babp1982

Döbbenet: Baukó Éva is eltünt az Instagramról!
Pl Viktor farkat szopogat ,és amikor meg bukik akkor majd ráfogtak,hogy molesztálta
Elképesztő: egy tizenéves fiú 1 hónap alatt 10 alkalommal közösült egy lóval
Na akkor a pacinak volt egy jó napja,de nem nagyon vehette a szívére mert nem rúgott hátra.
A Fidesz szerint három ellenzéki párt is belekeveredett a Czeglédy-ügybe
Azért ennek a kiszhalásznak jó km vastag bőr nőtt a pofájára, mert ők még az óvódásokat ,kisdiákok át is kampány céljaikra használják és még csak nem is fizetnek nekik ! Remélem eljön az az idő hamarosan amikor alaposan seggberúgják ezt az ocsmány paprikajancsit!!!
Ön adna pénzt Orbán Viktornak?
Természetesen négyszemközt olyant adakoznék neki,hogy nem állna talpra többet ,menne a pokolba Lucifer már befűtötte neki az űstöt
Új televíziós kampányt indít a kormány
@gulyasgyula: gyuluska azt hiszem megkerestek és kitaposott a belecskédet kicsi troll ön!Szidtam én a te ribanc anyádat te teű fideSS bérenc ?Meg talalállak te kis féreg de nincs az az orvos aki összerak ha elkapják te mocsok csòtàny:-))
Új televíziós kampányt indít a kormány
@gulyasgyula: Már megint miről hadovált te szerencsétlen troll? Nem Gyurcsány vette el hanem Bajnai és nem volt más választása,egyénkènt is a szövik adták és ők is vették el! Világgazdasági válság ha ez mond neked valamit! Téged sem az eszedért szeretnek-:))
Új televíziós kampányt indít a kormány
@gulyasgyula: Te kis okos 13 HAVI NYUGDÍJ az semmi?Nem a felcsúti csüngő hasú adta! Rossz helyen troll jössz ez itt nem a hülyék birodalma! Egyébként nincs igazad
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Shikari: Ja te a jobbikról gagyogsz? Egyébként hülyeségeket firkálsz,de ezt már többen kivesézték,de ha te mindenáron hülyét akarsz csinálni magadból akkor hajrá-:))))
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Horizont: Drága barátom narancsos hülyének ne áll le vitatkozni ezeknek Orbán szar lötyög az agyunkban a sok seggnyalástól nem győzhet és meg őket sötétek mint néger seggében a lik:-)))
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Shikari: Kiskancsó magyarázd már el mi az a liberálfasiszta? Téged sem az eszedért szeretnek:-))) A fasizmus mióta liberális te szörnyszülött?
László Petrát kitiltották a Parlamentből
@simmering73: Bokán?Van ott két lik is a lába közt oda kéne rúgni legalább néha élvezhetné az életet mert kizárt hogy ezt a szörnyellát valaki megreszelné?
Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
Inkább az én lábamon felcsúti csüngőhasú meg a többi ember lábán,de remélem már csak pár hónapig aztán mehetsz Grazba kényszerzubonyba vigyorog mi-:))
Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőre
Mi baja ennek a tstőrnek,csak nem el sivatagos időt? Na én szívesen átveszem a helyét és próbáljon meg engem zaklatni Carey kisasszony úgy ellátó a baját,hogy kilihegi a lelkét:-)))
A fideszes házalók megtépték a vak művészt, mert kidobta a sorosos kérdőíveket
Na most az a helyzet,hogy én is kidobták de apró darabokra tépték,hogy még véletlenül se kukázák ki,vajon ehhez mit szólnának a vén piták? Azért szeretném látni ,hogy megpróbálnak megtépi,olyan lángost kapnának,hogy méreteket repülnének a vén kurvák aztán visítozhatnának meg sorosbérencezhetnének legfeljebb még a csájukat is felrúgnám a torkukba rohadt fideSS bérencek!
Balog Zoltán nagyon megdicsérte Farkas Flóriánék munkáját
Tessék mondani csuháskám,ha én is elcsaklizok 1,6 milliárdot akkor engem is meg dícsérnek?
Megpofoztak egy hazaárulózó fidelitasost a DK fórumán
Nem mondom,hogy nem volt jogos de ezt hagyjuk meg a fitymaszos csirkefarhát zabálóknak.Egyébként meglehetne már szokni,hogy a fityma nép a saját szarát keni másra!