relatív

Tény: 185.000 helyre 17.040 delegáltat jelentettek be a pártok - 9.21%!
@Eladott Ország: Amit a csalás lehetőségéről írtál azt befolyásolni - ebben a ciklusban sem - tudja az ellenzék 8 lehetősége korlátai miatt ! ), de hogy jelentős többségben van az a bejelentett delegáltak számából IS látszik !

A választási bizottságokban résztvevő ( amennyiben magyarnak tartják magukat ) alkalmazottaknak pedig a lelkiismeretük szerint józanul kell a csalásokat kiszűrniük, hivatalból IS !

Ha ezt megteszik, akkor az igazságot tükrözi a választási eredmény.
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
A mostani ausztriai politikai perpatvar a magyarországi manipulációkról IS lerántotta a leplet, nyilvánvalóvá vált - a korábban IS tudott, de nem bizonyíthatóan -, hogy a magyar baloldali sajtó miként került olyan csapdába, és ki irányította bekebelezését, kinek a segítségével.

Az osztrák faszi éppen e példát akarta megvalósítani hazájában IS, de ott még láthatóan maradtak rendes emberek IS, akik ezt megakadályozták !!!?
Deák Dániel szakértő szerint az MSZP "patkányozós botránya" miatt összeomlott a párt EP-kampánya
@advocat: mitől ' baloldali ' a jelzett TV ?! És riporterei IS magasan ( a mindenkori arckifejezés sokat elárul az ' Egyenes beszéd ' - et vezetőkről IS ! ) a regnáló kiszolgálói minden beszélgetés során, sosem a meghívott ' baloldali ' képviselő, hanem a kormány irányvonalát védik !

Lehet mondani (?) , hogy az ' ördög ügyvédei ' - ként, de ez sosem derül ki a beszélgetés során, hanem éppen ellenkezően
a támogatás !!!

Az a legnagyobb ellentmondás, és hiba amikor egy támogatást 'imitáló ' kijelentését támogatásként fogadunk el !
2,5 milliárdot költ a magyar kormány a kárpátaljai magyarok bérkiegészítésére
@csipetke: Azt a regnáló nagyon IS felmérte, hogy őt a hatalomban csak a félművelt ( független az iskolázottságtól ! ), gyűlöletre alkalmas egyének tartják, így a válogatása IS e szerint történik. A közvetlen munkatársainak kiválogatása IS (miniszterek, stb...) ilyen alapon történik, előfeltétel a beszűkült agyműködés !

A szomorú, hogy minden elszórt, elcsórt pénz a mi zsebünkből veszi ki, onnan hiányzik !!!
Csiszár Jenőt nagykövetté léptették elő
Ez a regnálói pár év annyi hátrányt szerzett az országunknak, mint a múlt századi háborúk évei !

A' romok ' eltakarításához sokkal több időre lesz szükségünk, mint anno !
Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón
Ez süket, és beszélni sem tud a magyar állampolgárokkal ?!

Milyen miniszterelnök ez ?!
Olyan dugók jönnek, amiket még nem látott: lebontják a Nyugati téri felüljárót – mert csúnya
Ezek a hatalmi részegek döbbenetesen, végletesen rámennek az 1880 előtt létrehozott virágzó országra, és népére, vagy talán még leszármazottaikra IS valószínűleg zsigeri gyűlöletből !!!

Korábban a házgyári lakásokat akarták lebontani, majd a műtárgyakra, szobrokra, és az épített műtárgyak, hidak sem kerülhetik el rombolási igyekezetüket.

A magyar állampolgár tűrve tűr, de meddig engedi tobzódni ezt a mérhetetlenül buta félnótás bandát ?!
Olyan dugók jönnek, amiket még nem látott: lebontják a Nyugati téri felüljárót – mert csúnya
Ez az ámokfutás, amit ezek a félbolond regnálóik hatalmi mámorukban a magyar nép ellen elkövetnek már kifejezetten orvosi eset.
Meddig tűrhető ez az eszement barmolás amit itt a hülyék számolatlanul - mint elefánt a porcelánboltban - végeznek a szemünk láttára , és a anélkül IS !??!!!
Ugrott az orosz vezetésű bank diplomáciai mentessége Magyarországon?
Most akkor önálló Magyarország, vagy csak az EU - ban igen. Ha az USA akar (!) valamit, akkor aztán ' hapták ' !!!
Új miniszteri biztost neveztek ki
- és elvállalta ?

Vagy csak egy szegény családanya, akinek a regnáló támogatja a családját - az ismert ' család támogatási törvény szerint !
Most a holland miniszterelnökkel rúgta össze a port a magyar külügy, bekérették a budapesti nagykövetet
A magyar kormány - tudatlan, még a választási adatokat sem ismeri - képviselőjével szemben kell a valóságot rögzíteni, lehűtve azt a kakaskodást amit szélmalomharcként adnak elő többedszer IS !

A holland kormány feje - több európai vezető véleményével azonosan - a magyar kormány ( sok tényezőt említhetünk ) demokratizmus ellenes vezetését kritizálta, a külföldi menekültekkel kapcsolatban pedig az emberiesség hiányát említve.

A regnáló magyar kormányt pedig a szavazók mintegy harmada, de a választók negyede választotta meg, amit a saját (eltorzított ) választási rendszere tett a Parlamentben két harmaddá ( egy fővel ! ) !

Ezeket, ha értelmes, értelmezni kellene tudnia egy ország vezetését képviselő köztisztviselőnek IS !!!
Weber: mielőbb határozottan fel kell venni a harcot az integrációt lerombolni kívánók ellen
@Commenter: nagyon jól összefoglaltad az EU jelenlegi ellentmondásos helyzetét, a problémákat jelentősen okozó egyes országok ismeret-hiányát, és vezetési szerencsétlenkedéseit.

Országunk mai vezetése IS - annak ellenére, hogy kommunikációjában a azt kedvezőnek tünteti fel - igen sok értelemben gátja egy jobb Európai Uniónak ! Ehhez még az ismeretek ferde ( hazug ) tálalásával IS hozzájárul, ellenszenvet szítva állampolgáraink körében !

Mivel 1990 -körül meglebegtették az ország jólétének emelkedését az új rendszer során, annak a továbbiakban a beváltásán, és nem ellenkező értelemben kellene tevékenykednie egy hazáját szerető kormánynak. Ennek útja csak az Unió tagállamaival való sorozatos, és kedvező irányú egyeztetés sorozata, nem pedig a kívül-állás állandó bizonygatása lehet !

Ezen belül az ország érdekében, és nem ellenében kellene politizálni mind belföldön, mind a határainkon kívül IS !
Szijjártó: novemberben Magyarország ad otthont a Tudományos Világfórumnak
Gondoljuk meg, a Tudományos Akadémia kutató-hálózat nélkül olyan mint egy félkarú Óriás !

Ezt csak a hozzá nem értő nyaloncok ( meg IS fogják szavazni, hiszen utasításra nyomnak gombokat, gondolkodni nem hagyják őket - ha egyáltalán tudnak (?) -) gondolják így !
Trumpot valószínüleg újra megválasztják
Aha, ott IS van kormányhű felmérési iroda...

Nálunk IS tömegével gyártják a kormányt dicsérő ' felméréseket ' az ilyen irodák !

A nép - az Isten adta - pedig csak csóválja a...fejét !
Szijjártó: novemberben Magyarország ad otthont a Tudományos Világfórumnak
Ez igazán jó hely, hiszen éppen most verik szét a magyar tudományos életet. Talán - mint a gyakorlat igazolja , egy gyors törvény-szavazással - novemberre már nem IS lesz hazánkban tudományos életet gyakorló...

A regnáló törekvése szétszórja - ismét - a magyar tudósokat a világba...
Gyors közvélemény-kutatás a Trump-Orbán találkozó előtt: a magyarok jó véleménnyel vannak az Egyesült Államokról
Addig ígérgette ez a regnáló, hogy átvesz méregdrágán minden ócskavasat, és még a hasonlóan drága, és nehezen feldolgozható fosszíliájukat IS, hogy ezt aztán jól meg IS dicsérte a kapitalista szektor vezére.

A magyar nép pedig ismét egy rossz üzlet hátrányaiként dolgozhat, a saját jólétünk biztosítása helyett. Ezért mind az egészségügy, mind a közoktatás, mind a gazdaság olyan, amilyen - ez utóbbi még a nagy ovációval kísérve sem láttatja a jövő nemzedék életkörülményeinek biztosítását, a mai nemzedék kétségbeesettségéről ne IS szólva !
Bangóné patkányozása óta naponta 9-en hagyják el a szocialisták Facebook oldalát a Médianéző szerint
Ezek a csalással vezetővé lett hazudozók minden nap kiállnak valamilyen reménnyel, de mindig lyukra futnak.

Azt még manapság sem érzékelik, hogy az óhaj, és a valóság nem ugyanaz. Persze ezen senkinek sem kell csodálkoznia, hiszen mindnyájan egy lila ködben élnek, ahol minden a visszájára fordul.
A hittérítők, és ezek szervezetei ( akár minek IS hívják ) ezen mindennap gondoskodnak... IS !
ÁEEK: Álhír a zavar a sürgősségin, minden tökéletesen működött
Ezek még nem voltak az egészségügyi szolgálat egyik intézményében sem. A betegekkel - akik kénytelen kapcsolatba kerültek velük - sem beszéltek soha.

A kincstári optimizmust sugalló nyilatkozatok pedig alapos ok nélküliek, a valóság ismeretének hiányáról szólnak csak, ami a teljes tudatlansággal párosulva teszi tönkre a magyar állampolgárokat !
Tarlós a zuglói döntésről: Nem áll össze a történet
Be van s...arva a főpolgi, egy érdemi vizsgálat rá lelhet a turpisságokra, ami annyira viszi a pénz egy irányba, az autósok, és a kerületek megkárosítása útján...
Összeomlik az egészségügy, de Fidesz szerint nincs válság – azért gyurcsányoztak egy rendeset
A mai vezetésnek éghet a pofája a sok általa okozott problémák miatt, mert megoldani nincs érkezése, csak a minden alap nélkül vádaskodni tud !

A napi probléma gyökere bárhol, és bármely korban IS lehet, de megoldani mindig az adott időben, és az adott lehetőséggel rendelkezőnek kell, mely manapság a magát oly nagyra tartó kormány lehet. Sajnos sem eszük erre, sem akaratuk nincs. Minden mást hibáztatni pedig ott a kikiáltók siserehada, és a maguk alá gyúrt média !!!

Egyszer ezekért a problémákért a felelős felelni fog !
Putyin súlyos kudarca is a Superjet tragédiája
Egy nyilvánvalóan pilóta hiba miatt - ez dokumentálva - előfordult légi-balesethez mi köze van Putyinnak ?!

Az amerikai elnök már rég a süllyesztőbe lehetne, ha minden Amerikában gyártott repülőgép-katasztrófa miatt Ő lenne a hibás !

A magyar újságírás, híresztelés sajnos a béka hátsórésze alatt van egy nagyságrenddel !

Minden katasztrófa sajnálatos, de az nem a rendszerre jellemző sehol a világon, kivéve a felelőtlenséget IS elnéző államokban. Oroszország - más országokhoz hasonlóan - nem ilyen !
Máris felmérte a Nézőpont, mit gondolnak a magyarok a "patkányozásról" – ez lett az eredmény
Van egy magát szakértőnek nevező társaság, mely politikai hisztériával foglalkozik.

Kijelentései (!) mint szakértői vélemény jelenik meg, de a szakértelemhez mind vezetése, dolgozói, mind a megjelenő ( igen drágán fizet a magyar állampolgár érte ) véleménye nem sok köze van, kimondottan párt-aktívaként támogatja eltartóját !

Ennek ismeretében kijelentései sem autentikusak, értelmezni sem érdemes...
Több milliárddal nőttek a közintézmények adóssága
Állami közintézmény hogyan lehet adósságban ?

A közintézmény minden költségét az államnak kell fedeznie Erre van az éves költségvetés, jobb helyen. Összehasonlításképpen a manapság annyira lesajnált 1990 előtti években ez sosem fordult elő.

Talán kevesebbet kellene a saját gazdagodásra fordítani az állami vezetőknek, és akkor az állampolgárok szükséges igényeit IS jobban ki lehetne elégíteni az egyébként általuk megtermelt éves GDP - ből !
TGM: Mégis írok Bangónéról
Ha már ilyen lufivá duzzasztotta a regnáló bandája ezt a jól félremagyarázott ' patkány-inváziót ' ami jelenleg a budapestieket vegzálja, akkor arról IS essék szó, hogy milyen undorítóan áll ki a magát nem kormányhűnek tituláló TV esti adásában a regnáló mellett.

Talán éppen a felháborítóan igaztalan kormányzati felhajtást kellene ekkora vehemenciával elítélnie, ha adna emberi értékekre IS !

Ha józan paraszti ésszel - van ilyen országunkban jelenleg (?) - nézzük manapság közéletünket elképedünk azon a kicsinyességen, silányságon, mely jellemzi.

Mikor lesz egy olyan légkör ebben az országban, ahol az emberi értékek, és nem a gyűlölet lesz az uralkodó ?!
TGM: Mégis írok Bangónéról
Az a regnálók által kreált vita, mely egyes ' nem hívőket ' IS a hamuszórásra inspirál egy valamely beszélgetésben elhangzó , a szövegkörnyezetéből kiragadott - a fővárosi patkány-invázió megoldatlanságát magyarázó vezetés hibájaként -, és tévesen a regnálók azt magukra ( ki tudja mi okból ? ) értelmezett jelző következménye.

Ez az egész annyira jellemző az utóbbi éveink közéleti silányságára...

Szerintem a regnálók ellenfeleinek csak a maguk törekvéseinek megvalósítására kell összpontosítania, és minden (!) ezzel ellentétes véleményt figyelmen kívül kell hagynia, mert ellenkező esetben abban a posványos politikai dagonyába kerül amit a jelenlegi regnáló politikaként ad el a szájtáti (!) alul tájékoztatott - vagy erősen túl tájékozott - egyéneknek IS függetlenül azok értelmi színvonalától, és képzettségüktől !
Teljes letámadás: még a "szakértősködést" is bevetik Bangóné ellen a köztévében
Az ismert, hogy a regnáló és hívei nem mennek a szomszédba egy jó kis ' karakter-gyilkosságért ' !

Az IS, hogy ' másokról ' kígyót-békát összehordanak !

De az új, hogy magukra veszik egy patkány meghatározást, mikor csak (!!!) a fővárosi patkányok hatalmas szaporulatáról szól egy beszélgetésben valaki, az már egy új fordulat.

Persze, ha valaki magáról azt gondolja, hogy patkányként határozható meg az az IS !, ...mint korább mamelukjuk más vonatkozásban említette.
Schmidt Mária: Horthy visszaadta a nemzet önbecsülését
Sajnálatos, hogy a mai Magyarországon egy háborús bűnöst - hogy jogszerűen elítélve nem lett azt Sztálin egyik tévedésének köszönhette - piedesztára emelhet egy magát történésznek nevező ! Azok a százezrek, milliók, akik egyenes parancsára, vagy jóváhagyásával kerültek ' vágóhídra ', már nem tudnak tiltakozni a megmagyarázhatatlan ajnározása ellen !
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
Dobrev Klára javaslata azokat a regnáló által elkövetett galádságokat tenné igazságosan megoldhatóvá, melyek csak egy része a magyar nép ellen elkövetett igazságtalanságoknak.

Semmiféle, a magyar népnek, egyes konkrét csoportnak kárt okozóan javasolja megoldani azokat.

Természetesen a megoldását a mintegy huszonegymilliárd éves költségvetés megfelelő átalakítása IS szükséges lenne, a jelenlegi parttalan pénzszórás végleges leállítása mellett.

A javaslat megvalósítása senkit - hazánkban élő magyar állampolgárt - nem rövidítene meg semmiféleképpen, még a gyűlölködő polgárokat sem !
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
Magyarországban - és számos másik országban IS - a névviselet törvénnyel rendezett, a családi állapot származási kötelék szerint. Mindenki ennek megfelelően szólítható. Érzékenységének függvényében akár peres elégtételt vehet a nem megfelelő használat miatt.

A bejegyzésben megnevezett személy a törvényi előírástól eltérő megnevezése nyilvánvaló politikai indíttatású, és az IS tudható, hogy miért !!!

Jó lenne ha a tévesztők minimum annyi tiszteletet adnának meg másoknak - névhasználat tekintetében IS, de úgy általában -, mint másoktól maguknak elvárnak. A politikai szembenállás intellektus keretében IS kifejezhető. ( ...persze ahhoz politikai érzék, ismeret, tudás IS kellene ...)
Puzsér mindenképpen elindul a főpolgármesterségért
A ripacs típusú emberek ( a regnálóhoz hasonlók ) a maga mutogatásig jutnak el. Ha igazi megmérettetésen kell részt venniük, vagy törekvésük másokkal összevetve megvédeni, akkor elmenekülnek... ez a gyáva tulajdonsága !

Sajnos értelmesen - már több éve - hazánkban nem lehet tért nyerni ( látszik ez az ellenzék bármely megmozdulásán ), mert a hazug, félrevezető délibábos lila ködben nem érvényesül.

A kialakult gyakorlat szerint ebben a mákonyban kell túlélni ( a legjobb körülmény magunknak megteremteni az adott lehetőség keretében ), vagy máshol kivárni e kor végét ... nem kell sokáig várni, összeomlik magától..Más lehetőség nincs !