jesz

Az EU most épp 6 milliárd euró ad a törököknek a menekültek helyben tartására
jó látni, hogy a nyugat reménységei épp ebédidőben beszélik meg, miért is nem kaptak béke Nobel-díjat.
Trump figyelmeztette Moszkvát, hogy ne avatkozzon bele a következő amerikai választásokba
Ez csak kollektív ökölrázás...ha ez megvolt, akkor kérnek egy kávét, mindenki megnyugodhat.
(persze a háttérben vadul dolgoznak a hekkerek, nekeik egy percnyi pihenő sincs)
Titokban, kertjükben temette el édesanyját, majd másfél évig felvette az elhunyt után járó ellátásokat
@Málna: Vannak néhányan akik odaadóan gondozzák az anyukájukat, apósukat, stb.. Az egyiknek a lábait vágták le, a másikból egész nap folyik minden ami bement, a harmadik meg elkóborol egy szál papucsban,és lövése sincs hol lakik, és ki is ő egyáltalán...
Egy közeli szomszéd anyja meghalt, azt hittem megkönnyebbül a lánya, aki egész nap a szart pucolta a falról, amit a zavarodott anyja rákent...viszont volt nyugdíja, amiből megéltek valahogy. Most, hogy meghalt, fogalma sincs miből fog élni. Előtte három évig ápolta otthon az anyját.
Volt olyan itt Budaörsön(is), hogy délelőtt leült egy jólápolt néni az egyik pláza padjára, és nézett ki a fejéből...aztán órák múlva megkérdezte egy őr, hogy kire tetszik várni? semmire nem tudott válaszolni, még arra sem hogy került oda...

A családja leültette, aztán letipliztek. Milyen gyerek az, amelyik ezt megteszi az anyjával? A nénit senki sem ismerte a városban. Most elfekvőben van.

Ez is egy megoldás.
Így viselkedik a rácsok mögött a tanárát megkéselő győri diák
A diák csakis jó nevelést kaphatott, amit az apukája is bizonyított. Bement a kórházba a tanárnőhöz, egy órán keresztül együtt sírdogáltak(nővér szerint), aztán bejelentették, hogy a fiú bocsánatot fog kérni...
Nos a jó nevelés ilyen...leszúrod a tanárnőt, mert gyengébb jegyet adott, mint ami járna, aztán bocsánatot kérsz...mert ez a kulturált viselkedés alapja. A tanárnő tanul az esetből, soha nem fog ötösnél gyengébbet adni.
Eltűnt egy katonai repülőgép 38 emberrel a fedélzetén
Ez a Herkules az egyik legnagyobb gép, ami a levegőben kóvályog...fura, hogy nincs nyoma. Valami turpisság lehet. A déli sarkra induló gép működő jeladó nélkül? Ez érdekes. Jónéhány műholdas telefon biztosan van az utasoknál, ami működőképes.
Washington azt kérte az ENSZ BT-től, hogy foglalkozzék "az észak-koreai provokációkkal"
Washington kéri az ENSZ BT-t? Hát ez jó...ez olyan, mint amikor pistike kéri az óvónénit hogy vegye vissza a vödrét a Józsitól..
Egy nagy homokozóban mintha csupa hülyegyerek játszana.
Ellenségnek nevezte Oroszországot az amerikai hadsereg egyik parancsnoka
a NATO alkalmatlan még ökölrázásra is...most került nyílvánosságra, hogy az afganiszáni hadművelet tiszta bukás az USA-nak..viszont a korrupció köszöni jól van.
Nos ez a rémült faszi a pult mögött jobban tenné, ha nem az európai hadgyakorlaton rugózna, hanem azon, hogy lehet Afganiszánt futva elhagyni.
Bár egyesek szerint a határőrizet, valamint az illegális migráció belső ügy, nem ártana, ha a NATO a déli határoknál táborozó vandálokat zavarná szerte szét..csakhát...azért nem teszik, mert arra is alkalmatlanok...
...mint ahogy a holland kéksisakosok már bizonyították.
Összesen 100 ezer közmunkás munkája szűnhet meg
"...jelentős részük továbbra is szakképzetlen, motiválatlan, mentális, szociális vagy egészségügyi hátrányokkal küzd..."

Ők a legelesetebbek, mindegy, hogy miért. A múltjukon nem tudnak változtatni, jövőképük nincs. Ha van családjuk, azok úgy nőnek fel, amit látnak, úgy élik majd az életüket, tehát "újratermelődik" a szegénység.

Azértarra kiváncsi lennék, hogy magát szociálisan érzékenynek, segítőkésznek hirdető baloldal mit tenne többszázezer elesett ember felsegítése érdekében?

A fideszről már tudjuk, hogy senkit nem hagynak az út szélén...

És a szocik?
Rács mögött marad az olaszliszkai lincselés egyik elkövetője
A kutyából nem lesz szalonna? Pedig példás a magaviselete, csupa jót mondtak róla, amit felsorolni is hosszú...
Szerintem valaki keresztbe tett neki...
Eddig tagadták, most vizsgálják a 2016-os zaklatási ügyet az Újszínházban – a kormány hallgat
@namihami: készülnek a tüzérségi össztűzre. A lövegek készen állnak, csak tölteni kell. Ha a fidesz nem teszi, akkor akár bukhat is...ez pedig nem fordulhat elő..ez parancs.
Kirúgták Gothár Pétert a Színművészetiről
Gothárt nem kell félteni. Olyan jövedelme van, ami soha nem kényszeríti spórolásra. Jól fog élni ezután is, túl fogja élni ezt az arcvesztést .
Mindent tagad a zaklatással vádolt, újszínházas Mihályi Győző
Győző! Az ellenállóknál a legelső amit a partizánnak meg kell tanulni: tagadni...tagadni...tagadni...abból baj nem lehet. Csakhát ez színház...itt profik vannak...a tagadást előadni az már szinte ujjgyakorlat...még otthon is, ha megkérdezi a családból valaki...- ééén? ugggyanmá...még a feltételezés is sértő Mucikám...
A Jobbik börtönbe vetné az állatkínzókat
Előbb a "négy mancs" nevű állatvédő bagázzsal kell megbeszélni...ők értenek hozzá. Éhező lovakat mentenek, csontsovány, agyonfagyott, lánctól véresnyakú kikötött kutyust, beteg, sántikáló birkákat, és tömésre váró libákat...ez utóbbiaknál múlhatatlan érdemeket szereztek.
A kutyatenyésztőket nem vegzálják, mert azok vasvillával kergetik el őket...meg a libások is.
Sötét lesz a németek karácsonya
majd a muszlimok megmodják a debil németeknek lesz- e egyáltalán karácsonyuk, és ha igen, akkor a müezzin fogja tartani?
A nyugdíj-ügy továbbra is megbénítja az országot
Olvasom a címet...húha, valamiről lemaradtam? Csak nem az MSzP a DK val összefogott, és béke..izé nyugdíjmenetet tart?...
...aztán látom, hogy ismét lukra cuppantam...csak a franciák verik a habot...
Több mint 350 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
..." az ország területén összesen 630 illegális bevándorlót tartóztattak föl..." hogy a lófaszban kerül az ország területére(be) 630 migráncs? Ott kellene megakadályozni a dróton átmászást a helyszínen...akár paprikaszprével, akár kutyákkal, akár vízágyúval, könnygázzal...
...látom az éjszakai képeket, ahogy másznak át a dróton...tehát nincs ott határőrség, de legalábbis néhány kutya.

ha ezt a lazaságot megérzik a migráncsok, azonnal megindulnak, de több ezren...akkor baszhattyák..eltaposnak mindent, mindenkit.
Terhet jelent Stohl Lucának a vezetékneve
Süket duma. Nincs mit szégyellni. Az élet így van kitalálva. Meg kell "öregedni" a sajátjogú elismertséghez..és nincs választás.
Főpolgármester-helyettes: 11 millióért íratott 30 oldalas tanulmányt az FKF az indonéziai exportstratégia kidolgozásáról
már nekem is szövegértési problémám van...úgy értettem először, hogy Tüttő Kata íratott egy drága tanulmányt...aztán nekifutottam a cikknek, és látom, hogy nem.

arról nem szól a cikk, hogy a tanulmány megírásához először is alaposan tanulmányozni kell Indonéziát, az ottani elvárásokat, lehetőségeket..
...na ez a drága, nem is a tanulmány...hány fő utazott oda, mennyi volt a repjegy, mennyi a szálloda, stb...stb..?

mindenesetre ügyes, akárki is írja.
Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok
sántít a hasonlat, de érzékletes:... A puding próbája az evés...

Nos nemsokára kiderül, hogy a nyugat hívó szirénhangja, valamint az embercsempészek harcra buzdítása milyen eredménnyel jár...a migránsok már gyűjtik a plédeket, vattakabátokat, erővágókat, amikkel megrohamozzák az útjukban álló magyar kerítést...

Nem is a migránsok, a nyugati tévések fogják a legtöbb gondot okozni...mert azok(is)résen vannak.. Aztán az unijó vezetői mondhatják, ilyenek a magyarok.
A legnevesebb hazai színházi művészek az utcára hívják az embereket
Kultura?...hmm..néha elkapok egy rádióbeszélgetést ismert idősödő férfi
színészekkel. Az élményeik zöme arról szól, miként mentette meg az előadást a súgó, vagy egy még kevésbé részeg kolléga...mert ő már beszélni ia alig tudott..de megtapsolták, tehát nem történt nagy baj..

Mindezt valahol vidéken, hakniban...ott nem számít. De a fővárosi kőszínházukban is előfordult ilyen, miközben a kulturát próbálta előadni..valahogy..

Most tüntetnek. Lesz forralt bor.
Egy tini Nyíregyházán megvert a buszsöfőrt
De legalább nem szúrt...na, majd legközelebb...főleg, ha nem lesz elrettentő és visszatartó erejű a szúrkáló diákra mért ítélet.

Itt egy kék buszon randalírozó társaságot nem szólított fel semmire a sofőr. A végállomáson megkérdeztem, ilyenkor mi van? Hát az, hogy ő nem keresi a bajt. Van kamera, aztán a többit oldja meg, akire tarozik. Őt várja a négy gyereke.
Johnson: garantálható a bevándorlás csökkenése a tervezett szabályozással
Ahogy elnéztem a déli határ túloldalán fenyegetőző migránst, nem igazán tűnt atomfizikusnak, sem balettáncosnak. Azt viszont tudtára adta a kamerának, hogy ha az ott álldogáló néhány ezer dühös ember nekiront a kerítésnek, a magyar határőrizet nem lesz ellenfél...és akkor ők végre elindulhatnak az áhított Németországukba, ahol tárt karokkal várják őket.

Angliát nem említette..
M1: várhatóan a jövő hét elején kiengedik a kórházból a győri iskolában megkéselt tanárnőt
Kedves Tanárnő! Mint pedagógus tudnia kellene azt is, ha megbocsájt a fiúnak, akkor ez lavinát indí el...nagyon sok iskolában tombol az erőszak, (még nem szúrják le a tanárt) a megbocsájtása láttán, valamint a bíróság halvány ítélete hatására, nem lesz visszatartó erő, és a következmény beláthatalan..

Aztbakarja, hogy az Ön hibájából rettegésben éljenek a tanárok, akik egyre nehezebb körülmények közt élnek(a tanítás szót le sem merem írni)
A bűnözőpalánta apjával kár volt szóbaállni.

Meglátja, ha azt hiszi, hogy most népszerű lesz a túlélése utáni megbocsájtással, akkor nagyot téved.

A gyerek tanult ebből, legközelebb csak ütni fog, de nagyot.
Hosszú és Jakabos döntős 200 méter vegyesen a rövidpályás úszó-Eb-n
nemcsak bekerült a döntőbe, de meg is nyerte azt...ez a 66. aranyérme ebben a számban, melyben folyamatosan 66.szor győzött.

Gratulálok!

Hajrá Hosszú!
Reménytelen javulást várni az egészségügyben - mutatjuk miért
Ha bevezetné a kormány a vizitdíjat, egyből javulás állna be az égészségügy állapotában..na jó, néhány örök lázadó hangoskodna egy darabig, aztán lenyugodna.

Az orvosbárókat nem érintené, bár lázítanának, de csak halkan, mert ha a fidesz vezetné be, akkor jobb vigyázni.
Zaklatási botrány lehetett Dörner György színházában
2016-ban történt?...

...ez azt jelenti, hogy Dörnerre is megvan a kilövési engedély? Vagy szerűen megúnta a hatalom? -(esetleg levette a száját valamelyik fontos ánuszrózsáról?)-
A DK emelné és átalakítaná a nyugdíjakat
a DK emelné és átalakítaná a nyugdíjakat..
De mikor, picinyem? Mert hogy soha nem lesz alkalmatok még egy becsületes fingásra sem, nemhogy hatalomból politizálásra, az biztos...(ha így folytatjátok)

Ha Gréczy még hozzátenné, hogy azonnal bevezetik a vizitdíjat is, ha hatalomra kerülnek, akkor már jónéhány százezerrel több szavazót nyernek...az pedig nagyon nem mindegy.

Azt a sok rohadt feltételes módú fogalmazást hagyják el, inkább kérjenek tanácsot egy nyelvésztől-(na nem a klubrádiós rémtől)-aki legalább tud eladhatóan fogalmazni, ha már a DK-nak nem megy.
Erős fájdalmai vannak a megkéselt győri tanárnőnek
Javaslom a tanárnőnek, hogy senkinek sem nyilatkozzon, sőt kérjen védelmet a
firkászok, és egyéb, olcsó hatásvadászatra törekvő politikus látogatók ellen(is)...sok beszédnek sok az alja, ha bármit mond, azt így, vagy úgy, de kiforgatják...hallgasson, még a kedvesnek látszó nyájas piszológust is küldje a francba. Az csak kárt okoz.

Ha beszél(bármit is) abból rosszul jön ki...ilyen időket élünk. Azontúl nyolc napon túl kezdjen jobban lenni, mert még az is enyhítő körülmény a hülyegyerek esetében, ha a tanárnő sérülése hamar gyógyul.