Manhattan

Öngyilkosságon gondolkodó gyerekek: „ne4m birom továb segitsen valaki sürgös”
Kerestem a fészbukon öngyilkossággal kapcsolatos oldalt. Többet is találtam, ahol csak negatív gondolatot osztottak. Megnéztem a lájkolókat, tizenéves gyerekek. Elborzadtam. Jelentettem is az oldalt.
A polgármester szervezete lassabban bontja az alkoholt, ezért véletlenül ittasan vezetett
Sajnos ezek a fiúk, illetve Polgármester urak mind, mind olyan betegek, hogy csak az alkohol gyógyítja meg a bajukat. Nem kell félreérteni a dolgokat, de a csepeli polg. mesternek, már több mint egy éve nincs jogsija, szintén pia miatt. Ő is valami blődlis hazugságot adott elő, aztán mindenki ahogy él, úgy ítél!
Vörös szőnyeget terítettek a CEU épülete elé
Remélem,ebből nagy bukta lesz a Fidesznek! Ha az USA kétpárti egyetértésben áll a CEU mellett, mint ahogy a nagykövetség vezetője nyilatkozta, vagy visszakozik a kormány, vagy megbuktatják! Orbán Viktornál sokkal jelentősebb politikusokat is küldték már ők süllyesztőbe, egyetlen csuklómozdulattal!
Zimány Linda elárulta, milyen férfit akar maga mellé
Én azt hittem, Kedves úr 46 évesen már családot akar. Van aki ennyi idősen kezdi, van aki már nagypapa.
Előzetes letartóztatásba került a lúggal támadó orvos
Mivel látszott az arca, inkább a saját biztonsága érdekében... Nehogy már azt higgyétek, hogy az igazságszolgáltatás miatt... Bent van esélye túlélni!
Gyurcsány szerint új irányt szabhatnak a választások
@Csizmás Kond: Gyurcsány SOSEM lesz lejárt lemez! Vele mindig kell számolni! Ezt jól tudjátok ti is, azért témáztok róla állandóan.
FT: az angliai magyarok a GDP 3,5 százalékát utalták haza 2015-ben
Azért ez nem túl bonyolult, az egyszerűbbek is érthetik...
Se nyugdíj...se GDP...se nyugati életszínvonal...csak egy lepusztult, elöregedett társadalom...? Erre gyúrunk? Minél többen mennek el, annál jobb? Jó biznisz, de kinek is?
Jahhh...hogy 20 év múlva nem lesz, aki befizeti a nyugdíjakra valót vagy nem küldi már ide (mert az már addigra nem lesz számára "haza") a pénzét, mert aki most itt még éhen-fagyva vegatál az onnan küldött "kisegítő aprópénzen", az addigra már nem él? Máshonnan nézve én sajnálom a kint dolgozókat. Hazaküldik a kis nehezen megszerzett pénzüket, hogy a család ne nélkülözzön. Ahelyett, hogy a saját jövőjüket rendeznék belőle.
Drámaian nő a cukorbetegek száma
A mai gyerekek, fiatalok egyszerűen nem óhajtanak tiszta vizet inni! Csak a cukros löttyöket.
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
Tehát: a magyar kormány zsarolással, fenyegetéssel, maffiamódszerekkel beleállt két magáncég üzleti vitájába, hogy ezzel szavazatokat szerezzen a 2018-as választásokra. Akkor most koccintsunk.
Demjén Rózsi szőlőkaróval fegyelmezte meg cigány szomszédait
Aszongya, hogy ". Mindenki a maga helyén találja meg a boldogulását!" Pedig a felesége is migráns. Amerikában hagyta a gyerekeit mikor ideköltözött Rózsihoz.
Most döntöttek Szombathelyen Jordán Tamásról
Ne bízzatok bennük! Csak kényszerből hozták ezt a döntést, hiszen a következő szezont most kell összerakni. Ha nem lenne most igazgató, akkor a következő évadban zárva lenne a színház...
Vásárhelyi Mária: Elszámolás kontra leszámolás
Hét év után "A bíróság ...bűncselekmény hiányában jogerősen felmenti. "Az életüket azonban végérvényesen és visszavonhatatlanul tönkretették, és ezért a felmentő ítéletek sem kárpótolhatják őket. De vajon el fogja-e egyszer valaki számoltatni azokat, akik mindezért felelősek? Ez ám a tragédia! Vajon akik ilyen arcátlanul rágalmaztak embereket és most számolatlanul viszik az adónkat, nyugdíjunkat, egészségre félretett vagy levont forintjainkat, az ország felzárdáztatására az uniótól kapott pénzünket külföldi bankokba, felelnek ezért valaha?
Török Hírek hírportál - Özönlenek a török politikai menekültek Európába
Én nagyon sajnálom a török népet, hogy ilyen vezetőik lettek. És hagyjak, hogy a Kemali örökséget teljesen lerombolják. Az iszlamizálódással Törökország rossz útra tévedt. Az országban terjedő vallási és Erdogánhoz kötődő személyi fanatizmus gyors terjedése vészes jövőt jósol. Úgy tűnik nekem, hogy a pragmatikus józan ész eltünőben van az országukból. Reménykedem, hogy a jövőben a kijózanodás után újra visszatérnek a normális demokratikus viszonyokhoz és a Kemal Atatürk örökségéhez.
Saját kútja van? Ennek nem fog örülni
@Equus: ezt meg kell értenetek... a napfény, a szél, és az esővíz az orbáncsalád magántulajdona, akárcsak Magyarország, és annak minden lakója..., azért éltek, hogy őket szolgáljátok..., ja..., hogy ezzel nem értesz egyet ??? - akkor tégy ellene...!!!
Az orosz metró satufékezett az alagútban, megint leállították
A szokol rádió, a zsiguli, a kommunista diktatúra, a kommersz vodka az szar volt, de az atomerőmű az fasza, mi?
Az orosz metró satufékezett az alagútban, megint leállították
Hát, ha a kórházakban imával gyógyítanak; akkor szerintem nem lehet kérdés, hogy egy szaros metrókocsi is javítható fohászkodással...
Kósa: Ez tényleg agyrém, hogy a schengeni és dublini szabályok betartásáért büntetik meg Magyarországot
Ez lenne ma a hazám? Ahol esély sincs arra, hogy választásokon megdőljön egy autokrata diktátor hatalma, mert az ilyen Lajos féle butaság olyan mélyen és szélesen ivódott be ebbe a szerencsétlen népbe, hogy azt lehetetlen kigyomlálni belőle. Vagy bézbólütőt és csákánynyelet ragadnak azok az elkeseredett emberek, akikbe még szorult egy csöppnyi méltóság és bátorság, és egész egyszerűen elkergetik a nyomoruk okozóját, vagy ennek az országnak a következő 150 évre megint befellegzett...
Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, feljelentik Hágában
@kamazuka: Nem értem, hogy tarthatod rendjén valónak, hogy a határaink védelme címszó alatt, ártatlan, háború elől menekülő nyomorultakat aláznak, kínoznak meg "határvadászok", akik szerintem inkább nevezhetőek brutális, szadista állatoknak, mint rendfenntartóknak, kivívva ezzel az egész civilizált világ utálatát.
Ricciardo: 19 versenyt még megnyerhetek, ez a célom!
Ez a mieinkre passzol: Hofi, már 25 éve megmondta, aki nem tud úszni, az akkor se tud, ha megfizetik!
Ha-ha-ha, megbukott a Trumpcare, marad az Obamacare
Szóval, az inkopetens elnök ott elbukhat? Kíváncsi vagyok, a profi amcsik mikor vetnek véget ennek az ámokfutásnak. Két hónapja elnök ez a valóvilág-szereplő, de már ez is soknak tűnik!
Szovjet politikai rabokkal folytatják a hecckampányt a Heineken ellen – Nyugati Fény
Egy komment: Ezt írta Grőber Attila barátom, akinél kevés ember ismeri jobban a történelmet. Érdemes Elolvasni.
"Boldog lennék ha csak annyit kellene írnom ostobák. Ennél azonban sokkal rosszabb a helyzet. Talán nem baj, ha nem ismerik a középkori szimbolikát, melyben a föld, a tűz, a víz és a levegő, valamint a mágikus erő jelenti az ötágú csillag öt sarkát. Még az sem baj, ha nincsenek tisztában azzal, hogy a Heineken 1886-ban fejlesztette ki a máig titkos "A" élesztőt, s az ő csillagukon a négy kozmikus alapelem mellett 1889 óta ez a mágikus ötödik sarok. És még azt is meg lehet érteni, ha fogalmuk sincs arról, az okozat nem lehet előbb, mint az ok, vagyis a Heineken vörös csillaga jóval korábbi, mint ahogy a kommunista mozgalom használni kezdte ezt a szimbólumot. Mindez egyáltalán nem számítana, s talán még azt sem gondolnám róluk, hogy buták és ostobák. Ennél azonban sokkal rosszabb a véleményem róluk. Nevezetesen az, hogy végtelenül cinikusak és, hogy fogalmuk sincs arról, hogy ez a "vörös csillag" ügy ma Magyarország egyik legjelentéktelenebb problémája. Azt gondolják, hogy több millió embert lehet egy ilyen idióta problémával elterelni a valódi ügyektől. Három dolgot szeretnék nekik üzenni. Tévednek, ha hülyének néznek mindenkit, tévednek, ha azt gondolják, Magyarország nem látja a saját, valódi problémáit, s tévednek, ha elhiszik, nem fognak felelni mindezért. Felelni fognak."
Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, feljelentik Hágában
@kamazuka: Nem is olvastad el, mert akkor tudnád, hogy: "Orbán nemcsak a kerítéssel provokálta ki az erőszakot, hanem a rendőrei előbb megnyitották a kaput, mintha beengednék a menekülteket, aztán elkezdték ütni-verni őket, és kiszorítani újra a határ másik oldalára. Ez váltotta ki a kődobálást és az erőszakot. Orbán megverette a háború elől menekülőket, emberiesség elleni bűncselekményt követett el."
Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, feljelentik Hágában
A videót csak félig néztem meg, annyira megrázó, hogy csak nyeltem e könnyeimet... :(
Fideszes politikusok asszisztáltak egy orosz lejárató anyaghoz, jobban keresnek Orbánnál a budapesti olimpia felelősei – ez történt csütörtökön
Ajánlom mindenki figyelmébe, aki budapesti olimpiát akart, nézze meg kicsiben, hogy alakulnak, hogy nőnek, sokszorozódnak a vizes VB költségei. Kicsiben? Valamint kíváncsi vagyok, ki nem tudja elképzelni a megnyitót a Rolling Stones nélkül. Vagy ki gondolja azt, hogy egy ilyen együttesnek nincs előre lekötött programja hosszú időre. De majd füttyentenek és jönnek a fiúk. Nem mondom, én is megnéztem őket a Népstadionban, szakadó esőben annak idején. De a saját pénzemből. Valamint elképzelni nem tudom, hogy akiknek falunapokig, bulibárókig meg mulatós sztárokig terjed az ízlésük, mit akarnak hirtelen a rock and rollal.