havasigyopár

Kerényi Miklós Gábor szerint a fenekelés teljesen hétköznapi dolog
Lehet, hogy neki az "elfenekelés" mindennapi dolog. Otthon is ezt csinálja? Fenekelgeti vállfával a családját? Lehet, hiszen neki ez temészeten. De ő egy perverz állat.!!!
Mentőt hívtak Kerényi Miklós Gáborhoz
MIlyen furcsa. Amíg csinálta, természetes volt neki. Amikor visszanézi, már neki sem vicces. Ezért kell lakolnia!
Egész télre befizetettek egy hajléktalant egy budai bisztróba
Ha minden pénzes fideszes / a mi pénzünkből meggazdagodott/ vállalna egy hajléktalant téli ebédre, de jó lenne! Hát ezt várhatjuk!!!
Atombaleset történhetett Oroszországban vagy Kazahsztánban, radioaktív felhő ért Európa fölé
A múlt hónapban Magyarország felett is mértek rádioaktív sugárzást. Szép lassan mérgeznek bennünket.
Elmérgesedett a viszony Berki és a Viszkis között
Az probléma, hogy a Berkit ott nem ismeri senki és ezt nem tudja elviselni.
Így énekli a Himnuszt Orbán Viktor – videó
Miért? Énekkarban is van olyan, akinek nem szabad énekelni, csak állni és tátogni. Ebben az énekkarban mindenki csak tátog, hogy belerepüljenek az adóforintok. De jól muzsikálni ki fog?
Matolcsy indokolt: ezért vett 23 millióért szőnyegeket az MNB
Azért vettek sok-sok szőnyeget, hogy legyen mi alá söpörni a piszkot.
Kirúgták az Operettszínház igazgatóját, Kerényi Miklós Gábort
Miért hallgat a kormány? Nincs mondanivalójuk? Vagy természetesnek tartják a történteket. nekik kellene reagálni és tisztába tenni az egészet, törvényeket hozni, hogy ilyen dolog ne fordulhassanak elő többet. Vagy náluk is ez folyik? Ezért ez a nagy csend? Könyörgöm nyilatkozzon valaki!!!
Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor
No csak, no csak. De hirtelen lemondott! Persze, hogy valamit elkövetett. Ezek mind ezt csinálják. Először fel vannak háborodva és tagadják. Remélem szaftos dolgok derülnek ki. a mocsokról.
Az erdélyi magyar pártok vezetői egybehangzóan elutasítják a határon túliak szavazati jogának megvonását
Román fiatalok átjönnek, öregeket rabolnak ki, vagy megölnek. Lányainkat ellopják, viszik prostinak. Mint a migránsok. Muszáj nekik a fideszre szavazni, mert különben nincs fejkvóta, nincs ingyen pénz és nyugdíj, nincs új iskola és óvoda,nincs stadion, kultúrház, új polg.mester hivatal, beiskoláztatási pénz stb... Az összes kinn élő magyar Nagy púp a hátunkon.
Ötből egy férfi már követett el szexuális zaklatást egy felmérés szerint
Elhiszem, hogy a nök 43 %-át hol így, hol úgy zaklatták férfiak. De olyan férfi, aki évtizedekig megengedi magának, hogy a pozíciójából eredően kiszolgáltatott nőket zaklasson, mert meg vannak félemlítve és megteheti, az ilyennek már régen le kellett volna vágni azt az aszott farkát, hogy eszébe se jusson többé mások orra elé nyomni.
Sárosdi Lilla férje nem fogadja el a bocsánatkérést, és keményen beszólt Martonnak és Verebesnek
@mariaberta: Ami neked "fagylalt", az másnak egy dráma. Fiatal kis színésznőként ilyet átélni, megegyezik egy erőszakkal. Az ember sok mindent elfelejt 20 év alatt, de ilyet soha. Ezt a dühöt, megaláztatást cipeli magával hosszú éveken keresztül és várja az alkalmat amikor leteheti ezt a terhet. Most jött el az ideje, miután külföldi rendezőről kiderültek dolgok. Alkalom arra, hogy megtudjuk, hogy nálunk is ilyenek a pozíciójukat kihasználó rendezők, akik állati ösztöneiket élik ki fiatal lányokon. Ez természet ellenes jelenség, amiért súlyos büntetés jár. Remélem megkapja.
A híres filmrendező szerint Marton Lászlón örökké ott marad a bélyeg
A te " MESTER"-ed egy undorító, élvhajhász, gyomorforgató, mocskos mutogatós kretén. Csak te hívod így. Jogodban áll.. Ki így nevezi, ki úgy. Van akikkel jót tett, van akikkel nem. Mindezt a "MESTER" pozíciójának kihasználásával, és ez az a tény, ami őt nem emberré tette, hanem állattá, mert az ilyen, nem ember. /Mint a Kiss úszóedző/
Fáy Miklós: Eszenyi Enikő hazudik, és tudott arról, hogy miket művel Marton László
Eszenyi nem buta nő. Biztosan tudott róla. Ki tudja, hogy ő hogyan jutott fel a csúcsra...
Azért nem beszél, mert neki is van mit takargatni?
Fáy Miklós: Eszenyi Enikő hazudik, és tudott arról, hogy miket művel Marton László
A szemem láttára történt.. A veresegyházi fürdőben a mellettem napozó szép, fiatal hölgyhöz odajött egy gusztustalan kövér férfi és elkezdte fűzni, hogy ő a Polgármesteri Hivatalban képviselő és szeretne a nővel barátkozni.Rámenősen sugdosott neki, fűzte, a nő próbálta leállítani, elküldeni,mivel nem tudta, ő állt fel és kiment a fürdőből. Vissza sem jött. Sajnáltam, mert még biztosan szeretett volna maradni.
Marton László a Vígszínházban is lemondott
@Nessy: Emlékezz az úszóedző ,Kiss László esetére. Előbb-utóbb lehullik a lepel minden rohadékról.
Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére
Meg kellene próbálni. Ha Katinkából ilyen jó úszót képzett, talán focistákat is tudna. Meg kellene próbálni illetékes elvtársak!!!
Szél Bernadett: "kis Svájc tudnánk lenni"
Igaza van, kis Svájc lehetnénk. Én is ezt mondtam még kb.15 évvel ezelött. Sajnos most már késő. A mocsárból nem lehet felemelkedni, mert minél jobban kapálódzol, annál lejjebb húz.