babp1982

Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
Inkább az én lábamon felcsúti csüngőhasú meg a többi ember lábán,de remélem már csak pár hónapig aztán mehetsz Grazba kényszerzubonyba vigyorog mi-:))
Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőre
Mi baja ennek a tstőrnek,csak nem el sivatagos időt? Na én szívesen átveszem a helyét és próbáljon meg engem zaklatni Carey kisasszony úgy ellátó a baját,hogy kilihegi a lelkét:-)))
A fideszes házalók megtépték a vak művészt, mert kidobta a sorosos kérdőíveket
Na most az a helyzet,hogy én is kidobták de apró darabokra tépték,hogy még véletlenül se kukázák ki,vajon ehhez mit szólnának a vén piták? Azért szeretném látni ,hogy megpróbálnak megtépi,olyan lángost kapnának,hogy méreteket repülnének a vén kurvák aztán visítozhatnának meg sorosbérencezhetnének legfeljebb még a csájukat is felrúgnám a torkukba rohadt fideSS bérencek!
Balog Zoltán nagyon megdicsérte Farkas Flóriánék munkáját
Tessék mondani csuháskám,ha én is elcsaklizok 1,6 milliárdot akkor engem is meg dícsérnek?
Megpofoztak egy hazaárulózó fidelitasost a DK fórumán
Nem mondom,hogy nem volt jogos de ezt hagyjuk meg a fitymaszos csirkefarhát zabálóknak.Egyébként meglehetne már szokni,hogy a fityma nép a saját szarát keni másra!
Kövér László beszólt a devizahiteleseknek: semmi közünk nem volt ehhez!
Az MSZP kormány alatt 210-ben még 185 Ft volt s Svájci frank a maffia kormány hatalomra került és a Görögországi csődközeli helyzethez hasonlította Magyarországot a frank 285 lett rögtön akkor miről beszél ez a szaros rőzse bajszú? Persze az emberek többsége hülye és megeszi ezt a szar dumát!
Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát
Ma azért ez gusztustalan nyílvánosan felkérni valakit a Felcsuti csüngőhasu gazember seggének a körbenyalására !
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
@dr. prédikátor: Látom te is észre vetted,hogy a barmanyelvű halacsk egy kicsit buzeráns-:))))
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
@iluminati: Szerintem Grazból írogat a csúti csüngőhasú szobatársa lehet:-)))))))))
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
@iluminati: Ez a barna nyelvű halféleség szerintem nem tudja mit ír:-)) Összefüggéstelen zagyva írás,olyan mint a felcsúti geci hablatyolása:-))) Szerintem az írásai alapján értelmi fogyatékos:-))
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
Palika berúgott:-))))))))))))))))))))))))))))))) A kis történelemből bukott barna nyelvű milyen ideges:-)))
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
@iluminati: Na csak sikerül ezt a részeges ostoba palikát fel idegelni:-)) Olyan sötét mint tíz néger segge,és olyan buta is történelemből meg ritka nagy ostobaságokat rókáz ki magából:-)) Ez a durbincs nevű hisztis kurva csak nem eltűnt?:-))) A két tevehajcsár orbán bérenc megint hisztizik:-)))
Egy vakmerő magyar a fejébe vette, hogy megverekszik a ketrecharc királyával
Mit akar ez egy nagy zakót?Meg néztem Gregor ennek a faszinak esélye nincs még akkor sem ha Gregornak mind a két kezét hátra kötik-:)))
Menekült család szállna meg Tolnában – kitört a pánik a faluban
Látom nem csak a Tolna megyei faluban hanem itt is dúl a sötétség-:))) Kedves urak hölgyek tényleg válaszolni kell ennek a két sötét tahó ám? Ez hal fajta mi a fene lehet úgy ír mint egy hisztis kurva de lehet hogy kissé sivatagos aztán ott a másik a Viktor kedvence a pályinkás aki olyan sötét történelemből mint egy néger valaga két fideSS kőbunkó nem kéne hozzájuk szólni inkább csak jókat röhögni rajtuk mert tényleg ostoba fideSS bérencek-:)))
Orbán nagyot szólt be a Nyugatnak Vietnámban
Aszód ha ez a csüngő hasú vietnami malac hogy a közép-európai országok szélesebb kapcsolatot építettek ki mint jó néhány nyugati ország? Szóljon már valaki ennek a kényszerzubbony szölevénynek ,hogy a nyugati országok már akkor keletre nyitottak amikor ő még az apja herezacskókában melegedett! Már elég régen ritka olyan terméket találni amin nem madein China vagy Tajvan stb van írva!
Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Javít mert hülye a telefon és önállósoítja magát: 6 ... eladja a hazáját a ruszkiknak ?
Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Én vissza küldöm amennyiben ezek a kérdések szerepelnek benne: 1 akarja e,hogy Orbán bűnöző Viktor egy lámpavason lógjon ? 2 ön szerint a Fidesz 8 éve alatt embereket családokat baráti kapcsolatokat tettek tönkre 3 akarja e hogy a fideSS tolvaj banda bilincsbe legyen el harcolva? 4 Ön szerint Rogán toni migráncsokat telepített be jó pénzért az országba? 5 A magánnyugdíj pénztár állami tulajdonba vétele az emberek pofátlan kirablàsa volt? 6 Ön szerint a fideSS hazudik uszít eladja a hazáját a tuszkolták? 7 Ön szerint a fideSS 8éve alatt elrabolt több ezer milliárd forintot teljes vagyon elkobzását formájában vissza kéne venni? Na kérem ha majd ezek a kérdések fognak szerepelni akkor majd vissza küldöm de addig darabokra tépve hogy más seggnyaló ondósejtek még véletlenül se tudják felhasználni az újrahasznosító papírok között fog landolunk!! Úgy én beszéltem!
A Jobbik megtalálta a módját, hogy játssza ki a plakáttörvényt
Erre mondják azt hogy ügyes-:))) Csak azt nem értem hogy ez a trükk más pártnak miért nem jutott eszébe? Úgy látom komoly gondok vannak baloldalon ami eléggé elszomorít-:((((
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
@papa.49: Kötél formájában lenne a legjobb:-)) Az a tuti végső megoldás:-))
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
A nyugdíjasok amit kapnak azt úgy hívják hatalmas nagy lófasz! De jó hogy Novemberben leszek nyögdíjas-:)))
Több tízmilliós járgánnyal furikázik Sebestyén Balázs
Tőle nem sajnálom a médiában dolgozik ami köztudottan jól fizet ráadásul a felcsúti Gecit is meri bírálni! Viszont méhszaros löritől arrogáns tonitól és a többi fideSS és ondósejtecskéktől akik köztudomású lopják az adófizetők pénzét igen! Remélem 2018-bán sajnos ha lógni nem is de sittet fognak a szappanért hajol hatni a zuhanyzók ám!Uff én szóltam!
Le ne maradjon, napok múlva itt az újabb világvége
Na és mi van akkor,ha 23 ám nem jön el a világ vége? Na csak azért kérdem mert már volt ilyen nem is egy
Szili Katalin feltalálta a csőben a lyukat!
Tuti hogy ez a kurva szivárogtatta ki az őszödi beszédet most meg a Geci seggét nyalja!
Elvehetik a vakvezető kutyát a látássérült házaspártól
@quadrocopter: Tényleg muszály ezzel a szellemileg vissza maradottak foglalkozni?Ezt a de ölt az élteti,hogy válaszoltak neki!
A Harvey hurrikán hatása elérte Magyarországot is – köze lehet az üzemanyagár növekedéshez
Érdekes a nyersolaj ára nem ment fel drasztikusan,a hazai finomítók át meg nem érinti a hurrikán akkor mi a lópimpoliért emelik a benzin árát 9 Ft-al? Ha értem a birka nép torkán minden szart le lehet tolni!
Fordulat az igazoltatás közben meghalt férfi ügyében
@Horizont: Én arra a jelenetre emlékszem amikor a társai verték Manust mert kiderült,hogy ő ölte meg a szeretőjét és azt visította( ne üssék el a herémet):-)))