Jozefina

Vajon mitől ilyen gonosz Cseh Katalin?
durbincs egy idióta, aki Csah Katalin nyomába sem léphet!!! Cseh Katalin értelmes nő, aki a magyarság érdekeit képviseli!!!
Berlin egy éven belül átalakítaná az EU menekültügyi rendszerét
Az elképzelés nem rossz, csak a megvalósítás korrektségén múlik minden!!!
Azért a tervezet azt is írja, hogy amely országok a kvóta rendszerben nem kívánnak részt venni, azok nagyobb szerepet vállaljanak az EU határainak őrzésében!!!
Ifj. Lomnici Zoltán szerint nemzeti minimumot kellene előírni a politikusok számára
És még ő mondja magát jogásznak??? Mi az, hogy a politikusok (vagy akár bárki számára is) előírjanak valamit??!! Hol él??? Már a totális diktatúrában???!!
Orbánt kritizálja a Magyar Nemzet – nem kímélik a miniszterelnököt
Repedeznek a fidesz-kdnp falai!!! Egy pici lökés és összedöl, maga alá temetve az elmúlt évek ámokfutásait!!!??
Bejártuk az elárasztott Velencét
Ez a város pusztulásra van ítélve!!! Élő példa a klimaváltozás káros hatásának!!! És még mindig nem tértek észhez a világ politikusai, nagyhatalmai!!!
Ezt üzente Karácsony Gergely a stadionavató előtt, amire nem ment el
Karácsonynak igaza van!!!
Szerintem is a stadion nagyon szép, impozáns, de nem a városba való. Városon kívüli területen sokkal jobb lenne és sokkat jobben ki lehetne használni a környékét is. (Lásd München Allians Arena) Nem beszélve a szűkös parkolási helyekről!!! Minden rendezvény előtt le lesz zárva a környéke??? Ez csak bosszantani fogja a budapestieket.
Magyarország–Uruguay 1-2
Ajjjaj!!! VIP páholyban mennyi szotyit köpködnek szét???
Felhívás! Tiltsák ki Magyarországról a Fekete-Győr András, Cseh Katalin, és a Daniel T. Berg nevű ügynököket!
Ez az idétlen vizi állat már nem tud mást kitalálni??? Az ügynököket keresse az orosz ban környékén és szerte az országban!!!
Válik a Rogán-házaspár
Két dudás egy csárdában már nem??? Külön-külön többet lehet lopni???!!! Kíváncsi leszek ki kivel fog összejönni??? Széthmegy a keresztényi család??? Mi lesz a gyerekekkel???
Tanítási szünetet rendeltek el Hongkongban
A legnagyobb elismerés illeti a hongkongi szabadságharcosokat!!! Ilyen kitartóan harcolni a szabadságukért példamutató!!!
Nagy bajt érzékelnek a Fideszben a választási kudarc után
A fidesz-kdnp-ben is vannak normális emberek, de azok egyike sem vezető!!! A vezetők pedig a hatalomvágytól megvakulva, korruptak, hazugog, megfélemlítésben tartják saját környezetüket, kis királyként működnek!!! Őket kellene a normálisabb fideszeseknek eltávolítani és gondolom, akkor semmi baj nem lenne, de akkor is sokáig tartana a becsületük helyreállítása!!!
Lépett a honvédség és a rendőrség is a volt barátnőjét brutálisan összeverő katona ügyében
A közvélemény hatására gondolom kénytelen lépni a rendőrség és a honvédség is, ám az igazságszolgáltatás mikor fog???
Karácsony Gergely kiakadt és felszólította a kormányt
orbán ki akarja véreztetni a településeket!!! Szerintem teljesen törvénytelen amire készülnek, De ha harc, akkor legyen harc!!!??
Tusk: a kilépés után Nagy-Britannia másodrendű szereplővé válik
Még mindig azt mindom, hogy a brittek öngyilkosságot követnek el a kilépéssel, vagy britteknek is meg vannak a maga politikai gyilkosai!!!?? KIlépéssel jól nem járnak az biztos.
Istenem csak a balkánt ne az EU-ba!!! Rosszab lesz, mint Magyarország, azaz orbán Magyarországa!!! Ráadásul egymással is kibékíthetetlen ellentétben vannak.
Totális létszámstopot rendelt el a közszférában a kormány
Inkább azt a látszatot keltik, hogy "létszámstopp", hiszen egy árva lélek sincs, akit fel tudnának venni. Majd hozza orbán erre a területre is az ukrán, román, szerb munkavállalókat!!!?? Szép jövőt Magyarország!!!
Elfogtak kilenc embert az Auróra szivárványos zászlójának felgyújtása miatt
Idióta, szemét banda, aki a saját embertérsainak jogait semmibe véve garázdálkodik!!! Az ököljog nem megoldás!!! Már az iskolában kellene okatni a toleranciát, az emberek egymás iránti tiszteletét, megbecsülését!!!
De keresztény kormányunk is folyton az ellenséget keresi, állandóan harcban áll valakivel. Hát ide vezet!!!
Meglepő döntést hozott a MOB Borkai életjáradékával kapcsolatban
A sportolóknak kellene elhatárolódni ilyen viselkedéstől. De úgy látszik nekik a MOB-nak is szívügye Borkai megmentése!!! Szégyen az élsportolókra és egyáltalán a sportolókra nézve!!!