cs.n.

A Fidesz meghökkentő érveléssel áll ki a túlóra-szabályok drasztikus szigorítása mellett
@desiro: Rá céloztam elsősorban. A másik csak egy "mezei" fityfiriritty képviselő, Kósa nagymesternek nyilván szüksége volt rá ahhoz, hogy ne legyen ööö-zés minden mondatban.
Visszahívatják Demeter Mártát a NATO parlamenti közgyűléséből
A fideszes képviselők (pl. Rezsi Birkózó) többet hoztak nyilvánosságra ez ügyben, mint Demeter. De azzal persze semmi gond.
Szijjártó Péter fogadta a kazah gazdasági minisztert
Aha. És kit érdekel mindez? Van olyan ember, aki komolyan veszi a kicseszettül jelentős kazah, üzbég, etióp, akármilyen kapcsolatokat? Ez a hülye már a fél világra kereskedőházakat potyogtatott, amik azóta be is zártak a picsába. Ennyit tud a hülyegyerek, meg hisztizni az EU/ENSZ ellen.
A Fidesz meghökkentő érveléssel áll ki a túlóra-szabályok drasztikus szigorítása mellett
@Zeta: Hát ez az, pl. a 3 évenkénti munkaidőkeret-elszámolás mennyiben jó a munkavállalónak? Többet akarsz dolgozni? Oké, de nem kapsz érte többet, csak majd olyan 3 év múlva. De lehet, hogy akkor se, mert addig kiadjuk szabadnapnak. A túlórás rész se úgy megy, hogy aki akarja, dolgozhat többet, aki meg nem, az nem. Ez az "indoklás" még annál is hülyébb, aki beadta a javaslatot.
"Magyarország ne védjen egy bűnözőt!' – A macedónok a szökött exkormányfő kiadatását kérik
@Horizont: Számomra már eleve a halálos megfenyegetés furcsa. Amire hivatkozik. Hát bakker, ott a sitten nagyobb biztonságban lenne az őt állítólagosan legyilkolászni vágyóktól, mint erre-arra grasszálva. Nyilván nem kocsmai késelőkkel raknák egy cellába két évre, akik kinyírnák egy beígért fél doboz cigiért.
Lehet élet a Marson?
Ki a fenét érdekelnek a bukdácsoló robotok? Már régen más projektről van szó, emberes marsutazásról. De az is olyan, mint a magyar €uró, majd eccer talán valamikor, de valószínűleg akkor se.
A védőcipő avagy a munkavédelmi lábbeli története
@emerencia: Na igen, a hosszútávú következményeket nem sűrűn emlegetik.
A védőcipő avagy a munkavédelmi lábbeli története
@emerencia: Sokszor indokolatlan a használata, mégis kötelező. Mondjuk az én lábamat is védte már meg acélbetkós bakancs, különben úgy járhattam volna, mint egyik ismerősöm évekkel korábban, akinek több lábujját is amputálni kellett, úgy összetörtek. Pakolászós "fusimunkákról" van szó egyébként, azoknál meg semmi nem kötelező, nekem csak szerencsém volt, hogy pont olyan lábbelit kaptam fel.
Ja, meg az acélbetét nem minden, hiába van benne, ha a talpa úgy csúszik, hogy nagyobb eséllyel taknyol el benne az ember sima felületen és veri be a fejét valahova, mint annak, hogy valami ráesik a lábára. Volt már "szerencsém" ilyenekhez is.
Kovács Zoltán levélben reagált a brit Economist videójára, amiben Orbán Viktor Trump, Putyin és Kim Dzsongun társaságában tűnik fel – videó
"A poszt Kovács Zoltán szerint azt is sugallta, hogy amagyar kormányfő a demokráciát aláásó autokraták közé tartozik."
Mert oda tartozik, bmeg. És hiába akarod megint a migrációra terelni a szót, nem arról szólt a videó. Ha ennyit értettél meg belőle, akkor eszed annyi, mint hajad, te CEU szégyene. De inkább csak szándékosan terelsz, és ezzel pont igazolod az erre vonatkozó részt.
Orbán Viktor: "Nekünk nem számok kellenek, hanem magyar gyerekek"
Nem olvastam el, elég volt a képet megnézni, ahol Nagy Katika, a szokásos alákérdezője majd' elalél a gyönyörtől.
Kolumbiában tárgyal Kövér László házelnök
Szijjártó nem ért rá, ő Kínában pincsiskedett Viktorka mellett. Kövért küldték hát nyaralni, ő ráért, épp nem volt falunap se Bivalybasznádon, se Rügyesfütykösön, hogy vereteseket szónokoljon.
Horváth Éva novemberben is lengén öltözik
@Eladott Ország: A bors nevű vajna-média felszopja a tv2 nevű vajna-média műsorát, és mivel a propellerhu is érintett a vajna-médiában, be kell számolni róla. Persze nem a bulvárhírek rovatban, ez annál fontosabb. Nekik.
Napokon belül elindul az újabb nemzeti konzultáció
Na végre, huj-huj-hajrá! Úgy hiányzott már. Mint szar a zsebből.
Rétvári: Magyarország a hősök földje
"Magyarország nem kiskorú nemzet, már 1100 éve nagykorú"
Jóvan Bencike, ma is sikerült totál hülyeséget mondanod, mint minden nap.
Kárpátalja kormányzója: orosz titkosszolgálati provokáció a magyarellenes óriásplakátok kihelyezése
Ha ez így van, akkor jól is van, gondolja Putyin pincsije, és halkabbra tekeri a papagáját, Petikét.
Az átlagos magyar fizetés 210 ezer forint fölött van
Pont egy hónapja linkeltem be:
https://mfor.hu/cikkek/makro/keseru-teny-jova...
Érdemes ezt is elolvasni, mielőtt elájulnánk a propaganda által elénk vetített összegektől.
Az átlagos magyar fizetés 210 ezer forint fölött van
Fals sikerpropaganda, ennyi. Kinek is a lapja a VG már egy ideje? Csak nem a Pénztáros Lőrincé? Ja, de. A KSH is egy kalap szar, majd akkor érdekel, ha mediánnal számolják az átlagbért.
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
Ne etessék, ne pénzeljék a gödöllői polgármestert. Ja, de ez nem választható. Etetni és pénzelni kell.
Megszólalt a legfőbb ügyész Orbán magánrepüléseinek ügyében
Megszólalt, de nem mondott semmit. A semmi pedig azzal egyenértékű, amit tenni fog.
A migrációról és a pápalátogatás lehetőségéről tárgyalt Semjén a Vatikánban
Ez a Semjén egy olyan ostoba fasz, akinek bármilyen mondatát is fölösleges idézni bárhol. Ő abból él, hogy szerelmesen tekint Orbánra a parlamentben, ha annak kijön egy frappánsnak vélt puki a száján. Jól elvan ezzel, meg az MTI, meg a propellerhu is, kb. az xyz celeb picsafotójával egyenértékű "hír".