relatív

Óriási a felháborodás a szinkronszínészek között a kormány javaslata miatt
Megint egy eszeveszett döntés, valakinek a sületlenségeként valósulna meg !

Maga a döntés értelme vitatható, már csak azért IS, mert - hozzáértők véleménye szerint - a magyar szinkron ( mind szövegében, mind színészi alakításként ) igen magas színvonalúként ismert !

Az alkalom sok - máshol nem alkalmazott - színésznek ad megfelelő elfoglaltságot, így kontraproduktív !

A döntés indoka pedig egy vicc, hiszen az ifjúság nem néz TV -t, filmet, így nyelvgyakorlatként alkalmatlan, az idősebb korosztály pedig nem akar új nyelvet tanulni ! Ezért IS terjedt el a szinkron világszerte - kevés kivételtől eltérően -, és a mint hallgatói, nézői kedvezmény terjed !

A regnálók újabb baklövésének, kapkodó ' csináljunk valamit ' intézkedése a valódi kormányzás helyett !!!
Orbán: a Sargentini-jelentésen mindenki csak nevet
Ezeknek ez a stílusuk ( ha ezt annak lehet nevezni egyáltalán ? ), hogy nem érve fel ésszel a problémát, és a reakciójuk mint az óvodában.

Azt az ordenáré megnyilatkozásokat, melyet felnőtt emberek megengedtek maguknak ( a magyarság szégyene IS, hiszen magyarnak hiszik magukat ) egy tényekkel alátámasztott - normális helyen fel sem merülhetnének azok a bűnök melyeket elkövettek ! - dolgozat kapcsán, csak a mai regnálói körben fordulhat elő !!!
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
El kellene a regnáló híveknek gondolkodniuk, hogy mi minden lényegtelen célra szórja a pénzünket ( mert nem a magukét ! ).

Viszont az ország gondjait jelentő célra ( egészségügy, oktatás, egyes ellentmondó törekvések megoldása... stb... stb ) a pénzek hiánya jellemző, ami lépésről...lépésre teszi tönkre az országot !!!

A mai közéleti berendezkedés miatt ennek megváltoztatására, helyes útra terelésére a hatalomban tevékenykedők tehetnének csak érdemben célravezető lépéseket !!!

Gondolják meg !!! Ez lenne a feladatuk, ezért kaptak mandátumot !!!
Szanyi az EP elnökénél kezdeményez eljárást a Sargentinit leszarozó RMDSZ-politikus ellen
Vannak bárdolatlan lézengők a politikai térben, akik az esetlegesen megváltozó körülmények - a fejpénz elvesztése, esetlegesen munka keresés réme miatt - zavarodottsággal reagálnak. szigorú megkövetésre való ítélet talán észre téríti még az intellektustól távol állókat IS !
A Médianéző igazgatója szerint "Gyurcsány Ferenc és az őszödi beszéd tette tönkre az MSZP-t"
@Rockxy: Mondanivalója szerint a politikusok lopnak, csalnak, hazudoznak, így a volt miniszterelnök urat - túlzó egyenessége miatt - nem érzi politikusnak, ami igaz IS ! De az országunknak érdeke, hogy ne olyan politikusok legyenek - legyen - az élén, aki olyan, amilyen a mai regnáló, aki teljesíti a citált kritériumokat.
A Médianéző igazgatója szerint "Gyurcsány Ferenc és az őszödi beszéd tette tönkre az MSZP-t"
@kereső: A saját maga szemszögéből senki sem hazudik. a hazugság fogalma ezért nem kötődik a kijelentő személyéhez, csak a tények határozzák meg a hazugságot ! Ilyen értelemben a regnálód sem felmenthető a hazugság alól, azt gyakorolja - a maga érdekének okán - minden kijelentésében !
Ezt írták Európa vezető lapjai a Sargentini-jelentés elfogadásáról
A kapitalista ' divat ' szerint határozottan csak az ' ingyen pénzek ' felhasználásának szoros , és - elejétől a végéig - nyílt ellenőrzés melletti felhasználásával lehetne megregulázni a szabad rablást.

Más körülmények - akár az 1989 előtti Magyarországban IS - között ez a gentleman agreement alapján IS elképzelhető, de jelenleg hazánkban ez nem képzelhető el, ...még a fogalmat sem ismerik !
Nem akárki szállt bele a kormány foggal-körömmel védett kereszténydemokráciájába
Sólyom azt az ellentmondást emelte ki a mai regnáló gyakorlatából - igen helyesen - ami a kereszténységgel való handabandázása, és a mások kiszorítása közt húzódik a politikai gyakorlatában !

Ez a Janus arcúság húzódik meg a regnáló politikájának gyakorlatában mindig, és minden vonatkozásban, ezért nem lehet támogatni ezt a politikát. ( sem Isten, sem ember .. )

Lassan azok Is rádöbbennek - mind belföldön, mind külföldön - akik az egyes elszólásokban még támogatásukat vélik felfedezni a helyes törekvéseknek...

A magyar állampolgárok azonban mindennek csak a hátrányát érzik, és főleg megfizetik !!!
Az MTA szerint elakadtak a tárgyalások Palkoviccsal, aki felszámolná a tudományos akadémiát
Vigyázzunk, itt értékekről - szellemi - van szó, amit egy mélységesen alkalmatlan banda ver szét.

A magyarság álca alatt erősen magyarellenes törekvés nyert hatalmat országunkban, és minden neki nem behódoló személyt, egységet megsemmisítéssel szeretne ellehetetleníteni.

Ha nem állítjuk meg ezt a minden térre kiterjedő rombolást, akkor csak nagy nehezen - vagy egyáltalán nem - lehet csak a későbbiekben ezt a hatást megváltoztatnunk.
Leleplezték az ország legsunyibban traffipaxozó rendőrét
Az nagy tévedés, hogy a magasabb sebesség - mindig a körülmény határozza meg ennek értékét ha értelmes a vezető - miatt van sok baleset.

Csak a rossz vezetés miatt korlátozzák - a normális vezetőket IS - a sebességeket, melynek a betartatását nem a lesből traffipaxolással, hanem a vezetői engedélyek körültekintő kiadásával lehet ' megelőzni ', ami a cél !!!

Ha kellően fel tudja becsülni a vezető a megfelelő - ez több tényező betartását jelenti - sebességet, akkor elkerülhető a többszáz lóerős gépjárművekkel IS a baleset, ami akár 20 km/óra sebesség esetén IS fennállhat, ha nem elég jól méri fel a lehetőségeket az adott esetben egy vezető.

Az a gyakorlat, hogy büntetni kell az autósokat - ez igen elterjedt nem csak a rendőrség részéről - nem egy kulturált közlekedéshez vezető legjobb út !
Macron: Orbánéknak igazuk van, ha bennem látják a fő ellenségüket
Frappáns - és mennyire különbözik stílusban - válasz egy bunkó törekvés híveinek !!!
Ungár Péter: Az ellenzéki politika megbukott, nem szégyen egyetérteni a Fidesszel
Az közismert - létrejötte, ami nem titkoltan világos volt mindig -, hogy az említett párt hova tartozik.
Az a pimaszul pofátlanság, hogy egyáltalán az ellenzék részeként tolja fel magát, és még egy regnálói gyökerű véleménnyel IS jelentkezik Az már a pofátlanság teteje, hogy mely tagja nyilvánít kritikát... !
Meglesz az a balatoni panoráma, csak ki kell vágni a fákat
Jogilag sem stimmel az ' ügylet ', mert a hír szerint a tulajdonjog nem változik - akárhányadik bérlői továbbadás után sem ! -, így a tulajdonos hozzájárulása nélkül a fák kivágására nem kerülhet sor.

Valószínűleg megint egy csacska média-huszár műve az egész, hogy a nyári ' langyos vízbe ' valami hírrel jelentkezzen...
Meglesz az a balatoni panoráma, csak ki kell vágni a fákat
@Shikari: Például a budapesti Kossuth téren ?

Jó lenne az önös érdekünkön már túl lennünk, nem ?
Nézzünk már globálisan Földünkre.
Negyvenkét ember próbált Magyarországra jutni egy török kamionban – az utasok között 16 kiskorú is volt
Sajnos a médiában sertepertések a magyar nyelvet ismerik, csak az értelmét nem. Ugyanis aki -k az országon át akarnak utazni azok nem ' Magyarországra ' akarnak jutni, csak átutazni rajta !

A különbség óriási !
Novák: dinamikusan növekszik a bölcsődei férőhelyek száma
Mintha az ellenkezője lenne igaz, mint azt a ügyeletes megmondóember állítja.A viszonyítási alap hazug megválasztásával - beíratott gyermekek száma - minden úgy magyarázható, ahogy azt a hazudozó állítja. ( Kik azok akiket be sem írattak ? !)
Merkel: Németország készen áll az együttműködésre Oroszországgal
A társadalom egészét tekintve - mintegy ' rálátva ' - látható, hogy a közvetlen többségi érdekeit minden nemzet, konglomerátum védi, de hol sikeresen, hol nem !

Ha kisebb közösségek felé megyünk azoknak IS megvan a saját érdekük, melyet így-úgy próbálnak érvényesíteni. Még a szűkebb közösségekben IS ( vegyük a családot ) vannak olyan érdeke,melyek a másik érdekét sérti, de mindenki igyekszik megoldani ( akár elhallgatással IS, ami még a másik érdekében IS történhet - szülő-gyermek - ) valamilyen módon.

A nagyobb közösségek érdeke ezeknek a kisebbeknek a felvállalásából, vagy egyeztetéséből alakul ki, és ez jelenik meg a nemzetközi politikában...

Az azonban minden emberiség ellenes törekvés felszínre kerülésekor egyértelműen meghatározásra kell, hogy kerüljön, hogy az ellen mindenkinek - párt, államiság - szemben kell állnia, még esetleges érdeke ellen IS. Ez történt a II. világháború során IS ( sajnos elég későn bizonyos érdekek miatt, mely annyi felesleges, ártatlan áldozatot eredményezett ), ami a béke után sajnos ismét a nemzetek egymásnak feszülését mutatta.

Manapság az emberiség főbb problémája láthatóan a technika fejlettsége,, és a lehetőségek ismerete okán megoldható, csak józan paraszti ésszel kellene azt kezelnünk, amihez a cikkben említett egyeztetések sorozatával juthatnánk előre az általad említetteken IS túl !
Merkel: Németország készen áll az együttműködésre Oroszországgal
@Sámannus: Az itt említett találkozó - szerintem - Európa javát szolgálja, mint alapkiindulás. Nem a konfrontációt, hanem éppen ellenkezően egy megértést sugall mindkét fél ( és Európa ) részére.

Ha az ellenkező érdekek - mert azok vannak - ilyen megbeszéléseken kerülnek tárgyalásra, akkor bízhatunk egy jobb politikai környezetben, ellenkezően más konfrontációs ( ahol
az egyik fél hazánkban IS elhíresült ) megbeszéléstől eltérően.

Vannak a világpolitikában olyan egyértelműségek, melyek akkor IS hatnak, ha azt valamely személyes elfogódottság ellenkezően IS értelmezi.
Idén ősszel is várható nyugdíjprémium
@Veleda: III/2 tiszt volt !, ami nagyon (?) különbözik a III/3 - tól ! Az ellenséges - elejétől fogva , és ők szellőztették a III/2 érintettségét IS - SZDSZ miatt bukott meg !
Veiszer Alinda: Nem szeretnék holnaptól Jeanne d’Arcként küzdeni, és ágyútöltelék sem akarok lenni
Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú véleménye van a nemzetrontó politika ellen küzdőkről !

Talán a legnagyobb károkat éppen ezen véleményt alkotók okozzák, mert elbizonytalanítják azt a csekély számú értelmes ellenállót, akik veszik a bátorságukat, és másokat IS felvilágosítanának erről a gátlástalan erőszakos kormányzás hátrányairól !
Friderikusz nem kertel: "a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot"
Az ország többsége hasonlóan látja a regnáló gyakorlatát, viszont igen kicsi azok köre, akik ilyen plasztikusan mondják meg az igazságot erről a nemzetrontó politikáról... IS !
Százezer informatikai eszközt kapnak a magyar iskolák
Mind az eredeti kijelentés, mind annak interpretálása jellemző a magyar közélet slendriánságára, hozzá nem értésére.

Az ' ilyen ' homályos kijelentések mögött rendre a közpénzek magánosításának törekvése áll egyrészt, másrészt jellemzően a magyar média gyakorlóira az a pontatlanság ami a tájékoztatás silányságára utal.

A kijelentés nem értelmezhető, így a tájékoztatóban elhangzott forintosítás tovább homályosítja el a tényeket, mit azt már megszokhattuk a regnálásuk során.
Hoppá: itt bringázott Budapesten Schwarzenegger – videó
A háttér korábban kellemesebb volt a fák, és a volt Köztársasági elnök, a most láthatónál sokkal intelligensebb szobrával...
Kálmán László: az LMP a legnagyobb kamupárt, a legnagyobb blöff a modern magyar párttörténetben
A mai regnáló hatalma tartása végett találta ki az egyik, majd a másik, ezek után megszámlálhatatlan ' kamupárt ' létesítését, mely a választásokon rendre biztosította a szavazatok elaprózódását, bármennyi közpénz felhasználását sem ' kímélve ' !

A magyar szavazók bolondítása folyamatos, mind a hazugságok mantrázásával, mind a néha, néha megjelenő ellenzéki hang túlordítozásával, a képviseletük befeketítésével...
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
Már a nők 40 éves mv. utáni nyugdíja IS egy átgondolatlan döntés volt, tetézni ezt a férfiak esetére talán öngyilkosság !

Sajnos a ma regnáló évei során többnyire ilyen, és ehhez hasonló átgondolatlan - előkészítés nélküli - ad hoc törvénykezéssel zilálja szét a magyar közéletet hűbelebalázs módra !
Gyurcsány Ferenc: Ti meg a történelem poklára juttok. Nem lesz bennem sajnálat.
Jellemző, hogy egy erősen behatárolható kör mások véleménye reagálásaként nem a felvetett megállapítással, hanem a véleményt megfogalmazó személyével foglalkozik. A véleményt megformáló személy elleni fellépéssel, többnyire alaptalan rágalmazásával a felvetett probléma megoldása helyett kezdenek árnyékbokszolásba.

Az a jelenség, mely a bejegyzésben kerül megítélésre egy olyan harcként megfogalmazott tevékenysége a regnálónak, ami a hatalmi arroganciája részeként a mindent benyelő gömböc soros gyakorlata.
Újrahúzzák Magyarország határait
Volt egyszer már egy szlogen : "mindent v... ", és majdnem az egész elveszett !!!

Huj,huj hajrá kis gömböcök !