panellproli

Többet keres Orbánnál a Budapest 2024 vezetője
Ez a féreg ugyan úgy visszacsöngeti a haszon nagy részét mint a pénztáros lenci, meg a többi kedvezményezett szarházi.
Külön alszik Donald és Melania Trump, válságban lehet a házasságuk
Én még levegőt sem szívnék együtt egy ilyen undormány pasival, akár mennyi pénze is van, nem hogy együtt aludjak vele.
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Ezzel is azt demonstrálja, hogy nekik mindent szabad, törvényen, jó erkölcsön felül állnak.
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
@Desischado: Bizony tudatosan terelik a magán ellátás fele a betegeket.Anno bezzeg a 300 Ft vizitdíjért utcára tudta vinni az embereket, holott ha az megmaradt volna nem pusztult volna le minden ennyire. Tudatosan pusztítják a férgesét, ne kelljen költeni rájuk, csak azt nem tudom mire számítanak, ki fog helyettük dolgozni? mert a határon túliak is csak az ingyen pénzre várnak, addig szavaznak rájuk amig a csap el nem záródik, de ide jönni tömegesen dolgozni biztos nem akarnak.é
Megint nagyot mentek a nyugdíjpénztárak
@nemkati: Ha lenne egy kis vér azok pucájába, akik kényszerből"önként" feláldozták a nyugdíj megtakarításukat, most mozgalmat indíthatnának a főbankár és a fősátán ellen, hogy kamatostól adják vissza a hamis indokkal lenyúlt pénzüket!
Orbán felesége levélben gratulált az azeri diktátor feleségének
Már ennek a piaci kofa kinézetű asszonyságnak is sikerült a fideszes agymosással lenullázni az agysejtjeit.Vagy ha nem viselkedik hülye módjára, eljár a főgeci keze?
Bayer két soros anyázásban reagált Kiss Tibi versére
Ilyen egy lovag kereszttel kitüntetett senkiházi a fideszes gennyláda.
A Chelsea stadionja is kevesebből épül, mint az új Puskás stadion
Ott nincs pénztáros lencike, aki 60 % felárat kérjen a hanyagul elvégzett munkáért, mert a szegény miniszterelnöknek, "aki sosem volt gazdag , ma sem az", kell egy kis vagyont gyűjteni nyugdíjas napjaira.
Igazoltattak két nyugdíjas nénit, mert beszóltak Orbán Viktornak
Hüha! Van vér a pucájukban! Remélem eljön az idő amikor majd ez lesz a kitüntetendő cselekedet, és nem a mariska féléket halmozzák el mindenféle juttatással, aki csak kurválkodási hajlama miatt mondhatja ma magát szabadságharcosnak.
Az új Puskás-stadion: 200 milliárdért kapunk kevesebbet
Na ezért nem szabad támogatni az olimpiát, amig ezek a tolvajok ülnek a nyakunkon, mert ezerszeresen lenyulták volna a pénzeket
Gáti Oszkár kiosztotta a szakmát Jordán Tamás miatt
Eperjesről kezdetektől tudni lehet hogy fidesz s... nyaló,ugyan olyan szemforgató, szenteskedő, de a viselkedésében Krisztus tagadó, mint akikhez dörgölődzik.Ezek mind eladták a lelküket az ördögnek a suska és boldogulás reményében.
Öt népszavazási kérdést nyújtott be Paksról az LMP
Na ezt is el fogják meszelni!. Bizony Isten, már kezdem sajnálni a fidesznyikokat, hogy egyre többet kell meszelniük!
Jön az első meleg Disney-szereplő A szépség és a szörnyetegben
Ma már az a trendi ha valaki meleg vagy leszbi. Már nem kell külföldre menni, az itteni médiát és "sztár"

Ma ez a trendi, a hagyományos beállítodottság már smafu. Nem kell külföldre tekintgetnünk, ittho is a "sztár" világot már ezek urallják. Nincs is ezzel semmi baj, amig nem ez számít érdemnek.
Lázár: A nép már szavazott Paksról
Már ez is olyan lilaködös agyú mint az elmebeteg csuti rém.
A kormánynak üzenő megmozdulásokat szervez a külföldön élő magyarok pártja
@Csizmás Kond: Szeretném tudni ,hogy milyen öreg fizet nekem?A sipítozást, vagy inkább az ordenáré mocskolódást pedig neked kéne befejezni!
Fidesz: A kormánypártok az emberek kifosztása ellen akarnak fellépni
Hogy nem sül ki a szeme a zsírdisznónak! Az nem felháborító, hogy akiktől elvették a munkájukat, a rokkant nyugdíjukat, vagy egyéb más kis jövedelmüket, azok közül is sokan elveszítették a lakásukat? Azt az igéretüket beváltották, hogy senkit nem hagynak az út szélén, ugyanis jól belökték őket az árokba, nehogy látni lehessen mennyien vannak.
Nemi szervét mutogatta Magyarország tiszteletbeli konzulja
Fejétől bűzlik a hal. Amilyen a qrmányunk, olyanok képviselik. Csak sajnos ezzel a magyarokat járatják le, nem a főnöküket.Bár szerintem a világ jobbik felén orbánnak egy ujjbegynyi becsülete sincs.
A kormánynak üzenő megmozdulásokat szervez a külföldön élő magyarok pártja
@Csizmás Kond: Az ilyen elvakult agyatlan senkiházi fidesz bérencnek is ott lesz a helye ahol a nagyvezérnek, remélhetőleg nem is sokára.
A kormánynak üzenő megmozdulásokat szervez a külföldön élő magyarok pártja
: @Csizmás Kond: Az ukrán, erdélyi magyarnak miért van nagyobb joga belepofázni a mi dolgunkba? Azok sosem fizettek ide egy kanyit se, bezzeg tömik őket a mi pénzünkön, persze hogy ezeket a banditákat pártolják. Aki kénytelen volt elmenni, akár családostól is, vagy szétszagattva a családját, miért ne szavazhatna levélben ? Mert tudják ezek a brigantik, hogy biztos nem a híveik.Több közük van ehhez az országhoz, mint a magukat hazafinak valló akasztófa virágoknak!
ifj. Lomnici Zoltán: A Momentum az emberek szemébe hazudik
Elvették a rothadt fideszes kompánia zsiros bevételét ,amire annyira áhítottak.Lomniczi még nem szakított eleget? Hogy ott rothadjanak meg az arannyal kibélelt koporsóikban pénztáros lőrinccel együtt.
Orbán lánya már gyászolja az olimpiát
Gyászolja a milliárdokat , amit nem sikerül lenyúlni a rohadt cigány fattyának
Rétvári: 2019-ig közel 100 százalékos béremelést kapnak az ápolók
Csak azt nem mondta ki/ de biztos hogy gondolta/, hogy ezért válasszatok meg újra bennünket, utána úgyis elfelejtünk mindent!
Orbán mondott három mondatot az olimpiáról
Már az elején mondtam, hogy ez az ördög fajzat úgy is elmeszeli valahogy az ügyet. Amit nem tud csírájában elfojtani, azt úgy csűri-csavarja, hogy a saját javára fordítsa.Itt demokratikus , vagy törvényes úron semmit sem lehet elérni ezzel a tolvaj bandával szemben
Botka László az igazságos államról és Orbán fő bűneiről
Minden szavával egyetértek, csak azzal nem amit a második és harnadik bűnként említ /hozzá nem értés, rövidlátás/, ugyanis igen is tudatos volt az emberek elbutítása és rokkanttá tétele, és a káosz létrehozása. Buta, beteg , megfélemlített embereken lehet uralkodni,amihez a káosz asszisztál.
Népszavazás az olimpiáról: duplán teljesítette a tervet a Momentum
A főpatás és észkombájnjai úgyis kitalálnak valamit, amivel elkaszálják a népszavazást. De akkor tényleg kapára-kaszára!Nehogy már lemaradjunk a szőröstalpúak mögött!