Jozefina

42 fokot mértek a békásmegyeri HÉV-en
A tömegközlekedési eszközökön kötelezőnek kellene, hogy legyen jól működő hűtés és fűtés egyaránt. De hát ez is csak Hegyeshalmon túl működik!!??
A rendőrség elkezdett nyomozni a BKV-s fakocka-ügyben
Ez tarlóstól gurult el!!!??? Azután miért nem nyomoznak, hogy a horror összegért felújított metrókban miért nincs klima és meg lehet dögleni benne???
Amerikai-orosz viszony: rosszabb, mint a hidegháború idején, és ez még nem az alja
Ez az amerikai - orosz viszony talán egy figyelem elkerülő manőver, hiszen egyik fél sem szeretné, ha kiderülne az orostok beavatkozása az USA választásokba. És ezzel akarják a közvéleményt és főleg az amerikaikakat trump mellé állítani. politika-politika...
Le kell töltenie büntetését az egyik utolsó élő auschwitzi lágerőrnek
Egy faszság az egész!!! Már a felvezető szöveg is gáz: "akit magyar zsidók százezreinek legyilkolásában ítéltek bűnrészesnek."
Nincs semmivel alátámasztva:
"Oskar Gröning a náci párt önkéntesekből álló fegyveres szervezete, az SS tagjaként 1944-ben az úgynevezett magyar akció (Ungarn-Aktion) idején a haláltáborba szállított és gázkamrába küldött emberek hátrahagyott csomagjait kezelte, előkészítve a terepet a deportáltak következő csoportjának, és bevételezte, majd az SS berlini központjába küldte a csomagokban talált pénzt.
Az auschwitzi könyvelő néven is emlegetett lágerőr abban is közreműködött, hogy az SS javára hasznosítsák a deportáltak értéktárgyait, állandó feladatai közé tartozott a deportáltak felügyelete, valamint az ellenállás és a menekülési kísérletek megakadályozása fegyveres erővel."
Nekem ennyi jött le az egészből.
1,1 millió forint egy négyzetméter az V. kerületben.
Úgy gondolom, hogy ezek a nm árak teljesen irreálisak és kizárólag pénzmosásra alkalmasak. Az építőanyag, a munkaerő ugyanannyiba kerül mindenütt!! Ki tudja ezeket megvenni??? A dolgozó kisember biztosan nem, de megveheti a kötvénybizniszen magyarrá lett ismeretlen milliárdos, vagy akár bűnöző és megvehetik az EU-s pénzeket millkiárdos nagyságrendben ellopó fidesz-kdnp-ek, illetve a holdudvar!!!??
BKK-botrány: újabb kényes adatbázist szivárogtattak ki
Péterfalvi Attilának pedig már tudnia kéne, hogy milyen vizygálatot indítson. Minden esetre jogtalan adatgyűjtésért büntető pert a bkk ellen!?
Visszaadják a pót- és helyjegy árát, ha nem működött a vonaton a légkondi
Teljesen korrekt eljárás. Üzenet értéke annyi, hogy ezeken a járatokon valószínűleg biztosan mőködik a légtechnika.
Ilyen alapon tarlósnak ingyen kellene adnia a bérleteket, miután a felújitott metrókon sincs klima!!! Hol élünk???
Negyven oktató távozik a BME gazdasági karáról
Mi csoda??? 40 oktatónak távoznia kell??? Vagy önszántából távozik??? Mindegy súlyos oka kell, hogy legyen. erdogan szele járja be Magyarországot??? A hallgatók miért kussolnak???
Több idős ember meghalt szerdán egy budakalászi otthonban – nem tudni, mi okozta a halálukat
Én ezt szándékos emberőlésnek tekinteném. Az idős otthon tulajdonosa, vezetője felel mindenért. Őket kell felelősségre vonni és minimum berakni egy ilyen terembe és rájuk zárni az ajtót. Úgy gondolom, nekeik nem az ember számít, hanem, hogy minél több pénzt tudjanak a semmiért zsebrevágni. Ha csak azt vesszük alapul, hogy egy-egy ágyért általában több mint százezer forint a havi megváltás, az egy négyágyas szobára számítva 400.000.-Ft havonta. Felháborító!!!
Meg felelős az az intézmény is, aki egy idősotthon üzemeltetését engedélyezi, anélkül, hogy minimális elvárásokat előírnának. pl. maximum két ágyas szoba, klima, minden szobához szociális helyiség, kötelező személyzet előírása az ágyak létszámának megfelelő személyzet, stb. Ezek minimális elvárások kell, hogy legyenek!!!
Egyáltalán ki és mikor ellenőrzi ezeket az intézményeket??!!! Ellenőruik-e egyáltalán???
Kerítésléccel támadt az RTL Híradó operatőrére egy mélykúti állatkínzó
Ezt az embert állatok közelébe sem szabadna engedni. Letöltendő bünti a minimum.
"Kínos, botrányos" volt a Fidesz nélküli nemzetbiztonsági ülés
A disznózsír német aki szilárd ilyen melegben??!! Mit képzel a Bizottság??!!
Újabb fordulat az MSZP-ben: Molnár Zsolt meghátrált
Botka bármennyire is jó ellenfele orbánnak, tudomásul kell vennie, hogy Gyurcsány nélkül nem megy!!! Ennyire fafejű nem leht!!!
Az LMP ismét kezdeményezi a minimálnyugdíj 50 ezer forintra emelését
@Eladott Ország: Ja ok! Amíg a sok szerencsétlen vidéki vénasszony a kezét csókolgatja??!! Hát lekük rajta, hogy azért mennyi tejet és kenyeret vehetnek!!??
Kihallgatták Cristiano Ronaldot – 200 újságíró várta, de a hátsó bejáraton közlekedett
Szerintem nem ő a hibás hanem a körülötte levő sok léhútő, menedzsment, könyvelők, stb. Neki fogalma sincs a pénzügyekről. Szerintem!
Csak nem találnak vitrint a Seuso-kincseknek
Felcsuton már épül a szuper vitrin az orbán maffiánál!!??
Elképesztő összegek: A putriból vakarta ki Orbánékat Soros György
A cigánynak semmi nem elég és még csak nem is hálás érte!!?? Lásd flórit!!
Az LMP ismét kezdeményezi a minimálnyugdíj 50 ezer forintra emelését
És mennyi a minimál nyugdíj pl. Németországban??? Az alap támogatás 735 EURO) hónap és ehhez jönnek még különféle támogatások.. (interneten elérhető adatok szerint) Tessék számolni és tovább csodálni orbániát!!!??
Koszovó kettéosztását szorgalmazza a szerb külügyminiszter
Hát ezért nincs semmi keresnivalójuk az EU-ban.!!! Örökös harc, örökös ellenségeskedés. Kinek hiányzik ez??!!