keresztapa

Simicska újra megszólalt: hazaárulózza és tolvajozza a Fideszt
@Köb Jani: Simicska Lajos, Orbán ismert egyetemi szobatársa és barátja, a Fidesz gazdasági háttérembere hatalmas cégbirodalma révén, leginkább különböző állami megrendelésekből tett szert milliárdos vagyonára a Fidesz kormányzások alatt. A 2014-es szavazások után a vállalkozó kapcsolata a kormánnyal erősen megromlott, végül az 5%-os reklámadó terve kirobbantotta a háborút a miniszterelnök és egykori eminenciása között.
Ezért veszhetett össze Hosszú Katinka és edző férje
Mindig kettőn áll a vásár, ezek után vagy a sport, vagy a házasság a nyerő? Eddig a bulvár a nyerő mivel celebbé váltak, nem sportoló, v edző, hanem a média szereplés a lényeg.
Závecz: A kormányváltást akarók sem hisznek az ellenzékben
Az igazi változás csak rendszer változás útján valósulhat meg de ez az igény:, ezekkel a magyarellenes hatalomhajhász bandával lehetetlen.,még akkor is ha majdnem hiteles személy, a hatalomba jutásért nyílt önmegtagadást, elvet vet el... amit töretlen hittel képviselt. Most már nincs elve, de van kevésbé hite az uralkodáshoz. Az uralom mániákusai egymást győzködik, de a szavazók kizárásával, hozzák töketlen gondolataikat nyilvánossá... csak a fejlemények valódiságáról, a közvélekedés ellenérzéseiről nincs valóságérzetük sem.
VV Fanni randizott is a feltételezett gyilkosával
Találgatásokkal következtetésekkel, fars információkkal zavarják az igazi tettet... annak elkövetőjének kilétét... halálos szerelem érzés ként fogalmazzák meg. A drogozás mint
szokás, az olyan életvitelnél amit a lány él v. élt nem is merül fel... pedig mint lehetséges
tudat módosító szer hatása... hihetetlen viselkedési formulákat idéz elő, ami normalitásként
szokatlan.
Hiába szavazta le az ELTE jogi kara, Polt Péterből professzor lett
@nemkati: Miért kell egy címért ennyi piszkot elviselni, a címet nem kiérdemelte de érdemtelenül
Janitól mégis megkapta, egy ólból valók...Vád írat megsemmisítve, tisztalappal indul a professzor...
Hiába szavazta le az ELTE jogi kara, Polt Péterből professzor lett
"Kari Tanács 8 igen, 23 nem és 1 érvénytelen szavazattal elutasította Polt egyetemi magántanári kinevezését. Valahogy mégis sikerült jogalapot találni Polt felterjesztéséhez, ugyanis - ahogy a Zoom a tegnapi Magyar Közlönyben észrevette - Balog Zoltán javaslatára egyetemi tanári címet adományozott Polt Péternek Áder János köztársasági elnök." A nyolc igennel szavazó szakmai tudása közömbösítette a 23 nemmel szavazók szavazatát... mert csak jelenlévők voltak mint gyakorló szavazók, egyenesadásba semlegesítették. Így kell ezt csinálni, most lehet mondani a demokrácia hiányát, lehet lovagolni nyereg nélkül.
Videó és fénykép a szombati verekedésről a Fradi-stadionban
@RonaGyuri: Komoly megfontolt személynek hittelek, de ezután a hsz után már nem hiszem.
Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor
@Horizont: Ezen nem kell rugózni, amikor a libsiéknél már az a trendi, hogy a gyerek majd eldönti a nemét:, nevét felnőtt korába, hogy lány, v. fiú, egyneműekhez vonzódik avagy heterogén.
Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor
@Horizont: Ma 19:04-re egyet értve, ezek nem ismerik az igaz szó tartalmát, jelentését emberi gerinc egyenességét, mind kivétel nélkül hajlott gerincű személy. Ha akkor és ott nyilatkozott volna az esemény megtörténtekor, hivatalos helyen, akkor igen lett volna értelme de esemény után ez már nevetséges.
Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor
@vukkocska: Itt az ágy a lényeg., a többi csak maszatolás. Ha nem fekszik, nem lesz sztár:, ha fekszik még ha tehetségtelen is de sztár lesz, erre van kitalálva a sztárcsináló.
Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor
Ezeket a szennyezőket hazugságvizsgálóval kell hitelessé tenni, ha ez nem megy nem kell a kurvákat hitelesíteni, hanem ki nyilvánítani hogy ez a kurva hazudik, hogy fel tűnjön, mert mint ágyas már hanyagolva van.
Hujber Ferenc elhagyta az országot
Ezt a mű magyar migránst is a bűn kényszerítette az ország elhagyására, mint minden bűnözőt.
Becstelen ember nem tud becsületes országban élni. Ez így van jó. A család remélhetőleg nem érzi hiányát. Csak vissza ne jöjjön...Ez már csak az Interpol listán fog szerepelni, mint érdemesen érdekes Amerika 4 rész Fogházban.
Letöltendőt kértek az újságíróra, mert írni merészelt Farkas Flórián bűnszövetkezetéről
Ez ám a cigány igazság jó hírnév na., de ügy van a pénz az nem ügy hanem hiány de ész az ügyhöz ügyészileg? vagy van v. cigányútra tévedt.
Önkritikusan értékelt Gulácsi: a társaitól és a szurkolóktól is bocsánatot kért
A szar az a füvön is szar:, ott is csak a bűz van jelen. Storck ezt nagyon jól tudja, csak a szúrkolók agyáig ez a tény még nem jutott el...
Petíciót indít Veiszer Alinda, Hajós András és Gundel Takács Gábor az emberséges társadalomért
A valós életet élő falu lakói nem petíciót írnak, hanem döntenek az élhető falu megtartásáért, mert ők tudják, hogy a petíciót írók, nem tartoznak a falun élők lelkületéhez, hisz a szórakozás teszi ki életük nagy részét.
Senki sem érti, miért osztotta meg ezt a képet Orbán Viktor Facebookon
@Köb Jani: Nagy a tévedésed, az Az UNIÓ egyetlen igaz embere, aki azzal foglalkozik amivel a választói megbízták, a komcsi fattyak nem tudják csak, meg a celebek, és az elfajzott torzult libsik.
Bernd Storck a következő két hazai vb-selejtezőn kifizeti az andorrai meccsre kiutazók jegyét
Tudomásom sem volt róla, hogy az amatőr Bernd Storck edző a falábúaknál, sok szurkoló megszívta.
Lázár: Nyilas és kommunista házmesterek szelleme kísért
A kocsma hivatalba ha a vendég hangoskodik, szépen a csapos v. pultos kivezeti, mert nem tud a közösségben viselkedni, alkalmazkodni, mert nincs viselkedési kultúrája, azaz bunkó, tahó, normális közeg ezeket kiveti magából. Csak a liberális fertőzők fogadják maguk közé tudván, hogy közibük való egyívású eszement személy,
Lázár: Nyilas és kommunista házmesterek szelleme kísért
Azoktól kell tartani, akik a jót rossznak, a rosszat jónak kiáltják ki. Ez a "kikiáltó" felforgató erő, maga a liberalizmus, ami minden természetes normalitást, logikát és ésszerűséget kipusztít és így a társadalom szétesik, elzüllik, szétrohad...Lehet választani, Egyneműek házassága családalapítása normális emberi? Vagy nő és férfi családalapítása a követendő? Azonban a káoszban szocializálódott generáció gyakorlatilag divatnak, szórakoztató bulinak fogja fel, Miért is? Az elbutítás, csak az önérvényesülés a cél. a celebeskedés a másokon élősködés a szórakoztató ipar éltetése? Sztárolás amit már művészi fokra képzelnek emelni, látvány mögötte a nagy semmi? A látvány múltával a szemét maradvány látható, kábult személyek akik nem a látványtól kábultak, a drog kábította el őket. Ez a ma, de mi a holnap?
A parlament 70-80%-át le lehet cserélni! Mondjuk hogyan.
Politikust utáló civileket a köz javaslatára a parlamentbe, pártok jelöltjei egyszerűen nem lehetnek jelöltek sem, romlott áruk!
Orbán végre találkozik Donald Trumppal
Csak a különbözőség hanyagolható, hogy az ország szolga lelkűségét meddig lehet követni.
szolga párt, vagy országára büszke párt vezeti az országot? Demokrácia, avagy diktátum?
van -e kölcsönös megbecsülés - vagy nincs? Ha nincs érvényesül a diktátum Több párt ezt igényli-
Így reagált Pápai Joci a cigányozós címlapra
4. A magyarországi kisebbségeknek a társadalomban betöltött helyzetét ma az 1990. évi XL. törvénnyel kiegészített alkotmány 68. paragrafusa rögzíti, kimondva, hogy a Magyar Köztársaságban élő nemzeti és etnikai kisebbségek részesei a nép hatalmának: államalkotó tényezők. Nemzeti kisebbségen olyan magyarországi autochton népcsoportot értünk, melyek a Magyar Köztársaság állampolgárai, de más nyelv- ill. kulturális nemzethez tartoznak és ezáltal kettős az identitástudatuk, ilyenek például a magyarországi németek. Etnikai kisebbségnek a cigányok számítanak, lévén, hogy az ő hátterükben nem áll másik, Magyarországon kívüli, anyanemzet. Az alkotmány garantálja a kisebbségek számára kollektív - a kollektív szó fontos! - részvételüket a közéletben, helyi és országos önkormányzatok létrehozását, saját kultúrájuk ápolását, anyanyelvük használatát, az anyanyelvű oktatást, a saját nyelven való névhasználat jogát. A nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól 1993. július 7-én 96 százalékos többséggel elfogadott 1993. évi LXXVII.tv. törvény egyéni, valamint kollektív jellegű kisebbségi jogokat - személyi elvű (perszonális) autonómiára és önkormányzatok létrehozására való jogot - biztosított a Magyarországon honos 13 kisebbségnek, melyek a következők: a bolgár, a cigány, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán. Ennek szellemében a kisebbségi települési önkormányzatok száma jelenleg 745, ebből a legtöbb a cigányoké: 403 és a németeké: 163 (1998. februári állapot, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal adatai). @Köb Jani: Igaza van Etnikai Kisebbségnek mint Roma elnevezése ismeretlen, valamely jogalkotó szökevény kitalációja, a többi tudat módosult személy mint alattvalói követői lettek a roma kitalációnak.
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
Az MSZP áldása Magyarországra, Akkor milyen jól gazdálkodtak, Botka is közéjük tartozott, azóta ugyan mit változott? Botka saját magát is kizárta!
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
Botka annyira nem gazdag, hogy fizessen., de ha gazdag lenne akkor is a mi adóforintjainkból fizetne, hisz hatalmon lenne, mert pártja leváltja a FIDESZT elképzelése szerint! Hiszen ő a leges megrögzöttebb Kommunista ideológus. Fizessenek a gazdagok ! Botka és pártja nélkül.
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@nezelodo: Nem kell az állatot a kerítéshez érkezőkkel hasonlítgatni, az állatok többre érdemesek.