kakambuki

Ismert művészek tiltakoznak videóban a kormány új kulturális törvényjavaslata ellen – videó
@csipetke: "Gusztustalan,hogy a politika beleugat a kultúra világába is,és ehhez elég volt a Gothár ügy." Nem egészen! "Mihályi Győző ellen indul vizsgálat az Újszínházban zaklatás gyanújával" Ez így már a második eset a Gothár ügy után. Akkor most ki és mi is a gusztustalan kultúra ügyben?? Ja és Mihályi Győző jelenleg a Színész Dolgozók Szakszervezetének az elnöke.
Megdöbbentő okból késelte meg tanárát a győri középiskolás
Amiről írok megtörtént, régen volt már! Kedves jó Barátom, ezenkívül még évfolyam, tankör és szoba és katona társam is egykoron a felsőt tízbe tartozott. Egyike volt annak a nyolc-tíz főnek a kétszáztíz fős évfolyamból akiknek sosem volt uv-juk, négyesnél rosszabb jegyük, egyszóval nekik ment a verkli tagadhatatlanul. Népköztársasági ösztöndíjat is kapott háromezer Ft-ot havonta amit az utolsó petákig hazaküldött idős szüleinek. Ennek ellenére néha velünk jött téglát rakodni Kelenföldre vagonból, vagy a sasadi úti úri negyedbe trógerolni az építkezésekhez hétvégeken, de a lényeg nem ez volt. Az érintett tanszék oktatói megtudták hogy még sosem mulasztott az illető szaktárgyból jelesnél rosszabb jegye sosem volt de másokból sem. Gondolták csinálnak egy kis murit brahiból. Írásbeli vizsga dolgozatáról azt mondták neki előzetesen hogy sajnos lepontozták a dolgozatát amit ő meghökkenve majd bánatosan vett tudomásul. Ez volt az egyetlen hármas osztályzata amióta tanult az illető helyen, illetve hát lett volna mert nem az volt lényegében csak azt mondták neki róla, meg azt hogy olyan nehéz volt a feladat hogy neki is csak ennyire telt belőle. Aztán másnap jött a helyesbítés és ugyanolyan "szürke jeles" lett a dolgozata mint a többi előtte illetve utána is mindig ahogy emlékezem rá! Mélyen vallásos ember volt, nem győztem csodálni a türelmét és nyugalmát ahogy napi dolgait intézte. Tanulmányai végeztével műszaki doktori fokozatot szerzett a karon. A kamu hármasért pedig senkibe nem akart kést vágni, csak mosolygott az ugratáson. Régen volt már.
Dermesztő szegénység vidéken: van, aki csak a konyhát tudja fűteni
@silber13: Nem, csak hozzád képest gondolkodnak előbb és utána szabatosan fogalmaznak ha kell. A te dolgod egyébként hogy mi van ma, illetve hosszú évtizedek óta már a magyar vidéken?? A József városi panelból q.va egyszerűnek tűnik ám a vidéki helyzet.
Ezért kellett a csodastadion? Szánalmas játékkal kapott ki a válogatott
Szerintem a stadion nem a mostaniaknak készült, hanem a jövőnek, a jövő csapatainak. Bármilyen meglepőnek is tűnik egyeseknek de az is lesz. Jövő a jövő csapataival együtt, amelyek már nem a mostani szintet hozzák mindig. Egyébként meg kikaptunk, lehet intézkedni az illetékeseknek és az szerintem hasznosabb lesz, lenne mint mocskos pofájúskodni a neten helyette. Kíváncsian várom!
Ezért kellett a csodastadion? Szánalmas játékkal kapott ki a válogatott
@Szeparepa2: "KURVA ANYÁD NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNGECI CSICSKA KURVINCSGECI" A tiédet drága "KURVINCSGECI" hogy egyem azt a moslék sza.os pofádat. Miért ide jársz sz.ni a netre, miért nem otthon a budiba? Mert hogy még az sincs neked, nemcsak stílusod és mondanivalód mi???
Ilyen a keresztény magyar politikus: nem megbocsátani, hanem büntetni akar Szijjártó
Nocsak, de megbecsülnek az oldalon. Lehozták mindkét válaszvariációmat? (A első valahogy q.va nehezen akart lejönni!!) Ez a véleményem az egészről és csak tűnődöm azon hogy a művelt európaiak hogyan süllyedhetek le egy ilyen szintre hogy azt tegyék amit tettek, illetve valamivel többet is, mert állítólag nagyon akartak bizonyítani, vagyis valódibb dzsihadisták akartak lenni az igaziaknál.
Ilyen a keresztény magyar politikus: nem megbocsátani, hanem büntetni akar Szijjártó
@Nessy: Itt most csak azokról van szó akik Európából álltak a dzsihadisták közé, unatkozó ficsúrok és agyatlan luvnyák is sajnos. Kiváló nyakazólegények, élve elégetők voltak, harcosnak semmiképpen nem nevezhetők mert azok ez nem a bevett szokásuk. Dzsihadi John pl. a nyakazó legény meg a másik a Jack nevű angol b.om pl. le sem tagadhatná hogy mit tett hiszen saját maga dokumentálta tetteit videón keresztül. A rettenet az hogy valahol ötven hatvanezer körül járt a létszámuk ezeknek az európai kiválóságoknak. Bocsásson meg nekik maga ha akar. Nem akartam említeni de sajnos muszáj az igazi mozlim "harcosokat" is mert a zömét azért ők adták a seregnek és hasonlóan válogatott kegyetlenek voltak, de ennek ellenére be akarnak jutni Európába, háborús menekültként! Lásd a szír szakembert akit nálunk kaptak el és ő tényleg kiirtott egy családot szülőstül gyerekestül illetve gyerekekkel végignézette felnőttek nyakazását. Sajnos őt magát nem nyakazzák le majd mindezekért, de hát így van ez manapság! Őhozzájuk nyúlni tilos mert ők emberek, emberi személyiségi jogaik vannak és azt meg kell adni nekik továbbra is. hogy áldozataiktól éppen ők vették el a legfőbb, az élethez való jogot és nem is akármilyen módon azt meg ki nem sz.ja le mostanság. Igaz??
Ilyen a keresztény magyar politikus: nem megbocsátani, hanem büntetni akar Szijjártó
@Szeparepa2: @Nessy: Itt most csak azokról az európai kiválóságokról van szó mint pl. dzsihadi John illetve más társai (Volt egy Jack nevű másik angol ba.om is köztük de más nációk is képviseltették magukat Európából elég vastagon.) akik kiváló nyakazó legények voltak fénykorukban. Le sem tagadhatják mit tettek hiszen videókon reklámozták magukat. Maga nem látta ezeket a fotókat? Bocsásson hát meg nekik ha akar. De ott voltak mellettük sajnos a nők is jó közelítéssel hasonló szerepben. Mit kerestek ott, mondja már meg, kalandot?? A honi jólét már meg sem mozgatja az adrenalin szintjüket? A többieket az igazi muszlim "harcosokat" nem is említeném, de muszáj sajnos mert ők is be akarnak jönni Európába "háborús menekültként" és nem is kevesen. Lásd a szír szakembert akit nálunk kaptak el és ő bizony tényleg kiirtott egy családot ahogy hallottam róla.
Ilyen a keresztény magyar politikus: nem megbocsátani, hanem büntetni akar Szijjártó
Ilyen sajnos, csak büntetni akarja azokat akik óvatos becslések szerint is minimum ötven ezer ember, köztük civilek, nők és gyerekek iszonyú halálát okozták . A halálukat a a dzsihadisták,köztük rengeteg unatkozó nyugati ficsúr és h.lye némber okozta, kivégzésüket saját kezűleg hajtotta végre rajtuk és még fotóztatták is tettüket. Szijjártó tehát tényleg elnéző velük szemben, mert csak! büntetni akarja őket és nem fellógatni ahogy azt vastagon megérdemelnék. De hát vannak nála m.hábbak is ahogy arról olvasok. Ők befogadni akarják a kis drágákat vagyis még büntetni sem mint Szijjártó. Nagy az Isten állatkertje, sok állatot eltűr és befogad.
Esztergályos Cecília: Ha jön, jöjjön gyorsan a halál!
@fahrenheit451: Nem hülyeség. Emberi vágy főleg az általad említett esetekre. A résztvevők is tudják hogy mi várhat rájuk a harcban, ezért vágynak a gyorsan eljövő halálra. Versekben, katona nótákban is szó van erről nem is egyben. ( "...mikor gránát vulkán izzó közepén, úgy forog a férfi mint a falevél, Mikor földre omlik ó iszonyú omlás, szép piros vitézből csak fekete csontváz..." )
Esztergályos Cecília: Ha jön, jöjjön gyorsan a halál!
Nem lehet Cilike! Az, vagyis a gyors hirtelen halál a katonák kiváltsága haláluk esetén. A civileknek rendszerint (nagyon) meg kell szenvedniük érte.
Egyre többször sértegetik és dobálják meg az út mellett dolgozókat Magyarországon
Elhiszem. A rendőrség meg malmozik közben vagy elmegy szabira. Ezt is elhiszem sajnos a történtek alapján.
Nem csitulnak a hullámok Hosszú Katina elférje, Shane Tusup körül
Elférje??? Ammeg mi? Nem exférjről lenne szó véletlenül? De akkor meg mért nem javítják ki a szöveget?
Milliárdokat nyertek el Borkai polgármestersége alatt a botrányában emlegetett vállalkozók
@Eriksson: Nem az tényleg nem! A világ leggazdagabb országa vagyunk. Más ország már rég tönkre ment volna ha ennyit loptak volna mint, évtizedek óta folyamatosan nálunk! A jó népet pedig az egykori hiánygazdaságban szisztematikusan lopásra nevelték és ezt sokaknak nehéz levetkőzni ennek megszűnte után is.
Kiborult a közmédia Hadházy táblái miatt
Hát ez az. Csak a közmédia borult ki, a többi nem. És miért nem borult ki a többi?? Ez lesz a stílus ezután a házban, illetve csak ilyen a stílusa és ennyi a mondanivalója az illetőknek? Egyébként pedig tényleg nem történt semmi, csak lófaszákos reklámozta magát mint mindig.
Ilyet is ritkán látni: Napóleon utóda vette el az utolsó magyar király dédunokáját
Nagy franc volt a kis köpcös korzikai, fénykorában francia császár. A svéd királyi dinasztia is neki köszönheti mai létezését. Akkoriban ugyanis, részben a beltenyészet miatt, kihalófélben volt a svéd királyi ház és Napóleon egy telivér fiatal marsallját Bernadotte-ot küldte el segítségnek. Az eredmény pedig hamarosan kézzelfogható lett. A királyi ház mostani tagjai a királlyal az élen mind az ő utódai!
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@Aki Én: @Aki Én: Tényleg.? A közúton való közlekedés rendje, beleértve természetesen a közúton való gyalogos átkelést, a gyalogátkelő, annak kijelölése, telepítésének szabályai mióta hazaárulás te nagyon hülye?? Ja és az én iskolám előtt nem volt zebra, még út sem egy jó darabon. Gyalog jártunk oda a pusztai iskolába, szántóföldeken át három km.-t naponta jó időben. Por hóban és sárban kerülővel már jó négy km-t.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@reagens: Nagyjából, de mindez sokaknak nem érdekes, nem foglalkoznak vele csak pofáznak össze vissza. A padlón vagyok sokszor attól hogy nálunk mennyi de mennyi szakértő van a legkülönfélébb témában és csak úgy ontják a szakvéleményeket fél kézből ezerrel. Majd tizenhét évet töltöttem az illető szakmában (is) és akkor még a gyalogátkelők létesítését igen komolyan vették, annak minden részletére ügyelni kellett, kínos pontosan.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@CsipkeRózsa: Lehet. Én csak egy jópofa meglepit kívánok magácskának semmi mást. Közlekedjen a vadi új Suzukijával vagy mással az úton amikor hírtelen fölbukkan egy gyalogátkelő amely azelőtt sosem volt ott. Maga fékez rutinból vagy másból a maga mögött közlekedő járgány meg nem. Ezt úgy is lehet ragozni tovább hogy a gyalogos is elnézi az addig ott nem levő izét és lazán lelép rá, mert az ott van, maga meg elüti, meglepetésből vagy lazán, tök mindegy. Na ezután lehet véleményezni hogy ki mit tehet az úton, meg hogyan, feltéve ha lehetősége lesz még hozzá, meg kedve is.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
"Ha az bűncselekmény, hogy festettem ide egy messziről is látható 3 dimenziós zebrát, amin bárki biztonságosan átkelhet, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteimért természetesen vállalni fogom a felelősséget" Ez bizony az te szerencsétlen gyökér még pedig elég nagy. Remélem hogy keményen elrántják a jó pofidat miatta és anyukáddal marhulsz majd legközelebb otthon, vagy vele sem, mert akkor meg ő vág majd pofán. Ha az általad barmolt gyalogátkelőhelyet hirtelen elkezdenék használni és rakásra ütköznének ott a meglepett gyalogosok, felnőttek és gyerekek is a gépjárművekkel azért is vállalnád a felelősséget te nagyon hülye?
Puzsér Róbert összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat
Ő most akkor az utolsó ajánlás leadó az baloldalon vagy az első? Mi van a többiekkel?
Megrendelték az első példányt a magyar fejlesztésű, pécsi gyártású repülőgépekből
@verőce21: Igaz. De ezt már alkalmazták nagyban is. A dunaföldvári felhagyott vasúti vasúti pálya töltésén pl. egy másik, új közúti kapcsolat készült korábban a 6-s út felől a hídhoz a város központ kikerülésével.
Megrendelték az első példányt a magyar fejlesztésű, pécsi gyártású repülőgépekből
Így igaz! Egy példányát rendelték meg és nem egy darabot belőle, mint ahogy azt más oldalon leírták.
Kőbán Rita is megszólalt a Kárász – Kozák páros mai kizárásáról
A helyükben én keresnék egy jó ügyvédet szakértővel és perelnék, kőkeményen! Akár a rossz kajakért, akár a sz.rul végrehajtott első mérlegelésért vagy azért mert mindkét mérlegelést hitelesítetlen mérlegekkel hajtották végre!
Annyit nőtt a magyar országgyűlési képviselők bére, hogy azzal már felzárkóztak Európához
@CsipkeRózsa: Ne mondja! Kitől hallotta ezt, csak nem tőlük?? Ettől viszont még mindig igaz amit leírtam róluk is.