Macskaszem

Elérte tetőpontját a Schobert Norbi-botrány – megszólalt Puzsér
Szerintem Puzsér nem buta ember. Vannak ugyan furcsa dolgai, és időnként idegesítő is, de az írásaira érdemes odafigyelni.
"Hiszem, hogy Rózsa Péter utasítását megtagadni az egyedüli helyes döntés volt" - Megszólalt az újságíró, akit kirúgtak a 168 Órától
Jó tudni, hogy vannak még egyenes gerincű újságírók, drukkolok, hogy találjon valami normális helyet, ahol újságíró lehet, ahol bátran megírhatja amit a világról gondol.
Beállt a Fidesz polgármesterjelöltje mögé a győri MSZP volt alelnöke
Orbán az árulást szereti, ha az ő javát szolgálja, az árulót viszont rühelli, mert aki egyszer megteszi az bármikor megteszi, úgyhogy komoly karrierre azért ne számítson ilyen rongy ember.
A költségvetési csalással vádolt Simonka György Nagy Imréhez hasonlította magát
Ennek is vastag bőr van a pofáján, ha képes párhuzamba állítani magát Nagy Imrével.
Mészáros Lőrinc osztott, szorzott, és csak 1,5 milliárrdal drágábban tud vasutat építeni
Ez a rohadék szó nélkül meg fogja kapni, sőt lehet, hogy éppen orbán kevesli az alkotmányos költséget, ezért simán hozzácsap annyit, amennyi éppen eszébe jut. A lánchíd meg le van [email protected], ha nem kellett a fidesz.
Óriási pénzzel ment Brüsszelbe Trócsányi
Ahol már az igazságügyi miniszter is [email protected] a törvényre, ott nyakig ér a szar, hamarosan belefulladunk.
Schobert Norbi - apokalipszis most!
Norbi egy köcsög kattintásvadász, és bejött neki. Nem kéne reagálni rá, az fájna neki.
Újabb alagutat találtak a rendőrök a déli határkerítésnél – fotók
Kormányrendelet, hogy ezentúl a határkerítés környékén minden gödröt alagútnak kell nevezi.
Schobert kihúzta a gyufát Krausz Gábornál (is)!
Láttam én már elhagyott sovány nőket, meg boldog kiegyensúlyozott túlsúlyosakat is. A csontot a kutyák szeretik, nem a férfiak. Amúgy meg van az a mondás, hogy a legcsinosabb nőt is únja valaki.
20-30 év házasság után már nem lobog a tűz akkor se ha csontsoványak. Bármit is állít ez a kretén, szerintem kevés házasság bomlik fel testsúly miatt.
Bogdán László: Fizetett hirdetés a cigány ellen...!
Azt mért nem kérdezik meg, hogy akarunk e újabb stadiont, vagy Paks2-t, vagy Mexikóba templomot, Vietnamba kórházat. Nem kértünk Csíkszereda, Eszék, Munkács, Dunaszerdahely Topolya, és Komárom számára sem stadiont. És még hosszan sorolhatnám, hogy mit nem akartunk volna, ha megkérdeznek. De nem érdekelte a gecit. Ehhez képest a cigányok kárpótlása csak vékonyka zsebpénz.
Orbánék a föld alatt építenek maguknak majorságot?
Ott lesz a tömlöc. Akinek nem tetszik a jobbágysors, meg a kenyéren és vízen robotolás egész nap, az ott fog elrohadni a tömlöcben.
Pert indít a Magyar Helsinki Bizottság a református lelkész ellen, aki szerint csótányokat csempésztek be a magyar börtönökbe
@Csizmás Kond: Te nagyon hülye, a csótányt nem lehet takarítással kiirtani, ahhoz szakképzett rovarirtó kell és megfelelő vegyszer. A kemotoxot kiröhögi a csótány.
A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése
A magánrendelő ellenőrzése nem az önkormányzat feladata, de jó ürügy Wittinghoff buzerálására. Azzal foglalkozzon inkább a fidesz, hogy több tízezren halnak meg állami intézményekben gyógyítható, megelőzhető betegségekben.
2015 óta 100 milliárdot költöttünk propagandára
Ha az ország felemelkedésére költötték volna, az ellopott összegekkel együtt, akkor nem kellett volna propagandára költeni.
Pert indít a Magyar Helsinki Bizottság a református lelkész ellen, aki szerint csótányokat csempésztek be a magyar börtönökbe
A nemzethy keresztények egytől egyik álnok, gonosz, gátlástalan, gerinctelen, képmutató görények, akik kiszolgálják a hasonszőrű nácikeresztény kormányt. Nem félnek az isten haragjától, mert az álkeresztényeket csak kamupapok képesek kiszolgálni, és nekik belefér, hogy pont az ellenkezőjét cselekszik annak, mint amire felesküdtek.
Bessenyei Ferenc özvegye a díjátadón vonta vissza a névhasználati jogot a vásárhelyi városvezetéstől.
A díjat lézerjankó polgárjenősége idején alapították, és most a Promenád nevű Lázárhoz köthető lap tudósít a botrányról. A Bessenyei özvegy ezek szerint erősen kötődik a fideszhez, és az alattomos, ravasz, minden hájjal megkent Lázár meglátta benne a potenciált, és nem lőtt mellé.
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
Orbán ezekkel a kijelentésekkel új szövetségeseinek üzent, Azt akarta deklarálni, hogy semmi nem idegen tőle, ami rasszista és kirekesztő, nem retten vissza attól sem, hogy akár nemzetközi bíróságok által hozott jogerős ítéletekkel is szembeszegüljön. Tehát, hogy bármilyen írott és íratlan erkölcsi és jogi normát áthág, ha politikai érdekei ezt kívánják. https://varosikurir.hu/vasarhelyi-maria-orban...
Magyar Györgyöt támadta be a Fidesz-KDNP, amiért raboknak intézett kártérítéseket
Ahogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni, úgy mindenkinek jogában áll pert indítani, ha sérelem éri. Az nem visszaélés, ha valaki él a törvény adta jogával. Ha rossz a törvény, nem uszítani kell, hanem átírni. Ahogy szokták, 3 perc alatt kétharmaddal.
Feljelentették Orbán Viktor
"Miközben ezért a pénzért én nem tudom hány órát, hány napot, vagy évet kell dolgozzak."
Mondja ezt az a féreg, aki nemhogy nem keccsöl egész nap, hanem zsebrebaszott kézzel a tökeit vakargatja, és Mészáros Lölő által háromszor annyit szakít naponta, mint amennyit a cigányoknak összesen kéne fizetni. És az is közpénz.
Novák Katalin szerint az USA is minket irigyel
Nem érdekel miről hablatyol a gyerekcsinálás felelős, de elárulom neki nehogy hülyén haljon meg, mi sokkal jobban írigyeljük az USA-t, mint ők minket.
Feljelentették Orbán Viktor
Amikor egy ország vezetője azt mondja, hogy nem az a törvény amit a bíróság kimondott, hanem az, ami az ő zakkant elméjéből kipattan, akkor onnantól megszűnt a jogállam. Ahol ezt büntetlenül meg lehet tenni, az már diktatúra a javából. Innentől a gecivajda az úristen.
Németh Sándor a sátánt említi Gesztesi Károly halála kapcsán
Németh Sándort viszont biztos, hogy a sátán irányítja, mert isten nevében saját gazdagodására komoly összegeket gombolt le Gesztesiékről (is). A hit gyüliben sokkal komolyabb perselypénzek vannak mint a katolikus templomban. Ráadásul adómentes.
Az meg, hogy Lajcsi odahívja a Blikket, mert anélkül minek trombitálni, hát engem inkább hánytat, mint meghat.
A visegrádi kormányfőkkel és az osztrák kancellárral találkozik ma Orbán Viktor
Jellemző, Geci számára a migráció lesz a fő téma. Nincs is annál fontosabb, mert az istennek se jönnek, pedig nagyon kellenének a rettegtetéshez. Erdogan cimbi hiába öldöste halomra a kurdokat, nem hajlandók ide menekülni, inkább ott pusztulnak.
Megmutatjuk, miért drágább mindenkinél a nyugdíjasok élete
A nyugdíjak értékének megőrzése garancia arra, hogy minden évben pont olyan szarul fog élni, ahogy eddig. Ebben az országban nincs kiút a szegénységből. Aki szegénynek születik, az úgy is fog meghalni, ezt orbán garantálja.