dodóka

Csak a nyugdíjasok akarnak baloldali kormányt
írom ezt annak dacára, hogy én is ehhez a korosztályhoz tartozom, de inkább a kezemet vágatnám le, minthogy ezekre a szarjankókra szavazzak akár egyszer is...
Csak a nyugdíjasok akarnak baloldali kormányt
Ez a faszkalap korosztály akkor is ezt a tapló felcsuti g...it istenítené, ha az kilopná a műfogsort a szájukból. Megérdemlik, ha mondjuk 2019-től azt mondanák nekik, hogy huss a pi...ba, nincs nyugdíj, dögöljetek éhen, vagy tartassátok el magatokat a kölkeitekkel. Lehet, hogy 2022-re már kevésbé lennének lelkesek, meg olyan kézcsókolgatóak, ha addíg ki nem pusztulna a sok gyökér.
Kiderült, miért nem válhat el Sarka Kata és Hajdú Péter
@Veleda: nincsen törvényes állami esküvő, csak törvényes házasság...
Ante portas: amikor Ádert egy álneves újságcikk eltüntette Orbán útjából
Egy valódi orbán g taktika, ami nem ismer se istent, se embert, se korábbi barátot ,harcostársat, csak és kizárólag érdeket és a hatalom iránti őrült szenvedélyt. Ezt ( ezeket) nem lehet 2018-ban leváltani semmilyen eszközzel. maximum puskalövésekkel.
Busók fogdostak meg egy 15 éves lányt Mohácson
@Csizmás Kond: Kandúr ! Te egy jó nagy paraszt lehetsz. Akkor aszerinted a kocsmában, vagy a buliban a kissé piás nőket is meg lehet erőszakolni,mert ez is szokás. Még akkor is, ha éppen gyereklány. Miért is megy a kocsmába, vagy a buliba ?
Puzsér Róbert: "Szanyi Tibor egy nyomorult vén kocsmatöltelék"
@Béla333: Na meg ilyenek is, mint ez a faszkalap Puzsér ! Ő is mélyen kussba maradhatna a Szanyi mellett. És még vannak ilyenek százszámra a mai magyar politikában...
Fordulat: Táblás Józsi bepereli a DK-t
Hát ez a Táblás Józsi elég egy rossz arc. Nem fog hiányozni a DK-ból. Igaz, ki tudja? Ha a harrach a KDNP-ből, vagy köteles laca a fideszből megjelenhet a színen, akkor ez a táblás beleférhet akár a DK-ba is.
Keményen visszaszólt Orbánnak a Momentum
Ez túlságosan is finom és kulturált ahhoz képest, amikor ez az ütődött cigánygyerek a parlamentben lebuzizta a Vonát.
Körözött személyeket vitt be a Parlamentbe a Jobbik
A fideszes kutyák a lopás után a karaktergyilkossághoz értenek a legjobban. Tegnap az orbán lebuzizta, most itt a másik ügy. Minden napra fog kijutni valami a jóból Vona részére . Mert ezek a taplók ennyire gecik...
Gundel Takács: hülyét csinálunk magunkból, ha visszavonjuk az olimpiai pályázatot
Mi akkor csináltunk hülyét magunkból, amikor ezeket a maffiózókat kétszer is megválasztottuk kétharmaddal...( mondjuk én sohasem szavaztam rájuk )
Egy hónappal szabadulása után újra késelt egy férfi Egerben
20 év fegyház ! 5 év eltelte után meg beadni neki a zárkába egy kurva éles kést, hogy tudjon játszani magával.
Már országos olimpiai népszavazásról beszél a Fidesz
Az a szomorú , hogy egy ilyen kis pitiáner mohácsi nepperből a fidesz szárnyai alatt ekkora szarjankó nőhetett ki , hogy országos gazdasági döntésekről mondhat véleményt simlis módon... " A közpénz elveszíti közpénz jellegét " meg miegymás...
Harrach Péter is aláírta az aláírásgyűjtő ívet
" Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője olyan híreket olvasott, miszerint a párt homofób lenne, de ez nem igaz. "
Ez tényleg nem igaz. Nem homofóbok, hanem kivénhedt semmirekellő seggnyaló balf@szok gyülekezete . Remélem 2018-ban ezeket is kivégzi a főgeci, ugyanúgy, mint a torgyán féle kisgazdákat ...
Hajdú félrelépései miatt vált el Sarka Kata
Lehet, hogy valamit nem csináltál olyan színvonalon , mint az új babák Kata ! Egy férfi ilyenkor óvatosan beújít.
Fenyő Iván szobára invitálja az összes rajongóját, és pénzt is kér érte
Hú bazmeg ez tényleg jó buli ! Ezt én is megcsinálom ! Én is kínálok élményt félpénzen. 10 ezerért egy szolid pippantás ! Spiritualitás nélkül !
500 forintja maradt a Való Világ nyertesének
Átbasztak öcsike oszt jónapot. Sokakkal megesik az ilyen. Jelentkezz újra a valóvilágba, mert az a jó hely. Ingyen pia, pina, kaja, meló nuku, ez kell neked nem a robot koszos havi ötven ropiért.
Öngyilkosságot kísérelt meg Sándor Mária, a fekete ruhás nővér
Mondjon le az öngyilkosságról Mária ! Miért is dobná el a fiatal életét ? Megpróbált kiállni egyes egyedül egy ügy érdekében , de elgáncsolták. Ezt túl lehet élni. A politikát meg hagyja azokra a szarzsákokra akik ezt ma is művelik. Őket nem lehet jobb belátásra bírni, mert egész egyszerűen semmitérő rohadékok.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
@Pergető: Kívánom neked gyógyuljál meg mielöbb. nehogy maradandó legyen a károsodásod , mint az apró barna bálványodnak, akit Grazba kezeltek . Hülyegyerek.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
Ha meg a Meggyesy is rántott 180 millát, akkor mi a faszért nem tartóztatják le ? Hagyót már 15 milláért , Simont meg pár tízmillióért azonnal bilincsbe verve vitték el. ( igaz rábizonyítani semmit sem tudtak egyikre sem ezek a szarjankók ) Mészáros Lölő , Garancsi, Tiborcz , Matolcsygeci meg hót nyugodtan flangál most is úri körökben és lopnak tovább milliárdokat háborítatlanul.
Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között
@Pergető: Hülyegyerek. Tételezzük fel, hogy igazad van és a liberálisok és a szocik lopkodtak előszeretettel! De akkor mi a bánatos qrva fasznak tartjuk ezt az egész Polt féle maffia ügyészséget, ha 2010-től ebből az egész szarból semmit az ég világon nem fedtek fel.
1./ vagy azért, mert ők is benne voltak a buliba
2./ vagy mert Orbán megparancsolta nekik, hogy kuss legyen
3./ vagy tényleg ennyire alkalmatlan balfasz az egész banda.

Szerinted?
Tangában pózolt a 63 éves Szűcs Judith
@papa.49: Nekem sajnos már a "friss husiknak " az anyjuk is csókolomot köszönnek. Sajnos már csak az Ómik jönnének, de azok meg már nem kellenek.