qui

Curtisnek kötbért kell fizetnie a TV2-nek
Hát ez az ittas vezetgető viszkis úrhoz ment volna, ha egy óvatlan pillanatban a macs nem gyalogolt volna a klaviatúrán végig. Nem találok más magyarázatot, hehe!
Curtisnek kötbért kell fizetnie a TV2-nek
Nehogy már a szar húzza le a vécét! Beteg ennek a feje, hány ember életét akarja már veszélyeztetni? Ittas vezető=potenciális gyilkos. Má' mé' kéne elengedni a büntit?
Hét emeletet zuhant újpesti lakásából az agresszív férj
@Shikari: Akik nem szeretnék aláírni a családon belüli erőszakról szóló törvényt, azok nem a liberálisok, te kis h*lye tolvajkirálypárti al-főemlős!
Erdélyben gyógyítanak a gyermekmentő szolgálat önkéntes orvosai
Magyarországon már annyi korai fejlesztő van, hogy minden rászoruló gyerek hozzájut. Ja, nem is.
Brit lap: "Itt az ideje, hogy kirúgják Magyarországot az EU-ból"
@Eladott Ország: Hagyd már őt békén! Reggel 6-kor kezd a kannásborával, amíg az első deci páleszt meg nem issza, addig ilyen. Utána már alszik, tehát sokkal jobb.
Keményen beszóltak Kulcsár Edinának – 10 kilót hízott a volt szépségkirálynő
@csa-csa: Kicsit asszonyos. Csak kicsit. De a szája! Borzasztó. Ki mondta ezeknek a 35-ös IQ- lovagínának, hogy a csalánevő ajak szexi? Okádék még nézni is.
Szexi, átlátszó fehérneműben fotózták Baukó Évát – be is szóltak neki a kommentelők
@ittott: Jaja az édesapád volt a barátom, és megszakadt a barátság, mert elnevezték kétzsömlésnek.
Szexi, átlátszó fehérneműben fotózták Baukó Évát – be is szóltak neki a kommentelők
@Macskaszem: Lejáratta a vén marha magát, nem kellet hozzá ez a nő. Ha ezzel még jelentős összeget is keresett a Baukó, jól tette. Aki barom, dögöljön meg.
Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja
@Mirabilis: Látod, nagy butaságot beszélsz. Az a kisgyerek ma már majdnem egy éve PhD, ép idegrendszerrel, jó humorral, és okos, okos. Ha ilyen tefélék elgondolása szerint neveltem volna, hogy lett volna ennél jobb, több? Vízen járna?
Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja
@Pálinkás Pál: Nem volt fontos. Sétáltunk, nézelődtünk. Anyukáknak azt is szabad. Soha nem zártam be magunkat a négy fal közé.
Trokán Anna szerint egy édesanya nem azért veszi elő a mellét, mert mutogatni akarja
@Fradigege: Proli dologhoz annyi: ha felütsz egy magyar történelmi lexikont 10x, akkor valószínű, hogy a családnevemet találod 1-2x. Nem Dózsa, és nem Rákosi. És képzeld, hercegnő, szoptattam vonaton, busz pályaudvaron, orvosi rendelő várójában, a schönbrunni kastély parkjában. Nem botránkozott meg senki Erre való a vállkendő, stóla, amit amúgy is visel az ember. Csak a pornón szocializálódott idióta azonosítja a szoptató nő mellét a szex-játékszerrel. Ja, és ha neked a hugyozás egyenlő a csecsemő szoptatásával, akkor rossz tapasztalataid lehettek kisgyermek korodban. Szegényke!
Megint kórházban hagytak egy szívbeteg babát, rendkívül bonyolult műtéten esett át
@Sziszifusz: Inkább el tudom képzelni, hogy a prognózist ismerve nem tudták vállalni szívbeteg gyermek életkörülményeinek a biztosítását. Nem mindenki tudja megtömni az egészségügyi alkalmazottak zsebét. A 24 órás felügyeletet a kórházi ellátás után. Magánóvodát, magántanulói státuszt iskolás korban. Közel steril körülményeket , mert egy nátha is hatalmas kihívás. Ezeket csak nagyon gazdagék tudják biztosítani, már egy átlagos anyagi helyzetű szülőpár sem.