Macskaszem

BREAKING: Orbán Viktor bevezeti a 13. havi nyugdíjat, a kormány terheket vállal át
Az évente 1 heti nyugdíj 2%-os plusz nyugdíjemelésnek felel meg, ami meg sem közelíti azt, amit
tíz év alatt megspórolt rajtuk a végtelenül igazságtalan, aljas nyugdíjrendszerével.
Ezek Orbán Viktor új rendeletei: túlóra, ingyen parkolás, büntethet a rendőr, rabok karanténban
Lényeg, a Szép kártyát a járvány utáni 2 hónapban le kell nyaralni. Nem engedélyezi a csutfasz, hogy élelmiszerre lehessen költeni, pedig a munkájukat vesztők biztos jobban örülnének mint annak m,hogy Rühelke szállodájában ülhetnek lukas gatyába éhesen. Nincs mese, nyaralni kell, Rühelke, a fatolvaj, meg ̶O̶r̶b̶á̶n̶ Mészáros Lölő nem károsodhat.
Hadházy: Az új eljárásrend szerint már csak a legsúlyosabb, kórházban kezelt koronavírusos betegeket tesztelik
Hangfelvétel bizonyítja, csak a legsúlyosabb esetekben tesztelnek – itt a felvétel
HírKlikk 2020. április 4. 10:52
„A legújabb szabályzat szerint, a szűrővizsgálatra egyébként nincs lehetőség... De annak nem sok értelme van, hogy mindenkit szűrögessünk. Tudja?... Megfelelő panaszokkal csinálnak már csak teszteket, annak, aki bent fekszik a kórházban, lélegeztető gépen van, meg ilyen egyebek” – ezt a választ kapta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), korábbi ÁNTSZ munkatársa egy telefonon kétségbeesetten hozzá forduló magyar állampolgárnak, aki napok óta próbálta már – hallhatóan jó okból – elérni, hogy leteszteljék az édesanyját.
https://hirklikk.hu/kozelet/hangfelvetel-bizo...
Orbán Viktor: annyi munkahelyet fogunk létrehozni, amennyit a koronavírus elpusztít
@Csizmás Kond: Nem véletlen mondják, hogy akinek nincs humora, az mindenre képes. Ezért lettél fideszköcsög, mert a humort se érted, meg azt se, hogy mért mondják, hogy a kúrmányod semmirekellő hazaáruló, mocsok geci alakulat.
Korlátozni fogják a locsolkodást húsvétkor, félmilliót kapnak az egészségügyi dolgozók idén
@verőce21: Csak a sunyi, szemét intézkedéseket nem lehetne lejátszani, mint pl.Városliget betonnal való feltöltése, meg hasonlók.
Korlátozni fogják a locsolkodást húsvétkor, félmilliót kapnak az egészségügyi dolgozók idén
Szerintem meg üdvös lenne, ha minél többen tudnának home ooffice-ban dolgozni, mert az azt jelentené, hogy van innováció, fejlődik az ország. Az összeszerelő üzemek dolgozói bizony nem tudják hazavinni a munkát.
Szakértő: 10-ből 9 magyar fél évig sem húzná ki munkanélküliként
@ómió: Ne böszmézzél már itt agyatlan, 10 éve ti hatalmaskodtok, majd nézd meg, mi marad itt a járvány után. Minden ország segíti a most munkájukat elvesztőket, csak ez a moslékország nem.
A háziorvosok szerint nincs elég védőfelszerelés, és ez az állam felelőssége
Vegyük már észre, hogy orbán nem védekezni akar, csak védekezgetni, a látszat fenntartása végett. Azokat a repülőket amiről hablatyolnak, senki nem látta leszállni, (egyet kivéve, amit a csutfasz demonstráció gyanánt bemutatott) Az árut meg lepasszolta az államtitkári rokonyoknak, meg egyéb aljanépnek továbbértékesítésre.
Újabb cégeknél jelent meg a katonaság
Nem tudom ki az, akit ez megnyugtat a hordán kívül, mert én igazából most kezdek el félni. Méghozzá tőlük.
Orbán Viktor és a kormány szuperhősei támadást indítanak a koronavírus ellen
Hányinger, hogy ilyenkor is a propaganda a legfontosabb. Na meg a lopás, mert annak mindig, minden körülmények között menni kell.
Korlátozni fogják a locsolkodást húsvétkor, félmilliót kapnak az egészségügyi dolgozók idén
@Pálinkás Pál: Ezzel mit akarsz mondani? Akinek gyenge az immunrendszere, mert nem telik neki méregdrága zöldségre, gyümölcsre, vitamin és ásványi anyag tablettára, az pusztuljon? Igazi orbános gondolkodás.
Orbán Viktor felhatalmazási törvénye jobban visszaüthet, mint gondolta
Az látszik, hogy eddig egyetlen vírussal kapcsolatos rendelet, határozat nem született. Ami született, hogy eltörölnék a városliget beépítési tilalmát, Terror Marisnak ingatlanokat ajándékoznak, bepöffeszkednek a színházakba, nemváltoztatás eltörlése, Budapest-Belgrád vasútvonal lopkodásainak 10 évre való titkosítása, Tiborcz megsegítése 2 milliárddal, stb. Ezekre, meg ehhez hasonlókra kért a suttyó köpcös felhatalmazást, leszarja a vírust nagy ívben, remélem, attól, vagy pont azért meg fogja őt találni.
A kormány szerint már megint boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen
Melyik boszorkányt üldözik, a dekázó pichát, vagy a Novák nyanyát? Több boszit nem ismerek.
Varga Judit a kvótaperről: Felháborító, hogy bíróság elé citálták Magyarországot
Felháborító, hogy miközben 20 ezer migránskötvényest és azok családjait, összesen vagy 60 ezer migráncsot hirdetésekben toboroztátok ide, 1450 másik migráncs miatt évek óta köpködtök az unióra, akik olyan hülyék, hogy milliárdokkal jutalmazzák a moslékságotokat.
Három repülőnyi védőfelszerelés érkezik szerdán Budapestre
Érdekes, a repülők egyre csak hozzák a sok védőeszközt, még sincs elég még az egészségügyben sem. Ezzel is bizniszelnek?
A kormány megszüntetné a nemváltoztatás lehetőségét
Basszus, járvány idején tényleg ez a legfontosabb? Ja nem, a Városliget betonba öntése még ennél is fontosabb, mert abban van a lóvé.
Vitézy: Sok tízezer ember háborodott fel ma reggel
Meglátszik hogy csak a teljhatalmon jár az eszük, most éppen az önkormányzatokat készülnek leuralni, nincs idejük holmi menetrendekre, vagy olyasmire ami elviselhetőbbé tenné ebben a helyzetben az életet.
Szerdára 525-re nőtt a fertőzöttek száma, újabb négy beteg elhunyt
@Jozefina: Elsősorban azért nem ajánlják a maszkot, mert nincs, másrészt midiktátorunk megmondta már múlt héten, hogy a lakosság 80%-a meg fog fertőződni. Azt hiszem, ezt lehet célnak tekinteni.
Padlóra került a forint
@Anna24: Moderátorkám, vigye már innen ezt a kurvafuttató szart!!!