TASzSz

Ha szerintük nem vagy ember, bármikor megölnek
Ronald Reagan megmondta annak idején, hogy ha az USA-ba egyszer bejön a fasizmus, az a liberalizmus hátán érkezik!
Melyik bokorból bújt elő ez a sok amerikai náci?
If isn't that Liberals are ignorant. It's just that they know so much that isn't so.
Ronald Reagan
Trump ultimátumot adott Észak-Koreának
Tessék akkor 3 repülőgép-hordozót küldeni a körzetbe! Lássuk mit tudnak az F-35-ösök!
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@idppp: HIDD azt! Ahogy gondolod! Legyen úgy! Embertársaddal így beszélni?! Még ha TE úgy GONDOLOD is hogy "orbán-nyalonc" ?! Lehet? lehet! Szabad?!
Nem írok neked többet, mert OKOS ENGED, ...
De ne lepődj meg, ha esetleg valaki más is szóvá teszi majd, ha hasonlóan nyilvánítasz véleményt... Nem biztos hogy lerendezi egy idppp@ "hülye" válasszal!!!
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@idppp: Nem, Sztálinista! Túl precíz vagy! Az idppp simán kiadja az IDEGPAPA szóalakot! Ember és ember között nincs különbség! Nem téged szólított meg! Te meg mocskoltad! Az hogy a politika (Orbán) hogy kerül egy rendőri intézkedésbe, nem értem részedről!
Ajánlom neked Dr Vincze Gábort a gyulai pszichiátrián! Segít szívesen... 2 barátom is hasonló gondokkal küzdött, mint most TE! Túl vannak a gondokon - életmódváltással rendbe jöttek!!! Már nem keresnek BŰNBAKOT, mint TE!

http://segitek.eu/?p=2857...
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@idppp: Az "idppp" szó mássalhangzóit felhasználva lettél IDEGPAPA! A nyagybetűs írás hangsúlyozást illetve kiemelés - mint stilisztikai eszköz! S ha nem tetszik hogy tegezlek, akkor vedd CSENDŐRPERTUNAK! Ez itt egy HSZ oldal, nem látjuk egymás gesztusait, mimikáját, tehát megengedett - mert vannak íratlan szabályok is az életben!
Fentebb el kellene OLVASNOD, amit idéztem tőled... S ha NEKED ez nem káromkodás, valamint egy másik ember szidalmazása, akkor mi?
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@idppp: Akkor idézlek: "Képes felfogni a történteket, maga rohadt, lelketlen, agymosott állat?" Akkor ez mi?! Ezt írtad egy hozzászólónak!!!
NEKED jól esne ha IDEGPAPA néven emlegetnének???
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
@idppp: Már megint káromkodsz?! Ki bántott itt TÉGED? Fejezd be! Néha előkerülsz, aztán eltűnsz... Menj be 6 hétre a pszichiátriára megint! Aztán ne gyere ide vissza!
Nyolc évet is kaphat a BKK online rendszerét "meghekkelő" fiatal
Csak ő egyedül vett ilyen módon havi bérletet?! Nem, kb. 3000 ember, hisz ezért van az adatvédelmi eljárás a BKK ellen!
Egy biztos: CSAK Ő JELENTETTE a hibát! Senki más...
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
Kamu az egész!

"Előfordult, hogy a háza előtti csoportosulás miatt gyerekei nem tudtak elindulni iskolába, más alkalommal pedig nem tudtak hazamenni..."

A gyerekei már felnőttek, nem iskolások! Az egyiké a BÁBOLNA, a másiké a PICK ...
Hihetetlen, de bocsánatot kért a T-Systems a BKK-s balhé miatt
"...az adott körülmények között nem volt más lehetőség, minthogy feljelentést tegyünk ismeretlen tettes ellen (a fiatalember nem felénk jelzett)..."

Kaszás, te idióta! A szegénységi bizonyítványod írtad itt alá! Honnan tudta volna bárki, hogy a T-Sytems a szoftver gyártója??? Aki online vesz bérletet, az a BKK-val áll kapcsolatban, tehát neki jelzi a hibát!!! Gondolkodj már! Inkább bújjatok el szégyenetekben, hogy egy ilyen szar szoftvert raktatok össze. Lehetett volna venni mástól már kipróbált és jól működő rendszert - még olcsóbban is! Úristen!
Alföldi Róbert egy darab kakit szinkronizál
Kiváló színész, rendező, stb. A szakmájában mindig a csúcsot adja! Most ez a feladat, ennek is megfelel...
Máskülönben politikusainknak az elmúlt 25 évben nem kellett nagyon megerőltetniük magukat, hogy bármikor szart szinkronizáljanak...
Szólt a BKK-nak a biztonsági résről a hacker – feljelentették
Ezt a szoftvert is az a srác készítette, aki annak idején a FORRÁS-t az intézményeknek?! Mert akkor szar! Bár anyuci szoci, de a gyerek már FIDESZ tag!