Mézike

Závecz: Toronymagasan vezet a Fidesszel, izmosodik a DK, zuhan az MSZP
@Horizont: Nocsak? Entero 2 -höz van "szerencsénk" ? Ő volt az a jelentgetős fajta...
Závecz: Toronymagasan vezet a Fidesszel, izmosodik a DK, zuhan az MSZP
@Horizont: :-) Jaaaa. értem.:-) Mostanában nem nagyon vagyok fenn. Azt se tudom lassan kik kicsoda.
Elhunyt az AC/DC egyik alapítója
Lassan csak a celebek maradnak. Remélem az unokáink nem a " nézését + a járását " fogják zenének hívni. :-(
Beidézte Gyurcsány feleségét a NAV
@eszegfu: Én már nem igazán tudom és akarom követni mindazt a sarat amit a zorbánkormány az elmúlt alig nyolc évben kiráncigált mindenhonnan ahol csak felbukkant Gyurcsány neve. Sztem t6isztában vannak ők azzal hogy nem találnak semmit ami miatt " vérpad" illetné. De vannak hívek akiknek ez a szentbeszéd, és meg kell adni ami nekik jár.
Minden gyerekeket úszni tanítana a kormány
Lassan a stadionok felépülnek, kell hogy valami másba fektessék kemény ellopott forintjainkat. Mert ugye mozogni kell.
Mennyibe is fog ez nekünk fájni?
Csak halkan súgom meg valami már elindult. Kisfecsúton épül az ország második legnagyobb csúszdája. Pont a stadion melletti strandon.
Nyugdíj: egyre több magyar hiszi, hogy állam bácsinak kell gondoskodnia róla idős korában
@peterkelemen: Úgy nagyjából azt akartam írni mint @cikicakk55: Csak kiegészítem.
itt a dolgozók tartották el a nyugdíjasokat. Már a Kádár rendszerben is. Jól is van ez így , mert akkor még biztos volt a nyugdíj hiszen dolgoztak az emberek. ma viszont? Nézz csak szét hogy a 3 millió dolgozó magyar mennyit tart el? nem csak nyugdíjas , hanem , kiskorú, beteg... tehát mindenki mást aki nem dolgozik. Ők mindannyian kapnak valamilyen járulékot. Ahogy ürül az ország, mert egyre többen vállalnak munkát külföldön, úgy lesz több az eltartott a dolgozóval szemben. Ugyanez vetitődik ki az egészségügyben is. Ellátás mindenkinek jár. Még annak is aki egy napot nem dolgozott az országban, de van egy bejelentett lakcíme és kettős magyar állampolgár.
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
@eszegfu: Pénz beszél erkölcs? le...ják. Minden hónap egy napján tele velük a posta. ott veszik fel a nyugdíjat. A lakásokat pedig kiadják albérletbe. Én azt szoktam mondani hogy dolgozó magyarként a hazámban sokadrenü állampolgár vagyok.
Mostantól már állást is találhatunk a Facebookon
@Borsodi: Ebben van valami. Kicsiny leánykám un. hiányszakmában végzett. Nővér . Mikor itt dolgozott eme szabolcsi kórházba minimál bért kapott. + műszakpótlékot. Aztán elkerült az én szoknyám mellől Szombathelyre. Találós kérdés? ott mennyit kap? :-)
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
@Klubtag: Most így hirtelen nem tudom mit jelentenek a kékcédulások...:-) De azt tudom hogy azt a törvényt ami alapján az egykori szovjetúnió területén élő magyarok , nemcsak ukrán magyarok, az anya országtól nyugdíjat kaphatnak még Kádár írta alá. Ha jól emlékszem Bajnai idején elindult ennek a törvénynek a visszavonása, aztán jött a fidesz a mindent elsöprő 2/3 - al. Kellenek a szavazatok bármi áron.
http://hvg.hu/gazdasag/20160224_ukranok_magya...

http://pestisracok.hu/figyelo-magyarorszagrol...
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
@eszegfu: Én itt a keleti határszélen elhiszem. Szabolcsba ezrével jelentkeznek át az ukrán kettős magyar állampolgárok. ők ugye szegről végre " magyarok" . Na igen nagy szó a magyar nyugdíj, mert az nekik jár , orvosi ellátás egyéb csemegék. Csak annyi kell hozzá hogy legyen bejelentett állandó lakcíme magyarország területén.
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: Olvasok mézem.:-) N em csak azt amit nekem írsz hanem azokat is amiket @karma1: -nek illetve @eszegfu: -nak válaszolsz. És így összefoglalva válaszolok neked.
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: Nem lehetsz ennyire fafejű. Eddig azon agyaltál hogy milyen család az ahol a beteg hozzátartozó ilyen házba kényszerül. Most + azon molyolsz hogy adják el a házát és abból fizessék a költségeket..., bocs de nem tudlak követni.
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: Aranypofi! Van amikor a család nem tud segiteni. Van itt , volt itt egy kommantelő, talán te is emlékeznél rá. Sajnos most ebben a cipőben jár. Rákos. Nem tudni mennyi van neki hátra. A kórházak nem fogadják mert nem tudnak rajta segíteni. Nem gyógyitható. A család? van 2 fia és egy lánya. Mindhárom családos kicsi gyerekkel , nagyobbal. Dolgoznak. Ott vannak vele amikor tudnak, de nem tudnak éjjel nappal vele lenni. Dolgozni kell, és ma már egyik munkahely sem tolerálja ha a dolgozó táppénzen vagy egyéb okok miatt sokat van távol. És ő sem akarja hogy miatta bármelyik gyerekének gondja legyen , esetleg felmondjanak neki. Már ágyhoz van kötve.Vár hogy bekerüljön egy ilyen házba , de lehet mire sikerülne nem lesz aki bemenjen.
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: ... de attól még az a véleményem hogy bárkinek megadatik az kérhet segítséget de nem apellálhat arra hogy neki az jár..mármint hogy azt kötelező lenne fenntartani...Hiába kér segitséget ha nincs.
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: Olyat nem tudsz elképzelni hogy nem tudnak a hozzátartozók éjjel nappal a beteg mellett lenni?
Kinyílt a bicska a zsebemben. Néztem a híradót...
@Csizmás Kond: Cirmi az éremnek két oldala van. Honnan tudod hogy akik ott vannak azokat kitaszítja a családja?
Mi értelme van kiküldeni egy csekket 3 forintos vízdíjról?
@Csizmás Kond: Cirmi! Méltóztassál végig olvasni még egyszer. értelemszerűen és akkor leesik hogy fizettem én májusban júliusi , júliusban májusi számlát.:-)