Manhattan

Felrobbant a Facebook egy magyar nyugdíjas levelétől - ha elolvasod, te is megérted, miért
Nyugdíjasok! Mi döntjük el, hogy hátra lévő életünket békességben, jólétben vagy örökös gyűlölködésben, ellenség keresésben, szegényen, megalázva éljük-e le!? A mai hatalom csak az utóbbit tudja nekünk nyújtani, mert hatalmának megtartásához a mi pénzükön veszi meg a román-magyar, ukrán-magyar szavazatokat. Nekünk nem Soros György az ellenségünk, hanem a fideszes rablóbanda! Idősek vagyunk, de nem hülyék!
Felfüggesztette a tanítást Marton László a molesztálási vád miatt
@karma1: Kárász Eszter
23 órája ·

Kis magyar áldozathibáztató

Megérdemelte. Tudhatta volna.
Miért ült mellé? Miért állt szóba?
Túl későn sétált. Túl rövid szoknya.
Miért ment arra? Miért nem mondta?

Kiprovokálta. Ő is élvezte.
Sőt, ő akarta. Direkt ő kezdte.
Várható is volt. Úgy volt öltözve.
Az ő hibája. Még örülhetne.

Miért, mire gondolt? Mi fog történni?
Eléggé naív volt. Vagy szeret kefélni.
Megtörtént. Ez van. Minek rinyálni?
Ha akar, hogyhogy nem tud kiszállni?

Csak kitalálta. Méghogy ő tette?
Ki hitte volna? Oly rendes ember.
Nem hinném róla. Nem így ismertem.
Az én lányommal nem történhet meg.
(Kárász Eszter)
(...avagy a bántalmazással, zaklatással kapcsolatos posztok alatti kommentek költeszete)
Marton László felfüggesztette oktatói tevékenységét
A kommentekből kitűnik, h. a többségnek még mindig nem dereng a lényeg! Az EMBER nem él vissza egy kiszolgáltatott, másik ember helyzetével! Ilyen egyszerű!
Kigyulladt egy metrókocsi a Gyöngyösi utcánál
Demszky Gábor. Mindez másképp alakult volna, ha utódom nem válik meg azoktól, akik a rekonstrukció pènzúgyi fedezetéről szóló megàllapodásokat képesek lettek volna letárgyalni. De nekem úgy tűnik, hogy a BKK-t is otthagytàk azok a szakemberek, akik a 2-es és 3-as metró felújítását irányították. Ha így történt, akkor sötét felhők gyúlekeznek a fővàros fölött, mert a felújításnak nevezett művelet halaszthatatlanná vàlt. Bárcsak ràm cáfolna a jövendő, Budapest közönsége jobbat érdemelne.
Orbán: Magyarország történetében először fizetünk nyugdíjprémiumot
Érvényes törvények szerint lehetett volna fizetni, ha zelmúlt 7 évben nem lopták volna el! Hol az ígért 13. havi? Hol az ellopott több mint másfél milla csak tőlem!? Sajnos tudom... A stadionokban, meg a családi off shore számlákon... :(
A kormány szerint Soros György hamarosan belép a magyar választási kampányba
Engem nem lehet ijesztegetni Sorossal. Csak a Fideszeseket. Ha valóban van Soros-terv, akkor a többi EU-s tagállamban miért nem téma ez? Azért, mert nincs!
Schmidt Máriáig vezetnek a szálak az LMP titkos ügyei körül? - a népszerű blogger meglepő elmélettel állt elő
@papa.49: @Pálinkafőző Rézüst: @nemkati: @bencemacska: Annyira vártátok, hát megjött! "Szekszárdi ügy: a rosszul sikerült közlemény miatt felmentették az MSZP sajtófőnökét"
2017 végéig egymillióra nő az új magyar állampolgárok száma
Ők parciális (részleges) állampolgárok lesznek. Adót nem fizetnek, csak választank. (
Schmidt Máriáig vezetnek a szálak az LMP titkos ügyei körül? - a népszerű blogger meglepő elmélettel állt elő
Kiváncsi vagyok, hogy mikor esik le a tantusz az LMP szimpatizánsainak. Mikor jönnek rá, hogy csúnyán be vannak csapva? Az LMP-t támogatók nyilvánvalóan kormányváltást akarnak, különben a FIDESZ-t jelölnék meg az általuk preferált pártként, így őket sokkal érzékenyebben fogja érinteni, amikor rájönnek a forgóSzél valódi irányára, vagyis Bernadett és pártja talán leggusztustalanabb tettére a hívei ellen. Az első perctől, hogy megjelentek a politika porondján a FIDESZ-szel való összejátszások sorozatának gyanúja lengi körül és ez ma sincs másképp. Ugyanez a helyzet a Momentummal is, úgyhogy jobb, ha mindenki belenyugszik, hogy ezektől nem várhatunk kormányváltást.
69 százalékkal választották meg a jobbikos polgármestert
@Horizont: Csak képviselőjelöltet inditottunk Devecserben. A DK 20%-ot ért el! (megnégyszerezte a 2014-eshez képest az elfogadottságát! Nem kis dolog!
Osztrák választások: nyert a jobboldali Néppárt
Elképesztő! A migránsellenes politika a nyerő. Szegény Európa és szegény mi...(
Az Osztrákok teljesen kiakadtak – ha kell szétzúzzák a Orbán álmát!
Még jó, hogy tiltakoznak! Ha bekövetkezik ami Ukrajnában volt, nem csak mi, hanem ők is beledöglenek. Másik meg, hogy a sógorok a már a második stadion után elküldték volna az óperencián túlra ezt a kis seggdugaszt!
Újabb ötlet az Együtt-től a képviselőjelölti helyek elosztására
@Peller Anikó: Az Együtt és a PM saját erőből nem képes bejutni a parlamentbe, csak abban az esetben, ha valamelyik párt beviszi őket a saját listáján. Miután nem akarnak szóba állni az MSZP-vel és a DK-val, az LMP pedig elhatárolódik mindenkitől, csak a Fidesz kegyeiben bízhatnak.
Krémer Ferenc: Az LMP és a Momentum trükkösen szolgálják a NER-t
@karma1: Az LMP semmivel sem különb a Fidesznél. Ők is lopnak! Ők a változás reményét lopják el tőlünk. (
Mészáros - a Gój motoros - náci propagandája
Ez az a 150 centis goj motoros, aki kiment Németországba, felállt a pódiumra a náci gyűlésen, és jól elverték? ))
Az MSZP-tábor teljes körű ellenzéki összefogást szeretne, nem lehet népszavazást tartani Polt Péterről – ez történt csütörtökön
Az LMP és a Momentum nap mint nap egyértelművé teszi,hogy nem szabad rájuk szavazni! Minden rájuk leadott voks a Fidesznek kedvez.
Szél Bernadett beleköpött a levesbe: Mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án (+videó!)
Nekem nem nagy csalódás. Felszólalásaiban kemény volt, de mióta bejelentkezett miniszterelnöknek, kicsit elszállt magától. Végig az összefogásról beszél mindenki, akkor ő bejelenti, hogy nem lesz ott?! Az embereknek már nincs türelmük a babaruhás játékokhoz.. Amennyit előre lépnek, annyit vissza is táncolnak. Gyenge ő még ahhoz, hogy egyedül vezessen és ha ezt nem látja be, akkor kár minden fáradtságért. Jelentkezzen a Fidesznél képviselőnek. Ott tárt karokkal várják!
Nemet mondott az LMP és a Momentum, így mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Nincs min csodálkozni, Szél Bernadett Tusványoson kimutatta a hovatartozását, tehát nem keveredhet a valódi ellenzékkel! Ezek a Fideszt erősítik! Nekem eleve hiteltelenek voltak, de végre, most már egyértelműen kibújt a szög a zsákból!
Elképesztő: Vegytiszta náci szöveg hangzott el a HírTV esti műsorában (+videó!)
A nácizmus nem vélemény, hanem bűn! Ha így folytatjuk meglátjátok, horogkereszt lesz a magyar zászlón címer helyett.
Az LMP távol marad az október 23-i ellenzéki gyűlésről
Ezt én is beküldtem, mert nem láttam ezt. Az LMP máig nem jutott el a felismerésig, hogy nem lehet egyidejűleg a kormány és az ellenzék ellenzéke. Ja, hogy az előbbinek nem is az, csak névleg?... Emlékszem, hogy az LMP az összes problémás szavazásnál kisegítette a Fideszt. A parlamentből kibukott összes volt LMP-s politikust zsíros állásba helyezte Orbán: Lásd Mile Lajos, Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes. De lesz még alkotmánybíró Schiffer Andrásból is meglátjátok. Mert megszolgálta.