Villon

Kiszedték Szentendrén a Kétfarkú Kutyapárt által ültetett fákat
Ez a tipikus "akkor is az lesz, ahogy mi akarjuk" gondolkodás. Mindenki más le van szarva, majd a mi oligarchánk fáit ültetjük oda, mert abból jut nekünk is. Ennek, hogy nem kerül pénzbe, meg mi értelme van? Ebből nem lehet visszaosztani.
Nézze meg, hogyan ölelik Orbánt keblükre salgótarjáni hívei - Galéria
Hosszasan lehet sorolni azon diktátorok nevét, kiket lelkesen ünnepeltek. Az élet persze hoz fura fordulatokat. Mai vezetőink között is vannak, kik boldog mosollyal tapsoltak az előző rendszer vezetőjének, ... ma már hevesen tiltakoznak, ha azt állítják róluk, hogy valaha kiszolgálták, ünnepelték. Sőt! Dicsfényben fürödve köpik arcon azokat, kik nemrég még támogatóik voltak.
Trump máris nekiment a németeknek
@Ördögvadász: Még politikus is lehet belőled. Már a kérdéseid is ferdék.
Megszólalt a lány, akinek megerőszakolásáról felvétel készült
@Equus: Ha más megalázása, vagy másnak rosszat téve az öröm forrása, akkor zavar. Itt különösen az, hogy fiatal életekről van szó, ami örök életükben maradandó sebet okoz. Bevallva, vagy leplezve. Elkövetőről, vagy áldozatról legyen szó, valami gyógyíthatatlan dolog történt. Ha te lennél az elkövető, letudnád, hogy "jó buli volt", vagy áldozatként öt, tíz, ötven év múlva elfelejtenéd? Úriember a helyedben azt írná, "Bocs, ezt tényleg túltoltam" és tűrné a felé dobott záptojásokat.
Megszólalt a lány, akinek megerőszakolásáról felvétel készült
@Equus: Amit írtál, az egy rosszindulatú feltételezés, megelőlegezve egy áldozat megbélyegzését. ez engem jobban felháborít, mint maga a történet. Az értékítéleten az sem enyhít, ha Te is részegen írtad, mint a cikkben szereplők és azt sugallod, hogy tulajdonképen helyesen, természetesen jártak el azok, akik fajtalankodtak. Ha viccnek szántad, ez annak is gusztustalan.
Megszólalt a lány, akinek megerőszakolásáról felvétel készült
@Equus: Van mitől nehéz lejjebb süllyedni. Nálad lejjebb pedig lehetetlen.
Átesett egy kocsin a vak férfi, bíróság vár rá
@justhpeter: A rendőri fizetésből nem lehet új autót vásárolni. De ha naponta egy-egy csekélyebb összegért nem vesz észre pár szabálytalan parkolást, abból már telhet..
"A busójáráshoz hozzátartozik a fogdosás" – megszólalt a főszervező
@nemfideszes: Nem tudhatom, hogy Te mennyiszer voltál és hány éve először. Az én tapasztalatom megegyezik a főszervező leírásával. A hetvenes évek elején voltam először és mondhatom, hogy néha félelmet keltő volt. Pár évvel később már tudtam, hogy mire számíthatok.
"A busójáráshoz hozzátartozik a fogdosás" – megszólalt a főszervező
@human: Ez buta összehasonlítás. A főszervező leírása pedig megfelel a valóságnak.
Busók fogdostak meg egy 15 éves lányt Mohácson
@Csizmás Kond: "A busózáskor szokás ijesztgetni megfogni rémisztgetni stb minden jelenlévőt, tehát lehet az a fogdosás nem is fogdosás volt hanem csak egy addig olyant nem látott szájtátó rémlátomása."
Olyan még nem volt, hogy valamivel egyetértenék veled, lehet, hogy nem is lesz. Ebben viszont teljes mértékben igazad van. Aki volt (negyven évvel ezelőtt és én voltam) az tudja, hogy akkor is így volt. sokszor ilyenebb, néha kifejezetten durva is volt. A felháborodott szülőnek talán több forrásból kellet volna tájékozódni, nem csak az utazási irodák reklámjaiból.
Magyarország nagyon gyengén teljesít
@papa.49: Ne aggódj! Majd jól megtudod, hogy te egy bolsilibsiSorosbérenchazaáruló vagy és édesanyád foglalkozásáról is lesznek ötletek. Gombfelvarrás helyett megteszi.
Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Budapesten – fotók
@papa.49: Gondolhatod... A cikk 30 tonnát ír, (de csak a pontosítás kedvéért.)
Orbán a felcsúti stadion tetejéről mutogatott, de a meccsről sem maradt le
De-hát most mit tegyen?
Innen esett a legjobb kilátás, az új olimpiai helyszín prezentálására.
Orbán a felcsúti stadion tetejéről mutogatott, de a meccsről sem maradt le
De-hát most mit tegyen?
Innen esett a legjobb kilátás, az új olimpiai helyszín prezentálására.
Pazar interjút adott a Kétfarkú Kutya Párt vezetője az Echo TV-n
Nem volt vicces. Egyáltalán nem.
Kormányunk igazán indíthatna egy nemzeti konzultációt arról, hogy a budapesti olimpiáról csakis a magyarok döntsenek. Valószínűleg összejönne 98% kormánytámogató válasz, ami kötelezné a NOB-ot, hogy magyar kézbe adja a magyar nép döntését.
Nem tűrhetjük, hogy mások döntsenek helyettünk! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Akár az olimpiáról szóló döntés után is lehet a népszavazás
Gondolom, hogy a CÖF mellszélességgel kiáll a népszavazás intézménye mellet. Pár hónapja a demokrácia megcsúfolásának, hazaárulásnak tartotta azt, aki nem, vagy érvénytelenül szavazott. Bizonyára karakán tisztességes emberek, akik kiállnak az elveik mellet és nem csinálnak segget a szájukból.
Lefejelték az LMP képviselőjét, miközben aláírásokat gyűjtött
@Peller Anikó: Igen jól illesz bele megnyilvánulásoddal abba a szintű körbe, mit képviseltek. Van mit szégyellned, de még azt sem tudod felfogni, értelmezni, ami a saját megnyilvánulásod.
Rémisztő dolgot találtak a bácsi fülében az orvosok
Az olajozás megfelelő lehet. Olajra léphetne nálunk is pár csótány.
Újabb csalás miatt emelt vádat az OLAF: 770 milliót vett fel új gépekre, de csak átfestette a régieket
A cím alapján biztos voltam, hogy csak valami 2010 előtti dolog lehet, mert a jelenlegi kormány az egyetlen becsületes, snájdig társaság. A kedves vezető köre ellen még talált kellő nyomot feddhetetlen ügyészségünk, hogy nyomozást indítson. Bűnhődjön mindenki, aki meglopja a közös kasszát. MINDENKI!!!
Már nem kell sok, 100 ezer körül lehet az olimpiai aláírásgyűjtés szignóinak száma
@Pergető: Tévedsz. Máshol is tartottak népszavazást. Ne hidd, hogy amiről nem tudsz, az nincs, vagy nem volt.
Már nem kell sok, 100 ezer körül lehet az olimpiai aláírásgyűjtés szignóinak száma
@nyanya001: Nem olimpia ellenes. Legyünk pontosak. Egyenlőre arról szól az aláírásgyűjtés, hogy népszavazással dőljön el, hogy Budapest pályázzon e, vagy vonja vissza pályázatát.
A Lokál leleplezte a nyilvánvalót
@Pergető: Ennél több szerintem sem szólhat az olimpia budapesti megrendezése mellett. Hát ezért is kerülni kell a megrendezést. Sem erkölcsi, sem költségvetési haszna nincs. Aki mást állít, az a butítást propagálja. Aki hazánkat védeni akarja egy katasztrófától, az nemet mond ennek az agyament ötletnek.