cs.n.

A Momentum nemet mondott az Együtt-tel való együttműködésre
Megint ott tartunk, mint 4 éve. Tökmindegy, hova ikszelek a szavazólapon, marad Orbán örökös pártfőnök-miniszterelnök, Wartburgos Ragya örök belügyér, stb. Esetleg gazdasági téren várható változás, mikor a Misit leváltja a felcsúti bógármezsder, kis hazánk legnagyobb gazdasági zsenije. Ezt akarja minden ellenzéki párt, nagyon úgy tűnik. Ennyi erővel a Fidesz mellett kampányolhatnának.
Juhász Péter választási víziója: Együtt-LMP-Párbeszéd-Momentum-MKKP
@Eladott Ország: Jó ez így nekik, mind csak duma terén akarja leváltani a Fideszt. Tettek terén nem. Vannak a nagy szavak, meg van a fintorgás. A nagy szavakban egyetértés van, egyik sem akarja a fideszes fingorkánt, a tettek terén meg csak a saját kis pukijukkal szállnak szembe vele, mert hát másét szagolni nem akarják az ellentámadásban. Abból meg úgy nem nagy ellenszél lesz. Itt van pl. ez a (egyébként egész jó) szösszenet Hadházy Ákostól:
http://hvg.hu/itthon/20170106_hadhazy_alzheim...
Ez volt a duma része. Nem sokkal később bejelentették, hogy nem közösködnek senkivel, önállóan indulnak. Ez meg a tett része. A Fidesz meg csak röhög, de azért pörgetik minden ellenzéki szereplő ellen a lejáratókampányt, biztos, ami biztos.
Mindenki megnyugodhat, megegyezett a Csíki Sör és a Heineken
Nem érdekel, tőlem a világ végéig is pereskedhettek volna. Ami megnyugtató, hogy remélhetőleg nem ez fog folyni a csapból is. Mármint nem a sör, hanem az erről szóló, egyre agyamentebb hülyeségek. A "manufaktúra" meg igazán köszönetet mondhat a Heinekennek, mert a védjegyvita nagyobb reklám volt nekik, mint százezer óriásplakát. A sörük nem érdekel, betétdíjjal együtt majdnem 400 forint, annyiért már lehetne kicseszettül kurvajó. Egyszer megkóstoltam, nem tűnt annak. A manufaktúrát meg azért raktam idézőjelbe, mert hülyeség úgy csinálni, mintha az lenne. Kézműves, az. Csak az ára szerint. Kis kézműves manufaktúrák azok pont olyanok, hogy több ország ezernyi boltjába szállítják a terméküket raklapszámra. Hát persze. :)
Figyelmeztetést kaptak a plakátügyről nyilatkozó történészek
Terror Marcsánál szélesebb látókörű történész nem lehet e honban, mint ahogy Matolcsy Rómeónál szélesebb látókörű közgazdasági főguru sem. Tekintetük kereszttüze Orbán Viktorra fókuszál, semmi más nem lényeges a szakmaiság eme zászlóvivő guruinak, az elfogulatlanság non plus ultráinak.
Nyilvánosságra hozták a londoni merénylő nevét
@Peller Anikó: Egy kamu forrást felkapott a sajtó, sehol nem írták, hogy megerősített hír. Ha rákattintasz a linkelt Origo cikkre, abban pedig a La Stampa vagy az Independent cikkére, azokból kiderül, hogy Abu Izzadós Trevorral lyukra futottak, persze a forrás is mentegetőzik az ő forrása miatt. :)
A vasárnapi lehet az utolsó óraátállítás
Én nem bánnám, de úgyse lesz ebből semmi. Közösen kéne abbahagyni ezt az idejétmúlt dolgot, nem úgy, hogy egyedüliként ugrunk ki belőle. A ruszkik megtették, de ők nem ilyen kis ország, aminek bármely pontjától párszáz kilométerre több ország is van, ahol maradnak az átállítgatásnál.
Lázár nem bírja az alkoholt, de a Csíki Sört megkóstolja
"A sör nem alkohol", úgyhogy toljad befele ezerrel, ne sértsd meg a haverokat.
A Puskás-mezen jó a vörös csillag, a Heinekenen rossz
@Aki Én: Igaz, bár ez a belépő kamu, az Örülünk, Vincent? blog photoshopolta pár éve.
Ausztria ezer eurót fizet az első hazautazó migránsoknak
@Peller Anikó: Akik önként mentek, azoknak fizettek. Repjegy plusz 300 euró, gyerekenként plusz száz. De nem milliókról volt szó akkor sem, ahogy most sem az osztrákoknál.
Ausztria ezer eurót fizet az első hazautazó migránsoknak
@Peller Anikó: Ilyen volt már korábban is, nem újkeletű dolog ez. Például mikor a franciák küldözgették vissza a román cigányokat, akkor is pluszpénzt kaptak, akik önként mentek.
Ausztria ezer eurót fizet az első hazautazó migránsoknak
@Peller Anikó: Ugyan már, egymillió € aprópénz. Még a magyar államkasszának is, az osztráknak meg pláne.
Széjjelsimogatták Orbánt Salgótarjánban – videó
@szép új világ: "A miniszterek elnöke valamire felmászott – talán székre, de csak remélni tudom, hogy nem ereszkedett senki négykézlábra a kedvéért – természetesen nyakkendő nélkül, kigombolt ingben. Prolik közé így kell menni, akkor közülük valónak érzik."
https://kolozsvaros.com/2017/03/21/miert-rett...
Heineken: Felkészül az óceán
Huhh, legalább a Spongyabob maradhat, mert abban nem vörös az ötágú tengeri csillag.
Shaquille O'Neal szerint is lapos a Föld
Amúgy egy laposföld-hívő elmagyarázhatná azt, hogy miért van ott a horizont, ahol? Miért lehet egy magasabb helyről messzebbre látni, mint egy alacsonyabbról? Miért volt árbockosár a régi hajókon, mikor egy lapos bolygón ugyanolyan messzire el lehetne látni a fedélzetről is?
Olyanok ezek is, mint nálunk Hujber. Vagy Pataky. Vagy Széles.
Kézigránátokkal gyilkolnak az iszlamista migránsbandák a svéd nagyvárosban
@karma1: Mióta a kormány valagából lóg ki, igénytelen lett ez ez origo. Most előszedtek egy 2 hónappal ezelőtt cikket, amiben a rendőrfőnök a lakosság segítségét kérte, majd beleraktak egy csomó dolgot, amiről szó sem volt benne. Arra sem veszik a fáradságot, hogy forrást linkeljenek, előkapnak egy januári cikket, hozzácsapnak ezt-azt, mintha benne lett volna, aztán kész a napi migráncsos dzsihádista hír.
Shaquille O'Neal szerint is lapos a Föld
"Nem vicc: egyre többen hisznek abban, hogy a Föld lapos"
Ez valami új dili az amerikai labdajátékosok körében? Hát akkor rajta, bizonyítsák be, ez nem hit kérdése.
A Fidesz „jogvédői” lazán kilépnének az emberi jogok európai egyezményéből
Nézőpont, Századvég, Alapjogokért Központ, miért nem vonják össze ezeket mondjuk Fideszseggnyaló Intézet néven? Úgyis szeretnek központosítani.
Norvégia a világ legboldogabb országa, Magyarország a 75.
Csehország: 23.
Szlovákia: 40.
Lengyelország: 46.
Magyarország: 75.
Ez pedig a V4-ek sorrendje a listán, igazán szép eredmény, hiszen csak 29 helyezéssel vagyunk sereghajtók. Nem 30, 35, csak 29. Ez ám a valami! :)
Internetes adatlopás veszélyére figyelmeztetett az OTP
Minden évben van ilyen, nem most kezdődött. Itt van pl. egy 10 évvel ezelőtti cikk:
http://www.ugyvezeto.hu/cikk/36105/vigyazat-m...
Ugyanaz volt már akkor is, kamu OTP oldalra vezető email. És még mindig vannak, akik bedőlnek ennek? Mert ha nem lenne hasznuk belőle, akkor miért csinálnák újra és újra azok a mindenkori "ismeretlenek"?
Emberméretű albán kakason álmélkodik a fél világ
Az albán kecskepásztor kecskéi is megvesztek, ezért tyúkokat hágott, ez a kakas az egyik fia. A többi csak kamu. :)
Lázár megint nekiment a Heinekennek
"indítványuk elsősorban azoknak az emberi méltóságát védi"
Ha erről lenne szó, akkor miért nem indítványozták már korábban? Elsősorban a Heinekent akarják megfingatni nemzeti érdekre hivatkozva, a többi csak duma. Színjáték, gumicsont, mint a rezsicsökkentés, Brüsszel elleni háborúzás, stb.
Még nagyobb hangsúlyt fektet a gyerekek nevelésére a kormány
A kosútrádióban is haknizott ma reggel, ott is elmondta ugyanezt a blablát, nem érdekes. Utána viszont a műsorvezető feldobta a vöröscsillagos témát (persze, hogy a Heineken kapcsán, bár egyszer sem mondták ki a nevét), mert a sörcímke rettentően sérti sokak érzékenységét.
Rétvári, mennyire életszerű az, hogy ha valaki meglát egy Heinekent a polcon, akkor egyből a gulág jut eszébe, meg a málenkij robot, aztán könnyek között kicsikarja magát?
Pintér szerint egyre szűkül a bűnözők mozgástere
https://kolozsvaros.com/2017/03/18/mi-van-akk...
"Mi van akkor, ha egy pánikban fogant megelőző lépést látunk a nagyon nehezen hihető mesével és azzal a fenntartással – ez mindegyik cikkben megtalálható -, hogy nem csak Pintérről, hanem akár még magáról a miniszterek elnökéről is készültek ilyen hamisított dokumentumok? Mi van, ha egyszerű prevencióról van szó? Hogy a kedves olvasó-szavazó már felkészülten kapja majd az arcába a nyilvánosságra kerülő anyagot és nagyon pontosan tisztában legyen vele: ez csak hazugság, megírta a sajtó?"
vö.
http://b1.blog.hu/2017/03/18/simicska_a_valas...
"Eszerint a választásokhoz közeledve Orbán Viktorra nézve súlyosan kompromittáló „karaktergyilkos dokumentumokat” hoznának nyilvánosságra, aminek következtében megrendül a Fidesz eddig töretlen népszerűsége."