gulyasgyula

Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@qxy: ..Na ebben megint egyet értünk ..Sajnálom sok ember nem látja Orbánt nem azért akarja az ellenzék leváltani hogy nekünk szavazó ,adófizető polgárnak jót tehessenek ..S A J Á T M A G U N A K akarnak , pénz , hatalmat ez megy 27-éve most mitől lenne más ..Ráadásul minden új kormány úgy kezdi :: üres a kasza az előző kormány átvert bennünket ADÓT KELL EMELNI ..Ráadásul már most veszekednek a hatalmon ..Ennyi önjelölt miniszterelnök még soha nem volt ...A sok kispárból alakított koalició tényleg csődbe viszi az országot ..Nem vagyok fideszes se Orbán párti de míg nincs egy meggyőző politikus , komoly párt addig jobb ha marad az Orbán .. Ő nem mondhatja elköltöttem a pénz adót kell emelni ..Az se utolsó hogy a migránsokat is távol tartja az országtól ..Újabb 4 -évig Brüsszel NYUGAT EURÓPA belefullad a MIGRÁNSOKBAN ÉS KÉNYTELEN LESZ megállítani őket .. Addig az ellenzékben is kialakulhat egy hitelesnek számító erő aki a választóknak is tetszik , meg a fidesz pártiak is megkopnak ..Minden hatalom megbukik egyszer ..
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@peterkelemen: ... Én nem akarok senkivel vizázni de éppen ma a 19-órás ==H I R ==Tv //elenzéki // hiradóban monták hogy emelkedik a Fidesz népszerűsége ..Már ők is hazudnak ??? Ez nem éppen a kötél szorulássáról árulkodik ..
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@qxy: ...Egyetértünk , de ha Orbán nem jó akkor ennyi önkéntjelenkezőből már csak találunk valakit aki meghozná azt az ÁLDOZATOT hogy az országot elvezesse a demokratikus KÁNAÁNBA ..Persze ilyen elégedetlen választópolgároknak mit mi vagyunk senki se jó ..Én már rájöttem a választó polgárokkal van a baj nem a politikussal ...Aki vért veritéket izzad csak hogy nekünk jobb világot teremtsen ..De nekünk senki se jó ..Ha egy kicsit korruptak már reklamálunk ..
Így értelmezte át Orbán Viktor a politikai bosszú fogalmát
@Béla333: ...Ja még annyit kritika van bőven de a lényegről egy ellenzéki párt se beszél ...A mindenkit érintő kérdés HOGY OLDANÁK MEG A B É R E M L É S T .??? A szakmunkás kérdést ,az egészségügyet az oktatást stb ..Honnan vennének pénz hozzá ??? Na ha ilyen téma lenne odafigyelnének rá az érintettek de hogy le kell váltani Orbánt arról majd a választáskor döntenek ..Az önjelölt miniszterelnökökből már annyi van hogy Dunát lehet velük rekeszteni ..
Így értelmezte át Orbán Viktor a politikai bosszú fogalmát
@Béla333: ..Szerintem nem ..Az idősebbek elvannak a fiatalok nagyrészét nem érdekli a politikusok hatalomért folytatott harca ..Jól érzik magukat ki itthon ki külföldön ..Telle van velük a Wellness szállók ,fürdők tapasztalatból látom tudom ..Különbem a jelenlegi politikai élet olyan zavaros hogy akinek nincs Orbán fóbiája meg se próbálja megérteni ..Ez a hatalomért folyó harc ki -kivel -ki kit támogat kivel áll össze stb nevetséges ..
Jól behúzták a kormányt a csőbe: akkor kapnak rengeteg pénzt, ha lemondanak a forintról
@verőce21: ...Ezt jól eltaláltad ..Én még azt is halottam hogy Röszkei menekült táborban Merkel fogja osztani a kaját és füdeti a migrács gyereket ..De szép lenne ..
"Ha kellek, akkor én jövök" - hosszú násztánc Karácsony Gergely és az MSZP között
Azért biztos ami biztos Karácsony mellé még Vonát vagy Juhász Pétert be kellene venni tartaléknak ..Mivel az eddigi jelöltek eddig nem váltak be az MSZP-nek Molnár Gyulusnak , ezért nem árt időben tartalékról gondoskodni mert lassan elfogynak az önként jelenkezők ..
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@gulyasgyula: ..Most jutott eszembe mennyi pénze lenne a jobbiknak ha VONA alkalmi munkát válallna valahol egy jó nevű CIRKUSZBAN ...Ő LEHETNE A B O H Ó C ...
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@qxy: ...Van itt pénz ..Tavaszig összejöhet még 800 millió is ..Ügyes ez a Vona ..A végén még miniszterelnök lesz ..Annyi neked Viktor ..
Nyugdíjasok százezreit terelné vissza a kormány a munkaerőpiacra
Azért nem teljesen így van , van akinek kevés a nyugdíja és rászorul egy kis mellékesre , van aki még jól bírja magát és nem nézi egész nap a tv inkább beül vagyonőrként egy plázába ..Kocsmáros koromba azt láttam aki nyugdíj után leált , beült a kocsmába ""mondván dolgoztam eleget jó nyugdíjam van "" egy két év után meghalt ..Nem lehet 45-48 év fizikai munka után egyik napról a másikra leállni ..Látom a lottózóba sorjegyet kaparó sortársaim alig tudnak felálni az asztaltól ..Még sétálni is lusta egyik--másik ..
Karácsonyig megállapodna az Együtt a választókerületekről
Mit kell itt annyit egyezkedni ..Szólni kell Juhász Péternek Ő biztos alku nélkül vállalná a miniszterelnökséget ..É fütyülne az egészre ..
Már a villanyszerelőket is elérte a munkaerőhiány
@maci0427: ..OKJ villanyszerelő soha nem tanulja meg a szakmát ..Az elektromosság olyan gyorsan fejlődik elég követni ..Nem véletlen keresnek RAJZOLVASNI tudó villanyszerelőket és fizetnek 6-8 százezer forintot Osztrákok ,Németek , ha még nyelvet is tudod Te vagy a király ..
30 milliárdjába kerülnek az országnak a karácsonyi Erzsébet-utalványok
@anka: ..A gáz nem egyforma fűtőértékű , ugyan úgy mint a szén sőt a fa se az ..Mivel szagtalan és ha szivárog nem éreznénk így merkaptán --TBm szagosítót kevernek hozzá ..Ezek fűtőértéke igen kicsi ez is befolyásolja a fűtőértéket ..Ezt úgyan olyan munkások végzik mint vagyunk --voltunk ..Tény sokszor gyenge a fűtőérték hogy ezért ki felel az még soha nem derült ki ..
30 milliárdjába kerülnek az országnak a karácsonyi Erzsébet-utalványok
@papa.49: ..Éppen így fűtök én is csak a termosztát van 22 fokon ..Mivel a kályha 24 fokig is felmelegíti a házat amin 10 cm-es szigetelés van 3-6 m3 gáz fogy 24-óránként ..Nyilván ha hidegebb lesz több fog fogyni de nehogy már öregségünkre fagyoskodjunk ..
30 milliárdjába kerülnek az országnak a karácsonyi Erzsébet-utalványok
@papa.49: ...Nekem egy nagy cserépkályhám van //kb 10 MÁSZA SAMOTT // 5-éve és olyan száraz fával fűtök hogy nem látszik a füst ..Egy 14 literes festékes kanna a füléig rakva 12 kg fa ..3-4 óra alatt eltüzelem lezárom a kályhát még másnap délután is meleg ..Csak egy a gond egyre drágábba fa is ..
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@cikicakk55: ...A mai világban minden előfordulhat meg mindennek az ellenkezője is ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@Equus: ..Érted már mitől akadok ki ..Nem az a fontos hogy mindenbe egyet értsünk ..A véleményed személyeskedés nélkül is le írhatod és nincs harag ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@babp1982: ..Ki fél tőled Te buzi vérbajos ?? A 8-kr-be ilyenekkel tapétázzák a kocsmát ..Bazd szájba a vén ringyó anyádat hogy nem tudott jó modorra nevelni ..Féreg neked a vérbajos buzi apád aki jobban tette volna ha görbe botot csinál helyetted te korcs görény ..Jobban jársz ha kussolsz Te kissebrendűségi komplekszusba szenvedő 48 kg-os patkány ..Azok használnak ilyen hangnemet akik este nem mernek kimenni az utcára ..Mocsadék ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@kereső: ..Jó sokat írtál .. Sok mindenbe egyet értünk de ha nem az se baj ..Nem ígérem hogy mindenre válaszolok nappal dolgoztam a családi cégben délután meg a termálba járok 2-3 alkalommal egy héten és a fűrdő után egy kicsit lusta leszek ..Maradjunk abba a politika legyen a politikusoké én dolgozok adót fizetek //NEM KEVESET // mióta kitalálták és fizetem míg élek mert a befektetéseim után kapott jövedelmem adóköteles és utánam örökli a családom ..Jól írod sokszor magunk ellen harcolunk de a rakás pénz befizetésében is részt veszünk mert mivel külön úton jár Orbán a nem uniós államból jött áru után kapott VÁM kb 80-82 % -ot küldünk az Uniónak és sok ilyen van amiről az átlag ember nem tud úgy hogy nem biztos hogy mindig helyén való a nagy átkozódás ..Meg bosszantó is magunk elleni harc ..Ahogy írod ""békét, nyugalmat -unalmas hétköznapokat "" szeretnék én is..És nyugalmas jó éjszakát kívánok ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@babp1982: ..Ha elolvastad mit írtan akkor azt is láttad hogy én udvarias hangnemet használtam ezért megkérlek a jó édes vérbajos kurva anyáddal beszél így aki szemedbe fingotta a púdert és rászoktatott a tejre ..Vigyáz mert tíz oldalon keresztül tudom ezt a stilust tartani ..Úgy hogy jól gondold át hogy válaszolsz ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@kereső: ..Nem akartalak megbántani elfogadom az érveidet de a váltságból kijött az ország nagyon lassan de javul az emberek élete , kapunk egy kis pluszt végre de egyeseknek ez se jó azt hiszik a következő jobb lesz ..Ha hó esik az a baj ha nem akkor az ..Undoritó ez Brüsszeli seggnyalás ..Nem voltam fideszes most se vagyok de ez a lázítás már felháborít ...Sok év Orosz megszállás után azt gondoltuk végre nyugalom lesz hát nem lett , lassan rosszabb lesz ..Ez a mérgem oka ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@kereső: ..Igaz másképpen számoltak ..Emlékszem Gyurcsányék elvették a 13 havi nyugdíjam így nem volt miről beszélni ..
Új televíziós kampányt indít a kormány
@sokanvagyunk: ..Szerintem ők a hülyék ..Az előző kormányok nem adtak semmit így nem volt mit kritizálni .. Igazam van ???
Már a villanyszerelőket is elérte a munkaerőhiány
@1magyar: ..Ez a kutya macskás a feleségem munkatársa volt ..Még nem nyugdíjas naponta 4-6 kávét iszik + cigaretta ..Fáj gyomra de nem megy orvoshoz mert drága a gyógyszer ..A házukat már kifizette az eszközkezelő ..Amin nem volt hitel de új autó kellet , fel kellet újítani a házat a ház volt a fedezet , közbe többet költöttek mint amit megengedhettek volna most mindenki rossz , a kormány a bank ,..Olyan helyen nem dolgoznak ahol nem lehet leállni cigizni ,inkább kevesebb fizetésér de a dohányozni lehessen leállni ha akarnak ..