Manhattan

Czeglédy Csaba kiütötte a köztévét: 26 híradóban kell elmondaniuk, hogy hazudtak
Vajon az itteni agymosottak felfogják-e a közlemények üzenetét? Azért jó lenne, ha főműsorba mondanák, mert az éjszakaiba szoktak ilyeneket, hogy ne sokan hallják.
Drónokkal kutatják a Hableányt – búvárokat életveszélyes leküldeni
Mára már tudható,hogy itthon a hajózási biznisz Rogán kezében fut össze. (
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
@Pegero: Légyszíves, válogasd meg a szavaidat és tisztelettel írj a hozzászóló társaidhoz. Okosan fogalmazz, ne sértegess, mert azzal a bunkóságodat bizonyítod. Észrevehetnéd, hogy én soha, senkivel nem teszem. Nem járatom le magam! Szóval, a fenti témához https://168ora.hu/itthon/kozos-cege-van-a-mag...
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
@Pegero: Mit csodálkozol? Az ő hajótársaságuk darálta maga alá a kishajót. Nem véletlen, hogy meg sem áll, nem hivja a mentőket és átgázol az elsüllyesztett hajón. ((
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
https://civilhetes.net/kozos-cege-van-a-magya... Röviden a magyar nemzeti vagyonkezelő megvásárolta az államnak a Mahartot. Majd idén márciustól a tulajdonosi jogokat a turisztikai ügynökség gyakorolja, melyben a részvényesi jogok Rogán Antalé! Azaz Rogánnak lett 30 dunai hajója és 70 kikötője közpénzből!
Már olyan kormánypropaganda híreket gyártottak, hogy a sétahajó fordult Rogán kapitánya elé...
Ne legyen igazam de ez az eljárás évekig fog tartani, majd ellaposodni a fideszhez igen közel álló kapitánnyal szemben... Ez is a magyarázata, hogy miért a TEK vezeti a mentést és nem a katasztrófavédelem.
Ara-Kovács Attila: Az osztrák dominó
@RonaGyuri: Közvetlen forrás buktatta le, videóra vették, hogy mi folyik a színfalak mögött!
Orbánnak erre mondani kell valamit, bár nem szokta elkapkodni a cáfolatot, de hát mégiscsak összekenték egy jókora darab szarral!
Bíró Ica további ingatlant is elveszíthet
Ica lakását Rogán ügyvédje vette meg, vajon ő is lesz a következő tulajdonos? Vagy csak stróman, mint Mészáros Lőrinc?
Megszólalt az Orbánnál vendégeskedő kisfiú édesanyja
Ő a bulvársajtosa a Fannika. A gyerek anyukája Habony volt felesége,Ő kezeli az Orbán közösségi oldalát.
Májfoltot hormonzavarok is okozhatnak
A májfoltot bőrgyógyász könnyedén eltávolítja lézerrel, ugyanis csak a felső bőrrétegről kell leradíroznia.
MSZP: amit a Fidesz csinál, az patkánykormányzás
Az ellenséget a saját eszközeivel kell legyőzni! Amit ők csinálnak azért ennél szemetebb szöveget is megérdemelnek! A politika maga szemétség ősidők óta, így Ildikót csak imádni tudom.
Zámbó Krisztián kiborult a rajongókon
Egy nyári rendezvényen hallottam tőle a " bukott diák"-ot. Nekem tetszett.
Veszélyeztetett terhes Valkó Eszter, aki első gyermekét várja
Miért lenne a lombik miatt veszélyeztetett terhes? A fogantatás történt lombikban, onnantól minden ugyan olyan, mint akinél simán jött a baba.
Államtitkár: elfogadhatatlan, hogy az EU csökkentené a magyar mezőgazdaság támogatását
egy poszt " Nézzétek meg, fakadjatok sírva, vonjátok le a konzekvenciákat, aztán vigyétek és terjesszétek! Had lássa a sok gyáva közömbös! Had lássa a sok orbán talpnyaló, támogató, nekik kampányoló mivé tették hazánkat, milyen tróger bűnöző bandát szolgálnak, támogatnak, hogyan kiknek adták el a mi jelenünket a gyerekeink unokáink jövőjét a hazánkat. Aztán ezek után menjen kampányolni a tróger gazdáinak a piac bejáratához, de majd akkor is álljon ám oda amikor az EU adófizető megelégeli és kibasznak minket az EU-ból az ország csődbe megy...álljon oda akkor is könyörögjön a bocsánatunkért térdenállva, aztán magyarázza meg miért tette.
...és ezt látja a Német az európai adófizető is. hááát...meglesz rólunk a véleményük. :( "köszönhetjük" ennek a tróger bűnbandának a gerinctelen talpnyalóknak, hűbéreseknek és a sok agyatlan sötét ostoba éltetőiknek, segítőiknek, tapsikolóiknak, kezeit csókolgatónak. Hogy rothadjon rátok a csillagos ég trógerok talpnyalók segítők támogatók sok sötét ostoba.https://www.facebook.com/gergo.takacs93/video...
A Mol vezér irányítja a Corvinust fenntartó alapítványt
@Clavigo: Lehet, hogy a kinevezés feltétele az volt, hogy olyan személy lehet csak az alapítvány vezetője, aki már szerepelt az Interpol körözési listáján, akkor Hernádi Zsolt a legjobb választás. A tolvajoknak nem tűnik fel egy másik tolvaj...
Gyerekkatonákat is csatasorba állít a nagy háborúban a nagykanizsai önkormányzati újság
A Védem a keresztény Magyar hazát gyermekfotója, ahol is fegyverrel céloz, miben különbözik ez a kép a kerszténydemokrata" mondanivalója vonatkozásában az iszlám állam gyermek harcosainak olyannyira elítélt és megrendítő képeitől?
Semjén szerint az apokalipszis jele az égő Notre-Dame
A háziállatokra lövöldöző, doktorátusát plágiummal szerző főemlős más szemében a szálkát sajátjában a gerendát nem látja meg ."Eleve nem lett volna szabad hagyni, hogy a székesegyház ilyen leromlott állapotba jusson " Ezek szerint az nagyon is rendben lévő dolog itt Magyarországban hogy a kórházak düledező állapotban vannak .Ugyanakkor külföldön építenek kórházakat és stadionokat . Az ugye, rendben van!?
Eltünteti oszlopairól a HVG-plakátokat a Mahir
Nekem úgy rémlik azt harsogták, hogy ők azok, akik soha nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek velük egyet.