Macskaszem

Sehogy sem jön ki a kormány Soros-konzultációs eredménybizonygatása
Ha október közepétől végéig 214 ezer volt, akkor novemberben kb. ennek duplája, tehát 6-7 százezernél biztos nem volt több. Ez reálisabbnak tűnik, mint amit a szócsövek összehazudoznak.
Máris megvan Havas Henrik utódja
Havas látványosan kormánykritikus műsora népszerű, és ez b@ssza a csőrét a csúti focibuzinak, hát leradírozza, mint a Jobbikot. Van az a pénz amiért hirtelen eszébe jut az embernek, hogy molesztálták.
Kiadta a Posta – ennyit számlázott ki a nemzeti konzultációs ívekért
Fideszéknél ez a napi rutin: többszörösen túlszámláznak, aztán a különbözeten osztoznak. Ez a Mengyiroland típusú alkotmányos költség, ami minden fidesznyiknek alkotmányos kiváltsága.
Elvesztették Orbánék az államadósság elleni csatát
Választás után kidurran a lufi, és akkorát fog szólni, hogy a Holdon is hallatszik. Úgy fogunk járni, mint a britek a brexittel. Átverték őket, rájöttek, de már késő.
Már több mint 21 millió forintot gyűjtött össze a Jobbik
Aki nem mobil vagy netbankol, annak macerás az utalás, így viszont az is egyszerűen tud küldeni, aki postára hordja a csekkeket.
Nem szívem csücske a Jobbik, de most nekik drukkolok.
Kiadta a Posta – ennyit számlázott ki a nemzeti konzultációs ívekért
Igaz, ami igaz, a soros maszlagot sokan beszopják, még olyanok is sorosoznak, akik egyébként rühellik a fideszt orbánnal együtt. Az agymosó gép nagyon be van lőve, az biztos.
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
A hülye liba már arra se emlékszik, hogy egy hónapja még arra panaszkodott, hogy őt sajnos nem zaklatta senki. Ne csodálkozzon, ha nem hisz neki senki.
Pócs János egyik fotóján egy disznó a soros
Én majd akkor röhögök, amikor az a disznó lesz a soros, aki most sorosozik ezerrel.
Havas Henrik zaklatási ügyét a kisoroszi önkormányzat akarja kivizsgálni
Nem tudom, hogy ilyen vád alól hogyan tudná tisztázni magát bárki is, függetlenúl attól, hogy igaz, vagy sem. Mondjuk pár hete pont az ellenkezőjét állította ez a liba, úgyhogy teljesen hiteltelen.
A Fidesz szerint Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra
A fidesz arra kérte a fideszt, hogy védje meg a magyar embereket. A megvédés Gecilandban tudjuk mit jelent, úgyhogy vagy kezdjünk el félni, vagy védjük meg magunkat tőlük.
Szentgotthárdon nem a Mikulás hozza az ajándékot, hanem a Fidesz
Legalább olyan gusztustalan, mint anno a mórahalmi kormányablak átadó ünnepség, ahol óvodások verseltek, daloltak a kormányablak fontosságáról.
Orbán már 1987-ben is gazember volt - Városi Kurír
Nem lepődtem meg, tőle magától tudjuk, hogy a Kádár rendszerrel csak az volt a baja, hogy nem ő volt Kádár. A rendszer nagyon is bejött neki, nem úgy a Kádár- féle puritán életmód. Őgecisége a hatalom és a milliárdok megszállottja.
Popper Péter mondta róla: "a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever…”.
Fidesz: a 4-es metró beruházás minden idők legnagyobb korrupciós botránya
Aprópénz ez a 750 milliárdos kínai kölcsönből kínaiaknak építendő, ám számunkra szükségtelen vasúthoz képest, vagy Paks2 1700 milliárdjához képest. És akkor még szó sem esett stadionokról, kisvasútról, tízszeresen túlárazott vizes vb-ről, a mészáros, garancsi, rogán-habony, tiborc-rühellke, kancsal pöttyösseggű meg a többi fideszes aljadék által eltüntetett milliárdokról.
Fidesz: rekordszámú volt a részvétel a Soros-terv elleni konzultáción
@cikicakk55: Ha kutyaszart raktál a borítékba, azt is beleszámolják, darab az darab, ellenőrizni nem hagyják. Kár visszaküldeni nekik bármilyen formában. Lehet, az enyémet is beleszámolták, pedig széttépve dobtam a kukába.
Fidesz: rekordszámú volt a részvétel a Soros-terv elleni konzultáción
Kifelejtettek egy szót a tudósításból, méghozzá, hogy NEGATÍV. Szóval negatív rekord volt az, másképp nem dugdosnák, hanem tukmálnák az ellenzékre, hogy nézzék meg. Csak egy rakás dobozt mutattak Hadházy Ákosnak, de a közelébe sem engedték, mert nyilván üresek voltak.
Balog Zoltán szerint minden napra van egy jó hír
Aszongya: "fenntarthatom lelkészi jellegem".
Pedig azt már régen elvesztette. Inkább hazudozó, orbán-csicska jellege van.
Orbán: indul a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása
@szaboria1: Nem igaz, hogy sosem fog megtérülni, olvastam a Portfolión, hogy 2400 év múlva megtérül.
Elbuktál orbán!
Orbán nem ismer mértéket sem a lopásban, sem a propagandában. Pedig van amikor a kevesebb a több. Remélem úgy jár, mint a volt polgármesterünk anno, aki választás előtt az ellenfelét pocskondiázó levelekkel ostromolta a falu népét, ami olyan ellenszenvet váltott ki az emberekből, hogy a családján kívül alig kapott szavazatot. Fordítva sült el a puska.
Beperli a kormány az LMP társelnökét, mert az keveselte a visszaküldött konzultációs íveket
Erre csak egy orvosság van: hitelt érdemlően bizonyítsa be a kormány, hogy annyi, amennyinek ők mondják. Mért hinnénk el bemondásra, hazudtak ők már nagyobbakat is.
Hadházy: kamu a nemzeti konzultáció
Ha igaz lenne az 1,7 millió, mindenáron meg akarták volna mutatni, akkor is, ha Hadházy Ákos nem akarta volna látni. Az, hogy ennyire féltették tőle, a legjobb bizonyíték arra, hogy kamu az egész.
Bakondi: egyelőre nincs szükség újabb kerítésre
Ez is sorosozik ész nélkül, pedig hát a rogán-habony duó hozott ide 20 ezer migráncsot.
Soros még egyetlen egyet sem.
Soros a Soros-tervről: Ez egy hazugság!
Sokan tudjuk, de nem elegen. Sajnos azok is sokan vannak, akik beszopták.
Fidesz: a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei fogadták el
Brüsszelbe mindössze azt fogadták el, hogy tárgyalnak róla. Másrészt a kormány nyakunkra eresztett 20 ezer kötvényes migráncsot a megkérdezésünk nélkül, a szaros 1300 miatt meg veri a nyálát ezerrel, mert ezek nem hozzák a milliárdokat a rogán-habony műveknek. Utolsó rohadék hazaáruló banda.
Orbán júniusban találkozott a kazah kormányfővel, de erről most hallunk először
Akkor ütötték nyélbe a 9 millió dolcsis üzletet, amit a baltás kiadásáért kapott a csúti maffiózó.
"A kormány diktálja, mi lesz a munkahelyeken - ennyi a párbeszéd"
Régóta a kormány diktál, ők hoztak egy csomó dolgozóellenes törvényt, és tartották alacsonyan a béreket.