Manhattan

Gyurcsány: Az LMP rengeteg mandátumot fog elvenni az ellenzéktől, ha nem koordinál! (+videó)
Így legalább mindenki láthatja, hogy a demokratikus ellenzék koordinált indulásának megakadályozásával az LMP a fidesz hatalmon tartásában érdekelt. Vágó meg egy szar tetű alak!
Gyurcsány: Az LMP rengeteg mandátumot fog elvenni az ellenzéktől, ha nem koordinál! (+videó)
Régóta gyanús nekem az LMP a Schmidt-rokonság és Schiffer miatt. Mélyült a gyanakvás bennem velük kapcsolatban. Konklúzió: aki kormányváltást akar, NE szavazzon az LMP-re!
Orbán Ráhel angolján szórakozik az internet
@Commenter: Hogy jutottál ide, hisz ez már tavalyi cikk.
Molnár Gyula: teljesíthetetlen feltételeket szabtak az ellenzéki együttműködéshez
Széllelbélelt kisasszony ott is volt a megbeszélésen, meg nem is! Azt hihetnénk, hogy csak sz@rt kavarni ment oda!
Szél Bernadett nem volt hajlandó kiállni egy közös sajtótájékoztatóra az ellenzéki megbeszélés után (+videó)
@Shikari: Hülyegyerek! Ti fideszesek valamiféle közösségnek érzitek, valami nagy családnak, ahová érzelmileg kötődtök. Beszélgetéskor elmondják, hogy tudnak az orbitális csalásokról, arról, hogy nem jól kormányoznak, a trafikokat, a nemzet veje által elsíbolt milliárdokat, a jogfosztást elítélik, az örökös háborút is sokallják, de mégis! Érzelmileg annyira kötődnek, hogy oda szavaznak. Amelynek véleményem szerint a magány elviselhetetlensége, az abba való bele nem nyugvás is okozója.. Elmennek a békemenetre, és ott emberek között vannak, jó a hangulat, nincsenek egyedül... Ezek vagytok!
Szél Bernadett nem volt hajlandó kiállni egy közös sajtótájékoztatóra az ellenzéki megbeszélés után (+videó)
@Shikari: Borzasztó ahogy te is átestél a hatásos agymosáson. Azt ugye tudod, hogy 13 milliárdot kell az hazának visszafizetnie a köpcös veje miatt!? A fideszes bírkák a 12 évvel ezelőtti öszödi beszédet emlegetik még mindig. Titeket nem érdekel az ország pusztulása, csak a beetetett propagandát fújjátok!
Szél Bernadett nem volt hajlandó kiállni egy közös sajtótájékoztatóra az ellenzéki megbeszélés után (+videó)
@papa.49: Soha nem voltak egyenes szándékúak...remélem a józanabb választóik elküldik őket a munka világába...mert politikához közük nincs!
Szél Bernadett nem volt hajlandó kiállni egy közös sajtótájékoztatóra az ellenzéki megbeszélés után (+videó)
Szélütött kisasszony keresi a jobbik kegyeit, pedig - szerintem köztudott, hogy csak a húsos csontra vágyik...
Tudom, meg is kapja előbb - vagy utóbb, mert a hatalomért mindenre képesek.
Rogán Antalra gyilkosságban tett terhelő tanúvallomást!
Örömmel látom, hogy nincs teljesen elfeledve Nancy meggyilkolása. Az apa egyedül harcol. Hiába kér segitséget Karancstól, Doszpottól, ők is bűnözők! Letiltották a messengeren is. Ajánlották neki, hogy felejtse el az ügyet különben lánya sorsára jut. "Álljon le, vagy gondjai lesznek..."
Nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén – Szél szerint balról nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, hétfőn tárgyal Vonával
Szégyen ! Sajnos nem jó előjelek...szél-kakas most a Jobbikhoz akar csapódni ! Akkor most ki a kollaboráns? Ki akar kormányt váltani?
Nem született megállapodás a baloldali pártok egyeztetésén – Szél szerint balról nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, hétfőn tárgyal Vonával
Nem veszem komolyan egy - 4-6 %-os pártocska - egyik erőszakos és butuska vezetőjét.
Egy volt Soros-alkalmazottat. Nem tök mindegy, hogy most mit mond? Tele vannak az utcák a plakátjaival. Ki fizeti, ez a kérdés!?
A kis Szijjártó Pétert egészen elkényeztette a Soros Alapítvány
Kakadu abba tányérba szart, amiből enni kapott. Soros kiemelte,tanittatta, egyengette az útját, most hálás szivvel mond köszönetet mindenért. Magyarul ócska, gaz senki!
Ledobták a Simicska bombát: Elképesztő jelenetek a Jobbik gyűlésein
@karma1: A "köpcös" eltávolítása a jobbiknak nem akarata. A jobbik a köpcös keblén melegedő kígyó... ne felejtsük a közelmúlt tapasztalatait!
Nem akárhogyan reagált az újabb ügynökvádra Szita Károly és a hirado.hu
Ismerősöm Szitáról: Szita úr rendőröket küldött ránk igazoltatni, amikor legálisan éhség sztrájkoltunk Kaposváron a Toldi iskola kinyírása miatt.
Majd a helyi újságban megrendelte a cikket, hogy mi "zavarkeltők" vagyunk. Később leszólt a diákotthonba, hogy ne legyen szerződésem, a csoport nevelő nélkül maradt.
Szita Károlyt ismerem. Egy szarházi.
Végül én új életet kezdtem, de egy tárgyalást nagyon szeretnék. A memóriám remek.
Simicska borítja a bilit?.....Ez az ATOM-BOMBA? (Csak erős idegzetűeknek)
@nyanya001: A Kósa milliárdjait feltáró cikket, meg a Szita ügynökmúltját is Siminek köszönhetjük. Remélem, nem hagyja abba... )
A Jobbik nem tárgyal Gyurcsányékkal
" Sokan döbbenten állnak Gyurcsány bejelentése után, de hát 4 éve azt sem gondolta volna senki, hogy Kálmán Olga a HÍR TV-ben(!) fog Heller Ágnessel(!) a Jobbikkal való együttműködésről(!) beszélgetni...
Az LMP már nyitott az egyeztetésekre, Tóth Zoltán vissza is lépett Szél Bernadett javára. A Jobbik rengeteg szavazót vesztett az előző választások óta, nagy részük a fideszhez pártolt. Vona fél, ha leül Gyurcsánnyal, akkor újabb szavazókat veszíthet el. Pedig Gyurcsány is ugyanúgy kockára teszi a támogatói bizalmát, akik eddig elhatárolódtak, sőt, gyakran tiltakoztak a Jobbik tevékenysége, megnyilvánulásai ellen. Szóval Gyurcsány sem jó kedvében tesz ilyen gesztusokat.
Komoly, történelmi jelentőségű tehát a dilemma, hogy lehet-e a Jobbikkal. Vásárhely után pláne. Igaz, ott csak támogatóként voltak partnerek az ellenzéki pártok. De láthattuk, hogy az ellenzéki többség akarata csak akkor tud érvényre jutni, ha csak egyetlen esélyes jelölt áll szemben a fidess jelöltjével. Legyen az LMP-s, DK-s, MSZP-s, Együttes vagy éppen Jobbikos. És ez most nem vonáról meg Gyurcsányról szól, hanem rólunk, a változásban reménykedő sokaságról, akiket sorsközösségbe zárt Orbán rendszere."
A DK szerint siker, hogy az MSZP-Párbeszéd és az LMP hajlandó tárgyalni
@terlasz: : Ott helyben, mikor Gyurcsány bejelentette ezt, kicsit megijedtünk... De ismerjük annyira és tudjuk, hogy nem egyszerűen nem kormányozna Vonával, de mindent el is követ azért, hogy ne a Jobbik, hanem a demokratikus oldal tudja leváltani a NER-t. Ő ugyanis demokrata és jó szemű politikus.
A DK szerint siker, hogy az MSZP-Párbeszéd és az LMP hajlandó tárgyalni
"Tóth Zoltán, a DK eddigi jelöltje mától Szél Bernadett megválasztásáért kampányol körzetében. Ezzel a DK már 61 helyen nem indul, annak érdekében, hogy legyőzhessük Orbánt. Túllépve eddigi álláspontunkon, tárgyalni kell a Jobbikkal is. Nem választási együttműködésről, nem közös kormányzásról, hanem arról, hogy miként működünk majd együtt a Parlamentben Orbán bűnös rendszerének lebontásában. Arról, hogy az új Parlament megalakulásának pillanatától hogyan törjük meg az orbáni diktatúrát. Nincs ok taktikázni, nincs idő udvariaskodni. Tárgyalni, megállapodni kell. /Gyurcsány Ferenc/
Magyarország miniszterelnöke hétszer nézett bele a papírjába, miközben a Himnusz első versszakát szavalta
Ez a nagy magyar egy versszakot sem volt képes megtanulni a himnuszból!? Na ez az ember biztat mindenkit hazafiságra, arra az érzületre, amiről neki fogalma sincs, csak a pénz és a hatalom megszerzése az, ami motiválja.
Bayer Zsolt lefaszszopózta az ellentüntetőket
Mit is mondott az 1998. választási győzelem után közvetlen? "Ezer embernek jó lesz a többi bekaphatja" Mit is mondunk 2018. választási győzelem után, mindenkinek jó lesz viszont ezer embernek nem! És hogy miért? Majd a bíróságon felsorolják.
A választási kudarc réme árnyékolta be a Békemenetet
Vajon miért akar elégtételt? Tiborcért, Kósáért, Tömjén Zsótiért, Hódmezővásárhelyért? Vagy miért?
"Kósa úrnak ehhez semmi köze" - Megszólal az "örökség-gate" egyik kulcsszereplője
Csányi Sándor 300 milliárd forint körüli összeggel a világ leggazdagabb embereinek a listáján szerepel. Az itt szóban forgó összeg annak több, mint a négyszerese! Ki lehet a megbízó? Ki az az ember, akinek csak a Kósa Lajosra bízott vagyonrésze négyszer több, mint az általunk eddig a leggazdagabbnak hitt magyar ember teljes vagyona?
Az LMP lekéste a versenyt
Nekem mondhat bárki bármit! Schiffer óta írom, hogy az lmp a fidesz háttérpártja!
Kritizálja a fideszt, hogy azt higgyük ellenük vannak, de a lényeges dolgokban úgy tesznek, hogy az a fidesz érdekeit szolgálja. Schiffer feljelenti Gyurcsányt, Bernike elmegy Posványosra és beül Orbán és Tőkés közé akkor, amikor ellenzéki politikus már azért becsületsértési pert indítana, mert egy újságban egy oldalon említették ezekkel, majd ugyanez a Bernike tesz meg mindent, hogy ne legyen teljes az összefogás.
Lajcsi túltolta - nem kellett sokat várni a Kósa-mémekre
Az a sejtésem, hogy nagyüzemben moshatják a putyini bünszövetkezeti oligarchiák piszkos pénzeit a fiúk... Ha ez nem bilincs, akkor semmi. A szoci képviselö 220 milliója miatt zengett az ország! Bilincs, börtön, minden volt. Itt 5 nagyságrenddel több pénzről van szó..