Macskaszem

Nézőpont Intézet: rosszul járna az ellenzék egy közös listával – továbbra is Gyurcsány a legnépszerűtlenebb magyar politikus
Most ez a feladat. Azt kell sulykolni, hogy a közös lista rossz, és amit sokszor hallanak az emberek, végül el is hiszik.
A Századvég szerint "a magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból"
@Pegero: Nincsen se csőcselék, se őrjöngés, pedig a gazdád már nagyon izzitaná a szükségállapot bevezetését, de a tüntetők az istennek se radikalizálódnak.
A kormány válasza: Soros György
Nem Soros akar ránk erőltetni 400 túlórát, hanem a kormány, és nem Soros lopja szét az országot, hanem a fidesz. Ez ellen tiltakozni kell.
Afrikai bevándorlók borították vérbe a bécsi főpályaudvart
Ne felejtsük el, hogy saját vérükkel borították be a pályaudvart, kár ezt tovább ragozni. Magyarok is szoktak családot irtani, meg családon belül erőszakoskodni, ez nem kifejezetten migráncs szokás.
Szülés előtt próbálták megerőszakolni a kismamát egy római klinikán
Az eset megtörtént, csak nem ott, nem akkor, nem terhes nővel, és nem migráncs vót.
Judith Sargentini: "Nem vagytok egyedül!"
@Shikari: Még mindig nem érted. Nem szavaztak senkire, viszont lehet, hogy nem 400 túlórával, hanem 8 óra munkával akarnak tisztességes fizetéshez jutni. Ők már ellenetek vannak.
Judith Sargentini: "Nem vagytok egyedül!"
@Shikari: Akik nem szavaztak, azok sem rátok szavaztak, és vannak annyian mint ti. Viszont lehet, hogy ők sem akarnak látástól mikulásig dolgozni, mert szeretnék látni, amint felnő a gyerekük. A családok évében, tudod?!
Századvég: a magyarok többsége továbbra is elutasítja az ellenőrizetlen, tömeges bevándorlást
@Shikari: Ragaszkodtok a hülyeségetekhez, hogy az ellenzék bevándorláspárti. Pedig orbánon meg rogánon kívül senki nem hozott még ide migráncsokat. Úgyhogy ezzel a dumával náluk kopogjál be légyszives.
Az Echo TV műsorában megmagyarázták, mit is jelent "igazából" az O1G rövidítés
@Shikari: Ha mindig ugyanaz van ugyanabba a földbe vetve, az el fog korcsosulni. Ti már korcsok vagytok, mindent feléltetek, leraboltatok, úgyhogy időszerű a vetésforgó.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@papa.49: Dehogy magas, csak ők azok a szentek, akiknek maga felé hajlik a keze. Igaz, hogy hamis szentek, de a kéz stimmel.
Három pitbull támadt a húgát védő fiúra
Mért kell ilyen kutyákat tartani? De ha valakinek ez a diliflepnije, akkor biztosítson megfelelő körülményeket hozzá. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy valami kutyaviadalos barom.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
Nem az a gond, hogy építkezések folynak, hanem az, hogy ezek haszontalan stadionok, konganak az ürességtől, az állam tartja fenn közpénzből. De megépülnek az olimpiai sportlétesítmények is, amikre olimpia hiányában semmi szükség, és még egy csomó dolog, ami kizárólag azért épül, hogy közpénzből kitömjék a csókosok zsebét, akik aztán perkálnak a megfelelő helyre. Például meccsrejáró repülőt vesznek, jachtot az Adriára, pénzt az offshorszámlára stb.
"Nem köpi le saját magát a tükörben reggelente?" – üzent a diáklány a kormánymédia újságírójának
Nem tudom milyen a tanulmányi előmenetele, mindenesetre sokakkal ellentétben felismeri, hogy ez nem Tündérország, itt maga az ördög mutogatja szemfényvesztő trükkjeit amit sokan valóságnak hisznek, és ő valamit tenni akar ellene. Féltem ezt a lányt, nagyon fiatal, a geci horda meg nagyon rohadék.
Barátja a stégről nézte végig a jég alá szorult férfi haláltusáját
Nem volt olyan tartós hideg, hogy vastag jég képződjön. Csákánnyal 10-15 centis jeget simán fel lehet törni, persze nem a stégről nézelődve. Bár mostanában nem voltak még 10 centis jegek sem. Fura ez az egész.
Egész Budapestet blokád alá vonják szombaton a tüntetők – videón a tervek
@Shikari: Ó igen, a békés kukaborogatókat meg az ártatlan gyújtogatókat megfékezték a terrorista rendőrök.
Egész Budapestet blokád alá vonják szombaton a tüntetők – videón a tervek
@Shikari: Ne zavarjon, hogy a békés tüntetők székházat gyujtogattak autókat, kukákat borogattak, a felszedett macskakővel dobálták a rendőröket, és egy tankot is elkötöttek. Mégis mit kellett volna csinálni a rendőröknek? Kérelmet benyújtani, vagy mi a sz@rt?
Rubint Réka feneke tökéletes és még melltartó sincs rajta – fotó
A fogsora is annyira tökéletes, egészen biztos, hogy vette, úgyanúgy mint a mellét, a seggét, meg ki tudja még mijét. Guminő, akarom mondani műanyag nő.
Egész Budapestet blokád alá vonják szombaton a tüntetők – videón a tervek
@Shikari: A csendes békés tüntetés viszont egy kalap sz@rt se ér, úgyhogy annál erősebb dologra van szükség. Mondjuk a metró helyett lezárhatnák a multi gyárakhoz vezető utakat. Mondjuk kezdhetnék az Audival, aztán sorba a többit. Az ütősebb lenne.
Értékes freskókat mázoltak le Orbán új várbeli hivatalának felújításakor
Nem kell ide migráncs, aki pusztítja a kultúránkat, meg a vallásunkat, megteszi helyettük a csúti disznófejű nagyúr.
Bakondi: egyre több államból indulnak migránsok Európába
Ez a barom másik filmet néz ugyanabba a moziba. Ébresztő, 90 %-al csökkent a migránsok száma, és azok se olyan hülyék, hogy Orbanisztánba jöjjenek.
Kovács Zoltán: a migráció kulcskérdés minden európai országban
Az a kulcskérdés te kis Soros ösztöndíjas, hogy mért nem küldöd vissza azt a 23 millát Soros Györgynek amit arra pocsékolt, hogy a Soros egyetemen gondtalanul tanulhassál. Vagy add rászorulóknak, Hospice alapítványnak, állatmenhelynek, egyéb jótékony célra, hisz kell, hogy égesse a zsebedet, meg a többi fideszes Soros ösztöndíjasét is.