lópicigáspár

Megtorlás a Boszporusz-hídon - kepek
@nyanya001: Nem tudom, de ne legyen igazam, most lesz indok engedni őket, mondván, elég nekik jelenleg a saját bajuk! :(
Megtorlás a Boszporusz-hídon - kepek
Ezért nem jutnak egyről a kettőre! Meg volt minden lehetőségük a hatalomátvételre, csak az eltökéltség hiányzott!
Szijjártó Péter terrorcselekménynek minősítette a török puccskísérletet
Na ez megzavarodott mint vasorrúbába a mágneses viharban! Inkább egy kísérlet volt a diktatúra megdöntésére!
Agyonverték az aranyinges milliomost
@nemjoezigy: Én most hallottam először erről az emberről és nem tudok róla korrekt véleményt mondani. És ha egy jószívű, segítőkész ember volt? Akkor is dögöljön meg, mert itthon férgek a politikusaink?
Agyonverték az aranyinges milliomost
@Tekla: Irigy vagy, mindenki meztelen seggel jön a világra és a lehetőség adott. Van aki él vele, valaki nem. Ha agyon vernék a gazdagokat miért lenne jó világ? Vagy neked az anarchia a kánaán?
Egymilliárdért repült Orbán
Brit kutatók megállapították, hogy sokkal több repülő van a tengerek és óceánok mélyén, mint tengeralattjáró a levegőben! :))
Vörösbe borul holnapra az ország
@Mézike: Elvileg sátras lakodalomba megyek...! :(((
Vörösbe borul holnapra az ország
Na fasza! Hiányzik, mint üvegestótnak a hanyatt esés! :(
"Franciaország sír, gyászol, de erősebb, mint a fanatikusok"
Fogat fogért! Nem értem őket, ha valakinek van tapasztalata sivatagi hadviselésben, hát nekik van! Miért nem pirítanak oda, ahová kell!?
Megint rezsicsökkentős parasztvakítással akar szavazatokat vásárolni a Fidesz
Nehezen tudnának akkora rizsát csökkenteni, amivel meggyőznének! Nem tudom észre vette e valaki a disznóhús áfájának csökkentését!
A rendőri állomány mind mentálisan, mind fizikálisan fáradt
Tele van a tökük az egésszel! Nem tudják mikor rántják be őket szolgálatba, a kaja katasztrofális! Csoda, hogy nem szerelnek le zsinórba!
A Czexit szétverheti Visegrádot
És azzal is tisztában vannak, hogy az iparuk alapját képező skodában német motorok ketyegnek és a hamé is első sorban az eu beszállítóitól függ? Nem biztos, hogy az import vámokat fedezni fogják az export bevételek!
Már a német sajtó is felfigyelt Farkas Flórián ügyeire
Ki nem szarja le a német sajtót! Engem az érdekel, hogy mikor fogja a független magyar bíróság kimondani róla: a vádlott bűnös!
Maffiózó vette védelmébe Rogánt, miután egy másik beleszállt a múlt héten
Na kérem! Akkor most hogy is van ez? Az egyik azt mondja, hogy nem szabad adni egy maffiózó szavára! Akkor mégis igaz, hát valaki világosícccson mán föl, mer hüllén halok meg!
Cameron lemondott, May az új brit kormányfő
Azért a sajtó hozza a formáját! Az egyik kép alatt: "Theresa May és felesége, Philip a Downing street 10. előtt Reuters" Nem hiszem, hogy a Reuters tévedett ekkorát! :)))
Videó van a kopasz áldozat elleni brutális értelmiségitámadásról
@Bringás: Én meg a múltkor megdicsértelek az ártatlanság vélelmével kapcsolatban! :)))
Húsdarálóba szorult egy gyerek keze Csemőn
Bízom benne, maradandó károsodás nélkül megússza a gyerkőc! Viszont meg kell állapítanom a fenti hozzászólásokból, hogy a család fidesz közeli lehet! :)))
260 ezer határon túli alig várja, hogy szavazzon Orbán Európa-ellenes népszavazásán
Elolvasván a facebóóóók kommenteket, el kellett gondolkoznom azon, hogy mit vétett néhány szülő, hogy ekkora barmot hozott a világra! És persze miért nem verte a szüleménye fejét azonnal ott helyben a betonba!!
300 milliós költségvetési csalás Fejérben
@prime777: "Érted már,hogy működik ez? " Nem, én hülye vagyok!
300 milliós költségvetési csalás Fejérben
A Gyurcsány meg a Simicska vót!!! És ezek csak az aprópénzek, kiindulva az elfelejtett horvátországi villából...! Nem kellene már felébredni a narancsálomból?!!!