Magyar Péter bejelentette, ha tíz napon belül nem kapnak választ, mikor mehet vitázni a köztévébe, akkor tüntetést szervez az MTVA székházához. A korábban a propaganda ellen tiltakozva ugyanott tüntető Hadházy Ákos szerint eredményes lehet ez a nyomásgyakorlás, de ha mégsem, ő is megy majd tüntetni Magyarékkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Össze kellene már fogni végre mindenkinek és elzavarni ezt a haramia bandát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
nem kell válaszolnotok ... tudok arról, hogy kiegyeztek és ákosnak már nem fontos az az 50 milliárd, ami péter kezein keresztül folyt át, amikor vezérigazgató volt
Béla333
Na ez az a bölcsesség, alázat a magyar társadalommal szemben, aminek a nyomát sem látni az arrogáns, pökhendi DK-nál! Ők bezzeg még arra sem hajlandóak, hogy felszólítsák a közmédiát, hogy tartson választási vitaműsort...!
Inkább Magyart baszogatják!
KisTehen
@Béla333: ner péter és ákos megegyeztek egymással, hogy nem hánytorgatják az 50 milliárd forint ügyét az ep választásokig
KisTehen
@Maccska: ner péter ugyan azt csinálja, mint gyurcsány ...
KisTehen
@Maccska: vajon mit ígért ner péter hadházinak, hogy ákos belement ebbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.