés – Manfred Weber a spanyol ABC-nek: Orbán nem mutatott kompromisszumkészséget
Úgy gondolom, hogy Manfred Weber egy józanul gondolkodó valóban európai politikus, aki reálisan látja, hogy kik jelentenek kihívást az EU számára!!!
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus
És az állampolgársági kötvények??? Szerintem azok 100 %-ban bevándorlás pártiak!!! Plusz maffiózó pártiak, mert bűnözök tömkelege áramlik hazánkon keresztül az Eu-ba!!!
Visszatartja a pénzt az EU, augusztus végére az Orbán-kormány már 1646 milliárddal többet költött, mint amennyi bevétele volt
Költött, vagy lopott, esetleg a kettő között semmi külömbség: "augusztus végére az Orbán-kormány már 1646 milliárddal többet költött, "
Potápi: a határon túli magyarság a kormány mellett áll
Ehhez mi köze van a határon túliaknak??? Foglalkozzanak a saját gondjaikkal!!!
Fülke: Orbán ellenzékbe szorult Európában
Én nekem ez a lényeg: "Orbán Viktor azonban, ahelyett, hogy konstruktív politikusként viselkedne, csak hadakozik." Eddig ugyanis az Eu segítségét kérte a hatávédelem érdekében. Most a Frontex belép az Eu határok védelmének megerősítésében, már nem tetszik neki. A Frontex nem átvenni akarja a nemzet államok határvédelmét, hanem megerősíteni azt!!! Kvázi megy a hazudozás és a nép hüjítés, a félelem keltés!!! No meg a harc!!!
Ufószerű jelenséget videóztak le Kecskeméten
Hát ez elég érdekes szakember lehet. ha nem tud egíértelmű választ adni!!!
Ha hiszünk a jegybanknak, a nyugdíjasok rosszul járnak jövőre
Ha a jegybank (eltolcsi) 3.1 %-ot mondd, akkor az minimum 3,5 lesz!!! Kozmetikázuzák majd nyilván mindenféle csalfa számításokkal!!!
Ötmilliárd forintos programot indított fiataloknak az Emmi, de pont a célcsoportot szorítják ki belőle
Nyilván a fidesz-kdnp csemeték meg fogják kapni, ha marad azt meg flóri lenyúlja majd szépen az orbán családnak??!! Nesze semmi fogd meg jól!!!
Az erdélyi magyarok többsége szerint az azonos nemű párok nem alkothatnak családot – most szavazhatnak róla
Érdekes módon a nőknél elfogadott a leszbikusság (sok családcentrikus apuka örömére), ugyanakkor ha ezt két férfi teszi rögtön előjönnek a bunkóbbnál-bunkóbb szövegek!!! Ha két ember szereti egymást, akkor szerintem teljesen mindegy milyen neműek!!! Az ennyivel jobb, ha összeházasodik egy férfi és egy nő és közben titokban mindegyik saját nemével flörtöl??? Ráadásul esetleg képviselő az egyik, a másik meg fontos állami tiszséget tölt be??!!
Valakik fellógattak a Köztársaság téren egy Ujhelyi Istvánt
Igen bunkó társulat, aki ebben áli ki magát!!! Ma bábút, holnap embert akasztanak!!! Ki fog megálljt mondani???
A forintosítás után is lehet perelni a tisztességtelenül hitelező bankokat
A románok és a horvátok is eltörölték a hiteleket!!! Itt csak orbán és eltolcsi nem akarja!!! Egy tollvonással megtehetnék!!!
80 éves vak és félig siket férfit is kilakoltatnának a fővárosban
Minden olyan személy, cég, akik a szerencsétlen emberekből húznak hasznot örök kárhoztatra érdemeltek!!?? Ezeknek az embereknek nincs semmi emberi érzésük, csak a harácsolás és a gazdagodás!!??
Tíz óraadó tanártól váltak meg a veszprémi egyetemen – a hallgatók nem tudják, mi lesz
Felesleges a levelezgetés!!! Utca és az egyetemen való tiltakozás lehetne a megoldás a többi egyetemmel együtt!! Végre felfoghatnák az egyetemisták, hogy ez a kormány elveszi a jövőjüket!!?? Diákok szülők oktatók együttes tiltakozása a megoldás!!??
Gyurcsány a tüntetésen: Magyarországon diktatúra van
Gyurcsány az egyetlen ebben a szerencsétlen hazában akinek vezetésével orbán elzavarható. orbán miért is nem mer kiállni egy beszélgetésre Gyurcsánnyal??? Csak úgy barátilag a köz tv-ben természetesen amit állítólak mindenhol lehet nézni, hallgatni??? Szerintem azért, mert egy gyáva féreg, aki retteg ha az igazságot a szemébe mondják!!!??
FAS: Orbánt és a Fideszt ki kell zárni az Európai Néppártból, ha nem távoznak maguktól
@Cicamama55: én úgy gondolom, hogy abékés megoldásra tett próbálkozások végképp kimerültek!!!
Brutálisan kivégeztek egy rabot Szombathelyen
Az elkövetőkkel együtt valamennyi őrt és a börtön parancsnokot is életfogítig kellene csücsültetni!!!
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
Lassan bevezetik az kötelező megtermékenyítést!!!??? Ezektől minden kitellik!!! De csak egyre több éhes száj lenne, amit valahogyan be is kéne tömni!! Justhpeter igazad van!!!
Orbán Viktor megbízhatatlan labancnak nevezte az osztrák kormányfőt
Sebastian Kurznak a nyomába nem léphet orbán, sem inteligenciában, sem műveltségben, sem diplomáciai érzékben, a megjelenésről már nem is beszélve!!! Szóval kár a sógorokkal is összeveszni. Úgy látszik orbán már valójába örjöngve vagdalódzik minden felé!!! Érzi a vesztét!!!
Gyurcsány Ferenc az utcai ellenállásban látja a megoldást
Gyurcsánynak igaza van!!! Orbán ellen a saját "fegyverével" lehet ellenállni. Ez pedig az utca!!! Főleg a fiataloknak kellene megmozdulmi, mert az ő jövőjüket veszi el orbán!!!
Bevándorlókat meg maga orbán hozza be csak másképp hívják őket, hiszen mindenütt munkeerő hiány van, amit valahonnét pótolni kell. Máshonnét nem megy csak határon túlról. És bárhonnét is jön az új munkaerő az migráns!!! Márpedig már most is sokan vannak és egyre több lesz!! És a több százezer magyar -akik menekülnek orbán politikája elöl- ök is migránsok a befogadó országban!!! Le kéne szállni erről a félelem keltő, gyűlölet politikáról, ez nem megoldás, csak orbán azt a látszatot kelti, mintha ő egyedül megvédené az országot. Ez badarság!!!
Franciaország üdvözli az Európai Parlament Magyarországot elmarasztaló határozatát
"Joseph Daul, az EPP elnöke azonban a keddi vitát követően a Twitteren közzétett üzenetében azt írta, hogy "az Európai Unió a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, az emberi jogok és a szabad civil társadalom tiszteletén alapul. Az EPP ezekben nem tesz kompromisszumot, a politikai hovatartozástól függetlenül".
Teljesen igazuk van!!!