cs.n.

Kis híján két évest gázolt a férfi – majdnem meglincselték
Nem kis híján, és azt honnan tudni, hogy férfi volt? Egy szóval sem említették.
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
@nevemnick: Hát tömegek, és ősszel.
http://www.hirado.hu/2017/08/06/bakondi-nemcs...
Német titkosszolgálatra hivatkozik, ami olyan titkos, hogy ő sem tudja, honnan van az infó.
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
"kedden a közmédiának"
Meg szerdán is. Behívták a kosútrádióba, elmondta ugyanazt.
A hülye magyarok nem bírják felfogni, hogy nem vásárolhatnak a Tescoban?
A kormány meg ne turkáljon a tányéromban. Én se turkálok az övékében, pedig én is fizetem a belevalót, holott (velük ellentétben) az én tányéromba egy mákszemnyi étel sem kerül közpénzből.
Vonattal ütközött egy személyautó Budapesten
Amint az már a címből is sejthető, nem a vonat húzta a rövidebbet. A harmónika-állagúra tört autó sofőrje meg örülhet, hogy könnyű sérülésekkel megúszta. Kivéve, ha öngyilkos akart lenni. Bár akkor meg nem ugrott volna ki az autóból, mert tutira nem benne volt az ütközéskor, különben halott lenne.
Célba talált Mónus József az Egri vár egyik bástyájáról
@karma1: Azt senki nem vonta kétségbe, hogy célba fog találni. Pont azt mondák az íjászok is, hogy nem nagy kunszt. De ez a videó róla elég beteg. Vagy inkább röhejes. Vagy mindkettő. Kicsit lemaradtam a nemzeti harmincvalahány fokban is szőrmesipkát hordó országvédő íjászcsávó ordibálásáról, meg önmaga ünnepeltetéséről, mentségemre szóljon, hogy melóztam, így csak most jutott eszembe rákeresni, hogyan zajlott a jeles esemény.
A nap sztorija: Magyarország leghülyébb bolti eladójával találkozott Náray Tamás
Ő meg egy pár cipőt vett, személyesen, még csak nem is rendelte. Nem egy 50 alkatrészes összeszerelhető akármit, amiről csak otthon derül ki, ha valami bibi van vele. Lehetne őt is hülyének nevezni, de maradjunk inkább a figyelmetlennél. De ha ennél maradunk, akkor az eladót se hülyézzük le, mert betartja a szabályt, amit nyilván nem ő szabott ki magának, hogy ne bizgerélje a kirakatot. Nem hülye volt, hanem rugalmatlan.
Megmutatjuk a határainkat ostromló migránsáradatot
@szep napot: Senkinek nem baj, hogy nem jönnek. A kormánypropagandával van a probléma. Meg pl. hogy mire fel van kihirdetve még mindig "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet" az egész országra?
Hárommillió magyar felnőtt vágyik a Balatonhoz, de nem jut el oda
Engem hidegen hagy, egyáltalán nem vágyom oda. Ahogy a nóta mondja: "Elegem van, unom az egészet, nekem nem kell szeletbe sem Balaton"
https://youtube.com/watch?v=w_KUqn9NFPY...
Már nem Áder a legnépszerűbb politikus
Hülyeség ez az egész, mert csak pozitívan lehet értékelni. Ki kéne bővíteni a skálát a negatív tartományba is. Nálam pl. a Kósa-Rezsiszilárd páros bőven a zéró alatt van, de a többi se nagyon jut túl egy nagy büdös nullán.
Ilyen gépállatokat is ritkán látni itthon – fotók
Ja, az kigyulladt? Azt hittem, látványelem. :)
És csak ennyi volt az egész, hogy húzzák azt a szart, semmi gyorsulási verseny egy többnapos esőzés utáni sáros dűlőúton?
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
Szerintem ez is csak egy gumicsont volt, eszük ágában sem volt kivitelezni. Szereti a kormányzati komenyikáció hülyeségekkel borzolni a kedélyeket.
Veszélyes dologra készülnek Egerben, az íjászok kiakadtak
Jól bugyolálja be magát akkor is prémekbe, meg ne fázzon a 34 fokban.
Pintér Sándor válaszolt: nem volt magyar állampolgár Gaith Pharaon
Biztos Pintér írta, sk. Csak egy olajszőke promóbohóc, aki körömcipőben autókázik a magasságos Viktorral, ha márciusi hóhelyzet van. Mi meg perkáljuk neki a nyugdíja mellé a fizetését is.
Kiderült, mibe halt bele az igazoltatás közben elhunyt újpesti férfi
Nem az a kérdés, hogy mibe halt bele, hanem hogy meg lehetett-e volna menteni az életét, ha vegzálás helyett rögtön komolyan veszik a rosszullétét. Ez már sosem fog kiderülni.
Egyre több turista választja úti célnak Magyarországot
"Az átlag magyarok számára már egy egyhetes nyaralás is az elérhetetlen álom kategóriájába tartozik"
Már akinek. Én egész múlt héten nyaraltam. Csodás tájakat láttam, miközben kellemes szellő fújta orcámat. Az már más kérdés, hogy a csodás tájak a tévében voltak, a szellő pedig a tévére csatlakoztatott teszkós miniventillátorból jött.
Már vége a vizes vébének, de még megdrágult 1,3 milliárd forinttal
"nettó 789,2 millió forint ment el az információs rendszer üzemeltetésére, valamint a kiadott tabletek és egyéb okoseszközök beszerzésére. Ezt a tendert az Antenna Hungária Zrt. nyerte el."
Az megvan, hogy az AH Zrt. tulajdonosi jogát ki gyakorolja az államosítása óta? Hát tán nem csak a fejlesztési miniszter, akinek egyik cégét az AH is megbízta, és pont az a Seszták lett véletlenül a vizesvébé fő-fő akárkije is? Micsoda véletlenek vannak itten, kérem.
Többezres nézőközönséget írt egy zárt kapus meccsre a kormánylap
Talán a szúnyogokat is beleszámolták. Mindegy is, nem ez a legnagyobb probléma ezekkel, hanem a folyamatos uszítás. Soros ellen, "ballibsik" ellen, akárki ellen, aki nem tapsol a rezsimnek.
Rendkívüli sorozás Ukrajnában – keveslik az újoncokat
Index kezdőlapon a cím alatt: Sorozás, nem sorosozás.
Mondjuk elsőre én is annak olvastam.
Két hét alatt ötvenöten igényeltek - Sorra kérik a makóiak az ingyenes lobogót
@lópicigáspár: Tegnap óta már munkabeszüntető kazánosokról is híres. Pedig csak egy nemzeti lobogót kellett volna magukra tekerni, és büszkén elviselni a hőséget, elvégre a túltengő nacionalizmus mindenre gyógyír.
Régen maszturbálás, most a vihar miatt hiúsult meg a Beatrice-koncert
Tádé? Na igen, akkortájt a Futrinka utca volt a menő, a mocsok imperialisták még nem tolakodtak be a Szezám utcával.
Idén is titok, hogy hol tölti szabadságát Orbán
Az nem probléma, hogy ismeretlen helyre távozott. Az a probléma, hogy vissza is jön.
Jogellenes, de még mindig bírságolnak a köztéri kamerák képei alapján
Ilyen alapon az emberek 99%-át szénné lehetne büntetni, gyalogostól kezdve autósig. Kis fiszfasz szabálytalanságokat mindenki követ el.