Manhattan

Orbán Viktor üzent a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak
Mifene, postás lett? Mivel érvelni nem tud, harcolni fog néhány papírral. Mert az imád! Meg is kérdezhette volna a maradék 6 millió magyart, akar-e pénzt kidobni erre? Ja, az már tényleg konzultáció lett volna!
Ez az eddigi legfurcsább tüntetés Magyarországon, az LMP, az Együtt és a Momentum a Jobbikkal tüntet az Orbán-kormány ellen
Fentebb már megírtam: Én úgy látom, hogy az egész parlamenti cirkusz egy megbeszélt előadás szintere! Már azon filóznak, hogy ha a Fidesznek nincs meg az abszolút többsége a parlamentben, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne. Ezután két nappal pedig felröppen a hír, hogy lehet, a büntetést csak a választások után kell megfizetni. A képlet tiszta: a Jobbik ha besegít a választásokon, vagy utána, akkor a büntetést elsikálják. Ha nem, akkor még a választás előtt behajtják rajtuk.
Hogy jutottunk oda, hogy a baloldal a Jobbikért tüntet?
Én úgy látom, hogy az egész parlamenti cirkusz egy megbeszélt előadás szintere! Már azon filóznak, hogy ha a Fidesznek nincs meg az abszolút többsége a parlamentben, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne. Ezután két nappal pedig felröppen a hír, hogy lehet, a büntetést csak a választások után kell megfizetni. A képlet tiszta: a Jobbik ha besegít a választásokon, vagy utána, akkor a büntetést elsikálják. Ha nem, akkor még a választás előtt behajtják rajtuk.
Vona levelet írt Orbánnak, hogy állítsa le az ÁSZ-t
Most tényleg arra kell betűket, műsoridőt pazarolni, hogy jaaaajjjjj, szegény-drága jobbik...?
Nem tűnt fel, hogy nem mostantól nincs demokrácia, szabad sajtó?
Nem, nem érzek velük együtt!
Több milliót ígértek Köllő Babettnek egy éjszakáért cserébe
@namihami: Azt azért ne felejtsük el, hogy az említett nagyasszony az első magyar szexszimbólumok egyike volt, több száz udvarlóval. Revütáncosnőként fellépve elcsöpögtek a férfiak gyönyörű alakja, finom, nőies, igényes mozdulatai láttán.
Demokratikus pártokkal nem, csak a szélsőjobboldali Jobbikkal tüntet együtt az LMP és a Momentum
Most akkor hova is tartoznak?! Azért indulnak külön "baloldaliként", hogy a baloldali szavazókat megtévesszék!(
Ismét bombaformában van Csisztu Zsuzsa – így nyerte vissza tökéletes alakját
@nevemnick: Apropó magasság... Régebben mérték és nem engedte a valós 159-et beírni. Hisztivel elérte, hogy 161-et írjanak.
Ismét bombaformában van Csisztu Zsuzsa – így nyerte vissza tökéletes alakját
@diplomatanő: Szégyellheted is! Ország-világ előtt mutogatni a te döntésed volt! Ezt még a gyerekeid is látni fogják pedig!
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
@Desischado: Orbán és Vona együtt szavazott a nemlétező Soros-terv ellen. Össze kéne fogni velük - állítólag Orbán ellenében?
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
"Akik oly bőszen védik a demokráciát, hogy még egy fáklyás felvonuláson is részt vesznek a Jobbikkal közösen, hol a szutykosban voltak akkor, amikor a jobbikos belepisált a Duna-parti cipőkbe; amikor a Jobbik aktivistái horogkereszteket mázoltak zsidó sírokra; amikor a Jobbik a cigányok kiirtásával fenyegetőzött; amikor a Jobbik polgármestere bevezette az "érpataki modell"-t; amikor a Jobbik a menekültek ellen uszított; amikor a Jobbik emberei melegeket vertek; amikor a Jobbik polgármestere újságírók felakasztását követelte?
Akkor nem kellett volna megvédeni a demokráciát?
Ezerrel zajlik a dráma, hova legyünk? A hazaérkező Pintér Tibor elé nem ment ki a barátnője
Annyit látok belőle, ami a szalagcímekben elém kerül. Ezekből az látszik, hogy bár 40 feletti, de éretlen fazon.
Presser Gábor kapta a rangos díjat - jár a lájk az életműdíjasnak
Neki van életműve, ami erre érdemes. Gratulálok! Amikor megszünt a Malév, szolidaritásból a szignál lett a csengőhangom. Sosem fogom lecserélni!
Gergő taszít a káoszba
Szerintem Karácsonynak agyára ment a jólét. Ő azt hiszi, joggal haragszik a szivárogtatóra, miközben ő volt az, aki korábbi nézeteit - már nem először - napok alatt lecserélte, ő volt az, aki politológus létére bedőlt a szocik kétségbeesett, de teljesen megalapozatlan ígérgetéseinek, és végül ő volt az, aki - rádöbbenve, mekkora ostobaságot csinált - kifecsegte: már maga is tudja, sikerült kinevettetnie saját magát. Megjegyzem, már az is komolytalan volt, amikor korábban jóformán láthatatlan pártja miniszterelnök-jelöltnek aposztrofálta őt.
Úgyhogy nem másokra kellene most fújnia; csakis önmagát okolhatja a történtekért. Az pedig, hogy ezzel az egész cirkusszal mennyit árt a demokratikus ellenzék, vagyis az ország ügyének, sokkal fájdalmasabb annál, mint ami vele személyesen történt.
Ceglédi: Gyerekverési tippek Liptai Claudiától
" Vajon hány olyan család volt, ahol az adás után apa-anya a felmentés biztos tudatában, hát hiszen bemondta a tévé, a Claudia meg a cukormentes töpszli is, hogy lehet ütni, farkasmosollyal ráfordult a gyerekre? Vajon hány gyerek pisilte össze magát a félelemtől, hogy már a tévében is, már a szórakoztató műsorokban is arra biztatnak, amitől az ő élete pokol?" Ez egy velejéig rohadt ország! Legyenek átkozottak mind akik pénzért ezt megteszik ennek a mocskos hatalomnak! Egyenként mindegyiket meg tudnám szaggatni!
Tóth Vera: mutatjuk, mennyit is dobott le – fotó!
@Horizont: Gyomorgyűrűvel nem tud sokat enni, mégis jólakottság érzés van tőle.
Újabb fáraókori sírokat tártak fel Luxorban
@durbincs: Úgy temették őket a hatalmas homokrengetegbe, hogy azt hitték, idők végezetéig ott nyugszanak majd. De az utókor keresztül húzta a számításaikat és összebarmolják halottakért a Királyok Völgyét. (
Ingyenkrumplit oszt Rétvári Bence
Hisz azt szajkózzák, hogy nincs is szegénység! Akkor, minek krumplit osztani?
Végleges: húszezer bevándorló érkezett a kötvényprogrammal
Ezt kéne kiplakátolni! Hogy az ebből kasszírozott mintegy 300 milliárd az a világ végén alapított Orbán-Rogán-Habony offshore számlákon landolt és ezeknek az államkölcsönöknek a visszafizetése már jövőre megkezdődik! Persze, közpénzből...(
Blikk: Meghalt VV Fanni
A híreket csöpögtetve ma megtudtuk, hogy a srác kocsijában vérnyomokat spajszert, kötelet találtak. A Dunába dobhatta szegény lányt.
Bayer Soros Györgyről – nem az a baj, hogy ön egy elaggott, elbutult vénember, - Szemtől Szembe
A Magyar Érdemrend lovagkeresztjének és a fidesz ötös pártkönyvének tulajdonosa. Aki melegszívű, lovagias és aki sohasem lesz agg, sohasem lesz elbutult, sohasem lesz vénember... Megáll nála az idő, vagy már meg is állt. Ő simán csak egy velejéig aljas, romlott, bunkó fideszes. Egy ócska ripacs!