Macskaszem

Orbán: soha rosszabb nyolc évünk ne legyen
Nektek sikertörténet a zelmúútnyócév, annyit loptatok, mint még soha. Nekünk az lesz majd a sikertörténet, mikor rács mögött lesztek mindnyájan.
„Párttitkárok soha nem határozhatják meg az anyaszentegyház magatartását”
Normális esetben így lenne, de Gecilandben némely egyház képviselői elQrvultak. Pénzért megb@szhatja őket a párttitkár.
Schobert Norbert beleszeretett egy német férfiba
Hát igen, erre a címre sokan rákattintanak, és ez a lényeg.
Négyen akartak csütörtök illegálisan bejutni az országba
Napi 4 migráncs miatt megy az orbitális habverés kemény milliárdokért. Száradjon le a keze annak, aki a fideszre szavaz.
Mikor kezdenek számolni a Fidesz hívői?
Az ingyenhülyék nem számolnak, a fizetett hülyék viszont nagyon is.
Ekkor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor
@Shikari: Nem demagógia, hanem szolidaritás. Bár ez a fogalom fitymasz körökben ismeretlen.
Ekkor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor
@Shikari: Csak a lényeget nem érted. A gazdag ne legyen államilag sokkal jobban támogatva közpénzből, mert nincs rá szüksége. A téliszalámit vegye meg a versenyszférában szerzett jövedelméből. Ja, hogy fidesznyikeknek nincs olyan, mert mind rajtunk élősködik.
Fodor Gábor még nem tudja, miből fog élni, de megoldja
Kizárt dolog, hogy ez a lustaság dolgozni kezdjen. Ellébecol nyugdíjig a párt támogatásból.
Még a Fidesz-hívők sem hisznek a Soros-tervben
@Csizmás Kond: Akkor úgy látszik a "zöreg" is olyan mint orbán, nem azt kell nézni, mit mond, hanem mit tesz. Ugyanis a "zöreg" még egyetlen migránsot sem hozott ránk, de orbán-rogán-habony már 23 ezret, pedig pont az ellenkezőjéről ugatnak még a vízcsapból is.
Még a Fidesz-hívők sem hisznek a Soros-tervben
Legfeljebb a faékek, az egy bitesek, meg a kettes legók szopják be, a többi meg érdekből mímeli. Sajnos ezek így együtt pont kiadják a fidesz 2 milliós szavazótáborát.
Gyászol Zalatnay Cini
Lehet rajta gúnyolódni, de aki igazán szereti az állatát, az családtagnak tekinti, és nagyon tud fájni az elvesztése. Más dolog, hogy nem mindegyikből lesz országos hír, ahogy abból sem, ha Jóskapista elválik, de ha Andy Vajna válik, abból igen.
Rétvári szerint egyre kevesebb orvos megy külföldre – az állami regiszter nem egészen ezt mutatja
És milyen jó lesz, ha nem marad egy se, akkor nyilatkozhat a kisgyökér, hogy egyetlen orvos sem hagyja el az országot.
Áder: A Fidesz nem támogatja, hogy olyanok is szavazhassanak, akik nem élnek Magyarországon és nem adófizetői az országnak
Ezek semmi perc alatt segget csinálnak a szájukból ha a helyzet úgy hozza, és egyáltalán nem szégyellik, maximum harsányan röhögnek rajta.
Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal"
A 20 ezer migránskötvényes meg az 1300 fű alatt beengedett migráncs tán ivartalanítva lett? Kúrmányzati menekültekkel lehet keveredni, vagy egyenesen ajánlatos?
OLAF: Szervezett csalási mechanizmust építettek ki Orbán vejének volt cégénél
A reménytelen Brüsszel kétségbeesett próbálkozása. Brüsszel helyére bárki és bármi behelyettesíthető, ez most a fideszes szófosók alapmondata.
Hiesz György: "Én voltam talán Botka Laci utolsó jelöltje, most már nincs több Botka-jelölt a színen - Városi Kurír
A szocik újabb vaskos hülyesége. Ugyanis Hiesz György népszerű Gyöngyösön, nem hiszem, hogy Vona vagy a nyakigláb verni tudná.
Ön fideszes, MSZP-s, talán jobbikos? Most kiderül!
Mint tudjuk, a nézőpont intézetnél fidesz szemszögből történik a nézés, tehát mindegy mit válaszolsz a kérdésre, a végén megtudod hol a helyed, masszív fidesz szavazó vagy, csak eddig nem tudtál róla. Majd ők megmondják neked, ne gondolkozzál ezen.
Tuzson: a migrációs folyamat megállítása a fő cél
Heti 5 migráncs miatt nem kéne milliárdokat kihajigálni seggfejek! Mert kb. ennyien jönnek mostanában.
Orbán kontra Gyurcsány – akkor most kinek van titkos bankszámlája?
Remélem Gyurcsánynak meg Simicskának is vannak kiterítendő lapjai, csak a megfelelő pillanatra tartogatják, amikor a legnagyobbat üti.
Magyartanára kommentben állt ki a diák mellett, akit a kormánymédiában megpróbáltak lealázni
A tanár előtt le a kalappal, ma már nagy bátorság kell ilyen kiálláshoz, remélem nem lesz belőle baja. Ezek a gyerekek okosak, gondolkodnak, fogalmazni és beszélni is tudnak nyögés, ő-zés nélkül. A Rékasi gyerek se piskóta, üssék csak a vasat (főleg Balogh pátert) amíg meleg!!!
Az emberminiszter azt mondja, milliárdokat költenek az onkológiai intézetre
Olyan ez, mint Tyukodon a 11 kilátó, amelyeket 264 uniós millióból építettek. Megépítették a töredékéből, a szemfüles építők jól jártak.
Onkológiai berendezéseket is csak azért vettek, mert arra kaptak pénzt, és valakik bizonyára nagyot kaszáltak rajta. Rákgyógyszerre viszont nem adott az Unio pénzt, ezért nem lehet alkalmazni a leghatásosabbat, legkorszerűbbet, hanem csakis a legolcsóbbat.
Mintegy 600 millió forint közpénzt terveznek elkölteni az ingyen is elérhető könyvekre
Amikor az magyar emberek hazatérnek az összeszerelő üzemekből ahol 3 műszakban tolják, és ahol éppen annyit keresnek, hogy éhen nem döglenek, mi másra vágynának jobban, mint méregdrága puccos ismeretterjesztő könyvekre.