Macskaszem

Simicska Kálmán Olgának: csinálja, amit eddig, csak szabadabban
Én kíváncsian várom a műsorát. Bárki bármit is mond, van benne spiritusz, nem sótlan, és esze is van. Simicska is okos ember hírében áll, tudja jól, mit miért tesz, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Borotvával próbált kárt tenni magában a börtönben Bándy Kata gyilkosa
Legközelebb ne szakítsák félbe, hadd fejezze be. Ne kelljen még évtizedekig eltartanunk ezt a szutykot.
Isten bocsánatát kéri az olimpia ellenzőire a Magyar Krónika
Amúgy mi a sz@r ez a magyar krónika, esküszöm, most hallok róla először. Bár gyanítom, többekkel együtt ezt is én fizetem, mint a többi propaganda baromságot.
Isten bocsánatát kéri az olimpia ellenzőire a Magyar Krónika
Aztán hova zárkóznánk fel te tapló? Görögországhoz, netán Argentínához?
Aki itt olimpiát akar, az vagy nagyon tudatlan, vagy mocskos hazaáruló seggnyaló.
Megszólalt a rákot C-vitaminnal gyógyító kuruzsló, szerinte a kemo-lobbi a hibás
Nem tudom mi az igazság a C-vitaminos rákgyógyítással, de abban van igazság, hogy a rákkal és más súlyos betegségekkel foglalkozó szakembereknek (orvosok, ápolók, kutatók, asszisztensek, gyógyszergyártók stb) nem lenne munkája, ha ezek a betegségek egyszercsak gyógyíthatók lennének. Számukra elemi érdek, létkérdés, hogy még sokáig kutathassanak, gyógyÍtgassanak, ez rengeteg embernek ad munkát világszerte, így aztán lehet, hogy soha nem találódik fel hathatós gyógyszer ezekre a betegségekre.
Tarsoly Csaba: Szijjártó ötlete volt a moszkvai vízumgyár
Úgy tűnik ez a Tarsoly nem akarja egyedül elvinni a balhét, háborog a lelke, hisz ő csak egyetlen láncszem volt a lopógépezetben, mégis ő van egyedül hűvösön. Kezdhet aggódni, mert lehet, hogy hajlamos lesz az öngyilkosságra.
Miért fülessel hallgatják a főnököt Kósáék?
Szerintem nem is orbánt hallgatják a fülesen, merthogy kívűlről fújják az összes közhelyes hazugságot, szóvirágot, inkább arról van szó, hogy már ők is unják a süketelést.
Orbán: a korrupt politikusokat sikerül ellenzékben tartani
És megint nem szakadt rá a plafon...
A jóisten szabadságon van? Csessze meg.
Kegyetlen állatkínzótól rettegnek a debreceni macskások
Nem akarok senkit meggyanúsítani, de ilyen szeget cipészek használnak. Persze attól lehet bárki másnak is.
Egy apróságot kihagyott az MTI a NOB-elnök nyilatkozatából
Megszoktuk már a gecimédia másságát. Addig farigcsálják, toldozgatják a valódi híreket, míg kúrmánypropaganda nem lesz belőle.
Rétvári szerint egyre kevesebben élnek szegénységben
Egyre kevesebben élnek szegénységben? Hol vazze, Budán??? Vagy a Nyírségben?
Keményen beleszállt a budapesti olimpia ellenzőibe a NOB-elnök
Persze, hogy a NOB rossznéven veszi, mert már alig van olyan ország, amelyik jelentkezik olimpiarendezésre, hiszen kevés kivétellel mind baromira veszteséges volt, Görögország államcsődbe jutott miatta. Majd pont a miénk lenne nyereséges, amikor mindenből annyit lopnak, hogy 4-5szörösébe kerül a tervezettnek.
Olyan statisztikát gurított a közmédia, amit nehéz összehozni a valósággal
Az oszlop nem véletlenül olyan magas, az ékegyszerű agyúak simán beszopják és ez a tény felülír mindent..
A Momentum reméli, hogy a stadionépítési programokat is visszavonja a kormány
Most, hogy befuccsolt az olimpiai gigalopás lehetősége, gondolom, lázas agyalás folyik, hogyan lehetne mégis azt a rengeteg pénzt megszerezni, úgyhogy nőnek majd ki a földből a stadionok, mint a bolondgomba.
Egyre kevesebb a szülőképes nő Magyarországon
Nem csoda, hogy elmennek, ki az a hülye, aki azt akarja, hogy a gyereke egy bigott tanintézményben idomított, akarat nélküli, egedelmes (köz)munkás, esetleg az új földesurak birtokán, kastélyában cseléd legyen éhbérért. Mert ugyi a diploma inkább csak gazdagéknak lesz elérhető.
Pénzt kapott Amerikából? A NAV is megtudja
@cikicakk55: Én sem úgy gondoltam, hogy Amerikában nyomozzon, hanem az adóparadicsomként ismert országokban bárhol a világon.
Tarlós: Elárulták az Ügyet
Lehet, hogy elárulták az országtönkretevő olimpia ügyét, de győzött a józan ész, és képesek voltak melléállni egy mások által kezdeményezett, az ország érdekét szolgáló jó ügynek. Tőlem kapnak egy jópontot.
Pénzt kapott Amerikából? A NAV is megtudja
Azt nyomozza ki a hájfejű, hogy az offsorlovagok hol tartják a tőlünk lopott milliárdokat, ne azon rugózzon, hogy Jóskapista hazautalt a családjának pár dollárt.
Orbán álma volt, aztán az egész nemzet ügyének mondták, azután hatni kezdett a gyógyszer Graz-ban
Nem ez az első pálfordulása a genyának, a tegnapi állításának az ellenkezőjét ma szemrebbenés nélkül képes az arcunkba tolni, mint egyetlen igazságot. Nem véletlen, hogy törölték honlapjáról a 2010 előtti megszólalásait, mert az gyakran köszönőviszonyban sem volt a mostani pofázásaival.
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
Lerázza magáról, mint kutya a vizet. Mától nem a fidesz ügye, sőt mától sose volt az. Tarlós akarta, el is viszi a balhét, úgyis begyébe van a csúti tökvakarónak.
Borkai: Az ellenzék osztotta meg az embereket az olimpia ügyében
Jobb lesz, ha hozzászoktok gecifélék, hogy az emberek gondolkodnak, és a Momentum akciója siker a köbön. Remélem még sok ilyen kellemes meglepetést fognak okozni NEKÜNK.
Kósa Lajos: az ellenzék átverte az embereket és az olimpiai bizottságot
Kupaklala pár napja még arról hablatyolt, hogy biztos nem megy az aláírásgyüjtés, azért hazudják, hogy megtámadták a gyüjtőket. Nem lett igazad Lala!!!
Iskolába küldi az állami vezetőket Orbán
Hogy nem szakadt rá a plafon mikor ilyen szavak kibuggyantak a hazug pofáján, hogy nemzeti érdek képviselete, morális tartás, köz szolgálata. Vagy ilyen, hogy az állam a közérdeket rendelje a magánérdek elé. Ehhez minimum 180 fokos fordulat kéne, merthogy eddig minden tevékenységük kizárólag a fideszhorda megtollasodását szolgálta.
Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra
A gyáva nyúlnak nincs bátorsága, hogy megkérdezze, akarunk-e olimpiát. A többi kérdését viszont lesz@rom.
Ez aljas hazugság- nyílt levelet írt egy oktatáskutató a KDNP-s képviselőnek
Ezeknek a pénz az istenük, így nem okoz lelkiismereti problémát, hogy mellesleg lopnak, csalnak, hazudnak.
Medveczky Ilona botrányos ruhája csak vészmegoldás volt: Kifakadt a tervezõ
Elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik az a gyönyörű kék ruha, de, hogy helyette egy függönyt vegyen fel, ami szinte semmit nem takar a ványadt testéből, az botrány. Lehet, az volt a célja: mindegy mit, csak beszéljenek róla.
Ízekre szedték Orbán beszédét – reagált az ellenzék az évértékelőre
Bevallom, nem hallgattam az orbi beszédét, nem érdekel a hazug, sunyi mellébeszélés, de azt szívesen meghallgatnám, hogy az utolsó szó jogán mit fog összehordani.