babp1982

A Jobbik megtalálta a módját, hogy játssza ki a plakáttörvényt
Erre mondják azt hogy ügyes-:))) Csak azt nem értem hogy ez a trükk más pártnak miért nem jutott eszébe? Úgy látom komoly gondok vannak baloldalon ami eléggé elszomorít-:((((
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
@papa.49: Kötél formájában lenne a legjobb:-)) Az a tuti végső megoldás:-))
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
A nyugdíjasok amit kapnak azt úgy hívják hatalmas nagy lófasz! De jó hogy Novemberben leszek nyögdíjas-:)))
Több tízmilliós járgánnyal furikázik Sebestyén Balázs
Tőle nem sajnálom a médiában dolgozik ami köztudottan jól fizet ráadásul a felcsúti Gecit is meri bírálni! Viszont méhszaros löritől arrogáns tonitól és a többi fideSS és ondósejtecskéktől akik köztudomású lopják az adófizetők pénzét igen! Remélem 2018-bán sajnos ha lógni nem is de sittet fognak a szappanért hajol hatni a zuhanyzók ám!Uff én szóltam!
Le ne maradjon, napok múlva itt az újabb világvége
Na és mi van akkor,ha 23 ám nem jön el a világ vége? Na csak azért kérdem mert már volt ilyen nem is egy
Szili Katalin feltalálta a csőben a lyukat!
Tuti hogy ez a kurva szivárogtatta ki az őszödi beszédet most meg a Geci seggét nyalja!
Elvehetik a vakvezető kutyát a látássérült házaspártól
@quadrocopter: Tényleg muszály ezzel a szellemileg vissza maradottak foglalkozni?Ezt a de ölt az élteti,hogy válaszoltak neki!
A Harvey hurrikán hatása elérte Magyarországot is – köze lehet az üzemanyagár növekedéshez
Érdekes a nyersolaj ára nem ment fel drasztikusan,a hazai finomítók át meg nem érinti a hurrikán akkor mi a lópimpoliért emelik a benzin árát 9 Ft-al? Ha értem a birka nép torkán minden szart le lehet tolni!
Fordulat az igazoltatás közben meghalt férfi ügyében
@Horizont: Én arra a jelenetre emlékszem amikor a társai verték Manust mert kiderült,hogy ő ölte meg a szeretőjét és azt visította( ne üssék el a herémet):-)))
Halász Jánosnak még mindig fáj, hogy Vona nem kért bocsánatot a nyugdíjasoktól
Nem tudom ki ,hogy van vele de ha én ezt a KISZ Halászt meg látom viszketni kezd a tenyéren,úgy de úgy bele tudnék verni a pofáfába egy hatalmasat!
Kényszerpihenőre küldik Pataky Attilát
Te idióta burkoltan azt kérik,hogy ne beszélj hülyeségeket,lehetőleg ne találkozzunk a képzeletében UFÓ-kap és szellemek kel,de te olyan hülye vagy,hogy ezt sem érted ! Ha és ne nyaldossa a csüngő hasú csütörtök segget látványosan sőt ne nyaldossa sehogy,na ez az amire kérnek!
Bayer Zsolt munkássága felér Jókaiéval és Karinthyéval
Na ez aztán a seggnyalas Kerényi elvtárs,a főni hülye akkor te is az leszel,csak vigyázz nehogy túl teljesítse,mert azt nem bírja a Felcsuti szörny!
Németh: Soros hívta össze a következő nemzetbiztonsági ülést, ezért ő nem megy el
Mi van??? Doktor úrak sürgős eset forog fenn gyorsan gyorsan lázas beteg elvtárs van kimúlóban !!! Halkan jegyzem meg azért nem kell sietni a pórnép fontosabb,hátha megszabadulunk tőle:-))
Orbán újabb kétharmadáért buzdítja szavazásra a romániai magyarokat az RMDSZ
Na mindegy ,ha a felcsúti roma győz én megyek,már szóltam a gyerekeknek,ha van meló akármi én már itt sem vagyok! Jobb idegenben mosogatni takarítani bármit csinálni mint itt ezt a birka népet látni az én hátamon többet nem vágnak fáét az biztos! Majd haza jövők látogatóba nyáron télenb meg spanyol,vagy Hawai,esetleg a gyerekekkel Costarikára,mert beleszerettek nekik a téli programjuk COSTARICA,hátha én is beleszeretek:-))))
Megy a harc az MSZP-ben Botka és a párt erős emberei közt
Na bammeg hát itt nem lesz maffia váltás marad a főgeci,meg az ondósejtecskék ez van! Bravó baloldal,bravó ellenzék csak így tovább rohadjatok meg ahol vagytok! Erősen gondolkodok azon,hogy elhúzok a gyerekeim után Angliába,vagy Norvégiába és szarok erre a birka nemzetre amelyiknek többet ér egy nyomorult őrült urhatnámsága mint az önbecsülése! Mi egy megvezethető megalkuvó a történelmünkből tanulni képtelen nemzet vagyunk,és soha nem jutunk ötről a hatra! Lásd a rendszerváltás országai közt vezető szerepet töltöttünk be mára hála a felcsúti putyinszopónak utolsók lettünk mindenki elhúzott mellettünk az elmút 7 évben!
Orbán újabb kétharmadáért buzdítja szavazásra a romániai magyarokat az RMDSZ
Egy Román politikus nő mondta a felcsúti gecit amiért a vő urának állami megrendeléseket adott a parlamentből vinnék el bilincsben ,na de kérem ez m
Magyarország itt ilyen nem fordulhat elő,mert mi vagyunk a birka nép a mi hátunkon fát is vághatnak az sem érdekel minket!
Emily Ratajkowski teljesen meztelenül pózol
Biztos szep,de hogy ez a kep elonytelen testtartasban mutatja az tuti.A cicije igy is jol nez ki:-)))Azert van egy par szaniszno aki van olyan szep mint ez a csajszi pl Stana Katic srb..
Az ellenzéket is megihlette Orbán tusványosi beszéde
@Peller Anikó: ez lemaradt- nemi tudtam,hogy a viz alatt is van dilihaz ahol az ilyen durbincsokat orzik
Tusványos: Tőkés László az antiszemitizmushoz hasonlította a "hungarofóbiát"
Ezennel megtagadom a rokonsagot ezzel a csuhassal,bar az elmult evekben mondtam ezt mar többször!-:)))Tenyleg szegyenlem hogy rokonsagban allok ezzel e tetuvel