cs.n.

A britek több mint fele már ellenzi a Brexitet
Nem azért, de a népszavazás előtt is azt mutatták a felmérések, hogy többen vannak ellene, mint mellette.
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
@Shikari: Még Orbánt is? Ő eléggé kötődik Soros nevéhez. Régen Soros-ösztöndíjas volt, meg manapság se nagyon tud meglenni a nevének az emlegetése nélkül.
Késes támadót lőttek meg Hollandiában
@kokopelli: Belenéztem a helyi újságokba korábban. Valami hibbant késsel hadonászott, de nem attól pánikolt be a jónép, hanem a lövöldözéstől, meg a rohanó egyenruhásaktól. Ez ilyen nagyobb a füstje, mint a lángja dolog.
Leslie Mandoki New Yorkba viszi ki magával Charlie-t
Van egy székely-kompatibilis verziója is ám: http://coub.com/view/7u9vt...
@RonaGyuri: Nyújork, nyújork túl közel van, onnan is tud hülye videókat küldözgetni a fészbukjára, amik rögtön autentikus MTI-hírré avanzsálnak.
Kiderült ki lesz Rogán utódja
Ja, aszittem, kapásból a kabinetirodába rakják Rogán helyére. Igazán megérdemelné, a segghülye seggnyaló papagájoknak ez kijár. Elvégre Szijjártóból is minisztert csináltak.
Az Iránytű Intézet szerint Orbán Viktor népszerűsége újra nőtt
Felkészül: Publicus. Holnapra nekik is lesz eredményük valamiről. Az biztos, mert a héten már kétszer is hívtak volna. Csak most nem volt kedvem válaszolgatni.
Szociológus: negyedik éve csökken a szegénység mértéke Magyarországon
És ez olyan szuper adat, hogy 2 és fél millió embert érint a szegénység és a társadalmi kirekesztődés kockázata egy jobban teljesítő erős és büszke országban?
A harcoló miniszterelnök most politikai kézitusáról beszélt
"a közép-európaiak jól harcoltak, a lengyelek, a csehek, a szlovákok a szlovénok és mi is", ezt is mondta.
Európa népei nyírták már egymást épp eleget, minek vizionál ez békeidőben is folyton harcot meg háborút?
Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st
Holĺikkal vitázni? Ennyi erővel Németh Szilárdot is hívhatták volna, ő is csak ugyanazt a szöveget mondja fel. Ja, de ő már volt, ha jól emlékszem, Vadaival "vitázott".
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
@Shikari: Aha, ő támadja a demokráciát. Azt pont a Páva-Hoppál duó támadta. Felhívják mindenki figyelmét, hogy nehogy helyet biztosítsanak egy törvényesen működő alapítvány számára. Ez a demokrácia? Mi lesz a következő, aki mégis kiad egy helyet, magára kell festeni egy "SOROSBÉRENC VAGYOK" feliratot? Vagy hirtelen rászállnak a hatóságok? Megfélemlítés, megbélyegzés, ezek aztán tényleg a demokrácia ismérvei. Elvégre Észak-Koreában is az van, ihajj nagy népi demokrácia.
Lázár Martin Schulz ultimátumát Hitleréhez hasonlította
Most ezen vannak kiakadva, hogy mit akar Schulz? Mit számít? Ő nem adhat ultimátumot senkinek, csak felfújják fideszék.
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
"Megjegyezték, hogy a korábbi képviselői nyilatkozatok következtében másik pécsi ingatlan bérlésére kényszerültek."
Megvolt már a biztos hely, csak a főbérlő hirtelen visszakozott:
http://szabadpecs.hu/metal/item/1391-rendkivu...
Fidesz: az igazi csata most kezdődik
"Nem tárgyal, nem egyeztet, hanem harcol.
Csapataik harcban állnak. Az ő csapataik. Nekünk, magyar polgároknak nincsenek csapataink. Nekünk szeretteink vannak, családunk, barátaink. Mi nem harcolunk, mert békében élünk magunkkal és a világgal. Nem vágyunk háborúzni senkivel, utáljuk az ellenségeskedést, nem keressük a bajt ott, ahol nincs.
Orbán ezúttal is azt teszi, amihez egyedül ért. Nem kormányoz, mert az macerás, helyette uralkodik és csatázik. Harcban áll a világgal, megvédi a magyar embereket az őket bántó idegenszívűektől."
http://fuhu.hu/orban-harca/...
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
Annyi a különbség, hogy eddig a két ünnep közt utalták, nem karácsony előtt. Most így majd még több idő lesz a februáriig.
Az államtitkár asszony is megkapja, meg a miniszterelnök úr is, bizony. Mert mi ilyen menő ország vagyunk, hogy még a milliós fizetésűeket is támogatjuk.
900 kilométer gyorsforgalmi út épül 2022-ig
@simmering73: A menők megoldják helikopterrel, a prolik meg csak zötyögjenek.
900 kilométer gyorsforgalmi út épül 2022-ig
Bezzeg az elmútnyócév, bezzeg még Ausztriának se lesz annyi.
Megszólalt a buszsofőr, aki halálra gázolt egy 37 éves férfit Gyöngyösnél
@papa.49: Gondolom, a 2x2 sávos részen, legalábbis a megfogalmazásból, meg ebből a térképrészletből ( http://www.gyulatelevizio.hu/2017/10/22/gyalo... ) úgy tűnik.
Megszólalt a buszsofőr, aki halálra gázolt egy 37 éves férfit Gyöngyösnél
@papa.49: Múltkor volt erre is egy baleset, sötétben, ködben, láthatósági mellény nélkül gyalogolt valaki az úton: https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek...
Nem csoda, ha nem vették észre. De azt nem értettem, miért az úton ment, mikor van ott bringaút végig, azon nem gázolták volna halálra. Talán stoppolni akart, de ezt már sose tudjuk meg.
Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"
Azt se tudom, minek ilyen miniszterelnök-jelöltséggel görcsölni. Semmi értelme, az csak egy matrica, nem egy titulus. Nem szükséges, nincs ilyen jogszabály, ami előírná, hogy kell valami frontember. Annyi frontember lehet, ahányat akarnak, többet nehezebb letámadni fikakampánnyal.
Nyoma sincs a sertéshús áfája csökkentésének
@Eladott Ország: Így van, lenyomják mással. Élelmiszerek terén azért nem 1-2 százalékos növekedés volt mostanság. Márpedig azt mindenkinek muszáj venni, jövedelmi helyzettől függetlenül. De az inflációs mutatóban meg elenyésző, a módszertanban is jól látszik, mennyire: http://mnb.hu/letoltes/inflacios-alapmutatok-...
Cipőre, lakásfelújításra, meg ilyenekre nem költ minden nap az ember, akkor sem, ha teli van zsével, kaját meg a legcsóróbbnak is venni kell.
Balog Zoltán: Magyarország abban a helyzetben van, hogy segíteni tud
De mikor arról van szó, hogy tehermentesíteni kéne az olasz hatóságokat a menekültkérelmek elbírálásában, akkor meg Magyarország jól beint segítség helyett. Álszent képmutatók.
Belépett a hungarikumok előszobájába a csíksomlyói búcsú
Amúgy is egy hülyeség ez a hungarikumosdi, csak arra való, hogy a földművelésügyi minisztérium eljátszadozzon, mintha valami kurvafontos dologróĺ lenne szó. Hungarikum lett a fröccs, meg a nekeresdi templomtorony keresztjének a csücske, na oszt' akkor mi van, azon kívül, hogy semmi?
Belépett a hungarikumok előszobájába a csíksomlyói búcsú
Lehet címezni akárminek, de hungarikum nem lesz. Például mert Romániában van.
Hiller kikiáltotta a negyedik köztársaságot, Karácsony Gergely Star-Wars idézettel érkezett
"Karácsony Gergely elmesélte, hogy a kisfia minden napra kapott tőle egy ilyen idézetet."
Olyat mint pl.

Luke, én vagyok az apád!

Szegény gyerek, főleg, ha nem Luke a neve.