Macskaszem

Egy másik nővel osztozik a férjén Koholák Alexa
A spirituális központ lánykori nevén szekta, meg két agymosott nő, vagy csak sima haszonélvező, kuncsaftfelhajtó.
Novák: ha nemzeti konzultáción erősítik meg, akkor lesz a fiataloknak életkezdési támogatás
Az eredmény már megvan, most már csak postázni kell a kérdőíveket. Hogy az eredményhez kétség ne férjen, Hadházy Ákos kap 10 másodpercet, hogy öt helyszínen tisztes távolságból megtekintsen egy-egy kazal dobozt. Hozzáérni tilos.
Hivatalos: nyomoznak Demeter Márta ellen
Azért ne vegyünk rá mérget, hogy ez egy másik Orbán Flóra volt, hazudtak ők már nagyobbat is.
Másrészt, ha Demeter Márta ezért a semmiségért nemzetbiztonsági kockázat, akkor a nemzetközileg körözött bűnözőkkel cimboráló, maffiahálózatot működtető miniszterelnök micsoda?
Megdöbbentő részletek VV Fanni haláláról
Lehet az is, hogy kockára vágva pörköltnek megették. Vagy kútba dobták, bebetonozták, savval szétmaratták, vaddisznók elé dobták, ledarálták, elégették, stb... megannyi feltételes mód, és megint egy cikk a semmiről.
Botka már vissza is szólt: Lázár hűbérúr kastéllyal
Orbán kirugdosta a virágkosarából, különben a fejére nőtt volna. A törtető, mindenkin átgázoló gátlástalan szarházi ezt nehezen viseli, mindenáron vissza akar kerülni a hatalomba, foggal körömmel harcol, eszközökben nem válogat, minden aljasságra képes.
Államtitkár: elfogadhatatlan, hogy Európa szegényebb régióitól a gazdagabbak felé csoportosítaná át a felzárkózást segítő forrásokat
Ez a dagadt hernyó úgy gondolja, hogy a szegények pénzét kizárólag az ő privilégiuma átcsoportosítani gazdagékhoz, mindenki mástól elfogadhatatlan aljasság. Hát ez a miviktorunk.
Vona Gábor lebontaná a falakat a "bosszú országában"
Nemcsak falakat kéne lebontani, hanem az árokásást is be kéne tiltani a hazugsággyártással együtt. A gigalopásokról már nem is beszélve.
Kósa: Annyi közöm van anyám cégének BMW-ihez, mint a Mol elnökééhez
Kis esze lenne, nem járna el nyilatkozgatni, mert rendszerint csúnyán felsül. Váratlan kérdésre soha nincs frappáns válasza, csak hebeg, habog, a világűrből is látszik, hogy hazudik.
Pécsi Ildikó fegyveresekkel dobatná ki unokáját a lakásából
Az akkoriban 11 éves gyereket nem lehet hibáztatni semmiért, ő a saját családja áldozata. Mire felnőtt, a "kedves" nagyi teljesen elvadította magától, ne csodálkozzon, ha már nem is keresi vele a kapcsolatot. A kisebb unokáját is alig ismeri, nem az a dédelgetős nagymama fajta. Viszont tehetne egy békülő gesztust az unokája felé, akkor talán lenne valaki, aki néha rányitja az ajtót.
"Ebbe bele lehet dögleni" – Kamerák előtt sírta el magát Bíró Ica, akit a lányával együtt rakhatnak ki budai otthonából – videó
Már régen lépnie kellett volna, nem a csodára várni. Ha most megússza a moratóriumig, akkor tavaszig megint reszketni, aztán megint megúszni valameddig, így nem lehet élni. Van az a pont, amikor el kell tudni engedni dolgokat, különben egyszercsak betakar a sz@r.
Halottaskocsin vihették el VV Fanni holttestét
Megint egy nagy semmi a kurváról, holnap másik nagy semmi a sokroksári futónőről. Nem baj, ha nem derült ki semmi, a kattintás megvan, az a lényeg.
Fidesz: meg kell védeni a gyermeket nevelő családok juttatásait a baloldaltól – videó
A magánnyugdíjíkat is védi azóta is, nehogy visszajussanak jogos tulajdonosukhoz.
De megvédi a tíz éve nem emelt családi pótlékot, a minimálbérre kivetett adót, a 27 %-os áfát, a tandíjat, a rohadó egészségügyet, oktatást, a befuccsolt szemétszállítást, és még hosszasan lehetne sorolni. Etessen inkább galambot.
A rendkívüli migrációs nyomás miatt van szüksége új vezetői autókra a kormányzatnak
Milyen nyomás az, ami felsőkategóriás Audiktól meg Superbektől lanyhul? Nem migrációs, az egyszer biztos.
Főállású anyaságról is kérdez a kormány
Ilyen kérdést basszus, hogy joga van e gyereknek apához meg anyához. Joga van, csak nem mindig jut.
Jóllakni is joga van, de nem mindig jut. Emberhez méltó lakhelyhez is joga van, de az se mindig jut. Egyetemre járni is joga van, de ha nem gazdagék gyereke, akkor nem tud.
Ilyeneket még a nagyonhülyék is tudnak, nem kell hozzá semmilyen levél.
Halkabban szirénázzon-e éjszaka a mentő?
Azért elég bosszantó amikor a kisvárosi utcán este 11-kor sehol egy autó, sehol egy ember, de azért végigszirénázik rajta a tűzoltó autó, felverve az egész lakótelepet. Tudom, akinek ég a háza, annak minden másodper számít, de ha üres az utca, akkor sziréna nélkül is lehet tépni.
Magyar kereskedelmi központot nyitott Sanghajban Szijjártó
Ez a nyálas takony az olcsó magyar munkaerővel kampányol Kínában, jól nézünk ki.
A Párbeszéd kezdeményezi a "hatnapos" munkahetek megszüntetését
Vannak gyárak, ahol nem elég, hogy 3 műszakban kell dolgozni, még a kajaszünetet is ledolgoztatják délelőttös szombatokon. Tehát minden harmadik szombat munkanap. És ugyanolyan kemény, mint bármelyik másik nap. Vagyis, aki 10-én éppen délelőttös, annak 2 napot kéne aznap ledolgoznia. Mivel ez lehetetlen, úgy dolgozik, hogy közben szabadságon is van. Ez ellen küzdjél Bence fiam, mert hatalmas a pofád, de egyelőre csak a lógáshoz értesz.
A Párbeszéd kezdeményezi a "hatnapos" munkahetek megszüntetését
@emerencia: ha 6 ember el tudja végezni 10 ember munkáját, akkor a másik 4 fölösleges.
Ügynökakták
A hülye szocik megint kitettek magukért. Tudhatták, hogy a fidesz úgyis leszavazza, mégis akadt 2 zakkant, aki nem bízta a véletlenre.