lópicigáspár

Megtámadtak és kifosztottak egy lányt fényes nappal az Orczy téren
@Mirabilis: Inkább magyar állampolgárok, mert az elkövetés módja és helye inkább arra enged következtetni, hogy beilleszkedni, felzárkózni vágyó honfitársaink voltak!
Borzasztó drága nálunk az éves autópálya-matrica
Romániában 8000 az éves úthasználat. Miért is van, hogy mindenki megveszi náluk? Itt meg a pénzünkért mit kapunk a pályán? Minden lehajtónál trafi, baleset, baleset hátán, tetű lassúságú útkarbantartás...!! Szar az egész piszok drágán!
2020-tól elbúcsúzna az LMP a dízeles járművektől
Látom van itt hideg is meleg is! Az alap ötlettel viszont egyet értek. Az viszont félő, hogy hazánkban ez is csak iszonyú korrupcióval átszőtt brutális lehúzás lenne a vége. Ha mondjuk a gépjárműállomány kedvezményes cseréjét támogatná az állam, már holnap letenném a benzines verdámat, de azt hiszem ez nem érdeke jelenleg a kurmánynak.
Balog: Két lépésben a duplájára emelik a Gulág-túlélők nyugdíját
Nem értem!! A Gulag nem abban az országban van, amelyiknek a vezetőjének a seggét nyalják!? Hát már mér nem kérnek tőle egy kis támogatás nekik, hisz ők voltak a "vendéglátók"!
Közel 10 milliárdból épül a magyar Legoland Nyíregyházán
@Nagy Mária: Lépj be a fideszbe! Egy hét alatt meglesz az egész kollekció! :))))))
Közel 10 milliárdból épül a magyar Legoland Nyíregyházán
@adrenalink: Nem látok összefüggést. Walt Disney is Chicagoban született és Disneyland van Kaliforniában, Floridában, Párizsban... szóval ez számomra nem releváns. Mondjuk tőlem építhetnék a Csendes óceán közepére is, oda se mennék el. És a kisfiam is kinőtt már belőle...! :)))
Közel 10 milliárdból épül a magyar Legoland Nyíregyházán
@wagabund: Szaporodik az majd apránként!

Egy dolgot viszont nem értek! Miért Nyíregyházán? Még mielőtt lehurrognának, semmi kifogásom a város ellen, de miért kell mondjuk egy kaposvárinak 500 km-t utaznia a kölökkel, hogy megnézze? Nem lehetett volna Kecskemét környékére, az mégis mindenkinek közelebb lett volna?
Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól
@dr. prédikátor: Légy nyugodt! Talál! Csak attól tartok, hogy az is a mi bőrünkre fog menni!
Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól
Micsoda beszari vezetők! Megijed a farkas a birkák bégetésétől!? :))))
Olyan statisztikát gurított a közmédia, amit nehéz összehozni a valósággal
@kukac50: A számok helytállóak, csak a grafikonkészítő nem volt tisztában az arányokkal. :)
Már országos olimpiai népszavazásról beszél a Fidesz
Ha országos népszavazás lenne, feltehetően lenne 3 millió birka, akik megszavaznák, csak, hogy a vezír örüljön. De most úgy őszintén, mi közöm nekem itt a világ végén ahhoz, hogy a fővárost szétrobbantját két hétre? Semmi! Max annyi járulékosan, hogy az egekbe szöknének az árak, mert azt valószínű észrevenné a zsebem!
Olyan statisztikát gurított a közmédia, amit nehéz összehozni a valósággal
Ilyen grafikont csináltam volna általános iskola második osztályban, úgy elverték volna a körmöm, hogy még most is fájna!
Levizelte és felgyújtotta a Koránt egy fiatal nő – letartóztatták
@elnyomott: Szóval most már nem csak én, hanem a környezetem is idióta, mert te képtelen vagy felfogni bármit is! Szánom a családod, hisz ilyen pesszimista félkegyelművel kell egy levegőt szívniuk! Annyira szánalmas egy lény vagy, hogy csodálkozok, hogy szüleid nem adtak örökbe. Ha a baloldal szavazóira gondolok, ennél jobb bomlasztó nem is kell, mint te vagy. na menny a 3.14 csába, és boldogíts mást!
Levizelte és felgyújtotta a Koránt egy fiatal nő – letartóztatták
@elnyomott: Basszus igazad vad! Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak nyisd ki a szád! A Mein Kampf nekem nem szentírás, de a Micimackót csak nem írhattam ide, de ennyi erővel a Szent Bibliátis hozhattam volna például, de nem erőlködök, hisz tudom, hogy te minden szavam kiforgatod, ehhez értesz! Az ilyen félkegyelműek miatt reng meg a hitem néhány embertársamban, de szerencsére nincs sok belőlük a környezetemben. Na szép napot!
"Mindenki fogadjon be egy menekültet" – a váci püspök példát akar mutatni
@Mirabilis: Szerencsére! Képzeld, milyen unalmas lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne! :)
"Mindenki fogadjon be egy menekültet" – a váci püspök példát akar mutatni
@Mirabilis: Ha hiszed, ha nem, nem szoktam kérni segítséget. Jeges úton csak magamra számíthatok, zuhanó repülőn igaz még nem ültem, de ott már úgyis mindegy, beteg hozzátartozó..., na a nejem kérte, hogy segítsen, nem segített. Ennyi részemről, ámbár szoktam a számra venni, de akkor általában dühös vagyok! :))
Elfogták az állampusztai börtön szökött rabját
Szegény idióta! Állampuszta az egyike a BV intézményeknek, amelyek gyakorlatilag szanatóriumként működnek. Onnan megszökni...?!
Levizelte és felgyújtotta a Koránt egy fiatal nő – letartóztatták
@elnyomott: Már megint személyeskedsz idióta! Hányszor kérjem még, hogy ne szólj hozzám te retardált barom!!!
A nap vígjátéka: Kétfarkú Gergő az EchoTV-ben
Így lehet 10 perc alatt totál hülyét csinálni egy riporterből, aki azt se tudta mit is akar! :)))) Hatalmas fazon a Kovács! :))))))
Trump: A hamis híreket közlő média az amerikai nép ellensége
Ezaz! Majd csak betiltja mind és marad a saját magát fényező brigád! Akár itthon...!