relatív

A belügyminisztérium irányíthatja az MTVA dulakodó biztonsági őreit
Ez teljesen világos, hiszen a magyar rendőrség rendőrei sem ellenkezhetnek velük a gyakorlat szerint !
Rendőrség a rendőrség kebelén belül, nagyobb jogokkal, mint a hivatásos állomány ott lévő egyedei ! Amíg ez a regnáló van addig azt csinálnak amit akarnak, a képviselőkkel, és a rendőrökkel szemben IS ! Na ez az anarchia.
6 éve tüntetek, de 12 nap múlva elhagyom az országot
Lassan (?) összeomlik az a kártyavár, melyet a gyűlöletre építettek 2006 óta, és 2010 - ben teljesedett ki igazán. A zsíros helyeken lévők aztán most mindenkire - akik nem ők - kígyót-békát összehordanak, de a végnapok határozottan eljönnek minden tiltakozásuk ellenére IS. Akik a gyűlölet uszályán élősködnek manapság IS bizony nem kedvezően élhetik meg a végítéletet.
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Sajnos ez a politikai környezet - nyilván világszerte érzékelhető vergődése, és a megoldás drámai ismerete miatt IS - az emberek két táborra szakította, a jók, és a rosszak táborára.
Minkét tábor a magáét tartja jónak, és ezért ádáz harcot vív igazáért. Azonban az emberi értelem e harcnak jogosságát állásfoglalása révén határozza meg, dönti el egyértelműen !

Az emberiség ellenesség, a másoknak kívánt-, adott hátrány határozza meg e törekvések igazát, vagy éppen ellenkezően. Aki a másik embernek okozott hátrányból szeretné a maga kedvező életvitelét biztosítani az biztosan a rossz oldalon áll, hiába szór átkokat a kisemmizettek oldalán állókra, bármilyen vallási mítosz idézésével IS !
Kiengedték a börtönből a volt MSZP-s politikust
A személy valamikor gyerekkorában volt MSZP - s, de - ezért van ez a herce-hurca körülötte, bár a gyanú Vele szemben nem bizonyítható - mégis állandóan ezt a jelzőt használja a latorok gyülekezete.
Blair: 50 százalék felett az újabb népszavazás esélye
A hazai garázda bandának nincs olyan szándéka, hogy kimenne az Unióból, mert akkor hol tudna vigéckedni, és sok pénzt bezsebelni ?!
Latorcai: az agresszív cselekmények résztvevői nem tisztelnek senkit és semmit, "nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem"
@Jozefina: Ezek nem demokratikus emberek, ilyeneket, hogy legyen önkritikája elvárni sem lehet tőlük. Szégyen, hogy ö IS, bűntársaival egyetemben magyarnak vallja magát...
Latorcai: az agresszív cselekmények résztvevői nem tisztelnek senkit és semmit, "nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem"
Ennek az alelnöknek a véleménye - mint párttársaié IS - igazán jellemzően egyoldalú, hiszen a most ' általa megítéltekkel ' szemben mintegy 9 éve jelen van egy erőszakos, aljas , törvénytelen országvezetés !

Talán az ' erdőt ' IS észre kellene vennie, nem csak a gyufaszálat !!!
DK: A rabszolgatörvényt benyújtó Szatmáry Kristófnak nincs helye az Országgyűlésben!
@kereső: Ennyire aljas húzása csak egyvalakinek lehetett, az emberek kihasználása, és megrövidítése az életcélja, mert haragszik minden kétlábon járó egyénre a neveltetése okán !

Egyébként - ha már ezt az aljas húzást mindenképpen meg akarták hozni - a kifizetés elhúzódásárért legalább a mindenkori kölcsön-kamatot írták volna elő. Akkor lenne hatása a későbbi kifizetés elkerülésének !
Orbán levelet írt Macronnak
Megtanították írni, eddig csak olvasni tudott ( azt IS kegyetlenül rosszul hangsúlyozva... ) !?
IDEA-kutatás: Puzsér alkalmatlan
Van egy ismert dal " aki hülye az IS marad " ! Ennyi...
Tüntetnek a „rabszolgatörvény” ellen, de a rendőrség lezárta a Kossuth teret
Kit érdekel, hogy ki, mikor zár le egy helyet, ha tüntetés van. Az elsődleges a megmozdulás ! Ha csak színházi előadásban sírjuk el magunkat, ahogy az szokott, és dolgavégezetlenül - minden megy ahogy korábban IS - szépen hazamennek az emberek, az egy más tészta, az a regnáló hatalom szerint zajlik. szép rendben...
Gyurcsány Ferenc: Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez
@cikicakk55: Azt hiszem két malomba őrölünk, egyrészt Te arról beszélsz, hogy mivé teszi az embert a gazdagság - vagy annak már a tudata IS -, míg a volt miniszterelnökkel egyetemben arról, hogy egy egyedi emberhez köthető empátia, emberség nem változik meg az anyagi helyzet változásakor, csak annál az embernél, aki eleve embertelen volt ! Így kötődik volt miniszterelnökhöz az a tény, hogy gazdagabb volta nem tántorította el emberségétől, míg talán - példaként - említhetjük a mai regnálót !
Gyurcsány Ferenc: Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez
@Eriksson: Embere válogatja.Ha valaki a gazdasági helyzete alapján válik embertelenné, akkor már korábban sem lehetett valami rendes ember, csak legfeljebb nem volt alkalma, szüksége megjeleníteni azt.
Gyurcsány Ferenc: Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez
A kapitalista szemléletű - bárminek IS hazudja magát - lény távol áll minden emberi érzéstől, empátiától, mint azt a volt miniszterelnök írja IS. Az empátia az emberek társadalmi helyzetén semmit sem változtat, és független IS attól, kimondottan jellem kérdése !
Chuck Norris-szal közös képet posztolt Orbán
Ez a Norris annak a vallási közösségnek meghívott vendége, mely a regnálónál a mai napig kegyvesztett. Mégis van pofája a vendéggel média haknizni !
Erre lenne szükség egy Trump-Orbán találkozóhoz
Arra még ez a outsider regnáló IS rájött, hogy úgy kell kérdezni, hogy a válasz olyan legyen mely nem mutatja meg az igazi választ. Ilyenekkel bombázza - és rendesen hivatkozik IS rá mindenhol ,és mindenkor - a szerencsétlen magyar lakosságot

A CEU - val való eljárás csak egy szelete a mai hatalom bűnös országrontó tevékenységének, hiszen ilyen iskola-, tudomány-, és nevelési-oktatási mód mentén szegényedik el népünk eszmeileg IS a gazdaság vészes egysíkúvá válásával egyetemben !!!
Budapest rendezi a 2023-as atlétikai világbajnokságot
Azért az jellemző, hogy az az ország rendez egy világversenyt, ahol - jelenleg - minden atlétikai pályát megszüntettek, és atlétáink sem jeleskednek annyira mint a számos jeles atlétát adó országok világszerte !
A nagy levágásra persze ácsingóznak egyesek, de ők lesznek akkor IS hatalmon ?!
Annyira megverték Laky Zsuzsa férjét, hogy a bevásárlólistát sem tudja megjegyezni
Ezzel dicsekedni sem érdemes, mert megnézném azt a férfit, aki egy hölgy bevásárlási listáját meg tudja jegyezni ...nem kell ahhoz agyonveretnie magát !
Putyin háborúzik, közben gazdasága elsorvad
Egy normálisan gondolkodó ember - erre mindenki képes, csak sokan megerőszakolják magukat, és a főnökimádat vezérli őket - teljesen rendben lévőnek érzi azokat a cselekvéseket, mely jellemzi Oroszország tetteit. Mivel ellenségesen viselkednek Vele szemben, és harapófogóba érzi magát a sok - más Földrészről gerjesztett - nyomás, és a köré telepített ellenségesen viselkedő támaszpontoktól, reagálásként fejleszti gazdaságát, és védelmi erejét IS !

Ha - és ez lenne az európai államok elsődleges érdeke IS, hiszen Oroszország nagy része Európában van - egy baráti, demokratikus környezet venné körül máris nagyobb figyelmet fordíthatna népe minden részének jóléte emelésére IS !!!
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Cicamama55: Hol van itt külpolitika ? Csak handabandázás folyik, kinek mikor mi jut az eszébe, és akkor aztán kikéri magának !!! Az egész világ megveti országunkat, a híre mindenhol megjelenik, de nem dicsérőleg, hanem - mint az nemzetközi politikában természetes - mosolyodva bárgyúságunkon !
Puzsér szerint a BKK élére Vitézy Dávid való
Ki a fasz ez a puzsér, és miért gondolja valaki, hogy amit mond azt le kell írni ?!...
Rabszolgatörvény 2.0: saját dolgozóinak is nekimegy a kormány? « Mérce
Látható, minden munkára alkalmas egyént lehet választani, így került a matematikai analfabéta mindig valamilyen matematikailag megmagyarázhatatlan dolog érveléseként a hatalom szószólójává. Ismeretes a forint bedőlését előidéző bemutatkozására első kormányzati tényezőként 2010 - ben !

Kegyetlen az élet Magyarországon, mert olyan vezetőket, vagy szószólókat kell elviselnünk, akik a feladat értelmét, és annak megoldását sem értik, tudják azt számunkra kedvezővé tenni egy alkalommal sem !!!
DK: Nem veszünk részt a Fidesz bábjátékában
A kínkeservesen megszerzett mandátumokkal nem élni, annyit jelent, mint a hatalom ellen 600 pártban tevékenykedni, semmit !

A furfangosan meghekkelt demokrácia égisze alatt kifejlesztett diktatúra ellen csak közös fellépéssel lehet eredményt elérni.

Amíg erre nem hajlandóak a szavazók, addig ezek azt csinálják amit akarnak, és még a demokráciával IS hetvenkedhetnek !
A Kreml még nem hallott arról hivatalosan, hogy elmarad a Putyin-Trump találkozó
Milyen dolog ez, nem olvassák az MTI - t, így aztán lemaradnak a legfrissebb tudnivalókról !!!
Prága: elfogadhatatlan az Azovi-tenger elfoglalása
A külügyek ilyen gyökér kezébe vannak ott IS, mint hazánkban ? Még annyit sem tud ez a f..z, hogy folyamatosan ' szankcióz ' az Európai Unió Oroszországgal szemben évek óta ?!

A cseheknél sem kötelező a tudás a vezetésben, ezért vannak azonos húron hazánkkal jelenleg.
Rendkívüli NATO-ülést tartanak a ukrán hadihajók orosz elfoglalása után
A NATO a tagállamai érdekében áll helyt, Ukrajna nem NATO tag, így nem érthető Ukrajna kérése, és a válsz sem !!!

Illetve nagyon IS érthető, ami a NATO - ra nem valami jó fényt vet, hisz elárulja törekvéseit !!!
Háborús helyzet alakult ki Ukrajna és Oroszország között
Ukrajna már hosszú ideje háborúzik - a címmel ellentétben -, saját állampolgárait löveti halomra. Most pedig nemzetközi szintre emeli azt. Mikor elégeli meg a világ ennek az ukrán disszidensnek az amik bujtatta játékait ?!
Az ami fegyvergyárosoknak, fegyverkereskedőknek - mások kizárását sikertelenül, de sértődötten IS igyekeznek - kell a kereslet, de sajnos a mi pénzünk IS bánja ezt a gyakorlatot.
Háborús helyzet alakult ki Ukrajna és Oroszország között
@Gauntlet: A videóból egyértelmű, hogy minden hajó nagy sebességgel ment egy irányba, ami a víz fodrozásán jól látszik.A kisebb hajó viszont megállt (?) várva az ütközést, ami a nagyobb hajón lévők beszédéből kivehetően váratlanul érte őket, és az ütközés minimálisra csökkentve ( súrolták csak a kisebb hajót ) igyekezték elkerülni azt, de - aki ismeri a vízen való manőverek lehetőségét az érzékelheti ennek gyorsaságát - erre már nem volt idő. Ez a nagy hír igazi mondanivalója, egy vízi baleset, és semmi mást nem kellene belemagyarázni, ami persze nem mindegyik résztvevőnek a törekvése... IS !
Háborús helyzet alakult ki Ukrajna és Oroszország között
Azt azért meg kell nézni, hogy hol van háborús hisztéria Oroszországban, vagy Ukrajnában ?! Ez sokat elmond a törekvések és a hatalomhoz való eszeveszett ragaszkodásról IS !!