dodóka

Szijjártó örül, hogy Bécs felszállt a budapesti gyorsra
Senki nem veszi komolyan ennek a pöcsfasznak a kijelentéseit Európában. Annyira nem, mint őt magát !
Simicska barátja bejelentkezett MSZP-elnöknek
Jövő héten meg a szilikati a félkarú rabló jelentkezik be az MSZP-be elnöknek ? Utána meg jöhet a Győzike , vagy a fekete pákó . Röhejesek !
Csintalan Sándor bejelentkezett MSZP-elnöknek
Sanyi Bácsi ! Menj te a pi...ba. Öreg barom vagy már te ehhez a mai rafkós politikához. Kicsinálnának két perc alatt. De annyira nem vagy tényező, hogy még csak fel sem szisszennek a politika csinálók. Ne akarj mindíg valaki lenni. lefőtt a kávéd már régen, ugyanúgy, mint a Szanyikapitánynak. Menjetek bohóckodni a harmadik öreg barom Havas műsorába. Ott talán még megmosolyognak benneteket kivénhedt töketlenek...
Erdei Zsolt jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbánnal a boksz jövőjéről
És miért kinn az erkélyen cseverésznek ? Szívnak egy spanglit, vagy túl büdös a főgeci hónalja ?
Szél Bernadett: A választók idióták
Bettike ! Rád is rádférne egy kis újracsomagolás ! Most azt hiszi a picipina, hogy Botka után majd ő fújja a passzátszelet. A főgeci meg összefossa magát a röhögéstől, meg a térdét csapkodja örömében... Tényleg ennyire ostobák vagytok bazmeg ?
A Fidesz bevállalt egy nyilvános vitát az MSZP-vel szemben
Na arra kiváncsi vagyok, hogy a némethdisznófejüszilárd hogyan fog vitázni a Molnár Zsolttal. Zsolt egészbe lenyeli mind vitakultúrába, mind észben. Előre röhögök... Csak nehogy megint kirohanjon ez a debíl a stúdióból, minta ahogy azt tette, amikor a Szigetvári Viktor szopatta rommá.
Erdei Zsolt jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbánnal a boksz jövőjéről
Zsolt ! akkor szolgálnád a box jövőjét, ha ezt a gecit összeengednéd kajakra mondjuk a Bernard Hopkins-al...
Orbán nagy jövőt jósol a Kárpát-medencei magyarságnak
Hogy ez mekkora egy kúrva nagy tapló ! " Tehát meg fogja érni a legutolsó falu legutolsó házában lakó magyar számára is, hogy megmaradjon a magyarságában." Ő csak tudja, hiszen a cigánysoron nőtt fel apai picsán rúgások halmazát élvezve. Neki megérte. De egy tróger lett belőle...
Szél Bernadett megközelítette Orbán Viktort
Ha már megközelítette, tőlem akár tökön is rúghatná...
Puzsér Róbert szerint Palvin Barbi egy szörnyeteg
Ez a Puzsér egy irigykedő kis sperma . Abszolut tehetségtelen, de mindíg belepofázik mindenbe.
Nekem valahogy a sztárpszichiáter Csernus jut eszembe róla...
Anyaszült meztelen járja körbe a világot ez a házaspár
És az út során valaki seggbe durrantja Linset, akkor Nick fel lesz háborodva ?
Máris kiderült, hogy minden Botka miatt volt
Gyula,,, Gyula... ! Nem megy ez nektek. Az jut eszembe, hogy a dörzsölt gecik ellen kűzdenek a lúzer balfaszok, akkor nem lehet kérdéses, hogy ki nyeri a meccset. A gecik nyerik meg zorbánostúl ,habonyostúl, némethrezsiszilárdostúl, kósahúszszázaléklalástól, dajcskijafaszomtompistól, meg még tudnám sorlni a főgeciket, de nem akarom. Ministránsoknak sem vagytok jók. Többé nem szavazok rátok az biztos.
Az MSZP elnöke Botka László bölcsességét méltatta a közrádióban
Gyula ! Gyengék vagytok, mint a tavaszi molyfing. Milyen bölcsességről beszélsz pártelnökként ? Harmadosztályú szarok lettetek . Most már csak az lehet a célotok, hogy elérjétek az 5 %-os küszöböt. Nem ti osszátok a jövőben az észt a baloldalon, mert csökött törpék lettetek. Te is egy jellegtelen faszi vagy, nem pártelnöknek való. Lennél inkább valamelyik általános iskolában pedellus, bazmeg, az inkább neked való poszt lenne. Eddíg a Szocikra szavaztam 90 óta, de ez elszállt. Az orsósviktor keresztbe nyel le benneteket. Tegnap óta a térdét csapkodja a röhögéstől, ha rátok gondol. Két év múlva az SZDSZ, meg az MDF szintjén lesztek. Senki nem fog rátok emlékezni, vagy ha igen akkor úgy, mint a legkóklerebb leggyengébb bandára aki létezett 90 óta. MERT MEGÉRDEMLITEK !
Emily Ratajkowski ma se nagyon titkolta a melleit
@Edmond Dantes: Lehet, hogy nem a legszebb, de én azért kinyalnám, mint Tódika a lecsóslábost. Ugye te is így vagy vele haver, csak egy kicsit szeretsz fikázni...
A marokkói képviselőház elnökével tárgyalt Kövér László
@Equus1: Ezt a faszkalapot már semmi nem zavarja. Egy normális európai ország házelnöke sem űl le vele tárgyalni, ugyanúgy, mint a külügyminiszterek a hülyegyerekpetikével. Lejárattük magunkat a világ kulturált része előtt. Nem maradt már más, mint a Kim dzsong un Koreából, vagy az IDI Amin Ugandából, vagy honnan a faszból. Idáig süllyesztette az országot ez a szar banda, hogy rohadnának meg.
Szexi szkanderben nyomta le Palvin Barbi az ellenfelét – videó
@papa.49: Egyszer isten segítse, hogy az legyen a hír a propin, hogy a Palvin Barbi lenyomta a Dodókát !
Újabb túlszámlázás: Két rövid+pezsgő mindössze csak 170.000 Ft
És természetesen a röviditalt a lenge öltözetű lányoknak rendelték a japcsik. Vagy röviditalként számlázták le az utána következő kufircot is.
Palvin Barbara Neymarral töltötte az éjszakát.
@Aki Én: Én Úgy tudom, hogy nem engedte betenni a gyíkot Neymarnak !
Szlovák kommandósok 25 éve verték szét a Fradi-tábort
Akkor nem voltak olyan kemények a fiúk, mint 2006-ban a TV székháznál.
Palvin Barbara Neymarral töltötte az éjszakát.
Zimány Linda fiatalabb kiadásban. Mindegy, hogy kivel , de nem mindegy, hogy mennyiért.
Lázár megerősítette: legszívesebben kiszállna az országos politikából, már szólt Orbánnak
Nekem erről a főpatkány és a sűlyedő hajó jut eszembe. Remélem bárhová is akar bújni megtalálják és csücsi.
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
Választások elött mindent megígérnek a nyuggereknek, akik meg ezt benyalva rohannak a szavazófülkébe ennek a mocsoknak adni a szavazatukat. Ennyire hülyének nézi ez az apró pöcs a nyugdíjasokat... ( Elnézve a tüntetéseken a verekedő , őrjöngő idős balfaszokat ez így is van,,, )
A kormány megmenti a csődközeli helyzetbe került pécsi önkormányzatot
Bravó Pécs ! Megérdemlitek ! 2009-ben jó választás volt ennek a balfasznak a polgiszékbe való emelése ! Most lehet tűrni , de pofázás nélkül.