Villon

Feloszlatták a CÖF-ös tüntetést Brüsszelben, mert nem volt bejelentve
@dr. prédikátor: Megkérhettek volna pár CEU-n végzett, vagy ott tanuló diákot, hogy segítsen fordítani, mert a rovásíráson kívül mást nem tudnak, ezek a műveletlen európaiak pedig az istennek sem tanulnak rovásírást. (Micsoda műveletlen nép?!)
Szokatlan hangnemmel bocsájtották brüsszeli útjára Orbánt a párttársai
@Rockxy: Semmi bajom azzal, ha valaki milliárdos lesz. Semmi bajom, ha az teljesítmény alapú. Viszont nagy a baj, ha közpénzből, protekcionizmusból, mások kárára válik azzá. A mi milliárdosaink pedig az utóbbi okon lett azzá, nem azáltal, hogy valami olyant alkotott, ami a közjót szolgálja. Legjobb példák erre Simicska és Mészáros. De lehetne hosszan sorolni a neveket. Akár Gyurcsánnyal, Nagy Imrével, (Caola) ...
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Szeparepa2: Te beszélsz személyeskedésről? " Lámpavasra leszel húzva hazaáruló rablógyilkos náci patkány a kurva anyádat!" Ezt a terméket te böffentetted. Nem kívánom néked, hogy édesanyádhoz, családodhoz bárki így viszonyuljon.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
@troll6: Ha oda kerül elfogadja. Olyan, mint egy aláírt vallomás. De nem jut bírósághoz.
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Szeparepa2: Gondolhattam volna, hogy ez a te szinted. Nem értem, miért reménykedtem, hogy szorult beléd a mocskon kívül értelem is.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
@troll6: Ha végig nézted a bejátszást, (amit ezek szerint nem tettél meg) látnád a bizonyítékot. Ráadásul elég egyértelmű bizonyítékot.
CEU-s kitűző miatt támadtak meg három férfit egy belvárosi bárban
@bencemacska: Annyival árnyalom meglátásod, hogy az, ki nem végez egyetemet, nem zárja ki, hogy egészségesen tudjon gondolkodni. Az pedig sajnálatos, hogy fordítva is igaz. Egy egyetem elvégzése nem biztosíték az egyetemesen egészséges gondolkodásra.
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
A világ nem csak két színből áll. Nem fehér és fekete. A kizsákmányolás fogalmát sem egyszerű meghatározni, azt pedig kifejezetten elutasítom, hogyha általánosítva állapítod meg, hogy milyen indentitású az, aki kizsákmányol. Elutasításom akkor is igaz, ha a másik oldalról esik meg. Csak egy példát említve,: Hitler nem nevezhető liberálisnak, de nem vonnám össze tevékenységét sem a szocializmussal, sem a konzervativizmussal, sem jobb, vagy baloldallal. A "durva" megfogalmazás pedig az érv hiánya. Szerintem nagyon helyes, ha nem alkalmazod.
CEU-s kitűző miatt támadtak meg három férfit egy belvárosi bárban
@division: Egyet értek. Engem minden általánosítás felháborít. Csak párat emelnék ki.: Felháborít, amikor egy-egy kirívó viselkedéssel, (tettel) általánosítanak menekülteket, vagy amikor csupán az alapján ítélnek el valakit, mert liberális vagy konzervatív, esetleg baloldali érzelmű, amikor vallása alapján ítélnek meg és akkor is, mint ez esetben. Meggyőződésem, hogy a bunkóság, az agresszió, a bűnelkövetés nem faji, vallási vagy identitási privilégium.
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@pali85: Felháborodsz, hogy kiválogatás után osztanák szét a menekülteket? Felháborodásod két fő okon téves. (Az egyik) A kedves vezetőnk naponta ezrével utaztatta át országunkon minden ellenőrzés nélkül a menekülteket. Lett volna módja elsőként "válogatni", Nem tette. (A másik) Aki megkapja a menekült státust Európában, az onnan kezdve szabadon mozoghat vállalhat munkát, lakhat, az unió bármely országában. Az pedig, hogy hozzánk ki jönnének önszántukból, jobb ha nem tudod, hisz saját honfitársainknak sem képes kormányunk olyan lehetőséget biztosítani, hogy saját hazájukban találják meg boldogulásukat. Újjászülető nemzetünk 15%-a jelenleg külhonban látja meg a napvilágot. Azt kívánom neked és magamnak is, hogy egy olyan elmaradott nyomorgó országban éljünk, ahol a világ azon háborodik fel, hogy miniszterelnöke, (kancellárja) bevándorlóval fényképezkedik.Olyan országban éljünk, ahonnan nem elmenni, hanem letelepedni vágynak.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
@troll6: A Hatósági állatorvos, a gondatlan hulladékkezelés okán e nélkül is be kéne hogy zárja az üzletet. Az élelmiszerhulladék veszélyes hulladéknak számít, csak engedéllyel bíró hulladékkezelő szállíthatja és a szállítás tényét dokumentálni kell. Az, hogy visszavitték az üzletbe, csak hab a tortán. Mélyülj el jobban a jogszabályok ismeretében, mielőtt csupán megérzésedre hagyatkozol.
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Szeparepa2: Ezt akárkinek írtad, (legyen a kedves vezető híve, vagy ellenzője) inkább magad minősíted. Szánalmat érdemelsz, állj bármelyik oldalon.
A Századvég szerint a lakosság többsége támogatja a CEU-törvényt
@Rockxy: Ha kovács Béla kereskedése egy piros-lila színű házban működik AlsóHabánban a Libsi utca 18 ban és nem akarnak diszkriminatív törvényt alkotni, de egy olyan törvényt ami csak Kovács Béla kereskedésére vonatkozzon, akkor a feladat egyszerű. Nem hoznak olyan olyan törvényt, hogy Kovács Béla nem kereskedhet, nem írnak címet, elég annyit, hogy kereskedés nem működhet Magyarországon piros-lila házban, vagy amelyik az elmúlt öt évben ilyen színű volt. vagy ezt a szín-összetételt a a kihirdetést követő ötven éven belül festik át.
Így csépelték egymást az Eto és a Vidi szurkolók – videó
Megerősödik bennem a tudat, hogy a CEU-t tényleg be kell zárni. Ott csak ilyen felforgató libsi garázdákat nevelnek ki Soros pénzen, megbontva az ország nyugalmát. Már a tisztességes futball, sportszerető polgárokat is kikezdik aknamunkájukkal.
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
KIsebb csaták után hajnal kettőkor ért véget a tüntetés
@Csizmás Kond: Sorolj fel légyszíves pár olyan tevékenységet, mely felforgatta hazánk jogállamiságát, Soros György kezdeményezésére! Szeretnék tájékozottabb lenni.
Orbán: a "Soros-egyetem" jövője kormányközi tárgyalásokon múlik
"Hiába milliárdos valaki, Magyarországon nem állhat a törvények felett" – jelentette ki Orbán Viktor.
Kivételek a "család" tagjai és a strómanok.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@nemfideszes: Nincs törvény kőbe vésve. A törvények változtathatóak, jó esetben a nagy többség szándéka szerint. Amit ember alkot, azt ember bármikor megváltoztathatja.
A Visszahívhatóság, mint írtam is, valóban macerás dolog. Körültekintést igényel többek között azért is amit leírtál, de azért választunk törvényhozó testületet, hogy körültekintően végezze munkáját.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@nemfideszes: Akár egyszerű többséggel megoldható. Nem feltétlenül szükséges ehhez alkotmánymódosítás. Elég egyetérteni a FIDESZ-el abban, hogy "Senki nem állhat a törvények felett" "A törvény mindenkire vonatkozik" És akkor nem csupán a civilek vegzálásáról, a CEU -ról, hanem a képviselőkről is szól. Ami viszont bonyolultabb, szerintem az, hogy a képviselők, vezető közszolgák visszahívhatóságáról kéne törvényt alkotni. Senki ne betonozza be magát, mert valamikor valakik hittek annak, amit ígért és amit nem teljesít, de megválasztották. Ne kelljen várni négy évet, egy impotens, vagy kártékony képviselő leváltásához.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@nemfideszes: Az a törvénynek nevezett valami, ami köztörvényes bűnözőket véd,... semmis. Akár visszamenő hatállyal is. Ilyenek a személyre szabott törvények, melyek jogtalan előny/hátrányt okoznak/okoztak. A rehabilitáció azt jelenti, hogy visszaállítani az egészséges állapotot. Ez megvalósítható. A demokrácia nem védhet olyan alanyokat, akik mással szemben jogtalanul, a köz hátrányára szereztek vagyonokat.
Példa,.: Aki, vagy akinek hozzátartozója befolyásának érvényesítésével szerzett állami tulajdonú földeket, kártérítés nélkül visszavonható állami tulajdonba.
A vagyonosodási vizsgálatok sem ördögtől erednek. Aki a vizsgálaton megbukik, annak vagyona a közös vagyon megdézsmálásából keletkezik tehát, rehabilitálható.
Eddig egy ember vesztette el állását a vagyonnyilatkozata miatt
Lehet, hogy nem volt hajlandó felsőbb utasításra bekasznizni valakit, aki a FIDESZ körön kívül van?
Kóbor János nem érti, min húzta így fel magát Presser
@Mirabilis: A szerzői jogok, a szerzőt, szerzőket illeti. Ez mindenütt így van, nemzetközi jog szabályozza. Az előadó nem szerző.