keresztapa

Megszólalt Palkovics a piros ágyas szobáról
Ez a Szanyi kapitány és barátainak szabad idős gyakornoki szobának a felvételi ágya.
"Betelt a büdös vizes pohár" – Komjáthi a Suzuki-gyár kerítéséhez láncolta magát – videó
Ez is magára maradt mint az MSZP, 2006-os Ferkó bedarálta a pártot a DK darálóba, szenvednek is mint őrlemény.
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
A betegség az tény, nem vita kérdése, mint ahogyan az sem, hogy a nő nem férfi, és fordítva a férfi az nem nő. Aki ez ellen van, az gyógyíthatatlanul kevert nemű... aki nem tudja eldönteni hogy most állva, vagy ülve pisáljon. A természet különleges betegségeket adott a betegségre hajlamos egyednek, és ezek még büszkék is rá... a természet ajándékának vélik.
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
@Nessy: Az a egyszerű kiránduló még nincs fertőződve a szabadelvűséggel, és azért nem szemetel, mert tudja , hogy a szemetet nem eldobni kell, hanem bele kell dobni a szemetesbe, mert annak ott a kijelölt helye. Aki családban nevelkedett az tudja, hogy mindennek megvan a megfelelő helye, ahová az való. a családnál van rend, fegyelem, szervezettség, mert ez a család éltető érdeke, felelőssége egymásért, a családért.
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
@Nessy: Itt tombol a szabadelvűség, azt teszek amit én akarok nem azt amit társadalom , az együttélés írott és íratlan szabályai várnak el az embernek nevezett személytől, ... tisztelet a természetnek, az embernek, egymásnak,idősnek hagyományainknak, nőknek, anyáknak stb.., hogy csak egy pár elvárást említsek, Nos ezeket írja felül az egyén másokkal szembe való egyéni érvényesülési akarata, semmi nem létezik... az én akaratomon felül,,, aminek alá kellene vetni magamat, mivel csak én és csak is én érvényesülhetek, körülöttem kell olyan körülményt teremteni ami csak engem, ...csakis engem szolgálhat... én mindent megtehetek mert ezt akarom. Ez az a reklám ami az egyént a társadalom feletti lénnyé, nem pedig a társadalom részeként értékeli.
Borzasztó ötlet: eltüntetik a kukákat az erdőkből, mindenki vigye haza a szemetét
Az erdőinket az emberek elől le kel zárni, és akkor nem lesz szemetelés nem kell szemetes kukákat az erdőbe kihelyezni. Nagyokosok így egy csapásra megszűnne a szemetelés , és a szemét.
Történelmi kölcsönt fizetett vissza az Orbán-kormány
@Aki Én: @verőce21: Próbáljátok már meg az értelmet értékelni, mert az értetlenség szárnyin lebegtek.
Történelmi kölcsönt fizetett vissza az Orbán-kormány
Nem a kifogásokat kell keresgetni, kitalációkkal érvelni, kibékíthetetlen ellentétekre ideológiákra hivatkozni...amiből az értetlenség győzedelmeskedik, az emberi értelem, érzelem, képzelet hiányát a harag a düh uralja, a megértés felfoghatatlan távlatának tüneményeként. Ez olyan mintha a szivárvány színeit egy színben látni... Ezen gondolkozzatok el, talán az értelem felfogja, ha nem akkor a hiba az ön készülékénél keresendő.
Az ellenzéki politikus vadászik a választókra – állítja a kormánypárti politológus
Az ellenzék saját butaságuk hirdetőjévé vált, nm tehetnek róla születési hibát nem lehet gyógyítani, állítják az amerikai tudósok. A TDP-43 amiloid 89-ap és , a TAU lerakódása életük folytán most válik felismerhetővé, és válik kinyilatkozhatóvá tetteikben, viselkedésükben, össze vissza hablatyolásukban, csak így tovább erőlködjetek, a sárga csík láthatóvá válásáig,... ami az alsó szél közepénél fog hátul árulkodni.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
Utána néztem a dolgoknak, mivel nem szolgalelkületű vagyok, van önálló véleményem, amit ki is tudok nyilvánítani. Van olyan okos ember nem magyar, mert te a magyartól valami zsigeri viszolygással vagy, mindattól ami magyar. Ezzel a véleménnyel lehet hasonulnom... “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy a csürhe ellenzéki elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
@Eladott Ország: Értelem, érzelem, képzelet összekeverésével nem tudhatsz érdemi normalitást felismerni. Kár pedig többre vagy érdemleges.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
@Eladott Ország: Ha az EU - modellben nincs tanár és, nincs diák, hanem egymás elfogadására épül az EU. akkor a rendszerben mindenkinek joga van a saját kultúrájához és, saját társadalmi berendelkezéséhez, joga van a saját értékeihez. Ha majd a rendszerben nem megváltoztatni akarják egymást a felek, hanem szövetségben tömörülve együtt, a nemzetek a saját nemzeti államértékeiknek,érzületüknek megőrzésével, megtartásával, továbbvitelével egyetértésben történik. Ebben a rendszerben lehet közös Európát, a nemzetek európályát megtartani építeni.
A lengyel kormányfő lesz Orbán Viktor előzenekara március 15-én
@mackoka46: Minek jön ide lengyel diktátor pincsije? Azért hogy legalább egyszer életedben, néz ki a fejedből és láss olyant is, hogy van olyan férfi aki eltudja dönteni, hogy a férfi nem ülve,... hanem állva pisil. Nem úgy mint az általad LMBTQ személy.
A lengyel kormányfő lesz Orbán Viktor előzenekara március 15-én
@Gajdoczky István: A népek barátságát te biztosan nem vívod ki. Hiszen ha egy kissé ismernéd is történelmünket, akkor balgaságtól kímélnéd meg, ha magadat nem is, de a kommentelőket.
Budapestre jön és személyesen beszél Orbánnal Weber
Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje elnézést kérni Magyarország népétől vezetőjétől, átgondolatlan elhamarkodott, kijelentéseiért.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
@Eladott Ország: Nálad alapvető probléma az, hogy nem rendelkezel valóság információkkal, feltételezések és fals, híresztelésekre hagyatkozva fejted ki mondandódat ami köszönő viszonyba sincs a történésekkel, ami igazán történik, az hogyan is történt a valóságban? Kik azok akik azt szeretnék, hogy úgy történjenek az események , történések ahogyan ők elfogultságukban szeretnék. Saját megtapasztalásod is az amit leírsz, vagy csak szeretnéd ha egy igaz, tévedhetetlen párt ideológiától mentes, vélemény nyilvánítónak ismerjenek el. Az oligarcháknak leosztott beruházások mind megépültek, elkészültek ez a jelenben így van. de nem mindég volt így 2002- től 2010 ig. Gondolkozni kell... nem vagdalkozni, a fals,.. igaztalanságok károsan hatnak, az igaz, valóságtartalmú történésekre.
ellenséges megnyilvánulásokkal, csak a káosz teremthető meg, ami senkinek sem lehet jó, még azoknak sem, akik igyekeznek előidézni.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
@Commenter: Csak azóta amióta választásokat nyeri,és a magyar nemzet érdekeit tartja elsődlegesnek, és nem a selejt ellenzéki pártérdekeket. @CsipkeRózsa: már nem is lehetsz orvosi eset, betegséged gyógyíthatatlan.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
@RonaGyuri: senkitől nem fogom elvitatni, hogy nemzeti érzelmű. De azt igenis kimondom, hogy aki ebben a kérdésben az EU mellett áll a kormánnyal szemben, az nem a nemzet malmára hajtja a vizet, hanem csak a fideszt gyűlöli és éppen kárörvend. A kettő nagyon nem ugyanaz!
Manfred Weber: azonnal le kell állítani a magyar kormány Brüsszel elleni kampányát
Én senkitől nem fogom elvitatni, hogy nemzeti érzelmű. De azt igenis kimondom, hogy aki ebben a kérdésben az EU mellett áll a kormánnyal szemben, az nem a nemzet malmára hajtja a vizet, hanem csak a fideszt gyűlöli és éppen kárörvend. A kettő nagyon nem ugyanaz!
Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás
Az ellenzék Politikusai ma már kiszámíthatatlanok képviselőik csak a bomlasztás... a józan ésszel... szembemenetelnek, mindennel ami a társadalmat jobbá tenné... teszi. Német és a francia „reform” képviseli a valóságot azt hiszik,hogy az az igaz de csak szerintük Ideje bezúzni, elégetni a biológia-tankönyveket. Éljen az identitáspolitika Na de mi lesz azokkal, akik nem embereknek, (szülő 1 vagy szülő 2) hanem mondjuk kutyáknak vagy kenyérpirítóknak érzik magukat? (Előbbire már példa is van.) Milyen jogon szelektál az elnyomó állam az „identitások” sokféleségében, amely végre atomjaira bontja társadalmunkat?Szörnyű. Ezt tette a kommunista liberalizmus . Európából...Az ellenzék szeretné az egyetemes emberi kutúra alkotó elemeit elpusztítani azáltal, hogy össze keveri őket. Emberi selejtekkel, bukott politikussokkal
teli a legfrissebb ellenzéki mozgalom.
Nem engedte be a Suzuki vezetése az ellenzéki képviselőket
Várólistára került a bohóc kommandó a Suzukinál, pedig képviselők, na de ilyent hogy lehet lenyelniük, pedig lenyelték!
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@Köb Jani: Az össz hsz legértelmesebb mondata, alátámasztva, akik nem akarják érteni, azok köhögnek.
Róna Péter: Az elvett pénz helyett nemzeti büszkeséget kapnak a szegények
@Shikari: Pósa Lajos: Magyar vagyok

Magyar vagyok, magyar; magyarnak születtem,
Magyar nótát dalolt a dajka felettem,
Magyarul tanított imádkozni anyám
És szeretni téged, gyönyörű szép hazám

Lerajzolta képed szívem közepébe;
Beírta nevedet a lelkem mélyébe,
Áldja meg az Isten a keze vonását!
Áldja meg, áldja meg magyarok hazáját!

Széles e világnak fénye, gazdagsága
El nem csábít innen idegen országba.
Aki magyar, nem tud sehol boldog lenni!
Szép Magyarországot nem pótolja semmi!

Magyarnak születtem, magyar is maradok,
A hazáért élek, ha kell meg is halok!
Ringó bölcsőm fáját magyar föld termette,
Koporsóm fáját is magyar föld növelje

Ez a vers az érzelem, és értelem egymásra hatása. Aki nem érti annak sem érzelme sem értelme nem párosul az érzelem és, értelem elválaszthatatlanságáról.
Obszcén kifejezésekkel illették szexi ruhája miatt Schobert Norbiék lányát
@JAJMÁR: A legmegfelelőbb az lenne, ha lenne gyerek... ruhába iskolásan öltözve, és ne utcalánynak ágyra vágyónak kirívóan. A szülőknek mindegy csak szerepelhessenek celebszokásoknak megfelelően szégyen és erkölcs nélkül. Normális. Vagy nincs blúza?
Hosszú Katinka egy arany- és két ezüstérmet nyert pénteken Lausanne-ban
Másodosztályú úszók ellen is szép eredmény edzésnek megfelelő, Katinkának elég ahhoz, hogy szerepeljen.
Meztelen képpel kíván boldog karácsonyt Kelemen Anna
@SystemError: Mindegy a rondaság soha nem lesz kívánatos ha még transzfertita is akar lenni, vagy már az is. A csúnyaság is érdem, ha természetes, de utálatos, ha művi.
Orbán a rádióban: a legagresszívebb tüntetőket Soros György fizeti
@csipetke: Igaz terajtad csak az ország röhög, ez is elég! @staro2: A számládat a pártod tulajdonítja, persze,hogy nem láthatod, te csak tüntikéz, a pénzt a pártod zsebeli be, az van közvetlen kapcsolatba a pénzel. Te csak egy tér betöltő személy vagy.