Manhattan

A szabadság kapui – A reform elbukott, a világ megváltozott
@Shikari: Utánanézhetnél, mielőtt libsizel! Ugyanis a liberális lehet baloldali, jobboldali, tökmindegy.. Ez a szó nem helyet jelöl, hanem minőséget. Emberi minőséget!
A szabadság kapui – A reform elbukott, a világ megváltozott
Jól emlékszem, hogy ezek után mély utálatnak örvendtünk ott Csehszlovákiában. Az üzletben, ha meghallották a magyar hangot, elfordultak, nem akartak kiszolgálni. '69-ben utaztam keresztül rajtuk az NDK-ba menet és bizony több helyen volt felfestve, hogy "Ruszkik haza!"
Kovács Zoltán: Heller Ágnes egy öreg bigott komcsi
Heller: „Csak három szót ismernek: komcsi, buzi, Soros-ügynök” :D :D
Vujity Tvrtko elmondta, hogyan látja Weisz Fanni és édesanyja drámáját
Az ujdonsült férjről egy szó sem esik. Pedig egy pszichiáternek volna mondandója róla. Ilyen őrült tekintettel, kigúvadt szemekkel, bizony én is félteném a lányomat tőle.
Step Inside SpaceX's New Crew Dragon Spaceship (Photos)
Az első billentyűzetem Dragon volt, rácsatlakoztatva a TV-re. Akkor hoztam Bécsből amikor a magyarok kijártak Gorenje hűtőért.
Kovács Zoltán: Heller Ágnes egy öreg bigott komcsi
Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, esztéta, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. kovács zoltán kicsoda?
Megbüntette Gyurcsány cégét a jegybank
Micsoda hihetetlenül gonosz, embertelen és igazságtalan egy ország ez, ahol mindent lehet. Szemrebbenés nélkül tönkre lehet tenni egy embert, hazugságot hazugságra halmozni ellene...
Az fogad örökbe, aki tudja, hogy a fogyatékkal élő is csak egy gyerek
@Peller Anikó: Ne írj ilyen gonoszságot róluk, hisz a Down-szindrómás gyerekek őszinte, érzékeny, melegszívű emberek, jó szociális beilleszkedő képességgel. Családjuknak, barátaiknak rengeteg szeretet adnak, számítás, gonoszság számukra ismeretlen fogalmak.
Így zajlott Kerényi Imre 75 éve
És most Asperján Gyuri szavait idézem.Telitalálat!
"Attól, hogy valaki sötétre festeti a haját vagy esetleg éppen parókát használ, az évek még telnek felette. Tudom, hogy fölöttem is (bár én vállalom ősz hajamat), mint ahogy a most elhunyt Kerényi Imre felett is. Fiatal koromben gyakorta zsűriztem vele. Jó szemű ember volt, értette a szakmáját. Jó színházi rendező is volt. Aztán erőt vett rajta a valahova tartozás vágya. De nagyon. De mindenáron. De a személyiség, a jellem, a tisztesség feladása árán is. Szegény az elmúlt rövid időszakban sokat szenvedett, míg ma végső békességet talált. Isten nyugosztalja."
Diktátum jellegű rendelettel tiltják be a genderszakot Magyarországon
A következő lépés a könyvek, a filmek, és a színdarabok betiltása lesz. Aztán lesz lista az egyetemeken, hogy kik azok, akik nem kívánatosak, akik nem nyerhetnek felvételt. A munkahelyeken, hogy kiket nem szabad alkalmazni, akik nem kaphatnak útlevelet. Szép régi-új világ...
Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesen
Gratulálok! Fantasztikus teljesítmény. Megszoktuk, hogy nyer, valahol el is várjuk tőle. Pedig emberfeletti küzdelmek ára a győzelem.
Csaknem 700 ezer elutasított menedékkérőt tartanak nyilván Németországban
Ez a fotó sértő és gusztustalan! Azt sugallja, hogy minden menedékkérő fekete bőrű.
Simicska Lajos, a magyar politikai gengszterizmus atyja elvonul, de életműve még sokáig velünk marad - tldr
Akkor ez volt a nagy atombomba amit ígérgettek. Ledobta, de sajnos miránk... Hányinger kerülgetett, mikor olvastam, pedig sok minden már ismert volt. Ez lett Magyarországból!? Okosan számító gazemberek játszótere?
Összeomlott a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, mert meghallotta, mi vár rá
@Szeparepa2: " ötéves börtönbüntetésbe már belenyugodott, és felkészült rá lelkileg... " Ha én ártatlan vagyok, egyetlen napba sem nyugszom bele, nem 5 évbe!
Nincs megállás: elérte az 1400 milliárdot az államháztartás hiánya
Érdekes, mióta Orbán Viktor vakációzik, Mészáros Lölö nem vásárolt semmit!?
Így "alázza" Weisz Fannit leendő férje – kiborult a modell édesanyja
@JAJMÁR: És, ha igaza van? Ha tényleg ezt műveli vele a srác? Én sem hagynám!
Teljesen feleslegesen vezénylik a határra a rendvédelmiseket, a rendőrség szerint kutya sem akar betörni Magyarországra
Kötve hiszem,hogy a migránsok kis hazánkat nézték ki jövendőbeli otthonuknak. Nem akarnak Ők egyik szarból a másik szarba költözni. Ezek nemcsak néznek, de látnak is!
Segítettek a nézők: megműthetik a nyitott gerinccel született kislányt
Szegény asszonynak nincs elég gondja-baja, még rakogassa, tárolja azt a sok hülye kupakot. Ahelyett küldtek volna egy kis pénzt.
Kísérleti nyúlnak használja a kormány a rendőrséget
Emlékszel?
A fegyveres- és rendvédelmi hivatásosok szolgálati nyugdíja megszüntetése kapcsán ezt a társadalmi csoportot egyszer már használta kísérleti nyúlnak a ner!
A társadalom többi szegmense akkor (is?) közönyösen tekintett az eseményekre, nem állt ki mellettünk. Félő, hogy most is ugyanez fog történni - csak későn kapnak a fejükhöz, amikor a szalámizás során éppen rájuk kerül sor -
MERT SOR FOG KERÜLNI MINDENKIRE!
Orbán üzent Macronnak, nem kér a Franciaország vezette Európai Unióból
Hogy én ezt már milyen rég beküldtem... Azt írta ki, hogy már más is beküldte. És tessék, mégis!