kripton

Kétszáznál több migráns fulladt a tengerbe
@Yoda69: Nem csak sunyi és aljas libsi vagy, hanem seggfej is! Az állításom megáll. Összehasonlítottad az '56-os magyarokat a hoozánk az Európába özönlő szennyáradattal, és így azokat "menekült" státuszba helyezted. Szarházi!
Velencei Bizottság: hatályon kívül kellene helyezni a Stop Sorost
Ki nem kakilja le a Velencei bizottságot? A kormány hatályon kívül helyzné a hatályon kívül helyezést. :-)
Kétszáznál több migráns fulladt a tengerbe
@Yoda69: Sunyi és aljas libsi módszer összehasonlítani az '56-os magyar menekülteket, ezekkel a mocskokkal.

Nekünk 1956-ban az Amerika Hangja és a Szabad Európa rádió buzdító-uszító adásai alapján minden alapunk megvolt arra a bizodalonra, hogy a Nyugat az USA-val az élen segítségükre siet. Ma már persze tudható, hogy ez esze ágában sem volt. De legalább annyi tisztesség volt bennük, hogy a véres megtorlás elől menekülőket befogadták. Összesen mintegy negyedmilliót, akikből az idegenek honosításától még ma is elzárkózó Svájc több mint tinegyezernek(!!!) adott otthont. A későbbi elnök Nixon alelnöki tisztében Bécsbe utazott, hogy ott irányítsa az amerikai segítséget.
Ezek a szutykok semmilyen szabadságharcban nem véreztek (igen kevés kivéllel mindenféle harctól mentes helyről jönnek), százerres nagyságrendben tódulnak ingyenélni.
Az arányok pedig döbbenetesek. Negyedmillió szovjet tankok elé biztatott-hitegetett azonos kultúrkörű '56-os magyar a nagyjából háromszázmilliós gazdag és Nyugathoz vs. nagyjából ugyanannyi jöttment idegen kultúrájú, primitív, agresszív, követelőző élősködó a tízmilliós közel sem olyan gazdag Magyarországhoz.

Menekült az, aki KÖZVETLENÜL háború sújtotta. vagy biztonságát fenyegető területről érkezik, a beléptetőpontokon jelentkezik, a hatóságokkal együttműködve, magát azonosítva és a regisztrációnak alávetve lép az országba, a menekülttáborokban maradva megvárja amíg döntés születik a befogadása helyéről. Telepített akadályon átmászó, terményt rabló, környezetet telepiszkító, törvényeket, szabályokat, szokásokat semmibe vevő, ordibáló, követ dobáló, kisfiúkat, nőket, pónilovakat(!!!) erőszakoló, követelőző primitív, állati színvonalú horda nem menekültekből, hanem kontinensfoglalókból áll!
Tehát Magyarországra menekült nem érkezhet, mert minden szomszédos országban béke van. Az ideáramlók egytől egyig erőszakos gazdasági bevándorlók. Ilyen mértékben pedig már agresszorok.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@tulipan: Melléduma libsi módra.

Nem "felvilágosult" vagyok, hanem tájékozott. Te meg libsináci módra elvakult és agymosott.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@tulipan: Ez semennyi! A könnyzacskókat célzó, sunyi aljas, propaganda film. Ennek helye lenne Törökországban, Jordániaban, Cipruson, Izraelben, Egyiptomban, Bármelyik szomszédos, vagy tengeren elérhető, azonos kutúrkörű muszlum országban. Nálunk, Skandináviában már semmi kersesnivalójuk nincs!

Menekült az, aki KÖZVETLENÜL háború sujtotta. vagy biztonságát fenyegető trületről érkezik, a beléptetőpontokon jelentkezik, a hatóságokkal együttműködve, magát azonosítva és a regisztrációnak alávetve lép az országba, menekülttáborokban maradva megvárja amíg döntés születik a befogadása helyéről. Telepített akadályon átmászó, terményt dézsmáló, környezetet telepiszkító, törvényeket, szabályokat, szokásokat semmibe vevő, ordibáló, követ dobáló, kisfiúkat, nőket, pónilovakat(!!!) erőszakoló, követelőző primitív, állati színvonalú horda nem menekültekből, hanem kontinensfoglalókból áll!
Tehát magyarországra menekült nem érkezhet, mert minden szomszédos országban béke van. Az ideáramlók egytől egyig erőszakos gazdasági bevándorlók. Ilyen mértékben pedig már agresszorok.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@csak úgy...: Szerintem már elég barna lett a nyelved. Kihúzhatod a loberonáci végbeléből.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
Folytatás:
A nemzet fogalma vörös posztó a szemükben, ezzel le is lepleződött valódi arcuk! Nekik köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Valójában igazi diktátor fasiszták ezek az emberek, csak liberális álruhát vettek magukra. Akár a hazájukat is képesek elárulni, hiszen csak a cél a lényeg, a haza semmit nem jelent ennek a nagyhangú, saját nagyszerűségük tudatában megdicsőült bűnpártolóknak. Lejáratják az országunkat is, csak ismét a hatalom közelébe kerülhessenek, de itt már kimondták rájuk a NEM-et! Ilyen fasiszta, nemzetellenes csoport nem kell a politikába, és amikor valamilyen csellel visszalopakodnak, a választók megint visszatolják őket oda, ahová valók. A gazdaság tönkretételéhez, a demagóg fröcsögéshez és a nyílt színi hazudozáshoz értenek leginkább ők, akik a bűnpártolás miatt a köztörvényes briganti névre szolgáltak rá méltán, de magam csak úgy hívom őket: liberálfasiszták!
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
Egy okos ember írása.

Hiánypótlónak számítom ezt az írást, mert barátaim és kevésbé barátaim tátott ámulattal kérdezik, mi is az a liberálfasizmus? Azonnal etimológiai kifogást tettek, mert ez a szóösszetétel nem lehetséges tudattartalmat takar szerintük. Itt egy rövid kanyarral megemlíteném, hogy a tüzesvíz sem létezik, hiszen összeegyeztethetetlen tünetegyüttest produkálnak, mégis a gabona pálinkát ezen a néven emlegette az indián lakosság. Látszólag, a szóösszetételben ellentmondás található, hiszen míg a liberalizmus egy tág teret átölelő, megengedő magatartás formára utal, addig a fasizmus az élő diktatúra, komoly kirekesztésekkel.

Ettől frappánsabban mégsem lehet a mostani hazai gyűlölködőket nevezni. Mitől is gyűlölködők ezek az emberek? Liberális szlogeneket hangoztatva nagy általánosságban a demokrácia és a szabadságjogok nagy harcosainak képzelik magukat. Küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket! Önnön jóságukban vetett hitükben megdicsőülnek és önmagukat demokratának és tévedhetetlennek hiszik. Egyetlen elvet nem tartanak be, amiből a klasszikus liberalizmus gyökerezett, az élni és élni hagyni nemes eszméjét! Ők azok, akik ebben a harcban a mocsokból felvették a fasizmus piszkos kardját és fasiszta gyakorlatot követve küzdenek az általuk vélt nagy szabadságért. Nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfelet ellenséggé minősítik, üldözik. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak, amelyet a többségi társadalom épp csak megtűr, vagy egyáltalán nem tolerál. Akár szembe mennek a törvénykezéssel is és a tolvajlást bocsánatos bűnné nemesítik. (megélhetési lopás) Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal harcba szállnak és fasiszta módszerekkel teszik lehetetlenné, akit nemzeti érzelműnek gondolnak...
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@Shikari: Stimmel. Minden politikai irányzat legveszélyesebbike, legkártékonyabbja a liberalizmus. Rosszabb a fasizmusnál és nácizmusnál is!
Azok olyanok mint egy karambol. Drámaiak és véresek, de egyértelműen látható az ártalmasságuk, ami ellen lehet védekezni.
De a liberalizmus olyan, mint a rák. Lappangva, aljasul és sunyin árt. Támogat minden deviáns ügyet. Mire a társadalom észbekap, már maga alá is gyűrte. Ez folyik most Európában a migránsok támogatásával.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@tulipan: Frappáns és releváns válasz. Amilyen egy libsitől telik. :-)
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@tulipan: Raszista és hülye vagy. Vagyis liberálfasizta.
De ha igazad is volna, akkor sem lenne ez ok a féktelen sorozatellésre, a segélyekre történő berendezkedésre.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
@tulipan: Milyen értékeiket rabolták el? A banánt? Mert semmi másuk nem volt! Bányáik, gyáraik, vasútjuk, semmi.

Közük a liberáéisoknak? Csak annyi, hogy a segélyeikkel újra és újra termelik a éhenkórász népességet.
Hatmillió ember küzd éhínséggel Nyugat-Afrikában
Mert dugnak mint a nyulak, szaporodnak ész nélkül. A családtervezésrő azt sem tudják, hogy mi fán terem.
"Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja" – Jolly feljelentést fontolgat
@NaponTamas: Primitiv hadova. Harlemi szarság, mint a kapicnis pulóver meg kalózosra kötött fejkendő. Silány, de vannak akik szopják. :-)
Ausztrália 2-1-re verte a magyar válogatottat
@lópicigáspár: Meg kéne fizetni rendesen szegényeket, és nem rongyos havi 2 - 3 milláért várni tőlük az eredményeket!
Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci!