Szerencsi Irma

Kiadták a veszélyjelzést: Nem sokáig lesz tavasz, óriási hidegfront érkezik
Február 24. - MÁTYÁS - "Jégtörő Mátyás" - ha nem talál jeget, majd hoz Mátyás eleget.
"A kutya nem eszi meg a telet"...Hiba lenne tavasz várni. A jussunk nem maradhat el.
Gyász: elhunyt a legendás magyar focista
Aki egyszer is látta azt a sprintet amit képes volt prodkuláni. Ha a Titi megindult...háááát! Nagyon szerettem Isten nyugosztalja.
Több embert is menesztett Szijjártó Péter
Kérem, ha lehetne a fészbukot rúgja már ki valaki. Játsszák az eszüket a letiltósdival - de válaszolni nem lehet nekik. Nem fogadják mert akkor igazolni kellene, hogy mekkora gazemberek. "Álmodik a nyomor" ennyit írtam - ezért 30 napra letiltottak. Megjegyzem ez már a sokadik letiltásom. De nagyon szemérmesek - azt írták, hogy csak én láthatom a letiltásom! Hát nem aranyosak?
Ördög Nóra lesz az Oscar-díj háziasszonya
Bármerre nézek, mindenhol őt, meg a fajtáját látom. Huh! de legem van már belőlük.
Eltűnt egy tizenéves testvérpár Budapesten
A MTVA két új meteorológus bemondó 3,14csáját tüntesse el valaki. Még a hangjukat is szörnyű hallgatni. Csúnyák, lepcsesek, szejpítenek...
Vastag borítékot kaptak év végén a külügyben dolgozók
A szociktól még ennyi sem jutott. Szüntessék meg ezt az egész nagyon is igazságtalan osztogatást. Ha van maradék pénz - tegyék egy közös alapba - és csak a rászorulóknak adjanak belőle. Mondjuk gyűjtögetés helyett, a megfizethetetlen gyógyszerre a beteg gyermekeknek. Miből van pénze egy külügynek? nem termel! Év végi ajándékozás??? adjanak magasabb fizetéseket és akkor nem kell megsérteni a valóban dolgozókat.
Megint lecsaptak a rendőrök a bulinegyedre
Magyarországon a "kesztyűs kéz" politikája a menő. Bíróságok, rendőrök, baloldal(ha róla van szó) nagyon elnézőek tudnak ám lenni - a kedves kis bűnözőkkel. A "Nagy testvér figyel", figyeli mi történik a gazokkal, és rögtön beveti a mindenféle "bizottságait" és annak embereit, nehogy bántódás érje a gazokat. A "Soros-kórus" tagjainak dübörgő hangjai messzehangzóan átkozzák az ország minden intézkedését. Mint megannyi anakonda, befonják életünket - és nekik még méregfogaik is vannak.
Páros lábbal szállt bele a román államfő Orbán Viktorba
Érdekes, hogy él Magyarországon egy kisebbség aki mindenáron maga alá akarja gyűrni - mindenestől - a magyar embereket. Nemzettudatukat, emberségüket, vallásukat, kultúrájukat, egyáltalán a létezésük legalitását is. Senki nem szereti őket, vérszívó kullancsok, van hazájuk is - mégsem oda mennek - itt, ebben a kegyetlen állapotban találják meg igazi arculatukat. Mi meg hagyjuk - prés alatt.
Gréczy: Én ebben a történetben nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok
Szóval milyen is az amikor a hóhért akasztják, Gréci???Van ahol az egész büdös, bunkó mivoltodat megnézheti a nagyérdemű! Az önkielégítést - túltermelési válság - minden férfi, még a házasok is elkövetik. De, hogy lefotózza, szelfizik - az eléggé betegesnek tűnik. Néha megnézed és akkor már a látvány is... ez valami exhibici? Minden esetre - fényes bizonyíték, hogy azoknál akiket a böszmével együtt oly buzgón cseszegettek - egy fokkal sem vagy különb. A Deákné vásznánál, ugyebár...
Nyolc sebész távozik a Szent Margit Kórházból, Kásler vizsgálatot rendelt el
Imreh Domokos keresztény, Badacsonyi Sz. nem annyira... az új polgármester 17 éves kora óta komenista.
"Hős katona volt" – Lázár virágot vitt Horthy sírjára – videó
@vacsi: 600ezer ?-azért ennek nézz utána. De nem lennél iktt ha Horthy nem lett volna. A magyaroknak Ő tiszteletre méltó embere.
Ezt üzente Karácsony Gergely a stadionavató előtt, amire nem ment el
Bebizonyította, hogy mennyire idegentest a magyarok hazájában. Nem volt képes legyűrni az irigységét, hogy nem ő csinálta, hát nem is kiváncsi rá. Ha budapesti előljárónak képzeli magát - viselkedjen is úgy. Protokoll kell, hogy legyen együtt örülni a Főváros lakosságával. Ez egy nagyon unintelligens megnyilvánulás volt egy Főpolgármester részéről..mondhatni - kirekesztő! Szövegelhet - de azt is csak elostobáskodta.
Erdogan-vizit: folytatódnak a tüntetések, óriási káosz a városban
Amikor Gyurcsányt látogatta mi volt? Putyin is járt itt -sok jó alkalom a cirkuszolásra. Még jó az idő - jókat lehet "orbánozni". A meleg felvonulás? meg többi "tüntik" amit elviselni kell, mert a libsik kitalálják, hogy ott szerencsétlenkedjenek az utcákon. "Nemzeti vágta" a Hősök terén? Na, ki találta ki? Hát nem a FIDESZ - MERT AKKOmár rég leállították volna. Bangónéék cirkuszai?
Gyászol II. Erzsébet – még a protokollra is fittyet hány
A magyar baloldal néhány tagja természetesen a FIDESZ további "gyengítésére" megy ki, hiszen lelkes hazafiak. Gyurcsányné a Weber vállán fogja ezután könnyeit hullatni, és kéri segítségét, hogy Orbánt tegyék ki a hatalomból, Mentsék meg Magyarországot. De kinek is?
Pannonhalmi főapát: azért titkolták a gyermekmolesztálásokat, mert "a nyilvánosság árthat az iskolának és a rendnek"
Istenverte álszent banda. Erkölcsöt prédikálnak, miközben a természettel hadakoznak és élnek vissza vele. Álszentek, mert vagyoni megfontolások vezették az Egyházat a cölibátus bevezetésére. Az emberi természetet, a fajfenntartás ösztönét nem lehet palackba zárni. Nem csak azoknak ártanak akikre rákényszerítik, hanem azoknak - legjobban - akikkel elhitetni akarják, hogy ez Istentől való! A magukat Isten földi képviselőinek kikiáltott emberek - valójában az egész!!! emberiség megrontói, nekik a legtöbb szenvedés okozói. a mai napig! Ha tetszik, ha nem tetszik!
Alig megy szülési szabadságra Meghan Markel
Nem akarna a "PROPELLER" a budapesti utcákkal foglalkozni egy kicsit? Az az eszméletlen elhanyagolt, mocsok amit ott találni legalább annyira érdekes mint az angol királyi udvar.
Van, akiknek jó üzlet a Notre-Dame pusztulása
@fideszes gyökér: azt gázt mondod amit itt árulnak nekünk a franciák???
Hosszú idő után megszólalt magánéletéről Cserpes Laura
Gondolható, hogy a Hitgyülis prédikáció is jót tett a lelkének. Gyurtával hallgatták Németh úr épületes vidám vasárnapi szövegét.
A magyarok pénzének külföldi stadionokra költése egyszerű és nyílt hazaárulás
Maccabi, Sorsok háza? stb? Kaszinók pénze hova is megy???Szépségem, milliárdokat vesznek el FOLYAMATOSAN.
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
@colibri: A parlamentben a saját maguk alkotta törvények az irányadók. Ha ez a kergebirka társaság úgy érzi rájuk nem vonatkozik - mire is tettek esküt? Beválasztották őket - viselkedjenek felnőtt emberek módjára. Nem érzik magukhoz is méltatlannak ezt a viselkedést? Bohóckodást?
Börtönbe mehet Oszter Sándor
Ha a "vörös iszap" minden vádlottját felmentették - Osztert miért cseszegetik??? Hol van súlyában a két dolog egymástól??? Ha Oszternek felelnie kell - a gyilkosok meg élik világukat? Csak 10 ember halt meg? Nem lehet tudni mennyi lett volna, ha szerencse nem adódik a megmenekülésökre. Oszter Sándor nem ölt meg senkit. de megölhetett volna a rosszul elkészített műve? Akkor mi is van az Ajka-i felelőtlenekkel???
Pert vesztett a magyar állam: több tízmilliárdot fizethet a Sodexo cafeteriacég kiebrudalásáért
Remélem a franciákat előbb- utóbb kitessékeli hazánkból. Akkora pénzeket zsebelnek ami már a plafont veri és semmi nem elég nekik? Rohadt vérszívó banda. DÉGÁZ???Auchan??? milliárdok. Valahogy bojkottálni kellene őket - akkor nézhetnek a haszon után.