Macskaszem

Weber: Orbán valamennyi jogát elveszíti a pártban
Nem baj, ezt orbán direkt így szereti, hogy a fidesz nem vesz részt a Néppárt tanácskozásain, nem akar jelölni politikusokat a pártcsalád vezetői közé, és nem szeretne szavazni sem a Néppárt tanácskozásain. Nekik így jó ez a tagság, hogy semmihez nincs joguk, semmibe nincs beleszólásuk.
Kásler: a 21. század egészségügyét építjük
Aztán hol te szőrös majom? Mexikóban, Vietnamban, Szíriában, Ukrajnában, meg az isten tudja hol, nekünk meg nesze stadionerdő meg karmelitakorostor aranytapétával, Elios sötétítőlámpa, rabszolgatörvény, európaszégyene miniszterelnök stb.
Ez a legalja. Egy valós hír, és az állami álhír.
Én orbánt szeretném már látni felfüggesztve, de úgy, hogy talpa alatt fütyül a szél.
Másrészt ez amolyan kecske is jóllakott, káposzta is megmaradt alku volt. Orbán elmondhatja, hogy nem rúgták seggbe, a Néppárt meg profitálhat majd a fideszes szavazatokból. Sima politikai üzlet.
Judit Sargentini pofátlansága határtalan
Mivel Sargentini már indul a képviselőségért, nincs semmilyen érdeke abban, hogy hányingerét leküzdve kussoljon. Legalább van aki kimondja az igazságot a többi sunyi megalkuvó helyett is.
Rogán: Komolyan gondolta a kormány a junckeres plakátokat
@papa.49: Aztán magához tért az első meglepetésből, és azt találta mondani, hogy nem kifütyülték, hanem megtapsolták. Kicsit meghajlította az igazságot, és minden rendben.
Rogán: Komolyan gondolta a kormány a junckeres plakátokat
Arrogánstónyó, ti az emberek hülyítését gondoltátok komolyan, nem a junkeres plakát tartalmát. Arról ugyanis tudjátok, hogy hazugság az utolsó betűig.
Komoly fenyegetést jelent a tömeges bevándorlás
@durbincs: Ne majrézzál farok, minden ellenkező híresztelés ellenére, nálunk a tömeges kivándorlástól kell rettegni.
Semjén: "Nem vagyunk kevesebbek egyetlen más népnél sem"
Aszondja a háziállatra lődöző szarházi: "a sok évtizedes kommunista diktatúra el akarta törölni a múltat, ki akarta törölni még az emlékét is a nemzet emlékezetéből, vagy kisajátítva próbálta meghamisítani"
Én úgy látom, a történelemhamisító kommunista diktatúra még mindig hatalmon van (vagy már megint), úgyhogy Zsóti kapára, kaszára, puskára, oszt irtsad a gazt.
Gyurcsányék és a szocialisták is megszavazták a migrációs alap háromszorosára növelését az Európai Parlamentben
Gyurcsányék megszavazták, de soha nem hoztak ide egyetlen migráncsot sem. A fidesz nem szavazta meg, de suttyomba beengedett, hovatovább migránskötvénnyel idecsábított 30 ezret. Ez a különbség csezd meg Shikari.
Politico: Szijjártó Péter egy nem létező migrációs terv ellen küzd
Kifejezetten előnyös a zselésköcsögnek hogy nincs migrációs terv, mert így semmit nem kell csinálnia, mégis elmondhatja itthon a birkáknak, hogy mennyire nagyon harcolt, és mekkora sikerrel járt. Mindennapi abrak a nyájnak.
Kovács Zoltán szerint Soros György már két évtizede politikai szereplő
Kisköcsög, van annak már 30 éve is, hogy a gazdád Soros ösztöndíjas volt Oxfordban. Ott cseszte el az öreg, de rettenetesen. Élete legnagyobb tévedése volt a fidesz pénzelése.
NVB a Momentumnak: kampány előtt nincs hatásköre a kormányplakátokat megítélni
NVB-nek akkor van hatásköre, amikor orbán azt mondja. Úgy, mint a számvevőszéknek. Sőt mindkettőnek csak az ellenzéki pártokra van hatásköre, a fideszre abszolúte nincsen.
"Jöjjenek el, ünnepeljünk együtt!" – Orbán és Morawiecki közös videóban hív ünneplésre
A 600 lengyelnek ki fizeti a különvonatot, és mennyi nekik a napidíj? Egyáltalán mi keresnivalójuk van a magyar nemzeti ünnepen?
Vajna Tímea: idén szerettek volna közös gyereket Andy Vajnával
Ha mondjuk Vajna 5 év múlva halt volna meg, akkor gondolom 5 év múlva akart volna gyereket a ribi.
Sertéstelep-átadóra vitték a gyerekeket biodíszletnek
Azt mondja ez a ganajtúró: a határon túli magyar közösségek támogatása megmaradásunk záloga.
Egyszerűbben fogalmazva most éppen 65 milliárdot b@sztunk ki vajdasági szavazatokra, mert a magyarországi magyarok sajnos leszarják a pofánkat.
Weber sajtótájékoztatón mondta el, miről tárgyalt ma Orbánnal a Karmelita kolostorban – videó
Volt egyáltalán olyan, amiben megegyeztek? Vagy mégis kellenek a fidesz szavazatok, ezért aztán csak kenegették a sz@rt, ahelyett, hogy eltakarították volna.
Orbán: "a mi fiataljaink a mi aranytartalékunk"
Hazudik mint mindig. Fiataljaink java már Németország, Ausztria és a többi élhetőbb ország aranytartaléka. Önszántukból csak akkor jönnek vissza, ha véget ér a geci korszak.
Szijjártó: Magyarország történetének legnagyobb külföldi fejlesztési programját valósítja meg Ugandában
Uganda a legújabb offshorparadicsom talán?
Mellesleg pár éve a Gazsi gyerek ott tanította a gyerekeket arra, ami se neki, se apukának nem ment igazán. Onnan kísérte hazáig a TEK, és onnan hozta a Felházas szektás hülyeségét. Nem tudom ez összefügg e a mostani ugandai pénzszórással, de gyanítom, ha kiderül, rám jön az istenkáromlás.
Összellenzéki tüntetés lesz március 15-én
Ezzel szemben az orbán hablaty közönsége: fizetett iskolások, befenyített közszolgák, közpénzen buszoztatott napidíjasok, fizetett és ingyenhülyék, igaz, Shikari? Nagyszerű társaság.Tán még Gruevszki meg Naffa is ott fog tapsikolni.
Újabb bukta a bíróságon: Nagy Blanka a bukásáról cikkező Lokál ellen is nyert
Az a baj, hogy a rágalmazás mind a 160 fideszes médiatermékben címoldalon hatalmas betűkkel jelent meg, a helyreigazítás meg abban a 2 ellenzéki lapban ami még megmaradt.
Az MNB cáfolja, hogy megvágnák a gyermektelenek nyugdíját
@Eriksson: Nem kell szágyenkezned, ha több gyereked van, de nekem se kelljen már, amiért csak egy van. Szerinted normális dolog, hogy akinek nincsen, vagy csak egy gyereke van, az öregségére dögöljön éhen, mert szemét módon megvágják a nyugdíját, amiért 40-50 évet dolgozott?
Az MNB cáfolja, hogy megvágnák a gyermektelenek nyugdíját
Mire a mostani szülőképes korosztály nyugdíjas lesz, remélhetőleg O1G meg matolcsy már alulról szagolja az ibolyát. A jóisten sem tudja, milyen kormány és milyen nyugdíjtörvény lesz majd akkor. Egy 30-40 év múlva bekövetkező, vagy be sem következő dologért senki nem szül gyerekeket rakásra.
Az MNB cáfolja, hogy megvágnák a gyermektelenek nyugdíját
Vegyünk egy minimálbérest, aki keres netto 99 ezer forintot Már ez is egy szégyenteljes összeg, de ennek nagyjából a 80 %-át kapja most nyugdíjként, ami 79 ezer Ft. A jövőben, ha nincs, vagy csak 1 gyereket nevelt, akkor 47 ezer Ft lesz a nyugdíja.
47 ezer...teccccik érteni??? Rohadjon meg az összes tahó bunkó aki ezekre a rohadékokra szavaz.
A fiatal házasok akár törlesztés nélkül is kaphatnak babaváró támogatást
Aztán ha úgy hozza az élet, hogy a 3 gyerek megszületése előtt elválnak, akkor 40 ezer helyett fizetheti az asszonyka az asszonykölcsönt 70 ezer forintjával. Szóval a gondolkodó emberek biztos nem kezdenek esztelen gyerekcsinálásba. Szerintem nem állami gondoskodás kéne, hanem megfelelő fizetés, kiszámíthatóság, normális egészségügy, minőségi oktatás, és ahhoz való hozzáférés a szegényebb családok gyerekeinek is.