cs.n.

Tarlós: Akik meggondolták magukat, felmondták a nemzeti egységet
"Egy másik felvetésre, hogy a Momentum Mozgalom tagjainak kapcsolódásait balliberálisnak lehet minősíteni"
Ez nem egészen így volt, hallottam a műsort. Ifj. Tóth barnanyelvdíjas szerkesztő nagyot ment a ma reggeli adásban is, nem csak ebben az interjúban. De maradjunk a Tarlós-félénél. Ifj. Tóth nem csak felvetette, hanem tényként állította az ún. balliberális minekhíjjákot, Tarlós ebbe nem ment bele, maradt az ellenzéki pártok ekézésénél. De mégsem ez volt a legszuperebb a mai Vasárnapi Újságban, még csak nem is ifj. Tóth interjúja Rétvárival a keresztényüldözésről, vagy Schmidt Maris és csipet-csapata véleménye a "trumpizmusról". Benne voltak a NAGY ŐK a műsorban, szintén ifj. Tóth mikrofonja előtt. Öt éves a Békemenet! Erről lelkendeztek Bayer, Bencsik, Fricz, Csizmadia, Stefka. Na ez már igazán sok volt, még ehhez a fidesszopó (nem mellesleg: "független" közmédiás) műsorhoz képest is. Alacsony vérnyomásúaknak ajánlom a meghallgatását.
Pápai Joci mehet az Eurovízióra
Nekem mindegy, egy évben egyszer nézek ilyen énekelgetős sóműsort. A magyar produkció annak is csak egy kis része, amiatt nem nézném. Ahogy az sem érdekel, hogy Gundel Takács helyett ki lesz a magyar kommentátor, mert kommentár nélküli hangsávval szoktam nézni.
Új egyetemi szakképzéstől félti a KDNP a nemzetet
Bezzeg a teológia, az már olyan hasznos tudomány, hogy mást se kéne tanítani.
Ködre és ónos esőre kell számítani pénteken
Macskaköves-térköves-díszköves burkolaton meg fokozottan kell figyelni, mert hiába néz ki jól, már egy kis szitálástól is úgy csúszik, mint a takony.
Elengedheti a Fidesz a budapesti olimpia ötletét
A bátor szabadságharcos lázadók pártja inkább elsomfordál farokbehúzva, mint az a bizonyos gyáva kutya. Remélem, függöny is van a közelben, ami mögé elbújhat.
Egyre reménytelenebb álom a saját lakás a fiataloknak
Mi a baj az albérlettel? Hogy nem az övék? A saját lakás se az övék, amíg évtizedekig törlesztenek érte a banknak.
A külföldön élő magyaroknál ugrásszerűen nő a gyerekszám
„A fogyás akkor is fogyás, ha vannak kedvező jelek” – mondta Orbán Viktor, és „ezen a döntő fronton még nincsen áttörés”.
Érdekes, egy pár évvel ezelőtti évértékelőjén még azt mondta:
"2012-ben 90.300 gyermek jött világra; 2.251-gyel több, mint egy évvel korábban. Ezt betudhatnánk a szocialisták által eltörölt, s általunk visszaállított gyerek- és családvédelmi intézkedésnek vagy az új családi adórendszerünknek is. De ha csak ennyit látnánk, könnyen beleragadhatnánk a földszagú politikai küzdelmek világába, pedig lehet, hogy itt most valami fontosabb dologról van szó. Szeretném hinni, hogy nemcsak néhány, egyébként figyelemre méltó kormányzati intézkedés áll a jó hír hátterében. A kisbabáknak kedvük támadt megszületni."
Hová lett a 4 évvel ezelőtti, álszerénységgel előadott hurráoptimizmus és önvállveregetés?
Részeg férfi tépte szét a Momentum aláírásgyűjtő ívét
Nem halad a korral. 21. századi részeg nem papíron kurvaanyázik, hanem netes fórumokon.
Hogy ne használja senki, negyedóránként 1000 forint a parkolás a szolnoki kórházban
"napjában összesen kétszer (6:25-kor és 7:05-kor) közlekedő járattal lehet átszállás nélkül eljutni a kórházhoz"
Van onnan több is. Mikor tavaly látogatni mentem oda, átnéztem az egész helyi menetrendet, biztos nem csak kettő volt a buszállomásról. Már ami pont onnan indul, abból sem. Amire meg nem pont ott, hanem kicsivel arrébb lehet felszállni, abból meg jóval több van. Pl. aki vonattal megy, annak sem csak az jó, ami pont a vasútállomás elől indul, hanem a Jubileum téri megálló is. Ugyanis a vasútállomás is azon a téren van, csak a másik oldalán.
Rosszabb minőségű élelmiszert hoznak a multik hozzánk, mint Nyugat-Európába
Kapásból mindenki a boltokra gondol. Ők nem gyártják és forgalmazzák a terméket, hanem eladják. Még a sajátmárkásakat sem ők gyártják, hanem más gyártó termékét forgalmazzák saját márkanéven. Azt is érdemes megnézni, mikről van szó. Nem alapvető élelmiszereket említenek példaként, hanem zacskós levest, spagettialapot, kólát, meg ilyeneket. Nagyobb ennek a füstje, mint a lángja.
Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra
Mindig van erre elbasznivaló pénz. Jelentősége annyi sincs, mint a hóember lábának, de legalább tudnak egy ideig ripacskodni vele.
Rosszabb árut visznek a szlovák boltokba a multik, mint Ausztriába
Örök probléma. És nevetséges is. De legalább a szlovákoknak is megvan a maguk hungarikumügyi minisztere, aki harcol a sajátmárkás termékek ellen. Mert hát ugye a magyar ákác az magyar ákác, a szlovák teszkós tej se a magyar teszkós tej. Osztrákiában meg már csak lila tehénből fejt milkásat kapni, sanyarú sors ez, hogy így kib.nak velünk ezek a nyugati imprealisták.
Lázár szerint ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
És most komolyan, ez kit érdekel? Hogy Lázár lenyom egy stand-upot a földijeinek? Ja, heinekent meg ne igyunk. Holnapután meg kormányinfó, remélhetőleg addigra visszaér Bp-re. Jujj, de izgi.
Biciklisbarát KRESZ-módosítást sürget a Kerékpárosklub
@dr. prédikátor: Van ilyen is, olyan is. Nyilván te már találkoztál az ország többezer településének többmillió kerékpárosával. Mind majom, mi? Én ma reggel hazatekertem az éjszakás műszakból, nem ártottam vele senkinek, nem akadályoztam senkit a közlekedésben. Mint ahogy az a többezer másik majom sem, akik akkor indultak dolgozni, iskolába, boltba, akárhová kerékpárral. Persze ez nem olyan tré város közlekedés szempontjából, mint Miskolc, vagy Budapest. Itt létezik némi közlekedési kultúra is, ami nem pusztán a szabályokon múlik. De úgy látom, a bringás nevű kommentelő úgy felkúrta már mindenki agyát itt, hogy magamat is el kell könyvelnem balfasz majomnak, akármilyen körültekintően is közlekedem. Ne válaszolj, mert még lekopik a felkiáltójel a billentyűdről. Jóccakát, megyek aludni.
Biciklisbarát KRESZ-módosítást sürget a Kerékpárosklub
@dr. prédikátor: Meg a balfasz autósokat, meg a balfasz gyalogosokat is. Mindegyik csoportban van balfasz, nem kell általánosítani.
Balog távozását követelték a Parlament előtt tüntetők
Balog papot maga a Fényességes Atyaúristen nevezte ki, aki Orbán Viktor személyében testesült meg az Úr harmadik évezredjének elején. Ennélfogva ne várjatok változást, gyaur tanító népség.
Puszi: Rétvári Bencike
Kormánypárti ötlethiány - már megint Soros
Hollik István szokásos hétvégi sajtótájékoztatójáról olvashattunk ismét, aminek közvetítési jogait érthetetlen okokból még mindig nem a Comedy Central birtokolja.
Hiába az áfacsökkentés, nem mindenki fizet kevesebbet az internetért
Csökkent a tej áfája is. Mégis drágább a boltokban, mint tavaly. Mert csak a friss tej áfájára vonatkozik, tehenet meg nem sok boltban tartanak. A fogyasztók nem nagyon vesznek észre árcsökkenést, ahogy @cikicakk55: is írta fentebb.
Ma van a Nutella világnapja, de inkább felejtsük el egész évre
Mire nem mondták még, hogy rákkeltő? Még a szódavízre is. Vagy a pirítós kenyérre. Aki nem akar rákkeltő anyagokkal találkozni, az ne egyen, ne igyon semmit, ne vegyen levegőt, de jobban teszi, ha meg sem születik. Akkor tutira nem fog a rákkeltő rákfenékkel találkozni.
Eddig tartott a szép idő, holnap újra támad a tél
Ennyi alapján nem tűnik vészesnek, volt már extrémebb időjárás is ezen a télen.
Vicces kamuinterjú miatt indított pert Kövér László
Perelje a Rádiókabarét is, mert a tegnapi adásban volt valami olyan, hogy a bajuszát elküldte Donald Trumpnak, aki parókának nézte, és befestette sárgára. Helyreigazítást kell kérni jogi úton, hogy valójában ez sem történt meg.
Durván megaláztak szülés közben egy roma kismamát a miskolci kórházban
Ha Apu csúsztatott volna egy-két zsebbe egy-két pénzes borítékot, mindjárt kedvesebbek lettek volna.
Vicces kamuinterjú miatt indított pert Kövér László
"A cikk címéből és leadjéből a hekkeléses utalás miatt egyértelműen kiderül, hogy ez csak vicc."
A szerző nevéből is, Föld S. Péter írta.
Trump: Nevetséges az ítélet, felül fogják vizsgálni
Nevetséges, ahogy óránként hisztizik a twitteren. Azt az "úgynevezett bírót" pedig az úgynevezett USA úgynevezett elnöke nevezte ki. Nem a demokrata Obama, hanem a republikánus Bush.
Vasárnapra meglesz a 100 ezer aláírás a Momentum szerint
@verőce21: Azért ne hasonlítsd össze a kettőt, Kormány Viktorék tavalyi népszavazásához egészen pontosan 0 db aláírást kellett összegyűjteni. Ők úgy döntöttek, oszt' heló. Már mehetett is, nem nagyon akadékoskodott se az NVB, se az ún. Kúria.
Kezdéskor elakadt az exfideszes Gál Roland és társai büntetőpere
Biztos az volt a gond vele, hogy DVD. Ez már a 21. század második évtizedének végefele, nem dévédézünk. Írják át a 17 lemezt vagy kétezerötszáz floppy disc-re, úgy már biztos mehet majd.