panellproli

Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
Ez is egyike azoknak a számtalan intézkedéseknek, amikkel homlok egyenest mást igért a választások előtt. Mindenben mehazudtolja korábbi önmagát ez a sátán fajzat és követői
Több milliós prémiumok az állami cégvezetőknek
Még ellenzékben köpködtek, hogy mennyi a vezetők bére, és maximalizálni kell két millió forintban. Most meg a seggnyalók díjazása a csillagos ég. A pórnép meg dögöljön meg
Szombathelyen elítélték a Kétfarkú Kutyák járdafestőit
Mondtam a cica-nyúzók kapcsán hogy itt csak azokat büntetik, akik nyiltan eluatsítják a seggnyalást, azon kívül mindenki bűntelen.
Ezrek jelentkeztek a hűtőcsere-programra, egyből lezárták a lehetőséget
Az összes pályázati pénzt gyorsított eljárással a fidesz seggnyalóknak kiosztják, a többi meg nyaljon sót
Élve megnyúztak egy cicát Óbudán - nem csukják le a gyanúsítottakat
Az ilyet rögtön ítélő bíróság elé állítanám és minimum a seggéről lenyuzatnám a bőrt. De a mi országun orbán óta következmények nélkülil ország, csak a bűntelenk, ellenzékiek, és civilek vonhatók felelősségre.
Hazugságvizsgálóval felügyelt vitára hívja Vona Orbánt
Hazugság vizsgáló nélkül sem mer senkivel vitába szállni, az ominózus Gyurcsány-orbán csörte után, ahol porig alázták a hozzá nem értése miatt.Úgyhogy Vona ne reménykedjen- no meg sajnos mi sem.
Bokros lefasisztázta Orbánt, a kormány elképesztő választ küldött
Ezek csak sorosozni tudnak?Már a fáradtságot sem veszik, hogy valamiféle cáfolatát adják az elhangzottaknak. A cinizmus és pökhendiség magas iskolája. Rühes bagázs.
Végzetesen zsugorodik a magyar katolikus egyház
Amíg ebben az országban a bayerzsóti féle szarháziak kapnak lovagkeresztet, aki nyíltan lehülyézi, és gazemberezi a Pápát /a kisrigóval egyetemben/ aki végre méltóan képviseli a Krisztusi szeretetet,addig nem csodálom hogy jóérzésű fiatal nem vágyik ebbe az egyházba szolgáni
Ezt akarták megetetni egy 10 hónapos csecsemővel a debreceni kórházban – fotó
Itt tart a hivatalos dietetika! Csodálkozunk hogy a gyermekétkeztetés mindenütt siralmas?És a gyerekek kövérek és tohonyák?
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
Válaszaival szépen beismerte hogy az orbán főgeci madzagon rángatott bábuja, semmiféle önálló gondolat és vélemény nincs a búskomor aljas fejében
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
Pénztáros lencikének kellene kifizetni, mert amit az egyházaktól és máshonnan/ lehetne sorolni naphosszat/ elspóroltak,azt mind az ő pénztárán keresztül zsebelték be, főleg a főg..i
Felvételen, ahogy Kádár János épp úgy osztja ki Sorost, mint most Orbán Viktor
Komenistázik, meg köpköd a Kádár rendszerre, pedig már rég sokkal többet teljesített az akkori kommunistáknál a centralizált hatalom, diktatúra kiépítésében. Csak akkor ezt a munkásosztály és a parasztság , a fizikai dolgozók preferálásával tették, ma meg eltapossák azokat is és az értelmiséget is liquidálni akarja a geci
Lázár szerint van 12 ezermilliárd forintunk, magunk is fel tudjuk építeni Paksot
Még ennél több is van, csak sajnos a magán zsebekben, de abból egy fityinget sem akarnak adni még az éhezőknek sem, nemhogy a magyar adófizetőknek.
Válaszolt Orbán az őt kritizáló mesteredzőnek
Elküldte a fő g..i, a selyemzsinórt, hogy válasszon melyiket választja, azt vagy a bocsánat kérést.És lám döntött.
Az utcán landolt Medveczky Ilona összes megtakarítása
A "megalázóan alacsony" nyugdíjából, hogy lett százezres megtakarítása, főleg úgy hogy állandóan vásárolgat a kertjébe, és eteti a kutyáit, na meg a plasztikáról és a kilónyi festékekről ne is beszéljünk.Vannak ilyen emberek, akik az állandó rinyálásukkal nyerik az energiát-meg a vén kujonokat, akik busás pénzekkel sietnek segíteni a szerencsétlen árvának.
A CEU rektora összefogásra buzdít Orbánék terve ellen
Itt az alkalom egy újabb nagy megmozdulásra, mint amilyen a tervezett internetadó volt.Időszerű lenne már a köteleket és a lámpavasat előkészíteni!
Lehet, hogy egy liberális intézmény tüske a hatalom cipőjében
Remélem most már az amerikai zsidóknál betelik a pohár és liquidálják ezt a korrupt, zsarnok bandát.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
Ezek a rothadékok több milliárddal rendelkeznek, de adót nem fizetnek. Ez egy bevett szokás az ilyen csalóknál, hogy csődöt jelentenek, aztán újabb cégeket alapítanak, ahol tovább rabolnak, majd lelépnek mindenféle adókötelezettség elől. A rohadt fattyának jó tanító mestere van, hasonszőrű tolvaj bűnöző apósa.
Többet keres Orbánnál a Budapest 2024 vezetője
Ez a féreg ugyan úgy visszacsöngeti a haszon nagy részét mint a pénztáros lenci, meg a többi kedvezményezett szarházi.
Külön alszik Donald és Melania Trump, válságban lehet a házasságuk
Én még levegőt sem szívnék együtt egy ilyen undormány pasival, akár mennyi pénze is van, nem hogy együtt aludjak vele.
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Ezzel is azt demonstrálja, hogy nekik mindent szabad, törvényen, jó erkölcsön felül állnak.