Manhattan

Semjén szerint az apokalipszis jele az égő Notre-Dame
A háziállatokra lövöldöző, doktorátusát plágiummal szerző főemlős más szemében a szálkát sajátjában a gerendát nem látja meg ."Eleve nem lett volna szabad hagyni, hogy a székesegyház ilyen leromlott állapotba jusson " Ezek szerint az nagyon is rendben lévő dolog itt Magyarországban hogy a kórházak düledező állapotban vannak .Ugyanakkor külföldön építenek kórházakat és stadionokat . Az ugye, rendben van!?
Eltünteti oszlopairól a HVG-plakátokat a Mahir
Nekem úgy rémlik azt harsogták, hogy ők azok, akik soha nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek velük egyet.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Orbán nekiállt kifosztani Csányit. aki most gazsulál neki.Holnap mehet a NAV mindkettőhöz.
Fidelitas: a fiatalok jövője is múlik az európai parlamenti választáson
Ők is azt mantrázzák, hogy invázió fenyegeti Magyarországot, hazudni meg azért kell, hogy becsaphassák vele a tömegeket annak érdekében , hogy uralkodhassanak felettük.
Fülke: A lelki szakítás már megtörtént a Fidesz és a Néppárt között
Nézzétek meg a faszi sapkáján a logót. Az Európai Néppárt (angolul European People's Party, a továbbiakban EPP) Alatta a fidesz szöveg! "Nekünk Büsszelben is Magyarország az első!" A gyomrom felfordul ettől a szemét bandától!
Kövér már másodszor borult ki az ellenzéken – és még alig múlt dél
Amikor az ellenzék kér szót, Kövér feszeng, billeg a székében. Tiszta ideg! :D
Szlovákia ötödik elnökválasztásának egy liberális ügyvédnő a győztese
@Shikari: "A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a XVII.-XVIII. század-ra, a felvilágosodásba nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus." (Wikipédia)

A liberalizmus lényege, hogy mindent szabad, amivel másoknak nem ártasz. Beletartozik a szólás-, gyülekezési-, sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság, a munkához való jog, stb...
Szlovákia ötödik elnökválasztásának egy liberális ügyvédnő a győztese
Még a megválasztása elött nyilatkozott, most már Szlovákia Elnökeként megerősítette,hogy a politikája, a fejlett, demokratikus országokéhoz fog hasonlítani, őket látogatja meg és velük lesz szoros kapcsolata országának. Csak irigyelni tudom Szlovákia népét a bölcs döntéséért, az ott élő magyaroknak pedig gratulálok, ők úgy látszik bátrabbak és felvilágosultabbak mint mi , az "óhazában " élő magyarok !
Fülke: Orbán Viktor most nem öntött olajat a tűzre
Azt is mondta O1G, hogy Magyar nyugdíjasok életszinvonala Európában az élen van. Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ukrán "magyaroké" !
Ez a film nem Michael Jacksonról, hanem az összes molesztált gyerekről szól
@Mirabilis: Akkor szólj bármit, ha megnézted a filmet! Az összes kérdésedre választ kapsz. Ha valaki alaposan és jó helyről tájékozódik, rájön, hogy Jackson bizony egy szociopata ragadozó volt... Akik pedig azt mondjak, h halálában megrúgni gáz, gondolkodjanak egy kicsit. Az áldozatok megérdemlik az igazságot! A szülők pedig a négy óra jelentős részében hibáztatják magukat! Ahogy sajnos az áldozatok is. Akik egyébként dollármilliomosok, tehát pénzt szimatolni, butaság! Az alkotók is világossá tettek, hogy senkinek nem fizettek egy buznyákot sem!
Ez a film nem Michael Jacksonról, hanem az összes molesztált gyerekről szól
Számomra sokat jelentett... Nagyon nehéz volt megnézni! Sok szünettel... Nem gondoltam, hogy sírva nézem majd, de így lett. A tehetségét nem veszi el senki, nem szídják, nem anyáznak és ami a legfurább, ma sem gyűlölik. Mindketten szeretettel beszélnek róla...Engem szőrnyen megrázott. Jackson, aki mind közül a legnagyobb sztár volt? Ha vele szemben megengedőek a tömegek, más tette miért bűn? Az egyik fiú 6 éves volt! HAT! A szó legigazibb értelmében bántott! Ezek a gyerekek egész életükre lelki nyomorultak lettek! Csak felnőttként értették meg, mi történt velük! Gyerekként nem tudták, hogy amit Jacko velük tesz, az mi is pontosan. A sok játék részének érezték. Hát nem az volt...
Ez a film nem Michael Jacksonról, hanem az összes molesztált gyerekről szól
Megnéztem a Neverlandes sztorit.. Nem tudom láttam e valaha nyomasztóbb doksit. Tudtam, vagyis eddig is úgy hittem, hogy a világ talán valaha volt legnagyobb zenei és előadói géniuszával valami nem volt rendben, de a részletek levertek. Nagyon... Idolom volt, de már hallgatni is képtelen vagyok! Mondanám, hogy nem kellett volna így megrángatni őt, de igenis kellett! És kell mindenkit, aki...
Kizárhatják Mesterházy Attilát az MSZP-ből
Amikor '14-ben a választás előtti tüntetésen éppen Mesterházy hablatyolt a szinpadon, mi teli torokból üvöltöttük, hogy ÖSSZEFOGÁST, nem jutott szóhoz. Nem tudta kezelni a helyzetet, csak zavartan vigyorgott. Meg is lett az eredménye... Sosem bocsátom meg neki!
Összefogott Pécs egy hajléktalan férfiért
Tűzzel-vassal irtják az emberséget, de mégis folyton felüti a fejét!
Palvin Barbi félmeztelenül gabalyodott össze szerelmével – videó
Félmeztelenül gabalyodtak össze? Mi ebben a pláne? Ilyent mi is szoktunk... ))
Magyarország produkálta tavaly a 4. legnagyobb GDP-növekedést az EU-ban
@Shikari: Mennyit kapsz, hogy reklámozod őket? Vagy már megkaptad a földet, trafikot? Komolyan érdekel...
Rendőrökkel dobathatja ki unokáját Pécsi Ildikó a rózsadombi házából
Dicsekedett a 12 ingatlanjával, de ebből egyet sajnál az unokától! A halotti köntösére varrasson zsebeket, hogy magával vihesse a sok pénzt...
A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarc az ellenzéki előválasztás – Karácsony Gergely azt mondta, hogy "Budapest történelmi győzelmet aratott a Fidesz megosztó politikájával szemben"
Még hogy nem volt sikeres volt az előválasztás?! Az eredmény láttán föléledtek a Fidesz-trollok, habzik a szájuk. Az m1 meg újra migránsozni kezdett. :D