Villon

A liberálisok elismerték, hogy Soros célja a tömeges bevándoroltatás - Armageddon nyomában
Érdemes tallózni a "forrás" többi címszava között. Kiderül, hogy milyen hiteles a "forrás". Ezt még Bayer is megirigyelné.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@division: Például nem volt ideje, nem tudta hogyan kell, olyan állomáson szállt fel, ahol nincs pénztár. Ezek az alapvető lehetőségek, ezen kívül még ezer és még-egy történetet tudok elképzelni.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Nem hiszem, hogy tudni kell idegen nyelvet a kalauznak. Általában igyekszem kiszűrni a száraz tényállást, feltételezve, hogy az legalább igaz. A sugallásokkal nem foglalkozom, mert a firkászok minden aljasságra képesek. Legyenek kormány, vagy ellenzéki elkötelezettek.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Az utas jegyet akart vásárolni a kalauznál. Milyen egyszerű lett volna kiállítani a pótdíjjal terhelt jegyet. Egyszerűen csak el kellett volna végezni a munkát, nem a mindenható hatóságot eljátszani. A leírás szerint volt segítőkész, nyelvet beszélő utas is. Továbbá, a közlekedési társaságnak nem a szolgáltatás megtagadása, hanem a fizetőképes kereslet kielégítése az érdeke. A Te esetedben szabálysértést követtél el, ebben az esetben nem történt szabálysértés. A lefoglalás pedig, kétséget ébreszt szavahihetőségeddel kapcsolatban.
Kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros az Európa Ligától
Amíg nem épül meg a godisai 16.000 fő befogadóképességű stadion, ahova a felcsúti kisvasúttal is ellehet jutni, addig nem lesz nemzetközi eredmény. Ezért mennek külhonba képzett fiataljaink, ezért nem érjük el a norvég életszínvonalat. - Több stadiont, több kisvasutat, állítsuk meg Brüsszelt, nehogy Soros nevessen a végén.
Kövér Lászó az ellenzék és a Soros szervezeteinek koalíciójától félti a demokratikus intézményrendszert
"az Egyesült Államok mint nemzetállam csak eszköz azoknak a kezében, akik valamilyen "nehezen megfogalmazható" érdekeket próbálnak megvalósítani."
- Mégis. - Milyen nemzetállam az USA? Dakota? Ír? Lengyel? Gambiai? Mexikói?
Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is
Viszont jól ki@szunk a kínaiakkal... A mi kormányunk lesz a motorja. Szegény kínaiak, nem fognak tudni annyit tankolni, mint amit ez a motor fogyaszt.
Orbán kiakadt: Hagyjanak bennünket békén!
@Pálinkás Pál: Hátakkor talán likvidálni kéne a rokkantakat, a fertőző betegeket, az elmebetegeket, a gyűlölködőket is. Ki kell tiltani országunkból azokat a megélhetési migránsokat, akik azért jönnek hozzánk hosszabb-rövidebb időre, mert az Ő jövedelmükhöz képest nálunk olcsóbb a megélhetés. Likvidálni kell a migránssimogatókat, a rokkantsimogatókat, a szegénysimogatókat, a fertőző-beteg gyógyítókat és mindenkit, aki nem fér bele a fajtiszta közösségbe. Ezek ugyanis mind csürhék.
Orbán kiakadt: Hagyjanak bennünket békén!
@Pálinkás Pál: Senki nem vágyik mingránsra, szegényre, rokkantra, elmebetegre,hajléktalanra, fertőző betegre. Ettől még vannak. Vannak akkor is, ha senki nem akar migráns, szegény, rokkant,elmebeteg hajléktalan lenni. Vannak, de Ők sem egyformák. Nem minden migráns terrorista, nem minden szegény elmebeteg, nem minden fertőző beteg hajléktalan.
Leszúrtak egy férfit Budapesten
Bizonyára a sértett elakarta venni a késelő munkáját.
Berendelték a kanadai nagykövetet, mert bírálta a CEU-törvényt
Az a helyzet, hogy nem hozhat akármilyen törvényt bármelyik ország vezetése, törvényhozása. ... Vagyis, amelyik törvényhozás ragaszkodik olyan törvényeket alkotni, melyek nem illeszkednek, vagy ellentétesek a nemzetközi normákkal, annak következményei lehetnek. Például elképzelhető, hogy más országban lehetetlenné tesznek magyar érdekeltségű intézményeket, nem fogadják el, más országban a magyar diplomát, stb. Az pedig, hogy ki az alapítója egy egyetemnek, teljesen irreleváns az egyetem diplomájának elismerése terén. Az elismertség a teljesítményben van. Addig örüljünk, amíg még van aki "belekuruttyol" a legnagyobb baj akkor jön el, amikor már senkit nem érdekel. Az egyenlőség jegyében két alapvető dolgot lehet tenni. - Egyenlő szintre felemelni, vagy egyenlő szintre zülleszteni. Ez utóbbit ismerjük saját tapasztalaton az ötvenes évektől kilencvenig és most is ezt látom megvalósulni. A CEU diplomát automatikusan elismerik az USA-ban és a világ számos országában. Most az egyenlőség jegyében arra a szintre züllesztenek, amit nem fogadnak el más országok.
Berendelték a kanadai nagykövetet, mert bírálta a CEU-törvényt
@Csizmás Kond: Nem másik országot kritizált. De ha találsz olyant, ami Magyarországot kritizálná, szívesen olvasnám, ha ideidéznéd. Jelzem, az csak a kedves vezetőnk retorikája, amikor úgy kezd mondatot,: "Mi magyarok úgy gondoljuk" . A kedves vezető az, aki úgy gondolja, hogy ő az, aki kisajátíthatja az országot.
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Elég lett volna a törvénytervezetben kivonni a törvény hatálya alól Zsolti bácsi és baráti körének vadászkutyáit.
Tízen, viperával – nem volt baráti a beszélgetés Kőbányán
@archive: Most fontosabb dolog van. Először meg kell állítani Brüsszelt, aztán következhetnek Az egyetemek megregulázása, majd a külföldi érdekeket szolgáló civil csicska szervezeteket számoljuk fel. Ezekkel a fiukkal pedig nem tudom mi a bajod. A választási irodánál látták, hogy nálunk mi a kultúra. Jöttek tiszteletben tartani a kultúránkat.
Brüsszel is válaszolt a nemzeti konzultációs kérdésekre
@Peller Anikó: És Te úgy gondolod, hogy mindenki aki háborús országból menekül Európába, azért teszi, hogy európai ember nyakát vágja el?
Brüsszel is válaszolt a nemzeti konzultációs kérdésekre
@1magyar: A Te magánnyugdíj megtakarításod pedig Orbán védje meg!
Szijjártó szerint tartózkodni kell Törökosrszág folyamatos bírálatától
@Szókrakész: Majd a kedves vezető megvédi népét. Téged mindenképp, Engem pedig inkább ne védjen meg, mert amit ő véd meg, az elvan lopva.
Felháborodott a zuglói büfés, mert visszavitték az eldobált szemetét
Nem lesz ügyvédre szüksége. Örülni fog, ha csak az üzletét veszti el, bár lehet, hogy megússza pár százezerrel. Egy kevésbé normális ügyvéd is tudja, hogy ilyen esetben nem a semmisé tétel a cél, ugyanis az lehetetlen. A cél, ha odakerülne mégis, maximum a büntetési tétel enyhítése lehet.