havasigyopár

Ezért veszhetett össze Hosszú Katinka és edző férje
@Edmond Dantes: Igazad van. A focistákhoz elkelne egy ilyen vehemens edző. De a Katinka ettől sokalt be.Neki elege lett belőle.
Ausztria betámadta a paksi atomerőmű bővítését
Már minden hónapban van egy meghibásodás az atomerőmüben. Persze hogy félnek. Még a végén felrobbantanak bennünket!
Szabó Zsófi ismét kitette kisbabájának fotóját
Sajnálom, hogy nem a Zsófi bőrszinét örökölte. Így aztán nem kellene mutogatni.
Kiderült: ezt az autómárkát vezetik a legbunkóbb sofőrök
Így igaz. Nálam vezet a BMW.Leszorít és nem viseli el, ha előtte megyek.
Súlyos műtét vár Stohl Andrásra
De mivel erőltette meg magát, hogy sérve lett? A sérvműtét nem "súlyos".
Eddig hetvenegy halálra fagyott emberről tudnak
A fele a lakásában fagyott meg, köztük egy gyerek. Még nem is volt tél! Mi lesz ezután? Sosem tudjuk meg,mert elzárják az információs csapot. Adjon a kormány, vagy Mészáros tüzrevalót a szegényeknek!!!
Orbán Viktor szakított egy kis időt sörözésre
Azért nem volt ilyen vicces ez a látogatás ahogyan mosolyog. Látszik is, hogy eléggé erőltetett.
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
Itt az igazságról van szó. Amikor a fidesz állapítja meg az árakat, ki mennyiért vehet meg bármit a saját pénzéből és mire mennyit költhet, az nem igazságos. Ma a Jobbik, holnap mi.
Közel hatmilliárdból építették, mégsem férnek be az új villamosok a budafoki kocsiszínbe?
Ez mindíg úgy történik /ilyen nagy pénzek esetében/, hogy valaki megkapja a megbízást, természetesen kormányközeli haver. Ő kiadja a munkát potom pénzekért laikus kontároknak, akik összebarkácsolják valahogy a kiadott munkát, szakértelem nélkül. Az a lényeg, hogy sok pénz maradjon a haver zsebében. Ezért van az, hogy összedől, beázik, széttörik, lehullik, megreped, kiesik, beesik, és útban van az oszlop.
Megúszta a hamis tanúzás miatti eljárást a mentősöket megvádoló lány
Én nem voltam ott, nem tudhatom, mi történt. Miért hazudna ilyet ez a kislány? Vagy a fiúk a gyermekontthonból is hazudnak? Akkor nekik miért hisznek? Talán azért, mert ott többen vannak a vád oldalon. De ez a kislány egyedül volt. És a Zsanett is. Azért még lehet ez is igaz!!!
Ezzel a trükkel jutnak hozzá külföldiek a magyar nyugdíjhoz
Nem csak az ukránok, rengeteg román is kapja a nyugdíjat.Ismerek olyan erdélyi házaspárt, akik nem laknak itt, csak be vannak jelentve és mindketten kapják a magyar nyugdíjat 100-100 ezer Ft-t /meg a románt is/, ezenkívül idejárnak ingyenes orvosi ellátásra, operációra. Ezt meg kellene szüntetni!!! A mi nyugdíjas pénzünket ne osztogassa Orbán idegeneknek. Az itteni nyugdíjasok pár 10 ezer forintból tengődnek. Ez a nyugdíjemekés is egy sz..r volt, annyira kevés.
Balog: 9-10 százalékkal emelkedett a nyugdíjak vásárlóértéke, de ez még nem elég
Megint egy hazugság. A nyugdíjak vásárlóértéke kb. 30%-kal csökkent az ő "uralkodásuk" alatt.
A szakértő megmondja, miért fizetünk többet a boltokban, mint kellene
Egyszerű.Azért fizetünk többet, mert felmentek az árak. Tavaly óta ugyanazokat a temékeket vásárolom és most mindezekért 3 ezer helyett 4 ezret fizetek.
Számháború: Hadházy Ákost beperli a kormány
Nem küldtem vissza a kérdőivet, mert nem értek vele egyet. Az a 1-2 ezer migráns, akit be kellene fognunk az Eu döntése alapján, az annyira kevés, hogy meg sem érezné az ország és még keményen fizetnének is érte.
Ha egyszer valami katasztrófa történne országunkban, pl. sugárzás, robbanás,járvány, természeti katasztrófa, vagy egyéb és menekülni kellene Magyarországról több millió embernek, milyen jó lenne, ha valamelyik ország befogadna bennünket.A kormánytagoknak könnyű lenne, mert ők a jövőjüket már biztonságba tették a külföldi ingatlanokkal. De mivelünk mi lenne? Ha úgy állunk hozzá, hogy elzárkózunk a menekülőktől, meg érdemeljük, hogy valaki egyszer netán befogadjon bennünket? Ezen érdemes elgondolkodni!
Orbán Viktor Brüsszelbe utazik
Ghanában focipályákat épít a mi pénzünkből. Koreában kórházat épít a mi pénzünkből. Adtunk erre neki engedélyt? Úgy szórja a pénzünket, mintha az övé lenne. Mikor lesz ennek már vége.?