Mézike

2,5 milliárdot költ a magyar kormány a kárpátaljai magyarok bérkiegészítésére
@Horizont: Tapsikolnak azok mert teljes mértékben egyetértenek azzal hogy a külhoni magyar többet ér mint az itthon güriző közmunkás, illetve minimál béres. :-( mer' a ugyi a fideszre szavaz mi + nem.
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
@Shikari: Hááát akkor az emútnyócévé is jó volt. nagyjából ugyanaz az alapfelállás. :-)
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
@Eladott Ország: @adrenalink: Emelem kalapom előttetek! :-) bizonyára valamilyen formában kapcsolatban állhattok kissé nehezebb felfogású emberekkel , mert e nélkül nem lehet végig csinálni amit ti a @Shikari: _val megpróbáltatok.:-)
M1: nem várt "előnye" lehet az olvadó sarki jégnek
Istenem de nagyon hülye. Most tényleg követelmény az M1 - nél a zakkantság?
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
Miben is különbözik a csok az emútnyócéva szocpolitikájától? @Shikari:
15 centi hó is hullhat a hétvégén
@3dwhite: Nem finnyáskodok csak aszittem valami téli képet látok . ha megnyitom a linket.:-)
Magyarországon nem volt még ilyen kevés nélkülöző
Hát ez nagyszerű. Az a több mint egymillió gyermek aki "közétkezik" egész éveben mert a szülei nem tudnak fizetni , az biztos csak véletlen.
Emésztőgödörbe fulladt egy másfél éves vésztői kisfiú – vádat emeltek egy házaspár ellen
@Eladott Ország: Lehet hogy nem kötelező, de ebben az esetben nehogy már a gyerek legyen a hibás mert meghalt. Hol voltak a szülők? És mi a bánatnak nem fedték be ? ha már nincs kerítés?
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Edmond Dantes: tegnap 17 . 50. -re. Ezen én is elgondolkodtam mikor végigolvastam a @Peller Anikó: , @Grafix69: , @kripton: ., csörtét.:-) Anikó! Ha nincs tér és téridő akkor mi hol a fenében leledzünk ? végigvettétek ezerrel a fizikát stb. ebből nagyjából két mondat után egy szót nem értettem. Az emberi tudattól függetlenül csak az anyag létezik a természetben ... akkor a lelkünk az honnan van?
Én nem vajok ollan okos mint ti. Aztat monnyátok + nekem a 3 gr. -os lélek az honnan jön? És hová megy ha a test meghal? Hopp! :-) Különben is . Miért pont a mi őseink maradtak fenn, okosodtak tovább a többi ősember faj közül? Sztem, bár ez csak elmélet. Itt léptek közbe az idegenek. Őket tanították...és alapjáratban erről szól minden vallás. ...
Emésztőgödörbe fulladt egy másfél éves vésztői kisfiú – vádat emeltek egy házaspár ellen
@lópicigáspár: Húúú Én egyszer arra értem haza hogy a Tacsi és a német juhász nagy büszkén feszítenek a szomszéd tyúktetemei felett. Szép sorba rakták a bejárati ajtónkhoz.:-) 4 - et kaptak el a mi udvarunkon , mert a tyúkoknak nem volt levágva a szárnya és átrepültek. Jól összedolgoztak.:-) Az a lényeg hogy amikor a szomszéd elkezdett rikácsolni a tyúkjai miatt Papus azt mondta ha még egyszer meglátja a tyúkszart a mi udvarunkon vele eteti fel. ... Jó párszor szóltunk előtte hogy egyszer baj lesz, de nem törődött vele. Aztán már igen.:-)
Emésztőgödörbe fulladt egy másfél éves vésztői kisfiú – vádat emeltek egy házaspár ellen
@verőce21: @maci0427: Akkor van igazatok ha körbe van kerítve az ingatlan, és be kell törni, vagy át kell mászni a kerítésen , hogy valaki bejusson. De itt nem ez van. Rossz , hiányos kerítés. Nincs semmi védelem, az megy be aki akar.
Túlórapénz nélkül 15 százalékos lesz a tűzoltók jövedelemcsökkenése
@Mirabilis: És nincs vezír aki az utcára parancsolja őket , tudván hogy ők lesznek a "hősök" .-(
Túlórapénz nélkül 15 százalékos lesz a tűzoltók jövedelemcsökkenése
Nicsak ! A rendőrök után a tűzoltók? és néma csend..., bezzeg a bal oldal idejében ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
@Eriksson: A gyermekek nevelésében eltartásában az apa is kiveszi a részét. Őket miért mellőznék? Vannak akik nem azért nem szülnek mert nem akarnak, hanem mert nem lehet. Vannak akik csak szülnek és a gyerekeikből élnek. ha ez beszámítana a nyugdíjba akkor halálukig ők tartanák a szüleiket még akkor is amikor egy napot sem dolgoztak . A gyed, gyes szolgálati időnek számít már most is. ...amig bír dolgozni. Én arra értettem hogy amig az egészsége bírja. Mert számtalan rokkant éldegél havi huszonakárhány forintból sok éves munkaviszonnyal a háta mögött.
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
@Eriksson: Ja ! És az se mindegy hogy hány év alatt szedi össze valaki a 40 Mert ma már igen ritka hogy egyhuzamban dolgozzon valaki végig 40 évet. Sokan mire elérnék addigra 80 évet is betöltik.:-(
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
@Eriksson: Én inkább azt mondom mindenki annyit amennyit bír dolgozni.:-) Én inkább azon akadtam ki , hogy a gyerekek számához kötnék a nyugdíjat.
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
@Eriksson: Azt nem mondtam, csak mivel otthon az asszony az úr, jobb ha alkalmazkodnak. .-) Papus most 4 hétig volt itthon a nyakamon. Mikor a legnagyobb hőségben a konyhaasztalon, miközben én főztem, szedte szét a mittudomén milyen kütyüjét, hát igen elgondolkodtam vajon ezt hogy gondolja? Ja és segíteni akart. :-) Jó . Küldtem vásárolni. Nem részletezném... Őrület volt.:-)
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
@Eriksson: ma 12.32 -re ... " megölné őket az otthonlét" ... Vagy az asszony.! :-)
A rejtélyes és ijesztő Momo-ügyben megszólalt a Belügyminisztérium
@human: Ilyet én is láttam, amikor az unokámra vigyáztam. Van neki összeválogatva mese, zene. Privát csatorna amihez senki sem férhet. Igen ám de ezek a "szörnyek" olyanok mint a reklám. Megszakad a video és ezekkel folytatódik , pár perc, aztán ismét a video.
Havonta átlagosan 146 rendőr szerel le és hagyja ott végleg az állományt
Januártól a rendőrök nem kapnak túlóra pénzt. Hanem helyette szabadnapot. De kevesen vannak így azt se tudják kivenni ami jár nem még a felgyülemlett napokat. Január óta van olyan rendőr aki simán mehetne 20 napra is az éves szabadságán kívül. Ezt úgy oldja meg a "kormány" hogy azokon a napokon "készenléti " szolgálatba rendeli őket. Tehát szabin is van + nincs is. Nem mehet sehova, nem ihat alkoholt...állandó készenlétben hogy lehet pihenni? Szabi nincs, pénz nincs. Helyette van a 24 - 12 órás forda hónapok óta. Holott 24 - 48 a hivatalos bérezés szerint. A másik nagy ki&aszás. Bárhol bevethetők. Felveszi a rendőr a szolgálatot, és elviszik az ország másik végére. Letelik a szolgálati idő, mire hazaérne a következő vonattal mehet vissza , maradj inkább készenlétben , mondják az "okosok" . Ezt még terminátor se bírná. Főleg úgy hogy egy fillér + pénzt nem kap, akkor se ha három hétig nem kerül haza. Ha elkap valakit akkor meg kell nézni milyen "honi" az illető, nehogy még a végén a rendőrt függesszék fel mert nemzeti magyart kapott el. Emlékeznek ők is 2006-ra.