Manhattan

Gyurcsány: a lefújásig kell küzdeni!
Az LMP Mellár Tamás győzelme érdekében SEM LÉPETT VISSZA? Ők az igazi demokraták? Mindenhonnan érkezett kérése, sőt! könyörgése ellenére sem tettek hozzá, hogy biztosan nyerhessünk e körzetben?
Szénné égett Szél Bernadett, olyat ígért, hogy az egész internet az LMP-n röhög (+videó)
Nemígérgetést ígérni... hát ez óriási! Valaki szóljon már bernikének, hogy ő most ellenzékben van, nem kormányon! A kampányzárón megosztotta velünk, hogy az LMP az az egyetlen párt, aki a kezdetektől kormányváltást akart. Miközben máig nem léptette vissza az esélytelen jelöltjeit...
Karácsony szerint "csak az MSZP-Párbeszéd hozhat jobb Magyarországot"
Hozzátette: korábban "koalícióba hívta" az LMP-t is, de nem kapott egyértelmű választ. Az LMP-nek el kell döntenie, hogy a demokratikus ellenzékhez tartozik, vagy nem – mondta. Ha igen, akkor vissza kell léptetnie a jelöltjeit és késznek kell lennie arra, hogy Magyarország kormányzásában részt vegyen: https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Kifütyülte, kinevette Szél Bernadettet az ellenzéki közönség (+videó!)
@nyanya001: Remélem, nem pofátlankodik ide az én posztom alá! Mindenki vesződik vele! Mocskos, undorító szája van. Én már immunis vagyok rá. Bár, várja, hogy szólítsam, de azért sem! Tudom, hogy mentális beteg, ezért nem bántom. Csak röhögök rajta, mikor kínlódik! )
Kedves LMP! Köszi a kétharmadot! Ölellek, Viktor!
@coni: "Persze ha nem lenne az LMP akkor 2014-ben Bajnai leváltotta volna a Fideszt. " Ezért és ezóta úúútálom az LMP-t!
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
Tegnap láttam, ezt a nőt a SZavazz rám cimú műsorban. Össze-vissza beszélt, program nagyon nincs is, fogalmam sincs, hogy ezt a nőt hova tegyem? Állítólag két napja Vona Gáborral egész éjjel, valamilyen benzinkútnál beszélték az együttműködésről. Aztán, hogy megegyeztek, vagy sem arról nem szólt a fáma. De nagyon zavart agyú, szélkakas egy nő.
Tisztán látszik, hogy amerről a pénzt fújja a szél arra fordul Szélkakas vagy Széltyúk, esetleg Szélliba..))
Kedves LMP! Köszi a kétharmadot! Ölellek, Viktor!
Csakhogy tudjátok, 62 képviselő helyen lépett vissza a DK. Most lehet ekézni!
Kedves LMP! Köszi a kétharmadot! Ölellek, Viktor!
Ez már gyalázat, hogy a kétfarkúak meg a lehetmások senkivel nem hajlandóak együttműködni! Sem Orbánnal, sem Gyurcsánnyal, se senkivel. Na de azt kikérem magamnak, hogy a finnyás felsőbbrendűségi komplexusuk miatt feláldozzák az én, a gyerekeink, az ország jövőjét, amikor én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni. Erre ezek keresztbe fekszenek az úton és két kézzel kapaszkodnak a képzelt glóriájukba, meg a szaros lehetséges töredékszavazataikba.
Újabb visszaléptetésekről állapodott meg az MSZP-P, a DK és az Együtt
@Peller Anikó: Szélkisasszony csak hátráltatja az összefogást, hisz Schiffer látja el tanácsokkal. Éppen azon vitáztunk másutt, hogy tett-e bármit az LMP ami a fidesz likvidálását elősegíti? Semmiről nem tudok! Te?
Újabb visszaléptetésekről állapodott meg az MSZP-P, a DK és az Együtt
Ezt egyébként Karácsony Gergely kezdeményezte tegnap. És ezt minősítette az LMP-s (?) Ungár "visszautasításnak". Ők továbbra is több mint 100 helyen indulnak egyéniben, mintha azt bármi is indokolná. Először Szél Bernadett elnök javára visszalépett a DK egyik legkiválóbb jelöltje. Most a Belváros 1-es választókerületben - vezető pozícióból - lépett vissza a kiváló V. Naszályi Márta egy Csárdi nevű LMP-s javára. És válaszként még csak a "köszönöm" sem volt képes elhagyni az LMP-sek ajkát. Ilyen aljas szemetek!
Kétharmad? – a Medián elsöprő Fidesz-győzelmet mért
@kereső: Nekem sem az első lesz! Kész Zolinál is ott voltam. Osztoztunk a hatalmas sikerben.
Hadházy egyoldalúan visszalép pénteken délután, ha nem lesz megállapodás
Az LMP kollaborációja...

...minden eddiginél magasabb szintre lépett a LMP nevű kollaboráns alakulat együttműködése a fideszszel. Tudatos és tervszerű munka látszik. Ennek lényege az ellenzéki szavazók elbizonytalanítása, kedvük szegése, a reménytelenség sugalmazása. Az LMP ennek keretében hetek óta cicázik a valóban ellenzéki pártokkal, riszálja a farát, ígér fűt-fát, hazudozik, jóhiszemű partnereit lealkoholistázza, összevissza szivárogtat ki akármit. Az állampárti újnyilas sajtó pedig mindezt nagy örömmel csócsálja, és plántája a kézenfekvő következtetést: ezek alkalmatlanok, ezekre nem lehet szavazni, ezek nem tudnak összefogni, mi lenne az országgal ha ez az impotens banda hatalomra jutna... stb... stb...

Ha az LMP valóban egy önálló, saját érdekekkel bíró párt lenne, természetesen nem így viselkedne, hiszen ez automatikusan fogja politikai halálát okozni, az emberek megbüntetik azért, amit és ahogyan csinál. Tekintettel azonban arra, hogy ez a pártszerűség a kezdetek, azaz 2009 óta nagyrészt, mára pedig teljes egészében a fidesz befolyása, sőt konkrét napi irányítása alatt áll, így nem valódi párt, nincsenek valódi érdekei. Most a fidesz és a köpcös érdeke az, hogy életben maradjon, hogy kapjon legalább meg 101 mandátumot. Teljes szívnyugalommal áldozzák fel ennek oltárán az LMP nevű kriptofideszes eszközüket.

Félreértés ne legyen! Én NEM az LMP nevű izé esetleges eddigi szavazóiról beszélek. Ők nagyrészt naiv, politikailag éretlen emberek, kiket szívből lehet sajnálni... Nem, én az LMP pártelitjéről beszélek, azokról az un politikusokról, valójában politikai bűnözőkről, akik mindezért felelősek. Bizonyosan meg lesz a jutalmuk persze mindezért. A fideszesek legalább nyíltan azok akik. Undorítóak, de a maguk módján legalább felvállalják amit tesznek. Velük ellentétben az LMP politikai "elitje" álruhás gonosztevő.
Csak emlékeztetnék arra egyébként, hogy a modern hadviselési szabályok szerint ha egy ellenséges katonát nem a saját egyenruhájában fognak el,...
Kétharmad? – a Medián elsöprő Fidesz-győzelmet mért
Elakarják venni a kedvünket! De azért is ott leszünk! ( Én mindenképp, reggel 1/2 6-tól este 8-ig..)
Simicska megüzente, még csak most jön a java!
Ma, vagy holnap robbannia kell a Simicska atomnak! Most akkor mi is lesz? nem Soros, hanem Simicska nevet a végén?
Az LMP máris beintett Karácsony Gergelynek
@karma1: Hadházy Ákos
Írásban is megerősítem: amennyiben addig nem lesz országosan megàllapodás az ellenzéki pártok között, péntek délután hajlandó vagyok egyoldalúan visszalépni Szekszárdon az egyéni jelöltségtől. A tegnapi napon egészen estig azt hittem, hogy jó esély van értelmes technikai együttműködésre az egyik ellenzéki párttal. Az Mszp azonban este egy egészen bizarr, iirreális, inkorrekt és érthetetlen , improvizált "ajànlatot " adott. Gyakorlatilag felrúgta az asztalt. Estig Úgy látszott, ha széleskörű megegyezésben nem is érdekeltek, hajlandóak megegyezni bizonyos körzetekben. Ehelyett mást választottak. Az ajánlat egy szimpla kommunikációs trükk, amivel a választókat arról akarják győzködni, hogy az Lmp együttműködesre képtelen és nem elkötelezett a kormányváltàsban. Ezt az elnökségi határozatukat mintha a Fidesz írta volna, hogy biztosan ne legyen együttműködés (mint ahogyan azt az érthetetlen dolgot is, hogy Harangozó Tamás, az egyik legaktívabb , és amúgy nem konpromittálódott mszp-s politikus csak a 16. a listájukon). Visszautasítom, hogy az Lmp ne törekedne megegyezésre ellenzéki pártokkal és továbbra is remélem, hogy lesznek ilyenek. Nem rajtunk múiik. És bár tartok attól, hogy az Mszp ezzel egyszerűen visszaél, az Lmp elkötelezettségének bizonyítékául megismétlem: amennyiben péntek délutánig nem lesz értelmezhető országos megegyezés legalább valamelyik ellenzéki oldallal, én Szekszárdon kész vagyok egyoldalúan visszalépni
Az LMP máris beintett Karácsony Gergelynek
Tisztán látszik, hogy céljuk szétverni minden összefogást! Remélem ezzel az LMP kiszavazta magát a parlamentből!