Villon

16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
@Istvántóth: Ennek semmi köze az aktuálpolitikához. A Te védelmedben és az enyémben is érvényes ez a szabály, sőt annak a védelmében is, akit most megbüntettek.
16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
@Borsodi: És mi lett volna, ha ez a kislány betartja az közösségi szabályokat? Nem tudom, hogy mennyire örülnél neki, ha egy kényszer-fékezésnél a mögötted lévő összekenne a fagyijával. Akkor sem örülnék neki, ha szegény, akkor sem ha külföldi, vagy gazdag, vagy nő, vagy férfi.
16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
@péntekrézi: A kedves kislánynak mindenképp el kell hagyni a járművet. Amennyiben a szabálysértési díj kiszabásával nem szűnt meg meg a szabálysértő cselekedet.
A közmédia szerint "sérti a szabadságukat", ha ellenzékieket is be kell hívniuk
Nem is értem, hogy mit babrálnak az ellenzékkel. Meg kell szüntetni minden ellenvéleményt, ki kell toloncolni az országból mindenkit, ki nem szereti és tiszteli bölcs vezetőnket. Két év börtönt azoknak, ki nem igazolják hitelt-érdemlően, hogy imádkozott a kedves vezető győzelmeiért, ki nem átkozta el legalább naponta ennyiszer kik nem szeretik Őt tiszta szívvel!!!
Nagyon megdrágulhat a cigaretta
@Grafix69: Absolute egyetértek veled. nem ismerek nagyobb butaságot, mint az általánosítás.
Kétszer annyi külföldön dolgozó magyar akar szavazni, mint 2014-ben
@Kopacsi bacsi: Ja! Teljesen igazad van! Ne is hagyd, hogy a nagyidat és édesanyádat harmadszor is megbasszák ezek.
Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból.
@Yoda69: Nem állítottam, hogy nem kell beszélni róla, azt sem, hogy az ügyek határon belül maradnak. Ne is maradjanak. Akire rábizonyosodik vétke, az viselje következményét. Az ártatlanság vélelme fennáll akkor is, ha az egyik, vagy másik oldal politikusát illetik bármiféle váddal. És ha ez igaz akkor, amikor a FIDESZ prezentál rabszáron még el-nem ítélt embereket, (kiket később felmentenek) akkor legyen igaz fordítva is. Ha követeljük az egyenlő mércét, akkor tartsuk is be. Másképp marad a megosztottság, a gyűlölet.
Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból.
@Pálinkás Pál: Ezt egy magyar határőr is megteheti. Legfeljebb vállalnia kell az esetleges következményeket. Mint ahogy más országokra is ez érvényes.
Orbánt és 8 társát, köztük családtagjait és minisztereit is kitilthatják az Egyesült Államokból.
Monggyuk, ez marhaság. Azért, mert vádolnak valakit valamivel, azért nem tiltják ki az USA-ból. Talán nem kéne túltolni. Az ilyen szánalmas megnyilatkozásokat meg kell hagyni a FIDESZ szócsöveknek. Ebben ők úgyis verhetetlenek. Nem beszélve arról, hogy "na és akkor mi van?".
Tarlós elárulta, szerinte mennyi esélye van a győzelemre az ellenzéknek
@Shikari: Nekem is tetszik. Csak így tovább!! ... hogy minél többen megutálják.
Tarlós elárulta, szerinte mennyi esélye van a győzelemre az ellenzéknek
Csak így tovább FIDESZ!!! Egy kicsit még Sorosozzatok, migránsozzatok, Brüsszelezzetek, libsizzetek, köpködjetek! Millió-szám szereztek ezekkel új szavazókat. Akiknek három óra után nincs kedve lopni, az is rátok adja voksát, mint ahogy azok is, akik kiegészítik jövedelmüket a kecsketartással, gombaszedéssel, akik kedvet kaptak hogy a felcsúti stadionban kedvelhetik meg a magyar futballparódiát, kezüket tördelve izgulnak, hogy a bölcs vezető mikor költözik végre a várba, vagyis mindenki rátok fog szavazni, akit lehülyéztek.
Miközben kiújult a Soros elleni fideszes hecckampány, a "Soros-egyetem" megkapta az akkreditációt
Ja. Miközben "Nem fogadunk be egyetlen migránst sem", "Az őcsényi emberek jogosan nyilvánítottak véleményt", milliárdokért plakátolnak migráns, Brüsszel, Soros, CEU ellen, de EU-s támogatásokért tartják a markukat, (amivel aztán a családot támogatják) letelepedési kötvények vásárlói (aminek bevétele FIDESZ offshore számlákon landol) előtt mélyen meghajolnak, Soros pénzén tanultak, nőtték ki magukat, ezek után ez csak pötty a tortán.
Országos Étterem Hét: ezek az éttermek kínálnak menüt jó áron
Megnéztem, az "utazik.hu" oldalt. Hááát,... Ettől a fotótól valamivel kedvcsinálóbbat is találhattak volna. Elázott pangasius, mirelit krumpli, tányérról lelógó ízléstelen cuccok. Aki erre beindul, annak a három fogásos menü 1390.-Ft.-ért is sok.
Halász János: a választás tétje, hogy bevándorlóország leszünk-e, vagy sem
Na végre! Immár a FIDESZ is elismeri.: Ha kormányváltás lesz, akkor Magyarország olyan pozícióba kerül, ahonnan nem menni fognak az emberek, hanem bevándorlók célországává vállunk.
Ennyit kereshetnek majd a Lidl dolgozói a béremelés után
@emerencia: A közszférában dolgozókat nem azért kell sajnálni, mert máshol milyenek a viszonyok. Közleményeket kiadnak mások is. ne hidd egyiket sem, ha már csalódtál közleményben. Közleményt ad ki kormány, ellenzék, multi, média, Mindenesetre, amik itt vannak írva, elég konkrét, megfogható dolgok. Amennyiben nem így lesz, könnyen megfoghatóvá válik. Jelenleg, a kereskedelemben a legmagasabb béreket a Lidl fizeti. Szemben a kormányuk által agyonsztárolt "hazai vállalkozásokkal" szemben, ahol jó esetben heti 20-30 órára jelentenek be, dolgozhatsz heti 50-60 órát, nincs fizetett szabadság, ha beteg vagy kirúgja a magyar tulaj magyar honfitársát, nincs kafetéria, emelt túlórapénz, étkezési kedvezmény, munkaruha, de még egy rendes öltöző sem. Én inkább ezeket a kiszolgáltatott dolgozókat sajnálom, mert legtöbb esetben nincs is más lehetőségük.
Ennyit kereshetnek majd a Lidl dolgozói a béremelés után
@emerencia: Van pár-ezer Lidl dolgozó. Ha nem igazak az itt leírtak, biztos lehetsz benne, hogy kifog derülni. Van egy egyszerű mód, hogy saját tapasztalatod legyen. Jelentkezz hozzájuk munkavállalóként. - Elárulom, nem egyszerű dolog bekerülni, ezt rokonságon belülről tudom. Ennek pedig oka van. Alig van fluktuáció. Aztán próbálkozz a CBA-ban is. Megfogod tudni a különbséget egy elátkozott multi és egy becsületes igaz magyar vállalkozás közti különbséget. Választ kaphatsz arra, hogy milyen különbségek vannak egy nagyon hazaszerető cég munkahelyi öltözője és egy rohadt szemét multi öltözője közt, valamint a munkakörülményeket illetően sem lesznek a továbbiakban kérdéseid. A trükkökről már ne is beszéljünk.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: Ajaj! Jobbulást kívánok! Nem adhatod fel, hiszen ezek szerint van még tennivalód.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: De az Auchanba azért megy dolgozni, mert a multi mégis többet fizet, jobb körülményeket biztosít, kiszámíthatóbb mint a honi állami munkaadó. És ha ilyen megközelítésben teszed fel a kérdést, akkor megvilágosodik, hogy nem multifüggő az ügy. Kétségtelen, hogy egy befektető alku pozícióban van. De az alku végkimeneteléhez legalább két fél szükséges. Sajnos, ha az egyik fél korrumpálható, akkor a végeredmény torz lesz.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: Emlékeztetlek, hogy a Munka Törvénykönyvét, a minimálbért, a szakmai minimálbért nem a nyugati cégek szabják meg nálunk. Kedves vezetőnk marceting stratégiája, hogy nálunk olcsó a munkaerő. Ezzel csábítanak ide külhoni befektetőket, miközben az közoktatás közbutítás, mert a közbutítottak fognak olcsón dolgozni. A jobb minőséget, a hatékonyságot megfizetik, hisz mindkettő érdekük. A probléma az, hogy a magasabban képzettek nem szavaznának ezekre, hogy hatalomban maradjanak. A mi elnyomóink tehát saját választott vezetőink.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
@bencemacska: A "liberális" szót tudom értelmezni. Számomra a liberális nem jobb oldali, nem baloldali. Természetéből fakadóan, szabad gondolkodású.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
Európa egyetlen határa hazánk déli határvidéke!
A kereszténységet a magyar őseink teremtették meg Európában, ezért a mi kötelességünk megvédeni azt.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
@gazdag dezső: Tudsz sértőbb kifejezést a "liberális" szónál, vagy a többit nem jegyezted meg, amit a kedves vezető tanított?