Villon

Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Peller Anikó: Pedig fenntartom. Ugyanis nem keverem össze a tekintélyelvűséget, a hatalommániát, az orgazdaságot, a tolvajlást, rablást, fosztogatást a zsenialitással. Okos ember is tud hülyéskedni és buta ember is tud okoskodni.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Szókrakész: Csupán megerősítettem elvtársnőd állítását. Azt pedig fenntartom, hogy a kedves vezetőre különösen igaz.
Moszkva kezd kiszeretni Trumpból?
@Peller Anikó: Végre igazat adhatok neked! Az elnökök tényleg nem szoktak zsenik lenni. Kiemelten igaz ez, hazánk ma is uralmon lévő miniszterelnökére.
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Egyébként ez esetben ennek a Szijjártó gyereknek igaza van. A civilek, valóban nem az alapján ténykednek, hogy ténykedésükkel milyen nemzetű, nemzetiségű, vallású, politikai felfogású emberért tesznek valamit. Én még nem hallottam egyetlen civil szervezet képviselőjétől, hogy "Mi magyarok úgy gondoljuk", vagy olyant, hogy "üzenjük Brüsszelnek", esetleg olyant, hogy ki az "igazi" magyar.
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
Kovács Úr! Ha tudomása van terrorista összeesküvésről, vagy bármilyen terror szervezkedésről, kérem forduljon a megfelelő, ezeket a cselekményeket elhárítani képes hatóságokhoz. Legyen a szervezkedő, vagy abban résztvevő bárki. Akár kormánytag, ellenzéki képviselő, magánszemély, vagy civil szervezet.
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
@Köb Jani: A szervezkedés sokféle lehet, mint ahogy a tömegmegmozdulás is. Ezek lehetnek békések kevésbé békések tiltakozóak, kiállóak valami ellen, vagy valami mellett.- namost.- Ennek a kormánynak Te vagy a céltáblája, ugyanis azokat, akik képesek fogalmakat is értelmezni, azok önálló gondolkodásra is képesek. Viszont Téged és a hozzád hasonlókat tényleg komolyan kell venni. Helyrehozhatatlan kárt vagytok képesek okozni.
Orbán: A nemzetközi jog nem írja elő a nemzeti öngyilkosságot
Magyarország az unió legbiztonságosabb országa. A világon van még biztonságosabb is, például Észak-Korea! Különben pedig 600.000 honfitársunk inkább azt a kevésbé biztonságos országot választotta, mint Ausztria, Németország, Britania, stb. És nem is igyekeznek vissza a biztonságba.
Németh Szilárd: "El kell takarítani" a civil szervezeteket
A civil szervezetek vezetőinek egyszerű dolguk van, ha szabálytalanul jártak el valamiben.
- Tanulmányozniuk kell Rogán és a többi FIDESZ képviselő vagyonnyilatkozatát. Az övékben ugyanis eddig nem talált a fennálló hatalom kivetni valót.
Amennyiben Rezsó Szilárd szabálytalanságról tud, tegyen feljelentést, különben bűnpártoló. Ha jól emlékszem, a kedves vezető szokott hasonlóképp megnyilatkozni, ha korrupciójukra hívja fel valaki a figyelmet.
Németh Szilárd: "El kell takarítani" a civil szervezeteket
@PJProby: Az "álliberálist" valóban irtani kéne. Kezdeném talán azzal az liberálissal, aki a liberális internacionálé elnöke volt, ma pedig illiberális államot épít.
Mert ugyebár ennél nagyobb bizonyíték aligha kell, hogy ki számít "álliberálisnak".
Elfogták a Németországban meggyilkolt magyar prostituált gyilkosát
Nem is várom el a gyűlölködőktől, hogy most itt posztoljanak bocsánatkéréseket, amiért annak idején fröcsögtek. Egyben megnyugtatásukra közlöm, hogy nem fogom utálni azokat, akik magyarnak vallják magukat, csak azért mert az elkövető is magyar volt.
Vészhelyzet van a Földközi-tengeren
@Peller Anikó: Az igaz, hogy általában nem szimpatikusak a gyűlölködő, érvtelen hozzászólásaid, de ebben legalább van valami visszataszító is.
Elhagyja Magyarországot Colleen Bell
@krumpli: Igyexek. Az ilyen ostoba olvasatlan parazitákról lepusztítani magam, mint amilyen te vagy.
Elhagyja Magyarországot Colleen Bell
@krumpli: Igazad van. Bell nyúlta le a magánnyugdíj-pénztárakat, épített belőle stadionokat kis-vasúttal, Ő nullázta le az országunk aranytartalékát, Ő tette közpénzből milliárdossá a Mészáros gyereket, Ő költözött a várba húszon-milliárdért, stb. stb.
"Súlyos csapás érte Európát" – Orbán Viktor levelet írt Angela Merkelnek
@verőce21: Németországban nem hallgattatják el az ellenvéleményen lévőket. Sajnos ez is inkább az Orbán maffiára jellemző. Pont a jelenlegi hatalom az, aki kitilt újságírókat a parlamentből, Ők azok, akik tiltó listát állítanak ki, hogy kinek nem nyilatkozhatnak, Ők azok, aki tényeket ferdítenek, vagy elhallgatnak, Ők azok, akik prostiként árulják az országot, Európát Júdás-pénzért. Bevallom, 1988-ban nem hittem hogy egy ennyire ocsmány aljas köztörvényes banda lesz azokból a szépreményű fiatalokból, akik annak idején még számomra is a reményt jelentették. A Kádár korszak sem volt kedvemre való, de ha összehasonlítom ezt a sok gaztettet, miközben a pofánkba röhögnek, migránsokkal, Sorossal, Brüsszellel, Merkellel riogatnak és közben büszkék arra, hogy mennyire húzzák le Sorost, Brüsszelt, Merkelt, természetesen jobbára saját zsebre.
Ha részesülsz ebből a szajréból, megértelek (egyet nem-értve) hogy véded őket. Ha nem részesülsz, akkor sajnállak téged, mint oly sok megvezetettet, sajnálom magam tehetetlenségemért.
Putyin jóváhagyta az orosz megszorítócsomagot
@Szókrakész: Zsebből. Ez biztos. És szerinted, kinek a zsebéből?
Megvan, mennyi lesz jövőre a minimálbér
Ez a minimálbér és garantált bérminimum arra az aggodalomra ad alapos okot, hogy tömegével fognak megjelenni nálunk a brit, francia, belga, osztrák és svéd vendégmunkások.
Aktualitása lesz, hogy újból tudassuk ennek a migráns csürhének, hogy nem vehetik el a munkánkat.
Mi magyarok, úgy gondolom, hogy megfogjuk védeni hazánkat a betolakodó Brüsszel-Soros hordától.
A diákok úgy helyretették Lázárt, hogy az Alaptörvény adta a másikat
@Bringás: Igazad van már megint!
Aki nem hajlandó megtanulni hogy miként kell a kedves vezetőt éltetni, gondolkodását öregbíteni, az bizony anarchista!
Másfelől azért felhívom figyelmed, hogy a tankönyveket már egységesítették, ugyanúgy kell tanítani is az illiberális neokommunizmust az egyházi, mint a polgári iskolákban.
Bayernek elege lett az állat kommentelőiből
Ez a sok csúnya bácsi, meg néni, bánttya a szegény megszeppent, de népéért kiálló széplelkű Zsótikát!
... Ez egy nagyon szomorú történet.
Brutálisan lerúgtak egy fiatal nőt egy berlini állomáson – videó
@verőce21: Na tessék! Lábadoznak a nácik! Hát ilyen a hangos szórvány-kisebbség!
Siralmas eredményt értek el a magyar diákok a PISA-teszten
Ezek az ostoba emberek e nagyvilágban semmit nem tudnak a dolgok lényegéről.
Ahhoz, hogy vidd valamire az életben, nem a tudás számít, hanem az, hogy ki volt a padtársad, a falubelid, kivel voltál szobatárs a kollégiumban, kivel töltesz kolbászt, jársz vadászni.
A magyarok 80 százaléka szerint rossz irányba mennek a dolgok
Nem a magyarok 80%-a, hanem a megkérdezettek 80%-a. Ugyanis a "magyarok" fogalomba beletartoznak pl. a csecsemők is. Amennyiben ez az arány a felnőtt lakósságra értendő, akkor azt kell írni, ami önmagában is elégséges. Kár túllihegni, hiteltelenné tenni.
Vakarják a szakemberek a Kétfarkú Kutya Párt festését Pécsen
@CsipkeRózsa: Legalább találtak valami fontos feladatot a cég vezetői, munkatársaiknak. Bizonyára minden mindenütt rendben van a városban. A kezelésükben lévő tárgyak rendesen karban vannak tartva, a szemétgyűjtők és környékük tiszta és elégséges, stb.