PJProby

Hitleres, zsidózós viccet közölt a veszprémi Napló
@human: Jó, Jó tudom a leckét. Ha egy zsidó közszereplő a legnagyobb nyilvánosság előtt lezsidózza a köztársasági elnök aspiránst, az szóra sem érdemes, az kóser, egy néhány ezres lapban elengedett zsidó vicc az világbotrány, az tréfli.
Orbán csaknem összetörte magát, hogy Trump meghívja a beiktatására, de helyette a román miniszterelnököt hívta meg
Vannak ilyen napok. Amikor az ember csupa hülyével találkozik egy álhír kommentjeiben. Persze az is igaz, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni, de ti itt rútul visszaéltek a lehetőséggel.
Hitleres, zsidózós viccet közölt a veszprémi Napló
Ha egy baloldali ikon, a zsidó Kende Péter zsidózik egy jó nagyot egy országos TV csatornán, az ATV-ben, az nem hírértékű, - szemben egy vidéki újság "Hitleres-zsidózós" viccével.
Többet lophattak a 4-es metrónál, mint amit visszafizettethet az EU
Demszky most hol dekkol? Talán már Bróker Marcsi belizie-i kéglijében?
Többet lophattak a 4-es metrónál, mint amit visszafizettethet az EU
Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra!
A pénzügyi szabálytalanságokra utaló megállapítások 2006-2007-re vonatkoznak, vagyis jóval a jelenlegi városvezetés 2010-es hivatalba lépése előtti időre.
Újabb botrány a 4-es metró körül
"---az OLAF szerint a korrupcióval és szabálytalansággal érintett szerződések összege 272 milliárd 823 millió 488 ezer 215 forint.
Brüsszel azt állítja, hogy 166 milliárd 998 millió 258 ezer 356 forintot "elloptak vagy elcsaltak", ezért ezt a pénzt az európai hatóságoknak és a magyar kormánynak vissza kell követelnie
Ebből a pénzből 76,6 milliárd forint az, amit uniós fejlesztésként fizettek ki, és ez az az összeg, amit "a brüsszeli nyomozati jelentés" szerint visszakövetelhetnek Magyarországtól"
Újabb botrány a 4-es metró körül
@Szókrakész: A hamis tervezési adatokon alapuló metrótörvény kizárólag a Medgyessy-Demszkyék sara, azt a Fidesz nem szavazta meg.
Újabb botrány a 4-es metró körül
Nem kell az óhéber, süket duma, hogy a ballib városvezetés jól számolta ki a várható utasforgalmat. Az eredeti megvalósíthatósági tanulmány nem az I.-III. teljes hosszra (Bosnyák tér – Budaörsi virágpiac), hanem csak az I. szakaszra (Keleti pu. – Kelenföld) adta meg a 474 ezres várható utasforgalmat. Demszkyék ezzel a hamis adattal számoltak mindvégig, és ezzel a „vállalással” igényelték meg az EU támogatást. Már 10 évvel ezelőtt is tanulmányok tucatjai cáfolták ezt a tervezési alapadatot, és már akkor is nyilvánvaló volt, hogy tudatosan hamisítanak és próbálják félrevezetni a közvéleményt és az EU-t is.

„Lényegesen nagyobb forgalom a vonal Bosnyák térig tartó meghosszabbításától sem várható.”
„A fentiek alapján tehát a tervezett Virágpiac – Etele tér szakasz kongani fog az ürességtől.”
http://veke.hu/download/m4/m4_uj_szakaszok.pd...
Tanulság: A hazug kutyákat hamarább utolérik, mint a sánta embereket.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@36:
Az a helyzet, hogy ez nem csupán a propelleren bedobott álvita, gumicsont, hanem magában az USA-ban is, amikor a vereségükbe beletörődni nem tudó demokrata majmok nem érik el kezükkel az érett banánt, és azt mondják, hogy savanyú.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@36:
Ez itt nem Woodstock - mondta a főszervező, és nagyon igaza volt.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@Clavigo: 11:14
"Csak Orbán elvtársat nem hívta meg senki sem.".
Beszélj csak minél többet! Előbb-utóbb csak mondsz valami értelmeset is!
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@hetöndöe: Az egyik legbefolyásosabb zsidó, a Simon Wiesenthal központ góréja.
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@Szókrakész: Marvin Hier rabbit nem hatotta meg a demokrata bojkott, ő is fohászkodni fog Trumpért. Ennek van igazi jelentősége, s nem annak, hogy Elton John éppen hol tölti a napot.
Titkolni próbálták, hogy még elköltöttek 16,55 milliárdot az olimpiára
@gulyasgyula: Ezek politikai dögevők csak eszköznek tekintik a szerencsétlen Quaestor károsultakat! 2 éve folyamatosan uszítják őket, de a legnagyobb erőfeszítésük ellenére is csak néhány tucat politikai fanatikust tudnak az utcára vinni a 32 ezerből.
Titkolni próbálták, hogy még elköltöttek 16,55 milliárdot az olimpiára
Az mszp-s Szakácsnak meg elment az esze! A csütörtöki Questoros flashmobon tartott sajtótájékoztatóján azt híresztelte, hogy ez a százmilliárdos értékű 15 hektáros telek a Q-vagyon része, amit a károsultak feje felett kótyavetyéltek el 16,5 milliárdért.
Eltűnt Orbán szakdolgozata, ami a civilekről szólt
@nevemnick: Gondolkodtál már ma?
A nyuszika a tisztáshoz ért, te pedig az internetes archiváláshoz, ...de nem nagyon.
Eltűnt Orbán szakdolgozata, ami a civilekről szólt
@nevemnick: Ez jó volt, de maradjunk egy kicsit a témánál:
Game over! Ez a műbalhé sem jött be! Az "eltüntetett" szakdolgozat előkerült, mindjárt 3 linken is:
http://www.euroastra.info/files/Orb%C3%A1nVik...
http://2010-2015.miniszterelnok.hu/attachment...
https://kosza.files.wordpress.com/2011/03/sza...

De jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
Eltűnt Orbán szakdolgozata, ami a civilekről szólt
@nevemnick: A bolondok (értsd libsi média) szökést terveznek a sárgaházból a kerítésen keresztül. Megbeszélik, hogy este az egyikük előremegy, felméri a terepet. El is megy, de szomorúan jön vissza:
- Fiúk, semmi sem lesz a szökésből... Lebontották a kerítést!
Németh Szilárd: "El kell takarítani" a civil szervezeteket
@Peller Anikó: Az embert a világmegváltástól egy fogfájás is eltérítheti.
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@papa.49: Maradjunk annyiban, hogy a „vitaindítódban” foglaltaknak az égvilágon semmi köze a tényekhez. A partikuláris ismereteidre hivatkozva te ugyanis nem kevesebbet állítottál, mint hogy ma Magyarországon a megszületett gyermekek nagy többsége, 60-70%-a cigány. Ennek abszurditására próbáltam felhívni a figyelmed, láthatóan nem sok sikerrel.
Amúgy pedig:
„Huszonegy olyan kistérség van az országban, ahol az ezredforduló környékén született gyerekek legalább harmada roma, többek között a Zalakarosi vagy a Sellyei kistérség. Ugyanakkor Budapesten csak a tanulók 8 százaléka, a Nyugat-Dunántúlon pedig 6 százalékuk cigány származású. A kutatók szerint a következő 20-30 évben a környezete által romának minősített népesség aránya jelentősen emelkedik majd, és kialakulnak olyan területi nagyobb egységek, ahol a lakosság többsége roma lesz.”
http://nol.hu/belfold/20120716-a_szuperalacso...
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@nemkati: Ez biztos, hogy nem optikai csalódás. Csak annak látszik.
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@nemkati: Az új együttélési formák és a szingli divat terjedésével ez általános tendencia. Nálunk is már több évtizede csökken, egészen 2010-ig, azóta viszont emelkedik.
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@papa.49: Ez így süketek párbeszéde! Én adatokkal, józan paraszti logikával felfogható állításokkal próbálok érvelni, te pedig a bizonyíték nélküli indulataiddal, kocsmaszintű vitakultúrával, anélkül, hogy bármit is reflektálnál a tényekre. Ez így nem fog menni!
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@papa.49: Ha a védőnő lányod igazat mondott, hogy a „babák 60-70%-a „füstös”, amit önmagában nem vonok kétségbe, az csak úgy lehetséges, hogy olyan településen dolgozik, ahol a lakosság többsége cigány. Mert egyébként az összlakosság 8-10%-át kitevő cigányság nem produkálhatja a születések 60-70%-át. Ehhez nem árt azt sem tudni, hogy körükben is csökken a termékenység, és manapság átlagosan kb. 3 gyermek születik egy családban.
Minden harmadik babát diplomás anya szül
@aremy: Tudom, hogy mintafalu, de ha elolvasod az előzményt, hogy papa 49 mit írt, akkor talán érthető, hogy miért egy cigány falut, ill. egy cigánygettót említettem. Mert ilyen közegben fordulhat elő, hogy "..10 babából általában 6-7 a ,,füstösökhöz,,"