keresztapa

Elbukta a polgármesterséget Dömsödi Gábor
Ha valaki méreti magát, ne csodálkozzon, főleg ne keresse a magyarázhatatlanságát annak, hogy könnyűnek találtatik, ha alkalmatlan akkor miért is lenne nyerő... könnyűségét méltó alázattal fogadja.
Fókuszban a család: negyvenezer ember vonult fel a prágai Pride-on
@durbincs: Ezeknél csak személy van, majd eldöntik valamikor, hogy mik akarnak lenni, mihez van kedvük, csak kérdés az mikor hímnemű, mikor nőnemű, mikor melyiket alkalmazza, mikor apa , mikor anya, mikor szülő? Mikor csak egy önmagát kereső valami majd csak lesz.
Olyan kevés a közmunkás, hogy van, ahol a polgármester nyírja a füvet
@division: A fáradság miatt... csendes pihenés dukál...te ezt nem tudtad, de nem ültek, elfogyott a keverék.
Eljárt a szája a kirúgott RTL-es színésznőnek? Perel a csatorna
Sorozatban szereplő személyeket túlzás színésznek nevezni, mert csak lejáratják a színész szakmát, inkább fejlődés előtti előadó.
Potápi: Tusványosra egyre többen odafigyelnek, és ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak
@simmering73: @nevemnick: @m73: Kik vagytok ti földön kívüliek vagy gozborok, van -e hova tartozásotok, v. csak egyszerűen hulladékok.
Rúzsa Magdi a Mátyás-templomban mondta ki az igent – videó
@magyarbakancs: Talán napot, hetet akartál írni, romlott gyümölcsöt sem tartanak napokig.
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
Az Alkotmánybíróság

Mi az Alkotmánybíróság legfőbb feladata?

Az Alkotmány az állam alaptörvénye, amely tartalmazza az állam felépítésével és működésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Az Alkotmány a legmagasabb szintű norma Magyarországon, amely azt jelenti, hogy nem lehet olyan jogszabályt hozni, amely ellentétes annak tartalmával. Az Alkotmánybíróság (a továbbiakban: AB), a rendes bíróságtól teljesen függetlenül, eltérő hatáskörrel működik mint az Alaptörvény védelmének legfőbb szerve. Feladata a jogszabályok alkotmányosságának vizsgálata, az alkotmányos rend és az Alkotmányban biztosított alapjogok védelme.
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
Az elméleti jogi kotyvasz... nem köti le érdeklődésemet... alkotmány bíróság... a Nemzet fölött, ...-v . alatt... v.- a nemzetért ?
Szégyellem, hogy magyar vagyok! És te mire vagy büszke?
Az ellenzék lényege az ellenkezés. ... ha jó... akkor csak rossz ... ha meg rossz. ... akkor ez a jó.
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
@Nessy: A meghatározás törvényben foglaltatik, alkotmány. Rendszer jog, váltakozó rendszer... váltakozó jogok, ország, nemzet, sajátosan kiharcolt, v. örökölt ... .v . szokás jogok. megszenvedett jogok... különbözőségekkel terhelten létezhetnek.
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
@Nessy: Az ország érdeke minden más érdeket felül ír. Minden rendszerben megvan határozva törvényileg az ország érdeke, alkotmány jogban.
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
A nagy igazság: Az ítéletet meghozó bíró kinek az alárendeltje? Az ország érdekképviseletétől mentes e... avagy ítéletével az ország érdeke ellen, annak kárára ítélkezik? Mi az, hogy hazaáruló
aki nem az ország érdekéért dönt, ítélkezik. A törvény az ország érdekének képviseletéért van e?
Avagy annak ellenére? Az igazság az egy megfoghatatlan elméleti kuszaság!
Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt
@CsipkeRózsa: Csak annak van, a gyarmatok felé van jóvátételi kötelezettség... a volt, és jelen gyarmatosítóknak.
Jöhet a harmadik baba Pápai Jociéknál
Ki a Bánk uram ferde farkát érdekli, ez is csak egy fingfésülés.
Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt
@CsipkeRózsa: A németnél nincs aljasabb alább való, lásd Merkelt vendégeket hív, majd elosztja azok közt... akik nem hívtak vendégeket, mintha rájuk vonatkozna a jóvátételi kötelezettség.
Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt
A gyarmatosító országok jóvátételi kötelezettségét... rátolják a nem gyarmatosító országokra...az egész történelem erről szól.
"Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja" – Jolly feljelentést fontolgat
A rap és a rock zene között annyi a különbség hogy a rock zenében tudni kell zenélni, énekelni, felejthetetlen dallamokat írni, és van alázat, de a rap- nál sem alázat... sem zenei tudás nem észlelhető. Egyéni ízlés akinek ez tetszik éljen vele.
Mit tesz az ellenzék, ha május 8-án a a kordon "rendőrből" lesz? - Városi Kurír
@Eladott Ország: Te mint véresszájú kommunista. , A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja. Szóhasználatod alpári szennyben nevelkedtél szennyé váltál.
Mit tesz az ellenzék, ha május 8-án a a kordon "rendőrből" lesz? - Városi Kurír
Reménykedve, álmodva nem lehet eredményt elérni...oda kell munka is... ami nálatok nemlétező fogalom, liberális mocsadék amibe jeleskedni tudtok.
Ezért volt hatalmas mázlija a Fidesznek a választáson
@Horizont: @Horizont: Te tényleg ennyire buta vagy? Vagy csak tetetted magad annak. Meglepődsz azon ha azt állítom, hogy igen, sokkal különb vagyok nálatok... pártagoknál, támogatóknál, szimpatizánsoknál ... ti nálatok. Én azt értékelem, hogy hová jutott az ország ennek a kormánynak a vezetése alatt, hogy ezt a kormányt melyik párt képviseli, az nekem mindegy,csak a fejlődés... gazdaságilag, és ami ezzel együtt az ország élhetőségét igyekszik biztosítani.
Ezért volt hatalmas mázlija a Fidesznek a választáson
@Macskaszem: Szerencsétlen bukták, ha nem tudtok győzni akkor csalás,szofter berhelés, titkosítás, sok sallang... bujkálás az ok kimondása elől, becstelenség ami képvisel benneteket.
A kolduló Juhász átment búsuló juhásszá... Felelősség vállalás nélkül, személytelenség ez a ti jellemzőtök.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
A győzelmet ki kell érdemelni, Az nem érdem, nem cél, hogy Orbánt le kell váltani, az indoklás nagyon hamis, olyan személyektől akiknek csak az a céljuk, hogy parlamentbe be jussanak. Csak a sóhajtozásban jeleskednek.
Így értékelte a külföldi sajtó a magyarországi választást
@nemsemmi2: Demokrácia azt te fel sem tudod fogni mert matekozol % elhanyagolható itt a többség döntött akik még tudják, hogy az ország nem a semmi jóra nem való pesti bulizók döntenek. A bukott pártok és támogatói, a politika szemetét mind Budapestre fújta a tavaszi szél.
Szél Bernadett újraszámoltatja a szavazatait
Akkor sem lesz már miniszter elnök, ez a majdnem nő csak akkor ismeri el az eredményt, ha azt saját maga értelme szerinti. Ez való valamire de nem politikusnak.
A Nézőpont szerint hiába lépnek vissza egymás javára a baloldali jelöltek, négy éve is hasonló volt a helyzet
@karma1: Nos te úgy látod hogy én fideszes dumát nyomok, még mindég közelebb van a FIDESZ a közhöz, mint a bukfencezett Vérkommunisták WC -és gyülekezete az MSZP.- és támogatói.Politikai selejtekben megbízni annyi mint feladni önállóságodat.
A Nézőpont szerint hiába lépnek vissza egymás javára a baloldali jelöltek, négy éve is hasonló volt a helyzet
@karma1: ma 10:30 - ra..Nos igen; van akinek van, van akinek nincs, van aki érti,...van aki nem akarja érteni. Morál objektív értelemben vett akarat, amit szokásban, erkölcsben, törvényben nyilvánul meg...Az egyén akaratát, szemléletét, és lelkületét, de mindég vonatkoztatva a szokásokra, erkölcsre és törvényre. Bizalom az egy személyre való hangolás, ami nem vonatkozhat más személyére, csoportra, pártvezetőre, mert a párt vezető ideológiailag elkötelezett pártjával szemben, amely felé megfelelési kötelezettséggel van, nem az egyén felé, hanem a párt felé erősebb az elköteleződés. Így talán érthetőbb vagyok Világos alternatívája az ellenzéknek nincs, csak a parlamentbe való jutás.