Manhattan

Tökéletes bikinis testet villantott Nádai Anikó
Nem tudom, ki ez a nő, de nálam a sehogy nem mutat kategória.
Soproni: Nem akarjuk összegyurcsányozni magunkat
Azok a pénzes emberek akik felvállalták hogy támogatják őket, a fidesz malmára hajtják a vizet. Vagyis a baloldali szavazókat akarják megosztani úgy mint az lmp. A Fekete felvállalta, hogy Orbán a mintaképe, sőt mindig a fideszre szavazott.
Gyurcsány: Helyettem vonul börtönbe Tátrai
Zsolt Csaszy
11 perce
Ma reggel Tátrai Miklós barátom és sorstársam megkezdte börtönszolgálatát, ami egy aljas indokból, dilettáns jogi és közgazdasági érvek alapján, többszörösen is jogsértő eljárás után szabtak ki rá. Szándékosan nem használom a büntetés szót, ugyanis ahhoz kéne egy bűncselekmény-féle is. A sukorói koncepciós per kitalálói és kiszolgálói azonban csak ahhoz értenek, hogy lehet hazugságokat habonyizálni, bírókat kirendelni és kijelölni, hogy esküjüket megszegjék. Az ügyészséggel már nem kellett fáradniuk, ami előfeltétel kellett Sukoróhoz és a többi politikai leszámolási perhez, azt már megtették 2000-ben.

Amikor Tátrai és jómagam átlépjük a börtön küszöbét legfeljebb a szabadlábon lévő bűnözők arányát növeljük. Én a magam majd részéről szívesen mutatom az utat, - ha Magyarország újra köztársaság és jogállam lesz -, a közhatalmukat elvesztő bűnözőknek.

De a mai Magyarországon az igazsághoz vezető út néha a börtönön keresztül vezet.
Gyurcsány: Helyettem vonul börtönbe Tátrai
Zsolt Csaszy . Erősek leszünk!
Egy okot azért tudnék arra, hogy miért éri meg egy nem létező bűncselekményért ártatlanul is börtönbe menni: hogy mutassam az utat a jelenlegi hatalmasságoknak !
Nekik vajon mennyi fog járni a köz kárára való vagyongyarapodásukért? (Persze nem a mostani, hanem jogállami körülmények közt)
Köszönjük LMP! Ezt aljasul rendeztétek!
Na, csak rá akarnak húzni valamit Botkára...
Kiszivárgott az év botránya: Jobboldali internetes aktivisták bomlasztják az ellenzéki csoportokat! http://balramagyar.hu/2017/08/16/kiszivargott...
Újraélesztik a nem nyilvános, kormányzati telefonhálózatot, a K-vonalat. Szavazzon!
Ha jól értem, a kormány újraéleszti a zárt telefonhálózatot. Így a kormányzati hivatalok, a kórházak, bíróságok, hivatalok kerülnek közvetlen irányítás alá! A fidesz pártállami ellenőrzéssel akarja uralni a helyzetet és elnémítani azokat a kórházigazgatókat, akik ki merik fejteni a véleményüket. Utasítani és befolyásolni azokat a bírákat, akiknek döntéseket és bírósági itéleteket kell hozni. Hogy Bródynak mennyire igaza van:
"Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok."
Gyerekek egész csoportja kapta el a veszettséget, miután szexuálisan érintkeztek egy szamárral
@quadrocopter: Tegnap : Kutyaidomárok fajtalankodtak a rájuk bízott kutyával - Ma meg ez! Nem lehet @durbincs keze benne? ))
Már nem is színlelnek demokráciát: Megtiltották a sajtónak, hogy kérdezzen Orbántól
Orbánnak sosem volt önálló véleménye. Ott vannak a tanácsadói, akik ellátják őt, hamis adatokkal!
Még a papirra leírt mondaní valóját is,összekeveri,értelmetlenül olvassa fel!
Spontán kérdésekre nem tud válaszolni. Miről nyilatkozna ez az elmebeteg? A lopásokról, csalásokról?..mert máshoz nem igazán ért!
A cukrozott italok rendszeres fogyasztása 78%-kal megnöveli a méhtestrák kialakulásának az esélyét!
A lehetséges okok között sorolják fel a kövérséget, a mozgáshiányt, a vörös vagy feldolgozott húsokban gazdag, és zöldség- és gyümölcsfélékben szegény étrendet, a dohányzást, a nagyobb mennyiségű alkohol, a cukros üdítő fogyasztását, a gyulladásos bélbetegségeket, a családi terheltséget, valamint a bélrendszer védőbaktériumainak átalakulását.
60 évet élt az USA-ban, majd rendőrök jelentek meg nála és kitoloncolták az '56-os menekültet
A bácsika az USA-ban nyilvántartott szexuális bűnöző. Állítólag pedofil. Így nem véletlen, h. a történet szerint kiutasították. Bár itthon, Wittner mellett ő is méltó forradalmi hős lenne... A nyugdíjáról annyit, hogy amíg nincs bankkártyája, addig hová utalják azt?
Gőgös: A Gyurcsány-kérdés még ráér, a döntés az ő kezében van
@karma1: Ez marha nagy tévedésük , hogy Gyurcsány Ferenc nélkül képzelik el a rendszerváltásukat . Ez nem fog összejönni!
Gőgös: A Gyurcsány-kérdés még ráér, a döntés az ő kezében van
Honnan lépjen hátra? Gyurcsány Ferenc ma országgyűlési képviselő és a DK elnöke. Mindkettő a DK akaratából lett.
Az MSZP akarja megmondani a DK-nak, ki legyen az elnöke, vagy kit indítson ogy.képviselőként?! Botka tegnap azt mondta, " ...szükség van a DK-s tagokra és szimpatizánsokra". Ha minden kötél szakad és nem lesz más választásom, szavazok az MSZP-re, de csak a Botka nélkülire!
Albérlőt keres? Verebes István beköltözne
@ila51: Még, ha csak szuszogna! Képzeld el, milyen hangosan horkolhat. ) A beszélgetései során zavaró a hangos levegővétele. Nem is értem, miért nem hozatja rendbe magát. Orrsövényferdülés, vagy polipok nehezítik a levegő áramlását. Már mindkettőt altatásban végzik.
Szándékosan gázolt katonákat egy autó Párizsban, 6 sebesült
@36: Még egyszer elolvastam, de a gázoló származására egyetlen szót sem találtam.
Kezdődik: Simicska büntetőfeljelentést indít a 2010-es Fidesz-plakátok miatt
"Íme Simicska válasza: "Büntetőfeljelentés megtételét tervezi a HírTv Zrt. a társaság korábbi menedzsmentjének a 2010-es választási kampányban való közreműködése miatt. Az ok: az eddig belső vizsgálatban nem találták nyomát annak, hogy kiszámlázták volna a Fidesznek a hirdetésszervezésen keresztül megrendelt köztéri reklámok költségeit."
Orbán rápakol az elmebajra: Újabb 13 milliárdot (!) ver el stadionépítésre (+videó)
Így szellemeskedett "Úszó VB-t már tudunk rendezni ,de foci VB- t még nem mert kevés a stadion."
“Laci, a DK nem eladó!” – Vadai Ágnes nagyon kemény levelet küldött Botkának
Vadai : "Laci, a DK nem eladó. Se elnököstül, se nélküle. Ez a helyzet. Nekünk nincs semmilyen előfeltételünk, hogy együttműködjünk más demokratikus párttal, de mástól se fogadunk el ilyet. Egyszerű a politikánk. Aki bennünket elfogad, azzal együttműködünk, aki nem, azzal pedig nem."
A Gyurcsány Bokros szövetség a kormányváltás záloga.
Most mi is a helyzet? Botka nagyhangú, de alkalmatlan vezér figurának. A normálisan kezdő elnököt, Molnárt lenyomták és beállt azok sorába, akiknek nagyon jó lesz egy tucat képviselői hely és persze az eddigiekhez hasonló mértékű biztos jövedelem, a vagyonkájuk békében hagyása. Cserében csak azért felelnek, hogy a valódi ellenzék lenullázódjon.. KIK MOZGATHATJÁK A HÁTTÉRBŐL AZ MSZP-ben A SZÁLAKAT?: SZEKERES SZÖVEGÉT Kb.10 NAPJA HALLGATVA A TIPPEM: A GYURCSÁNYT ELÁRULÓ CSOPORT, élén Puch, Szekeres, Az MSZP tagsága pedig bamba gyerek módjára szemléli az eseményeket. Csoda, hogy a választók többsége is ilyen málé, ha a "legnagyobb baloldali" párttal néhány embere bármit megtehet?
A Gyurcsány Bokros szövetség a kormányváltás záloga.
@Horizont: Én is észrevettem, hogy más szemüvegen néz keresztül.