keresztapa

Nem engedte be a Suzuki vezetése az ellenzéki képviselőket
Várólistára került a bohóc kommandó a Suzukinál, pedig képviselők, na de ilyent hogy lehet lenyelniük, pedig lenyelték!
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@Köb Jani: Az össz hsz legértelmesebb mondata, alátámasztva, akik nem akarják érteni, azok köhögnek.
Róna Péter: Az elvett pénz helyett nemzeti büszkeséget kapnak a szegények
@Shikari: Pósa Lajos: Magyar vagyok

Magyar vagyok, magyar; magyarnak születtem,
Magyar nótát dalolt a dajka felettem,
Magyarul tanított imádkozni anyám
És szeretni téged, gyönyörű szép hazám

Lerajzolta képed szívem közepébe;
Beírta nevedet a lelkem mélyébe,
Áldja meg az Isten a keze vonását!
Áldja meg, áldja meg magyarok hazáját!

Széles e világnak fénye, gazdagsága
El nem csábít innen idegen országba.
Aki magyar, nem tud sehol boldog lenni!
Szép Magyarországot nem pótolja semmi!

Magyarnak születtem, magyar is maradok,
A hazáért élek, ha kell meg is halok!
Ringó bölcsőm fáját magyar föld termette,
Koporsóm fáját is magyar föld növelje

Ez a vers az érzelem, és értelem egymásra hatása. Aki nem érti annak sem érzelme sem értelme nem párosul az érzelem és, értelem elválaszthatatlanságáról.
Obszcén kifejezésekkel illették szexi ruhája miatt Schobert Norbiék lányát
@JAJMÁR: A legmegfelelőbb az lenne, ha lenne gyerek... ruhába iskolásan öltözve, és ne utcalánynak ágyra vágyónak kirívóan. A szülőknek mindegy csak szerepelhessenek celebszokásoknak megfelelően szégyen és erkölcs nélkül. Normális. Vagy nincs blúza?
Hosszú Katinka egy arany- és két ezüstérmet nyert pénteken Lausanne-ban
Másodosztályú úszók ellen is szép eredmény edzésnek megfelelő, Katinkának elég ahhoz, hogy szerepeljen.
Meztelen képpel kíván boldog karácsonyt Kelemen Anna
@SystemError: Mindegy a rondaság soha nem lesz kívánatos ha még transzfertita is akar lenni, vagy már az is. A csúnyaság is érdem, ha természetes, de utálatos, ha művi.
Orbán a rádióban: a legagresszívebb tüntetőket Soros György fizeti
@csipetke: Igaz terajtad csak az ország röhög, ez is elég! @staro2: A számládat a pártod tulajdonítja, persze,hogy nem láthatod, te csak tüntikéz, a pénzt a pártod zsebeli be, az van közvetlen kapcsolatba a pénzel. Te csak egy tér betöltő személy vagy.
Orbán rendületlenül kitart a rabszolgatörvény mellett
2018. december 20. 16:43 - szerző: 168 Óra

"Áder János aláírta a munka törvénykönyve módosítását – tette közzé a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön a honlapján a köztársasági elnök nyilatkozatát.

A nyilatkozat szerint a köztársasági elnök azt állapította meg hogy:

a Munka Törvénykönyvének a munkavállalókat védő rendelkezései nem csorbultak, sőt, az eddiginél több túlórát csak a munkavállaló előzetes írásbeli hozzájárulását követően lehet végezni;
a munkaadó nem büntetheti a munkavállalót azért, mert túlmunkát nem vállal, vagy a túlmunka vállalására vonatkozó korábbi nyilatkozatát visszavonja;
a kollektív szerződések csak a munkavállaló javára térhetnek el az új szabályoktól;
a túlmunkáért járó díjazást ezután is változatlan feltételekkel fizethetik ki a munkaadók;
nem szűkült a szakszervezetek azon lehetősége, hogy a munkavállalóknak a kollektív szerződések révén még nagyobb védelmet biztosítsanak.

A javaslatcsomag azt jelenti, hogy a munkaadók szinte tetszésük szerint kötelezhetik túlórákra a munkavállalók jelentős részét. Alapesetben a heti két pihenőnap bármely napra eshetne, az egyenlőtlen munkaidő-beosztásban, például a több műszakos munkarendben foglalkoztatottak esetén pedig havonta egy munkaszüneti nappal kellene beérniük az embereknek.

Ez oda vezetne, hogy az érintetteket négy hétig reggeltől estig munkára kötelezhetnék.

A munkaidőkeret három évre emelése pedig azzal jár, hogy a munkáltatóknak ennyi idő állna rendelkezésére ahhoz, hogy az alkalmazottakkal elszámoljanak, s kifizessék a túlmunka díját, illetve biztosítsanak cserében szabadnapokat. Ez egészen elképesztő, hiszen előfordulhat, hogy valakit akár két és fél évig túlórára köteleznek, s majd utána kapja meg az ellentételezést.

A kizárólag önként vállalt túlmunka minden hozzáértő szerint képtelenség, hiszen a túlmunkát a munkáltató rendeli el. Nehezen hihető, hogy bármely cégnél bármely dolgozó retorzió nélkül visszautasíthatja az elrendelt túlórát...
A kerítésen átmászva jutnak be ellenzéki képviselők az MTVA-ba
Nagyon helyes!
"Nem kitenni hanem be sem szabadott volna őket engedni!
Az ATV mutatta a felvételeket semmi erőszak nem történt csak kirakták őket az ellenkezéssel arányosan!
A Közüzem működésének megzavarásáért meg mehet a feljelentés!
Mégis hova vezetne az ha mindenki azt az állami intézményt zavarná meg amit akar és ott azt tennék amit ő akar, úgy hogy egyébként nincs mögötte szinte senki!
Fordított esetben ők sem engedték akkor ők is tudták miért nem!" Buli Képviselők a pártok vezetői. Még Feri volt a kevésbé betépett, a többin lehetett látni a tudatmódosító szer áldott hatását.
Istenes Bencéék nem jönnek vissza egy ideig Magyarországra
Nekem ugyan eddig sem hiányoztak, ezután sem fognak. Marad ezeken kívül is elég celeb az országon.
Pintér: a közelmúltban ilyen mértékű és intenzitású támadás nem ért magyar rendőrt
@Eladott Ország: A hazugság nem tűri törvényesség betartását, a hazugság ellen az igazság kiköveteléséhez minden eszköz igénybevétele megengedett, kötelező érvényű, mert az erőszak az igaztalanságból fakad. A hazugságért egyetlen felelős személy nem lett törvényileg szankcionálva, ami a mai helyzetre is kifejti káros hatását a társadalom igazság érzetének helyreállításának késleltetésével. Ok és okozat elválasztásának szükségszerűsége, lenne a törvény elsődleges feladata,. és a felelős személy, szankcionálása társadalom által elfogadott, büntetés legmagasabb fokozatának kiszabása. Ez még mindég várat magára.
Való Világ: „Azt a f*szt sz*pod, amibe én beleültem”
@wagabund: Ez az RTL Kúltúra és tudomány palotájának országot lefedő műsorszórásának lényege. A testi kívánalom pillanatnyi teljesedése erkölcstelenség túlburjánzásának tudatosítása, a felnövekvő nemzedéknek. Lelki sérült társadalom építése a szex irányába... csak a szex és más semmi. Normális... ez a nő szerepe, a társadalomba? E szennycsatorna szerint biztosan!
Megszólalt a szombati tüntetésen megsérült MSZP alelnök
Ha nem is igaz, jól kivan találva. Erre képesek, igazmondás náluk tiltott tevékenység és ki is kérik maguknak.
Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók
@durbincs: @tulipan: Próbáljatok már meg emberi párbeszédet egymással. Az érzelmek nem biztos, hogy jó társalgást biztosít. A köz előtt biztos, hogy nem.
Zacher Gábor visszatérne
@wagabund: Oda piszkított ahol dolgozott, ahol jól érezte magát, és vissza kuncsorogna, akkor meghazudtolja saját állítását. Húsz év elégvolt vezetőként, most meg dolgozna, akkor az ott dolgozóknak jó? ...Akkor a vezetőnek miért is rossz.? Avagy a selejt vezetőnek rossz, a jól dolgozónak meg jó? vagy csak politikai nagyravágyásának áldozatának akar tűnni, így se jó... úgyse jó. Ahová piszkított egyszer, oda piszkít másodszor is. Csak lehetőségre vár, ahhoz meg ott kellene, hogy dolgozzon, ha csak éjszaka is.
Dömötör: a kormány kéri, hogy a Fidesz-KDNP képviselői minden módon lépjenek fel a migránsvízumok európai terve ellen
@lusta: A munkaerő szabad áramlása... nem migráns kategória. Ők csak jól akarnak élni, de munka nélkül vendégségben, mert a vendég nem dolgozik, ez Merkel érdem.
Dömötör: a kormány kéri, hogy a Fidesz-KDNP képviselői minden módon lépjenek fel a migránsvízumok európai terve ellen
A migránsoknak kellet volna saját országukat olyanná fejleszteni mint Európa, csakhogy ahhoz dolgozni kellet volna, nem ugra bugrálni. Könnyebb egy jólétet munka nélkül elérni mint kemény munkával,nehézségekkel, nélkülözésekkel életen át való küzdéssel.
Az eredményét odaadni a léha életet, küzdelmet nem ismerő személyeknek. (Migránsoknak) A jó életet Európa élje aki megdolgozott a jó létért. Ennél politikától , ideológiától, vallástól mentes vélelemnek kellene érvényesülni minden munkából élő személynek.
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
@bence: Akkor mindenkinek kötelessége volt dolgozni, nem volt munkakerülő, ingyenélő celeb. Akkor a törvény írott és íratlan formái be volt tartva, a társadalom által elfogadott együttélés szabályait be kellett mindenkinek tartani, ha nem akkor volt szankcionálás. Mi van most, mindenki azt csinál amit egyénileg elgondolva neki kényelmes, ha nem akkor elkezd ajvékolni, liberális felfogás azt csinálok amit akarok nekem jó a többi meg le van sajnálva, ezek a öntörvényű személyek akiknek nem számít a társadalomban elfogadott magatartási normák.
Már az ügyészség nyomoz a Magyar Ökölvívó Szövetségnél
@m73: +0. 21:37-re Szép szókincsed van, de ha az óvoda tudásodat fel tudnád cserélni, értelemre, de ehhez kevés esélyed van, állapotodat figyelve lehetetlen.
Curtisnek kötbért kell fizetnie a TV2-nek
A drog mindent felejt, még a luxus partnert is, igaz a luxus igényli a drogot is.
Már az ügyészség nyomoz a Magyar Ökölvívó Szövetségnél
@m73: Az ilyen tetű mint te, lépik túl a meghatározott... szállás költséget, kinek volt jogköre hozzá? Ugyanis az előre eltervezett 180 milliós szállásköltség később 480 millióra növekedett. Miért is? Ezen kellene már @m73: gondolkoznod és Zsolt felelősségét ki mondani , vagy ez már nem nyerő, nálad mi? Vagy majd egy nyilatkozattal mindég utólag letudjuk? Miért nem a folyamatban teszik fel a nagy kérdést, hogy a tervezett szállásköltség túl léphető -e, ezért meg azért esetleg, és mennyivel? Tervezés, szervezés, végrehajtás, előre nem tudott változások?
Orbán: mi mindig többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle
@RonaGyuri: Gyuri Gyuri te már saját magaddal sem vagy békében, jó neked ilyenkor?
Orbán: "sikeresen megvédtük" Magyarország határvédelemhez való jogát Brüsszelben
@Aki Én: Ideje lenne már magadba fordultan áttekinteni, hogy a gyűlöleted miből fakad. A javaslatról csak hogy tudd, hogy azok lesznek törvényerőre emelve.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
Az LMP-s képviselő bizalmas és érzékeny adatokat "hamisított és szivárogtatott ki", felelőtlenül járt el, megsértett minden jogszabályt, ami az iratmegtekintésre vonatkozik, ráadásul nemcsak nyilvánosságra hozta, hanem meg is hamisította az adatokat azzal, hogy Orbán Viktorral hozta azokat összefüggésbe. Amikor pedig Demeter Márta kérte a papírok megtekintését, szóltak neki, hogy azokat legalább harminc évig még nem lehet nyilvánosságra hozni. De őneki ez nem kötelező mert LMP-s személyére a más vonatkozik, ebben más.
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
@kripton: Államforma változás, hozza magával a honvédség eskü szöveg változást is. Hazámat a Magyar Köztársaságot. ( Népköztársaság rol.)
Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a kirúgott hivatalnokokat
@kripton: Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaságot híven szolgálom, a fegyveres erők hûséges katonája leszek. A Magyar Köztársaság érdekeit, állampolgárainak jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával életem árán is megvédem.”

2. A hadkötelezettség alapján fegyver nélküli katonai szolgálatot teljesítők fogadalmat tesznek.

A fogadalom szövege:

„Fogadom, hogy a Magyar Köztársaságot a törvények betartásával, a fegyver nélküli katonai szolgálat követelményeinek megfelelően híven szolgálom.”

3. A fegyveres erők hivatásos, továbbszolgáló (szerződéses) állományú tagjai esküt tesznek.

Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság fegyveres erejének hûséges tisztje (zászlósa, tiszthelyettese) leszek.

A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. A katonai ismereteket elsajátítom, alárendeltjeimet a honvédelem feladatainak ellátására felkészítem.

Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”