Jozefina

Jöjjenek haza a nyugdíjasok, akkor el tudják költeni az Erzsébet-utalványokat
Ennyi ésszel kormányoz orbán. Kikóld egy csomó utalványt szeret a világba, ahelyett, hogy a maradék eszét még tudná használni, hogy ez teljesen felesleges és nem kevés kiadással jár. A külföldiek számára leg kézenfekvöbb lett volna a pénz beli utalás, de nem gondolom, hogy a 10.00.-Ft-ra bármelyik külföldön élő nyugdíjasnak is szüksége lenne!!! De am jár az jár!!!
A német alkancellár egyetlen mondattal alázta szét Trumpot
Nagyon helyes. Talán az egy mondatos velős kritikákat fel tudja fogni!!!
Elrajtolt az olimpiaellenes aláírásgyűjtés, 138 ezren kellenek a népszavazáshoz
Hajrá sok sikert, idióták ne írják alá, csak a fővárosért aggódó bölcs állampolgárok. És belőluk van elég sok. Szerencsére!!!
Századvég: Orbán Viktor népszerű a lakosság körében
Ja de melyik népesség körében?? Talán a felcsutiak között??? De leginkább a századvég asztalain született eredmény!!!??
Népszavazás az olimpiáról: „legalább valaki megpróbálja”
Hajrá a siker érdekében. Meggyőődésem, hogy a nép nem akar olimpiát, csak a maffia elit, akik már most zsbeleik be a millókat!!!??
Magyarok, akiket meghívtak Trump beiktatására
A magyar miniszterelnök most sem megy Vashingtonba!!! Pedig hátha feldobná egy ki szekx orgia!!??
Fásy Ádám Trump pazar lakomáiról anekdotázik
Kíváncsi lennék, hogy a nyálaszájú fási, hány magyar lányt áldozott fel Trump pisis partijaira. Egymásra talált két undorító ember.!!?? Előbb-utóbb ez is ki fog derülni, mint a papok 40-50 évvel ez előtti molesztálásaik!!!
Átmeneti döntést hoztak Snowden sorsáról Moszkvában
Kis köcsöge nyilván sok információval hálálja meg putyin vendégszeretetét!!!??
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Az EU miért nem kéri vissza a csalás utján megszerzett EU-s támogatásokat, személyes orbántól???!!! Bezzeg a 4-es metró ügyében verik a nyálukat, annak ellenére, hogy semmi konkrétat nem hoznak nyilvánosságra. Titkolózás, hazudozás, félelemkeltés a fegyverük!!??
Meghökkentő részletek derültek ki Matolcsy vagyonosodásáról
Vajon meddig űzheti kisded játékait, közpénzen??? Miért nem indult már ellene akár EU szinten is vizsgálat???
Gyanúsítottként idézték be az áfacsalásokat leleplező Horváth Andrást
Horvát Úrnak csak köszönetet kellene hogy mondjon orbán korrupt rendszere, de nyilván erre képtelen, hiszen valószínűleg számos ügyben érintett a fidesz-kdnp maffia és ezért támadják Horvát Urat.
Obama: Az USA és a világ érdeke a konstruktív viszony Oroszországgal
Obama regnálása alatt igyekezett az amaerikaiak és a békeszerető emberek érdekében felléni szeret a világon. Putyinnak ez persze nem volt az ínyére és már évekkel ezelőtt lepaktált Tramp-al és rávette, hogy induljun az elnökválasztáson. Mint emlékszünk csak utána állt mögé a konzervatív párt. Putyin előre lezsírozta ennek a választásnak a kimenetelét.
Nem véletlenul Tramp az eddigi egyetlen leg elutasítottabb elnük az USA-ban. Putyin előre tult bástyája és putyin kézi vezérléssel átvette amerika irányítását!!! Ez semnkinek nem jó, magszimum Tramp mehet újabb pisiszekszekre Putyinhoz. Gyalázatos Ez az ember kívül, belül antipatikus és nem az amerikai nép érdekében fog működni. Családi vállalkozásként müködteti a fehár házat. Ezt egyik elnök sem tette.
80 ezer forintos alapnyugdíj jöhet
Amig sok féleszű nyugdíjas imádkozik orbánért, addig nem lesz semm, de ha az ima helyett esetlág észheztérnek, akkor akár 100 ezer fölé is mehet az alap nyugdíj. Nem ob-én, nem a kormányon, csupán a nyugdíjasokon múlik!!!
A világon elsőként tilthatja be a dohányzást Oroszország
Ez egy koporsószeg putyin koporsójába!!! A vodkát nem tiltja be, attól van jó kedve a nincstelen szerencsétlen orosznak!!! ov is azért engedélyezte a pálinka házi főzését!!!
Egymillió dollárt kínáltak Trump szexvideójáért
Én is várom amikor ki vigyorog két őunci közül az amerikai nép pofájába!!?? Király lesz!!! Ha lesz!!!
Németország bekeményít a terroristák ellen
Már ők is rájöttek, hogy jobban oda kell figyelni a "veszélyes" emberekre!!!
Putyinék súlyos kompromittáló anyaggal tartják a kezükben Trumpot
Egy ilyen elnök szégyen Amerikára!! Ha Trump-ban lenne egy fikarcnyi becsület még a kezdet kezdetén lemondana, de helyette inkább családi vállalkozásban fog uralkodni Amerikán!!! Kérdés, hogy ott majd ezt mennyire fogják tolerálni!!!???
Tízből hét magyar úgy látja, nyugdíjas korában is dolgoznia kell
Nagy a munkakedv a leendő nyugdíjasokban. orbán előtt sőpörhetik majd az utat és szörhatják rá a rózsaszirmokat!!! Megérdemlik a sorsukat, mert semmit nem tesznek ellene!!!???
A Liberálisok szerint Magyarország „putyinizációja” zajlik
Putyin már rég zsebholizik orbánnal!!! ov beszállt az orosz maffiába. Nem a nemlétező bevándorlókkal kellene riogatni a "nemzetet" hanem az országszerte szabadon grasszáló orosz kémekkel. Vajon hány orosztól mennyi pénz jut magyar civilekhez??? Szerencsére a putyin látogatás idelyére azért készül egy kis füttykoncert!!!??
A fiatalok arcába kell másznia a Fidesznek
Csak nehogy a fiatalok másszanak a fidesz-kdnp arcába!!! ??? Ami igaz a fiatalok kicsit összekaphatnák magukat a saját érdekükben!!!