cs.n.

Tőkés László: káros lenne a külhoni magyarság számára, ha a Fidesz-KDNP elveszítené a választást
"abból az alkalomból, hogy tíz éve működik budapesti képviseleti irodája"

Inkább a kampány alkalmából papoltak a papok, most épp egy iroda "szülinapja" volt az ürügy, az is csak hetekkel később jutott eszükbe, mert márc. 7-én nyitották meg, nem 22-én.
Orbán szerint Európa megtelt, ezért "meg kell védeni a határait"
Szerintem lóf.szt volt az a fő téma, de majd kiderül, ha lesz összefoglaló róla (nem MTI meg Orbán-féle természetesen, mert náluk mindig mindenhol ez a fő téma).
Így osztotta ki a közmédiát a Jobbik-szóvivő – a műsorvezető egy kérdést sem tett fel
"a Jobbik szóvivője lehetőséget kapott az M1-től"

De csak azért, mert kötelező, amúgy igyekeznek elsunnyogni a törvényi kötelezettséget, ld. az NVB múlt heti büntetését a köztévének nevezett párttévének. Ez csak annyiban közmédia, hogy közpénzből működik.
Deutsch Tamás minden magyart a digitalizáció nyertesévé akar tenni
@papa.49: Most se nekik köszönhetően járunk előrébb, mint akárhány éve, hanem a piaci cégeknek. Például az infrastruktúrát, amin Tompika beszólogat, kioktat, bunkózik, sem ők hozták létre. Ő csak dumál, fontoskodik, és ilyenkor próbálja elfedni az arrogáns szarjankó mivoltát, miközben lyukat beszél a levegőbe.
Riasztó videót töltött fel Orbán Viktor – Soros elveszi a gazdák pénzét és odaadja a migránsoknak
Nem csak a sorosmigráncsok jönnek, de még a részfaszú bagoly is elvisz mindenkit, ha nem a Fidesz nyer. Ezt miért hagyta ki a komoly tényálladékok közül?
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
Semmi autókázás nem volt most a Sanyával, meg véletlenül útjukba csíkszeredaiak megmentése? Ejnyemár.
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
@Commenter: 17.16-ra: Rohadtul kapkodnak, a kommunikációs gépezet fölött nincs irányítás, csak felpörgették maximum sebességre. Aminek az lesz a következménye, hogy széthullik, mint egy cenrifuga-fordulatszámú körhinta. Csak folytassák is így, hajrá.:)
Muzulmán nők perelnek, mert levetették velük a fejkendőt
„Azt követelni egy muzulmán nőtől, hogy fedje fel az arcát nyilvánosan olyan, mintha egy világi személyt arra köteleznének, hogy vetkőzzön meztelenre idegenek előtt”
Ez úgy hülyeség, ahogy van, a muzulmán nők többsége nem eltakart arccal jár. Különben meg miért tartóztatták le őket, erről nem ír az MTI, meg más sajtótermék se nagyon. Az biztos, hogy nem a fejkendő miatt.
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
@Commenter: "Nem kell hozzá más: hal, víz, só, paprika" Tésztát nem mondott. Csak vörösbort, esetleg. Fentebb linkeltem a coub-os felvételt.
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
@Commenter: https://coub.com/view/16icr...

De ő bajai, és a bajai halászlé hungarikummá válásának egyik fő szószólója, sőt, még a Knorr halászlékocka reklámjába is belekötött később. Szóval nem csak úgy, ecceri emberként hagyta ki a hagymát, hanem nagy "halászlé-szakértőként". :)
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
De hiányzott már ez a Zsigó. Hol volt elnyomulva mostanában, Selmeczi Gabikával járt kommunikációs mítingekre, vagy a halászlé elkészítésének módját tanulmányozta? Mert korábban még azt se tudta, hogy kell bele hagyma. Kapott is érte kajaállamtitkári kinevezést.
A köztévé egymillió forintos bírságot kapott
@Macskaszem: „a közönség érdekét szolgáló szabály lényege nem a személyes megszólalási lehetőség biztosítása, hanem az eltérő véleményeknek a közösség részére való eljuttatása, melyet akár más is bemutathatott az érintett időszakban a műsorszámban bemutatott közéleti ügyekben" https://444.hu/2018/03/17/annyira-tolja-a-fid...

Ez a válaszuk egy része. Azt is írhatták volna, hogy "Na és? Leszarjuk." Mert voltaképpen ugyanazt jelenti, csak bő lére eresztve.
Német konzervatív lap: Hiába a hatalmas tömeg, aggódik a magyar kormány
Hogy mennyire konzervatív a lap, arról pont a cikk szerzője, Boris Kálnoky beszélt egy interjúban a Magyar Nemzetnek:

"A Die Welt egykor konzervatív volt, manapság azonban kifejezetten liberálisként határozza meg magát. Ám nem balliberálisként, hanem polgári liberálisként, amely politikai gondolkodás ma Magyarországon nem létezik."
"Valami jót tessék már mondani az elmúlt 8 évből" – Gulyás Márton a közmédiát parodizálta a Békemeneten
Még a részletekre is figyelt, az esernyő se véletlenül volt olyan színű nála, amilyen, pont egyezett a Migráns1 csatorna lilájával. :)
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
Egy hungarikum sincs köztük, a k.életbe mán. Potyára tartjuk Fazekas minisztert?
A Jobbik nem tárgyal Gyurcsányékkal
Maradok a korábbi álláspontomnál, nem foglalkozom a pártszínekkel egyéniben. Aki esélyes ellenzéki, arra szavazok. Az én körzetemben speciel a jobbikos az, de ha más lenne, akkor meg arra szavaznék. Listán meg arra, amelyik szimpatikus, és be is tud kerülni. Hogy ki kivel egyezkedik visszalépésről, arra teszek. Nem a pártok döntenek, hanem mi, ezt kéne már végre tudomásul venni.
Szakértő: Orbán Viktor kijelölte az utat, amit Magyarországnak hosszú távon képviselnie kell
"Figyelő, a tájékozott polgár hetilapja", így reklámozza az állami média. Régebben sehogy se reklámozták. De mióta megvette Terror Maris, azóta fontos bástyája lett a (félre)tájékoztatásnak.
Exclusive: Hungary premier's friends and family win more and more public business
Orbánék persze nem nyilatkoztak a Reutersnek. Reménytelen helyzetben lévő féknyúz, biztos azért.
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Válaszul Tőkés orbánista főpap is az orra alá fingott egyet:
http://propeller.hu/nagyvilag/3340467-tokes-l...

Így kell européer módon reagálni a békülékeny hangnemre, gratulálok.
Fordulat: Gyurcsány és Karácsony egyezkedni akar a Jobbikkal
Kunhalmi körzetére ez igaz, ott tényleg nincs értelme a jobbikos jelöltre szavazni. De ha általánosan értette, akkor viszont kicsit sántít ez a megállapítás.
„Most hazaküldjük Gyuri bácsit" – Orbán Viktor szerint "a legnagyobb csata még előttünk van" – videó
Gyurcsány, Szél, Karácsony, Vona, ebben a sorrendben voltak ma Kálmán Olga vendégei a hírtévén. Pont ők négyen szerepelnek a kerítésbontós plakáton is Soros körül. Érdekes módon egyikük sem beszélt se kerítésről, se migránsokról, márpedig a nemzeti hibbant szerint mást se akarnak, csak kerítést bontani, meg migráncsokat beengedni.
Zúg az "Orbán Viktor" - elindult a Békemenet, rengeteg ember Budapest utcáin - fotók, videó
Zúg az Orbán Viktor, nekimegy a falnak, nagyot koppan akkor, azután elhallgat.

Ez ilyen verselgetős nap, na.
Fidesz: soha ennyien nem vettek részt Békemeneten
Mik az eddigi adatok Balázska, baszod? Ha már emlegeted. A nyüves erődemonstrációtok ellenére is az a k. nagy helyzet, hogy kisebbségben vagytok. Akárhogy is erőlködtök. A magyar lakosság többsége rühell titeket.
Megérkezett a Békemenet a Parlament elé
http://magyarnarancs.hu/belpol/150_eves_marci...

És itt egy 20 évvel ezelőtti közvetítés, a 150. évfordulóról. Akkor még nem csak Orbánról szólt. Ma meg másról se.
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Ja, és lehet fikázni a románokat, de ott legalább vannak is következményei a dolgoknak, ha valami simli kiderül mondjuk egy kormánytagról. Itt meg mi van? Beleröhögnek a pofánkba, és vagy azt mondják, hogy ez így van jól, vagy azt, hogy Soros György le akarja váltani őket. Vagy mindkettőt egyszerre. Valamennyire követem a román politikát, ott már repült volna Semjén a rénszarvassal együtt a parlamentből, itt meg nyugodtan vigyorogva beint, hogy kapjátok be, legközelebb még Bayert is meghívom.