panellproli

Saját ágyában hűlt ki egy 11 éves fiú Székesfehérváron
Erre mit reagál a sok fidesz seggnyaló, aki a pofáját adja a csupa hepi TV reklámhokhoz.No meg persze a hamis statisztikát gyártók pofája sem szakad le
Már úton van Trump beiktatására Vujity Tvrtko
A fő sátán és sleppje nem kapott meghívót?!Ejnye, ejnye!
Egy nap alatt tízezer aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpia ellen
Sajnos én vidéki vagyok, így nem tudok szavazni pedig az én bőrömre is megy, meg mindenkiére.Nagyon résen kell lenni mert ezek az ocsmány férgek mindenre találnak megoldást, hogy elmeszeljék ami nem a szája ízük szerint van.
Kezdődik! A szegedi KDNP máris beleszállt Botka Lászlóba
Rothadt szentfazék KDNP-s menjen a kisrigó reverendája alá/amit egyébként nem is hord, mert abban nem lehet focizni/ és ott nyujtogassa a nyelvét a bizonyos felé
Orbán levélben gratulált az új amerikai elnöknek
Egyívású gennyládák, mondhatná geci undormány fazonok.Zsák a foltját
Trumpot köszöntő rendezvény volt a Szabadság téren
Ugyan olyan undorító féreg , mint akit éljenez. Mindkettőnek a pöcegödörben van a helye.
Kitört a balhé: egyre többen tüntetnek Trump beiktatása ellen
Hajrá! Meg kell buktatni ezt a pojácát még mielőtt kárt okozna az egész emberiségnek.Vén hülye szarházi aki macsónak hiszi magát, pedig csak a pénzéért sz..ják le.
Törölni kell a Kiss László-ügyről szóló cikkeket
Rothadt köcsögöt inkább zárkába kellene helyezni, majd a zárkatársak elintéznék, hogy méltó büntetést kapjon ez a szarjankó, aki még ma is jobban él mint bármelyikünk, pedig csak moslékot érdemelne.
Egyre népszerűbb az olimpiallenes mozgalom
@nemkati: Igy igaz.Akinek fejlődést hozhat az a jelenlegi milliárdos szűk kör ,aki mindent minimum 60 %-kal túláraz , és ez a zsebébe kerül. Mert nem azok jutnak munkához akik tisztességesen és normális áron csinálnák meg a beruházásokat. A jelenleg is folyó vizes világbajnoksági beruházások is már tripla annyiba kerültek, /és még nincs vége!/mint amit előirányoztak, de nem azért mert olyan drága az anyag, hanem mert mindent többszörös áron számláznak. Aki meg fizeti az mi vagyunk.
Századvég: Orbán Viktor népszerű a lakosság körében
Melyik lakosság körében népszerű? Valószínű a határon túliban.
Ez a videó leleplezi mindazt, aminek a Fidesz még a létezését is tagadja
@F_Viktor: Igaz, ezért küldi külföldre a soha itthon 1 órát sem dolgozóknak a nyugdíjat, az étkezési utalványt, építi a kórházakat és iskolákat. Az itthoni meg dögöljön, mert tudja hogy ez a réteg már neki hasznot nem hajt.A külföldre távozottaktól is elvette a szavazás lehetőségét, mert azok is feltehetően nem a seggnyalók körébe tartoznak.
A külföldön élő nyugdíjasoknak is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány
Amíg az utcán tolonganak egy tál ételért, addig ebben az országban kellene osztogatni a pénzt, és az utalványokat.Mocskos burzsujok inkább haszontalanul szétszórják, minthogy a nélkülözőkre gondolnának.Ez is minősíti a sátán fajzatjait.
Elküldték egy pécsi templom elől a hajléktalanoknak kabátokat gyűjtőket
A templomok tele vannak papi álruhába öltözött sátánokkal. Ez az "irgalmas" atya is közéjük tartozik
A fiatalok arcába kell másznia a Fidesznek
Sajnos belemásztak már ezek a rothadékok nem csak a pofánkba, de már a belünket is kitaposták.
Orbán 2007-ben segítséget kért és kapott a TASZ-tól
Ilyen amikor valaki kígyót melenget a keblén. Most a TASZ is megkapja a jól megérdemelt jutalmát a hálás, fő sátántól.Má meg is üzente a disznófejűvel, hogy ők lesznek azok akiket likvidálnak.
Az egészségügy fontosabb probléma a magyaroknak, mint a bevándorlás
És akkor miért nem tesznek semmit a körülmények ellen?!Pofázni mindenki tud, de amikor volt néhány megmozdulás az egészségügyiek részéről,alig volt aki kiállt volna.Jelenleg is csak azt tudják hajtogatni, ha nem kerülnek be azonnal egy szakrendelésre, hogy akkor meg is dögölhetek?.
Harmincezer embernek utal külföldre nyugdíjat a magyar állam
Szavazatok megvásárlása! Az itthoni meg dögöljön, mert tudják, hogy akinek még van ép elméje már rég nem fityisz rajongó, ezért rájuk már nem érdemes áldozni.Hogy ott rothadjanak meg ahol vannak!
Eltüntették a földbe vésett, elkeseredett káromkodást Ásotthalomnál
De az ellátásukról b...nak gondoskodni. Megérdemlik, egyébként a sorsukat amíg nem jut el a tudatukig, hogy kire is kellene fogni a fegyvert.
Trágár szavakkal üzentek a határvédők – Toroczkai reagált
Amíg szótlanul tűrik ,és kiszolgálják ezt a rendszert ne is várjanak jobb körülményeket.De ez vonatkozik a társadalom összes csoportjára, mert mindenki csak fröcsög, de tenni nem tesznek semmit.
Náray Tamás keményen kiosztotta az ingyenélő celebeket
Jellemző,hogy akinek van, még a legyet is... hogy még több legyen. Ahelyett, hogy arra is gondolna időnként , akinek nincs. De hát ez a politikusok hozzáállása is, szemét harrah is az érdemtelenül felvett milliói mellett is csak a 10 000 Ft-os Erzsébet utalványból igért kis alamizshát. A fővezér meg annyit se.De az ingyen pia, kaja az kell a milliárdok mellet. Mondjuk rajta látszik, hogy senki sem kínál fel neki egy tisztességes ruhát de a nejének sem
Orbán Viktor lett az év negatív hőse
@Eladott Ország: És amikor felébredünk, rájövünk, hogy bilibe lóg a kezünk.
3 millió Gyurcsány fiának a tandíja
Ő legalább nem tőlünk lopta erre a pénzt,mert egy forint fizetést sem vett fel miniszterelnöksége idején, úgy mint a jelenlegi senkiházi aki Rühelkéjét a rólunk lenyúzott bőr árából stafírozta és tanítatta, és azóta is nyomja a pénzt a kis vöröske vején keresztül.
Tovább hullanak a fejek az elviccelt Orbán-interjú miatt
Egy jó indok a tisztogatásra. lesz ez még nagyobb ívű is, amikor már apropó sem kell emberek likvidálására. Jó tanonca az elődeinek/pl Sztálin/ és a jelen hasonszőrűinek is ld.Kim Jong Un