cs.n.

Mehetnek a kukába a bankkártyák
A cím kissé túlzás, mert emiatt nyilván senki sem dobja ki a kártyáját, miután berögzítette az adatait. Akkor cseszhetné az ATM-es készpénzfelvételt is.
Olimpia rég nincs, de a szervező cég még súlyos százmilliókba kerül
A jó doktor Schmittnek ugye nem volt képe még ezért is pénzt elfogadni az eddigi járandóságain felül? Bár simán kinézem belőle, hogy volt.
Mindenki örülhet, Szijjártó szerint rendkívül előnyös Magyarországnak az együttműködés Angolával
"This is a country laden with oil, diamonds, Porsche-driving millionaires and toddlers starving to death. New Unicef figures show this well-off but corrupt African nation is ranked No. 1 in the world in the rate at which children die before the age of five." NYT, 2015.
Van olaj, gyémánt, porschéval furikázó milliomosok, korrupció, mindeközben kisgyerekek halnak éhen. Angola világelső az 5 év alatti gyermekhalandóságban.
(ezerből 254, vagyis a gyerekek negyede meghal 5 éves kora előtt)
Szóval egyik oldalon ott a pénz, a csillogás, a másik oldalon meg a hatalmas nyomor, amiről Szijjártó nem vesz tudomást, mikor olyat mond, hogy "az ország gazdasági fejlettsége miatt nem indulnak Európába bevándorlók"
Lófaszt, Petike. Nem azért nem indulnak.
A magyarok több mint fele nyaralni megy a nyáron
Másik cikk: "A magyarok fele nem nyaral idén"
De nem is ez az érdekes, meg az sem, hogy egy kormány által létrehozott szervezet vezetője tolja a kötelező propagandát a szipiszupi gazdaságról. Én inkább azt néztem meg, mi alapján hivatkoznak 2012-es eredményre, mikor ez az "MTÜ" nevű izé csak tavaly óta létezik. A KSH-nak volt egy ilyen kérdése 2012-ben, de abban szerepelt az is, hogy "legalább egy hétre". Itt nincs ilyenről szó, csak utazásról. A vonatkozó rész:
"2012 márciusában a megkérdezett háztartásokban élők több mint kétharmada (6579 ezer fő) nyilatkozott úgy, hogy pénzhiány miatt nem tud elmenni nyaralni évente egyszer, legalább egy hétre"
Londoni merénylet: a támadó azt kiabálta, hogy muszlimokat akar ölni
@Pálinkás Pál: Csak tegnap náciztak le? Az előző londoni merényletnél pl. azt írtad, hogy "Ártatlan emberek védelmében az összes muszlim férget kipaterolni,vagy ahol meglátják őket,tarkón lőni!!!"
Mindet, baszod. Még az ártatlant is, csak úgy vallási alapon. Vagy deportálni, vagy agyonlőni. És még csodálkozol, ha lenáciznak.
Amatőr hiba, avagy ezért ne... -
Előfordul az ilyesmi. :) Én egyszer szénsavas ásványvízzel jártam így, bent felejtettem a hűtőszekrény fagyasztójában, aztán akkorát durrant az éjszaka közepén, hogy még az ajtaját is sarkig kivágta.
Szabó Zsófi anyját zavarta, hogy veje roma származású
Inkább annak örüljön, hogy nem a herevasaltató pojácához ment hozzá. :)
Mesés vakációt ígér a Kiwi TV
"A nyári időszakban ráadásul közel egy hónapig, július 3. és 30. közt kódolatlanul érhető el a Kiwi TV műsora minden MinDig TV néző számára"
Ha meg nincs semmilyen előfizetésetek, kedves gyerekek, akkor addig nézzétek a nagyival Andy bácsi másik román tévéjét, az Izaurát, mert az mindig kódolatlan. Néha átkapcsolhattok a Tényekre is, mert ott mindig nagyon izgi dolgok vannak, de csak kormányzati hirdetés után szabad.
Végre megéltük ezt is! Sarka Kata beszólt Hajdú Péter barátnőjének
Azt érnénk már meg egyszer, hogy vagy egy teljes hétig nem kéne belefutni róluk szóló "hírekbe" még egy cím erejéig sem.
Leszbikus politikust jelöltek miniszterelnöknek Szerbiában
"Elmondtam neki, hogy az egyetlen dolog, ami érdekel, az a munka, amit el tud végezni."
Ez a lényeg, hogy milyen a szexuális irányultsága, irreleváns. Mit számít, ha nem törvénybe ütköző?
"a közbeszédben elhangzott találgatások szerint az új kormányfő csak báb lesz Aleksandar Vucic kezében"
Nálunk pont fordítva van, az elnök a kormányfő bábja.
Elindítja az EU Magyarország ellen a kötelezettségszegési eljárást
Nem egészen egy hónappal ezelőtti közlemény:
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-13...
Ezek után nincs ebben semmi meglepő. Persze az átlaghülyék nem olvasnak ilyet, fingjuk sincs az egészről, pontosabban csak az van. Meg véleményük, ami pont megegyezik azzal, amit az állampárt fennhangon kommunikál. Igaz is, minek tisztában lenni a konkrétumokkal, Blikket kell olvasni, meg fideszközleményeket, az egyszerűbb. Azt se kell tudni, mi a különbség a Bizottság és a Tanács, vagy az áthelyezés és az áttelepítés között, majd Kósa, Szijjártó és pajtásaik úgyis megmondják a tutit naponta többször is.
Schulz befenyítette Orbánt, a kormányszóvívő visszaüzent neki, hogy foglalkozzon a saját problémáival
Akkor rajta, tanácsoljátok Martin Schulznak, ne a magyar sajtóban nagylegénykedjetek. Különben meg mit pofáztok bele, csak ti kampányolhattok azzal, amivel akartok?
28 évig vaknak tettette magát, hogy ne kelljen beszélgetnie
@karma1: Ezt olvasd el inkább:
https://www.buzzfeed.com/ishmaeldaro/spanish-...
Ebből már 100%-ig kiderül, hogy kamu. Meg az is, hogy aki a képen van, az nem egy spanyol nő, hanem Vix Lowthion, aki Wight-sziget zöldpárti jelöltje volt a brit parlamenti választásra, és ő is eléggé melepődött ezen. :)
28 évig vaknak tettette magát, hogy ne kelljen beszélgetnie
Azt is írja a végén az OddityCentral, hogy eléggé kamugyanús a történet.
Végzetesen zsugorodik a magyar katolikus egyház
Nahát, Gyurcsány idején több volt a pap, mint most, a nagyonkeresztények regnálása alatt?
Nézőpont Intézet: a felnőtt lakosság 43 százaléka Orbánra szavazna
Orbánt nem lehet miniszterelnöknek választani, csak ha a Fideszre szavaz valaki. Arra pedig még a fideszközeli intézetek legmerészebb eredményei szerint se szavaznának ennyien. Akkor ez így hogy jön össze?
Rétvári : minél több étterembe akar cigányzenét a kormány
Mint a Horthy-korszak filmjeiben? Oszt' miből gondolja Rétvári, erre olyan nagy igény lenne a 21. században?
Kikapott Andorrától a magyar labdarúgó-válogatott
Pár percre belenéztem. Nem volt egy tömött stadion, még azok a kis lelátók se voltak félig sem. Nem hülyék azok, hogy gigantikus stadionokat építgessenek, mert minek, kinek? Ők nem focialista köztársaság, mégis tudtak nyerni az amatőr csapatukkal a jól fizetett magyar profik ellen. Nem örülök ennek, meg nem örvendezek rajta, ez csak szimpla tényálladék.
Áder: nincs itt a világvége
-Csá Jani, Viki vagyok. Nem érek rá reggel a szokásos sorosozós, migráncsozós pénteki igehirdetésemre a kosúton, megye hármas meccsre készülök Izland-alsóra. Ugorj már be helyettem tesa, aztán nyomassad azt a klímás cuccot, azt vágod. A Trámpot ne nagyon húzzad le, a második szívszerelmem Putyin után, tudod.
-Oké, főnököm, meglesz.
Lázár: a terror és a bevándorlás elválaszthatatlan
"Magyarország szerint nem megszervezni, hanem megállítani kell a migrációt"
Nem ennek az országnak a kormánya bizniszelt letelepedési kötvényekkel? Szervezett migráció. Migránsbiznisz.
Kövér szerint Sanghaj lehet Magyarország kínai kapuja
"Az Országgyűlés küldöttsége Sanghajból Hongkongba és Makaóra utazik."
Remélem, azokról hosszabb cikk is lesz, esetleg könyvet is megjelentethetne róla az MTI. Ez túl rövid volt, úgy olvastam volna még. :)
Kirúgott FBI-vezető: Trump egy nyomozást megpróbált leállíttatni
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/reg_ne...
Ez még azelőtti, hogy kiszivárgott volna Comey vallomása, érdemes elolvasni. Az usákoknál még éjjel van, de lesz ez nem kis botrány, ha felkél a Nap.
Trump számára néhány sablon, amivel le tudja magáról rázni az egészet:
-Comey Soros György kottájából játszik.
-Comey-t lefizette Soros György és Gyurcsány Ferenc, hogy illegális migránsokkal árasszák el az országot.
-Comey egekbe emelte a gázárat, és elvette a 13. havi nyugdíjat.
-Comey-t megvásárolta Simicska Lajos.
Kiválasztották a tervezett Mars-utazás űrhajósait
Bocs, de ez így hülyeség. Bemutatott 12 új űrhajóst a NASA, ez a hír. Nem az, hogy na, megvan a marsi csapat. Hogy konkrétan kik mennek majd a Marsra a '30-as években (legalábbis akkorra tervezik jelenleg), azt a franc se tudja. Lehet, hogy az újonnan felvettek közül is mennek, de nem kimondottan marsutazásra jelentkeztek, és nem kimondottan arra vették fel őket. Megkapják a kiképzést, ami által alkalmasak lehetnek rá, mint ahogy nyilván az utánuk következők is meg fogják kapni. Ez nem olyan, mint pl. a Mars One projekt-féle marsutazó-castingolás.
Gyártson egy kattintással Fidesz-sajtóközleményt!
"Feltűnt önnek, hogy a Fidesz mostanában minden kicsit is érzékeny témára vagy kifogásra ugyanazokkal a panelekkel reagál?"
Feltűnt, de nem mostanában. Régóta így tolják.