Kiállnak az egészségügy válsága ellen tiltakozók mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ideje volt! Másként ezellen a Kmalac ellen nem megy! Ez csak a pofánverésből ért!
Sokkal előbb kellett volna!
Eladott Ország
A szakszervezeteknek is össze kell fogni, mert a dagadt cigány geci egyenként leszalámizza őket. Példát kell venni, hogy Nyugat-Európában hogy szervezik a tüntetéseket, egységesek, sokan vannak, hogy nagyot szóljon. A maffiaállam csak az erőből ért!
Jozefina
Gratula a pedagógusoknak!!! A fidesz csak gyurcsányozással tud vádaskodni, szakmai érvei egyenlőek a 0-ával!!! Ez is bizonytja, hogy diláttánsak kezén van a magyar emberek sorsa !!!
"A MOK-elnök reméli, hogy a gyurcsányozás ellenére marad a szakmai együttműködés"
„ Mi a betegekért vagyunk, az ő üdvük a legfőbb szempont. A sztrájk az orvosi léttel alapvetően ellentétes fogalom” – így fogalmazott Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke"
"A gyurcsányozásra reagálva Kincses Gyula azt mondta, hogy szerinte a szakmai érveket ezután is komolyan veszi majd a kormány, mert nem először gyurcsányoztak. „Az a tapasztalatom, hogy sokszor két szálon fut a történet: a Fidesz mint politikai formáció igaztalanul vádaskodik és szakmaiatlanul terel, amivel elviszi az érdemi kérdésekről a fókuszt, de ettől teljesen függetlenül a szakmai vonalon normális beszélgetés folyt. Bízom benne, hogy a szakmai együttműködés megmarad” – fűzte hozzá."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.