Hoppál: a kultúrának társadalmi missziós szerepe van

Hoppál: a kultúrának társadalmi missziós szerepe van

Elszállhat a forinthitelek törlesztője is

Elszállhat a forinthitelek törlesztője is

Csak 32 jegyet vettek Krasznai Tünde koncertjére

Csak 32 jegyet vettek Krasznai Tünde koncertjére

lópicigáspárAdatlapBeküldésekÚj privát üzenet

Népes Isten állatkertje és lebontották a kerítést! :-(

Hogy nem lepődök meg, hogy ez a hír pont két héttel a választások előtt jelent meg. Azon még kevésbé sem lepődök meg, hogy a kedves feljelentőt ki is támogatja, a polgármester fideszes kihívója. Szánalmas bagázs!

Kik ezek? A herevasalós!? Hú amindenit!

Hogy sikerült volna! Úgy nem lehet, hogy első a zseb legyen tele, aztán ami marad (semmi) az meg mehet az államkasszába!

@silber13: Az alapokhoz elég, aztán egy kis német nyelvtudás és irány a hamburgi hajógyár. Négy hónap után különbözeti vizsga és meg is van az uniós fizetés erősítve a gazdaságot - a németet!

@F_Viktor: Igen, Buzás (szoc) a polgármester. Meg kell jegyezni, hogy ő sem szent, sőt!, de sosem volt a város még ilyen rendezett és szép!

Éljen a magyar központi oktatásrendszer! Ez borzalom!

@bakegya: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s480x480/377214_360707617336687_809578828_n.jpg

Előre is elnézést mindenkitől, hogy szerény régióm egy városáról küldök be egy írást, de azt hiszem, ez országos szintű trend sajnos! Arról nem is beszélve, hogy a nyugdíjas szavazóknak egy fórumon 5000 Ft-ot ígért egy voksért a fidesz jelöltje! Szégyen gyalázat!

Már rég volt egy kis Gyurcsányozás! :-) Lejárt lemez.

@bretagne: Szerintem dolgoznak rajta és nem csak a rajzolók! :-)

Helyes támadjuk meg Amerikát is! Különben is, hogy mer ilyet állítani, hogy nem vegzálják a civileket!? Mind szabályosan működő, (zárolt) adószámmal rendelkező szervezet!

Nincs ezzel semmi gond, csak két miből. Miből vette (mondjuk ezt tudjuk) és miből fogja fenntartani (mondjuk ezt is tudjuk)!

@m.macskosz: A jó főnök sokkal okosabbakkal veszi körbe magát, hogy tudjon tőlük tanulni, az ostoba meg hülyébbekkel, hogy ő legyen a legokosabb! Szóval, ha már a Nobel-díjasokat említetted, egyértelműen levonható a konzekvencia, hogy a mi vezérünk melyik is! :-)

Nem kérdés! Csak gratulálni tudok, a rajzfilm készítőinek és a "dicsőséget" kiharcolóknak! :-)

Be kellene látni, hogy baloldali politikus, ha a debreceni ítélőtábla elé kerül, már intézheti is a helyét Szombathelyen!

És az itthoni magyaroké meg le van ejtve!!

@tivoli: Igen és a szél megsértődik és visszafelé fog fújni! :-)

A birkapásztor is ezt mondja, akitől elvették a legelőt!

Igen! Nálunk!!! A hülye németnél, meg osztráknál kifizetődik az ingyen nap és szél!

Miért nem lepődök meg az adóhivatal eljárásán! :-(

Valahogy én az ilyen "nyugodt" életből nem kérnék! :-(

Kevés! alaphangon tényleges életfogytig!

Még, hogy Budapesten! Szerintem az egész országban! B@sztatja a kurmány az egész népet!

@spu00: "A második milliót már becsületesen is meg lehet keresni." - John D. Rockefeller

Nem is kell ezen gondolkozni egy percet sem! 1700 milliárdos megszorítást jelentett be Varga! Honnan tudja elvenni ezt a kormány? Csak onnan, amit ő ad: nyugdíj, egészségügy, oktatás, közszféra, mert ugye az eszébe se jusson senkinek, hogy visszaadják azt, amit egyszer már eltettek maguknak!

Ha az orrát túrta volna az jobb lett volna? :-)

@varrólány: http://antalvali.com/hirek/hamisitott-parfumok-osszetevok-vizelet-fagyallo.html http://tudatosvasarlo.hu/cikk/parfumok-valami-buzlik Az egyik említi, igaz hamisként, de használják.

@szöszmösz: Miért-miért!? A legdrágább francia parfümök alapja is a lóhúgy! Ez miért ne lehetne az! Aki szedi szedje, azt se bánom, ha megpusztul tőle, megérdemli!! Mondjuk, aki drogot árul, terjeszt, előállít, azt nyugodtan fel lehetne kötni!!

"visszamenőleges hatályú jogalkotás" ? Akkor miért nem hisztiztek, amikor a rendvédelmi nyugdíjakat vették el visszamenőlegesen? Jogállam itt?! Na ne már!!!