panellproli

Végzetesen zsugorodik a magyar katolikus egyház
Amíg ebben az országban a bayerzsóti féle szarháziak kapnak lovagkeresztet, aki nyíltan lehülyézi, és gazemberezi a Pápát /a kisrigóval egyetemben/ aki végre méltóan képviseli a Krisztusi szeretetet,addig nem csodálom hogy jóérzésű fiatal nem vágyik ebbe az egyházba szolgáni
Ezt akarták megetetni egy 10 hónapos csecsemővel a debreceni kórházban – fotó
Itt tart a hivatalos dietetika! Csodálkozunk hogy a gyermekétkeztetés mindenütt siralmas?És a gyerekek kövérek és tohonyák?
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
Válaszaival szépen beismerte hogy az orbán főgeci madzagon rángatott bábuja, semmiféle önálló gondolat és vélemény nincs a búskomor aljas fejében
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
Pénztáros lencikének kellene kifizetni, mert amit az egyházaktól és máshonnan/ lehetne sorolni naphosszat/ elspóroltak,azt mind az ő pénztárán keresztül zsebelték be, főleg a főg..i
Felvételen, ahogy Kádár János épp úgy osztja ki Sorost, mint most Orbán Viktor
Komenistázik, meg köpköd a Kádár rendszerre, pedig már rég sokkal többet teljesített az akkori kommunistáknál a centralizált hatalom, diktatúra kiépítésében. Csak akkor ezt a munkásosztály és a parasztság , a fizikai dolgozók preferálásával tették, ma meg eltapossák azokat is és az értelmiséget is liquidálni akarja a geci
Lázár szerint van 12 ezermilliárd forintunk, magunk is fel tudjuk építeni Paksot
Még ennél több is van, csak sajnos a magán zsebekben, de abból egy fityinget sem akarnak adni még az éhezőknek sem, nemhogy a magyar adófizetőknek.
Válaszolt Orbán az őt kritizáló mesteredzőnek
Elküldte a fő g..i, a selyemzsinórt, hogy válasszon melyiket választja, azt vagy a bocsánat kérést.És lám döntött.
Az utcán landolt Medveczky Ilona összes megtakarítása
A "megalázóan alacsony" nyugdíjából, hogy lett százezres megtakarítása, főleg úgy hogy állandóan vásárolgat a kertjébe, és eteti a kutyáit, na meg a plasztikáról és a kilónyi festékekről ne is beszéljünk.Vannak ilyen emberek, akik az állandó rinyálásukkal nyerik az energiát-meg a vén kujonokat, akik busás pénzekkel sietnek segíteni a szerencsétlen árvának.
A CEU rektora összefogásra buzdít Orbánék terve ellen
Itt az alkalom egy újabb nagy megmozdulásra, mint amilyen a tervezett internetadó volt.Időszerű lenne már a köteleket és a lámpavasat előkészíteni!
Lehet, hogy egy liberális intézmény tüske a hatalom cipőjében
Remélem most már az amerikai zsidóknál betelik a pohár és liquidálják ezt a korrupt, zsarnok bandát.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
Ezek a rothadékok több milliárddal rendelkeznek, de adót nem fizetnek. Ez egy bevett szokás az ilyen csalóknál, hogy csődöt jelentenek, aztán újabb cégeket alapítanak, ahol tovább rabolnak, majd lelépnek mindenféle adókötelezettség elől. A rohadt fattyának jó tanító mestere van, hasonszőrű tolvaj bűnöző apósa.
Többet keres Orbánnál a Budapest 2024 vezetője
Ez a féreg ugyan úgy visszacsöngeti a haszon nagy részét mint a pénztáros lenci, meg a többi kedvezményezett szarházi.
Külön alszik Donald és Melania Trump, válságban lehet a házasságuk
Én még levegőt sem szívnék együtt egy ilyen undormány pasival, akár mennyi pénze is van, nem hogy együtt aludjak vele.
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Ezzel is azt demonstrálja, hogy nekik mindent szabad, törvényen, jó erkölcsön felül állnak.
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
@Desischado: Bizony tudatosan terelik a magán ellátás fele a betegeket.Anno bezzeg a 300 Ft vizitdíjért utcára tudta vinni az embereket, holott ha az megmaradt volna nem pusztult volna le minden ennyire. Tudatosan pusztítják a férgesét, ne kelljen költeni rájuk, csak azt nem tudom mire számítanak, ki fog helyettük dolgozni? mert a határon túliak is csak az ingyen pénzre várnak, addig szavaznak rájuk amig a csap el nem záródik, de ide jönni tömegesen dolgozni biztos nem akarnak.é
Megint nagyot mentek a nyugdíjpénztárak
@nemkati: Ha lenne egy kis vér azok pucájába, akik kényszerből"önként" feláldozták a nyugdíj megtakarításukat, most mozgalmat indíthatnának a főbankár és a fősátán ellen, hogy kamatostól adják vissza a hamis indokkal lenyúlt pénzüket!
Orbán felesége levélben gratulált az azeri diktátor feleségének
Már ennek a piaci kofa kinézetű asszonyságnak is sikerült a fideszes agymosással lenullázni az agysejtjeit.Vagy ha nem viselkedik hülye módjára, eljár a főgeci keze?
Bayer két soros anyázásban reagált Kiss Tibi versére
Ilyen egy lovag kereszttel kitüntetett senkiházi a fideszes gennyláda.
A Chelsea stadionja is kevesebből épül, mint az új Puskás stadion
Ott nincs pénztáros lencike, aki 60 % felárat kérjen a hanyagul elvégzett munkáért, mert a szegény miniszterelnöknek, "aki sosem volt gazdag , ma sem az", kell egy kis vagyont gyűjteni nyugdíjas napjaira.
Igazoltattak két nyugdíjas nénit, mert beszóltak Orbán Viktornak
Hüha! Van vér a pucájukban! Remélem eljön az idő amikor majd ez lesz a kitüntetendő cselekedet, és nem a mariska féléket halmozzák el mindenféle juttatással, aki csak kurválkodási hajlama miatt mondhatja ma magát szabadságharcosnak.
Az új Puskás-stadion: 200 milliárdért kapunk kevesebbet
Na ezért nem szabad támogatni az olimpiát, amig ezek a tolvajok ülnek a nyakunkon, mert ezerszeresen lenyulták volna a pénzeket
Gáti Oszkár kiosztotta a szakmát Jordán Tamás miatt
Eperjesről kezdetektől tudni lehet hogy fidesz s... nyaló,ugyan olyan szemforgató, szenteskedő, de a viselkedésében Krisztus tagadó, mint akikhez dörgölődzik.Ezek mind eladták a lelküket az ördögnek a suska és boldogulás reményében.
Öt népszavazási kérdést nyújtott be Paksról az LMP
Na ezt is el fogják meszelni!. Bizony Isten, már kezdem sajnálni a fidesznyikokat, hogy egyre többet kell meszelniük!
Jön az első meleg Disney-szereplő A szépség és a szörnyetegben
Ma már az a trendi ha valaki meleg vagy leszbi. Már nem kell külföldre menni, az itteni médiát és "sztár"

Ma ez a trendi, a hagyományos beállítodottság már smafu. Nem kell külföldre tekintgetnünk, ittho is a "sztár" világot már ezek urallják. Nincs is ezzel semmi baj, amig nem ez számít érdemnek.
Lázár: A nép már szavazott Paksról
Már ez is olyan lilaködös agyú mint az elmebeteg csuti rém.