dodóka

Egy hónappal szabadulása után újra késelt egy férfi Egerben
20 év fegyház ! 5 év eltelte után meg beadni neki a zárkába egy kurva éles kést, hogy tudjon játszani magával.
Már országos olimpiai népszavazásról beszél a Fidesz
Az a szomorú , hogy egy ilyen kis pitiáner mohácsi nepperből a fidesz szárnyai alatt ekkora szarjankó nőhetett ki , hogy országos gazdasági döntésekről mondhat véleményt simlis módon... " A közpénz elveszíti közpénz jellegét " meg miegymás...
Harrach Péter is aláírta az aláírásgyűjtő ívet
" Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője olyan híreket olvasott, miszerint a párt homofób lenne, de ez nem igaz. "
Ez tényleg nem igaz. Nem homofóbok, hanem kivénhedt semmirekellő seggnyaló balf@szok gyülekezete . Remélem 2018-ban ezeket is kivégzi a főgeci, ugyanúgy, mint a torgyán féle kisgazdákat ...
Hajdú félrelépései miatt vált el Sarka Kata
Lehet, hogy valamit nem csináltál olyan színvonalon , mint az új babák Kata ! Egy férfi ilyenkor óvatosan beújít.
Fenyő Iván szobára invitálja az összes rajongóját, és pénzt is kér érte
Hú bazmeg ez tényleg jó buli ! Ezt én is megcsinálom ! Én is kínálok élményt félpénzen. 10 ezerért egy szolid pippantás ! Spiritualitás nélkül !
500 forintja maradt a Való Világ nyertesének
Átbasztak öcsike oszt jónapot. Sokakkal megesik az ilyen. Jelentkezz újra a valóvilágba, mert az a jó hely. Ingyen pia, pina, kaja, meló nuku, ez kell neked nem a robot koszos havi ötven ropiért.
Öngyilkosságot kísérelt meg Sándor Mária, a fekete ruhás nővér
Mondjon le az öngyilkosságról Mária ! Miért is dobná el a fiatal életét ? Megpróbált kiállni egyes egyedül egy ügy érdekében , de elgáncsolták. Ezt túl lehet élni. A politikát meg hagyja azokra a szarzsákokra akik ezt ma is művelik. Őket nem lehet jobb belátásra bírni, mert egész egyszerűen semmitérő rohadékok.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
@Pergető: Kívánom neked gyógyuljál meg mielöbb. nehogy maradandó legyen a károsodásod , mint az apró barna bálványodnak, akit Grazba kezeltek . Hülyegyerek.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
Ha meg a Meggyesy is rántott 180 millát, akkor mi a faszért nem tartóztatják le ? Hagyót már 15 milláért , Simont meg pár tízmillióért azonnal bilincsbe verve vitték el. ( igaz rábizonyítani semmit sem tudtak egyikre sem ezek a szarjankók ) Mészáros Lölő , Garancsi, Tiborcz , Matolcsygeci meg hót nyugodtan flangál most is úri körökben és lopnak tovább milliárdokat háborítatlanul.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
@Pergető: Hülyegyerek. Tételezzük fel, hogy igazad van és a liberálisok és a szocik lopkodtak előszeretettel! De akkor mi a bánatos qrva fasznak tartjuk ezt az egész Polt féle maffia ügyészséget, ha 2010-től ebből az egész szarból semmit az ég világon nem fedtek fel.
1./ vagy azért, mert ők is benne voltak a buliba
2./ vagy mert Orbán megparancsolta nekik, hogy kuss legyen
3./ vagy tényleg ennyire alkalmatlan balfasz az egész banda.

Szerinted?
Tangában pózolt a 63 éves Szűcs Judith
@papa.49: Nekem sajnos már a "friss husiknak " az anyjuk is csókolomot köszönnek. Sajnos már csak az Ómik jönnének, de azok meg már nem kellenek.
Megfenyegették az apácát, aki arról beszélt, hogy Jézus szülei szeretkeztek
Se mennyország, se pokol, még a pap is kupakol! De hogy még a szűzmária is? Hűha ! Ez tényleg provokáció ám a javából !
Orbán lett a máltai postás?
Na akkor jó lesz, ha Máltán a diplomaták a belső zsebükben hordják a pénztárcájukat és otthon leveszik az aranygyűrűjüket, mert hazafelé már nem lesz meg !
Donald Trumppal reggelizett és imádkozott Balog Zoltán
Ha az imádsághoz ért, akkor csak imádkozzon kedvére , de ne a Magyar egészségügyet, meg a többi alátartozó szakterületet tegye tönkre ez a szentember . Még az se érdekel már , ha adóforintokból megy Washingtonba imádkozni . Addig se kártékonykodik
itthon a balfasza.
Putyin Budapesten – Percről percre
Ez a hülyegyerekszigyártópeti fogadja a Putyint, meg a Lavrovot a repülőtéren? Beszarok... Lehet a Putyin is meg a kísérete is... Tényleg csak ennyit tud ez a mai Magyarország ? Ezek után meg elvárjuk, hogy komolyan vegyenek bennünket ?
Botka: akik a gyermekeimet veszik célkeresztbe, azoknak kitekerem a nyakát
Tökös gyereknek tűnik ez a Botka ! Csak ne olyan balfaszokkal , mint Fodor Gábor, Lendvai Ildikó, vagy a többi kivénhedt MSZP-s múmia , akarjon kormányt váltani . Ha most sem sikerül, akkor végleg el lehet menekülni ebből az országból . Akkor lesz még itt észak korea.
Lázárnak és Rogánnak együtt 100 milliónál több az adóssága
A faszért van az, hogy én semmit sem hiszek el ezekről a gengszterekről ? Csak azt, hogy csupa simlis gazember ez az egész banda... Biztosan bennem van a hiba. Igaz Bringás prédikátor ?
Rejtély, ki fizethette ki az Orbán-rokonok tartozását
Ki fizette volna ? Szólt a Lölőnek, hogy ugyan már Lölőkém told mán át azt a zsét a közösből amivel a genyó rokonaim tartoznak ezeknek a nemzeti f..szoknak ! Mégsem hozhatnak hírbe engem ! Még a végén azt hiszik, hogy én is tolvaj vagyok, nemcsak te !
Tagadták bűnösségüket a rendőri vezetők az utolsó szó jogán
ÓÓÓH !! Persze a rendőrök, meg a Gyurcsány a hibás ! Mert gumilövedékkel lőttek azokra a barmokra, akik Viktor felbujtására neki mentek a rendőröknek és felgyújtották , kirabolták a TV székházat. Nemhogy élessel pörköltek volna oda nekik. Amelyik meg nem rogyott le, azt vitték volna el azonnal 10 évre. Ez tényleg nagy hiba volt bassza meg !