babp1982

16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
@advocat: a kiscsajt a hírek szerint már megette a fagyit csak a tölcsér vége volt amiben általában nincs fagyi, de akkor is előbb figyelmeztet aztán büntet egy normális országban ez a divat! Mondom egy normális országban ez nem az!
16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
@Istvántóth: Na azért Kádár klasszisokkal jobb volt a Gecinél:-)) Nem szerettem azt a rendszert mert diktatúra volt mégha puha is de jobb volt mint amit ez a rablóvezér kreált itt nekünk! Az kibaszott ellenőr negegkérhette volna büntetés helyett a kiscsajt,hogy szálljon le,és ha nem hajlandó akkor büntetni,de ez ugye obanisztán nem Anglia!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Úr isten micsoda hasonlatok-;))) Na az sem piskóta amikor azt mondja, hogy s támadások nem is inkább Magyarország ellen szólnak-:)) Akkor nem is nyomják Krajácsot? A felcsúti választás mahináló rablóvezér ehhez mit szól? A helyedben nem járulnék a színe elé-:)))
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
Látom szenvedtek a pöcsfejű fitymával-:))) Kéne szólni neki,hogy vége a választásoknak most pihenjen ki magát és mossa ki a sok szart a szájából mert mindenki messzire elkerúli a penetráns szaga miatt-:))
Egészségügyi vezetők: Márki-Zay Péter hagyja abba a hangulatkeltést!
Valami pöcsfejű fidesznyik még mindig azt hiszi hogy választások jönnek és kampányolni kell a fityma pártnak-:)) Igen itt ezen az oldalon “akinek nem inge az bevegye magára de akinek igen a ötöckögyön már fel,,
Kelemen Anna teljesen pucéran terpesztett be, hogy játékra invitálja követőit – fotó
Na de kérem pont a lényeget takarják ki hol a jó modor semmit a szemnek mindent a kéznek-:))))
Itt az újabb lemondás az LMP-ben
@cikicakk55: miért most nem a fityma párt leányvállalata?
A rendőrség szerint nincs köze a választásokhoz a rendőrségi konvojoknak
Hazudnak akkor csak gyakorlatoztak vagy mi a fene? Szerintem meg be van szarva a Geci/:)))))
A Nézőpont szerint nagyon magas részvételnél gondban lehet az MSZP-Párbeszéd és a DK
Még mindig hosszú sorok állnak akkor most mi van a Gecinek jó vagy nem? Most mondták a tv-Ben ,hogy Pécsett tömegesen szállítfák a szavazókat és pénzt ígérnek nekik ha a fityma pártra szavaznak? A fideSS elcsalja a választásokat!!!
ATV: lehetett szavazni egy visszalépett MSZP-s képviselőre
Ez egy szándékos fidSS csalás volt és nem az egyetlen sok csalásról lehet olvasni és mit ad isten mind fidSS
Bayernek elege lett: már nem akar evangélikus lenni
Szaros szájú zsotika nem csak pártot (MSZMP)szokott váltani hanem vallást is? Na kérem lesz ebből még muzulmán is-:)))
Állóháború: Fidesz 41, Jobbik 21, MSZP-Párbeszéd 19 százalék
Emlékszem,hogy 2002-ben és azután is a Fidesz győzelmével riogattak aztán nem a G.. brigád győzött temérdek most is így lesz.
Orbán: 1990 óta nem volt ilyen fontos a parlamenti választás
Igen abban igaza van hogy fontos választások lesznek a tét a lét az ország és a fideSS tervek számára! Remélem buktak és vár rátok a csíkos pizsama!
Orbán: 1990 óta nem volt ilyen fontos a parlamenti választás
Aszongya a barma,hogy 98-bán helyre hozták a Bokros csomagot-:)) Te rohadt ganyésszekér a Bokros csomag tette rendbe úgy ahogy az országot az MDF-szabadrablás után igen ott ahol te is lopott pénzből vettél a párttitkár elvtárs apádnak-hogy,száradt volna le a farka amikor téged véletlenül legyártott- bányát amit aztán arra használtatok használtok,hogy aljas mocskos módon lopják ok a közpénzt! 2010 Ben meg tenne volt az ország te moslék amit te is elismertél aztán rögtön haza is vágtál te senkiházi vagy nem emlékszel,hogy a gazdasági mutatók nem plusz 4% öt mutattak hanem mínuszba lengyel ki a te nagy Közgáz szakértelme főnek köszönhetően?
Agyonhallgatott fórumon bukkant fel Kósa Lajos
@Eladott Ország: Ő nem véletlenül azért a geci nem hülye csak mentálisan nagyon sérült-:)))
Orbán: ha az ország elhibázza a döntést a választáson, megáll a gazdasági fejlődés
Na hát ezt ugatom egyfolytában,nem véletlenül vásárol lölö barát minden szart meg,ha nem a Geci győz akkor hazdaságilag teszi tönkre az országot a felcsúti mocsok! Mi ez ha nem hazaárulás? Gecit és lölöt a sittre teljes vagyon elkobzással és probléma megoldva!
Orálisan elégítette ki tini diákját egy tanárnő
A fenébe a mi oskolánkban nem volt ilyen tanító néni milyen kár pedig szívesen vettük volna ha kielégítően tájékoztat minket férfi nő kapcsolatáról-:))
Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik
Jelentem én is azon dolgozok akkor megyek is a kasszához-:))))) Azért lenne egy kérdésem ezt az undorító férhet mikor baca szájon már jó alaposan valaki?
Gyurcsány szerint utcai erőszak is lehet, ha a Fidesz elveszti a választást
Lheeet? A szaros szájú Bayer Zsolt oka már bejelentette ,hogy össze szarják hugyozzák a Kossuth teret ha veszít a geci-:))))
Mi történt az Elios körül?
Minél nagyobb káoszt csinálni több cégen keresztül futtatni a zsozsot aztán rendőr nyomozó legyen a talpán aki ki tudja bogozni az elrabolt lové utját ! Láttunk már ilyent 98 -2002 tájékán!