olivér

Szijjártó: hamarosan elérheti a 10 ezer milliárd forintot a magyar autóipar éves teljesítménye
@Clavigo: Első kézből tudom,hogy ezek igen sok embernek jelentenek biztos,kiszámítható,bejelentett jövedelmet, megélhetést.Lehet zúgolódni a jelenlétük ellen,de ez nem realitás.
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
@RonaGyuri: jellemző,hogy ebben a gusztustalan,gyurcsányista románozásban az elvtársak tetszésüket lelik.De, Ti tudjátok! Ha ebben találtok lelki katarzist,hát csináljátok!Titeket minősít,nem mást.
Több milliárd euró ömlik Németországból Magyarországra
@m73: Senki nem köpködi a németeket,elismerően tekintünk a gazdasági teljesítményre,amit mindig is produkáltak.Merkel kancellár politikájával- különösen a betelepítéssel kapcsolatban -nem érthettünk egyet,ez minden.Azonban mára már látható,hogy a helyzet ez ügyben Németországban is változik,meglátjuk mire jutnak a kérdésben.
Stohl András megmutatta fiatal szerelmét – fotó
@Micike: Sajnos a média számára egy ilyen sokszorosan bukott,több családot is eláruló figura "nagyszerű" életének szikráit bemutatni üzlet vagy üzenet a tévelygők,a relativisták felé.Amikor a Riposton megítéltem egy ilyen magyar "csillagot",letiltották a hozzászólásomat!A gusztustalan,aljas ,immorális élet propagálásának persze teret engednek ott is!!
Ez a gyönyörű magyar modell-lány születésekor fiú volt
Ez beteg!Gyógykezelni,segíteni kell az ilyen embert valahogyan és nem a lovat adni alá a tévelygéseiben! Ha átpiszkálják "nővé"-ami az életben nem lesz egyébként belőle,ugyanis a nemi kromoszómája xy- már segíteni sem lehet rajta!!!
Nem VIP-ellátást kért Demeter Márta, csak a gyógyíthatatlan beteg édesanyjával akart együtt lenni
A Mártival az a baj,hogy eszement pártpolitikai támadást indított a miniszterelnök ellen ,vaklármát csapva,de eközben a bizottságbeli tisztségéhez méltatlanul és teljesen meggondolatlanul viselkedett.Bebizonyította,hogy nem való a nemzetvédelem közelébe sem.Legközelebb milyen államérdeket sértő információkat hozna nyilvánosságra az ámokfutása közben?
Századvég: az MSZP-szavazók többsége nem ért egyet a Timmermans-féle bevándorláspárti politikával
@advocat: Az utolsó mondatban van a tuti!Ez lebegjen mindenki szeme előtt a muszlim betelepedés kapcsán is!Soha többet még egy ilyen baklövésre nincs szükségünk!
Kirúgtak egy amerikai egyetemi oktatót, mert kínai hallgatóit arra intette, hogy angolul beszéljenek
Kétségtelen azért mennek az USA-ba,hogy elsajátítsák az ismereteket,ez egyfajta kémkedés is hiszen hazatérve használni is fogják ,adott esetben az USA ellen.De ez elkerülhetetlen,ha vendégdiákokat engednek a legmagasabb szintű technológiáik közelébe :)
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@csak úgy...: ...jó Neked..! Nekem még nem tartotta indokoltnak az orvosom,hogy ilyen szakértőhöz utaljon ,a lényeg,mondta,hogy rendszeresen szedjem a B-vitaminokat...és kerüljem az izgalmakat.
Tényleg jön az amerikai külügyminiszter, Orbánnak kényes ügyekről tárgyalhat Budapesten
@Apoca: nem hintapolitikáról van szó egyébként,a deklarált politikai elképzelés az osztrák típusú semlegesség.
Ismét tízezrek tüntettek a klímaváltozás elleni küzdelem fokozásáért Brüsszelben
Ezeknek is elgurult a gyógyszerük,beérett az agymosás.Ha Európa béklyóba köti a gazdaságát az irracionális környezetvédelmi szabályozásokkal,az USA ,Kína és a többi ellenőrizhetetlen ország nem tartja be ezeket,mit ért az egész?Ráadásul olyan versenyhátrányba kerül,ami még mélyebbre löki a változó,globális versenyben az amúgy is egyre hátrább sorolódó kontinenst.
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@csak úgy...: már 17.19-kor is össze voltál zavarodva,erre végképp nem tudok mit mondani,pihenjünk,aztán,ha legközelebb is tényszerű tévedésbe esel vagy félreértesz valamit,megbeszéljük,korrigállak.
A pápa felszólalt a menekültek megbélyegzése ellen
@olivér: az első két mondatban a letelepedési kötvényesekről beszéltem,de ez nem százezres nagyságrend,mint írod.Ez egyébként EU gyakorlat sok országban.
A pápa felszólalt a menekültek megbélyegzése ellen
@Szeparepa2: csúnya dolog ezt is elismerem,de ezeket a figurákat nem fogod a bótban látni,amikor lopnak,sőt a szomszédodba sem költözik egyik sem.Már mindnek van pesti lakása,aki venni akart közülük vagy továbbálltak.A betelepített paki röghöz lesz kötve,így nálad is marad,ha akar,ha nem,de el kell tartanod,ebben már megegyeztek Marrakeshben,akár tetszik Neked,akár nem.Orbánék nem írták alá ezt az árulással felérő dokumentumot,de az összes többi pótolná az elmaradást !
A pápa felszólalt a menekültek megbélyegzése ellen
@Szeparepa2: á,dehogyis ,tényszerű tévedésben vagy ismét.Az ellenzék képviselői mindannyian kifejezték,hogy partnerek lennénk a kötelező kvóta szerinti migránsbetelepítésben és zokszó nélkül örömmel költöztetnének a szomszédodba,melléd egy 18 tagú paki menekültekből álló családot.Akkor aztán hallgathatnád egész nap,az adódból vígan éldegélő család lakásából a lambadát.Ha meg szólni mernél,szépen megetetnék veled a szívedet! Amire Szél Börni csak annyit mondana,hogy nem szabad túldramatizálni,tolerának kell lenni.Kár,hogy ez már Rajtad nem segítene !
A pápa felszólalt a menekültek megbélyegzése ellen
@csak úgy...: azt tudtad,hogy az első arab orvosok,a görög-római orvostudományt próbálták utánozni,de miután ez nem sikerült,meg is rekedtek azon a szinten,egészen addig,míg néhányan -például nálunk- nem kaptak képzést?
Ferenc pápa elégedett az ENSZ migrációs csomagjával
Feri atya szereti látni,ha egyébként katolikus híveit előszeretettel gyilkolászó muszlim figurák betelepednek a névleges kereszténység egyik utoljára fennmaradt bástyájába Európába,hadd ismétlődjön meg itt is ugyanaz a forgatókönyv,mint mindenütt ,ahol rátelepedtek a keresztényekre vagy egyéb más vallásúakra.Magyarul,hogy eltünnek a más vallásúak,mert mindet kinyírják előbb-utóbb.
Tényleg jön az amerikai külügyminiszter, Orbánnak kényes ügyekről tárgyalhat Budapesten
@Apoca: A NATO alapvetően védelmi jellegű szövetség,de pl.az USA ukrajnai provokációs hadművelete mióta számít annak.Nekünk nem kell egy így kirobbantott háborúban pufferzónaként,csatatérként beáldozni az ország lakosságát ,infrastruktúráját.Mások,ha akarják tegyenek másként,de mi alapvetően ellenérdekeltek kell,hogy legyünk ebben !!
Tényleg jön az amerikai külügyminiszter, Orbánnak kényes ügyekről tárgyalhat Budapesten
@Apoca: igen,a területét ezáltal kétszeresére növelő Romániának :) ,amit azután soha senki nem rótt fel nekik,rajtunk kívül ,akiktől elvette a területet,ami immár 100 éve az övé.
Ingyen reptette Orbánt, most 3 milliárdot kapott cége szállodaépítésre
@kereső: Nem érdemes a ma örömét a holnaptól való félelem oltárán feláldozni,erre jöttem rá.Te nagyon tájékozott vagy elismerem,lehet mélyebben látod az összefüggéseket annál is amit feltételezek Rólad.Vállalj közszereplést,hogy tenni is tudj valamit-ezt nem viccből mondom !Egy hiteles, józan hangra sokan vevők lennének !Bár tudom,hogy ez ennél bonyolultabb valamicskét.
Nagy palacsintakörkép
Finomak ezek a zsírban égett tészták,csodálkozol ,miért ég a beled tőle?
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@csak úgy...: bocsi ,de elvesztettem a fonalat,mi a kérdésed?
Kifizeti a tengerbe zuhant focista árát a brit focicsapat, de utána perelnek
Hiába 30millió,az 30millió.Ez számít a Queen országában!Ez azonnal hír!Szerencsétlen focista meghalt már,de marakodnak az ÁRÁN !A paki bevándorlók által megerőszakolt kb.1400 11-15 év közötti munkásosztálybeli kislány, a baloldali városvezetés és helyi rendőrök által eltusolt esetéről hallgatnak,mint a szar a gazban.Ez a sorozat 16 éven keresztül folyt.
Ferenc pápa ingyenes klinikát nyitott a hajléktalanoknak - Így viselkedik egy igaz keresztény...
@magyarbakancs: A szorgalmasan összekalapozott pénzecskéjéből,mire nem telik Neki.A cikkből kiderűl,hogy három vatikáni tulajdonú helyiséget nyitottak meg,ahol önkéntes orvosok dolgoznak :) Ezt így Feri atya ,elég olcsón megússza, gondolom !
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@csak úgy...: igen érdekesek a hatalmi játszmák,miért kellett habsburg,bourbon a spanyol trónra,német dinasztia az angol és orosz trónra stb. magyar király a lengyel , a litván trónra stb.
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@kokopelli: nagyszerű lehet ilyen országban élni,melyik is ez?
Tényleg jön az amerikai külügyminiszter, Orbánnak kényes ügyekről tárgyalhat Budapesten
Orbán világosan elmondta moszkvai látogatásán,hogy Magyarországnak elemi érdeke jóban lenni Oroszországgal (geopolitikai szempontból is)Kínával miért borítanánk fel fejlődő gazdasági kapcsolatainkat(bár ez engem kevéssé izgat,de elkerülhetetlen).Ha az USA és szövetségesei mindenáron konfrontálni akar Putyinékkal,remélem most az egyszer nem nálunk fogják megvívni a háborújukat.A tények szintjén biztos,hogy az USA harapófogóba fogta Oroszországot és Putyin azt nyilatkozta,hogy ismerik az ellenség szándékát.Ez utóbbit nem biztos,hogy demagógiaként kell kezelni,hiszen Sztálinék is ismerték Hitlerék terveit,szinte hónapra pontosan-köszönhetően pl. Richard Sorge közismert hírszerzői tevékenységének.Én támogatom Orbán ez irányú törekvését.