lópicigáspár

Ördög Nóra legfrissebb fotójától a hányinger kerülgeti a rajongói egy részét
Hogy én mennyire imádom a velőrózsákat rántva! És szerencsére Aradon mindig van a boltban apró pénzért! 2-3 kg általában hazagurul! :)))
Tüntettek ellene a szülők és a diákok, mégis ő lett az algyői igazgató
Hazudoznak össze-vissza! Az Erzsébet-programban - legalábbis a királyi rádiókból zúduló reklám szerint - több ezer gyermek üdülhet Zánkán! "Mert a gyermek az első"! Az a sok hülye szülő, nem tudja mi a jó a kölkének! Hogy miért Hitler Prora-ja jut eszembe erről...!? :((
Ezzel a szöveggel hívja a Fidesz a nyugdíjasokat.
Ha létezik kubatov lista, már pedig létezik, feltételezem, hogy az én számom meg se próbálják! :)))
Másfél kilós betontömbbel a nyakán dobták ki a bichon kiskutyát
A kurva anyját a büdös parasztjának! Ugyan mit vétett szegény jószág, hogy így büntesse, talán szétszedett egy papucsot!? Mi az, hogy nem tettek feljelentést!? Dolgozzon a rendőrség egy kicsit, ne csak a gyorshajtási bírságot szedjék!!
Közel félszázan próbálkoztak bejutni az országba a határkerítésen át
Atya világ! közel félszáz!!! Az már majdnem ötven!! Azt tudja valaki, mennyibe kerül az adófizetőknek naponta ennek az áradatnak a feltartóztatása?!
Vezetőváltás lesz több magyar nagykövetség élén
De azért remélem nem hagyják őket az út szélén! Itthon csak jut valami államtitkár-helyettesi poszt mindnek! A szívem szakadna meg, ha munka nélkül maradnának!
7 halott, 38 sérült: terepjárós gyilkos mészárol Chicagóban
@karma1: Látod mennyi különbség van az új-zélandi és az amerikai angol között!! :)))) A bratyóm mikor itthon volt bele nézett valamelyik angol hírműsorba... azt mondta, nagyon kellett kagylózni, hogy értse! :)))
Oxfordban élő erdélyiek esküdtek Kübekházán
Az újságírás legalja! Micsoda csoda kerekedett ebből a mesés történetből, melyet az új vajna birodalom hozott le! Szánalom a köbön!!!
7 halott, 38 sérült: terepjárós gyilkos mészárol Chicagóban
@Yoda69: Az a kérdés ki az ártatlan? Mert ugye az is nyakig benne, aki ezeket a barmokat hatalomra segítette, vagy tevőlegesen, vagy csak a passzivitással.
A leváltott makói iskolaigazgató: Lázár János megint hazudott
Arról nem esik szó a cikkben, hogy ki lesz az utód! Akkor kiegészítem a legújabb helyi pletykával, miszerint a jelenlegi polgármester (akinek ugyan van pedagógusi végzettsége, de oly sötét, hogy a környékbeli falvak iskoláiban sem állta meg a helyét) lesz az utód! A polgi helyét pedig annak a helyettese fogja átvenni nem ám választások útján, hanem odaülsz oszt jónapot! Azt tudni kell, hogy ő már jelezte, hogy ebben a városvezetésben nem akar részt venni, mert a gyomra nem bírja, na tessék, és ezek szerint van az a pénz...! Szar egy város szar vezetőkkel! :(((
Újabb gyermekhalál - kiesett egy gyermek egy ház hatodik emeletéről
@Equus: Írhatják ezt ki száz nyelven is, ha nem tud olvasni! A megoldás a kötelező rács! Ennek persze kettős előnye is lenne, az egyik az ilyen balesetek megelőzése, a másik pedig, hogy szokják!
Elkezdtek hazamenni a szíriai menekültek
Amióta testközelből láttam, tapasztaltam, mindig jöttek! Hol egy török kamionban 20-an, hol egy bolgárban 10-en, hol egy románban akárhányan, de szinte minden napra jutott egy eset az elmúlt 30 évben. Annyi volt a különbség, hogy a helyi újságban jelent meg egy kétsoros cikk, hogy ma Yusuf K. által vezetett kamionban 20 tálib volt meghúzódva. Yusuf fogta a fejét, mert tudta, hogy a kivágott ponyva javítását neki kell kifizetni, mert az is bevett szokás volt, hogy amíg szegény pihent Romániában, az erre szakosodott szervezet (már akkor is a Soros által finanszírozott) általában román-bolgár maffia, nekitámasztotta a létrát a kamion hátuljának, ponyva kivág és már másztak is be a népek!
Most annyi a különbség, hogy ezt szajkózza a közmédia egész oldalas "állítsuk meg" felkiáltással!
Keresztes Ildikó állami kitüntetést kapott
@bakcsubakka: Minden nőben van valami szép..., de aztán általában kivesszük belőlük...! :)))
Ghánai diákok éheznek Magyarországon, pedig figyelmeztették őket
Egy igen kedves jóbarátomnak volt szerencséje Ghanaban dolgozni egy újonnan épített gyár indításán, beüzemelésén. Mesélte, hogy a helyiekhez képest a mi integrálódni akaróink kapkodó idegbetegek a munka frontján! Reggel kiguggolnak a kunyhó elé, kitátják a szájukat és várják a sültgalambot. Estére megállapítják, hogy ma se jött és már el is telt egy nap! Szóval itt meg hisztiznek! Megpróbálhatnák az otthoni módszert, hátha...! :)))
Tényleg óriási betonteknő épül a Szalajka-völgynél
Már itt az ideje, hogy kibetonozzák az egész országot! Azt a kevés zöldövezetet meg behinteni sóval, hisz az EU föld alapú támogatásai lassan megszűnnek!