gulyasgyula

CEU-rektorhelyettes: egyre kevesebb az esélye, hogy Budapesten marad az egyetem
@a helység kalapácsa: ...Nem lesz itt semmi féle forradalom 1956-ban is csak kivülről biztattak bennünket ..Az Ukránok sorsából lehetne tanulni : eddig több mint 10 ezer halott sok ezer nyomorék sok ház-lakás lerombolva ..Ez mind a CIA -usa műve. A NYOMOR AZ MARADT továbbra is ..Ezt akarjátok ..???
CEU-rektorhelyettes: egyre kevesebb az esélye, hogy Budapesten marad az egyetem
@Cicamama55: ...Nem szeretnélek megbántani de állítólag az idén is csak 190 Magyar gyerek tanult a CEU-n ..A másik Te láttál már milliárdost aki önzetlenül segít ??? Ami egy SOros félétől jön az jó nem lehet ..A tőkés mindig hátsó szándékkal fektet be és nem jótékonykodik ez az élete .. ..
Minden ötödik balesetet időskorú személy okoz
@Peller Anikó: ...Ez így igaz a hülye MSZP-és Lukács állítása már csak azért is könnyen cáfolható mert ha igaz lenne minden ÖTÖDIK autót nyugdíjasnak kellene vezetni és minden ötödik autó garambolozna ..Úgy látszik az M S Z P --nek NEM KELL A nyugdíjasok SZAVAZATA 2018-ban ,..
Az orosz befolyás növekedése ellen tüntettek a budapesti orosz nagykövetség közelében
@Desischado: ..Igazad van de ha megnézed a történelmet szinte mindig valaki gyarmata voltunk ..Ahogy a jövőt nézem a nyugat az Unió , Brüsszel gyarmataként a Szír bevándorlók seggét fogjuk törölgetni de jó nekünk mert válogothatunk az orosz és a nyugat között ..Bonyolult lett a világ ..
Közel kétmilliárdnyi büntetést termelt egy józsefvárosi kereszteződés
@Yeromos: ..Na az ilyen dolgok ellen tessék tüntetni ..Az ilyennek lenne értelme ..A mindennap munkába járó emberek is jobban elfogadnák ..
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@Ördögvadász: ...Nem ilyen részletesen de valami hasonlóról tudtam én is ..Nem is biztos hogy olyan nagy az USA fölény mikor a legnagyobb Atom arzenál a világon az OROSZOKÉ ..Folyamatosan mozgó , bemérhetetlen kilövő állomásokal ..Meg jósolni se lehet mi lenne ha valaki fitoktatná az erejét ..
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@quadrocopter: ...Ne legyél biztos benne hogy elavult rakétái vannak ..Amiről kevesen hallottak az USA is sokáig Orosz rakétákat használt műholdak fellövéséhez ,Az USA rakéták is sorra felrobbantak ..Nem kizárt hogy a 3-dik világháború lenne belőle ha Korreát megtámadná ..Egy ilyen támadás nem a dagadt majomról szólna hanem az usa hatalmi törekvéséről ..Ezt még valószinüen az USA sem próbálja ki ...
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@quadrocopter: ...De akkor magunk fejére hozzuk a bajt ..Ő azért fegyverkezik mert állandóan fenyegetik ..Hogy lehet áldozatok nélkül leállítani a "" baromságait ."".?? Ha nem lenne veszélyes az USA -már lépett volna ..
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@quadrocopter: ..Mű holdak csak a filmekben működnek ..Ha repülők, hajók úgy tudnak eltűnni , földön ,vízen , levegőbe hogy soha senki nem találja őket ..Ha az okos USA saját csapatait bombázza ez azért elég sokat mond ...Sok a mese a kábítás a világban ..Nem kell mindent elhinni ..Egy biztos a Dagadt Korreai nem beszámítható ..Jobb lenne békén hagyni ..
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@quadrocopter: ...Én csak egyet nem értek , hogy miért kürtöli ki a világba ha nem sikerül a rakéta teszt ..Biztos bolond nem ?? Vagy lehet hogy az egész egy nyugati pletyka és magukat és barátaikat nyugtatják a jenkik ..Egyébként segélyt is jó régen nem küldenek már ..Miért is küldene ?? Nem érdeke hogy a lakosság elégedett legyen ..A média a világon mindenütt egyforma hazug , nem kell elhinni amit mondanak --írnak ..De ha neked úgy esik jól szíved joga kinek higyj ..
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@quadrocopter: ...Én nem láttam se az élelmiszer szállítmányt se az osztogatást , biztos rossz címre küldték ..VAGY NEM IS KÜLDTÉK ???
Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
@papa.49: ...Néz utána a neten mert nekem mindig az jön ki bejelenteni , és fizetni .. ERRŐL KELLENE NÉPSZAVAZÁST KIÍRNI ...NEM SZABAD FÉLVÁLRÓL VENNI MERT A BIRSÁG 300 EZER FORINT...jÖVŐRE VÁLASZTÁSRA JÓ TÉMA LESZ A NYERNI AKARÓ PÁRTNAK ...NEM HITTEM HOGY VALAHA EZT MONDOM DE LEHET HOGY A JOBBIKRA SZAVAZOK B O S Z U B Ó L ... HA ORBÁN EL AKAR BUKNI HOZZON MÉG EGY KÉT ILYEN TÖRVÉNYT ..
Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
@papa.49: ...A lényeg hogy egyik párt sem tiltakozott pedig elég sok üres eladatlan ház van az ország szegényebb felében , kutakkal az udvaron ..Azok után fizetni kell a tulajdonosoknak ..
Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
@papa.49: .. ..@F_Viktor: ..A kormány rendeletre is rá szokás bóllintani vagy ellenzeni ...Vagy nem ???
Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
@papa.49: ..Vagy a vidéki öregek akik eddig nem menetek el szavazni most el mennek ..Egyébként a FIDESZ és az MSZP is megszavazta ..A lenyulásban nagy az egyetértés ..
Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
@papa.49: ..Meg jön a kerti kutak regisztrációja ..100-200 ezer forint kutanként , még az üressen álló házak gazdái is fizetnek , ha betemetik előtte regisztrálni kell és engedély kérni a betemetésre ..Ha nem jön a végrehajtó nem baj a gyógyszere , fűtésre , élelemre nincs pénz de regisztrálni még Borsod ,Somogy félig üres falvaiban is megkersik a tulajdonost még ha éppen Angliában él is ..
Szomorú véget ért a lottómilliomos hajléktalan cukrászdája
@division: Egyet értünk de az üzleti élethez az ""ÜZLETI VÉNÁN "" kivül nem árt egy jogi és egy közgazdász , könyvelő tanácsát is kikérni néha ..Vállalkozó család vagyunk , tapasztalatból beszélek ...A presszóknak , sörözőknek lejárt 3 éve adtam el a 17-évig működő 120 m2-es vendéglátó üzletemet ..Meg kell tanulni váltani ...620 millióból vehetett volna 20 lakás Győrben és lógathatták volna a lábukat még az unkáik is ..
24 százalékkal nőtt 2015-höz képest a nagy adóhiányt felhalmozó cégek száma
@gulyasgyula: Lenne itt a Juhásznak miért fütyülni egész évben , éjjel , nappal ...Konkrét dolgokért Ő se fütyül csak a botrány a balhé kell neki ..
24 százalékkal nőtt 2015-höz képest a nagy adóhiányt felhalmozó cégek száma
Majd megveszi őket Jozip Tot , vagy a Kaja Ibrahim Mint a 13 köztartozásos céget a Schlett Csabától ..
A Hirosimára ledobott atombombánál közel hússzor nagyobbal kísérletezik Phenjan
@Ördögvadász: ...Lehet hogy annyira veszélyes mint SZADAM HUSSZEIN VOLT ???Azt is nagyon tudta a CIA hogy van vegyi és atom fegyvere , csak olaja volt ...9-10 -éve ölik a népet Irakban az olajért
Áprilistól megosztunk pár államtitkot az oroszokkal
@idppp: ..Ne gorombáskodj én se teszem ..Ebben a világban csak már csak Mészáros Lőrinc gazdagodása és Széll Berni bugyi mérete a titok ..
Áprilistól megosztunk pár államtitkot az oroszokkal
Csak azt nem tudom ezt a szigorúan titkos témát ki osztotta meg a Magyar Nemzet újságírójával ??? Már látom ahogy Széll Berni izgatottan védi az Ország titkait ..Csak meg ne fulladjon izgalmában ..
Négymillióért védte a rendőrség Orbán évértékelőjét
@evacica: Mese az egész ..Miért fizetek volna a rendőröknek külön amiért a munkájukat végzik ?? Ez a dolguk hiszen rendőrök ..A meleg tüntetőket is megvédik ..2006-ban mennyiért védték a Tv székházat ::??EZ CSAK A MÉDIA LAKOSSÁGI HERGELÉSE :..
Európának ki kell állnia a magyar civilek mellett!
@nemfideszes: ..Ez nem helyesírási verseny amit addig 14-szer dolgoztak át ..Néz utána a nyugdíj előtti Svéd rendőr nyilatkozatának aztán lehet hogy nem is olyan elképzelhetetlen amit írtam ..
Európának ki kell állnia a magyar civilek mellett!
Teljesen mindegy hogy kiálnak vagy sem ..Ha így jönnek a bevándorlók még 1-2 -év és irigyelni fogjuk az Oroszok békéjét ...Annyi lesz az Uniónak sőt Európának is ..Az ellenzőknek és támogatóknak is ..
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Peller Anikó: ...Kedves Anikó ! Ez egy jó ötlet de engem azért bevehetnél tanácsadónak havi pár száz millióért , minden mutyihoz legalább 2 ember kell ..Aztán majd megosztozunk a lóvén ..Széll Bernadettet meg a Hadházit felvesszük portásnak vagy parkoló őrnek ...Arra talán alkalmasak ..Na mit szólsz hozzá ...