babp1982

Erősödött a forint
Mi a franc akkor éljen ,de mihez képestverősödött? Indult 308-ról ment 315-re lett 20-30 ja a 30-hoz képest ki az a marha aki ilyen hülyeségeket írkàl? Az biztos, hogy napi szinten nem követi a tőzsdét, mert akkor tudhatná, hogy s napokban volt 324,5 is ! Baromarcúkám legközelebb akkor firkàlj, ha 315 alatt van na akkor arősödött a forint-:(((
"Magyarországon van Európa egyik legstabilabb kormánya" – Orbán szerint Törökországnak is stabil a kormányzati rendszere
Az az erős felhatalmazású vezető akicsalással szerezte a hatslmát csak úgy mint a török tetű ő plussz még tisztogatással is ! Hány embert csukátott börtönbe öletett meg és még EU tagnak sem akarják török országot felvenni mert egy mocskos diktátor bitorolja a hatalmat! A degenerált fideSS bandának üzenek akik itt szoktak a Jancsi bohócot polirozni, hogy a mai Magyarországot sem vennék fel az EU tagnak az akasztófára való tetves potrohos miatt!
Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
Valaki világosítani fel már ezt a faszorrú ezt asíkagyut ,hogy olyan mint liberàlfasizmus nem létezik ! Persze tudom, hogy ez a pöcs egy degeneràlt fajta de csak megérti ha nem olyan hülye mint aminek mutatja magát , hogy vagy fasiszta valaki vagy liberális! Azért egy kretén fideSS nyaloncba is lehetne annyi műveltség, hogy s kettőt nem mossa össze, mert a két fogalom kizárja egymást. Tűz és víz a kettő igaz hülye gyerek-:))))
Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
Na ez sem lesz már hülyébb-:))) Tájékoztatásul közlöm, hogy 150 évig volt török megszállàs az országban, vagy ez degenerált örül fasz megin azért nyal , hogy s ruszkik utàn megint török uralom legyen?
Bekérette Spanyolország budapesti nagykövetét a külügy a spanyol külügyminiszter kritikája miatt
A spanyolok köszönik szépen de leszarják, hogy mit csöpög a tarajos göte ők akkor is kritizàlják a maffia kormàny ha ezek a mocskok percenként verik a földhöz a seggüket!
Illegális fegyverarzenált foglalt le a TEK
Honnan a rákból tudták, hogy van fegyvere? Valaki jó magyar szopás szerint be vamzerolta-:)))))
Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
A jelentésnek mi köze van a migráncs kérdéshez? Nem Magyarországot bírálták hanem a g...t és tolvaj bandáját!
Orálisan elégítette ki tini diákját egy tanárnő
Ó volt egy pár jó napja a kiscsákónak. Nem is értem a szüleit inkább örülnének, hogy szüztelenítették a srácot-:))
Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói
Èrdekes akkor itt ki fog szűrni? Húha elleptèk az egészségügyet a dolgozók, csak nem megemelték a fizut 800 ezer nettóra?
Orbán Viktor megbízhatatlan labancnak nevezte az osztrák kormányfőt
Az valóban igaz, hogy az osztrákokat labanc oknak nevezték de az pár száz évvel ezelőtt volt azóta nagyot vàltozott a vilàg, de te megmaradtàl egy őskori bunkó kőbaltás ősembernek! Bocsànat tévedtem az ős ember hozzád képest egy művelt magas ikóval rendelkező tőbb diplomás emberfajtánkat volt-:((((
Szijjártó: az ENSZ-főtitkár "szélsőségesen bevándorláspárti", bosszút állt Magyarországon
Úgy látszik nem rlég amit kaptak a pofàjukra akarnak még egy adagot! Magyarorszàg lejáratása a csúcson ezek a mocsadék tetvek nem nyugszanak amíg ki nem utàlnak a zunijjóból!
Sargentini-jelentés – Alapjogokért Központ: kezdjük a fától nem látni az erdőt
Szóval a demokrácia meg sz emberi jogok homàlyos fogalom? Meg s jó durva édeanyàd pixcsájs az te Numbers szökevèny-;(((((
Egy negyedik nő állítja, őt is megerőszakolta az afgán férfi egy kebabozóban
Senki többet harmadszor? Ha jól fizetnek fitymáék szólok az asszonynak, hogy őt is megerőszakolhatná ez a migráncs gyerek mert kéne egy új autó a régi már húsz éves-:)))
Két magyarországi egyetem is tiltakozik, mert viszaélhettek a nevükkel a Sargentini-jelentésben
A matyar idők szerint, na akkor ez egy ordas nagy hazugság már ahogy a matyar idők szerint szokott lenni-:)))
Kovács Zoltán a BBC-nek: "rémisztő hallgatni Sargentini képtelenségeit"
@Commenter: na ez legalàbb olyan értelmes mondat volt mint a degeneràlt durbincs értelmetlen hablatya-:)) Gratula -:)))
Kovács Zoltán a BBC-nek: "rémisztő hallgatni Sargentini képtelenségeit"
@tulipan: ugyan mà ezzel s hülye degenerált nàci seggnyalóval nem érdemes foglalkozni, ahogy megjelenik egy fideSS- ről egy tényszerű cikk ez a debil troll meg a még debilebb durbincs rögtön megjelenik és okádjàk magukból a szar szagú komentjeiket ! Nem érdemes ezekkel a kiskancsókkal foglalkozni beszèljenek csak magukban-:)))
Az első fél évben nem egészen 24 milliárdot buktak a nyugdíj-alapok
Bizony a tőzsde márcsak ilyen egyszer fenn egyszer lenn ! Majd akkor is tessèk óbégatni a mikor ez a most látszólag veszteséges befektetés pozitív lesz, vagy akkor kussolnak nagyot mint amikor kiraboltàk a MANYUPot? Akkor ugyanis a befektetések magas hozamot értek el!
Szijjártó szerint minősített hazugságok gyűjteménye a Sargentini-jelentés
És ki nem szarja le , hogy te mit hazudsz? Jó az ostoba durbincs akinek egy írását nem lehet èrtelmezni mert zagyvaság az egész meg a màsik debil sikagyú issza szavaimat de màs normàlis ember csak röhög a kakastaréjodon-:))))
A Fidesz szerint orosz kémeket Gyurcsány engedett be
Azèrt van jó vastag bőr s pofàjukon, mèg a vègèn kiderül, hogy Gyurcsàny árulta fű alatt s ketelepesési kötvènyeket ès sbból lett milliàrdos-:))) Ez talàn az a debil hal, meg síkagyú heverjànak be lehet adni de normàlis min 50 IQ val - ez nem vonatkozik durbincsra és a màsik szar alakra- rendelkező embernek nem!
Drámai helyzet az ajkai kórházban: az intenzív osztály minden ápolója felmondott
@Hellcat: a hülyéjének hiába írod ez e tetű ostoba fasz ki sem làt Orbán seggèből annyira beleàsta magát-:))))
Segélymegvonást készíthet elő a kormány
@SystemError: igen ha mèg nem vetted volna észre, de van egy jó hírem is a halelefelnèl egy hangyányival több esze van-:)))