Villon

Ennyit kereshetnek majd a Lidl dolgozói a béremelés után
@emerencia: A közszférában dolgozókat nem azért kell sajnálni, mert máshol milyenek a viszonyok. Közleményeket kiadnak mások is. ne hidd egyiket sem, ha már csalódtál közleményben. Közleményt ad ki kormány, ellenzék, multi, média, Mindenesetre, amik itt vannak írva, elég konkrét, megfogható dolgok. Amennyiben nem így lesz, könnyen megfoghatóvá válik. Jelenleg, a kereskedelemben a legmagasabb béreket a Lidl fizeti. Szemben a kormányuk által agyonsztárolt "hazai vállalkozásokkal" szemben, ahol jó esetben heti 20-30 órára jelentenek be, dolgozhatsz heti 50-60 órát, nincs fizetett szabadság, ha beteg vagy kirúgja a magyar tulaj magyar honfitársát, nincs kafetéria, emelt túlórapénz, étkezési kedvezmény, munkaruha, de még egy rendes öltöző sem. Én inkább ezeket a kiszolgáltatott dolgozókat sajnálom, mert legtöbb esetben nincs is más lehetőségük.
Ennyit kereshetnek majd a Lidl dolgozói a béremelés után
@emerencia: Van pár-ezer Lidl dolgozó. Ha nem igazak az itt leírtak, biztos lehetsz benne, hogy kifog derülni. Van egy egyszerű mód, hogy saját tapasztalatod legyen. Jelentkezz hozzájuk munkavállalóként. - Elárulom, nem egyszerű dolog bekerülni, ezt rokonságon belülről tudom. Ennek pedig oka van. Alig van fluktuáció. Aztán próbálkozz a CBA-ban is. Megfogod tudni a különbséget egy elátkozott multi és egy becsületes igaz magyar vállalkozás közti különbséget. Választ kaphatsz arra, hogy milyen különbségek vannak egy nagyon hazaszerető cég munkahelyi öltözője és egy rohadt szemét multi öltözője közt, valamint a munkakörülményeket illetően sem lesznek a továbbiakban kérdéseid. A trükkökről már ne is beszéljünk.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: Ajaj! Jobbulást kívánok! Nem adhatod fel, hiszen ezek szerint van még tennivalód.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: De az Auchanba azért megy dolgozni, mert a multi mégis többet fizet, jobb körülményeket biztosít, kiszámíthatóbb mint a honi állami munkaadó. És ha ilyen megközelítésben teszed fel a kérdést, akkor megvilágosodik, hogy nem multifüggő az ügy. Kétségtelen, hogy egy befektető alku pozícióban van. De az alku végkimeneteléhez legalább két fél szükséges. Sajnos, ha az egyik fél korrumpálható, akkor a végeredmény torz lesz.
Így írt Magyarországról a Le Monde és a Wall Street Journal
@cikicakk55: Emlékeztetlek, hogy a Munka Törvénykönyvét, a minimálbért, a szakmai minimálbért nem a nyugati cégek szabják meg nálunk. Kedves vezetőnk marceting stratégiája, hogy nálunk olcsó a munkaerő. Ezzel csábítanak ide külhoni befektetőket, miközben az közoktatás közbutítás, mert a közbutítottak fognak olcsón dolgozni. A jobb minőséget, a hatékonyságot megfizetik, hisz mindkettő érdekük. A probléma az, hogy a magasabban képzettek nem szavaznának ezekre, hogy hatalomban maradjanak. A mi elnyomóink tehát saját választott vezetőink.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
@bencemacska: A "liberális" szót tudom értelmezni. Számomra a liberális nem jobb oldali, nem baloldali. Természetéből fakadóan, szabad gondolkodású.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
Európa egyetlen határa hazánk déli határvidéke!
A kereszténységet a magyar őseink teremtették meg Európában, ezért a mi kötelességünk megvédeni azt.
Rendesen beszólt Orbánnak az ex belga kormányfő
@gazdag dezső: Tudsz sértőbb kifejezést a "liberális" szónál, vagy a többit nem jegyezted meg, amit a kedves vezető tanított?
Orbán Viktor: a migrációt meg kell állítani
Namostanmár értem.
Azé' köllött megállítani Brüsszelt, merhogy nem vóót elég stabil.
Inogott.
Mi állítottuk meg!
Orbán: Magyarország megáll a saját lábán, nincs szüksége más pénzére
Saját erőből építjük meg Paksot, a Belgrád-Budapest vonalat is. Lehet, hogy rosszul emlékszek, de mintha pár éve, még azzal állt volna ki, hogy "Nekünk jár az uniós többletforrás", mintha büszkén jött volna haza (az azóta már megállított Brüsszelből) hogy a legnagyobb támogatást sikerült kiharcolnia.
Migránsnak nézték a pécsi pólósokat, fel is jelentették őket
"Rendőrség? Jó estét kívánok! Migrók lepik el az országunkat, épp itt vannak Pécs határában, két kisbuszban. (Ügyeletes): Jó estét kívánok! Miből ismerete fel őket? -
Abból, hogy kis buszban vannak és mondták a sportközvetítés egyperces híreiben, hogy ezek így jönnek. Kérem, hogy jöjjenek gyorsan, meg kell védeni Európát, gyermekeinket és a svéd nőket!
A liberálisok elismerték, hogy Soros célja a tömeges bevándoroltatás - Armageddon nyomában
Érdemes tallózni a "forrás" többi címszava között. Kiderül, hogy milyen hiteles a "forrás". Ezt még Bayer is megirigyelné.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@division: Például nem volt ideje, nem tudta hogyan kell, olyan állomáson szállt fel, ahol nincs pénztár. Ezek az alapvető lehetőségek, ezen kívül még ezer és még-egy történetet tudok elképzelni.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Nem hiszem, hogy tudni kell idegen nyelvet a kalauznak. Általában igyekszem kiszűrni a száraz tényállást, feltételezve, hogy az legalább igaz. A sugallásokkal nem foglalkozom, mert a firkászok minden aljasságra képesek. Legyenek kormány, vagy ellenzéki elkötelezettek.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Az utas jegyet akart vásárolni a kalauznál. Milyen egyszerű lett volna kiállítani a pótdíjjal terhelt jegyet. Egyszerűen csak el kellett volna végezni a munkát, nem a mindenható hatóságot eljátszani. A leírás szerint volt segítőkész, nyelvet beszélő utas is. Továbbá, a közlekedési társaságnak nem a szolgáltatás megtagadása, hanem a fizetőképes kereslet kielégítése az érdeke. A Te esetedben szabálysértést követtél el, ebben az esetben nem történt szabálysértés. A lefoglalás pedig, kétséget ébreszt szavahihetőségeddel kapcsolatban.
Kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros az Európa Ligától
Amíg nem épül meg a godisai 16.000 fő befogadóképességű stadion, ahova a felcsúti kisvasúttal is ellehet jutni, addig nem lesz nemzetközi eredmény. Ezért mennek külhonba képzett fiataljaink, ezért nem érjük el a norvég életszínvonalat. - Több stadiont, több kisvasutat, állítsuk meg Brüsszelt, nehogy Soros nevessen a végén.
Kövér Lászó az ellenzék és a Soros szervezeteinek koalíciójától félti a demokratikus intézményrendszert
"az Egyesült Államok mint nemzetállam csak eszköz azoknak a kezében, akik valamilyen "nehezen megfogalmazható" érdekeket próbálnak megvalósítani."
- Mégis. - Milyen nemzetállam az USA? Dakota? Ír? Lengyel? Gambiai? Mexikói?
Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is
Viszont jól ki@szunk a kínaiakkal... A mi kormányunk lesz a motorja. Szegény kínaiak, nem fognak tudni annyit tankolni, mint amit ez a motor fogyaszt.