kakambuki

Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@Aki Én: @Aki Én: Tényleg.? A közúton való közlekedés rendje, beleértve természetesen a közúton való gyalogos átkelést, a gyalogátkelő, annak kijelölése, telepítésének szabályai mióta hazaárulás te nagyon hülye?? Ja és az én iskolám előtt nem volt zebra, még út sem egy jó darabon. Gyalog jártunk oda a pusztai iskolába, szántóföldeken át három km.-t naponta jó időben. Por hóban és sárban kerülővel már jó négy km-t.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@reagens: Nagyjából, de mindez sokaknak nem érdekes, nem foglalkoznak vele csak pofáznak össze vissza. A padlón vagyok sokszor attól hogy nálunk mennyi de mennyi szakértő van a legkülönfélébb témában és csak úgy ontják a szakvéleményeket fél kézből ezerrel. Majd tizenhét évet töltöttem az illető szakmában (is) és akkor még a gyalogátkelők létesítését igen komolyan vették, annak minden részletére ügyelni kellett, kínos pontosan.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@CsipkeRózsa: Lehet. Én csak egy jópofa meglepit kívánok magácskának semmi mást. Közlekedjen a vadi új Suzukijával vagy mással az úton amikor hírtelen fölbukkan egy gyalogátkelő amely azelőtt sosem volt ott. Maga fékez rutinból vagy másból a maga mögött közlekedő járgány meg nem. Ezt úgy is lehet ragozni tovább hogy a gyalogos is elnézi az addig ott nem levő izét és lazán lelép rá, mert az ott van, maga meg elüti, meglepetésből vagy lazán, tök mindegy. Na ezután lehet véleményezni hogy ki mit tehet az úton, meg hogyan, feltéve ha lehetősége lesz még hozzá, meg kedve is.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
"Ha az bűncselekmény, hogy festettem ide egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget" Ez bizony az te szerencsétlen gyökér még pedig elég nagy. Remélem hogy keményen elrántják a jó pofidat miatta és anyukáddal marhulsz majd legközelebb otthon, vagy vele sem, mert akkor meg ő vág majd pofán. Ha az általad barmolt gyalogátkelőhelyet hirtelen elkezdenék használni és rakásra ütköznének ott a meglepett gyalogosok, felnőttek és gyerekek is a gépjárművekkel azért is vállalnád a felelősséget te nagyon hülye?
Puzsér Róbert összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat
Ő most akkor az utolsó ajánlás leadó az baloldalon vagy az első? Mi van a többiekkel?
Megrendelték az első példányt a magyar fejlesztésű, pécsi gyártású repülőgépekből
@verőce21: Igaz. De ezt már alkalmazták nagyban is. A dunaföldvári felhagyott vasúti vasúti pálya töltésén pl. egy másik, új közúti kapcsolat készült korábban a 6-s út felől a hídhoz a város központ kikerülésével.
Megrendelték az első példányt a magyar fejlesztésű, pécsi gyártású repülőgépekből
Így igaz! Egy példányát rendelték meg és nem egy darabot belőle, mint ahogy azt más oldalon leírták.
Kőbán Rita is megszólalt a Kárász – Kozák páros mai kizárásáról
A helyükben én keresnék egy jó ügyvédet szakértővel és perelnék, kőkeményen! Akár a rossz kajakért, akár a sz.rul végrehajtott első mérlegelésért vagy azért mert mindkét mérlegelést hitelesítetlen mérlegekkel hajtották végre!
Annyit nőtt a magyar országgyűlési képviselők bére, hogy azzal már felzárkóztak Európához
@CsipkeRózsa: Ne mondja! Kitől hallotta ezt, csak nem tőlük?? Ettől viszont még mindig igaz amit leírtam róluk is.
Annyit nőtt a magyar országgyűlési képviselők bére, hogy azzal már felzárkóztak Európához
Igaz lehet ha leírták. Miképpen az is igaz, bár erről viszont nem ír(t) senki, hogy nemcsak a kormánypárti képviselők tiszteletdíja közelített vagyis emelkedett Eu-s szintre hanem a többieké vagyis az ellenzékieké is. És minő meglepetés hogy az érintettek emiatt cseppet sem tiltakoztak még az ellenzékiek sem, köztük az sem aki éppen Teneriféről! ingázik a házba, vagyis a munkahelyére menetrendszerű repcsivel.
Dobrev Klára szerint kemény időszak elé néz Orbán Viktor
Lehet. Bár én még várok egy kicsit a véleményalkotással arról hogy kinek, kiknek lesz majd kemény éve. Az őszi helyhatósági választások után ez eldőlhet szerintem.
Megvan, ki lehet az IMF új vezetője
Hujuj! Balhé lesz ebből a balon de nagy. Én úgy tudom hogy a javaslattevők és támogatók között megint ott volt a Vitya meg a V-4-k. Igaz-e ez?
Lemondta budapesti útját a német külügyminiszter
@verőce21: Nagyjából. A lenyalt fejű germán az eseményt megelőzően ezerrel ekézte Magyarországot ahol csak tudta, amiben csak tudta. Országában rendre megy a balhé a honi zsidóság ellen, sok zsidó emigrációba kényszerül, de azért csak idejönne kellemkedni egy jelentős nemzetközi zsidó sport rendezvényre. Ne jöjjön. A német ügyeket majd elintézik Orbánék a német gyáriparosokkal úgy ahogy eddig is tették.
Orbán összevert feleségét állítólag a kecskeméti kórházba szállítják
Nagybandó szétvert pofáját meg Döblingben kezelik a keszekusza agyával együtt!
Üzent Von der Leyen: "aki Európát meg akarja fosztani az értékeitől, az ellen nagyon keményen fogok harcolni"
@CsipkeRózsa Orbán nagyon jól tudta mit csinált. A héják, vagyis az országra legveszélyesebb első két jelölt megválasztását sikerrel hárította szövetségeseivel. Ezt követően gyorsan javasolt egy harmadikat, amelyik egyrészt német, másrészt megfelelőbb mint az első kettő vagyis nem tekinthető héjának. Arról pedig hogy jelenleg ilyen a választék a rendelkezésre álló jelöltekből nem ő tehet. Az illető jelöltségével pedig megnyugtatta a németeket köztük Merkelt, illetve elhárította magáról azt a vádat miszerint ő egy zavarkeltő és egyáltalán nem törekszik megegyezésre senkivel.
Olyan forró volt egy ferencvárosi játszótéri lemezcsúszda, hogy rántottát sütöttek rajta a kétfarkúak – videó
Az ötletet egyébként már mások is kipróbálták. A korabeli filmhiradók tudósítása és fényképek alapján a háború alatt az észak-afrikai hadszíntéren a tankok páncélján sütöttek tükörtojást a katonák a nagy melegben. Az étel alig néhány perc alatt elkészült a felvételek tanúsága szerint.
Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét
Tegyük fel hogy így igaz ahogy leírták, vagyis az illető arról nyilatkozott hogy nem szavazta meg a másikat. Ez nem probléma több okból sem. /1.Megszavazták mások. /2. A nyilatkozó illető végül is népszerűsíteni akarta magát, így is, ezzel is. /3.Ennyire telt tőle. /4. amit tett senkit de senkit nem zavart és nem zavar ma sem.
Orbánnak írtak levelet német tudósok az Akadémia megcsonkítása miatt – nem lesz boldog, amikor olvassa
Miért érdekelné? A "német tudósoknak" ehhez mi köze? Végül is azt kutathat továbbra is mindenki amit csak akar, legfeljebb nem kap érte semmit. Gender tanulmányokkal meg foglalkozzanak a németek.
Atyaég! A mainál is nagyobb, iszonyú hőség közeleg
Magyarra fordítva: nagy meleg lesz. (Hogy miért nem lehet pontosan fogalmazni én nem tudom!) Az iszonyú hőség negyven fok felett szokott jönni!
Szlovák segítséggel gyorsítják a Duna apadását
"Szlovák segítséggel gyorsítják a Duna apadását." Látjátok feleim mi lett abból hogy harsány méregzöldjeink megakadályozták annak idején a honi duzzasztó létesítését Nagymarosnál. Idegenek diszponálnak a Duna szabályozása felett. akkor és úgy változtatják annak vízszintjét és vízhozamát ahogy nekik tetszik. Magyarország pedig, a mostani üdítőbb kivételt leszámítva, le van sz.va, illetve az lehet bármikor a jövőben, ha más rezsim lesz a szomszédban.
Módosult a Miatyánk szövege – ön jól mondja?
Én úgy tudom hogy ez egy régi vita már. Amikor gyerek voltam már akkor fölmerül néhányszor. Valóban nem logikus hogy az Atya a mindenség Istene akarjon minket kísértésbe vinni és könyörgünk hozzá hogy ne tegye ezt. eszébe sem jut sokaknak hogy egyszerűen csak azt kérje hogy "Ments meg minket a kísértéstől"! Ja és mi történik akkor ha ezt mondja?? ( Nem lehet az hogy valaki vagy valakik hibásan fordították le az ima szövegét és úgy adták közre még valamikor régen?)
Módosult a Miatyánk szövege – ön jól mondja?
Én úgy tudom hogy ez egy régi vita már. Amikor gyerek voltam már akkor fölmerül néhányszor. Valóban nem logikus hogy az Atya a mindenség Istene akrajon minket kísértésbe vinni és könyörgünk hozzá hogy ne tegye ezt. eszébe sem jut sokaknak hogy egyszerűen csak azt kérje hogy "ments meg minket a kísértéstől"! Ja és mi történik akkor ha ezt mondja?? ( Nem lehet az hogy valaki vagy valakik hibásan fordították le az ima szövegét és úgy adták közre még valamikor régen?)
Weber a főnök – bár Orbán szerint alkalmatlan, a Fidesz is rá szavazott
@Commenter: Nem egészen! A Fidesz továbbra sem szavaz rá! Mármint arra hogy ő legyen a Bizottság elnöke, és így Timmermanst sem támogatja. A hivatkozott esetben a Fidesz csak Weber néppárti frakcióvezetőségét szavazta meg.
Szanyi Tibor nem jutott ki Brüsszelbe – komolyan eldurrant az agya
Ez van Tibsám! Vége a szép napoknak, nem Aranjuezban hanem Brüsszelben.
A Viking nem jelezte rádión, hogy előzni akar
Kérdéseim változatlanok: Miért volt szüksége ennek a gyökérnek az előzésre pont egy híd alatti átkelés előtt extrém vízviszonyok, átlagot meghaladóan magas vízállás, erős víz sodrás közepette? Mi lett volna ha az ütközés a hajózási szűkületben vagyis közvetlenül a híd alatt következik be? Szétrúgatta volna ez a tökéletlen lábasjószág a hidat is??? El ne engedjék az őrizetből véletlenül sem, úgy mint a hajóját! Ja és az kinek volt olyan átkozottul fontos hogy a gázoló hajóval továbbálljanak, csak nem az egyik érintett honi cég tulajdonosának? (Az ember esze megáll mások mérhetetlen hüleségén.)
Egy nappal a választás után a Momentum már be is nyújtotta a számlát
Hagyni kell őket még akkor is ha többen és többször beverik a fejüket közülük. A java úgyis állva marad és viszik majd a dolgaikat tovább.
Kurz is belebukott a Strache-botrányba – szeptemberben választhat új kormányt Ausztria
Hujuj, a fagyi vissza nyalt de keményen. Azt hitte ez a gyökér hogy majd mindenki megbocsájtja a szemét húzást amit saját koalíciós partnere ellenében elkövettek. Hát nem, annyira nem hülyék sem az ellenfelei sem a partnerei a politikában. Ráb.tál öcsi, de nagyon!