relatív

Csehországban generált hamis MSZP-emaillel hekkelték a zuglói választást
Jellemzően a legnagyobb csalók beszélnek másoknak - a városi legendák világába vesző - vélt üzelmeiről, ami az ő eseteiktől eltérően nem bizonyított !

Ezek még ahhoz sem értenek amiről beszélnek...persze a málék hülyítésére alkalmas !
Meghalt egy magyar katona az ukrajnai harcokban
Az ukrajnai polgárháborúban - rendre a nyugat támogatásával gyilkolja az ukrán hadsereg a kivált részeken élőket - remélhetőleg nem vesz részt magyar katona, a cikkíró ( butaságból, vagy tudatosan félre tájékoztatta az olvasókat ) !

Sajnos az ukrán hadsereg gyalázatos gyilkolásában - esetleg - magyar nemzetiségű ukrán katona IS részt vesz !
Ciki nem átadni a helyünket a buszon? Egymásnak estek a kommentelők
Ez a ' jelenség ' - miszerint a fél napot ülve töltő diák tolakodva elsőként ( elsők közt ) siet a megérkező járműre, és leül (! ) - IS a közéletünk egy megjelenítése.

Az egymás elleni állandó harc ez esetben IS megjelenik, mégpedig " mindenki annyit ér amennyije van ( értékben, és az ülés lehetősége IS ilyen érték ) " .. vagy valamilyen ehhez hasonló szemlélet szerint !

Az empátia kihalófélben van az emberek többségében, és sajnos a tendencia az, hogy ezek érvényesülnek, még az ülés szintjén IS !!!
Szeptemberben változhat meg Csongrád megye neve
Úgy látszik a Pest megyei vezetés még kellően értelmes, mások már rendesen eltévelyedtek...

Ennek a hülye ' bicikli-tolásnak ' még nincs vége ?! Persze lehetne fokozni a ' túltolást 'pl. mind az önkormányzati, mind az országos ' parlament ' kötelező megjelenése a kacagány lehetne !

A most regnáló miniszterelnök pedig lovon vonulhatna be az ülésekre...
Adózókra gépfegyverrel? - Hatszázezer lőszert vesz a NAV
A regnáló nagyon fegyverkezik ( belföldi erők körében ), pénz van dögivel, hiszen a több-millió állampolgár mély-szegénységéből telik !

Az ' ellenfelek ' rendesen be IS vannak ...rva, egy hatásos ellen lépésre sem telik, még a következő szavazati bizonyosságot IS minimalizálják már előre !!!
Kinek fáj Trianon? - vitafórum a Nemzeti Összetartozás kapcsán + videó
Az ominózus eset körülményeinek, előzményének megismerése - vitatása - nélkül a nagy magyar lélek csak egy hosszan nyúló történelmi környezet történéseinek lezárását jelentő végső aktusában mélázik el, így erősen részrehajló következtetéseket von le egy folyamatról...

Általában még csak kísérletet sem tesz a jelzett kor történéseit kiváltó körülmények elfogulatlan megközelítéséről, és az azt kiváltó döntés realitásáról.
A pápa döbbenetes bejelentése: fel kell számolni a Vatikán függetlenségét
Az a szövegértési hiányosság, mely sokszor a magyar posztolókra jellemző, most - fekete fehéren - az MTI - re IS igazolni látszik, nem véletlenül, hiszen a tömeg jelenik meg ( vagy fordítva ) központi süketelésben IS !

A pápai enciklia csak egy közös - központi - Európa államaira vonatkozó közösségre, de nem a vallást megjelenítő Vatikánra céloz, mint kívánalom...

A világi-, és a hit élet ismert módon válik ketté egy normális közösségben, a magyar példa ellenében IS !
Fidesz-MSZP-Jobbik összefogással mennek neki a DK-s polgármesternek
Sajnos a ' magyar virtus ' manapság IS jeleskedik.

Nevezetesen a regnáló ellenzéke egyes részvevői nem a fő ellenség, hanem a velük azonos érdekből indulók kiszorítására törekednek.

Így - ha akaratuktól függetlenül (?) IS - a regnálót támogatják további nemzetrontását lehetővé téve, hatalomba tartásával !
Kiszivárgott fotókon töltődik a Tesla Model 3
Nekem van kettő, az egyiket oda-, a másikat visszaútra használom...

De lehet, hogy veszek még egyet... tartalékba... ha, ha, ha.
Felszedi a padlóról Soros Györgyöt a BKV
Egy ilyen ' taposó ' plakát csak ezeknek a csökkent értelmi szinten állóknak jut eszébe, jellemzően...

Hajazik a gyakorlat a korábbi miniszterelnök képével ' tündöklő ' lábtörlőre. Volt aki megcsinálta, és volt aki megvette !!!
A magyar ugar sajnos nem sokat változott az utóbbi 100 évben, miközben a világ rendesen elhúzott körülöttünk, több értelemben IS !l
Az EU balkáni bővítéséről tárgyalt Orbán a szomszédos országok külügyminisztereivel
Ha volna minimális ismeret IS a mai regnálónak a jogi keretről, hatásköri meghatározásokról, akkor bizonyára tartózkodna - mint ahogy nem (!) - minden ettől eltérő törekvésgyakorlatától !

A magyar állam kormányzásának teljes hiánya miatt egy szétzilált, a célokat félreismerő, és annak megfelelően tétlenkedő hatalom ilyen téves lépésekben jeleskedik !!!

Az Európai Uniónak vannak kijelölt - a hatásköröknek megfelelő - szervezetei, melynek mind a mai, mind a jövő kihívásainak megfelelő döntési joggal rendelkeznek, és ezekben (!) a kérdésekben IS megfelelő határozatokat hoznak..., az önjelölt hebehurgya kezdeményeknek nincs jövője, hatásköre !
Az amerikai külügyminiszter üzent az oroszoknak
Ezek teljesen hülyének néznek mindenkit ?

Erős támogatásukkal a maradék ukrajna nap mind nap állandó jelleggel írtja saját állampolgárait, sőt legjobban a civil lakosságot, de a másik - védekező - féltől várná a behódolást...
Kivégezték a halálra ítélt magyar állampolgárságú rabot Amerikában
Azt azért erősen meg kellene gondolnunk, hogy ki mellé állunk - kinek fizetünk jogtalanul, csak a magyarság kapcsolat miatt a csekély megtermelt javainkból külföldön élőknek - csak a magyar kötődés valamely okán a külhoniak ( az ominózus esetében még ez sem áll, nem magyar állampolgárról van szó, hiába hivatkoznak egyes szervek erre ) esetében.

A történelem bizonyos kegyetlen eseteket produkál, de a gazdasági összefüggés egy más kör figyelmét indokolja a döntések során alkalmazni ... IS !

Nevezetesen mind az anyagi támogatás, mind a szavazati jog használata nem kötődhet jogosan egy olyan kötődéshez, mint a magyarság-tudat !

Minden állam a saját polgárainak ott élése szerint alkalmazhat támogatást a maguk megtermelt javakból. A nemzetközi - függetlenül gyökereitől - emberbaráti segítség egy nemzetközi egyezmény keretében valósítható meg, és az folyamatosan teljesül IS !
12,8 milliárd forintot költött el idén eddig a kormány a plakátkampányra
Bedobott ' gumicsont ' a kommunikáció szövege - a vélt váltóerő lekötése a cél ezzel, mert mondanivalója semmi, hiszen értelmes dolgokat nem tudnak megfogalmazni, csak a zsigeri gyűlölet szítása, és a gondolkodók lekötése a célja a szövegnek - a mindenkori ' holdudvar ' kellő pénzzel való eltartása csak a céljuk mindezekkel.

Az értelmesebb állampolgároknak nem a regnáló, hanem a magyar állampolgárok érdekének kibontására kellene összpontosítani, minden állami pénz szórását erőteljesebben kellene - minden fórumon, és állandóan - kipellengérezni, akár büntetőjogi következményekkel IS !
Megtiltották az imádkozást egy svéd óvodában
@36: Nem ismerem az ' esetet ', csak általánosságban mondtam el a világi állásfoglalásnak megfelelő véleményem..., bocs !
Tarlós István: Légkondi és büfékocsi is legyen a 3-as metrón?
Maga a ' küzdés ' szükségessége már kérdéses, hiszen a mindenkori miniszterelnök az állampolgárok igényének a lehetséges maximális teljesítésére választották meg !

A Metro felújításakor viszont a felújítás idejében - a lehető fejlődésre IS tekintettel - a legújabb igények szerint kell eljárni, hiszen ellenkező esetben a felújításnak nincs értelme gazdaságilag sem !
Megtiltották az imádkozást egy svéd óvodában
@36: Egy személy - akár katolikus IS - akkor imádkozhat, amikor akar, de intézményesítve nem helyes ennek a gyakorlata máshol sem, így minden európai országban sem !!!

Az ' intézményen ' van a hangsúly, hogy Te I megértsd !
A Roszatom Oroszországban inkább szélerőműveket épít
Normális esetben a kivitelező nagyvállalat minden olyan esetben, amit a kapacitás lekötése érdekében megtehet, azt megteszi !

Erről bárminemű állásfoglalásra következtetni az energia-termelő egységek milyenségének állásfoglalásáról egy rossz irányú tévedésnek lehet megállapítani.

Hol ilyen, hol olyan kivitelezést végeznek a tudásuk, és a lehetőség függvényében. Az említett területen kedvező széljárás, és elégséges szabad terület lévén indokolt egy szélerőmű-park létesítése, függetlenül az energia-nyerési lehetőségek közti állásfoglalástól.Logikus, hogy a legkedvezőbb keretben valósuljanak meg az energia-biztosítása a Földön...
Tűzgyújtási díj szabályok >>>Kötelező befizetni ha tüzet akar gyújtani a saját kertjében, udvarán, birtokán!
Ezek annyira hülyék - és az állampolgárok tűrik a b@..tatásunkat (!?) -, hogy már a levegőért IS pénzt akarnak kérni...

Jó példa a jogosítvány lejáratának a születésnaphoz való kötése, mellyel mintegy egy évvel rövidítik meg az érvényességet...
Az Economist konkrét lépéseket javasol Európának, hogyan szabaduljon meg Orbán lopakodó diktatúrájától
Sajnos a demokráciának mondott keret arra lehetőséget ad, hogy egy despota kiépítse a népellenes maffia-államát, de a leváltására már semmiféle lehetőséget nem biztosít legális módon !

Egy kiépített maffia-birodalom ellen igencsak az erőszakos megoldás tűnik járhatónak...
Orbán megérkezett Brüsszelbe, kezdésként máris belerúgott egyet Macronba: tudatlannak és illetlennek nevezte
Ha egy zsebredugós bugrist beengednek a nagyok közé, nyikhajságával tud csak kitünni...

A probléma az, viszont, hogy a magyarokról gondolják ennek alapján azt amit róla kellene csak !
Szorul a hurok: egyértelmű lehet Lagzi Lajcsi bűnössége
A vád bizonyíthatósága szakmai szempontból igen egyszerűen megtörténhet, és rövid idő alatt !

Mivel ilyen hosszú (?) eljárási - több éves, szankciók alkalmazásával, mint azt ismerjük - procedúra során próbálják a vád igazolását, az a szakmai ismeretekkel nem igazolható, csak politikai ügyként fogható fel !

Ezáltal a vád igazságtartalma igen csak megkérdőjelezhető, mert egyébként a tény rövid idő alatt bizonyítható lenne !
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
Ezekből dől a hülyeség, és még egy lapáttal rá IS tesznek, mert nem veszik észre azt a butaságuk miatt !

Ők aztán arról nem beszélhetnek, hogy mást mennyiért lehet megvenni (!) , hiszen ők ebben élen járnak !

Az pedig, hogy ki mennyiért ad, vesz valamit csak az eladóra és a vevőre tartozik alap esetben, bármilyen viszonylatban.
Oliver Stone rendesen alákérdezett Putyinnak, de azért mondott érdekeseket az orosz elnök
Az amerikai vezetés IS egyre jobban közelít ahhoz a német gyakorlathoz - minden eu-s döntés mellett - mely egy kiegyenlített egyeztetésben látja a jövőt.

Ma még vannak begyöpösödött ellen-hívei egy ilyen politikai közéletnek, de a következő generáció egyre közelebb kerül egy olyan globalizált politikai közélet kialakításához mely minden állampolgárnak - bárhol IS él, bármelyik állam polgára - biztosítja az élet feltételeit ott, ahol élni akar !

Az az ellenségkép, mely manapság - kivált országunkban, illetve egy-két hasonló berendezkedésű országban - dívik egyre jobban háttérbe szorul, és a tudás, szakszerű döntések kerülnek előtérbe !
Botka megakadályozta a Fidesz-MSZP-paktumot plakátügyben
Az olyan gyakorlatot folytatókkal mint a regnálók nem lehet egyezkedni, mert a - mint a jelen esetben - a szükséges kétharmados törvény-rész elfogadása esetén a többi ' feles ' részt kénye-kedve szerint változtatná meg semmi perc alatt !

Csak egy határozott ellenállás lehet velük szemben az eljárás minden esetben...
Oliver Stone rendesen alákérdezett Putyinnak, de azért mondott érdekeseket az orosz elnök
Azt gondolom, hogy az elfogultság nélküli embereknek igen jó ismeretet ad a riport, és az elfogultaknak IS - okulásként - mélyen elgondolkodva kellene megismerniük !

Az a felemás hozzáállás, mely hazánk Oroszország kapcsolatát manapság jellemzi, csak a félreértéseket gazdagítja, mindannyiunk - egész Európa - hátrányára ...
Schiffer 10/10 - Echo TV: elégtelen
Nézem, olvasom ezt a díszes magyar elitet, és nem csodálkozom, hogy ilyen regnáló ilyen sokáig a felszínt birtokolja - minden érdem nélkül.

A nagy hangzatos médiumokban megjelenő vélemények egyértelműen bizonyítják azt a részrehajlást, mely annyira jellemzi a mellveregetőket állásfoglalásaikban...

Jelesül, hogy minden jó ami őket igazolja, támogatja, míg a másoknak kedvezők bizony nem jó döntések !

Ezen vélemények megjelenése kapcsán a másként állásfoglaló véleményekre aztán kígyót-békát hordanak össze, mintha csak a saját véleményük lenne az egyetlen, igaz állásfoglalás.
Miért jobb a kilencediken „megfőni”, mint a tizediken? – panelbontás kapcsán másként
Többen azt hiszik, hogy a hatalom általi nyilatkozatok valamiféle igazságra alapulnak, sajnos ezzel az utóbbi időben ebben az országban az ellenkezője valószerűbb !

A házgyári épületek mintegy 100 évre megfelelő karbantartás mellett mindenképpen használható - szerkezetileg tovább IS !

A más országokban ismertté váló esetek - miszerint átalakításukra gyakorlat alakult ki - más okból alakulnak úgy ahogy alakultak.

Sajnos kialakult hazánkban egy olyan gyakorlat - másolva a regnálót - mely szerint szakkérdésékben sokan hozzáértés nélkül alakítják ki véleményüket, rendre tévesen...
Miért jobb a kilencediken „megfőni”, mint a tizediken? – panelbontás kapcsán másként
A javaslat, miszerint a ' magasházak ' felső emelete hideg, illetve meleg, ezért azt le kell bontani, egy olyan fantazmagória, mely a hozzáértés hiányában lévők sületlenségét jelzi.

A ' támogató ' szakembereket pedig csak (!) a munka-lehetőség, és az ahhoz köthető bevétel lehetősége motiválja...

Gondoljunk csak bele ' mindig ' lesz legfelső emelet, egészen a földszintig !

Igazán a legfelső emeleten csak a - statisztikailag - ritka nagy meleg elleni védelem jöhet szóba, de erre szakszerű lehetőség sokasága ismert, a hideg pedig biztosan tervezési, kivitelezői, vagy üzemeltetői hiányosságra mutathat rá, ha egyáltalán előfordulhat !

Így ennek a felkapott törekvésnek semmi alapja nincs, az csak a gumicsontok sokaságát szaporítja, ami ennek a regnáló hatalomnak egyetlen törekvése, a jó kormányzásuk hiányában...