lópicigáspár

Mindent felfal a gömböc: egyetemet, sajtót, munkásokat
Sajnos én úgy látom, hogy ez a gömböc olyan páncéllal van kívülről felvértezve, hogy egyszerűen sérthetetlen, legalábbis jelen állapotban nincs olyan eszköz, ami felsérthetné. Viszont belülről hátha sikerül valakinek annyira megsértenie, hogy kipukkanjon! Egy biztos, ha kidurran, rengeteg szar zúdul a nyakunkba!
Egyre több facebookozó után szaglászik a kormány, idén már 532 fiókról kértek ki adatokat
@Peller Anikó: Mivel közszolga voltam, szerintem nemcsak a lakcímem tudják, hanem azt is mikor mentem, illetve jelen állapotban -megyek budira!
Egyre több facebookozó után szaglászik a kormány, idén már 532 fiókról kértek ki adatokat
Az enyémet biztos nem kérik ki, hisz ott van minden rólam, amit úgy gondoltam, hogy megosztok másokkal is!
Újabb átkelőket zártak le tiltakozó autósok az ukrán-magyar és ukrán-szlovák határon
Lehet jobban járnának, ha visszakuncsorognák magukat orosz tagállamnak. Putyin gyorsan rendet csinálna.
Atyaég! Kelemen Anna anyaszült meztelenül pucsít legújabb fotóján (18+)
@papa.49: Pasi matat az autójával, arra megy egy vadidegen és megszólítja: Fogadjunk egy ezresben, hogy kitalálom a foglalkozását! A másik rááll, hisz sose látta ,ég a másikat. Az rávágja, nőgyógyász! - Na de mégis, honnan tudta?! - Kipufogón keresztül gyertyát cserélni...! :)))
Lekapták Chuck Norrist és feleségét Ferihegyen
Nem hiszem el, hogy a propeller nem tud tenni semmit ezek ellen a buzi troll robotok ellen!
Czirbus Gábor: alakul a Maros-parti közlekedés! - Makó Híradó
Szétbarmolták az egész várost, hisz alapjában véve Buzástól egy rendezett települést vettek át! Most olyan mint egy csatatér, virágok helyett zúzott kő a főtéren, a gyönyörű bokrok kiirtva és még sorolhatnám. Most a város üdülőnegyedét célozták meg! Mind egy hogyan, csak lopni lehessen, hisz a "felújításokért" annyit számláznak, amennyit nem szégyellnek!
Beismerte tették a makói kukagyújtogató férfi
Megnyugodtam! Szülőfalumban is tudnak baromságokat produkálni egyesek, nem kell ahhoz önkormányzati képviselőnek lennie!
Oldószert tettek társai egy kisdiák italába Sárváron
@Nessy: Nem értem a kérdést! Hogy, hogy hogy nevelték! Tisztességes fidesz szavazók gyermeke, csak ők még nem savval, hanem acetonnal dolgoztak! A kislány valószínűen liberális beállítottságú szülők gyermeke! Lehet még meg is dicsérték őket!
Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára
@kripton: Kihagytad a retekklubbot és a hírtévét! Még szerencse, hogy a fajtád a Bp tv-n nevelkedik! https://www.youtube.com/watch?v=coCRXrNbN1U...
Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára
@kripton: Látom megy az öreg BASIC program-nyelv! Akkor stílszerűen: GOTO: 11:56
Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára
@kripton: Nekem pont elég, ha a szerinted tisztességtelen emberek tisztelnek. Több van belőlük, mind a fideszsegnyaló droidokból!
Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára
@kripton: Szóval csak sikerült engem is lehülyézned! Ugye nem kívánod, hogy lesüllyedjek a szintedre, mert abból kurva nagy sértődés lenne részedről illiberális hülyegyerek!