cs.n.

Vádat emeltek a fordító ellen, aki teljesen megváltoztathatta egy arab fiú vallomását
De mi okból tette, csak úgy gondolt egyet, vagy nyomást gyakoroltak rá, esetleg lefizették?
Kövér László mobilja múzeumi darab, de biztonságosabb mint bármelyik okostelefon
Okostelefonból is van szuperbiztonságos. Pl. Angela Merkel is olyat kapott a lehallgatási botrány után.
Stefka: "legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz"
"Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót"
Stefkának nyilván még nem tűnt fel, hogy ilyen intézmények már nincsenek. Van MTVA, ami kb. annyira független, mint Stefka, vagy Bayer. De ez csak egy a sok hülyeség közül ebből a viccrovatba való írásból. Ez is jó:
"A kérdés az, hogy a szabad választás által megszerzett hatalmat, csak úgy simán, fenyegetőzésre átadjuk- e? Meddig terjed az angyali türelem?"
Mi az, hogy "átadjuk"? Meg milyen hatalmat? Ez egy őszinte beismerés, hogy ő is a "hatalom" részese? Holott senki nem szavazott rá. Az angyali türelem meg már szót sem érdemel, amilyen vérgőzös tempóban támadnak mindent, ami nem Fidesz, vagy a KDNP kullancspártjuk.
Brüsszellel szemben ad társadalmi felhatalmazást a nemzeti konzultáció
"Seszták Miklós az esemény résztvevőit tájékoztatta arról is, hogy a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban a hazai kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére szánt források pályázati kiírásai immár teljes egészében hozzáférhetőek."
Ha arról van szó, hogy adják a zsét, akkor persze unió, nem Brüsszel. Brüsszel az fikázáskor használandó, így írta elő rogánhabony. Még összezavarodnának az egyégsugarúak, hogy az a genya sorosbérenc Brüsszel, amit meg kell állítani, pénzt küldözget vállalkozások fejlesztésére.
Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel
A választókorúak ötöde, b.szod. Ez a nagy siker? És még ezt is hónapokig tartó, mindenhonnan folyó kampányhadjárattal sikerült csak elérni, na meg a netes részvétellel, amin annyiszor "küldi vissza" a gombnyomkodó fideszdroid, ahányszor csak akarja.
Szakértők: politikai támadás áll az EP határozata mögött
@RonaGyuri: Igen, a híresen objektív közmédiának valahogy mindig csak fideszközeli szakértőket sikerül meghívni.
Vizsgálat indult a hazahívott fiatalok megszívatása miatt
Varga, miféle komenikáció ez? Azt kellett volna mondani, hogy rendben mennek a kifizetések, csak a sorosista ügynökmédiákok hazudoznak megint. A végén be leszel utalva egy kommunikációs továbbképzésre Rezsi Szilárd tanár úrhoz, tőle sokat tanulhatsz ezen a téren.
Jött egy felszólítás Brüsszelből, azonnal megszólalt a Fidesz
@papa.49: Egyértelmű, ez a Dömötör meg miről dörmög? Vállallta Orbán, le van írva feketén-fehéren az Európai Tanács határozataiban, miről van szó. A linkelt cikk végén ott vannak:
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-13...
Volt egyszer 40 ezer fő, abból nulla fő áthelyezését kell Magyarországnak vállalni. A másik 120 ezer főből 306-ot kéne Olaszországból, 988-at Görögországból áthelyezni. Semmi korlátlan, meg "szegednyi" migránsbetelepítésről nincs szó Magyarországra, annyit kéne vállalni, amit Orbán aláírt.
A Fidesz szerint a szocialisták úgy táncolnak, ahogy Soros György fütyül
@Equus: Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az a frakció adta ki a közleményt, amit Kósa Lajos és Németh Szilárd vezet.
Varga Mihály szerint az építőipar kilőtt
@Eladott Ország: Épp az imént beszélt erről egy szakértő a rádióban, hogy annyira nem rózsaszín ez, mert a tavalyihoz viszonyítják, amikor meg nagyon visszazuhant. Szóval még ezzel a "kilövéssel" is csak talán érte el az évekkel korábbi szintet.
Nézőpont: soha ennyien nem szavaztak volna Orbán Viktorra
A teljes felnőtt népesség harmada sem szavazna a Fideszre, majdnem fele viszont Orbánt akarja miniszterelnöknek, nincs itt némi ellentmondás?
Nem ez lesz minden idők legdrágább vizes vébéje a szervezők szerint
"Magának a vébének a költségeit anno Gyárfás Tamás 24-25 milliárd forintra saccolta, Seszták miniszter viszont 40 milliárdban gondolkodott."
Az oroszoknál ez 3,5 milliárd rubel, átszámolva 17,5 milliárd forint volt a kazanyi vébén.
Meghosszabbítaná a nemzeti konzultációt a Fidesz
Tényleg óriási siker, hogy a mindent elárasztó kampány ellenére a választók ötöde sem küldte vissza.
Politikai menedékjogot kért Orbántól egy német jobboldali szélsőséges
A tata biztos beszopta Orbán maszlagját, hogy "szabadságharcos nép vagyunk". Közben a vezír meg komenistákkal kvaterkázik (vagyis izé, szabadságharcol) Távol-Keleten.
Nem megy a rezsicsökkentés, a magyar gázár nőtt legjobban egész Európában
Nyilván Brüsszel kényszerítette ki. Küldjön vissza mindenki fejenkét 5 nemzeti konzultációs kérdőívet, hogy megállítsuk ezt az ámokfutást, hogy Brüsszel és Soros György karöltve emelik a magyar gázárat.
Orbán: A globalizáció régi modellje véget ért
Ha már úgy is olyan nagy Kelet-rajongó, miért nem marad ott vargamisistül meg szijjártóstul? Ázsiában érzi magát otthon, hát akkor rajta.
Dwayne Johnson nagyon valószínű, hogy 2020-ban indul az elnökválasztáson
Volt már színész elnök (Reagan), vagy kormányzó (Schwarzenegger). Ennyi erővel The Rock is léphet politikai pályára, van ő olyan népszerű, hogy még eséllyel is indulna.
Putyinnal töltötte a mai napot Orbán
Az egyik hozzászóló szívből gratulált a miniszterelnök úrnak. Kapott is százvalahány lájkot. Csak azt nem értem, mihez gratulált. Zsebre dugott kézzel ácsorgáshoz?
Még egy hétig lehet leadni az adóbevallásokat
"akinek ügyfélkapuja van, annak egyszerű volt a dolga"
Már amennyire, nekem többszöri próbálkozásra sikerült, nem mindig reagált a gombokra.
A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyvet a következő tanévtől
Ingyen a lóf.szt. Mintha az államnak lenne valami örökké termő pénzfája, ami elvan annyival, ha Orbán Viktor lehugyozza néha a tövét.
Szülés után egy héttel bikiniben fotózta magát Horváth Éva
@Horizont: Ja, Súbernorbiné Rékának is egyből kockahasa volt utána.
Bravúr! Pápai Joci a 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon
@karma1: No akkor felrakok a lemezjátszóra valami normálisabbat is, Pápai túltárgyalva. Gyüjjön akkor a https://youtube.com/watch?v=wSdYxHOuVjc... nóta, nekem ez jobban tetszik. :)
Így énekelt Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében
@darvinkettő: Pontosan, ízlések és pofonok. Nekem sem tetszik, csak úgy félig-meddig. A zenéje pl. igen, de ez a lálomállom-féle ének olyan távol áll tőlem, mint a Fásy mulatós. Viszont elég jól összegyúrták különféle elemekből, így egész hallgatható lett.
Bravúr! Pápai Joci a 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon
@cs.n.: Megint javítanom kell, még Rúzsa is ide tartozik. Több nincs, becsszóra. :)
@karma1: Lehetett volna esetleg úgy is, hogy "Az eddigi 3. legjobb magyar helyezést érte el Pápai Joci az Eurovízión"
Bravúr! Pápai Joci a 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon
@karma1: Értem én:) Amúgy rosszul emlékeztem, Kállay 5. lett pár éve, szóval még ő is ilyen, aki 10-en belül volt.
Bravúr! Pápai Joci a 8. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon
@karma1: Jó, de ez másfajta sportág. :)
Ne az úszással, hanem mondjuk a pingponggal hasonlítsd össze. Magyar versenyző abban valószínűleg sose fog nyerni az olimpián, mint ahogy magyar dal se az eurovízión. Szóval már az egyszámjegyű döntős helyezés is bravúrnak számít:) Ha jól emlékszem, a mostanin kívül csak egyszer volt ilyen, 23 éve, mikor Bayer Friderika 4. lett.
És persze gratulálok én is.
Németh Szilárd szerint provokáció volt a Kálvin téri nőverés
@papa.49: 19:50-re: Ott ez nem hátrány, alelnöki posztot és/vagy frakcióvezetőit ér. Ld. Kupak Lala és Rezsi Biztos példáját. Nemhiába lett a volt alelnök helyettese a frakcióvezetésben a jelenlegi alelnök, Rezsinél méltóbb módon senki nem tudná helyettesíteni Kupakot. :)