cs.n.

A NAV már nyílt diktatúrának megfelelően dolgozik
Nincs NER. Az csak egy lufi. Kivel működnek ezek együtt nemzetileg? Milyen együttműködés, hogy leszarom (ha szerencséje van, különben fejberúgom) azt, aki nem azt harsogja, amit én? A NER egy akkora tré vacak, hogy még fideszéknek is kínos emlegetni, pedig ők dobták be ezt a nagy, finggal feltöltött narancslufit.
Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére
Legyen már egy kis humorérzékünk, nem kell mindent komolyan venni. Tusup nem hülye, ezt inkább poénnak, vagy fricskának szánta.
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
https://twitter.com/polizeimuenchen...
A müncheni rendőrség twitteroldala. Ahol azt is írták: "Bitte haltet euch mit Spekulationen zurück!" Fogjátok vissza a találgatást.
Amikor még keresték, azt írták, középszőke hajú, borotválatlan fickó. Nem sok arabnak és afrikainak van szőke haja, de ez mindegy is, mert biztosan nem migráns volt, Németországban született.
Fidesz: az Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását
Megtaláltam, gondolom a Cecilia Wikström által jegyzett februári jelentéstervezetről van szó, amit azóta többször is módosítottak. Én is módosítok, nem fogom elolvasni az egészet, mert a fideszes rikácsolás ugyan kevés, de 93 oldalnyi doku meg elég sok. Azért belelapozok, aki kíváncsi rá, itt a magyar változat, csak hogy tudjuk, miről megy a kormányzati karatty, mert nem sűrűn kötik az orrunkra a forrást, nehogy már csak úgy tájékozódgasson az ember, elégedjen meg azzal, amit ők mondanak.
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do...
Bekeményített a NAV: feketelistára tette a Google-t és a Facebookot
@Lepényleső: Nem úgy van az, mimagyarok olyan okosak vagyunk, hogy itt még a nemzeti mangalicaszerelő sajtófelvásárló is okosabb, mint Zuckerberg. Saját bevallása szerint. :)
Szinte lehetetlen küldetés: erdőből mentették ki a rendőrök a 71 éves férfit
Nem árt felkészülni ilyesmire, nálam mindig van "túlélőcsomag", ha hosszabb távra indulok. Pumpa, szerszámok, gumiragasztó, fejlámpa, nem sok helyet foglalnak, és nem mindig van rájuk szükség, de ilyen helyzetben milyen jól tudnak jönni. :) De még egy tekercs madzag, vagy ragasztószalag is nagy segítség lehet, volt már, hogy szétment a külső gumi, aztán úgy tekertem le a hátralévő 15 kilométert, hogy bálamadzaggal volt összefogatva. :)
Fidesz: az Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását
Ez nekem kevés. Én inkább elolvasnám azt a jelentést, ha tudnám, melyik az, mi a száma. Több jelentéstervezet is napirenden volt tegnapelőtt, melyikről van itt szó?
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
Annyit már közöltek, hogy egy 33 éves müncheni lakos volt, aki valószínűleg kattant, mert egyéb indítékra utaló jel nincs. Lopások és testi sértés miatt már volt büntetve.
Tíz embert késelt meg egy ámokfutó egy lengyelországi bevásárlóközpontban
@karma1: Lengyelország vajdaságokra van felosztva, ezekből egyik a Kárpátaljai.
Felfüggesztette a tanítást Marton László a molesztálási vád miatt
@karma1: Miért lehetetlen? Olvasd el még egyszer. Az autóban a fickó az ülésre térdelt, meg akarta pusziltatni a csoffadt nudliját. A helyszín tökmindegy, ez bárhol lehetett volna feltűnés nélkül, főleg, ha lesötétített az üveg. Aztán más, kietlenebb helyre mentek, ahol recskázott egyet a haverja. Szvsz. (függetlenül attól, ki kicsoda, stb.) egyáltalán nem elképzelhetetlen a történet
Paul Lendvai: Orbán "führeri demokráciát" épített ki Magyarországon
Számunkra sok újdonság nem lehet benne, de nyilván nem magyar olvasóközönségnek szánta.
A címét remélem, csak iróniának szánta, méghogy Európa erős embere, röhögnöm kell. Még a saját hazájában is csak egy függöny mögé bújó gyáva alak, vitára képtelen senki, aki még egy nyugdíjasklubba is húsz testőrrel megy.
Gyurcsány még mindig hatással van az MSZP-re, jelentette ki a politológus
@kereső: Én szintúgy rákerestem, bár sejtettem, hogy valami hasonló, mert elég ismerős volt a neve. Tipikus közmédiás "szakértő", oda csak fideszközeli intézetekből hívnak szakérteni. Fő (lenne) az objektivitás, ugye, hiszen mindenki fizeti a nyüves közmédiát, nem csak a fideszbuzik.
A kormány szerint Soros György hamarosan belép a magyar választási kampányba
Mi van, Hollikot most nem hétvégére osztották be mantrázni? Amúgy Soros már beszállt a kampányba, te fasz. Ti vettétek bele.
Rétvári: magyar Magyarországot, európai Európát
"Európában tíz vagyhúsz évvel ezelőtt nem is nagyon lehetett beszélni terrorizmusról – legfeljebb Baszkföldön vagy Írországban, ahol nemzetiségi összetűzések voltak"
Például Madrid 2004, London 2005 az smafu volt Bencikének? Többszáz halott, többezer sérült, de terrorizmus az nem volt tíz-húsz éve.
Sok vagy kevés 25 dollár egy Kósa Lajossal eltöltött vacsoráért?
Ha ebben benne van a repjegy ára is, úgy simán megéri. :) De valószínűleg azt pluszban, saját zsebből kéne finanszírozni, mint ahogy Kósának meg valószínűleg nem. De nem kéne őt hallgatni, csak be kell dugni egy fülhallgatót, aztán azon hallgatni valamit. Max. azt hinnék, tolmácsgéppel hallgatod Lala minisztert. :)
Szili Katalin: az EU tegyen különbséget az őshonos és a bevándorolt kisebbségek között
"mindenütt biztosítania kell a nemzeti kisebbségek számára az anyanyelvük használatát a hivatalokban, az orvosi ellátásban és a mindennapi élet során"
Aha. És ezt hogy képzeli el? Csak úgy vázolja már fel pl. a magyarországi kisebbségek kapcsán. Ha teszem azt, mind csak a saját nyelvén akarna tanulni, ügyintézni, stb? Örményül, szlovákul, románul, horvátul, szerbül, pl. De ez csak pár példa, 12 nemzeti kisebbség van Magyarországon. Érdekelne, hogy tartaná ezt kivitelezhetőnek. Szvsz. sehogy, csak mondani akart egy nagyot a tótoknak.
Navracsics Tibor: nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg
"Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza"
Lehet, hogy az kettőtök között, de ez ki a faszt érdekel? Az egész országot ezzel zaklatják, hazudnak, hülyének néznek, mindezt több milliárdnyi közpénzből, ez rohadtul nem fair, a ti szektán belüli huzavonáitok rohadtul hidegen hagynak, hogy ki mit mond oda a másiknak.
Bakondi szerint az embereket érdekli a nemzeti konzultáció
Persze hogy foglalkoztat, mikor genya sok pénzt elszórnak erre az értelmetlen baromságra.
13 éves kislányt molesztált a muszlim iskolavezető Hollandiában
@peterkelemen: Magyar példa, pl. a bicskei gyermekotthon vezetője és nevelője: http://propeller.hu/itthon/3301585-vadat-emel...
Érdekel valakit, hogy milyen vallásúak, vagy hogy egyáltalán vallásosak-e? Szerintem senkit, a bűncselekmény szempontjából irreleváns.
A teljes ellenzék támogatja, hogy munkaszüneti nap legyen december 24-e
Ez huszadrangú kérdés, mint az, hogy legyen-e választójog 16 éves kortól. A kormány komplett hülyének nézi az embereket minden szinten, az viszont nem az. Az ellenzék sose válaszol vissza, minden megszólalásukra jön a kormánypárti kioktatva lebaszás, azt' annyi. Elég, ha az os.mti.hu című viccportált olvasgatjuk. Se cáfolat, se más, ezek szerint maximálisan elfogadják a fideszes reakciókat, hogy elmútnyócév, meg ilyenek? Mi a f.szért nem kérik ki maguknak, miért nincsenek frappáns válaszaik? Ők is abban a hitben vannak, hogy Orbán valami mindenki főnöke, nem pedig mindenki szolgája? Orbán és pártja senkinek nem főnöke, senki nem tartozik behódolással nekik. Már amennyiben még működik itt ez a demokrácia nevű valami.
Kukacot talált a menzás ebédben egy dunakeszi diák
Tészta, hozzáadott cukorral, milyen eljárás ez reformsulikonyhailag? A kukac mellékes, az is attól hízik, baja nem lesz tőle senkinek.:)
Kiss Ramónát hatalmas hímtagjával nevettette meg egy fotós
Az lett volna vicces, ha aszongya: 30 centis a farkam. És akkor a hosszáról még nem is beszéltünk.
Tarlós letiltotta a további nyilatkozatokról a civileket likvidálni szándékozó kollégáját
Földi "háborúvan" Lászlót tanácsadóként alkalmazzák? Én egy újságosbódét se bíznék rá. Na de remélhetőleg jól megfizetik.
Katalán függetlenség: csúszik a várva várt bejelentés
Akkor nem lesegetem, a BBC alkalmazás úgyis küld értesítést, ha van valami fejlemény.