Villon

Kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros az Európa Ligától
Amíg nem épül meg a godisai 16.000 fő befogadóképességű stadion, ahova a felcsúti kisvasúttal is ellehet jutni, addig nem lesz nemzetközi eredmény. Ezért mennek külhonba képzett fiataljaink, ezért nem érjük el a norvég életszínvonalat. - Több stadiont, több kisvasutat, állítsuk meg Brüsszelt, nehogy Soros nevessen a végén.
Kövér Lászó az ellenzék és a Soros szervezeteinek koalíciójától félti a demokratikus intézményrendszert
"az Egyesült Államok mint nemzetállam csak eszköz azoknak a kezében, akik valamilyen "nehezen megfogalmazható" érdekeket próbálnak megvalósítani."
- Mégis. - Milyen nemzetállam az USA? Dakota? Ír? Lengyel? Gambiai? Mexikói?
Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is
Viszont jól ki@szunk a kínaiakkal... A mi kormányunk lesz a motorja. Szegény kínaiak, nem fognak tudni annyit tankolni, mint amit ez a motor fogyaszt.
Orbán kiakadt: Hagyjanak bennünket békén!
@Pálinkás Pál: Hátakkor talán likvidálni kéne a rokkantakat, a fertőző betegeket, az elmebetegeket, a gyűlölködőket is. Ki kell tiltani országunkból azokat a megélhetési migránsokat, akik azért jönnek hozzánk hosszabb-rövidebb időre, mert az Ő jövedelmükhöz képest nálunk olcsóbb a megélhetés. Likvidálni kell a migránssimogatókat, a rokkantsimogatókat, a szegénysimogatókat, a fertőző-beteg gyógyítókat és mindenkit, aki nem fér bele a fajtiszta közösségbe. Ezek ugyanis mind csürhék.
Orbán kiakadt: Hagyjanak bennünket békén!
@Pálinkás Pál: Senki nem vágyik mingránsra, szegényre, rokkantra, elmebetegre,hajléktalanra, fertőző betegre. Ettől még vannak. Vannak akkor is, ha senki nem akar migráns, szegény, rokkant,elmebeteg hajléktalan lenni. Vannak, de Ők sem egyformák. Nem minden migráns terrorista, nem minden szegény elmebeteg, nem minden fertőző beteg hajléktalan.
Leszúrtak egy férfit Budapesten
Bizonyára a sértett elakarta venni a késelő munkáját.
Berendelték a kanadai nagykövetet, mert bírálta a CEU-törvényt
Az a helyzet, hogy nem hozhat akármilyen törvényt bármelyik ország vezetése, törvényhozása. ... Vagyis, amelyik törvényhozás ragaszkodik olyan törvényeket alkotni, melyek nem illeszkednek, vagy ellentétesek a nemzetközi normákkal, annak következményei lehetnek. Például elképzelhető, hogy más országban lehetetlenné tesznek magyar érdekeltségű intézményeket, nem fogadják el, más országban a magyar diplomát, stb. Az pedig, hogy ki az alapítója egy egyetemnek, teljesen irreleváns az egyetem diplomájának elismerése terén. Az elismertség a teljesítményben van. Addig örüljünk, amíg még van aki "belekuruttyol" a legnagyobb baj akkor jön el, amikor már senkit nem érdekel. Az egyenlőség jegyében két alapvető dolgot lehet tenni. - Egyenlő szintre felemelni, vagy egyenlő szintre zülleszteni. Ez utóbbit ismerjük saját tapasztalaton az ötvenes évektől kilencvenig és most is ezt látom megvalósulni. A CEU diplomát automatikusan elismerik az USA-ban és a világ számos országában. Most az egyenlőség jegyében arra a szintre züllesztenek, amit nem fogadnak el más országok.
Berendelték a kanadai nagykövetet, mert bírálta a CEU-törvényt
@Csizmás Kond: Nem másik országot kritizált. De ha találsz olyant, ami Magyarországot kritizálná, szívesen olvasnám, ha ideidéznéd. Jelzem, az csak a kedves vezetőnk retorikája, amikor úgy kezd mondatot,: "Mi magyarok úgy gondoljuk" . A kedves vezető az, aki úgy gondolja, hogy ő az, aki kisajátíthatja az országot.
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Elég lett volna a törvénytervezetben kivonni a törvény hatálya alól Zsolti bácsi és baráti körének vadászkutyáit.
Tízen, viperával – nem volt baráti a beszélgetés Kőbányán
@archive: Most fontosabb dolog van. Először meg kell állítani Brüsszelt, aztán következhetnek Az egyetemek megregulázása, majd a külföldi érdekeket szolgáló civil csicska szervezeteket számoljuk fel. Ezekkel a fiukkal pedig nem tudom mi a bajod. A választási irodánál látták, hogy nálunk mi a kultúra. Jöttek tiszteletben tartani a kultúránkat.
Brüsszel is válaszolt a nemzeti konzultációs kérdésekre
@Peller Anikó: És Te úgy gondolod, hogy mindenki aki háborús országból menekül Európába, azért teszi, hogy európai ember nyakát vágja el?
Brüsszel is válaszolt a nemzeti konzultációs kérdésekre
@1magyar: A Te magánnyugdíj megtakarításod pedig Orbán védje meg!
Szijjártó szerint tartózkodni kell Törökosrszág folyamatos bírálatától
@Szókrakész: Majd a kedves vezető megvédi népét. Téged mindenképp, Engem pedig inkább ne védjen meg, mert amit ő véd meg, az elvan lopva.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
Nem lesz ügyvédre szüksége. Örülni fog, ha csak az üzletét veszti el, bár lehet, hogy megússza pár százezerrel. Egy kevésbé normális ügyvéd is tudja, hogy ilyen esetben nem a semmisé tétel a cél, ugyanis az lehetetlen. A cél, ha odakerülne mégis, maximum a büntetési tétel enyhítése lehet.
Botrányba fulladt egy ukrán film bemutatója a Urániában
@a helység kalapácsa: Mint minden általánosítás, ez is hibás. Tshaikovsky, Muszorgszkíj, Tolsztoj, Borisz Paszternak hogy csak párat említsek. Nincs kollektív bűnös nép. Ne érts egyet Benessel.
Lázár elmondta, mit terveznek jövőre
Na ja! És majdnem 600 euró lesz a garantált bérminimum! Egész Európa minket fog irigyelni! Csak ámulnak, hogy milyen jól megy nekünk, próbálják követni példánkat és kénytelenek lesznek ők is az Orbáni szintre emelni a béreket. Hááát,... ezzel jól odateszünk, a rothadó kapitalista liberál Európának!
Nem rendítette meg a Fidesz támogatottságát a CEU-balhé
@Fradigege: Dehogy nem tudják. Nem is mennek többet vásárolni a CEU bolthálózatába.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
@troll6: Ja. Mindenki elvitte a szomszéd büfébe a pizzáshoz bedobni a nyugtát. Különben az ott lévő a következőt mondta. " ennek majdnem a fele nem is a miénk, hanem a pizzásé" . Magyarázat persze mindenre van, akár az ellenkezőjére is. csak-hát ugye az életszerűség nem az, hogy bemész egy boltba vásárolni, utána átmész a másikba, bedobni a szemetesébe a nyugtát. Ráadásul többségében így tesznek. - Szerintem a marslakók voltak..
Feloszlatták a CÖF-ös tüntetést Brüsszelben, mert nem volt bejelentve
@dr. prédikátor: Megkérhettek volna pár CEU-n végzett, vagy ott tanuló diákot, hogy segítsen fordítani, mert a rovásíráson kívül mást nem tudnak, ezek a műveletlen európaiak pedig az istennek sem tanulnak rovásírást. (Micsoda műveletlen nép?!)
Szokatlan hangnemmel bocsájtották brüsszeli útjára Orbánt a párttársai
@Rockxy: Semmi bajom azzal, ha valaki milliárdos lesz. Semmi bajom, ha az teljesítmény alapú. Viszont nagy a baj, ha közpénzből, protekcionizmusból, mások kárára válik azzá. A mi milliárdosaink pedig az utóbbi okon lett azzá, nem azáltal, hogy valami olyant alkotott, ami a közjót szolgálja. Legjobb példák erre Simicska és Mészáros. De lehetne hosszan sorolni a neveket. Akár Gyurcsánnyal, Nagy Imrével, (Caola) ...
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Szeparepa2: Te beszélsz személyeskedésről? " Lámpavasra leszel húzva hazaáruló rablógyilkos náci patkány a kurva anyádat!" Ezt a terméket te böffentetted. Nem kívánom néked, hogy édesanyádhoz, családodhoz bárki így viszonyuljon.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
@troll6: Ha oda kerül elfogadja. Olyan, mint egy aláírt vallomás. De nem jut bírósághoz.
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Szeparepa2: Gondolhattam volna, hogy ez a te szinted. Nem értem, miért reménykedtem, hogy szorult beléd a mocskon kívül értelem is.