keresztapa

A kerítésen átmászva jutnak be ellenzéki képviselők az MTVA-ba
Nagyon helyes!
"Nem kitenni hanem be sem szabadott volna őket engedni!
Az ATV mutatta a felvételeket semmi erőszak nem történt csak kirakták őket az ellenkezéssel arányosan!
A Közüzem működésének megzavarásáért meg mehet a feljelentés!
Mégis hova vezetne az ha mindenki azt az állami intézményt zavarná meg amit akar és ott azt tennék amit ő akar, úgy hogy egyébként nincs mögötte szinte senki!
Fordított esetben ők sem engedték akkor ők is tudták miért nem!" Buli Képviselők a pártok vezetői. Még Feri volt a kevésbé betépett, a többin lehetett látni a tudatmódosító szer áldott hatását.
Istenes Bencéék nem jönnek vissza egy ideig Magyarországra
Nekem ugyan eddig sem hiányoztak, ezután sem fognak. Marad ezeken kívül is elég celeb az országon.
Pintér: a közelmúltban ilyen mértékű és intenzitású támadás nem ért magyar rendőrt
@Eladott Ország: A hazugság nem tűri törvényesség betartását, a hazugság ellen az igazság kiköveteléséhez minden eszköz igénybevétele megengedett, kötelező érvényű, mert az erőszak az igaztalanságból fakad. A hazugságért egyetlen felelős személy nem lett törvényileg szankcionálva, ami a mai helyzetre is kifejti káros hatását a társadalom igazság érzetének helyreállításának késleltetésével. Ok és okozat elválasztásának szükségszerűsége, lenne a törvény elsődleges feladata,. és a felelős személy, szankcionálása társadalom által elfogadott, büntetés legmagasabb fokozatának kiszabása. Ez még mindég várat magára.
Való Világ: „Azt a f*szt sz*pod, amibe én beleültem”
@wagabund: Ez az RTL Kúltúra és tudomány palotájának országot lefedő műsorszórásának lényege. A testi kívánalom pillanatnyi teljesedése erkölcstelenség túlburjánzásának tudatosítása, a felnövekvő nemzedéknek. Lelki sérült társadalom építése a szex irányába... csak a szex és más semmi. Normális... ez a nő szerepe, a társadalomba? E szennycsatorna szerint biztosan!
Megszólalt a szombati tüntetésen megsérült MSZP alelnök
Ha nem is igaz, jól kivan találva. Erre képesek, igazmondás náluk tiltott tevékenység és ki is kérik maguknak.
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@durbincs: @tulipan: Próbáljatok már meg emberi párbeszédet egymással. Az érzelmek nem biztos, hogy jó társalgást biztosít. A köz előtt biztos, hogy nem.
Zacher Gábor visszatérne
@wagabund: Oda piszkított ahol dolgozott, ahol jól érezte magát, és vissza kuncsorogna, akkor meghazudtolja saját állítását. Húsz év elégvolt vezetőként, most meg dolgozna, akkor az ott dolgozóknak jó? ...Akkor a vezetőnek miért is rossz.? Avagy a selejt vezetőnek rossz, a jól dolgozónak meg jó? vagy csak politikai nagyravágyásának áldozatának akar tűnni, így se jó... úgyse jó. Ahová piszkított egyszer, oda piszkít másodszor is. Csak lehetőségre vár, ahhoz meg ott kellene, hogy dolgozzon, ha csak éjszaka is.
Dömötör: a kormány kéri, hogy a Fidesz-KDNP képviselői minden módon lépjenek fel a migránsvízumok európai terve ellen
@lusta: A munkaerő szabad áramlása... nem migráns kategória. Ők csak jól akarnak élni, de munka nélkül vendégségben, mert a vendég nem dolgozik, ez Merkel érdem.
Dömötör: a kormány kéri, hogy a Fidesz-KDNP képviselői minden módon lépjenek fel a migránsvízumok európai terve ellen
A migránsoknak kellet volna saját országukat olyanná fejleszteni mint Európa, csakhogy ahhoz dolgozni kellet volna, nem ugra bugrálni. Könnyebb egy jólétet munka nélkül elérni mint kemény munkával,nehézségekkel, nélkülözésekkel életen át való küzdéssel.
Az eredményét odaadni a léha életet, küzdelmet nem ismerő személyeknek. (Migránsoknak) A jó életet Európa élje aki megdolgozott a jó létért. Ennél politikától , ideológiától, vallástól mentes vélelemnek kellene érvényesülni minden munkából élő személynek.
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
@bence: Akkor mindenkinek kötelessége volt dolgozni, nem volt munkakerülő, ingyenélő celeb. Akkor a törvény írott és íratlan formái be volt tartva, a társadalom által elfogadott együttélés szabályait be kellett mindenkinek tartani, ha nem akkor volt szankcionálás. Mi van most, mindenki azt csinál amit egyénileg elgondolva neki kényelmes, ha nem akkor elkezd ajvékolni, liberális felfogás azt csinálok amit akarok nekem jó a többi meg le van sajnálva, ezek a öntörvényű személyek akiknek nem számít a társadalomban elfogadott magatartási normák.
Már az ügyészség nyomoz a Magyar Ökölvívó Szövetségnél
@m73: +0. 21:37-re Szép szókincsed van, de ha az óvoda tudásodat fel tudnád cserélni, értelemre, de ehhez kevés esélyed van, állapotodat figyelve lehetetlen.
Curtisnek kötbért kell fizetnie a TV2-nek
A drog mindent felejt, még a luxus partnert is, igaz a luxus igényli a drogot is.
Már az ügyészség nyomoz a Magyar Ökölvívó Szövetségnél
@m73: Az ilyen tetű mint te, lépik túl a meghatározott... szállás költséget, kinek volt jogköre hozzá? Ugyanis az előre eltervezett 180 milliós szállásköltség később 480 millióra növekedett. Miért is? Ezen kellene már @m73: gondolkoznod és Zsolt felelősségét ki mondani , vagy ez már nem nyerő, nálad mi? Vagy majd egy nyilatkozattal mindég utólag letudjuk? Miért nem a folyamatban teszik fel a nagy kérdést, hogy a tervezett szállásköltség túl léphető -e, ezért meg azért esetleg, és mennyivel? Tervezés, szervezés, végrehajtás, előre nem tudott változások?
Orbán: mi mindig többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle
@RonaGyuri: Gyuri Gyuri te már saját magaddal sem vagy békében, jó neked ilyenkor?
Orbán: "sikeresen megvédtük" Magyarország határvédelemhez való jogát Brüsszelben
@Aki Én: Ideje lenne már magadba fordultan áttekinteni, hogy a gyűlöleted miből fakad. A javaslatról csak hogy tudd, hogy azok lesznek törvényerőre emelve.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
Az LMP-s képviselő bizalmas és érzékeny adatokat "hamisított és szivárogtatott ki", felelőtlenül járt el, megsértett minden jogszabályt, ami az iratmegtekintésre vonatkozik, ráadásul nemcsak nyilvánosságra hozta, hanem meg is hamisította az adatokat azzal, hogy Orbán Viktorral hozta azokat összefüggésbe. Amikor pedig Demeter Márta kérte a papírok megtekintését, szóltak neki, hogy azokat legalább harminc évig még nem lehet nyilvánosságra hozni. De őneki ez nem kötelező mert LMP-s személyére a más vonatkozik, ebben más.
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
@kripton: Államforma változás, hozza magával a honvédség eskü szöveg változást is. Hazámat a Magyar Köztársaságot. ( Népköztársaság rol.)
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
@kripton: Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaságot híven szolgálom, a fegyveres erők hûséges katonája leszek. A Magyar Köztársaság érdekeit, állampolgárainak jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával életem árán is megvédem.”

2. A hadkötelezettség alapján fegyver nélküli katonai szolgálatot teljesítők fogadalmat tesznek.

A fogadalom szövege:

„Fogadom, hogy a Magyar Köztársaságot a törvények betartásával, a fegyver nélküli katonai szolgálat követelményeinek megfelelően híven szolgálom.”

3. A fegyveres erők hivatásos, továbbszolgáló (szerződéses) állományú tagjai esküt tesznek.

Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság fegyveres erejének hûséges tisztje (zászlósa, tiszthelyettese) leszek.

A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. A katonai ismereteket elsajátítom, alárendeltjeimet a honvédelem feladatainak ellátására felkészítem.

Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
@kripton: Az eskü a katonáknál illetve a hívatásos állománynál a rendszer váltáskor új eskü letételére kérték fel, nem volt kötelező el lehetett hagyni a katonai pályát annak aki nem tett esküt a Magyar Köztársaságra. Csak a NÉP szó változott.
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
A hit ez az, amiről az ember úgy gondolja, hogy igaz, ezek azt hitték. A hit elvesződött
a belső viszonyosságban, és a belső bizonyosság elvesződött a megvalósulásban. Azaz ők azt hitték, hogy istenek, a köz felett állnak, tetszés szerint tevékenykedtek, már abban a tévhitben ringatták magukat, hogy isten és ők egyek, tévedtek újból fogják tapasztalni a köz életét. Akkor ha igaz ez a hír, sajnos nem mindenben lehet hinni, a hírek közlésénél, sok a fals tudatosan irányítva, habár a hírnek az igazsághoz kellene igazodnia.
"Magyarország nem Orbán Viktor!" – Tüntetés lesz Budapesten a Sargentini-jelentés margójára
@kereső: Talán te is eltorzult lélek vagy? Név nincs említve az idézetbe, csak kommunista ismérveiről. A z igen- nel szavazók azok akik az idézetet kimerítették.
Brutálisan kivégeztek egy rabot Szombathelyen
@Pegero: Ha olvasol... Policet, nézel börtönről filmeket akkor ezt a kérdést fel sem teszed, sajnálatos ha nem ismered, a bántalmazott miért ült.? Miért nem írja? törvénytisztelő állampolgár? Tévedésből ítélték börtön büntetésre-?A rabok szolgáltattak igazságot az ő igazság érzetüknek megfelelő keménységgel. Itt nincs letöltendő büntetés kedvezmény, biztosították az igazságukat.
"Magyarország nem Orbán Viktor!" – Tüntetés lesz Budapesten a Sargentini-jelentés margójára
@1magyar: Kötelező olvasmány a kommunista ember tulajdonságairól ismerhetőségükről, nemzetellenes érzületükről. “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Sohasem létezett az a zászló, amit a Parlamentre akasztottak ki az államalapítás ünnepén
@CsipkeRózsa: vörös csillag”) vörös színnel kitöltött szabályos ötágú csillag, a 20. századi történelem egyik meghatározó politikai jelképe.

Tömegesen az 1910-es évek végén tűnt fel, amikor az első világháború Európa több országában kommunista forradalmakba torkollott.[forrás?] A Vörös Hadsereg, a Magyarországi Tanácsköztársaság és a Bajor Tanácsköztársaság egyenruházatának legjellemzőbb internacionalista szimbóluma volt. Később a szocialista világrendszer országainak zászlóiban, címereiben, katonai jelzéseiben kapott szerepet. Erre vágyol, ez volt az ami az ország kereszténységét kifejezte? Mi a bajod a Keresztel és a színnel, vagy a kettős kereszttel, vagy a hármas keresztel mert olyan is létezett.még.
Sohasem létezett az a zászló, amit a Parlamentre akasztottak ki az államalapítás ünnepén
@RonaGyuri: A kereszt világszerte szimbólum, amelynek különösen vallási és kulturális jelentősége kiemelkedő.

Egyszerűsége miatt a környező világ formáiban minden kor embere fölismerte: keresztre emlékeztet a négy égtáj, a kiterjesztett szárnyú madár, a zászló, mérleg, kard az úszó emberi test, hajó, árbóc, horgony, hárfa, eke stb. Ezáltal jelképezhet égitestet, szelet, vihart, fát, embert, állatot, eszközöket; lehet az áldás vagy átok jele.[1] A tau (Τ τ) a görög ábécé tizenkilencedik betűje, az óhéber ábécének pedig az utolsó betűje, a tau (mint kereszt) iratokat hitelesítő aláírásként is szerepelt; s az írásbeliség kialakulásával szintén a személy nevét, s ezzel magát a személyt helyettesítő írásjel lett.
Elbukta a polgármesterséget Dömsödi Gábor
A miért ami az ... az ami. Arrogáns, tenyérbemászó, tudálékos, nárcisztikus, pökhendi és provokatív... egyszóval egy elviselhetetlen személy a hatalommal... nem csoda hogy elkergették onnan...
Elbukta a polgármesterséget Dömsödi Gábor
Ha valaki méreti magát, ne csodálkozzon, főleg ne keresse a magyarázhatatlanságát annak, hogy könnyűnek találtatik, ha alkalmatlan akkor miért is lenne nyerő... könnyűségét méltó alázattal fogadja.