dodóka

Kezdődik! A szegedi KDNP máris beleszállt Botka Lászlóba
Mosolyognom kell, amikor fidesz bérencek p, pláne szentfazék g...cik ampognak a törvényességről
Nyílt levél Németh Szilárd Úrnak!
És ki az, aki ezt a normáltalan faszkalapot komolyan veszi? Talán a kutyája, ha egyáltalán van neki. Más senki a világon ( esetleg még a kis felcsuti barna ember, de ennyire ő sem buta, hogy komolyan vegye, csak kihasználja a bunkóságát ennek az egyszerű embernek.)
Boros Lajos reagált Bochkor őszinte szavaira
És hallgathatatlan a reggeli Petőfiben a Peller Mariann féle állandó röhigcsélés a Harsányi Levente beképzelt faszságaival fűszerezve.
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
Én elösször úgy olvastam, hogy a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan LOPJÁK pénzüket a közszereplők. Hát ezt tényleg illene tudnunk, de hát a Polt Péter az Polt Péter...
A kormánynak sejtelme sincs, hogy mehet ilyen jól a Felcsútnak
Mert minden nagy állami ( MÁV , Szerencsejáték Zrt, BKV... stb ) cégnek ki van adva, hogy önként és dalolva a Felcsútnak adja le a TAO-s pénzeket, különben a főnökük ki lesz rúgva a faszba... Ügyes nem ?
Világsztár mellett ült Orbán Viktor a FIFA díjátadó gáláján
Azóta már a Svájci rendőrség keresi Maradona zsebóráját, meg gyűrűjét :
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
Hát akkor tanuljál szomorú képű János ! Azt megtanulhatnád, hogy akkor nem voltak akkora seggnyalók a felső politikában, mint te.
Orbán Viktor lett az év negatív hőse
Hogy miért is nem csodálkozom? Egyre többen utálják a felcsuti barna aprót, és a bandáját !
Indul Simicska új lapja, a Helyi Válasz
Hajrá Lajos ! Basszál oda ennek a felcsúti kicsi barnának !
Rétvári: a nyugdíjasok is érezhetik az ország erősödését
Hogy te mekkora egy kretén vagy Bence ! De ha jól megfizetnek érte, miért is ne lehetnél ekkora kretén !
Új kihívó szállhat harcba Áderrel a köztársasági elnöki posztért
ez akkor lesz köztársasági elnök , amikor a Jurij Gagarin, vagy a Fekete Pákó körülbelül !
Nem tudom miért nem szól rá az asszony, hogy Laci ! Nem látod, hogy bolondot csinálnak belőled !?
Tíz éve nem látott magyar gazdasági csoda jöhet
Ünnepélyesen fogadom, ha ennek csak a fele lesz igaz, én jövő szilveszterkor kinyalom ennek a szemtengelyferdült balf@sznak nyilvánosan az összes valagát.
150 millióval segíti a magyar kormány egy olasz templom újjáépítését
Csak szórja ez a kis barna geci az ország pénzét számolatlanul. Most azt hiszi, hogy ő a világ nagy-nagy jótevője. Itthon meg nyomorog több millió ember. De a romániai , koszovói stadionokra, meg olasz templomokra lehet költeni...
Botka kormányfőjelöltségét is támogatja az MSZP
@korell: Szeged lakói tudják, hogy a Qrbánnak nincs annyi saját pénze. Persze, hogy nincs. az ország összes pénzével ö rendelkezik...
Gyurcsány: Totális háborút folytat a Fidesz az ország ellen
@Szókrakész: és ezeknek a maiaknak mikor lesz az akasztásuk ? Lécci majd üzenjél ! Megyek ujjongani, mint a Római polgárok az arénába.
Gyurcsány: Totális háborút folytat a Fidesz az ország ellen
Gyurcsi ezt elbasztad 2006- 2008-ban . Azt látom azóta is sajnálod, de én is. Ez a szarjankó banda azért került visszavonhatatlan 2/3-ad hatalomba 2010-ben mert a nép nem akart titeket. Ezeket már nem lehet a hatalomból kiszavazni 2018-ban, ezt te is tudod. Ide már gépfegyverek kellenének, de ahhoz meg nincs vezetőnk, nincs bátorságunk , nincs erőnk és nincs esélyünk sem... Sajnos. Úgyhogy vergődünk tovább is, ők meg gazdagodnak az apró barna rablóvezér főnökük asszisztálásával és teljes hatalmával a hátuk mögött..
Brutális tömegverekedés volt Pécs belvárosában
Hajrá Pécs ! Üsd , vágd nem apád ! Csak keményen, nem balfaszok módjára ! Drukkolok nektek pécsi srácok !
Új feladatkört kap a TV2-nél a karaktergyilkos riporter
@Eladott Ország: Ez így van. Nem kellett volna ilyen fasz módon szavazni a fideszbandára 2010-ben és 14-ben. ( meg majd 18-ban újra ... )
Elhunyt Gábor Zsazsa
@eugen4402: Ne !!! Neeeee !!! Még fiatal vagy és elötted az élet...
Orbán: 2017 a lázadás éve lesz
@Bringás: nem vagy te olyan rendrakó fajta kis gyökér. Az első pofontól összeszarnád magadat. Csak itt írogatsz mindenféle faszságot. A téren először te kezdenél el sírni és futni .
Magyar Idők: Andor László lehet a baloldal kormányfőjelöltje
Csak hát ez az Andor Úr annyira ismeretlen a nép körében, mint a Szabó Pityu Jászkarafaszajenőről. ( őt legalább a helyi kocsmában ismerik ) Nem az számít, hogy tiszta legyen. A népnek vezér kell ! Neki meg az alkata sem olyan. Megint besöpri a Fidesz a 2018-at is sajnos.
Már kétmilliárd forintra rúg a roma önkormányzat adóssága
Ez a fekete flórián elég nagy lábon élt, ha ennyi adósságot összetolt. Napi ötezer forintjával leültetném vele. ez kb ezer év a kecskeólban. Megérdemelné. Mondjuk ha példaképei ( orbány , rogánytonyó ésatöbbi...) is besegítenének fejenként száz-száz évvel az rövidíthetné az ezer évet.
Golyóálló mellényt hord Orbán Viktor? Válaszolt a sajtósa
Lófasz az nem golyóálló mellény ! Kinőtte a dagadt more a zakóját. A romnyija szerint viszont sukár a csávó és nem lesz új öltöny. Ezt még hordhatja, amíg a gombok le nem pattannak.
Szijjártó: Magyarország lett Kína európai terjeszkedésének bázisa
" Ha a kínaiak gazdaságról és Európáról gondolkodnak, akkor most már leginkább Magyarország jut eszükbe" Én meg ha a hülyékre gondolok mondjam ki jut az eszembe ? Találjátok ki ! Segítek zselés hajú , seggnyaló és szemüveges...