TASzSz

San Benedetto ásványvizet vontak ki a forgalomból, emberi fogyasztásra alkalmatlan volt
@Donáld Tramp: Már a sima csapvíz is jobb bármelyik palackozott víznél! Ugyanis, hogy lehet egy palackozott víznek 180 napos szavatossági ideje?!
Fotó: ők zavarták meg Vona Gábor orosházi utcafórumát
Mi a gond?! Milyen Btk.-t lehet rájuk verni? Garázdaság? Talán kirívóan közösségellenes? NEM! Másokat megbotránkoztat? NEM!
Putyin: a Krímet nem lehet visszaadni Ukrajnának
@nihil: Mi köze az orosz hétköznapi embernek a politikai helyzethez?! Ő is csak élni szeretné az életét, használni a nyelvét (145 millióan beszélik, ezáltal a legnagyobb szláv nyelv), olvasni az irodalmát, melyből nem kevés a világirodalom remekei közé is belopta magát!
Mi értelme az általad tanúsított gyűlöletnek egy olyan nép iránt amely ugyanúgy a fennmaradásért küzd, mint ma bármelyik?!
Szétverhetik Európát a letelepedési kötvények
Európát a migránsáradat veri szét - bárhogy is érkezik! No Go zónákban máris nagyon otthon érzik magukat: Saria Bíróságokat állítanak fel, a helyi állampolgár be sem léphet szülőföldjén bizonyos területekre, stb.
Összességében gond a migránsok befogadása a kontinensen, hogy ez milyen módon érkezik az már-már kezd hasonlítani az "Amit lehet Jupiternek, azt nem lehet a kis ökörnek" elvre!
Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt
@Eladott Ország: Nagy gond, hogy választók otthon maradnak, közömbösek... El kell menni voksolni! MINDENKINEK aki jogosult!
Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt
@Eladott Ország: Köszönöm az INTELLIGENS megnyilvánulásod ismét! Egye fene, kapsz 1 LIKE-ot! Ha neked ez így korrekt, akkor csináld tovább ebben a stílusban. EMPÁTIA mint olyan?!
Csak mellékesen közlöm, hogy az elmúlt 30 évben senkitől nem kaptam semmit, sem mint vállalkozó, sem mint alkalmazott, sem egyéb! Nem jött állami támogatás sem, de még EU-s sem! Mindent a magam erejéből értem el, amim van: családi ház, Suzuki (autó). Nem vagyok nagyra törő, nem érdekel más vagyona, nem vagyok rosszindulatú irigy sem! ENNYI röviden! Ja, tárgyilagos az vagyok!
Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt
@lópicigáspár: Egyetértek a mondanivalód elejével! A legvége kicsit sántít! Amíg a (szélső)baloldal azt fontolgatja, hogy a szélsőjobb(ikk)al összefog(hat) céljai érdekében, addig nem érdemes bűnbakot keresni az antiszemitizmusra, hisz az amúgy is több évszázados probléma!