relatív

Meghalt Heller Ágnes filozófus
Vannak magyarok, akikre felnézhetünk, büszkeséggel ! Heller Ágnes - bármilyen pártállás esetén IS - minden magyar példaképeként élt, élhetett, bármely politikai közélet közepette.

Életműveként a pengeéles életlátását - mint gyakorló pedagógus IS - vagy az életszeretetét adta a magyar népnek korábban, most és várhatóan a jövő nemzedékei számára IS !

Hirtelen halála - hasonlóan a közelmúltban elhunyt Ungvári Tamáshoz - nagy vesztesége a magyar tudás-társadalomnak !

Nyugodjék békében !
Kocsi Máté szerint a DK áskálódik
Ez a némber még a most említett levelében IS hazudik, hiszen az általa kifogásolt jelenséget korábban pártja IS gyakorolta más pártok képviselőivel szemben.

Az a fenyegetés azonban , melyet levelében említ - mint pártja reakcióját -, az alkotmány-, és jogellenes !!!
Berger megkérdőjelezi azt, hogy minden idők legjobbja-e Hamilton
Egyet értek a volt versenyzővel, mert igen nehéz egyértelműen kijelenteni ilyen meghatározást. Aki ilyennel próbálkozik nyilván nem hozzáértő, és elfogult.

A technikai versenyzés sok tényezőt foglal magába, és akkor még ott vannak a kiszolgálók, szerelők IS, akik alapvetően befolyásolhatják egy versenyző teljesítményét. Ha a sikeresség a jelzője ennek a meghatározásnak, akkor sem mondható ez, hiszen sokan vannak közelében, és nem IS mondható a legsikeresebbnek...

Egy manapság 15-20. helyet elérő ' istállóban ' ő sem lenne a topon !!!
Focis utalással üdvözölte csapatában Varga Juditot Orbán Viktor
A hölgyekre nem illik rosszat mondani, de ez a választott erősen beleillik abba az undorító csapatba, mely jellemzi a most regnálót, és a köré választottakat mind külsőleg, mind értelmi szinten, mind intellektuálisan !... IS !

Ennek megfelelően kedvező ( lojális, a tényeket figyelembe vevő ) döntéseket nem várhatunk tőle sem !
Pár nap múlva kiadhatják Demeter Mártát
Nagyon erölködnek, talán csak nincsenek besz...va, és utolsó szalmaszálként mindenre lőnek.

A keretlegények csatasorba állítva... nem szégyellik magukat a kiszolgálóik ?!
Nem tetszik az LMP-nek a budapesti orosz bank
A Banknak - Oroszország kivételével - minden tagja az EU tagja IS.

Eddig volt ellentmondásos, hogy székhelye az Európai Union kívül volt. Az új központ létesítésével az a földrajzi közép előnyeivel IS rendelkezhet.

A banki szolgáltatások nemzetköziek - számtalan más Bank van világszerte elhelyezett központokkal -, így a létesítése sem kérdőjelezhető meg, csak a politikai hisztéria az ami felmerülhet.
Győzelmi jelentést adott Orbán
A pártvezér - és nyaloncai - azt IS győzelemként publikálja majd, ha be kell vonulniuk oda, ahol jelenleg IS valók !

A korábbi vereségeiket - sok ilyen volt, legutóbbi a pártcsaládból való kiebrudálásuk IS ilyen - IS győzelemként tüntették fel, ez a gyakorlat náluk, mert ezt sem fogják fel ésszel !!!

Észbe kaptak Európában IS, és partvonal mellé - vagy túlra - tették őket. A csekély súlyukkal az európai politikában nem tényezők !

Majd ezt a helyzetet IS helyre kell billentenie egy normális magyar vezetésnek, mert az érdekeinket jelenleg csak az ellenzéki pártok képviselői tudják érdemben képviselni.
Meghalt Ungvári Tamás
Két lábon járó okosság, a haza fényes képviselője. Intelligenciája, tudásának végtelen tárháza jellemezte minden - sok tevékenységet folytatott - egyes megnyilvánulását.

Nagy veszteség a halála, de élete során a magyar irodalom, ismeret széles tárházát adta olvasói, hallgatói, a magyar nép minden rétegének !

Béke poraira !
Börtön vár a kórházigazgatókra? – Városi Kurír
Ismert ez a helyzet, mint a ' 22 - es csapdája ', de ebbe a helyzetbe a regnáló lavírozta az egészségügy minden dolgozóját, a beteg társdalommal egyetemben !

Megoldásként egy hozzáértéssel szolgáló vezetést képzelhetünk el (?! ), mely a bevétel szükséges mértékű elosztása mellett kormányozná (!) az országot, kiszolgálva a jogos igényeket, és nem ad hoc döntések mentén a maga körének gazdagodására koncentrálna !
Timothy Garton Ash: Orbánt meg kell állítani
@Commenter: A két - állandóan, igaztalanul, alaptalanul - összehasonlított rendszer közt legalább az eltérő, hogy ott boldogabbak az emberek.

Látott már valaki pia nélkül boldog embereket az utóbbi években országunkban ?!
Ha nem a jó ember vezeti ki a briteket az Unióból, abból katasztrófa lehet
Látható, hogy az angol közvélemény IS a lehető legrosszabb megoldást választja, hiszen ez a nyikhaj hazudozása vezetett a Brexit-féle toporgáshoz, és most IS őt támogatnák.

A végső tehetetlenkedés párhuzama fellelhető hazánk, és Anglia közvéleménye közt !
Orbán Viktor veje nekiment Karácsony Gergelynek, mert ő nem közszereplő
Ennek a beképzelt faszinak le van védve a neve ?!

Talán inkább a magyar irodalom ismert alakja az, ami a magyar embereknek valamiféle értelmeset jelent, és nem ez a elcsaló lámpaüzér !

Ha jogi szintre kerül a fenyegetése, akkor vissza kell perelni, mivel alaptalanul fenyeget egy tisztes magyar állampolgárt.
Ha ez hazánkban nem nyer retorziót, akkor a nemzetközi szinten kell annak érvényt szerezni !
A nap kérdése: Hogy tetszik Kálmán Olga Budapest-programja? - Szavazás a cikkben!
Azt gondolom az ellenzéknek - most ezek vannak hatalmon, mégsem csinálnak semmi érdemlegeset, csak a pusztítás - majd lesz ideje a számonkérésre ( ha össze szedi azt kis sütnivalóját ), ha az ő akadékoskodásuk mellett még meg IS valósul valami, ami emberibbé, élhetőbbé teszi a magyar fővárost !!!
EU: maradnak a szankciók Moszkva ellen – Orbánék is megszavazták
Hogy mennyire agyament a nemzetközi politika - a magyarnak nincs jelentősége jelenleg, mert semmi érdemi nem fedezhető fel benne - az látszik ebben a döntésben IS.

Az európai országok többsége - az oroszok elleni zsigeri gyűlölködők IS - nagy hátrányokat szenved ,miközben Oroszország ( részint saját gazdaságának erőteljesebb, termelékenyebb fejlesztésére sarkallt, továbbá gyorsuló kínai, ázsiai kapcsolatainak szélesítését hozta ) nem szenved a szankcióktól egy-két értelmetlen kapcsolati hátrányon kívül.

Az egésznek morcosságnak egyedül az USA a kedvezményezettje.
Kiderítettük, mire jók a Velencei-tónak hátat fordító székek
Szerintem kaptak az EU-s pénzből, és egy havernak szóltak, hogy valamit kellene felhasználni, számlával... vastagon. IS !
30 év után: Orbán ismét Nagy Imre koporsójánál járt – videó
A cím szerint kiásta ? ! Mert a képen még csak a sírnál látni, ásót nem látni. Ja biztos a csicskások... akik ide IS írogatnak.
Irán ragaszkodik ahhoz, hogy nincs köze a tartályhajók elleni támadásokhoz
Az USA világuralmi törekvései sorozatában rendre jelennek meg azok a soha semmivel nem igazolt állítások, melyekkel igazolni láttatják fegyveres beavatkozásukat.

Így jelenik meg a ' gáztámadás ', most a hajók elleni ' pukkasztás ' a Szíria, most Irán, korábban az atomfegyver birtoklási vád alapján Irak elleni támadásaik okaiként !

Sajnálatos, és emberiség elleni bűn, hogy ilyen szemérmetlen hazugságok ürügyén más nemzetek ártatlanjai szenvednek egy kapitalista törekvés - mert a háttérben valamilyen gazdasági indok szerepel ! - megvalósítása során !!!

Az ENSZ az a hely, ahol ennek a törekvésnek a megállítására hathatós intézkedéseket lehet hozni, itt a feladat !!!
Az LMP beintett az ellenzéki összefogásnak, külön indítanak jelölteket Pécsen
Csodálkoznék, ha a nem így történne, hiszen akkor kárba veszne a patronáló pártjának korábbi erőlködése...

... és a központi keresetüket IS elveszíthetnék azok akik az ' igazi ' pártállásuktól eltérően jelenítik meg - a kóbor apácák megtévesztésére - identitásukat...
Magyarország elutasítja az uniós adóharmonizációt és az adósság közösségiesítését
Magyarországnak egy olyan vezetése van jelenleg, mely a magyar érdekként a maga kis gonoszságait érti, és sajnos a nemzetközi egyeztetéseken a hivatalos képviseletet látja el.

Mindezeket a problémákat - mely ebből következően sorozatban áll fenn - csak egy vezetés váltással lehet egyenesbe hozni.
Ezért minden módon ennek a megvalósítására kell törekednünk, minden fellázított, értelmetlen ellenérzést merülve !
Lázár János visszatérhet a kormányba, nem is akárki helyére
Ez a regnál kör eddig sem, és várhatóan ezután sem a hozzáértés, hanem a politikai függés szerint szedi össze az alvezíreiket IS !

Eddig sem, de ezután még annyira sem lesz a magyar közéletben a tudás-, hozzáértés a jellemző, így bárki, bármilyen poszton elképzelhető, hiszen a megoldások sosem ésszerűek, hanem pártszerűek minden szinten !

Kimondottan a hatalom görcsös megtartása - minden áron, mások élete árán IS - a fontos, és a minél nagyobb harácsolás lehetőségének kierőszakolása.
30 ezer éves óriásfarkast találtak
@qxy: Az emberek képzelőerővel rendelkeznek - különböző mértékban. Minél több adat ismeretében ezeket a 'képzelgéseket' egyre nagyobb mértékben követi kétség, és a tények igazolásának kényszere.

Az emberiség fejlődése ennek a folyamatnak mentén alakul, megdönthetetlen, tényleges fogódzkodóink ezeknek elismertségével nyújt lehetőséget a környezetünk mindjobban, mélyebben való megismerésére.

Csak a kétségeink eloszlása a vallások kialakulásához vezettek, melyek egyesket manapság IS azok végletes elfogadására ösztönzik, másokat a kétségeik viszik a jobb megismerés felé.

Bizonyos törekvések egyes maghatározott érdekek elérése végett terjesztik az állandóság ( teremtés ) elfogadását IS, az evolúció - a természeti törvények szerinti alakulása - ellenében !
Kedden dönt a parlament a parlament arról, hogy hogy megfosszák-e Handó Tündét az elnöki címétől
Az ülésen csak arról értesülhetünk - minden magyarázat nélkül -,hogy mi az ' utasítás ' !

Az igazi véleményt a távozást akaró bírók fogalmazták meg !

Országunkban - jelenleg - minde (?) történést a csalás határozza meg, döntések csak egy bizonyos irány érdekében ismeretesek.
Teljesen váratlan, brutális horog hozta Golovkin kiütését
Már megint egy rossz fogalmazás !

A cím - a valósággal ellentétesen - megtévesztően jelent meg a tartalommal szemben... IS !
A szír kormány vegyifegyvert vethetett be az Egyesült Államok szerint
Az USA kormányát erősen izgatja ( hosszú idő óta ) a szíriai kormány politikája, mely nem őket nyalja-falja !

Ezért rendre mindenáron valamilyen embertelenség elkövetésével rágalmazza meg. Még sosem bizonyította be ennek igazát, de mégis únos-untig próbálkozik !

Szégyellhetnék magukat - de politikában ez ismeretlen fogalom -, mert nagyhatalom státuszában sem képes túljutni a hazugságain, és mindenféle faragatlan igyekezettel tőr más államok ellen, annak ellenére, hogy igyekezete sosem éri el célját, ezért haderejének támogatásával írtja, támadja más államok népeit !!!
Bayer Zsolt: Az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára pedig egy rikácsoló banya!
Tudtommal van hazánkban egy ' média szabály ', miszerint az aljadék, rágalmazó, stb, stb megnyilvánulásokat törvényi szigorral kell megtorolni.

Mind ez vonatkozik a médiára, és a konkrét elkövetőre IS !

Ennek kell - egy normális - politikai közéletben megtörténnie. Várom a retorziót !!!
Két polgármester is segített külföldieknek hamis magyarországi lakcímhez jutni
Nyilván vannak azok, akik a választási csalást személyükben valósították meg, ki pénzért, ki imádatból (!) !!!

De a lehetőséget, és az erre való törekvést a regnáló valósította meg, biztosította !

Ezért - és s többi sok mindenért - kell a váltás minden szinten !!!
Jobb vagyok, mint Karácsony – bemutatkozott a Momentum főpolgármester-jelöltje
Tarlós - eddigi pályája során - még semmit sem tett Budapest érdekében - emellett még ordenárian pökhendi -, így a főpolgármesterként csak a regnálót nyalók szavazatával funkcionál.

Bárki jobb nála, csak manapság Magyarországon pártalapon szavazunk, így jöhet szóba egyáltalán a beosztásban tartása IS !

Végre meg kellene emberelnie magát a budapesti szavazórétegnek, és egy főpolgármestert válasszon, ne egy bábot !

Remélhetőleg ez az őszi választáson meg IS történik !!!