panellproli

Orbán vizsgálatot követel Hadházy Ákos ellen
Az örök taktika, legjobb védekezés a támadás.Ezek csak a harcot ismerik, észérvek nem léteznek.
A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség – ez is elhangzott ma a parlamentben a Soros-terv kapcsán
A Sátán sajnos ott ül a legfőbb bársonyszékben. Kéretik hogy használják csak a rózsafüzért, és a tömjént, már csak ebben reménykedhetünk, hogy füstté vájék.
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
Ez is egyike azoknak a számtalan intézkedéseknek, amikkel homlok egyenest mást igért a választások előtt. Mindenben mehazudtolja korábbi önmagát ez a sátán fajzat és követői
Több milliós prémiumok az állami cégvezetőknek
Még ellenzékben köpködtek, hogy mennyi a vezetők bére, és maximalizálni kell két millió forintban. Most meg a seggnyalók díjazása a csillagos ég. A pórnép meg dögöljön meg
Szombathelyen elítélték a Kétfarkú Kutyák járdafestőit
Mondtam a cica-nyúzók kapcsán hogy itt csak azokat büntetik, akik nyiltan eluatsítják a seggnyalást, azon kívül mindenki bűntelen.
Ezrek jelentkeztek a hűtőcsere-programra, egyből lezárták a lehetőséget
Az összes pályázati pénzt gyorsított eljárással a fidesz seggnyalóknak kiosztják, a többi meg nyaljon sót
Élve megnyúztak egy cicát Óbudán - nem csukják le a gyanúsítottakat
Az ilyet rögtön ítélő bíróság elé állítanám és minimum a seggéről lenyuzatnám a bőrt. De a mi országun orbán óta következmények nélkülil ország, csak a bűntelenk, ellenzékiek, és civilek vonhatók felelősségre.
Hazugságvizsgálóval felügyelt vitára hívja Vona Orbánt
Hazugság vizsgáló nélkül sem mer senkivel vitába szállni, az ominózus Gyurcsány-orbán csörte után, ahol porig alázták a hozzá nem értése miatt.Úgyhogy Vona ne reménykedjen- no meg sajnos mi sem.
Bokros lefasisztázta Orbánt, a kormány elképesztő választ küldött
Ezek csak sorosozni tudnak?Már a fáradtságot sem veszik, hogy valamiféle cáfolatát adják az elhangzottaknak. A cinizmus és pökhendiség magas iskolája. Rühes bagázs.
Végzetesen zsugorodik a magyar katolikus egyház
Amíg ebben az országban a bayerzsóti féle szarháziak kapnak lovagkeresztet, aki nyíltan lehülyézi, és gazemberezi a Pápát /a kisrigóval egyetemben/ aki végre méltóan képviseli a Krisztusi szeretetet,addig nem csodálom hogy jóérzésű fiatal nem vágyik ebbe az egyházba szolgáni
Ezt akarták megetetni egy 10 hónapos csecsemővel a debreceni kórházban – fotó
Itt tart a hivatalos dietetika! Csodálkozunk hogy a gyermekétkeztetés mindenütt siralmas?És a gyerekek kövérek és tohonyák?
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
Válaszaival szépen beismerte hogy az orbán főgeci madzagon rángatott bábuja, semmiféle önálló gondolat és vélemény nincs a búskomor aljas fejében
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
Pénztáros lencikének kellene kifizetni, mert amit az egyházaktól és máshonnan/ lehetne sorolni naphosszat/ elspóroltak,azt mind az ő pénztárán keresztül zsebelték be, főleg a főg..i
Felvételen, ahogy Kádár János épp úgy osztja ki Sorost, mint most Orbán Viktor
Komenistázik, meg köpköd a Kádár rendszerre, pedig már rég sokkal többet teljesített az akkori kommunistáknál a centralizált hatalom, diktatúra kiépítésében. Csak akkor ezt a munkásosztály és a parasztság , a fizikai dolgozók preferálásával tették, ma meg eltapossák azokat is és az értelmiséget is liquidálni akarja a geci
Lázár szerint van 12 ezermilliárd forintunk, magunk is fel tudjuk építeni Paksot
Még ennél több is van, csak sajnos a magán zsebekben, de abból egy fityinget sem akarnak adni még az éhezőknek sem, nemhogy a magyar adófizetőknek.
Válaszolt Orbán az őt kritizáló mesteredzőnek
Elküldte a fő g..i, a selyemzsinórt, hogy válasszon melyiket választja, azt vagy a bocsánat kérést.És lám döntött.
Az utcán landolt Medveczky Ilona összes megtakarítása
A "megalázóan alacsony" nyugdíjából, hogy lett százezres megtakarítása, főleg úgy hogy állandóan vásárolgat a kertjébe, és eteti a kutyáit, na meg a plasztikáról és a kilónyi festékekről ne is beszéljünk.Vannak ilyen emberek, akik az állandó rinyálásukkal nyerik az energiát-meg a vén kujonokat, akik busás pénzekkel sietnek segíteni a szerencsétlen árvának.
A CEU rektora összefogásra buzdít Orbánék terve ellen
Itt az alkalom egy újabb nagy megmozdulásra, mint amilyen a tervezett internetadó volt.Időszerű lenne már a köteleket és a lámpavasat előkészíteni!
Lehet, hogy egy liberális intézmény tüske a hatalom cipőjében
Remélem most már az amerikai zsidóknál betelik a pohár és liquidálják ezt a korrupt, zsarnok bandát.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
Ezek a rothadékok több milliárddal rendelkeznek, de adót nem fizetnek. Ez egy bevett szokás az ilyen csalóknál, hogy csődöt jelentenek, aztán újabb cégeket alapítanak, ahol tovább rabolnak, majd lelépnek mindenféle adókötelezettség elől. A rohadt fattyának jó tanító mestere van, hasonszőrű tolvaj bűnöző apósa.