A frissen alakult Talpra Magyarok Közösségének első embere már a júniusi EP- és önkormányzati választáson is elindulna.

Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje a nemzeti ünnepen bejelentette, hogy Talpra, magyarok! néven politikai közösséget alapít, és rövidesen elindítja az ehhez kapcsolódó politikai pártot is. Egy középen álló politikai erőt szeretne, ami leszámol az elmúlt évtizedek szekértábor-logikájával.

Magyar Péter: „Soha nem kötök koalíciót Gyurcsány Ferenccel”

Nem kötne koalíciós szerződést Gyurcsánnyal    Fotó: Facebook/Magyar Péter

Magyar a politikai ambícióiról elmondta a Partizánnak adott interjújűban, hogy felrúgná a kétosztatú, mesterségesen kialakított politikai status quo-t. A 2026-os országgyűlési választásra olyan középen álló erőt szeretne felépíteni, hogy egyik politikai erőnek se lehessen egyedül abszolút többsége, csak koalíciós kormány alakulhasson.

Az egyik erőnek a Fidesz-KDNP-t tartja a szatellitpártjával, a Mi Hazánk Mozgalommal. „Mindenki tudja, hogy a Mi Hazánk politikusai rendkívül jó kapcsolatot ápolnak a Fidesz politikusaival, és olyan dolgokra vannak tartva, amit a Fidesz önmaga nem akar elvégezni” – mondta Magyar.

A másik erő szerinte Gyurcsány Ferenc tömbje. Ide sorolja a Momentumot és a többi ellenzéki pártot is, amelyek a 2022-es választási vereség után sem tudnak innen kikecmeregni. A harmadik erő lenne a Talpra Magyarok Közössége, amely állítása szerint a Karmelita belső mérése szerint is 10 százalék feletti támogatottsággal bír.

„Soha nem kötök koalíciót Gyurcsány Ferenccel, ha én egy pártot vezetek” – jelentette ki Magyar. Arra nem adott egyértelmű választ, hogy a Fidesszel kötne-e koalíciót a 2026-os választás után. Csak feltételekkel tárgyalna bárkivel is koalíciós együttműködésről. Új pártja programjában benne lesz, hogy egy miniszterelnök maximum két cikluson keresztül lehet hivatalban, így Orbánt nem fogadnák el 2026-ban már a koalíciós kormány vezetőjének. Ugyancsak feltétele lenne a tárgyalásnak, hogy le kell váltani a kétharmaddal bebetonozott pártfunkcionáriusokat, így például a köztársasági elnököt és a legfőbb ügyészt.

Nem titkolja, elindulna a júniusi EP- és önkormányzati választáson, de „csapatai harcban állnak”, például a Karmelitával. Azt még nem mondta el, hogy akkor új pártot alapít, vagy már meglévő pártba szállna-e be, esetleg egy meglévő, nem funkcionáló kis pártot venne át. Azt mondta, az EP-választáshoz kell mögé párt, de az önkormányzatinál indulhat valamilyen szervezet színeiben.

Ő maga nem akar kimenni Brüsszelbe EP-képviselőként, abban pedig nem gondolkodott, hogy főpolgármester-jelöltet állítsanak. Az eddig bejelentett jelöltek közül abban biztos, hogy Karácsony Gergelyt nem akarja támogatni, a Fidesz jelöltjét, Szentkirályi Alexandrát sem, már csak azért sem, mert nem ül le interjút adni a független sajtónak.

265 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez a 3 dolog nagyon kéne...
"egyik politikai erőnek se lehessen egyedül abszolút többsége, csak koalíciós kormány alakulhasson."
"egy miniszterelnök maximum két cikluson keresztül lehet hivatalban"
"le kell váltani a kétharmaddal bebetonozott pártfunkcionáriusokat, így például a köztársasági elnököt és a legfőbb ügyészt."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Ez a 3 dolog nagyon kéne...
"egyik politikai erőnek se lehessen egyedül abszolút többsége, csak koalíciós kormány alakulhasson."
"egy miniszterelnök maximum két cikluson keresztül lehet hivatalban"
"le kell váltani a kétharmaddal bebetonozott pártfunkcionáriusokat, így például a köztársasági elnököt és a legfőbb ügyészt."
Őrnagy
Magyar Péter: „Soha nem kötök koalíciót Gyurcsány Ferenccel”

Ez a kijelentés emlékeztet arra, hogy a Szarabbik nevű párt még az alapító okiratába is belevette, hogy Gyurcsány ellenében jött létre, majd a Vona elment a "Romkocsmába", beszélt Heller boszival (nyugodjék békében), aki meggyőzte a "baloldalt", hogy nem kell fonnyásnak lenni, míg Vonát, hogy adja át a pártját az ellenzéki összefosásnak, és Jakab Peti elvtárs beállt Gyurcsámy bögé a sorban ahogy kell!

A Politikában soha nem mondd azt, hogy soha!

Egy dolog biztosnak tűnik. Gyurcsány nem áll be senki mögé, azt várja el, hogy ő legyen amíg él az ellenzék vezető ereje!

Ez nagyjából azt jelenti, hogy Magyar Péter pártjának nincs jövője! Egy hamvában holt kezdeményezés.
Pusztai
"„Soha nem kötök koalíciót Gyurcsány Ferenccel, ha én egy pártot vezetek” – jelentette ki Magyar. Arra nem adott egyértelmű választ, hogy a Fidesszel kötne-e koalíciót a 2026-os választás után.

Csak feltételekkel tárgyalna bárkivel is koalíciós együttműködésről.
Új pártja programjában benne lesz, hogy egy miniszterelnök maximum két cikluson keresztül lehet hivatalban, így Orbánt nem fogadnák el 2026-ban már a koalíciós kormány vezetőjének. Ugyancsak feltétele lenne a tárgyalásnak, hogy le kell váltani a kétharmaddal bebetonozott pártfunkcionáriusokat, így például a köztársasági elnököt és a legfőbb ügyészt."

Oszt ez ölégh nagy öngól ízű szöveg!
...
Először nem , aztán bárkivel ???
Nyírfa
@Pusztai: 08.45

Kezdesz átlátni rajta?
jáger laszló
Úgy tűnik
Magyarnak Gyurcsány enyhén szólva nem jön be!!
No és az Orbán!?
csak kérdezem
barátilag
J.L
Maccska
DEVOLÚCIÓ

MSZMP - MSZP - MZP - MP
Nessy
Ezekről a hangzatos ígéretekről egy régi vicc!
Felmegy a lélek Szent Péter elé. Aki felajánlja neki, hogy választhat a menny és a pokol között.
Elindítja mennyet bemutató képeket. Lágy zene, angyalok éneke, mely Istent dicsőíti Csupa unalom.
Elindul a pokol ígéreteit tartalmazó képsor. Remek zene, kaja, pia, csinos ördöglányok, .jó hangulat
A lélek a pokolba kíván menni! A te választásod, mondja Szent Péter.
Leér a pokolba, ahol forró katlanok, vasvillás ördögök, jajveszékelés várja.
Felkiált Szent Péternek. Nem erről volt szó!
Ja, fiam az a választási kampány ígéret volt.
Maccska
Magyar Péter úr! Hogyan higgyük el az anekdotáit, mondja, ha még a néhány kattintással ellenőrizhető számokban is csúsztat – sőt, hazudik?
Rém kínos olyasmivel vádolni a kormányt, ami tényszerűen nem igaz. Ha a visszásságok felgöngyölítése a cél, akkor vajon nem kellene kínosan ügyelni a szavahihetőségre?
Pálinkás Pál
most megjósolom, ez megint csak orbánnak jó...ez a hülye is beáll a megélhetési, puhapöcs politikusok táborába..nagyjából makimajom zay -hoz tudnám hasonlítani, hogy éket verjen az orbán pusztulását kívánó tömb közé...
Maccska
@Pálinkás Pál: ehhez nagy jóstehetség nem kell,buksi.
Maccska
Magyar jelenleg egy egyszemélyes párt.
Ne zárjuk ki hogy idővel nagyobb lesz,de azt már nem Magyar fogja irányítani,mivel nem az a típusú ember.
Szerintem.
Yoda69
Politikában soha nem mond, hogy soha.
Ezzel a kijelentesevel szamomra egyertelmuve valt, hogy itt nem lesz rendszervaltas. Sokan abban a hiszemben adjak majd voksukat, hogy uj ero, kapjon egy eselyt. Ezzel szet is esik az ellenzeki ero, magyar lehet behuz 10%-ot ami edes keves. A fideSS meg megint behuzza a 2/3-ot. Ha nagyon rosszmaju akarok lenni, akkor azt mondom, ezt roganek foztek igy ki, hogy behuzzanak ujabb 4 evet.
Eladott Ország
Magyar Péter ezen kijelentése után a csúti román tolvajcigány kér egy kávét és jót röhög. Az ellenzéki pártok összefogása nélkül a csúti devlát' és bűnszervezetét nem lehet leváltani, aki ezt nem képes megérteni, annak nem matektanár kell hanem elmeorvos vagy egy velejéig rohadt gazember!
"Idén az orbánista Magyar Péter végzi ki 1848-at...Az a „harmadik erő”, amiről Magyar Péter beszél, nem létezik. Már próbálták néhányan azt a hazugságot meghirdetni, hogy el lehet mosni a határokat és a különbséget demokraták és fasiszták között, mérsékelt változatban liberálisok és konzervatívok között. Nem lehet egy pluralista politikai rendszert egyetlen pártba tömöríteni, nem is demokratikus. Arra jó lesz, hogy megint elodázza az 1848-hoz való visszatérés lehetőségét, sok álmodozó és messiásváró embert meghülyítsen, a liberális demokratikus eszméket súlytalanná tegye, a politikai oldalak közötti különbségeket elmossa, és ezzel automatikusan elfogadhatóvá tegye az orbánizmust. Nemcsak Orbán egy átok a magyaroknak, hanem ezek a zsenik is."
nepszava.us/iden-az-orbanista-magyar-peter-vegzi-ki-1848-at/
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 09.28

Márki-Zay hozzá képest elkötelezett demokrata. Hozzá képest.
Pusztai
" 444. Flötzinger, a távhős egy órája edited

- Judit - kéri Vargát férje -,
hadd mehessek ellenzékbe!
- Nem mehetsz még, fiam, Péter,
hiányzik pár paraméter!

Brüsszel hívja, Die Zeit, Le Monde,
kegyelemből asszony lemond,
így akarta egy hasas,
száját nyalogató pasas.

Megnyílt hát az út előtte,
szemet ő úgy ki nem lőne,
sose lopna - mondjuk együtt! -
hisz' előre rég kifizettük.

Neve jól cseng, ő is Magyar,
egy a zászló, mi eltakar-
ja az eddig hordott mocskot,
lassú víz helyett egy hot-shot!

Jogállamnak véges vége,
jobban tudja felesége.
Népvezérnek rögtön felcsap,
jó lesz nektek! Hinni kell csak."
Aki Én
@Maccska: ezzel szemben tény, hogy a fidesz-kdnpben több mszmps van, mint a baloldalon összesen.
bence
Magyar Péter ! Ha nem kötsz , akkor maradj magadnak ! De van még egy utad , hogy továbbra is orbánt szolgáld !!! Az ilyen megélhetési politikusokból mint te elege van a népnek ! A saját pecsenyédet a magad vagyonából sütögesd mert a közösből már túl sokan vagytok !
Maccska
@Eladott Ország: nem Orbán tábora csökkent le Magyar megjelenésével az biztos.
Most elsősorban a tegnapi pártrendezvényekre gondolok.

A magukat komolynak tartó ellenzéki pártok rendezvényein csak lézengett pár ember.Vajon miféle tábor az amelyik azonnal átáll egy olyan emberhez,akiről két hete még csak nem is hallott???

Vajon milyen tényleges támogatottsága van az ellenzéki pártoknak??
A tegnapi nap után kijelenthetjük hogy semmi.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 09:19 ♂ Cicuska! 3 millió évnyi evolúció eredménye, ledobtunk némi szőrt.
twitter.com/janos_hary/status/1668863643377717248/photo/1
Maccska
@Eladott Ország: akkor még hárommillió év kell hogy kitermeljetek valami emberszabású népvezért.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 09:48 ↨ Magyar Péter azt mondta, hogy ő jött nem küldték, de ennek pont az inverze az igaz. Ez a politikai zseni vagy inkább szélhámos azt nem jelentette ki, hogy a klolostogecivel nem lép szövetségre, és az elszámoltatásról, a több ezer milliárd elsikkasztás sorsáról, számonkérésről, egy szót sem szólt, etc...
"Fasizmus és demokrácia között nincs középút...Nem lehet összemosni az önkényuralom és a demokrácia híveit. Nem lehet megszüntetni és felszámolni a diktatúra és a szabadság közötti ellentétet és szakadékot. Nem lehet egy diktatúrát „mosolyogva” leváltani. Magyar Péter máris azt hazudja, hogy az Orbán-rendszer demokratikus úton leváltható. Ez azt jelenti, hogy politikai karrierre, állásra, pénzre vágyik..."
nepszava.us/fasizmus-es-demokracia-kozott-nincs-kozeput/
Géza
Zseniális! A Fidesz épp most váltja le az ellenzéket.
Yoda69
@Maccska: Ami azt illetti a pedofideSS rendezvenyen se voltak sokan, pedig ejjel nappal hirdettek teveben, radioban es online kozpenzen. Raadasul a videki szavazokat szinten kozpenzen buszoztattak a fovarosba, igaz a lengyel es roman vendegkorus most nem jott. Ezzel szemben Karacsony rendezvenyen is par ezren voltak, ugy hogy 1 hete meg nem volt biztos hogy egyaltalan lesz rendezveny. Ketsegtelen hogy tobb ellenzeki ment Magyar rendezvenyere mint fideSSes, de azert nem irnam le az ellenzeket. Az egyik, hogy Juniusig meg sok ido van, a masik pedig hogy a jelenlegi szabalyok szerint nem fog tudni partot alapitani Magyar a szavazasig. Mar nem fer bele idoben. Igy csak a 2026-os orszaggyulesi szavazasra tud majd gyurni.
Maccska
@Eladott Ország: Vajon milyen tényleges támogatottsága van az ellenzéki pártoknak??
A tegnapi nap után kijelenthetjük hogy semmi.

Magyar megjelenése arra mindenképpen jó volt hogy kiderüljön hogy az ellenzéki pártok valójában mit érnek.

Ki lehet jelenteni hogy semmit.De kormányon még ennyit sem .
Nyilvánvaló hogy az ellenzék pártjait kizárólag az orbángyűlölet tartja úgy ahogy a felszínen.
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.28
"... hogy éket verjen az orbán pusztulását kívánó tömb közé..."

Csak úgy jelzem: nincs ilyen ellenzéki tömb...!!! Egyéni pártok vannak, de tömb nincs. Sokan arról beszélnek itt is, hogy még a szaros WC deszkára is leszavaznak, ha az O1G és bandája ellen van. Aztán ha jön valaki, akkor a nulladik pillanatban nekiestek!
Félreértés ne essék: én is fenntartással fogadom Magyar felbukkanását, de talán meg kellene várni, hogy mi lesz a mozgalmából? Mennyivel jobb lett volna 2018-ban egy Szél Bernadett-Hadházy Ákos féle LMP kormány, de akkor éppen őket kiáltotta ki közellenségnek - no nem a maffia, hanem a DK vezette ellenzéki csoportosulás.
Ők eltűntek, jött MZP vagy éppen Magyar...
Azzal, ha nem adunk lehetőséget ezeknek az új csoportoknak, hanem rögtön ítéletet mondunk felettük, azzal csak azt érjük el, hogy az "újakat" leamortizáljuk, de a régiek nem erősödnek ettől.
Tehát döntsük már el végre: vagy valóban bárki jó lenne, aki a maffia bukása ellen dolgozik, vagy csak az elmúlt években már "bizonyított" MSZP-DK csapatok a jók, az igaziak?
Maccska
@Yoda69: ha ezek után nem írnád le az ellenzéket akkor mi után?

"Karacsony rendezvenyen is par ezren voltak, ugy hogy 1 hete meg nem volt biztos hogy egyaltalan lesz rendezveny"

Mi ez ha nem a legmagasabb fokú dilettantizmus?
Ráadásul Karácsony csak rátelepedett egy civil rendezvényre.
A többi ellenzéki pártra meg gyakorlatilag senki sem volt kíváncsi.

Vajon milyen elkötelezettek azok az ellenzéki szavazók akik kedvenc pártjuk helyett egy vadidegen rendezvényére mennek el inkább???

Ne viccelj már.
Maccska
@Béla333: Önmagában az orbángyűlölet nem elégséges.
Ebben tévedsz.Egy ország vezetéséhez ez nagyon kevés.
Egy szaros wcdeszkára kevesen bízzák az országot,vagy saját magukat.
Ehhez több kellene.

Lehet hogy az ellenzék azért ilyen,mert ezt nem is értitek.
Béla333
Az ellenzéki szavazóknak is (és tulajdonképpen az egész országnak) meg kellene tanulni, hogy mi az a tolerancia! Hogy a másik is akarhat jót, még akkor is, ha a véleményünk nem egyezik mindenben! Amíg képtelenek vagyunk a saját egónkon felülemelkedni, addig csak a másik párt/politikus leamortizálása fog folytatódni, ha az nem 100%-ban a mi véleményünket mondja!
Amíg erre képtelenek vagyunk, addig marad a teljes megosztottság, a másik véleményének a mocskolása (ha az nem egyezik teljesen a miénkkel!) és bizony addig maradni fog a maffia uralma, mivel ők az egységet diktatórikus módszerekkel megteremtik. Ami nem jelenti azt, hogy ezen oldalnak is így kell gondolkodni és cselekedni.
Tehát: vagy képesek vagyunk toleránsan gondolkodni, vagy marad a maffia!
Philip Marlowe
Petike világrekord gyorsasággal került fel a csúcsra. (1 Hónap)
De ugyan ilyen világrekorddal le is került onnan.(1,5 óra)...:DDD
Ennyi!
Aki Én
Hergeli magát a fidesz csicskaserege. Meg is értem. Magyar rendezvényére majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak, mint a folyton csak hergelő, hazudozó orbánéra.

www.lakmusz.hu/kinek-a-marcius-15-i-beszedet-hallgattak-a-legtobben/
Maccska
Azt hiszem hogy Magyar Péterrel egyenlőre az ellenzéki megmondóembereknek van dolga.
DrágaBolgárúr agyában most biztos füstölnek a fogaskerekek.
Ma már ittam két kávét.
KisTehen
Sült galambnak kellene hívnia az új pártot

a libsik arra várnak

HAHAHAHA
Maccska
@Aki Én: hogy kit hallgattak legtöbben abba bele kellene számolni a tv- is.Én is ott néztem, meg még rajtam kívűl egykét millióan.
Sakk Matt
Magyar Péter!

Én még emlékszem a Kupa Mihály féle Centrum pártra. És akkor még nem volt ennyi párt. Az a KDNP-vel sem ugrotta át a parlamenti küszöböt.
Csaxólok ;)
Kapanyél
Nem tudom miért jutott eszembe egy politikus a régből, aki azt mondta Torgyánnal soha! Aztán...
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:02 ☻ Még szerencse, hogy a te népvezéred nem szereti a pocakos katonákat , csak az elsíbolt ezer milliárdokat, hogy a "devla" álljon bele és a tolvaj bandájába. Orbán által küldött mesiás is elmondta, hogy Németországot kevesebb pénzből építették újjá a II. világháborúban, amit a csúti geci és bandája ellopott! Akkor miről beszélünk? Akkor miért akarja elfoglalni Brüdszelt ez az elmebeteg, rohadt tróger, hogy száradjon rá a bőr?!
twitter.com/Gazsi63/status/1768587320867876970/photo/1
bugris beszéd...agyoncsépelt szólamokkal, heves brüsszelezéssel, migránsozással és genderpropagandázással...a Temuról rendelt ruhák is vitték a prímet...
twitter.com/janos_hary/status/1768694973124227135/photo/1
Horizont
@Aki Én: 10:40
Tehát:
orbán beszéd kb. 23 ezer ember
Magyar beszéd kb. 30-35 ezer ember
Mi Hazánk beszéd kb. 1500 ember
Karácsony beszéd több mint 10 ezer ember

Interneten a követők száma:
Fidesz - 181 ezer
Magyar Péter - 647 ezer
Mi Hazánk - 19 ezer
Karácsony Gergely - 16 ezer

Ennyi.
dr. prédikátor
Egy volt NER tagnak hinni??? Ez is csak egy nagyszájú sértődött valaki!!! HITELTELEN!!!
Pálinkás Pál
@Béla333: nézd...felesleges szócséplés minden, ami demokratikus módon akarja orbánt leváltani..., a NER nem engedheti ezt meg, mert egy tökös kormány esetén hátralévő életüket a sitten, vagy menekülve kéne leélni..jelen állapot már túllépett azon, hogy megengedhessenek maguk ellen egy független eljárást..tehát, várom..szerinted hogy lehetne demokratikusan leváltani a csúti korcsot..?
Géza
Szórakoztató, ahogy az ellenzék erőlködik demokráciát tanítani a magyaroknak, akik nyilván tudják, nem akarják őket. Szerintük mi hülyék vagyunk, mert más a véleményünk. Nekem nincs szükségem arra, hogy toleranciát gyakoroljak, mert itthon vagyok. Alkalmazkodjon a jövevény, ne pedig én, az őslakos. Ha nem tetszik ezeknek az új magyaroknak a véleményem, menjenek haza.
Maccska
@Horizont: televízió: Orbán 2 millió.
És tényleg ennyi.
Horizont
@dr. prédikátor: Nincs igazad miért lenne sértődött? Nem lehet elhinni, hogy valaki belül van de elege lett?
Horizont
@Maccska: Megmérted? És??? Én is néztem egy ideig közben úgy utálom mint a szart.
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.14
"...szerinted hogy lehetne demokratikusan leváltani a csúti korcsot..?"

Először mindenféleképpen meg kell próbálni választásokon, hiszen az erőszakos módszer akár polgárháborúhoz is vezethet.
A választásokon való leváltáshoz meg az kellene, hogy maximalizáljuk az ellenzékre szavazókat. Ezt pedig csak úgy lehet, hogy azokat is hagyni kell élni és indulni, akik nem a mi véleményünket vallják. Nem mocskolni kell a más véleményen levőket, csak hagyni, hogy ők is részt vegyenek a maffia leváltásában.
Persze én sem birtoklom a bölcsek kövét, de az látszik: ha nem tudunk toleránsak lenni egymással, ha csak erőszakosan toporzékolva a saját véleményünket vagyunk hajlandóak elfogadni és ezt a másikkal elfogadtatni, az csak széthúzáshoz vezet, ami a maffiának pont jó.
Vagy ez, vagy polgárháború!?
Te tudsz más megoldást?
Philip Marlowe
"Ünnepi beszédeken" mennyien voltak...
Tegyük fel úgy van ahogy mondják...

De!

Szavazáskor!:
Fidesz-KDNP 3 millió
Ellenzék 1,7-1,8 millió
Egyelőre ennyi!
És kétlem, hogy ez sokat változna a jövőben...:D
Sakk Matt
@Horizont: Lásd a visszáját: Szili Katalin
kereső
@Horizont: 08:44 Na, ezen még gondolkozzatok egy kicsinykét,főleg az első ponton:
Mert volt valós koaliciós kormányzás Magyarországon a rendszerváltás után: A Horn kormány, A Medgyessi kormány, a Gyurcsány kormányok.
Na, dezt nem kajálta a magyar néplélek- mert "macerás"- mert ment folyton az egyeztetés, a nézetek ütköztetése- az liberális-és baloldali programok összehangolása- konszenzus kialakitás.
Meg most is "koaliciós" kormány van...Na, melyiket preferáljuk ???

A bebetonozottak: ugye az ellenzék pártjai közvetlen államelnök választást hirdettek már 2021-es pártmegállapodásukban- és most is ezen az állásponton vannak- mert azért ez egyik lehetőség lenne a fékek-és ellensúlyok rendszerének helyreállitására- ehhez népszavazás kell, és nem parlamenti pártalkuk.
Valahol el kellene ezt kezdeni, na de először talán ismerné kéne a "hogyan" módot- ami adott volt 2021-ben az előválasztáskori összpárti programban.
Az, hogy korlátozni kell , hogy ne legyen valakiből "Magyarország örökös miniszterelnöke"- már csak részlet kérdés.
A fideSS-t meg el kéne felejteni- orbánnal, vagy orbán nélkül- teljesen mindegy, azt a pártot, amely ennyi kárt okozott az országbnak- be kell tiltani,és sóval behinteni a helyét- mert egy orbán nélküli FidesS milyen f@xa is tudna lenni?lázárral, kocsissal, a profi müdon megtanult hazidozni Gulyás gergellyel- a honvédelmi miniszterrel...és fel ius sorolhatnám valamennyi parlamenti képviselőjükket, és kormány tagjukat- na meg semjént a kdnp-vel. Ha, MP nemet mond gyurcsányra,és minden ellenzéki pártra, akkor minimum egy ellenzékitől, hogy nemet mond a fideSS-kdnp-re. Nincs jó fideSS-es.
Maccska
@Horizont: ennyi.Sokan nem interneten nézték hanem tv n.
Nyilván azért nézték kevesebben Orbánt interneten,mert lehetett tévén is. Tehát ezt így kell számolni ha már számoljuk.
dr. prédikátor
@Horizont: Én akkor se hiszek neki ! Miért csak most jutott eszébe hogy elege lett??? Amíg futott aszekér nem volt semmi baja!!!Ezek úgy váltogatják a hitüket mint más ember a gatyáját!!!A semmiből jött és a semmibe fog eltünni!!!Mint a Simicska!!!
Horizont
@kereső: Most is koalíciós kormány van ahogy írod is, na de milyen??
Én egy tök másmilyenre gondolok. Mert ami miatt orbán idáig süllyedt az az ellensúly és fék hiánya miatt történt meg.
Én már senkitől nem tudok elalélni. Magyartól se, az ellenzéktől se. Kivárok. Majd ki mit tud felmutatni.
Horizont
@dr. prédikátor: Nincs igazad. De elfogadom, hogy te másképp látod. És én is.
Pálinkás Pál
@Béla333: mint mondtam, a rezsim annyira " bebetonozta magát "...hogy vagy " szabadságharc " mint ' 48-ban...vagy pofa súlyba...ezzel csak hamis reményeket táplálnak...már régóta mondom, diktatúrát vagy idegen hatalom., vagy polgárháború tud buktatni...de ha tudsz ellenpéldát.-., hallgatlak...
Pálinkás Pál
@Géza: te úgy látod nyomott,hogy én demokratikus úton váltanálak le titeket, ha tehetném..?...
Pusztai
Ez a Gyurcsánynal nem kötök koalát, de mindenkivel tárgyalok mintha anatagonisztikus ellentétben lenne, ez pedig árulkodó, egy olyan pont ami komolytalanná teszi, sőt az hogy nem zárja ki a fidesszel való koaltá, egyenesen mélyütés.
Mondtam márc 15.-én elég sok minden kiderül, sokkk lett.
Szóval erős fenntartásaim lettek, bajt szimatolok, az ostoba, impotens, debil ellenzék Magyarral csak a SZARHALOM NŐ.
kereső
@Horizont: Én is kivárok- csak éppen nem vagyok hajlandó a "fürdővizzel együtt a gyereket is kiönteni". Azért megkérdezném- és nem csak tőled, ha az ellenzéknek lett volna/lenne ilyen sajtója a "független" sajtó részről- akkor is tartanának?

Azért kérdeztem, hogy Te melyik koaliciós kormányt választanád- azt ami volt, vagy azt amelyik most van? És MP? Melyiket preferálja-és ha gyakorlatilag csak a fidesz az amellyel koalicióra lépne- akkor mi változik a NER-ben? Szépségtapaszt rakunk az "illiberalizmusra"- és akkor innentől már tényleg egy keresztény konzervativ jobboldali nemzeti társadalom lesz, ahol nem rúg labdába a felvilágosodás/liberalizmus, a szociáldemokráciáról nem is beszélve- mert azt még értelmezni sem tudja- ahogy a felesége sem volt képes a jogállamiság definiciójára. Nem, tényleg nem akarok "kötözködni"- de tényleg van még ennek az országnak kisérletezegetésekre ideje?
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.37
Ha nem választáson akarjuk leváltani a maffiát, akkor ne játsszuk azt, hogy részt veszünk a játékban!
De akkor nem elég ám kommentelgetni, hanem kőkeményen cselekedni is kell.
Nem másnak, hanem saját magunknak is! Ezt felvállalnád, vagy "Fogjuk meg és vigyétek!"?
Géza
@Pálinkás Pál: Paraszt! Nem érdekel mit tennél és tanulj viselkedni!
Aki Én
@Maccska: orbánt nyilván minden kritikusa megnézi a tévében, hogy ki tudják elemezni és megtudjuk, hogy mennyire elmebeteg.
Maccska
@kereső: például Lengyelországban már régóta nem tényező a baloldal.Teljesen érthető okokból.
Horizont
@kereső: Kizártnak tartom hogy MP a fidesszel állna össze. Nem hülye tudja semmire semmi esélye se lenne. Nem tudom milyen koalíció lenne jó. Semmit se tudok már. Olyan káosz, katyvasz és reménytelenség van, hogy brutális. Én már csak azt szeretném hogy valaki mozdítsa már ki ezt az egész ótvaros szart amiben élünk. Első lépésként. Aztán meglátjuk.
Maccska
@Horizont: az SZDSZ is összeállt az MSZP vel.Azonnal elveszítette a szavazói nagy részét,de összeállt.
Tehát semmit se zárj ki.
Horizont
@Maccska: A lényeg, hogy a markáns, sok szavazóval a hátamögötti KDNP -vel semmi baj, ő a legjobb koalíciós partner. Ébredj már fel baszod.
Pusztai
@Horizont: Amíg ez az álellenzéki levitézlett többször bizonyítottan bukásra termett seggfejek vannak előtérben addig coki.
Ez a mostani hármas tagú - politikus, médiás, elemző,- POLELIT már szart sem ér.
Maccska
@Horizont: miért mi lenne a baj a kdnp vel?
Yoda69
@Maccska: Nem vonnek lemesszemeno kovetkezteteseket abbol, hogy az ellenzekbol sokan elmentek meghallgatni Magyart. Lehet ha epp Budapesten vagyok en is arra a megemlekezesre mentem volna, es nem Karacsonyera. Ez meg nem jelenti azt hogy ra is szavaznek, mar ha egyaltalan lehet majd ra szavazni, mert ez meg bizonytalan. Nagyon lenezed az ellenzeki szavazokat, pedig szerintem eleg stabil stabor, legfokepp a DK szavazo tabora.
Maccska
@Horizont: baszki ez az MP egy egyszemélyes párt.Vagyis még az sem.
Nagyon nagy baj van felétek,ha ő a reménység.
Már most a koalícióról elmélkedni nagyon felesleges.

Az egész jelenségben most az a szenzáció,hogy az ellenzék gyakorlatilag nulla támogatottsággal rendelkezik ami az elkötelezett szavazókat illeti.
Eddig se volt valami bíztató a helyzet,de ez most nyilvánvalóvá vált.
Maccska
@Yoda69: én az elkötelezett szavazókra gondoltam.
A DK nak tényleg van ilyen,de Gyurcsányék sem méltatták őket arra,hogy összehozzanak egy kis csapatépítést.
Már ez önmagában döbbenetes.

Elkötelezett szavazók nélkül hosszú távon nem működik párt.
Még ellenzékben ez nem látszik annyira,de kormányon ha éppen nehéz helyzet van akkor sem engedheti meg egy párt hogy a szavazói ellenzékbe vonuljanak.

A fidesz ezt jól megoldotta.
Persze lehet a fideszeseket birkanyájnak is nevezni,de inkább tanulni kellene tőlük
KisTehen
@Maccska: minden út a NERhez vezet ...

a libsik is egy NERben szitualizálódott arctól várják a megváltást
Maccska
@KisTehen: igen.Elég megdöbbentő.
Szerintem ez egy óriási bukta az ellenzéki pártok számára.
Kiderült hogy mekkora semmik.

Már az influenszerek is bevittek nekik egy ütést,de ez felülmúlta azt is.
rücsü41
Magyar Péter egy igazi ártatlan , naiv politikus, mert a politikában nincs olyan ,hogy soha sem!
NKF
Mit akar ez a mitugrász? Pártot alapít? Van már elég szar párt!
Pálinkás Pál
@Béla333: ha van egy karizmatikus vezető,és némi ezközt is biztosít...
CsipkeRózsa
Tisztában van azzal, hogy ő egyedül nem nyer úgy választást, hogy kormányozni tudjon a pártja. Valamelyik párttal kénytelen lenne kormányt alakítani. Azt viszont biztosítani tudja, hogy más párt se tudjon egyedül azt csinálni, amit akar.
Béla333
@Pálinkás Pál: 13.10
Ne mástól várd a megoldást! Te tegyél érte valamit!
De legalább ha valaki tenni akar, akkor azt ne húzd vissza a mocsárba... Várd meg, hogy mi lesz a dolog vége?!
Maccska
@CsipkeRózsa: mérleg nyelvének lenni elég jó pozíció.
Persze még nagyon messze van tőle,
addig még bármelyik oldalról kicsinálhatják.

Igazából szóra sem érdemes lenne,ha lenne valamilyen ellenzék.De mint kiderült nincs.
CsipkeRózsa
@Maccska: Az lehet, hogy kicsinálják, ettől félek is.
Maccska
@CsipkeRózsa: ez benne van a pakliban.
Ha kicsinálják,akkor alkalmatlan.Ez ilyen.
Géza
@Pálinkás Pál: Látszik, hogy milyen tahó, paraszt az ellenzék! Miattatok ilyen a helyzet!
CsipkeRózsa
@Maccska: Egy kívülálló, és túlerőben lévő kicsinálóval szemben nem Magyar Péter alkalmatlansága a felelős.
kereső
@Horizont: 11:56 Nézd/hallgasd meg figyelmesen az interjút: konkrétan azt mondta- gyurcsánnyal nem, de egy orbán nélküli fidesszel igen, amennyiben elfogadják a 12 pontját!. Már csak én teszem hozzá azt, hogy ez a 12 pont pontosan lefedi az eddigi ellenzéki követeléseket a témákban. Viszont nem érinti azokat az egéb ellenzéki témákat- amelyek feltétlenül szükségesek lennenének a demokratikus viszonyok helyreállitásához. De, mint irtam- várjuk meg a "tartalmat"- mert a puding próbája az evés. Csakhogy orbán tegnapi beszéde után- amelyet én nem "nevetségesnek" tartok, hanem rémisztőnek az ország szempontjából -amelyről teljesen el lett terelve- MP zászlóbontása által- a szó. Pedig nem kéne szó nélkül hagyni ezt a náci beszédet.
kereső
@Maccska: A szejmben tartott eseményen Donald Tusk, az ellenzék kormányfőjelöltje elmondta: a dokumentum iránymutató lesz kormányalakítási megbízatás esetén.

A megállapodást a Polgári Koalíció (KO) nevében Donald Tusk írta alá, továbbá kézjegyével látta el Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a Lengyel Parasztpárt (PSL) elnöke, Szymon Holownia, a Lengyelország 2050 (Polska 2050) párt elnöke, valamint Wlodzimierz Czarzasty és Robert Biedron, az Új Baloldal (Nowa Lewica) koalíció társelnökei."

Amúgy Lengyelország teljesen más történelmi gyökerekkel rendelkezik, mint Mo.- hiszen a lengyel államiság harcában nagyon nagy szerepe volt a nemességnek, és a soványka tőkésosztálynak. Lengyelország katoliziciált ország- nagy szerepe van máig a vallásnak, és sohasem rendelkezett erős baloldallal.Nem elhanyagolható körülmény- nincs is értelme összehasonlitani a két országot- bár a történelmi multunk a közös uralkodók révén összefonódik- de egyébként külön utakat jártunk be,.
Pálinkás Pál
@Béla333: én nem húzok senkit sehová...de most megmondom, magyar nem lesz " kormányváltó " tényező...
kereső
@Maccska: Hogyan ünnepelte Lengyelország és Magyarország a NATO csatlakozás 25. évfordulóját?
Horizont
@kereső: Igen az egy durva náci beszéd volt. Elképesztő.
kereső
@Maccska: 12:01 Ne az mszp-szdsz koalát emlegesd. Ott és akkor egyik fél sem mondta, hogy "soha".
Orbán viszont mondta 1998-ban a kisgazdákra- hogy, na velük soha. Aztán láss csodát- a torgyán villában megtartott ebéden. Cseh Mária isteni tyúkhúslevesét elfogyasztva, a második fordulóban a kisgazdapárt 98 helyen visszalépett a fidesz javára...etc. És a következmény- a kisgazdák megi szúntek- ill. ott vannak prominens képviselői a fideSS-ben.
sándorbence
nogyütt a péter oszt jo felbaszta amagas labdát megmondta mitakar mi aleendő
pártja célja oszt majda választók döntenek
Géza
Az utóbbi húsz év legjobb beszédét mondta most el Orbán.
Végre egy magyar vezető, aki felvállalja a magyar szuverenitás kérdését!
kereső
@Géza: Mit jelent a "magyar szuverenitás"? Egyáltalán mit jelent a "szuverenitás"- és van-e külön magyar!!, vagy ez egy egyetemes fogalom??
Géza
@kereső: Ha szeretnél szómágiázni, keress magadnak olyat, aki vevő erre. Kicsit még vizsgálgasd a nyilvánvalót!
Nyírfa
@Géza: 10.12

Legalábbis megkísérelte. De a megszédültek és a reménykedők közül egyre többen látják, mire akarta felhasználni Magyart Orbán Viktor. Nem lennék meglepve, ha a beharangozott pártalapításból végül nem lenne semmi.
kereső
@Géza: Csakúgy kérdeztem- nem szómágiából, hanem mert érdekel, hogy mit tudsz a legújabb "orbáni szómágiáról"- mert most a szuverenitás lett az.- ismered-é a jelentését?
Géza
@Nyírfa: Na most megleptél. Magam is arra gondoltam, ez egy ellenzék leváltó politikai fogás a Fidesz részéről.
Géza
@kereső: Nyugodtan vizsgálgasd a nyilvánvalót, de nélkülem.
kereső
@Géza: Na, de mi a "nyilvánvaló"?? A szuverenitás szó? Hiszen az nem is magyar szó-----------na mit is jelent valójában?
Géza
@kereső: A Google a barátod! Keresd ki, ha nem ismered!
Nyírfa
@Béla333: 10.21

Nem jó bárki, @Béla333: A magyar lakosság, kevés kivételtől eltekintve, nem tudatos választó, nem méri fel, hogy a döntésének milyen következményei várhatóak. Ha Nagy Ervin megtette, hogy a nevét, a tudását Magyar kezdeményezéséhez adta, mit várjunk az átlagemberektől? Érzelmi, hangulati attitűdöket , remény mentén fellobbanó szimpátiákat nagyon könnyű meglovagolni. Még Cippolának sem kell lenni hozzá, bár, leginkább az ő hipnotikus képességeire hajazna Magyar megjelenése. Csakhogy ez az ember sem nem tehetséges, sem nem intelligens, könnyen leleplezhető, főleg önmaga által.
De hagyjuk is Magyart, nem ér annyi szót, amennyit rá vesztegetünk.
Az ellenzéki pártjainkat nekünk kell kézbe venni, megnevelni őket, ez akármilyen hülyén is hangzik. Ez a mi dolgunk, és, ha ezt nem akarjuk elvégezni, közös akarattal, akkor vegyük tudomásul, hogy a magyarság nagy része menthetetlen, és elkerülhetetlen a gyarmati lét kilátástalansága, szégyene. Ha már Petőfi Sándort és egy forradalmat dicsőítettünk tegnap, lássuk azt is, hogy ez a keserű valóság maradt a megálmodott bőség asztalán.
Szevasztok
Petit nem a fidesz futtatja?(Még egy párt stb,az idioták meg tapsolják.)
Nyírfa
@Horizont: 11.35

Ha elfogadod, hogy ő másképpen látja, akkor miért tagadod az ő igazát?
balos
@Nyírfa: Nem akarok ilyen magas röptű gondolatokkal vitába szállni,mert a csicskái a csútinak,még eltévednének a .asz erdőben!
Nyírfa
@dr. prédikátor: 11.33

Simicska hosszútávfutó volt ahhoz képest, amilyen rövid idő alatt ki fog pukkanni a Magyar-lufi.
Nyírfa
@Géza: 16.00

Engem is megleptél, nagyon is logikus volt , amit írtál.
Horizont
@Nyírfa: Én ezt másképp gondolom. Tehát nem adok neki igazat, de nem kötözködök vele elfogadom hogy ő másképp látja. Ennyi.
Nyírfa
@Horizont: 16,51

Oké, csak azzal kezdted, hogy nincs igaza. Már miért ne lenne? Ez az ő igazsága, no meg az enyém is.
Horizont
@Nyírfa: Jajj Nyírfácska kötözködsz? :))) Nem adtam igazat, mert én máskép látom.
Ilyet nem lehet??
Nyírfa
@Horizont: Édes@Horizont: -om, nem azt írtad, hogy nem adsz neki igazat. hanem, hogy nincs neki. Lehet, hogy csak árnyalatnyinak tűnik a különbség, de , hidd el, hogy van. Vagy ne hidd el, ahogy tetszik. :)
NKF
Hagyjuk már ezt a kis köcsögöt! Amíg benne volt a jóba addig csendben volt! Most meg neki áll
agyaskodni! Nyikhaj az egész bagázs!
justhpeter
Én sem kötök koa.líciót Gyurcsánnyal, tehát ma még egyenlőek az esélyeink.
Horizont
@Nyírfa: Ja oké így már értem :)))
Eladott Ország
A "harmadik erő" messiásának igazi arca...
Gulyás Márton Partizán: Te végső soron Orbán hatalmát leváltani szeretnéd?... Magyar Péter: Nehéz kérdés…
twitter.com/i/status/1768913268452540795
Petikét a cigánydevla' futtatja!...erről ennyit!
Maccska
DrágaBolgárúr agytekervényei már biztos elfüstöltek.
Nyírfa
Hoppá:

" A harmadik erő lenne a Talpra Magyarok Közössége, amely állítása szerint a Karmelita belső mérése szerint is 10 százalék feletti támogatottsággal bír. "
A Karmelita belső mérése? Hogy van ez?
kereső
@Nyírfa: És a mihazánk? Négy erő van MP-vel együtt: fideSS-demokratikus ellenzék- mihazánk- MP.

Úgy van kérlek szépen, hogy orbán el akarja foglalni "brüsszelt"- ehhez pedig minél több képviselőre van szüksége- hiszen a Meloni vezette ECR- be kivánja a frakciót bevinni- ott pedig minden fő számit , erősiteni a széljobbot. Bár a svédek azt mondták, hogy ha orbánt felveszik, akkor ők mennek.
kereső
@Géza: 16:08 Én a te válaszodra lettem volna kiváncsi, nem guglira. De, ha nem -hát nem. Akkor úgy veszem, hogy ismeretek nélkül idézed orbán-t, akinél most ennél a szónál akadt be a lemez. Miközben a fideSS szavazóinak meghatározó hányada nem is tudja mit jelent magyarul- de mert orbán mondja, csak igaz lehet!
balos
Az eddig "rendben",hogy az ellenzék oda kerül ahova a fideSS való,de akkor saját magával fog "háboruzni a csuti-mini-hitler?
Nyírfa
@kereső: 18.27

Magyar az őhazájukat egyértelműen a fideszhez csapta. Már most koalícióban működnek.
Engem az ütött meg, hogy Magyar szerint a Karmelita belső mérése szerint a Talpra pártja már 10 %-fölött áll.
Tehát: A Karmelitában tudtak az ő pártalapítási szándékáról, amelyet még márc. 15. előtt megszondáztattak . Kikkel, hogyan? Mióta folytak a mérések?
És Magyar honnan tudta, hogy a Karmelitán belül mérik az ő népszerűségét, és , hogy hány százalékra becsülik ?
Méghogy nem Orbán küldte. Mese habbal.
Ja: Meloni szerintem a svédeket választja. Orbán szekérrúdja annyira kiáll az EU-ból, hogy fontolóra fogják venni a frakciók, bevegyék-e a fideszt bárhová.
Maccska
@balos: egy ideje már nem az ellenzékkel háborúzik,mivel nem egy ligaban játszanak.
KisTehen
@Nyírfa: tudod ... kint is - bent is
Géza
@kereső: Én is tudnálak sértegetni, de tényleg nem állok le az okoskodóval félművelttel vitatkozni a semmiről.
Ezodabasz
Az oszd meg és uralkodj elv nagyon jól működik! A fideSS maffia profi módon alkalmazza! Találós kérdés: Ki a fasznak kell ennyi párt ebben a picsányi országban???
Ezodabasz
Magyar Péter érdekes üstökös! Nem is tudtuk hogy létezik. Elvált a Varga-Magyar páros és csend.
Amikor kirúgták a fideSS-ből Juditkát onnan indult a történet! Péter sokmindent tudhat a fideSS maffiáról, és amig ment a NER szekér addig kussolt. Mi lehet a háttérben időrendi sorrendben? A válás okai nem ismertek. A lemondatás utáni harc azért hogy megvédje a volt feleségét, arra utal hogy vissza akarja szerezni mert nem tudta feldolgozni azt hogy elváltak. Csalódott elhagyot, féltékeny férj.(az okok nem nyilvánosak). Amikor meglátta az "új" kapcsolatát az exének akkor bedurvult...
terlasz
Ez a pubi el is fog indulni a júniusi választásokon, mert O. sürgősséggel elintézi neki az indulási feltételeket.
A sok ostoba ellenzéki szavazó pedig jól bekajálja majd, hogy őket képviseli az újdonsült messiás.
Pusztai
ha a passzív és kiábrándult fideszesek szavaznak legtöbben Talprára, akkor ez végül is hasznos leht, kevesebben szavaznak a fideszre.
aztán hogyan, más kérdés, mert a mihazánk azonnal koalázna a fidesszel, marad a 2/3-ad.
Dr. Proktor
Ha az ember úszni megy akkor nem tanácsos a lábára kötni egy mázsás horgonyt!
Gyurcsány nem más mint Orbán.v.2.1, kicsivel jobb változatban...
FLETÓ
Tiszavirág életű ez a politikai karrier...
Pusztai
@Dr. Proktor: Fel nem foghatom, miért nem tűnik el, vonul absz háttérbe, vagy ha nem tud, mert betegesen akar jelen lenni, akkor meg miért nem gyűri vissza a szart a fideszbe, nem leplezi le, a fideszt?
16 éve mintha betegesen élvezné az ellene folyó karaktergyilkot,
Ez az egész ellenzéket tönkre tesz, mert a jelenléte 20-30% szavazatot vesz el az ellenzéktől és ad a fidesznek.
... A Parlamentben is szemkilövetőzik, csődözik, nyugdíjelvevőzik, komcsizzák, apróklánozzák, tolvajozzák, ... és mindre lehetne egy mondatos kemény leleplezése , riposztja ott a Parlamentben amiből azonnal kiderülne a fideszmaffia a hunyó, de ez a fasz kussol.,
Pótcslekevésként recepteket, gyerekmeséket posztol a FB-re, ha felszólal, ok amit beszél, de egy szó reagálása sincs arra amivel a fidesz mocskolja.
.. Kijelentette: nem akar kormánytényező lenni soha, a karaktergyilkosság nem érdekli, elég a dk mint pártvezető, a politika hobbi neki, szereti.
De sajnos politikailag absz segghülye, képtelen a fidesz ellen ellenzékiként működni a mi nagy vesztünkre.
dr. prédikátor
"Soha nem lépek koalicióra Gyurcsánnyl" De a fidesszel igen!!! Janusz arcú ez a kiugrott ner tag!!!
kereső
@Dr. Proktor: Nem is tudtam, hogy gyurcsány is diktátor- csak nem olyan "fasiszta", mint orbán. Hogy lehet a tüzet-és a vizet azonos minőségnek emlegetni: egy demokratát és egy diktatórikus fejedelmet azonosnak itélni? Hiszen gyurcsány- csak egy tesze-tosza demokrata volt kormányzása idején- a konszenzus keresés megszálottja, akinek még saját pártámogatói között is megegyezést kellett keresnie- a fideSS "konstruktiv " ellenzékisége mellett.
Pusztai
@kereső: Gyurcsány gazdaságilag és demokrataként ok, de a fidesz elleni mocskos politikára alkalmatlan.
kereső
@Pusztai: És, ha eltúnik azután mi lesz?
Pusztai
@kereső: Mit tudom én?
De ha marad, - és nem riposztozik kommunikál a fidesz ellen, hanem folytatja az eddigit,- az biztos nyerés a fidesznek.
Hogy lehet ennyi rászórt, hazugságot, mocskot eltűrni?
Nálam senki nem védte erősebben Gyurcsányt kb 2021-22-ig aztán érett meg bennem is mekkroa kárt okoz ezzel a debil kommunikációval!
Nem Svédországban vagyunk, hanem a fdiesz NER országában, ott ez a szarsímogatás nem emyg!
Mondnom ezt úgy hogy 3x is dk-ra szavaztam !!
Már nem biztos, csak annyi, fidesz ellen bárkire leszavazok, lehet szsvazás napján döntök.
kereső
@Géza: tegnap Ne ragozd! Sértegetlek, amikor csak a nyilvánvalót állapitottam meg, hogy anélkül szajkózod orbán lemezét, hogy tudnád mit is jelent magyarul. Nem nekem kell az a "google", hanem neked, és hasonszőrú társaidnak. Na, csá...:
kereső
@Pusztai: Ha, nem tudod- akkor miért is hirdeted? Bár rajtad kivül nagyon sokan nem tudják- de , ha "gyurcsány eltúnik", elhagyja a dk-t, visszavonul Kötcsére és ir 'qrva jó recepteket, és történeteket a magyar baloldalról", akkor itt lesz majd a kánaán- orbánnak . Amiben igazad van teljességgel- az a kommunikáció. Bár úgy látom, hogy kezdik felvenni a tempót- és ha nem is gyurcsány riposztozik mindig, minden alkalommal- inkább Kálmán Olga .
Nyírfa
@Dr. Proktor: 05.34

" Gyurcsány nem más mint Orbán.v.2.1, kicsivel jobb változatban "

Eztet nem tetszik komolyan gondolni, ugye? :)

Gyurcsány a mosópor ott, ahol Orbán a szenny. Nem a legjobb mosópor a piacon, én is elégedetlenkedem, de mindennél rosszabb lenne bűzleni a mocsoktól. Mindamellett én is azon vagyok, hogy minél hatékonyabb , nem mellesleg természetesebb tisztítószereink legyenek.
Nyírfa
@Pusztai: @kereső: Szerintem már meddő vita , hogy legyen vagy ne legyen Gyurcsány . Tudomásul kell venni, hogy van, ez a demokrácia, lehet, és kell is nála jobban csinálni, a kapuk nyitva, a színpad adott, az megy fel rá, aki csak akar.
Nem a Feri az átok ezen a népen, hanem a tespedt szellemünk, a romlott erkölcsünk, az ezeréves , identitászavaros útkeresésünk. És, amíg ezen nem változtatunk, addig Gyurcsány, ha tetszik, ha nem, kimagaslik közülünk.
Nem alkalmas politikusnak, ezt leszögezhetjük. De emberi mivoltában soha nem bántanám.
Azt hiszem, eljött az ideje, hogy leszámoljunk a gyermeteg várakozásunkkal a szabadítóra, aki majd kivezet minket a poklunkból. Akármilyen fájdalmas, ezt az utat mindenkinek magának kell megtennie, csak sokkal könnyebb, ha közben tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül, lám, ott is egy ember, ő is halad, amott egy másik, és szaporodnak körülöttünk a küzdők, akiknek már az is bevillan, hogy mi lenne, ha segítenének is egymásnak.
Hát, csak ennyit, a reggeli ébredezés közben.
Pusztai
@kereső: 7h50 " Bár úgy látom, hogy kezdik felvenni a tempót- és ha nem is gyurcsány riposztozik mindig, minden alkalommal- inkább Kálmán Olga "

Igen ez igaz, de nem Kálmánolgázzák össze az ellenzéket hanem gyurcsányozzák.
És nem KOLgának kell lemosni a hazugságot Gyurcsányról, hanem magának Gyurcsánynak, de 16 éve nem teszi.

Amikor a geczi egy gazemberségére a fideszből más válaszolt az ellenzék hörgött: mé nem a sperma szól, cáfol. Akkor ez legyen vissza is gaz!!

A VÁLASZTÁS 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
Maccska
@Nyírfa: isten éltesse Gyurcsány Ferencet sokáig.
Amúgy Svédországban és Japánban is voltak pártok amelyek évtizedekig vezették az országot.Nem kell beszarni
Pusztai
@kereső: 7h50 " Bár úgy látom, hogy kezdik felvenni a tempót- és ha nem is gyurcsány riposztozik mindig, minden alkalommal- inkább Kálmán Olga "

Igen ez igaz, de nem Kálmánolgázzák össze az ellenzéket hanem gyurcsányozzák.
És nem KOLgának kell lemosni a hazugságot Gyurcsányról, hanem magának Gyurcsánynak, de 16 éve nem teszi.

Amikor a geczi egy gazemberségére a fideszből más válaszolt az ellenzék hörgött: mé nem a sperma szól, cáfol. Akkor ez legyen vissza is gaz!!

A VÁLASZTÁS 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
10ezerszer beírtam, ami 100% igaz, és mégsem tudnak HATÉKONYAN, ÜTŐSEN KÖZÉRTHETŐEN kommunikálni!!!

Rózsa a KR-ben 22-es vereség után nyilatkozta: igen, be kell látni rosszul kommunikálunk, pedig azon áll vagy bukik!

És mi történt!
Azóta 100x hallottam Bulgárt, hogy dicséri a egczit milyen zseni, csak rosszra használja az eszét.
Kiváló!!!
Így kell ezt!
Basszák meg magukat 1000x ha ilyen hülyék, én meg kiélhetem aljas dühöngő énem ezeken a balfaszokon.
Ha nyernek a fidesz bukik, hol fogok dühöngeni??

Nna!!!
Pusztai
@Nyírfa: 9h06.. "Nem alkalmas politikusnak, ezt leszögezhetjük. De emberi mivoltában soha nem bántanám."

Ezt írtam sokszor, sőt szakmailag is ok, gazdasághoz ért, és jól is tette, az ha hülyék vették körül és nem volt elég erős az lejött az őszödiben , majd a 10 utáni dk alapításban.
Nyírfa
@Pusztai: 09.14

Nyugi. Ismerve magunkat, még legalább ezer évig találsz dühöngeni valót. Tartalékolj! :)))
Géza
@kereső: A nyilvánvaló az, hogy a primitív hőbörgés és a gőgös sértegetés nekem nem vitaalap!
Beszélgess a gazdáddal.
Nyírfa
@Pusztai: 09.16

Ezzel nem vitatkozom. Inkább csak annyit teszek hozzá, hogy kár érte, és kár mindenkiért, aki , a változásért tett erőfeszítései ellenére fasizmusban kell, hogy éljen.
Pusztai
@Nyírfa: Az átkost végig dühöngtem már középsulis koromtól, - ki is tíltottak emiatt a napali eygetemről, ugyanis csak az mehet nappalira akit a középsuli javasol, összeakadtam a suli párttitkárával kapatm midnenféle büntit ezzel tetézve.
Aztán minden munkahelymene, de az egészben az a legnagyobb röhej, nem egy cégnél jóban volta a párttitkárral, és összekacsintottunk, volt munkásőr haverom stb, mindenközben hangosan szidtam őket.
90-ben kussoltam, de előtte megfogadtam sosem szsvazok a szocikra a komcsik utódjára, 91-ben csömörlöttem meg Antalléktól, 94-ben kussoltam, pedig ismert volta székházlopás, Kunczéra morogtam - azóta is, - sok szdsz-es ismerősöm azonnal fideszes lett, én kivártam, aztán 98-as választás előtti fidesz ámokfutás után mondtam na szocik mellé feljött a fidesz, őrájuk sem szavazok soha, aztán 2000-re már aszontam: ha kell a fidesz ellen még a szocikra is, most ott tartok fidesz ellen a szaros wc deszkára is leszavazok.
Mindent meg kell tenni a fidesz elszámoltatásához, leváltásához.
A mai ellenzék 3x baszta el a fidesz és bűnöző gazember vezére elszámoltatásást, ezekben nem bízom.
Maccska
@Pusztai: nehéz a te kedvedre tenni,buksi.
Nem mondták még hogy összeférhetetlen ember vagy?
Nyírfa
@Pusztai: 09.28

'89-ben csak néztem ki a fejemből: ezek az emberek ugyanazok, akikkel együtt tanultam, dolgoztam, a szomszédaim, az ismerősök a piacról? Szinte mindegyikükről kiderült, hogy egész életükben összeszorított foggal és ökölbe szorított kézzel szolgálták a szocializmust, partizánok voltak az ellenség soraiban, utálkozva vitték haza a szajrét, és nyitottak gebint...
Kár, hogy nem lehetett tétet tenni arra, hogy mit hoz magával a rendszerváltás, mert akkor most én lennék milliárdos, nem a Lölő. Őrzöm a levél másolatát, amit az Új Magyarországnak írtam, vitriolosat. Nagyon pipa voltam, mert a Pálfy-főszerkesztette Magyarország előfizetését visszamondani nem tudtam, ám a bicskanyitogató, szellemiséget, újságírást , korrektséget hírből sem ismerő új gárda trágyás csizmával trappolt bele Magyarország legnagyobb formátumú politikai hetilapjába. Ez lett az új Magyarország.
Maccska
@Nyírfa: nehéz lehetett ezt a magadfajta komcsinak feldolgozni.
Pusztai
@Nyírfa: Az újságírás megszűnt.
Médiacsótányok vannak, akiknek az orrába beesik az eső olyan magasan hordják, büszkék arra matekból buktak, jogot végeztek de csak kis jogALSÓK lettek, és ezek a matekhülyék interjúznak gazdaságról, tudományról műszaki dolgokról és eközben USA kutatás igazolja: aki matekhoz hülye, az ALKALMATLAN ÚJSÁGÍRÓNAK.
..Szégyen amit produkálnak.
Dr. Proktor
@Nyírfa: Egora gondoltam, azzal mértem! Gyurcsány túlmozgásos volt a politikában, Orbán rohamra ment, Gyurcsány gyárvezető akart lenni az országban, Orbán a 40 rabló vezetője...
Nyírfa
@Dr. Proktor: 10.36

Az ego. Az más. :) Az van, mindkettejüknek. Csak az egyik egészen fekete, a másik viszont kapisgálja , mire való a fény, de, sajnos, még csak játszadozik a gondolattal, hogy egészen feltárja a magáét.
Nyírfa
@Pusztai: 10.15

A matek és az íráskészség , illetve az újságírásra való alkalmasság összefüggését, tagadom! :) Engem a világból ki lehet zavarni a matekkal, ellenben a humán tárgyakból, bocs', de dicsekszem: brillíroztam. A Bálint Györgybe a tudtom nélkül vettek fel, ugyanis egy ismerősöm, aki megúnta, hogy parlagon heverek, és csak a "fióknak" írok, besétált egy novellámmal a suliba, ahonnan később üzentek, hogy menjek rendezni a papírokat, fel vagyok véve.
Fiatal voltam, lobogtam, és tudom, hogy jól írtam. Egyébként Fehér Klárától van egy "cetlim", amire feljegyezte, hogy miket olvassak, kiktől érdemes tanulni, hogy fejlődjek. Nem meglepő. hogy Móricz volt az első helyen.
Rég volt, de igaz volt. Az életem másfelé kanyarodott, de magamban mindig írok...csak már nincs meg az a tűz, kopott a tehetség. Na, majd egy másik életben! :)
Maccska
@Nyírfa: tudod helyesen írva meg jól fogalmazva még lehet logikátlan baromságokat írni.
Ebben tökéletesen egyetértek Pusztai kollegával.
Mindennek a matematika az alapja.Minden ebből következik.
Maccska
@Maccska: "Gyurcsány, ha tetszik, ha nem, kimagaslik közülünk.
Nem alkalmas politikusnak, ezt leszögezhetjük"

Ezt így írtad le egymás után.
Gondolom a halmazelmélet nem jött elő közben.
kereső
@Géza: 09:18 Nyilvánvaló, hogy csak egy primitv, sötét-buta provokátor vagy. Ne strapáld magad tovább, aki akarja látja. Menj vissza a bohár oskolába, és kérd meg őket, hogy legalább egy minimális tudást verjenek a fejedbe- mert igy csak hülyét csinálsz magadból.
kereső
@Nyírfa: 09:06 Van egy kép az fb-n. Sok kis halacska úszkál szemben a nagy cápával. Aztán egyszer csak történik valami- a sok-sok kis hal el kezd tömörülni, és felvenni egy alakzatot- egy qrva nagy cápa alakzatot az egyetlen nagy cápa ellen...na mi a folytatás?
Csizmás Kond
...dehogy nem...akár az ördöggel is ...mert aki a hatalmat akarja az bármire képes.
Nyírfa
@kereső: 12.39

Sok kicsi hal cápát győz?
Géza
@kereső: Ennyi. Aki nem ül fel a primitív provokációdnak és nem tűri az ostoba sértegetéseidet, azzal magas lóról beszélsz, gőgösen, bután.
Igen, nem tekintelek magyarnak, de kultúr lénynek sem.
Maccska
@kereső: a folytatás az hogy felébredtél mert kikapcsolt a tv.
Maccska
Ez olyan mint egy szappanopera.
Kiszámítható,de időnként van benne egy csavar
Nyírfa
@Maccska: 11.19

Miau, dupla cs-vel, a szellemi kvalitások, az intelligencia , a széles látókör még nem belépő a politikába. Ez nem metszéspont, de tekintsd axiómának. :)
Géza
Orbánnak zseniális húzása volt Magyar Pétert bedobni. Az ellenzéknek most itt a vége.
Nyírfa
@Géza: 12.56

Géza, ez már annyira ciki, valóban nem érzed, mennyire méltatlan helyzetbe hozod magad, amikor egy hozzád képest magasan fejlett embert kritizálsz?
Isten bizony nem választ várok, hiszen az nincsen, csak fixálódott panelmondatok, de már nem lehetett elmenni
ekkora oktalanság mellett.
Tegnap volt egy jó meglátásod, meg is jegyeztem. Ha ebből lesz több, a rólad kialakult vélemény is változni fog.
csak úgy....
@Géza: tibim,neked srófon jár az elméd! :) -0rbán nem a magyart dobta be, hanem hamarosan a töröklözöt! majdnem megbolondult a dagitok,mikor megtudta,hogy magyarra többen voltak kíváncsiak márc.15.én,mint ö dagadtságára! -pedig magyar nem is buszoztatta a közönségét!
Nyírfa
@csak úgy...: 13.11

Tudod, mi lenne a dupla csavar? Ha Magyar tégla, ahogyan én gondolom, de közben ráérezne a demokrata-lét ízére, és tényleg ellenzékivé válna. :)
Géza
@Nyírfa: Persze, folytassuk emberi hangnemben, hiszen nincs okom veled huzakodni.
Kereső sérteget, leprimitívezi azt az oldalt, akit preferálok, hergel, személyeskedik és te azt várod el, hogy beszélgessek vele? Minek?
Nekem csak egy álértelmiségi modoroskodva okoskodó, kellő tudás nélkül.
kereső
@Géza: 12:56 Te nem tekintesz "magyarnak"? Te akkor mi vagy- aki arra sem képes, hogy leforditsa magyarra egy idegen szó jelentését- hanem csak szajkózza az istene után, a nélkül, hogy tudná mit is mond.De, hogy ne halj meg hülyén, ime:
"A szuverenitás a politikatudományban (állami) főhatalom, önállóság, függetlenség; képesség a hatalom önálló gyakorlására. A joggyakorlatban a természetes vagy jogi személy kizárólagos önrendelkezési jogát értjük alatta; azaz külső kényszer nélküli cselekvést."
Ugye nem nehéz megérteni, hogy a fentieket olvasva- első körben szó nincsen egy ország "szuverenitásáról", csak annak az országnak a politikai fóhatalmának önállóságáról. Amikor egy ország önállóságáról beszélünk, akkor az ország , mint jogi személy jelenik meg. Egy ország vonatkozásában- inkább az önálló, független országról beszélünk-és annak az országnak önálló cselekvéséről.
csak úgy....
@Nyírfa: magyar nem tégla,ugyan úgy mint mzp. sem az ! szerintem a téglák azok,akik 14 éve ott ülnek a fideszék körül a parlamentben és csak látszatnyivákolnak havi 2 milláért!
-persze köztük is van pár kivétel, de azok egyedül nem mennek semmire a meduza ellen !
Nyírfa
@Géza: 13.32

Nézd meg, miket írtál , és írsz most is @kereső: -nek. Ne mástól várd a tiszteletet, te légy az, aki adod. Ez az alap, Géza, és, ha ez megvan, más lesz az a fogadjisten is.
kereső
@Géza: És akkor folytatom, hátha megérted- amikor orbán "szuverenitást" emleget, első sorban a saját főhatalmi dönteéseinek, cselekvéseinek szuverenitásáról- önállóságáról szól. Amelyet nem befolyásol senki- ő dönt egyedül önállóan, de előll az a helyzet, hogy ezen döntések következményeként az ország önállósága, és függetlensége szenved csorbát- azaz az sérül, miközben a főhatalom önállósága megmarad.
Na, ezért találták ki az ókori görögök- a démoszt, és ezért van a legtöbb országban demokrácia- hogy a főhatalommal szemben legyen több intézmény, amely ellenőrzi a főhatalmat- és ha kell akkor beleavatkozzon a döntéseibe, korlátozza azt, hogy ne sérüljön az ország függetlensége. Ezért véres rongy , és mosogató rongy orbánnak a "demokrácia"- még a szótól is borzad.
Méghogy nem vagyok magyar??
kereső
@Nyírfa: Bizony, mert összeáll egy alakzatba-és lesz egy még nagyobb "cápa".
Géza
@kereső: Mint említettem már, eszembe nem jut beszélgetni egy fél műveltek provokátorral. Úgy látszik, megint a szómágiába menekülsz és ez tipikus tünet.
kereső
@Géza: Nem fogunk +beszélgeti" ezek után- te leszel a sokadik "ugorgyunk", itt a propin.
Beszélgetni értelmes emberekkel szoktam, nem bohár istállójából kiszabadultakkal. legyen szép napod!
csak úgy....
@Géza: shikari-shikari...,te mindíg is túlbecsülted magad! :)
Géza
@Nyírfa: Biztosan leszel olyan kedves az egész beszélgetés elejére lapozni. Kereső személyeskedve sérteget és nekem eszembe nem jut beszélgetni vele. Elkezdte, de én befejezem.Itt meg is állok, mert egy primitív agresszor szintjére nem megyek le!
Géza
@kereső: A primitív provokatív agresszivitás a személyeskedéseddel együtt ezt váltja ki. Nincs beszélgetés egy hergelő, okoskodó, személyes kedő alakkal.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.19

Igazából , azt hiszem, 15-én esett le a tantusz. Furcsa, hogy éppen aznap délután, hiszen nem ez volt az első tüntetés, vagy akár gyűlés, amelyen megjelentem, fel is szólaltam, nem egyszer, gond nélkül elmondtam a véleményem, feltettem a kérdésem, nem illetődtem meg attól, hogy egy politikus közelében vagyok. De: nem is éreztem azt, hogy ugyanolyan ember mint én. De, egyszer, igen: 2014-ben , Kónya Péterrel váltva néhány mondatot. Szóval, ismerős arcokat keresve sétálgattam, amikor elmentem Varjú László mellett, nagy hanggal beszélgetett valakivel, csak néztem, milyen kicsi ember, mégis, volt aurája...aztán később felkaptam a fejem Hillerre, majdnem neki mentem, összenéztünk, mosolyogtunk, köszöntünk, és ...a fenébe is, nem tudom utálni, pedig annyira elegem van a szocikból! :) Meglepően tekintélytparancsoló megjelenése van...na mindegy, azt próbálom kinyökögni, hogy először éltem át, hogy nem vagyunk külön világ, a politikus és én. Érted? Még én is csak ízlelgetem. Mintha közeledne az az idő, amikor a legtermészetesebb attitűdöd a közéletben való részvétel, vagyis, nem másokra bízod a sorsodat, hanem a kezedbe veszed. Tulajdonképpen ezt fogalmazták meg a diákok is. Ez a tapasztalat, és a felismerés, hogy jogom van egyenlőnek lenni, hiszen az vagyok, azok vagyunk, és senki nem áll felettünk, úgy tölt fel, mintha aksira tettem volna magam. :)
Fiatalon is nagyon emancipált voltam, de mintha most érne be, hogy mi is az a szabadság.
Na, most, hogy ezt kiírtam magamból, már értem, miért voltam olyan nyugtalan az elmúlt napokban.
csak úgy....
@Géza: ne hisztizz shikari, állítólag te egy férfi vagy és nem buzi,-vagy még is az utóbbi?
te már annyi minden voltál, még tanár is! :)
csak úgy....
@Nyírfa: elnézést de nem értem az utóbbi napokbéli nyugtalanságod okát!
Nyírfa
@Géza: 14.38

Visszakerestem, így kezdődött:

" erroraccess_timetegnap, 15:35
Géza
Az utóbbi húsz év legjobb beszédét mondta most el Orbán.
Végre egy magyar vezető, aki felvállalja a magyar szuverenitás kérdését!
thumb_up replyVálaszerroraccess_timetegnap, 15:45
kereső
@Géza: Mit jelent a "magyar szuverenitás"? Egyáltalán mit jelent a "szuverenitás"- és van-e külön magyar!!, vagy ez egy egyetemes fogalom?? "

És nem adtál választ, hanem a guglit ajánlottad. Pedig @kereső arra lett volna kíváncsi, hogy mit értesz magyar szuverenitás alatt, ha már tisztázódott magának a szuverenitásnak a fogalma.

Isten ments, hogy újra kezdjétek, csak azért másoltam ide, hogy tisztán lássuk, az elején történt-e sértegetés.
Nem az lett volna evidens, hogy megmagyarázod , számodra, és, persze, Orbán számára mit jelent a magyar szuverenitás? Mert szerintem, a vélemények ütköztetése mindig is arról szól, hogy értsük egymást, hiszen csakis így tudunk egy irányba haladni.
Tehát, indokolni kötelező, ha a cél a kommunikáció. Ha nem ez a szándék, akkor viszont nem kell reagálni, a gondolatainkat a visszajelzés igénye nélkül is leírhatjuk.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.52

Ha nem tudtam visszaadni, akkor talán még érnie kell, korán beszéltem róla.
Apropó: te nem érzel nyugtalanságot, amikor változást tapasztalsz az életedben? Én ilyenkor erősen figyelek befelé, hogy mi történik, igénylem az egyedüllétet, hogy semmi ne zavarjon be , ne vonja el a figyelmem.
Röviden: a fejlődés óriási élmény, egyre közelebb kerülsz az igazi élethez. De, miközben jönnek az új tartalmak, távoznak a régiek, szóval, nagy a forgalom. :)
Na, ennyi! :)
Nyírfa
Aszta! 185 komment, Magyar itt is aratott! :)))
kereső
Milyen "bonyolult" is a mgyar néplélek. Március 15.-én programot hirdet egy fiatal ember. "nemzeti minimum" programot-12 pontban, amelyet egyébként lenyúlt a demokratikus pártok programjából- a momentumtól a dk-tól,amelyek eddig senkit sem érdekeltek. Most meg hatalmas ováció, taps-és ujjongás, mert mindenki egyet ért a 12. ponttal. Kedves magyarok- eddig miért nem volt meg az egyetértés.
Az ifjú ember, meg mint aki jól végezte dolgát- a mások által immár 1,4 millió emberrel elfogadtatott programpontok kisajátitott birtokában, közli, hogy a "gyurcsányista baloldallal" ő asztán nem, soha nem - esetleg az orbán nélküli fideSS-el. És senkinek eszébe sem jut megkérdezni, hogy mi a TE saját programod MP?
És, akkor a másik cikk alatt- a hülye sajtómunkás azt mondja, hogy "gyurcsány", meg félti a pozicióit. - ahelyett, hogy gondolkodna, és a dolgát tenné- ne hülyitené az embereket még tovább.
csak úgy....
@Nyírfa: értelek,ismét belevetetted lelkesen valamibe a bizalmadat,remélem nem megy mellé!
politikailag engem csak kettö "tényezö" tud fölizgatni, a minden oroszok elszabadult cárja és a szöszke idióta ámerikai elnökjelötnek titulált bünözö! - ök sok kárt okozhatnak a világnak!
Géza
@Nyírfa: Tudod, aki a nyilvánvaló rólad faggatja, annak a guglit ajánlom. Persze jött a fideSS-ezés és egyéb, sértő megnyilvánulás. Egy provokátorral nincs miről beszélnem.
Nyírfa
@csak úgy...: 15.22

Nem, nem érted, nem baj. :) Illetve, a bizalom , játszik, csak oda irányul, ahová mindig is kellett volna. A magunk felé. ( Mag: lélek, Élet, nagybetűvel)
A fölizgulásról: csak óvatosan, ebben a korban már a vérkeringés is tényező, nemcsak a szöszke, meg az elszabadult. :))
Nyírfa
@kereső: 15.14

Megnéztem tegnap egy videót a szerepléséről: erőtlen volt, sematikus, semmilyen.
A Szabad sajtón elég sokat kibált egy csöves, zavarta a műsort, végül bejöttek a rendőrök , igazoltatták, de nem bántották. Hogy miért említem? Mert úgy énekelni a Himnuszt, ahogy ő, azt csak szívvel lehet. Mert együtt mondta - kiabálta - Nagy Zsolttal a XIX. század költőit. Mert a Nemzeti Dalt úgy énekelte teli torokból, hogy azzal sereget lehetett volna toborozni. Végig maradt, velünk, ellenzékiekkel.
Számomra ő a hiteles ember, nem Magyar Péter.
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg az nagy baj ha már azt sem értem akit eddíg értettem, mert rébuszokban beszél!
ácsi! fölizgat= makó ,fölizgulás = jeruzsálem! az több 1000 km különbség...
Nyírfa
@csak úgy...: 16.09

Igazad van, Makó és Jeruzsálem között jelentős különbség van! :)))
Géza
@csak úgy...: Gazdáddal beszélgess!
csak úgy....
@Nyírfa: nem szeretek jósolni de most kénytelen leszek, - míg nem vetköztétek le a múltból hozott,molyrágta politikusaitokat addíg fölösleges az álmodozás! - ez jobbról és balról is érvényes!
míg több bizalmat adtok a régi de kétséges multúaknak és téglának tartjátok a fiatal ,változásra vágyó generációt, addíg 0rbán marad a fökolompos és ferkó a semmire se képes szemkilövetö,akiböl 0rbán még 15-20 évig megél!
csak úgy....
@Géza: te birka shikari,nekem nincs gazdám mint neked a buta,lompos bégetönek!:)
Géza
@csak úgy...: Gazdáddal, bérkommentelő!
csak úgy....
@Géza: shikari ,neked ki szarta tele a buksidat ,hogy már csak fos jön ki a szádon? :)
csak úgy....
@Géza: tibim,te hülyébb mint shikari korodban! :)
surdilloFUJT
SAJNOS MP REINKARNÁCIÓJA MZP-NEK,AKI MÁRIS BEAJÁNLOTTA MAGÁT MAGYARHOZ,,ÉPPÚGY MINT AMIKOR KARIGERIVEL AZ ALJAS MEGBUKTATÁSÁT ELVÉGEZTÉK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSNAK,AZONNAL FELAJÁNLKOZOTT ORBÁNNAK----ÍGY KÖSZÖNVE MEG A FIDELITÁS MZPRE ADOTT SOK-SOK VOKSÁT!!!GERINCTELENÜL,ÉS EGYIKÜK SEM KÉRT BOCSÁNATOT AZ ORSZÁGTÓL AZÉRT A GYALÁZATOS HAZAÁRULÁSÉRT,AMI ÖRÖK BÉLYEG MINDKETTŐJÜKRE,,NA MEG A TELISZÁJAS TÁMOGATÓIKRA!!!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.37

Már hogy a csodába tartanám téglának a fiatal , változásra vágyó generációt, amikor tudatosan a diákok rendezvényét választottam ki a márc. 15-i programból. Csak hát ezek a fiúk, lányok évek óta keményen és állhatatosan dolgoznak - helyettünk is - a változásért. Nem a sült galambot várják, nem a NER-ből ugrottak ki egyik pillanatról a másikra, amikor égett a ház.
Ők döntöttek arról, hogy Navalnaja üzenete eljusson hozzánk, és ők kérték, hogy a szülői korosztály is tegyen végre valamit, hogy ne kelljen itt hagyni a hazájukat. Ezek a "gyerekek" felnőttebbek mint a politikusok többsége.
Na. Este van, este van, ki-ki nyugalomban. :) Arany így írta: kiki nyúgalomba!
Akkoriban is voltak műveletlen hangoskodók, az egyikük egy egyszerű falusi nótáriusnak titulálta Arany Jánost. Aranyt! Ezt csak úgy - :) - ,közbevetőleg. :)
Ezodabasz
Várjuk ki a végét! A mondás igaz: Egy fecske nem csinál nyarat, de már egyre több van...úgyhogy nyár biztos lesz:) Analóg a történet a pedofil bűnözők által kizsákmányolt/megzsarolt gyerekekkel! Nem mertek szólni amig az egyik öngyilkos nem lett. Nem mertek szólni csak akkor amikor az egyik felvállalta és kitálalt a gyalázatról és érdekes módon egyre többen el merték mondani amit szégyenükben eltitkoltak!
Ugyanez van a családon belüli erőszaknál, a munkahelyi szexuális zaklatásoknál. Évtizedek után mernek csak beszélni róla, amikor már kikerültek a függőségi állapotból és akkor is csak úgy, ha valaki kitálal!!!
Ez van most a fideSS-en belül is! Belülről rohad és egyre többen tálalnának, de még félnek...Összevesznek lassan a maradék moslékon mint a disznyók! Az az érzésem hogy Magyar Péter mögé fog állni aki valódi változást akar. Még egy picsányi támogatottságú pártra semmi szügség, ez csak a fideSS-nek kedvez.
Ezodabasz
Ebben a kis országban bőven elég lenne egy párt. Egy olyan aki nem a saját zsebét tömi. Nem az oszd meg és uralkodj , hanem az "élni és élni hagyni" elvet vallja! A fideSS erre alkalmatlan!
csak úgy....
@Nyírfa: magyart letégláztad ! - már megbocsáss, nekem ez volt az egyedüli kiinduló pontom!
csak úgy....
@Ezodabasz: egypártrendszer már volt, gondolod most fideszék egyedül jók lennének mert már degeszre lopták magukat? - öket erröl már nem lehet leszoktatni,hogy lopjanak, ezért kell a többpártrendszer, ahol az ellenzéki pártoknak (egy egészséges országban) az a dolguk,hogy a kormányzó pártot ellenörizzék és ne engedjék meg nekik a túlkapásaikat,lopásaikat és a törvénysértést!
csak úgy....
@Géza: shikari-shikari ,téged a putyin fog személyesen megdugni a gazdáid közül, mert a fülébe jutott,hogy jól riszálsz a buzibárba a kakalinkára! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 21.16

Már megbocsáss, egy generációról beszéltél. :)
Ezodabasz
@csak úgy...: ma, 21:24 Kétharmaddal és vészhelyzeti kormányzással nem tud mit kezdeni az ellenzék...hiába nyomogatják a gombot. Tökmindegy hogy ott vannak vagy sem. Az egypártrendszert így gonoltam: "Egy olyan aki nem a saját zsebét tömi. Nem az oszd meg és uralkodj , hanem az "élni és élni hagyni" elvet vallja! "A fideSS erre alkalmatlan!
Géza
@csak úgy...: Gazdáddal beszélgess bérkommentelő!
csak úgy....
@Nyírfa: ezt úgy értsem,hogy kádár is nyugiban téglázhatta nagy imrét ?
ez lassan már nem vicc kategória,inkább a csák máték földje;
Nyakatokon vad, úri tatárok
S mégis büszke a ti fejetek.
Frissek a vérben, nagyok a hitben,
Csák Máté földjén ti vagytok az Isten.
Előre, magyar proletárok.

Ami csak szépség s ami reménység,
Mind ti vagytok a Tisza körül.
Nincs a világon még annyi bánat
S annyi láncosa nincs még a világnak,
Mint itt és nincs annyi nagy éhség.

Éhe kenyérnek, éhe a Szónak,
Éhe a Szépnek hajt titeket.
Nagyobb igaza sohse volt népnek,
Hitványabb Nérók még seholse éltek.
Vagytok: a Ma, vagytok: a Holnap.

Én, beteg ember, csupáncsak várok,
Vitézlő harcos nem lehetek.
De szíveteket megérdemeltem,
Veletek száguld, vív, ujjong a lelkem:
Véreim, magyar proletárok.
közben szegény ady...,már alig ér valamit az ötszázason.
csak úgy....
@Ezodabasz: akire te gondolsz azt keresztrefeszítették a rómaiak! -majd (állítólag) föltámad és rögtön le is lépett ! - pocsék véleménye lehetett rólunk halandókról...
Ezodabasz
@csak úgy...: Három darab egyharmados párt az jó lenne? Háromféle ember nincs is!
Amúgy szavazással nem lehet jó döntést hozni(szerintem). Hozzáértő/szakértőknek kellene jó döntéseket hozni. A szavazók szakmai kérdésekben befolyásolható dilettánsok. Az persze megint más kérdés, hogy a döntéshozók a befolyásolásra képes dilettánsok:))
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.01

Hogy jön ide már megint Kádár? A monarchia utáni időktől az ötvenes évek végéig a magyar történelem valaha volt legdicstelenebb korszakát éltük. Hogy Rákosit nem vagyok hajlandó szidalmazni, az is csak annak köszönhető, hogy a világháború után, jóformán a semmiből, fel kellett építeni az országot, be kellett indítani a termelést, és ez megtörtént. Én is mondhatnám Antal nyomán, hogy tetszetek volna másképpen politizálni 1918. után, és akkor ma nem lenne sem Trianon, sem Rákosi, sem Kádár, de, hogy mi lenne, azt a jó ég sem tudja, mert a magyarok oltári nagyok az eget ostromló lehetőségek elcsesésében is.
De, ha már szóba hoztad az "öreget", bizony érdemes belegondolni, hogy , az az ember, aki képes volt egy konszolidált, élhető társadalmat kialakítani az ötvenes évek után, vajon hová tudná vezetni ma Magyarországot EU-tagként. Meggyőződésem, hogy sokkal, de sokkal közelebb Ausztriához.

Amúgy gyűlölködésmentes szépjóreggelt kívánok a Propi népének! Is.
Maccska
@Nyírfa: remélem a végén te is úgy jársz,mint Kádár.
Te lassabban érted meg a dolgokat,de hajrá.
Pusztai
@Ezodabasz: többször betettem ezt a társadalmi szabályt:
..
"minden nemzet kb 3 részből áll: nemzeti nacionalista- vallás alapú, liberális- szociálisan érzékenyebb, leszarom az egészet.
---első csoportot megcélozták és lám: ha megnézed a szavazási arányokat 90 utánra vissza, akkor látható ez a harmadolás, mivel a nacionalista és vallás alapú-hitű szavazók érzelemből szavaznak ezért a tény nem számít!!!
Bármiylen gazember lehet a fidesz a beégetett mások iránti gyűlölet és álnacionalista kijamagyar hit mindent ver.
..Tetézi az egészet a harmad ballib elképesztően gyenge idióta kommunikációja, a szart képtelenek visszagyűrni és leleplezni, hogy a 3. csoportból szavazókat szerezzenek.
Fideszhívő nem fog fidesz ellen szavazni, mert hit és gyűlölet alapon szavaz.
A mai ellenzék egy SZARHEGY!"
Pusztai
@Pusztai: Vagy:
"Ismert tény: minden nemzet 3 kb részre osztható: nacionalista, liberális, leszarok mindent.
Ezt nem ismeri fel az ellenzék!!!
A geczi a nacionalizmust és mások iránti - sok célpont van, köztük magyar is,- gyűlöletet szemelte ki magának, és ezt erősíti minden áron mindenféleképp.
-- Ez a célja a határon túliak álszeretetének, - meg a 100 milliárdok ellopása, amit visszakérnek zsebbe,- támogatásának. 2004 előtt még ők is ellenük voltak, aztán jött a pálfordulás.
...Nézd meg a választási eredményeket: durván ott is lejön ez az 1/3, 1/3-ad arány.
Az elllenzék nem jön rá erre és azon óberkodik, hogyan lehet fideszest átcsábítani: sehogy!
A fideszvakhitű húgyaGYU gyűlöl és ez hít alapu, ténnyel nem lehet befolyásolni.
...Az ellenzék egy uton nyerhet: ha a bizonytalanokat és leszaromapolitikát tömeget megcélozza és maguk mellé állítja, de erre iylen kommunikációval képtelenek.
Legyintenek: a fidesz aljas ezek meg segghülyék, leszarom!
Az hogy mindemellett a ballib 2006, de főleg 2010 után médiáikat is elbaszták, csak hab az óceánon.
Pusztai
@Pusztai: és még 1 régebbről:
"Nagyon régóta írogatom, szinte minden nemzet kb 3 nagyjából egyenlő részre osztható, nacionalista , ballib, leszarokmindent.
... Ha visszanézzük a választásokat itt is ez jön le még most a leguccsó is kb ezt mutatja, sőt ez a közvélemény kutatás is. 31-34-35%
__ Ellenzék meg mindenféle idióta balfasz dumával nyökögi tele a médiát miért hogyan buktak tele hibás vélt meglátással.
Balfaszék vakok és hülyék, hatékonyan kommunikálni képtelenek hogy a leszarom csoportból és bizonytalanokból próbáljanak ellenzéki szavazót fabrikálni, de olyan hülyék, sokszor a saját csoportból is sokan elriadnak.
Ez az ellenzéki szarhalom egy rettenet, amíg ilyen vakok, - vagy tudatosan hátulról tolják a fideszt, mert jó a meleg szarban ellavírozni annak a kb 50 képviselőnek a kupoldában - addig a fidesz yner.
--Hétfőn a koppenhágai egyetem magyar származású történésze sokkal jobban lát mindent mint az itthoni sok pöcsvakaró elemző, véleményvezér, ...
Egyedül van, nem több százan és mégis többet ér!!"

Két dolgot - többet is de nagyon fontos nem ismer fel a ellenzék: ezt a hármsa tagozódást és:
A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓ EREDMÉNYE."
Dr. Proktor
@kereső: Azért, mert ez egy új ember szájából hihetően hangzik, mivel feltételezhető hogy van jövő előtte, míg a dk és a futottak még feltételezhetően már az örök vesztesek csapatát erősítik...
Maccska
@Pusztai: az USA ban a családok generációk óta ugyanarra a pártra szavaznak.
Egyébként ez egész államokra jellemző.
Ebben kivételt képeznek az u.n. billegő államok.

De biztos hallottál már erről,nagyokos.
Kár felhúznod magad,amikor felfedezed a spanyolviaszt.

Marha egyszerű. A fidesznek van stabil,elkötelezett szavazóbázisa,a baloldalnak meg nincs.

Ezt már régen megjósoltam.Elég volt megnézni egykor egy egy partrendezvényt.A fideszén harmincévesek voltak jórészt,az MSZP rendezvényen meg hatvanévesek.
A következmények ismertek.Mondtam hogy ki fogtok halni.
Én szóltam!
kereső
@Dr. Proktor: 08:40 Valamit nem értek? Miért is az "örök vesztesek" kategória a dk-ra(2011-ben alakult párt)-és a többire? Na, jó az mszp az egyik még meglévő rendszerváltó párt, a fideSS mellett- na de a többi? Nem értem, ha fideSS-nek van jövője ezek szerint- ott nem követelmény, hogy "új" legyen, akkor az ellenzéki oldalon- meg minden mindegy, csak új legyen- és öntsük a fürdővizzel a gyereket is. Ez , ne haragudj de egy torz gondolkodás- aminek az eredete a fideSS-től származik, ahogyan az is, hogy gyurcsánnyal nem lehet, mert lejáratódott- meg az is, hogy 2010 előtt is ugyanaz volt, mint ami most van- holott minőségi különbségek vannak. Nem ruha ez, hogy kidobom a tavalyit, mert vettem egy újat.
Dr. Proktor
@kereső: A problémám abban rejlik, hogy a fideszt csak összefogva lehetne legyőzni, de ezek az összefogásnak csúfolt próbálkozások mindig elbuktak a pártok szavazásig tartó farokméregetésén és a másik lejáratásának próbálkozásán!
Elegem van a kétosztatú országból és még kevésbbé tetszik a sokadik árokásási próbálkozás.
Sikeres csak egy egységes ország lehet, nem az ahol "csapataink harcban állnak" - egymással...
Pusztai
@Dr. Proktor: A dk is ott tart, nem tud már növekedni, max ennyi és itt ingadozik.
A fidesznek is csak 30-40% max kéne egy ütös növekedni tudó banda, és ez elképzelhető MP-vel.
MZP-vel már nem.
kereső
@Dr. Proktor: Ezzel teljesen egyet értek- nyár -vége ősze megmutatta, hogy erre képes az ellenzék- , és nagyon megérne -sárdobálás nélkül -egy misét, hogy mi/ki/kik vitték félre a dolgot. Mert amikor megszületett a megállapodás a hat párt között, azonnal hibahatáron túli ellenzéki előnyt mértek- és októberben ez már meghaladta a4%-ot, ami azért azt is cáfolja, hogy az ország nagy része keresztény, jobboldali, konzervativ- és nincs szükség "baloldalra"- pedig most mindenki ezt szajkózza.
Dr. Proktor
@Maccska: Nem foci az ország és nem focistadion hogy örök életre egy csapatnak szurkolj, főként ha a vesztébe rohan - a pénzeddel, a pénzünkkel!
Vezetőnek mindig azt kell választani aki sikerre viheti az országot...
Magyar Péternek amúgy igaza volt abban is, hogy Marshall-tervnyi pénzt kaptunk, aminek a feléből újjáépült a romhalmazzá bombázott Németország, mi viszont a duplájából lecsúsztunk az EU utolsó előtti helyére, ami sajnos egy folyamat és nincs megállás, nincs még itt a vége!
Dr. Proktor
@kereső: Az ország nagyobb része nem keresztény konzervatív hanem tolvajbarát! Mellesleg ostobák is, aluliskolázottak vagy érdekemberek, mert nem veszik észre hogy többet lopnak ki lopva a zsebükből mint aminek egy kis részét látványosan visszateszik oda...
Dr. Proktor
@Pusztai: Mp és MZP között nem nagyon látok különbséget, max az egyiknek még lhet jövője, a másikat társai leszerepeltették és magára hagyták... Valljuk be, hogy az ellenzék is politikusokból áll és nem szűzanyákból.
Maccska
@Dr. Proktor: Magyar a Marshall terv pénzeivel kapcsolatban egy nagyot hazudott.
Csak hogy tudd.

A Marshall terv Németországnak mai áron 60milliárd dollár volt.
Mi az EU támogatássokkal és kötelezettségekkel jó ha pluszosak vagyunk
kereső
@Dr. Proktor: Ne haragudj, de ugyanez elmondható az ellenzékiekre is- mert minek lehet azt mondani- amnéziának, apátiának, vagy éppen csak a fideSS propaganda hatásának, hogy az MP által meghirdetett 12 "nemzeti" pont éppen az, amelyek tiz éve szerepelnek az ellenzéki pártok programjában- mint a demokrácia- a fékek és ellensúlyok visszaállitása követeléseként. Meg sem halljátok, meg sem hallottátok- most meg egy '"új" ezt felkarolta, magáévá tette, mint "nemzeti minimumot" (ki nem ejtené a száján a demokrácia szót...), ujjong mindenki.
Az átlátszó hozta le tóni, barbara, ádám érintettségét a völber -schadl ügyben, Hadházy Ákos meg nyilvánosság elé tárta- meg sem karcolta a most ezen ujjongókat. Na, de mi lesz varga judit érintettségével- főleg azután, hogy bebizonyosodott- hazudott: "nem is ismeri schadl-.t", holott szelfi is készült kettőjükről. Mitől lett ez igy hitelesebb azonnal?
Látod, te sem vagy hajlandó tárgyilagosan megitélni MZP szerepét - csak annyit, hogy magára hagyták, ami egyáltalán nem igaz.
Dr. Proktor
@kereső: Minden éremnek két oldala van! Kérdés a választóknak az, hogy ki hiteles, ki mondja hitelesen - még ha ugyanazt is! Az ellenzéki pártok túl vannak pár vesztes választáson, ezt a választók elkönyvelik, a törzsszavazók megingathatatlanok, csakúgy mint a fidesznél. Gyurcsány megitélésében egyet is érthetünk, de azt látni kell hogy vele nem lehet választást nyerni, mert vörös posztóvá tette személyét a fidesz, az mszp egyes személyeinek haszonlesően hathatós támogatásával, pont ezért lesz Dobrev Klára, bár okos nő, minden választás előtt "Gyurcsányné"!
MP új szél, van esélye hogy tavaszi szél legyen és vizet árasszon...
Hadházy teljesítménye figyelemre méltó, sajnos feltárásai nem jutnak el a választók jelentősebb rétegeihez, valamint sokan belefáradtak: "már unalmas hogy mindent kitálal".
Dr. Proktor
@Maccska: Hol vagyunk pluszosak? Az EU-s béka segge alatt? Gondolkodj már...
Maccska
@Dr. Proktor: vitatott hogy pluszosak vagyunk e.
Szerintem igen,de csak pár milliárd euróval.
A Marshall terv ennél lényegesen több volt
Maccska
@kereső: @Dr. Proktor: Szerintem Magyar a beszédét a mesterséges intelligenciával íratta.
Teljesen olyan általános és semmitmondó.

"Írj nekem egy március 15.i beszédet,amiben van napi politika"

Zénó meg megírta és két perc múlva ki is volt nyomtatva.
Dr. Proktor
@Maccska: Pont nem a napi politikán volt a hangsúly hanem a megemlékezésen!
Bár tudom hogy nektek hiányzott belőle Soros, Prüsszel elfoglalása, béketeremtés, Gyurcsány és Gyurcsányné alázása...
Tudomásul kell venni, ez más színvonal volt, nem kolomp a birgéknek!
Maccska
@Dr. Proktor: szerintem napi politikáról beszélt.
kereső
@Maccska: 13:28 Báár nem engem szólitottál meg- de ez a válasz szempontjából mindegy is.
Remélem grafikont olvasni, és értelmezni- azután nyávogja, a nettó befizetéstől.
hungary.representation.ec.europa.eu/strategia-es-prioritasok/az-eu-koltsegvetese-magyarorszagon_hu
Maccska
@kereső: az eu tagsággal néhány korábbi bevétel is megszűnt.
Például vámok
Az eu támogatás egy részét itteni eu cégek kapják stb

Tehát nem egyszerű kiszámolni.Ezért írtam hogy valószínűleg pluszosak vagyunk.
A Marshall segély Németország számára jóval nagyobb volt,mai árakon 60 milliárd dollár.
Ezért hazudott Magyar.

Akkor még nem is beszéltünk a munkaerő szabad vándorlása miatti károkról.Az eu előtt a draga pénzen kiképzett orvosok nem egyszerűen vállalhattak munkát más országokban.
Stb,stb...
Az eu támogatások az ilyenek kompenzálasára szolgálnak és nem valami könyöradomány.
kereső
@Dr. Proktor: 13:13 Komolyan úgy gondolod, hogy a választó nem hibás a kudarcokért? Á, ártatlan mint a ma született bárány- csak éppen finnyáskodik, és eltartott kisújjal fikázik. Hol ezt, hol azt...miközben ájultan rohan az "új" karjaiba- és oda sem figyelt az elmult 20 év történéseire.Ott volt 2022. Volt megegyezés-megállapodás? Nem gyurcsány volt a listavezető? Nem. És mit csinált 800+ ezer potenciális ellenzéki szavazó- otthon maradt. Most meg jár a szája, hogy még-még -még összefogás, meg nem csinálnak semmit., és imádkozik a "messiásért"- az újért. Ehhhhhhhhh- nem is folytatom, mert csak felhúzom magam- nem kell ide demokrácia az ellenzéki oldalon sem, amely nem az egymás kitúrására, gyalázkodására épül, hanem az együttmúködésre- amely lehetővé tenné az ország demokjratikus kormányzását.
kereső
@Maccska: Számszerúsitsd, és azzal együtt számolj, hogy eu tagság nélkül lette volna-e ekkorra tőke befektetés- amely biztositotta az export bevételeket- ...etc. Nagyon leragadtok egyetlen gondolatnál- pedig ez igazán sok_sok tényező összefüggésében vizsgálható csak. Téveszmések vagytok- titeket a számok sem tudnak meggyőzni, ragaszkodtok a csurkai baromságokhoz.
Maccska
@kereső: nem tudom számszerűsíteni, valószínűleg nem is lehet.
Tehát Magyar sem tudhatja,tehát hazudott.

Ez a logikája annak amit írtam.Remélem érthető.
kereső
@Maccska: Nem hazudott- ő azt mondta, és őt megelőzően már itt is leirásra került, hogy marshall segélyni támogatást kaptunk az eu-tól. Nem tudod cáfolni, ezért aztán egyszerúbb azt mondani, hogy "hazudott". Itt mindig, mindenki hazudik- aki nem azt mondja , amit orbán viktor. Még a tények sem tántorithatnak el benneteket. Na ettől van herótom, hogy állitotok valamit- de amikor bizonyitásra kerülne a sor, akkor meg nemes egyszerúséggel "hazudik" a válaszotok. És ti vagytok ennek az országnak a "krémje"., állitólag.
Dr. Proktor
Magyarország 2004. áprilisi európai uniós csatlakozása óta 23 ezer milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra
Maccska
@kereső: a Marshall segély meg az eu támogatás nem összehasonlítható.Kár volt felhozni.Hacsak nem a hazudozás meg a prolihergelés volt a cél.
Maccska
@Dr. Proktor: na ebből elkezdheted levonni az ukránoknak elküldött pénzeket.A sok más mellett.
kereső
@Maccska: Nem, de te kezdtél el filózni rajta- nem mellesleg az a ms. egy romba döntött nyugat-európa ujjáépitésére, és gazdaség beindátására elég volt. Az eu-s támogatást meg azért nem ilyen alapokra kapta az ország. Szóval tényleg nem lehet összehasonlitani.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 08:43 De jó hogy szóltál! Szerinted itt mindeki hülye és nem látja mi van? A fideSS kiöregedett és ki fog halni:))). Vén ravasz tolvaj rókák, nemdemokraták hanem inkább maffiózók szövetsége.
Nem lennél jó jósnak! A következmények ismertek, nem kell hozzá jósnak lenni.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 13:33 Szerinted 0rbán szánalmas március 15.-i beszédét ki írta? Biztos hogy nem a MI...Ahogy Magyar Péterét sem.
Maccska
@Ezodabasz: Pedig magyaré olyan volt,.De már mindegy is.
Dr. Proktor
@Maccska: Sajnálod az ukránoknak küldött pénzt?
Ezek szerint őseid 1849-ben érkeztek hazánkba a cári orosz csapatokkal a Habsburgok megsegítésére a forradalom leverésére...
Maccska
@Dr. Proktor: az én őseim nem ukrán kozákok voltak,akik megölték Petőfit.Mert a kozákok azok ukránok ugyebár.
Dr. Proktor
@Maccska: Nem követed Putler főnököd történelmi előadásait? Az ukránok azok az orosz testvérek!
Mondja egy testvérgyilkos...
Apropó, hol volt a Rusz, hol keletkezett? Hány katedrális volt Kijivben míg Moszkva helyén erdő zöldellt? Na?
kereső
@Dr. Proktor: Ami azt illeti x@rban lesz a "haza"- mert az ukránok drónjai a legnagyobb 30 oroszországi olajfinomitó közül 12-őt már megsemmisitettek. Ez az új hadviselés, a fekete tengeri orosz flotta megsemmesitése, az orosz légierőre mért csapások mellett. Igaz, hogy ezekről nem irnak a KESMA lapok- na de a brit SSW folyamatosan követi az eseményeket- jelen időben.
Dr. Proktor
@kereső: Az nem KESMA hanem CASH MA... azért dolgoznak a fake news gyárban!
Maccska
@Dr. Proktor: hol volt kijev amikor budán már vízvezetékeket és fürdőket palotákat építettek a rómaiak.
Tudod a kijevi rusz idején az "ukrán" szó nem is létezett.
Azt később találták ki az oroszok.
Dr. Proktor
@Maccska: Akkor szerinted a ruszki, azaz orosz, később lett ukránnak átnevezve?
Öngólt lőttél, apropó mi még csak akkor érkeztünk a Kárpát-medencébe, ergo a vízvezetéket és a fürdőket a rómaiaknak köszönhetjük...
Ezodabasz
Mindegy már hogy ki lesz a megváltó! Ha Magyar Péter az akkor hajrá Magyar!
Valaki váltsa már le az 0rbán rezsimet!
Maccska
@Dr. Proktor: így van.Egy nép volt az ukrán és az orosz.
Az Ukrajna szó határvidéket jelent.
Egyetlen nép se nevezi magát határvidéknek.Ukrajna Oroszország határvidéke ugyanis.
Maccska
@Dr. Proktor: egyébként a rusz egy nem is szláv nép volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.