Manhattan

Orbán Viktor keddi beszéde.......
@karma1: Vásárhelyi Mária írása erről:
Ami ezekben a napokban történik, az nem más, mint előjáték a Fidesz által ígért forró őszhöz. A civil szervezetek megbélyegzése és üldözése, Horthy dicsőítése, Orbán tegnapi gyűlölettől sistergő és fenyegetésekkel tarkított, burkoltan fajvédő, elmeháborodott hadüzenete az emberi jogoknak, a szabadságnak, a demokráciának és a nyugati világnak és ma az Auróra, a baloldali fiatalok legnépszerűbb közösségi terének azonnali hatállyal történő bezáratása mind-mind arra szolgálnak, hogy előkészítsék a hangulatot az ellenzékkel szembeni brutális őszi fellépéshez.
Gyurcsány már megállapodott az Orbán elleni titkos bizonyítékok áráról
Tárgyalt már más bűnözőkkel is, például Orbánnal, egy miniszterelnöki vitán. Vajon Orbán miért nem perli be?
Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
Bocs, ez lemaradt. Másoltam: 10.) A melegházasság alapjaiban rengetné meg társadalmunkat, olyan új normákat gyökereztetne meg, amikhez soha nem tudnánk alkalmazkodni. Éppúgy, ahogy nem alkalmazkodtunk az autókhoz, a szolgáltatási szektorhoz a gazdaságban, vagy a hosszabb élettartamhoz.
Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
10 érv a melegházasság ellen
Július 8-a, az idei Pride napjának közeledtével föllángoltak a homoszexualitással, a melegjogokkal és a melegházassággal kapcsolatos viták itt a facebookon. Az alábbi tíz ütős érv remélhetőleg elgondolkodtatja majd a melegházasság híveit:
1.) A melegség nem természetes, normális ember pedig visszautasít minden természetellenes dolgot. Olyanokat, mint a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondicionálás.
2.) A melegházasság homoszexualitásra bátorítaná az embereket. Éppúgy, ahogy magas emberek között élve magasabbak leszünk.
3.) A melegházasság legalizálása belépőt jelentene más őrült viselkedésformákhoz. Ezen az alapon azt sem lehetne például megtiltani, hogy az emberek akár a házikedvenceikkel is összeházasodjanak, hiszen egy kutya is rendelkezik emberi jogokkal, és a házassági szerződést is alá tudja írni.
4.) A heteró házasság a civilizáció során mindig is létezett, és egyáltalán nem is változott. A nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérekkel, és a válás törvénytelen.
5.) A melegházasság engedélyezése csökkentené a heteró házasság jelentőségét. Britney Spears 55 órás, “csak buliból” köttetett házasságának szentsége például romba dőlne.
6.) A heteró házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A melegeknek ezért éppúgy nem szabad házasodniuk, ahogy az tilos a terméketlen pároknak és az öregeknek is. Végülis árvaházaink még mindig nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.
7.) A meleg szülők gyereke is nyilvánvalóan meleg lesz, ahogyan a heteró szülők is csak heteró gyereket nevelnek.
8.) A melegházasságot nem támogatják a vallások, márpedig normális országokban egyetlen vallás értékrendje követendő. Ezért van csak egyetlen vallás például Amerikában.
9.) Egy gyerek sikeres felneveléséhez szükség van egy férfi és egy női szerepmodellre. Társadalmunk éppen ezért tiltja kifejezetten a gyereknevelést az egyedülálló szülőknek.
10.) A melegházasság alapjaiban rengetné meg társadalmunkat, olyan új...
Izmos hasat villantott Tatár Csilla
Csillának 2 gyerkőce van? Én csak egyről olvastam...
Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
A nemi irányultsága miatt utálni valakit, egyszerűen hülyeség. Vonulni meg vonulhasson, aki akar. Éppen azért vonulnak, hogy elfogadtassák magukat. Hogy ők is mehessenek akár kézen fogva. A régi baráti körömben több meleg srác van, akik jó haverjaim. Az ő tiszteletükre mi is elmegyünk, ha kell megvédjük őket az esetleges atrocitásoktól.
Trükkel sem jött össze Polt Péternek a professzori cím
Jogállamokban a professzorok is rács mõgé kerūlnek, ha rászolgálnak...!
Menekültpurgatórium a szerb-magyar határon
Borzalom! Embertelen körülmények között, egy embert sem szabadna hagyni! Ez tudatos gyilkosság! Nem keresztény az, aki pártolja ezt! Szégyen!
Szelényi Zsuzsanna kilép az Együttből
Megtalálhatná már végre a helyét valamelyik pártban.
Orbán egy nagyképű tahó stílusában köpködte a francia elnököt Brüsszelben
Amit ez DIPLOMÁCIAI körökben jelent, azt mi még felmérni sem tudjuk. A diplomácia nyelve sokkal bonyolultabb, mint a köznyelv, ott a szavaknak különös súlyuk és sokszor hátsó jelentésük van, egy nyelv, amiben felkészült diplomaták minden egyes szót gondosan felmérnek és rendkívül körültekintően, árnyaltan fogalmaznak.
Amit egy ország elnöke, kormányfője, külügyminisztere, sajtótájékoztatója bárhol is kimond, az POLITIKAI ÁLLÁSFOGLALÁS.
Nem egy kocsmai magánbeszélgetés.
Ha egy kormányfő letaknyoskölyköz egy elnököt, mert mi mást jelentene az "újfiú", az nem csak a francia elnök személye ellen indított egy frontális, személyeskedő támadást, hanem az egész francia nép ellen is, hisz az épp most választotta színtiszta demokratikus úton pont ezt az elnököt.
Aki rendszeresen követi a nemzetközi politikai eseményeket, mint magam is, az döbbenettel vette tudomásul Orbán legújabb kocsmaszintű viselkedését.
Orbán megérkezett Brüsszelbe, kezdésként máris belerúgott egyet Macronba: tudatlannak és illetlennek nevezte
Mindezt mondta a szotyolahéj köpködő, zsebre dugott kezű, tökeit mogyorózó felcsúti "illemtanár"!
Budaörs nem akar fizetni az elvett iskolák után
Az Önkormányzatok ellehetetlenítése, a helyi önrendelkezési jog- és esély felszámolása-, szinte maradéktalanul megtörtént. Csak drukkolhatunk neki a sikerhez ! Sajnos nem túl esélyes. Ez a maffia banda a lenyúlható pénzekért sok mindenre képes. Én szurkolok nekik, de félő, hogy előbb-utóbb Őket is "bedarálják"...
Tolókocsival, oxigénpalackkal is szavaznia kellett a halálos beteg Rubovszky Györgynek
"Szabó Szabolcs, az Együtt képviselője azt írja a Facebookján:
“Múlt héten csütörtökön történt:
Gyuri bácsi oxigén palackkal a kezében jött be szavazni,
majd a szavazás után felállt, és a Fideszes képviselők padsorai között nagyon lassan és gyötrelmesen elindult kifelé. Egy képviselőtársa sem állt fel, hogy segítse. Rossz volt látni ezt az ülésterem túlsó feléről.”
Most kiderülhet, mit keresett Habony Árpáddal a momentumos Mécs Demján magángépén
Már idősebbként fogadjam el, hogy valakik minden szarba beleléphetnek, csak legyen mögöttük valami habony, vagy orbános!
Kósa Lajosnál nyíltabban még senki nem jelentette be, hogy a Fidesz felhasználja az ügyészséget a kampányban
Kósa kimondta: Czeglédyt azért vitték be, hogy vádalkut kössenek vele Botka és Gyurcsány "zavaros ügyeiről". Nem róla szól az eljárás, meg arról, ami - esetleg - elkövetett. Nem ellene nyomoznak, hanem az ellenzék vezetői ellen. Czeglédy csak arra kell, hogy bemártsa őket. Nyilván főként Botkát, aki - ellentétben Gyurcsánnyal - deklaráltan miniszterelnök-jelölt. (Ezek szerint nem tudták eléggé megütni se az órájával, se az autójával, se a szegedi parkolási üggyel.)
Meghalt az Észak-Koreából agyhalottan visszaküldött amerikai férfi, Trump harcot ígér
A Pocshonbo Elektronikus Együttes 1983-ban, Kim Dzsongil parancsára jött létre. Az ország egyik legnépszerűbb együttese, de mint mindet, ennek a számait is ellenőrzi a kormánypárt. Az együttes énekese sokáig a Nagy Vezető kedvese volt. Aztán, amikor új barátnőre tett szert, az új barátnő féltékenysége elég volt arra, hogy a családja, rokonsága előtt az énekest kivégezzék: pornográf felvételeket és Bibliát találtak nála - vagy vittek magukkal a rendőrök, hogy megtalálhassák. Az együttes a nemzetközi ismertséghez világhírű dalokat is feldolgozott
Az alábbi szovjet katonadalt Se, haj, akácfa címmel ismerjük.
Smuglyanka Moldavanka - Pochonbo Electronic Ensemble
https://www.youtube.com/watch?v=5Me6dpyq7w8...
Kísértetek a múltból: Mitől fél a Fidesz?
Előretolt helyőrsége a FideSS-nek! Kétszer asszisztáltak már a 2/3-ához. Leszerepeltek egy életre!
Kísértetek a múltból: Mitől fél a Fidesz?
Annyira szeretném tudni , hogy hol a büdös rossebbe volt a politikától visszavonult Bandi a következő történeteknél!?
-Manyup
-Rokkantak ügye
-Deviza hitelesek ügye
-Queestor ügy
-föld, trafik ügy
-Letelepedési kötvényeken keresztül az ország kiárulása
-Paks...
Előállították Dániel Pétert, ahogy leszállt Ferihegyen
Csupán azért osztottam meg, hogy aki velem együtt aggódott Péterért, azzal tudassam, hogy Péter jól van. "Kedves barátaim! Édesanyám súlyos betegsége miatt kellett Magyarországra jönnöm. Minden rendben van már, szabadlábon vagyok. Néhány óráig voltam őrizetben, de a magyar hatóságok korrekt módon jártak el és már pár óra után szabadlábon voltam. Külön köszönöm az ügyvédem, Matlák Gábor remek jogi képviseletét!"
Londoni merénylet: a támadó azt kiabálta, hogy muszlimokat akar ölni
Tessék! Itt az ellencsapás! Tudom, hogy , az elmúlt 12 hónap terrorista merényletei közül egyet sem migránsok követtek el, hanem Nagy-Britanniában, vagy Franciaországban született és nevelkedett férfiak. Az uszításra viszont nagyon alkalmasnak bizonyultak a migránsok...
Mindenki nyugodjon le! Gyurcsány legkésőbb a választások előtt három héttel elő fog állni a bizonyítékokkal.
Marhaság! Biztos feljövőben a DK. Ezért kezdenek megint a lejáratásba. Szerintem már nem sok eredménnyel. Már a "gyurcsányozás" kontraproduktív eredményt generál !