kripton

Szennyezés történt a Dunán, két helyen nem köthet ki az egyik BKK-hajójárat
@Pálinkás Pál: De ott nem folyik a Duna. Az az Újpesti-öböl éstulajdonképpen állóvíz. Csak zsilipeléssel és nagyon lassan mozog benne a víz.
Megszűnik Friderikusz Sándor új rádióműsora
Vártam a műsort, és örültem neki. De fél óra után unni kezdtem. Elkapcsoltam. Ez van! Fridi kikopott. A régi önmagát próbálta másolni. Nem sikerült.
Megemlékezés miatt négy busz is módosítva közlekedik hétfőn a IV. kerületben
@namihami: Valaki temetése miatt, mert a lezárás a Megyeri Temetőhöz vezető utat árinti. De nem Lázár Bencéjé, mert az szerdán lesz a szülőfalujában.
Lezsák Sándor azt állítja, hogy Horthy Miklós „politikai karaktergyilkosság áldozata" lett
@CsipkeRózsa: Nyíregyháza Budapest hányadik kerülete, te nagyokos? Illetve május, vagy október van előbb?
Lezsák Sándor azt állítja, hogy Horthy Miklós „politikai karaktergyilkosság áldozata" lett
Grigore Gafenru, moszkvai román követ 1941.

„A Reich és a Szovjetunió között bekövetkezett szakítás magával rántotta a háborúba Olaszországot, Romániát, Magyarországot, Szlovákiát és Finnországot a szovjettel szemben. Németországnak sikerült, hogy azokra a népekre, melyeket nyomása alatt tartott, rákényszerítse akaratát: az egyiket belehajtotta a háborúba, a másikra ráerőszakolta, hogy szolidaritását valamilyen tettel tanúsítsa. Részvételük a háborúban olyan szükségszerűség következménye volt, melynek hatásaalól egyikük sem vonhatta ki magát. A megszállott országok Európa új urának megfizették a maguk véradóját. A ‘szövetségeseknek’ ez a résztvétele egyébként elővigyázatossági intézkedés volt, nehogy a világra Hitler által rászabadított pusztító viharban ugyanúgy megsemmisüljenek, mint Lengyelország, Csehszlovákia és Jugoszlávia eltűntek egymás után. A németek oldalán való hadbalépés annyit jelentett, hogy az illető állam fennmaradása érdekében megfizette a biztosítási díjat. Beletörődés volt a segédcsapatok hajtóereje. Semmivel sem lelkesültek jobban, – mint azok a kis német fejedelmek, akik egykor Napoleont Oroszországba követték. Azok is, ezek is egyaránt tudták, hogy a győzelem nem az ő győzelmük és hogy a „nagy hadsereg” válogatott csapatainak csak egyetlen kiváltságában osztozkodhatnak:a hősi halál dicsőségében.”
Lezsák Sándor azt állítja, hogy Horthy Miklós „politikai karaktergyilkosság áldozata" lett
... hogy felszámolja Horthy szabotációját.
1944. október 15.-ig, - a nyilaspuccsig - pedig Budapestről nem történt deportálás. Horthy kisebbek fiát - Miklóst -, az akkor már egyetlen még életben lévő gyerekét a Gestapo elrabolta és Mauthausenbe vitte. Vele zsarolták ki Horthytól a lemondását.

Minden magyarországi, illetve innen származó zsidó és cigány Horthy Miklósnak köszönheti az életét. De a hála, nem hoz pénz a házhoz...

Mindenki aki hibáztatja őt, gyáva, becstelen hangember, amíg nem mondja meg, hogy mi lett volna a tetteinek kevesebb áldozattal járó alternatívája!
Lezsák Sándor azt állítja, hogy Horthy Miklós „politikai karaktergyilkosság áldozata" lett
@ittott: Remélhetőleg valóban célja a Fidesznek a magyar történetírás "nagymosása".
Három éve, a megszállási emlékművel kapcsolatos ocsmánykodásra reagálva Orbán Viktor kijelentette, hogy elérkezett az idő a huszadik századi magyar történelem szükségszerű "nagymosására". A hetven éves hazug, génmanipulált mocskolás után már éppen itt az ideje. Olyan, Rákosi-Kádár eszmei tenyészetéből kikelt Ságvári (Spitzer) Ágnes ( a terrorista Ságvári (Spitzer) Endre húga - és az ő kötényéből előugrott, vele rokonérzelmű történészek (Krausz Tamás, Karsai László, Neiderhauser Emil, és újabban Ungváry Krisztián) írták, véleményezték, "szakértették". Olyan is lett. Már elindult a jól megszervezett és összehangolt ájvékcunami mert Szakály Sándor nemrégiben áttörte a hazugság falát és ki mert mondani egy részletigazságot. (Kamenyec-Podolszkról)
És jönnek a követői...

Ha vitéz nagybányai Horthy Miklós, és a magyar nemzet (mondom a NEMZET és nem néhány elvakult, SS-támogatta magyar) valóban olyan antiszemita, önként és kéjjel zsidót gyilkoló lett volna, mint amilyennek ma azt ti állítjátok - és a hetven éves agymosásnak köszönhetően már egyre többen valóban hiszitek is -, akkor ma Magyarországon nem lennének se zsidók, se cigányok.
Viszont minden település főtere az ő nevét viselné, azon szobra állna, a képe kint lenne minden tanteremben. A rá, és rajtakeresztül ránk zúdított rágalmak a hálátlanság, a hazug rosszindulat, a tudatlanság non plus ultrái!

Könnyű utólag a karosszékben sörözve okosnak lenni. Mit kellett volna tennie? Ellenállni Hitlernek? Akkor Lengyelország sorsára jutottunk volna. Német Főkormányzóság lettünk volna Veesenmayerrel a nyakunkon. Jött volna Eichmann már 1941-ben SS-estől, Gestapostól, Einsatzgruppestől, Zyklon B-stől, és épített volna minden megyében egy Auschwitzot.

Így 1944. március 19.-ig, - a német megszállásig - Magyarországról (a német befolyású országokból egyedüliként!!!) nem deportáltak zsidókat. Eichmannt éppen azért küldte ide Hitler,...
Már fekete István királyt látnak a rettegő 888.hu szerkesztőségében
A sváb anyád picsáját te hülye illemtanár! Nem az orra nagysága árulja el szarjankó zsidóságát, hanem ahogy rólunk, magyarolról ír. Csupa negatív, hungarofób hazug böffenet.
Már fekete István királyt látnak a rettegő 888.hu szerkesztőségében
@magyarbakancs: Művelt emberhez nem illik két szóval írni, hogy "megfogadtad"! Tudod, "ha az igekötö az ige előtt áll...

Zsidó játszhatja Árpádot, Zeuszt, mert fehér. Néger nem, mert néger.
Már fekete István királyt látnak a rettegő 888.hu szerkesztőségében
@RonaGyuri: Mocskos nagyorrú tolvaj vagy! Lopod a magyar nyelvet, az életteret, a levegőnket, Te zsidóság szégyene!
Már fekete István királyt látnak a rettegő 888.hu szerkesztőségében
@RonaGyuri: NEKED mi közöd a magyarsághoz??? Menj, és értekezz - lehetőleg franszoául - a zsidó naptár rejtélyeiről!

Franko Nero fehér ember. Mint Árpád. Denzel Washington meg néger. A büdösbunkó te vagy, aki mef akarja hamisítani a történelmet és az irodalmat. Néger Zeusz és Akhilleusz!!!Ha nincs kultúrális múltunk, akkor lopjunk! JahveNéger? Mózes, Dávid néger volt?

A Harvard és a Berkeley zenebarátai a világ egyik leghíresebb zenekarát terrorizálják. Azt követelik, hogy minden ötödik zeneszerző, akit programra tűznek a Bostoni Szimfonikusok, az néger legyen Beszarás!
DopeMan: BAZMEG! (koszos)
@karma1: Ne legyél naív! Szarik ő a sérült gyekekre! Reklám, hogy még valamennyire a felszínen maradkon. Ezért támadta be Maykát és Zoleet is.
Koncz Zsuzsa: “A magyar egy elfajzott nyelv és elfajzott nép”
Az "elfajzott" csak egy rossz szóhasználat volt, semmi több. Silány, kicsinyes aljas módszer megpróbálni ezt felfújni.
Orbán, a nemzetmentő - már a lengyeleké is! - Városi Kurír
Nincs még veszve Lengyelország,
Míg mi meg nem haltunk,
Hogyha földünk elrabolták,
Visszaszerzi kardunk.

Ez a lengyel himnusz első versszaka. Orbánék erre utaltak.
Ferenc pápa: A menekülteknek is joguk van a békés jövőhöz
@Pálinkás Pál: Hagyd! Nem érti. Nincs agya. Programozott, hazug liberált példány. (Jó példa a kopaszok kivert foga!) Csak fasisztázni, nácizni, rasszistázni képes.
Ferenc pápa: A menekülteknek is joguk van a békés jövőhöz
@F_Viktor: Hülye. Semmilyen párttal nem szimpatizálok.
A jobbik egyébkén sosem volt fasiszta, pláne náci. Csak azolyan elvakult sötét liberrált birkák, mint te azt mondják rá. De az nem számít!
Ferenc pápa: A menekülteknek is joguk van a békés jövőhöz
@Pálinkás Pál: El vagy tévedve! Én sz@rok Orbánra és a Fideszre, Tolvaj, korrupt, harácsoló banda, egy beteg mini-ceausescuval az élükön. Egyet csinálnak jól, az illiberális rendszert, és a migránsellenességett
De a többi párt mind, egytől-egyig rosszabb náluk, hülyébb és lopósabb főnökkel az élükön.