gulyasgyula

Most már a BOM is akarja az olimpiai népszavazást
""Rá startolunk 2028-ra .."" Talán nem ártana utána nézni hogy egy ilyen eset után 15-évig nem lehet pályázni ...Lehet hogy rosszul tudom ???
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
@Aki Én: ...Erre nem is gondoltam , lehet hogy média fél megkeresni mert még őket is megerőszakolja ..Egyszer egy postást is így erőszakolt meg 2 lány ..
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
Hátha ez a ártatlan alak nincs meg talán a kedves kislányt is meg lehetett volna keresni ??? Vagy lehet hogy cáfolná a történteket ??,
Hello baloldal! - oligarchaadóval és Gyurcsány-üldözéssel köszönt be Botka
@coni: ...Ebben egyet értünk ..Bokros a bátor reform dolgában friss vállalkozóként tapasztaltam 1994-1998 között ...Bokros még a hajléktalan munkanélkülit is megadóztatja ..
Csendben szétrohadnak a villamossínek Budapesten
@simmering73: ...Miért lenne az rossz .?? .Mindenki éljen meg a saját pénzéből ..A lakosság jár biciklivel , gyalog így nem szennyezi a környezetet ..Birka népnek ez való .Egy tüntetőt se látok a várnál azt csinálnak a közpénzel amit akarnak ..Az olimpia előkészitésre már elloptak vagy 20 milliárdot és ez senkit nem érdekel ..Ilyen nép járjon gyalog ..
Orbán nyakig a Pharaon-botrányban
Szar politikusok miért nem foglalkoznak az Ajkai vörösiszap igazságtalan itéletével ..Arról egynek sincs véleménye ..10 ember halála 200 örökre megnyomorodott ember a valós vagyoni kár felmérhetetlen ...EZZEL MIÉRT NEM FOGLALKOZNAK ??? NETÁN A BARÁTOK IS ÉRINTETTEK ..??? Az átlag Magyar embert nem érinti Pharaon sorsa-élete .Ne erre pazarolják az energiát ..
Orbán nyakig a Pharaon-botrányban
Beteg MSZP -és téma ..Kit érdekel ?? Vannak ennél sokkal fontosabb ügyek is amivel foglalkozni kellene .Miért nem fogta meg magának az U S A Pharraont ??? Bár csak ez lenne a legsúlyosabb fidesz baki ..
Őrizetbe vették az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó kamionsofőrt
Menj végig az M5-M3 -son vagy még jobb a 4-es út a Románok mindenütt figyelmetlen és erőszakkos -san közlekednek ..Kellene már egy példásan kemény büntetés hátha attól vissza vennének tempón ..
Vérző fejjel bemenekült a forgalmi irodába – elmesélte a történteket a Móriczon leütött aktivista
Jól van ez így ..Most is van - -volt akit eddig nem érdekelt az olimpia de nem csipi a fideszt és most ezt fidesz számlájára irva mégis elmegy szavazni ..Van akinek egy ilyen ügy kell ahhoz hogy elmenjen szavazni..Révész Máriusz 2006-ban milyen kötéssel mászkált egy kis karcolás miatt ...Azóta is jól él mint egy mártír a karcolásból ..
Nem az útra figyelt a kamionos, aki halálra gázolt egy 23 éves rendőrnőt
Nem tudom mi indokolta a leálló sávba való intézkedést ?? Biztos meg volt rá az ok mert általában ilyet nem látni DE MIT KERESET A MOCSKOS ROMÁN A LEÁLLÓSÁVBAN ...A ROMÁNOK MENNEK MINT EGY ŐRÜLT ...TAPASZTALATBÓL TUDOMMMM...--B Ö R T Ö N T--NEKI ..
Öngyilkosságot kísérelt meg Sándor Mária, a fekete ruhás nővér
@Pergető: ...A lényeg :Magyarország pusztulása ..Közel a 70-hez 2016-ban kétszer is kórházba kerültet , egyszer műtöttek is ..összesen 4 hetet voltam bent de amit lázitással összehordanak annak fele se igaz ...AZ EGÉSZSÉG ÜGY IS ROSSZUL VAN FIZETVE MINT MÉG ANNYI MÁS KÉTKEZI MUNKÁS ..Itt mindenki úgy beszél a kormány elzavarásáról mintha tele lenne az ország kormányzásra alkalmas emberrel , ellenzéki pártjaink kritizálni tudnak de hatalmon mindent elfelejtenek mint a GYURCSÁNY ..A rendszer váltás óta várom a változást de egyik korruptabb , rosszabb mint a másik és az emberek elhiszik Orbán után jó világ következik .ELŐRE BORÍTÉKOLOM A KÖVETKEZŐ KORMÁNY ADÓ EMELÉSSEKKEL KEZD HIVATKOZVA ELŐDJÉRE ..MAGAS VÉGKIELÉGÍTÉSSEL KIRUGDALJA A MOSTANI VEZETŐKET , KELL A HELY AZ ÚJ BARÁTOKNAK ..A GAZDASÁG LELASSUL SŐT LESZNEK DOLGOK AMIKET LEÁLLÍTANAK , JÖNNEK AZ ÚJ ÖTLETEK ...ÉVEKIG MEGINT JÖN A NYOMOR A MOSTANI ÁLLAPOTOKHOZ KÉPEST ..AZTÁN LEHET MÁSOLNI A ROMÁNOKAT A VÁLASZTÁSOK UTÁN 2 HÓNAPPAL AZ UTCÁN TÜNTETTETNEK LASSAN EGY HÓNAPJA ÉS MÉG HOL A VÉGE ...E Z T --A K A R JU K ??? Az emberek nem veszik észre hogy a politika oltárán felhasználják őket is mint ezt a szerencsétlen SÁNDOR MÁRIÁT ..A politikusnak addig kellesz míg a hatalomba juttatod ez az egész világon így van ,.PL: USA TRUPP esete ..A magválsztása óta folyamatos ellene a tüntetés ..K E L-- E Z --N E K Ü N K ???
A szír elnök többezer embert akasztatott fel titkos börtönökben
@papa.49: ...Nem szeretnélek megbántani de ha ez igaz , legyen az Ő dolguk ..A LIBIAI beavatkozásnak is isszuk a levét ...Van elég Szír igy is Európába ..Nem ismerjük az ottani szokásokat ..Lehet hogy olyan ártatlanok minta az AJKAI vörösiszap katrasztrófa okozói aminek eldöntéshez 6-év kevés volt most újjabb 2-év kell ..TELE VAN A VILÁG ÁRTATLAN BÜNÖZŐVEL ...De ez csak az én véleményem és nem biztos hogy igazam van ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@qxy: ...Úgy legyen de ne csak horgász , járj uszodába .kocogj mert ha le állsz ennyi munka után minden nyavalya meg talál ..Hetente 2 délután kedd-péntek uszodába járok én is , más napokon vagy otthon dolgozok , vagy megyek a családi céggel , ..Több száz kilométert vezetek , több mint 60 helyre járunk az országba .Egyes berendezések időszakos műszaki ellenőrzését végezzük ..Nem rossz munka , inkább szellemi jól is fizet míg bírom csinálom ..Legalább tudok az unokáknak segíteni ..Már mind a kettőnek szép nagy háza van ..A horgászásba bele untam pár éve 50%-os társ tulajdonos voltam egy 26 HA halastó rendszernek de eladtam a részem , olyan befektetést keresetem ami munka nélkül is hozza a pénz ..Megtaláltam.. Kár hogy messze vagy szívesen találkoznék veled ..Na majd ha megérem hogy nyugdíjba mész még össze jöhet ..Addig is jó egészséget kívánok ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@qxy: ...Örülök hogy leírtad hogy kell -kellet pénzt keresni , legalább látják a nálunk fiatalabbak hogy a pénz régen se a verebek hordták össze ..Meg hogy soha nem 8-órát dolgoztunk igaz előfordult hogy a Halászbástyán húzattam a cigánnyal a nótámat egy heti keresetem bánta de nem úr aki néha nem pazarol .Irigyünk meg mindig lesz de a munkát nem irigylik ..Azt írod keményen megdolgoztál ..Vissza gondolva nem is volt az olyan nehéz fiatalok erősek voltunk , egyet aludtunk és kezdtük előről .Nem baj csak egészség legyen a mozgást /munkát /abba ne hagyd mert akkor jön vég ..Jó egészséget kívánok neked és a kedves családodnak a további élethez ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@feco fero: ...Kétszer is fel tetted a kérdést ""milyen jogon "" egyszerű a válasz ..Az erősebb jogán ..A világ mindig ilyen volt és ilyen maradt...A törvények is az erősebbet védik ..Békésen nem tudod érvényesíteni a jogodat a fegyver meg a hatalom kezében van ..Meg a túl nagy áldozat se éri meg a kétes győzelmet ..A erőszakos hatalom átvétel után mindig a nyomor következik // pl: UKRAJNA //
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@Béla333: @feco fero: ...Elfogadom mind a kettőtök álláspontját csak még nem látom mi lesz a Románok sorsa ..A politikusok egy külön faj aki nem akar lemondani a pénzről és a hatalomról ..Az-a áldott nép meg aki év végén hatalomba helyezett egy felfüggesztett börtönre itélt embert most is hinni fog nekik és megint árverik őket aztán jön a sunyi leszámolás ..Vagy már most addig feszül a húr míg be vetik a katonaságot ...Egyik se jó és ilyen árat jobb ha nem fizetünk mi Magyarok a jogainkért ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@Béla333: ...Ebben is igazad van de Te eltudod képzelni hogy van ilyen ??..//Nézd mi van a Románoknál // ha eldurvulnak a dolgok amire mindig meg van az esély akkor megint a kisemberek szívnak mint a torkos borz ..//Ukrajna // Ha Janukovics beveti a katonaságot lett volna párszáz halott ..Most van több mint 10ezer halott sok ezer nyomorék , szétlőtt települések és a SZEGÉNYEK MÉG SZEGÉNYEBBEK LETTEK A POLITIKUSOK ÉLIK KORRUPT VILÁGUKAT ..Veszélyes dolgok ezek ..Én már átéltem 1956-ot ..Senkinek nem kívánom mégegyszer ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@qxy: Úgy látom valami hasonló az életutunk csak én meg se próbáltam a különböző dolgokat amihez a főmérnök és páttitkár aláírása kellett ..Mindig volt valami másodállásom már 18-éves koromtól // PL: mozigépész // ..Ausztriába is kijártam egy évig ,felszereltem 2 Orosz laktanyát bóvli magnóval videóval ..Egy év alatt 4 új opel árát kerestem ami 1989-1990-ben nagy pénz volt mert a havi fizetés 4-8 ezer körül volt egy opel kadett Egymillió nyolvanezer ft-volt ..Ettől kezdve egyenes út volt külömböző , vállakozás befektetésekbe ..Hozzáteném Te talán még érted 26-évig ÁFOR -os voltam ..Ma is müködik vállalkozásom a fiam csinálja de közel a 70-hez még ha kell én is dolgozok és hála istennek még kellek és tudok dolgozni .Csak nézek mennyi fiatal írogaja itt a véleményét nekem még pár éve erre nem volt időm , ahelyett pénz kerestem.. Én s e érzem magam gazdagnak egy ház vagy autó vásárlás nem jelent dondot , most már sajnos néha az egészségre kell költeni ..Örülök hogy végre a Te életed is jól alakult ..Jó egészséget kívánok a további életedhez ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@qxy: ...Ilyen a világ , mert most is ilyen nem sokat változott ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@evacica: ...Kedves Éva !! Légyszives nézd meg a Wikipédián Gyurcsány életét utána másképpen látod a dolgokat ..Ilyen nagy vagyonokat se Gyurcsánynak se Orbánnak se másnak tisztességes munkával nem lehet összehozni gyakorlatból tudom ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@Béla333: ...Egyet értünk .. .. Közben sajnos a kis pártok és a Juhász félék is gyorsan meg akarnak gazdagodni és annak csak ez a egy módja van ..Az egész világon ez a trend most ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@quadrocopter: ...Elfogadom a példát de ettől még ezt a kis parazitát nem fogom tisztelni ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@Béla333: ...Igazad van ..Tisztelet a kivételnek de én az elmúlt 26-27-évben azt láttam minden politikus csak ellenzékben tudja mit kell tenni , hatalomba kerülve elfelejti és követi elődeit ..Sőt már a vidéki önkormányzati politikusok is egyre jobban elszemtelenednek ..Istennek hiszik magukat ...N E K I K --M I N D E N T SZABAD ...
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@Borsodi: ...Miért kellene elhagyni a hazánkat ..Szét kell nézni a világban minden felé hasonló prombléma van a politikusokkal ..A legfrissebb eset Románia az év végén Lengyelleknél ment a cirkusz ..Az USA sorsa is vitás ..Tüntetések a Spanyoloknál, Franciáknál nem is sorolom tovább ..Nincs olyan rossz világ meg kell nézni a PLÁZÁK BEVÉTELÉT ...MIBŐL NŐ A FORGALMUK ??..AZ ORSZÁGUTON EGYRE TÖBB AZ AUTÓ :? A TERMÁL FÜRDŐINK MINDEN HÉTVÉGÉN TELE VANNAK ..A VONATON A BUSZON A METRÓN MINDENKI 80-150 EZER FORINTOS TELEFONT SIMOGAT .== M I B Ő L ---T E L I K --HA OLYAN ROSSZ VILÁG VAN ??? Volt ennél már rosszabb is meg még lehet is ...Én nem mennék el külföldre cselédnek ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
@quadrocopter: ..Én nem írtam hogy gazdag , csak hogy a saját //6// kis cégeit is hátragyta felszámolás nélkül ..Egy kis cég irányítására alkalmatlan de majd mint párt vezető az adófizetők pénzén havi Kb 1 milláér a kisfizetéses de mégis adózó emberek sorsának írányitásában részt vesz ..A legjobb állás a ploitikusoké ..Sok lóvé , felelősség semmi ..EDDIG CSAK AZÉRT NINCS VAGYONA MERT NEM VOLT HONNAN LOPNI , NÉZZÉTEK MEG 1-2-ÉV MULVA ..EZ egy féreg , ha rajtam mulna a közéletből messze eltiltanám ..Sajnos nem tehetem ...Volt már az elmult 27-évben néhány hozzá hasonló élősködő parazitánk a parlamentbe ..Na majd elbassza EGYÜTT maradék becsületét is .. A wikipédián nézd meg az eddigi pálya futását ..
Évértékelőt tartott Gyurcsány
@qxy: ...Én meg azt hittem ezeket a dolgokat már csak én tudom ..El se kartam mondani mert sokan úgy se hinnék el ..Meg hogy a Gyurcsány elvtárs nem lopott ?? Nem lopott ..??Nem-nem neki az Apró mama aki ma is velük él intézte a vagyont ..Már nem tudom pontosan de ha jól emlékszem a 4 mlliárd körüli vagyont potom 700 mllióért ..Igy kell ezt csinálni ..De ha egy csöpp esze lett volna a Gyurcsány-nak nem Öszödön beszél az orzság ügyeinek ""elkurásáról "" hanem otthon beszélli meg a "MAMÁVAL "" és Bajnai soha nem lett volna miniszter elnök ..
Juhász Péter az Együtt új elnöke
Ebben a Juhász-ban az a jó hogy eddig ==6== céget hagyott hátra mert képtelen egy céget elvezetni , de az ország a mi érdekeinket majd képviseli J Ó P É N Z É RT ...Igaz a Borsodi cigányokat is képviselte egy ideig de mikor megismerték már nem kértek belőle..Na nekünk adófizető polgároknak majd jó lesz ha a cigányoknak nem kellett ..Hülyébbek vagyunk mint a Románok ..
Elérték céljukat a román tüntetők
@papa.49: ...Hát ha már ennyi eszük volt ..Nem találtak jobbat egy börtönre itélt majomnál aki rögtön meg is hálálta a bizalmat ..Induláskor egy félig SZIR nőt akart kinevezni , most ammesztiát adna MAGÁNAK és korrupt barátainak ..Semmivel se okosabbak mint mi ..