jesz

Dühös szurkolók jelentek meg a kutyáját halálra kínzó asszony tanyájánál
De kell tüntetni...ez alakítja a morált.
Ráadásul figyelmezteti a hatalmat is..

Lásd Hongkong...meglepődött a hatalom, hogy a nép megunta...
Szakértő: sokkal olcsóbb lenne a gáz, ha nem lenne rezsicsökkentés
csak szólok, hogy egy másik jólértesült portál szerint szeptembertől drágulnak a húsok is, méghozzá nem is kis mértékben. Lehet, hogy a drága gáz árát akkor már észre sem vesszük?
Szakértő: sokkal olcsóbb lenne a gáz, ha nem lenne rezsicsökkentés
Ilyen hír hallatán hol a harcos ellenzék? Egy árva tüntetés sincs kibontakozóban.
A ligeti fák is fontosak vagy ezer embernek, de a gáz ára tízmillió embert érint. Kivéve persze azt a faszt, aki a Suzuki kerítéséhez láncolja magát, és nem egy gázvezetékhez.

Azt mondta ma egy politikai elemző, hogy ha Orbántól meg akar szabadulni a nép nagy része, akkor előbb a zagyva, nem százas ellenzéket kell volággáá zavarni. Tóbiás már el is ment.
Édes bosszút állhat Hosszú Katinkán Shane Tusup
Tusup most is azt bizonyítja, hogy alkalmatlan a normális kapcsolatra. Remélem, ez a szarházi nem mutat meg semmit. Nagy pénzt szimatolhat, mert egyébként nem ugrabugrálna..

Hajrá Katinka, mutasd meg az öcsisajtnak, hogy csak a szája nagy...
A kormány cserben hagyta az embereket – előrehozott választás kell
Egy ilyen frontember rossz fogakkal? Ez a faszi az akadékoskodásával sikeresen hazavágja Angliát. Az előző min.elnököt is belebuktatta a tárgyalásokba, a mostanit is kóstolgatja...el kellene zavarni ezt a faszit a fogorvoshoz, addig talán megoldódik az ország kilépése...

Az angol nép már marhára unja a huzavonát(meg a világ is)
Aki kevesebb betűt használ, többet szexel
nabasszameg...akkor megvan a hiba oka...én még nem használtam ilyen hangulatjelet. ..kíváncsi vagyok, ha ezentúl csak ilyeneket haszálok, akkor mi lesz?
Ezekből a telefonokból veszik a legtöbbet Európában
Jobbnál jobb készülékek kerülnek a polcokra nap, mint nap...vesszük is, mint a cukrot...valljuk be, ezek már nagyon okosak. Gyakorlatilag mindent tudnak, még telefonálni is lehet velük.

Szerencsére nem tudjuk, valójában mennyibe került a gyárnak egy telefon előállítása..

Mert amiről nem tudunk, az nem fáj.
9 dolog, amit nem tudok megszokni Bajorországban
A bajorok köszönik jól vannak. Ők például régebb óta főznek sört, mint Árpád átvezetett minket Vereckén.
Ennek ellenére köszönjük, mi is jól vagyunk.
Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok
nincs mese..ha tetszik, ha nem, ez a jövő...de még várni kell egy cseppet, hogy mint én is, leadjam a szerelést. A következő generáció már pik-pak intézi az ügyeit.

A budaörsi osanban is beállítottak egy csomó önkiszolgáló pénztárt..nosza kipróbálom...megdícsért az ott segítségként figyelő pénztáros, hogy ügyes vagyok..
Akkor még várok a szerelés leadásával...

Amúgy jópofa ez az automatizálás.
A Gulág áldozataira emlékeznek
a " Szovjetunióba elhurcoltak és elpusztultak emlékére"...az ember nem pusztul, pláne ebben a szövegkörnyezetben...ha már tisztelettel adózunk az emléküknek, akkor azt alkalmasabb szóval tegyük...

Ne feledjük, még azok közül is él néhány, aki odaküldte őket.
Mi az, amit internet tönkretett? Itt van néhány példa
Petőfi még ökrös szekéren utazgatott, és mégis csodát alkotott...nem volt golyóstolla(a barátja írta le angondolatait), nem ismerte a gúgli helyesírás ellenőrét, mégis hiba nélkül alkotott...akárcsak a többi zseni.

Jó ez így, sőt, a fejlődés még gyorsul, lesz mit tátott szájjal néznünk...
Megbokrosodott lovak miatt többen megsérültek a szajoli fogathajtó versenyen
@papa.49: itt ugyanaz lehet, mint a bekattant kutyáknál a gazda a végletekig erőltette a lovakat...aztán csodálkoznak, hogy azok a csúnya lovak...pedig a gazdát kéne alaposan valagba rúgni...a ló igazán türelmes, csak amikor már szinte megdöglésig egzecírozza a barom hajtója, akkor így jelez...majd most jól megveri a barom gazda, a ló meg végképp nem érti...a gazdát mikor lehetne véresre verni, hadd érezze milyen is az oktatás...
Gáspár Evelin tevepatája nem hagyja nyugodni a rajongókat
A tevepatában az a jó, hogy egy szerény képzelőerejű bika is tudja, hol is kell szöszmötölni. Amúgy ez egy jelzés, hogy itt van amit annyira szeretnél nyuszifül
Csecsemőgyilkosság: a nagyszülők szerint a gyámügy visszaadta a cigivel megégetett gyereket a szülőknek
rendőrparancsnokot, gyámügy vezetőjét azonnal valagbarúgni, soha ne találjanak közmunkánál jobbat.
...és mellesleg bíróság elé velük.

Aszülőkről nem is beszélve...bár azokkal nehezebb, mert állatok...
Nagy Blanka: Feljelentették a szüleimet
@Horizont: mint már számtalanszor említettem, Orbán Viktor magyar hangja Bayer Zsolt...amit Orbán gondol, azt Bayer kimondja...

ez ilyen egyszerű... ezért van az, hogy Bayeren nem találnak fogást...gyakorlatilag bármit kimondhat (újabban Etelka is belejött a szókimondásba, ő meg Bayer kedvence)

meg ne kérdezd kicsoda Etelka..

:-)
Népszavazás: az 1%-od ajánlhasd fel nyugdíjas szülődnek!
@CsipkeRózsa: a 13 havi az picit késöbb jött...nem arról beszélek. Gyurcsány még lemondása előtt megszavaztatott egy olyan törvényt, hogy minden nyugdíjba menő ügyfél jogos nyugdíját 8%-al kurtítani kell. Nekem nincs bajom Gyurcsánnyal, de ezt sosem bocsájtom meg neki. Olyan pénzt vonatott el, amiért keményen megdolgoztam, és az járt volna. Ez miatt soha nem szavazok rá(sem) sok ám az a nyolc százalék havonta.
Nagy Blanka: Feljelentették a szüleimet
@Nessy: szerintem őt kiválasztották, és felkészítették..már vannak tanácsadói, mert szeretnék őt trójai falóként előretolni...a csaj még kiheveri, ha nagyot bukik, de az öreg rókák már félnek..
Nagy Blanka: Feljelentették a szüleimet
Nagy Blanka még nem tudja, hogy sosem bocsájtják meg neki, ahogy-ahol-amit mondott a közt. elnökről(nek). bár nem függ össze téma szerint, de cuslág sem a lopás miatt ment guggolni hat évre, hanem mert röhögve gúnyolódott a dunába lőtt zsidó embereken..
Nos ne csodálkozzon, ha megmagyarázhatatlan dolgok történnek körülötte..pláne, hogy felvették a jogi egyetemre (legalábbis ezt állítja).. a szülein indult a próba..és ez csak a kezdet.

egy ilyen mosdatlanszájú politikuskezdeményt nem enged a hatalom szárbaszökkenni..még akkor sem, ha a választói beviszik a városházára képviselőként.
Orális szexet imitáltak a CBA reklámfilmjében
@Málna: Köszönöm. hát nem tudom, a gyerekek mit csinálnak, amikor az anyuka/apuka vesz egy jégrémet? megnézik anyuka hogy "fogyasztja" a jégkrémet, és ők is ezt teszik...

amúgy elég gyenge rekllám..

szerintem.
Radics Gigi olyan feneket tolt a rajongók arcába, hogy mindenkinek leesett az álla
sokkal szebb, formás seggeket látni a napiszar.hu-n.. Azokat nem éjjel fényképezték..
Ungár Péter elmondta véleményét Homonnayról körmenetes posztja után
Ungár mindenről beszél, csak a nagy elannal beígért országos légszennyezettség-mérésről nem...arról kussol, mert nagyon macerás meló lett volna, és úgysem tud mit tenni a füstölő kémények ellen. Faluhelyen vasvillával zavarják el a mérő embereket, vagy kutyafalkával. Inkább egy erőművet rohamoz meg, ami akár irodából is intézhető.
Shane Tusup visszatér! Hosszú Katinka legnagyobb riválisának edzője lesz
Remélem Hosszú is olvas újságot...Tusup egy sima buta bosszúálló irigy szopógép...
Dráma! Babos Tímea szakított párjával
Süket duma. Ezt egy kutyának beadná, az megveszne. A macskáját viszi a világba, a fasziját meg nem? Uggyan kérem. Ha minden szempontból jó a pasija, akkor azt egy milliókat kereső világklasszis viszi magával. Amúgyis kell aki megmossa a hátát, rendberakja, és betakarja...most azt is keresni kell.

Szóval valami mást tessen kitalálni
Demcsák Zsuzsa házából 10 millió forintnyi ékszert loptak el – Közeli ismerőse lehetett a tolvaj?
-Szervusz Anya! Képzeld az új csajomnál buli van...itt a rendőrség, újságírók hada, és csak úgy dől a pénz a jogdíj miatt...imádom ezt a nőt. Puszilom a családot, a tesókat, és téged is.

Áldott jó fiad.
Németország és Anglia recesszióban van már, de a Magyarország nevű várkastély jól tartja magát
5,1 %-al növelte GDP-jét...de az mennyi is? Mertugye ügyesen fogalmaznak. Azt hinné a nyájas olvasó, hogy húha, 5,1 % a GDP..pedig nem, csak annyival nőtt az előrejelzéshez képest..
Maradjon is így, mert bejelentették, hogy a nyugdíjasok ennek örömére kapnak egy kisebb plusz pénzt év végén.
Úgy tárgyalt Győrben egy ügyvéd, hogy valójában Budapesten mondott épp védőbeszédet
..." Hozzátette, eddig sem volt nagy a bíróságokba vetett közbizalom, "...

...de ezek után?

mindenesetre érdekes, hogy a bíróság okiratot hamisít..ez az ügyvédnek is új, pedig ő már sokat látott...