cs.n.

Szijjártó: megengedhetetlen nem beszélni a migráció biztonsági vonatkozásiról
@papa.49: Vagy esetleg arról beszámolni, hogy miről volt szó az ülésen, mert elvégre azért volt ott, nem a lakájmédiát sajtótájékoztatni.
Olyan mély dekoltázst villantott Tóth Gabi, hogy kettétört az internet – fotó
Nem láttam a képet, de a címadáshoz mindenesetre szeretnék gratulálni. Csak úgy elképzeltem, hogy két bóti csöcstől kinyiffan az egész világháló.
Újabb konzultációs dömping várható
Mi a kép címe? Az Utolsó vacsora sajnos nem passzol, pedig jó lenne.
Mellár Tamás belép a Párbeszéd frakciójába, így megmenti azt
Ez csak nekik fontos, ott bent. Nekünk itt kint tökmindegy, hány frakció van az egyharmadban. Nem oszt, nem szoroz.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
Magánügy, nem érdekel még akkor sem, ha ez folyik ma a csapból is.
Kövér: Magyarország halhatatlan
A 444 jóval rövidebben elintézte a beszámolót, bőven elég erről ennyi is. :)
Ismét feltérképezik Magyarországot a Google autói
"Az alkalmazás 2013 óta működik Magyarországon, azóta többször frissítették."
Már ahol. Errefelé még mindig a 4-5 évvel ezelőtti panorámaképek vannak. De most se itt kezdik. Nem mintha érdekelne, akár maradhatna is, milyen érdekes lesz majd húsz év múlva körbenézni a 2013-as utcákon. :)
Szijjártó Péter ismét az Európa Tanács főtitkárához fordult a kárpátaljai magyarok ügyében
Hogy is van ez? Ha az Európa Tanács bírálatot fogalmaz meg Magyarországgal szemben, akkor húzzanak a francba, beleavatkoznak a szuverenitásunkba, stb. Most meg pont ezt várja el ez a gagyi nyikhaj. Éppenséggel még akár jogos is lehetne, ha nem az ő seggszájából hangzana el.
A földekre küldené dolgozni a magyar fiatalokat a migránsszendvicses miniszter
Amit itt előrevetített, hogy támogatásért cserébe foglalkoztassanak embereket akkor is, ha épp nincs szükség a munkájukra, ez már majdnem olyan, mint a kapun belüli munkanélküliség a Kádár-érában.
A földekre küldené dolgozni a magyar fiatalokat a migránsszendvicses miniszter
Hallottam a rádióban, felfigyeltem rá, azt se tudtam, ki mondta, csak hogy hogy hülyeség. A mezőgazdaság idénymunka, ott idénymunkaszerűen foglalkoztatnak. Balatoni lángossütőt se egész évre keresnek, az is idénymunka. Vannak ilyenek. Hómunkásokat se mindig keresnek pl. Még ha ez fura is a miniszterjelölt úrnak.
Kövér László szerint az Európai Unió jövője szempontjából sorsdöntő kérdés az identitás
"A közép-európai országok kapcsolatáról szólva alapkérdésnek mondta, hogy a nemzeti identitások viszonyában a múlt században elterjedt nemzeti kizárólagosságot sikerül-e felváltani nemzeti kiengesztelődéssel és méltányossággal."

Tolmácsot kérek, a többi részét se nagyon tudom értelmezni, de ezt meg annyira sem.

Ja, Kövér vágja amúgy, hogy a népesség csak itt fogy folyamatosan a V4-ek közül?
Kiderült: így internetezik a magyar
"míg kétharmaduknál inkább az okostelefonok dominálnak"
Nem feltétlenül kell ahhoz okostelefon sem, nekem csak 3 éve van, de már 10 évvel azelőtt is mobilról neteztem. Ha belegondolok, hogy akkor mennyi adatforgalmat használtam, és most mennyit, nem kicsi a különbség. :) Ami régen elég volt egy hónapig, ma már egy fél napig se tartana.
Egy migráns okozta a magyar sertésvészt - Városi Kurír
Jól odabaszott a vendégmunkásoknak is. Mert ugye aszonta: "migráns vagy vendégmunkás". Szóval a vendégmunkásokat is utálni kell, akiket a munkaerőhiány miatt hoznak be a cégek. Mert fertőzőek. Meg hozzák befele a pestist. Mert ugye mindig hazaugranak szendvicsért a szomszéd országokba, nem azt eszik, ami itt van. És miután megvették, eldobják valami vaddisznólakta területen. Csakis így lehet. A Heves megye felé kerülő migráncsokról már volt szó fentebb, csak a vendégmunkás-részre reagáltam.
Bősz Anett eltörölné Magyarországon az "anya" megszólítást - A hírek főutcája
"A történetben kettő gyalázatos dolog is van. Egy, vannak ilyen alja szennygyárak, akik nettó hazugságokkal járatják le az ellenzéki politikusokat. Kettő, vannak olyan sültbarmok, akik mindent elhisznek gondolkodás nélkül és az agyuk használata helyett inkább minősíthetetlen hangnemben irkálnak levelet. Történet végtelenül egyszerű. Egy ócska szar álhírgyár megírta a tutit, hogy az MSZP-Párbeszéd képviselőnője, Bősz Anett betiltaná az anya szót. Mondjuk 80 iq hányados felett az embernek le kéne esnie, hogy ez egy baromság és inkább fel kellene háborodnia, hogy hogy lehet ilyen hazugságokat terjeszteni vagy egy jót röhögni, hogy milyen harmat gyenge próbálkozás. De vannak az Istennek barmai is. Akik a fejüket csak arra használják, hogy a sapka szépen álljon rajta, mert gondolkodásra nem futja."

http://hirhugo.hu/2018/05/08/az-ellenzeki-kep...
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
@division: De egy "magyar pizza a tehén gyümölcseivel" (by Kőhalmi) is szinte semmi. Nasinak elmegy. És ha valaki nem csak magának vesz, hanem a családnak is, az már nem csak 500 Ft.
Semjén kész újragondolni az szja 1 százalékok rendszerét
@RonaGyuri: "számukra kedves", ez nem mellékes. Én a felajánlásnál pont olyan egyházat szoktam választani, amihez nem ömlik amúgy is számolatlanul a közpénz. Idén pl. a krsnásoknak ajánlottam fel, tavaly meg az Üdvhadseregnek.
Műanyagra váltja a papírpénzt Macedónia
@DARTH VADER: Ahogy @karma1: írja, olyan ez, mint a papírpénz. Egyszer régen egyik munkatársam hozott be egy román 1000 lei-est, akkortájt volt ez, mikor ott is áttértek erre. Körbeadta, hogy próbáljuk eltépni. Nem lehetett, senki se tudta elszakítani. Pedig elsőre pont olyannak tűnt, mint egy normál papír bankjegy.
Újraindul a Bringázz a munkába!, hétfőn indítják a kampányt a Madách téren
@vladimir putin: Én itt sose használtam a helyijáratot, a mostani munkahelyemre mindig bringával jártam, a korábbira meg gyalog, pedig több kilométerre volt az is. De akkor még nem volt úgy kiépítve a bringaút-hálózat, mint most. Ma már el tudnék oda tekerni végig bicikliúton, nem az autók/gyalogosok közt kell csalinkázni a belvárosi csúcsforgalomban.
Újabb hasadékok nyíltak a Hawaii-szigeten tomboló Kilauea vulkánon
Hawaii, dídzsé, napfény. Az is volt, meg vulkán is. Sőt, vulkán előbb. Meg az is nyilvánvaló volt, hogy aktív, a víz alatt is. Különben nem létezne a sziget. Csak idő kérdése volt, mikor lesz az a veszte, ami létrehozta. Nem pénzt kell odaküldeni, hanem kimenekíteni az embereket, ha súlyos a helyzet. Mi ez már, hogy oldjátok meg, kaptok rá zsét meg logisztikai segítséget, én meg mosom kezeimet, le vagytok ti szarva különben is, valahogy így gondolja a zelnök úr, vagy csak én értem félre?
Itt az újabb élelmiszerbotrány: valaki szennyezhette egyes üzletláncok tejtermékeit
Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól. Valaki valahol valamivel szennyezhetett. Konkrét infó semmi. Ja, de. Hogy majd valakik csinálnak valamit. Valahogy, valamikor.
Újraindul a Bringázz a munkába!, hétfőn indítják a kampányt a Madách téren
Leszarom én az ilyen kampányokat, anélkül is bringával járok dolgozni télen-nyáron. Nem kell hozzá se klub, se Révész Mártírusz orbánbiztos.
Eurovízió: előadás közben támadták meg a brit előadót – fotó
Most látom, ide is be van rakva a videó, be se kellett volna linkelnem. A kérdés, ha csak megpróbálta kivenni a mikrofont, akkor mibe kiabált bele jól hallhatóan, és hol a 'csába volt, ha se nála, se az énekesnőnél? :)
Eurovízió: előadás közben támadták meg a brit előadót – fotó
Hülye ez a blikk, nem csak megpróbálta kikapni a mikrofont, hanem ki is kapta. Látható a videón, mikor ott van mikrofon nélkül, és jobb híján tapsol, míg nem kap megint. Az is látható es hallható, hogy a mikrofonba kiabálta bele a fickó, mikor már nála volt, hogy "nazis of the UK media, we demand freedom".
https://youtu.be/8dmlXBBC6J8...

1:40 után történik, a Blikk nem tudom, mit nézett, hogy szerintük csak "megpróbálta".
Az AWS frontemberét felvillanyozta a 24. hely az Eurovízión
Szimpatikus hozzáálás, nem letörni kell, mint a bili füle, hanem örülni az adódó lehetőségeknek. Az ő szempontjukból tökmindegy, hányadik helyen végeznek, ha nem 21. hanem mondjuk 11. lett volna, akkor mi van? :) Se több, se kevesebb, mint így.
Több mint egy hónappal a választások után gratulált a szlovák miniszterelnök is
"Orbán Viktornak az újraválasztása alkalmából"

Szövegértés, embörök. Tegnap választották újra Orbánt, nem múlt hónapban. Ebből az alkalomból gratulált.
Orbán Magyarország további támogatásáról biztosította Szlovéniát
"nem dolga "belebeszélni aszlovén belpolitikába", de ez a régió nem mondható fejlettnek a többihez képest, azonban Magyarország készen áll, hogy a következő szlovén kormánnyal fel tudják emelni."

Vö. "Nekünk Magyarország az első"

Mégsem a bányászbéka segge alatt lévő magyar régiókat akarja rögtön a miniszterelnökké választása után felemelni, hanem szlovén régiót.
Korrekt szelfi mobilt mutatott be a Xiaomi megfizethető áron
Az első szelfim egy ruszki CMEHA 8 fényképezőgéppel készült évtizedekkel ezelőtt. Azóta egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor fotóztam le magam. Talán 2-3 alkalommal profilképhez, meg önéletrajzhoz. Nem tartozom a célközönségbe, ammá biztos. :)