Villon

Orbán a felcsúti stadion tetejéről mutogatott, de a meccsről sem maradt le
De-hát most mit tegyen?
Innen esett a legjobb kilátás, az új olimpiai helyszín prezentálására.
Orbán a felcsúti stadion tetejéről mutogatott, de a meccsről sem maradt le
De-hát most mit tegyen?
Innen esett a legjobb kilátás, az új olimpiai helyszín prezentálására.
Pazar interjút adott a Kétfarkú Kutya Párt vezetője az Echo TV-n
Nem volt vicces. Egyáltalán nem.
Kormányunk igazán indíthatna egy nemzeti konzultációt arról, hogy a budapesti olimpiáról csakis a magyarok döntsenek. Valószínűleg összejönne 98% kormánytámogató válasz, ami kötelezné a NOB-ot, hogy magyar kézbe adja a magyar nép döntését.
Nem tűrhetjük, hogy mások döntsenek helyettünk! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Akár az olimpiáról szóló döntés után is lehet a népszavazás
Gondolom, hogy a CÖF mellszélességgel kiáll a népszavazás intézménye mellet. Pár hónapja a demokrácia megcsúfolásának, hazaárulásnak tartotta azt, aki nem, vagy érvénytelenül szavazott. Bizonyára karakán tisztességes emberek, akik kiállnak az elveik mellet és nem csinálnak segget a szájukból.
Lefejelték az LMP képviselőjét, miközben aláírásokat gyűjtött
@Peller Anikó: Igen jól illesz bele megnyilvánulásoddal abba a szintű körbe, mit képviseltek. Van mit szégyellned, de még azt sem tudod felfogni, értelmezni, ami a saját megnyilvánulásod.
Rémisztő dolgot találtak a bácsi fülében az orvosok
Az olajozás megfelelő lehet. Olajra léphetne nálunk is pár csótány.
Újabb csalás miatt emelt vádat az OLAF: 770 milliót vett fel új gépekre, de csak átfestette a régieket
A cím alapján biztos voltam, hogy csak valami 2010 előtti dolog lehet, mert a jelenlegi kormány az egyetlen becsületes, snájdig társaság. A kedves vezető köre ellen még talált kellő nyomot feddhetetlen ügyészségünk, hogy nyomozást indítson. Bűnhődjön mindenki, aki meglopja a közös kasszát. MINDENKI!!!
Már nem kell sok, 100 ezer körül lehet az olimpiai aláírásgyűjtés szignóinak száma
@Pergető: Tévedsz. Máshol is tartottak népszavazást. Ne hidd, hogy amiről nem tudsz, az nincs, vagy nem volt.
Már nem kell sok, 100 ezer körül lehet az olimpiai aláírásgyűjtés szignóinak száma
@nyanya001: Nem olimpia ellenes. Legyünk pontosak. Egyenlőre arról szól az aláírásgyűjtés, hogy népszavazással dőljön el, hogy Budapest pályázzon e, vagy vonja vissza pályázatát.
A Lokál leleplezte a nyilvánvalót
@Pergető: Ennél több szerintem sem szólhat az olimpia budapesti megrendezése mellett. Hát ezért is kerülni kell a megrendezést. Sem erkölcsi, sem költségvetési haszna nincs. Aki mást állít, az a butítást propagálja. Aki hazánkat védeni akarja egy katasztrófától, az nemet mond ennek az agyament ötletnek.
A Lokál leleplezte a nyilvánvalót
@Pergető: Ha ez győzött meg arról, hogy az olimpia jó dolog,akkor veled komoly gondok vannak. Az olimpia a sportesemény miatt jó dolog. az olimpia megrendezése viszont nem azonos, a sportesemények élvezetével. Amennyiben ilyen támogatói vannak, hogy Budapest olimpiát rendezzen, akik ilyen benyomás alapján tesznek sommás megállapítást, ,mit Te, akkor nem csupán a rendezésről kell lemondani, hanem az olimpia eszményéről is.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Peller Anikó: Pedig fenntartom. Ugyanis nem keverem össze a tekintélyelvűséget, a hatalommániát, az orgazdaságot, a tolvajlást, rablást, fosztogatást a zsenialitással. Okos ember is tud hülyéskedni és buta ember is tud okoskodni.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Szókrakész: Csupán megerősítettem elvtársnőd állítását. Azt pedig fenntartom, hogy a kedves vezetőre különösen igaz.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Peller Anikó: Végre igazat adhatok neked! Az elnökök tényleg nem szoktak zsenik lenni. Kiemelten igaz ez, hazánk ma is uralmon lévő miniszterelnökére.
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Egyébként ez esetben ennek a Szijjártó gyereknek igaza van. A civilek, valóban nem az alapján ténykednek, hogy ténykedésükkel milyen nemzetű, nemzetiségű, vallású, politikai felfogású emberért tesznek valamit. Én még nem hallottam egyetlen civil szervezet képviselőjétől, hogy "Mi magyarok úgy gondoljuk", vagy olyant, hogy "üzenjük Brüsszelnek", esetleg olyant, hogy ki az "igazi" magyar.
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
Kovács Úr! Ha tudomása van terrorista összeesküvésről, vagy bármilyen terror szervezkedésről, kérem forduljon a megfelelő, ezeket a cselekményeket elhárítani képes hatóságokhoz. Legyen a szervezkedő, vagy abban résztvevő bárki. Akár kormánytag, ellenzéki képviselő, magánszemély, vagy civil szervezet.
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
@Köb Jani: A szervezkedés sokféle lehet, mint ahogy a tömegmegmozdulás is. Ezek lehetnek békések kevésbé békések tiltakozóak, kiállóak valami ellen, vagy valami mellett.- namost.- Ennek a kormánynak Te vagy a céltáblája, ugyanis azokat, akik képesek fogalmakat is értelmezni, azok önálló gondolkodásra is képesek. Viszont Téged és a hozzád hasonlókat tényleg komolyan kell venni. Helyrehozhatatlan kárt vagytok képesek okozni.
Orbán: A nemzetközi jog nem írja elő a nemzeti öngyilkosságot
Magyarország az unió legbiztonságosabb országa. A világon van még biztonságosabb is, például Észak-Korea! Különben pedig 600.000 honfitársunk inkább azt a kevésbé biztonságos országot választotta, mint Ausztria, Németország, Britania, stb. És nem is igyekeznek vissza a biztonságba.