Jozefina

Kövér: Magyarország halhatatlan
Akkor bevándorlók alapították Kiskőröst!!! ???
"szlovák honfitársaink ünnepe is a mai, mert Kiskőrös a szlovák emberek életerejéből, munkaáldozatából született újjá."
Kilép a Párbeszéd-frakcióból Bősz Anett
A cirkusz pontosan beköltözött a parlamentbe, hiszen cirkuszigazgatóból lett kultúrális államtitkár!!!
Tanúkkal bizonyíthatja Tőkés László, hogy nem kémként kapott támogatást Magyarországról 1989-ben
Tőkés egy álnok, pénzéhes, valódi álkeresztény. orbán emelte magasba és azóta is fidesz-kdnp-én éldegél. Mint EU képviselő (fidesz listán) onnét elég jó pénzt kaszál és persze esze ágában sincs szeretett közössége között élni, inkább Magyarországon telepedett le. Persze ennyi idő távlatából szenilis tanúkat elég könnyű szerezni!!!
Tízre emelkedett a texasi lövöldözés halálos áldozatainak száma
Nekem elég furcsa, hogy egy elnök a Twitteren keresztül üzenget és semmi konkrét inzézkedése nincs a fegyvertatás csökkentésével kapcsolatban!!!
Tragédia: újabb lövöldözés egy amerikai iskolában
Tramp a hibás, mert nem korlátozza a fegyvertartást!!! Minden egyes elkövetett lövöldézés után neki is járna emlékül egy golyó??!!! A vitrinjében nézegetve néhe emlékezhetne a szörnyű cselekedetekre!!!
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követők
A szülők sokkal jobban hibáztathaók mint a kisfiú!!! Ugyanis nevelés kérdése az egész történet!!!
Nem volt túl baráti Merkel és Putyin találkozója
Talán Merkelnek nem is lett volna szabad olyan helyen találkoznia Putyinnal, melynek "megszerzése" a mai napig vitatott, hogy azt Oroszország elcsatolta Uktajnától. És tudtommal az EU sem ismeri el a mai napig, hogy az jogszerűen lenne az Oroszoké.
Mellesleg a világ sportszervezőit sem értem, hogy egyáltalán miért szerveznek volágversenyeket a Krim félszigetre??? És olyan államokba, amelyek lábbal tiporják a demokrácia minden porcikáját!
„Fodor Gábort semmi más nem érdekli, csak a pénz" – kiakadt az MSZP-Párbeszéd a Liberálisok puccsán
Akárki és akármiér döntött így, az nem normális!!?? Nem önálló képviselőként jutott be a képviselőként a parlamentbe, hanem párt színekben. Nem kilépni kell a frakcióból, hanem visszaadni a mandátumot ha nem tetszik valami, de a zsíros fizetés az tetszik??!!
Tusk: a nyugat-balkáni térség integrációja elsődleges fontosságú az uniónak
Tusk nincs formában, vagy nem ismeri a balkánt!!! Vagy az EU összeomlását szeretné ő is??!!!
Merkel: nincs értelme csatlakozási céldátumokról beszélni az unió nyugat-balkáni bővítésénél
Nem dátumról, de egyáltalán csatlakozásról nem kellene beszélni. Ha a balkán csatlakozik az egész EU egy balkánná válik!!! És ez szörnyű lenne!!!
Orbán üzent: tisztelet vár el a Zsidó Világkongresszustól
A tiszteletnek kölcsönösnek kell lenni és nem egyoldalú elvárásnak!!!
Szijjártó: Lengyelország és Magyarország erős Európát akar
Vsegrádi csoport csak papíron létezik!!! Miről beszél ez a lengyel elmebeteg:
"hasonló Európa-víziója van az egész visegrádi csoportnak is, versenyképes, nem protekcionista, a nemzeti parlamentekben gyökerező legitimációval rendelkező, demokratikus EU-t akarnak."
A Csehek és a Szlovákok nagy ívben leszarják őket!!!
Szombaton házasodik össze Harry herceg és Meghan Markle – Itt vannak a legfontosabb aktualitások
Jól fognak szórakozni!!! Igaz uralkodó sosem lesz belőle, de ttől függetlenül nem fognak nélkülözni. Mellesleg jó egészséget nekik!!!
400 forint fölé került a gázolaj ára
Az EURÓ 317.4744.-ba kerül. Na most tessék elindulni külföldre nyaralni. Szivatás van honfitársak, nem kicsit nagyon!!! Ha nem tud külföldre menni a balcsi parton mészérosnak (vagy rühelkének) fizethetsz áttételesen 500-800.-FT-os lángost és akkor még hol a többi!!!???
Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások
Már jobban felkészülne a csalásokra és a dupla szavazatokra, mejd azok eltüntetésére egy "kis" véletlen kreált számítógépes hibára hivatkozva!!!
Halálosan megfenyegettek egy bírót Borsodban
És ki fogja a bírságot kifizetni? Ezek szerint semmi meló, óne mani, de lesújt az "igazság" kardja!!!
Kilép a Párbeszéd-frakcióból Bősz Anett
Ezt nem is értem, hogy merészeli egy képviselő szembeköpni a választóit??? Nem önálló képviselőjelöltként indult, hanem pártszínekben. Kutyakotelessége a frakcióban maradni és ott tevékenykednie a választói és az ország érdekében. Itt mindenki politikai prostituált??? Kézemfekvő megoldás a mandátumának visszaadása lett volna, de ehhez képtelen, mert ugyanolyan gyarló, semmirekellő, hogy csak a képviselői fizetés érdekli!!!
Öt év alatt háromszorosára nőtt a kilakoltatások száma
A nagyon családcentrikus KDNP-nek és az orbán által meghírdetett kereszténydemokráciának erre nincs megoldása?? Vagy a Kásler 10 parancsolatában erre nincs megoldás??Hagyják az emberek feje fölül elvinni egyetlen tulajdonukat?? Mi lesz velük?? Utcára kerülnek, Szegényházba?? Aljas, embertelen, csalók vagytok!!!??
Persze amíg eltolcsi rokonok és mészáros (orbán) bank tulajdonosok miért is lenne szükség az állampolgárok megmentésére??? A bőrt is le kell húzni a nyomorult népről!!!??
Durva áremelkedéssel indul a Balatonon a strandszezon – 800 forintot is kérhetnek egy lángosért
Tényleg durván emelkedik. Pár nappal ez előtt még 500.-Ft volt. Igaz a forint is romlik rendesen szárnyaló gazdaságunknak és az állami adósságnak, meg a szerencsétlen gazdaságpolitikának köszönhetően. (316.-Ft egy EURÓ) Gyalázatos
Optimisták, vagy naívak a stabil nyugdíjban gondolkodó fiatalaok?
A fiatalok egyszerűen nem látják, vagy nem akarják látni a nyugdíjas éveiket!!! Nagyon nagy hibát követnek el, ha már fiatalon nem gondoskodnak a jövőjükről. Ez a mai rendszer csak elvesz és nem ad semmit, kivéve a választásokat megelőzően. Nyugdíj, szociális háló égbekiáltóan fontos lenne!!!
Több uniós pénz kerülhet a Balaton fejlesztésére
A cím az is lehetne, hogy Több EU pénz (azaza az EU polgárok adóforintjai) kerülnek az orbán család kasszájába!!! Nem véletlenül vásárolta fel korábban hatalmas lendülettel a teljes Balatonkörnyéket mészáros (orbán pénzén). Ez előre le volt már zsírozva!! Kis idő kell csak és rühelkeének meg lesz a sokadik lába is. A felház meg tán gyűjtést is szervez majd a részükre gazsi vezényketével, mert épül a nagy kereszténydemokrácia!!! Hajrá Magyarország!!!
A skótok beintettek az angoloknak a Brexit ügyében
Brexit megoldása lenn egy új népszavazás az Egyesült Királyságban. Anno az 1 % többségi támogatás nagyon halovány volt!!! Minimum 70-80 %-os többségi döntést kellene hasonló esetekben előarni. Nagyon nagy viták és elégedetlenség lesz ebből!!