Manhattan

Ön figyel az ásványvizek összetételére?
Én desztillált vizet iszom, mert tudom, hogy a szív és érrendszeri betegségeket, magas vérnyomás, vesekő, a kemény vizek (csap és ásványvizek) okozzák. https://www.youtube.com/watch?t=2707&v=XOdpik...
Moszkva elismerte: drasztikusan nőtt a sugárszennyezés – egy falut kitelepítettek
Finnországban 10 éves csúszásban van egy Paks-2-vel megegyező típusú atomerőmű. A csúszás oka, hogy az orosz fél hamis jegyzőkönyvekkel próbálja fedezni a hibákat. Mi lesz itt, ha a magyar kormány áterőlteti Paks-2-t, elkendőzve a hibákat?
Donáth előremenekülhet, de az elkövetett bűn nem maradhat büntetlenül
@durbincs: Kár, hogy nincs itt röhögős hangulatjel, mert csak azt tudnék tenni hozzád. :D
Beer Miklós: Azt mondták, fogjam be a számat
Nagyszerű, hogy van még az egyház berkeiben olyan ember aki a lelkiismerete szerint cselekszik és nem adja el magát. Egy pap semmilyen körülmények között nem állhat az uszítás, gyűlölködés mellé. Nagyon sok Beer Miklósra lenne szükség!
Azeri guruló dollárok
@Csizmás Kond: Látom, nem nyitottad meg az átlátszót. Ott a válasz.
Azeri guruló dollárok
Jól emlékszem erre a gyalázatra. Az, hogy az átadással ( szögezzük le, hogy nem kiadatásról, hanem átadásról volt szó) egyidejűleg Budapestre, az MKB-nál vezetett számlára érkezett hétmillió dollár abból a Nagy-Britanniában fenntartott 3 milliárd dolláros pénzügyi alapból, amiből az Alijev-rendszer a korrupt nyugati politikusokat vesztegette meg, szóra sem érdemes. Aminthogy az sem, hogy a számlát fenntartó, amúgy semmiféle tevékenységet nem végző magyarországi cég nem sokkal később megszűnt, a hétmillió dollárnak pedig, mit tesz Isten, nyoma veszett...
Megszólalt a rendőrség Heller Ágnes tragikus halálával kapcsolatban
Ma hallgattam meg a Heller Ágnessel történt beszélgetést a 90-dik születésnapja alkalmából . Néhány gondolat: 2010-től a hatalom mindent felzabál ...először a filozófusokat ... a kultúrát azzal hogy az egyetemekre benyomták a kancellárokat - azok megszüntek; utána a CEU - megszünt ; a hatalom most zabálja fel a bíróságokat ; és az etno-nacionalisták ( Orbán-Salvini-Kaczynski) Európát is felzabálják Ha sikerül nekik ez Európában ismét 1914 lesz véres háborúval.
Fapados járaton, testőrök nélkül utazott Orbán Viktor
Tehát repülővel jöttek haza. Én arra lennék kiváncsi, mivel mentek oda?
Nagy bejelentést tett a veszprémi ellenzék
Sanyi volt az igazgató a Lovassyban, ami az ország legjobb középiskolája. Csak ugye, nem tudja ezt a rendszert elviselni, politizál. Ki akarták csinálni, inkább lemondott, maradt fizika-matek tanár.
Toroczkai: a Budapest Pride provokálja a keresztény egyházat és meggyalázza a magyar történelmi jelképeket.
@Shikari: Én elfogadó vagyok, úgy gondolom, minden egyén az lehessen, aki szeretne és ha ezt kifejti, akkor azért ne bélyegezzék meg.
Toroczkai: a Budapest Pride provokálja a keresztény egyházat és meggyalázza a magyar történelmi jelképeket.
@Shikari: Nem tudom megérteni, te miért reagálsz minden pride-s cikkre ilyen vehemensen? Érdekes, engem nem zavarnak. Egy színes látvány... Az, hogy mit-hogyan csinálnak egymással, senkire nem tartozik! Szerintem te érintett lehetsz.
Átfogó módosító javaslatot és "Budapest-csomagot" nyújt be a Párbeszéd
Fidesz párttag ismerősöm mondta ma nekem. Orbán szét akarja verni az ellenzéki előválasztást, ezért a Fidesz megbízásából indul Schmuck (aki aktívan soha nem politizált, és mindig a választáskor jön elő az odujából), és a Vadhajtásos Bede. Őket a Fidesz fogja pénzelni, plusz fideszes aktivisták fognak rájuk szavazni. Sokan vannak.
Czeglédy Csaba kiütötte a köztévét: 26 híradóban kell elmondaniuk, hogy hazudtak
Vajon az itteni agymosottak felfogják-e a közlemények üzenetét? Azért jó lenne, ha főműsorba mondanák, mert az éjszakaiba szoktak ilyeneket, hogy ne sokan hallják.
Drónokkal kutatják a Hableányt – búvárokat életveszélyes leküldeni
Mára már tudható,hogy itthon a hajózási biznisz Rogán kezében fut össze. (
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
@Pegero: Légyszíves, válogasd meg a szavaidat és tisztelettel írj a hozzászóló társaidhoz. Okosan fogalmazz, ne sértegess, mert azzal a bunkóságodat bizonyítod. Észrevehetnéd, hogy én soha, senkivel nem teszem. Nem járatom le magam! Szóval, a fenti témához https://168ora.hu/itthon/kozos-cege-van-a-mag...
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
@Pegero: Mit csodálkozol? Az ő hajótársaságuk darálta maga alá a kishajót. Nem véletlen, hogy meg sem áll, nem hivja a mentőket és átgázol az elsüllyesztett hajón. ((
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
https://civilhetes.net/kozos-cege-van-a-magya... Röviden a magyar nemzeti vagyonkezelő megvásárolta az államnak a Mahartot. Majd idén márciustól a tulajdonosi jogokat a turisztikai ügynökség gyakorolja, melyben a részvényesi jogok Rogán Antalé! Azaz Rogánnak lett 30 dunai hajója és 70 kikötője közpénzből!
Már olyan kormánypropaganda híreket gyártottak, hogy a sétahajó fordult Rogán kapitánya elé...
Ne legyen igazam de ez az eljárás évekig fog tartani, majd ellaposodni a fideszhez igen közel álló kapitánnyal szemben... Ez is a magyarázata, hogy miért a TEK vezeti a mentést és nem a katasztrófavédelem.
Ara-Kovács Attila: Az osztrák dominó
@RonaGyuri: Közvetlen forrás buktatta le, videóra vették, hogy mi folyik a színfalak mögött!
Orbánnak erre mondani kell valamit, bár nem szokta elkapkodni a cáfolatot, de hát mégiscsak összekenték egy jókora darab szarral!
Bíró Ica további ingatlant is elveszíthet
Ica lakását Rogán ügyvédje vette meg, vajon ő is lesz a következő tulajdonos? Vagy csak stróman, mint Mészáros Lőrinc?