relatív

Soltész: Mi továbbra áldozni a fogunk a gyermekekre és a családokra, tisztelni fogjuk a nőket és meg fogjuk becsülni az anyaság fáradalmait
A regnáló évek folyamán tönkre tette, szétzilálta a magyar családokat, most pedig a megmaradt magyar családok pénzén a család-védelemben tetszeleg.

Csak az erősen szélhámosok vetemednek arra, hogy a mások szemébe hazudják a támogatást, ami a kifosztásukat jelenti igazából !
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
NK egyébként nagyon jeleskedik a mások rendreutasításában. A TV interjúja során egy értelmes, meggyőző választ nem tudott a kérdésekre adni, majd utána nehezményezte, hogy egyáltalán merték kérdezni !

Nagyon el vannak szállva önmaguktól, mások véleménye nagyon irritálja az a nagy egójukat, bármennyire IS a tények nem igazolják eszement intézkedéseiket !!
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
Egy európai kritikára a magyar vezetésnek nevezettek hasonlóan reagáltak, mint a fenti hozzászóló, ilyen illedelmesen, ilyen intellektusban !

Ezért sajnálják le a magyarokat szerte Európában, mert ilyenek képviselik a vezetést !
Már nem hisznek Sargentininek
A szarosok már ott tartanak, hogy a vágyálmukat tényként - ismert, állandóan ezt tették eddig IS (!) - terjesztik !

Egy normális környezetben persze semmit sem gondolnak egyetlen értelmezésnek, és mindent kritika alá kell venni, amit most aztán a félhülyék örömtánccal üdvözölnek, annak ellenére, hogy a tényleges helyzet semmi sem változik.

Azok a délibábos lila ködben élők akik a regnáló hazugságait, ígéreteit ( hiába nincs semmi alapja, pénzügyi háttere ) mennyei sugallatnak élik meg minden azzal nem alapvetően ellenkező reagálást sikernek vélnek.
Nem VIP-ellátást kért Demeter Márta, csak a gyógyíthatatlan beteg édesanyjával akart együtt lenni
@justhpeter: a kiorábbi ( magyar parlamenti szavazásról írtam, mint Te IS ( gondolom ). De a mai magyar regnáló mindent megold ( lásd működését a ' porcelán boltban ' :)))) ) akadály egy szem sem !...
Nem VIP-ellátást kért Demeter Márta, csak a gyógyíthatatlan beteg édesanyjával akart együtt lenni
@justhpeter: ... és a romániai ' magyarok ' kétszeres választása IS egy szemétség. Hiába kérkednek támogatottságukkal, hiszen az egész világ tudja, hogy hogyan jött az létre !!! Persze ezt sem szégyellik, mint a mások magánéletének rágalmazását sem !
Nem VIP-ellátást kért Demeter Márta, csak a gyógyíthatatlan beteg édesanyjával akart együtt lenni
Már az a ' nemzetbiztonsági üldözés ' IS egy aljasság, de a további embertelen eljárás arra még rátesz egy lapáttal !

Hazudoznak itt mindenfélét a nők-, gyerekek érdekében festett délibábos jövőről, de a múlt, jelen, jövő igazából a saját érdekükben tett lépésekről szólnak, másokat semmibe vesznek !!!
Egy milliárd dolláros vadászgépvásárlással engesztelhetjük az amerikaiakat
Úgy látszik a regnáló ' repülőbuzi ' IS. Az első regnálása idején a kiváló - manapság IS kenterbe verik a hasonló típusokat ahol alkalmazzák, rendre nyerik a légi bemutatókat a youtube tele van repülési különlegességeivel - MIG 29 cseréjével a magyar gazdaságnak adott egy pofont !

Most - körülvéve félőrültekkel - hasonlóval kecsegteti a magyar adófizetőket ?! Mintha valamiféle bosszúhadjáratot vívna népünkkel.

A józan ész minden esetre távol áll a mai magyar vezetéstől, az látszik regnálása minden kapkodása során.
Kínos magyarázkodásba kezdett Márki-Zay Péter a volt bábacége botrányos beszámolója miatt
Jó hülye média-munkás fogalmazhat csak így! Hiszen annál kínosabb nincs, ha egy hatalom a jogos bírálóit, elrontott gyakorlatának kijavításában segítőit azok személyét hazugságok, rágalmak sorozatával ' jutalmazzák ' !!!

Akik ebben segítséget nyújtanak erősen szégyellhetik magukat, és kérdés, hogyan tudnak gyermekeik szemébe nézni ezek után ?!
Dunai: A Gyurcsány-kormány elvett egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát és kétszeresére az élelmiszerek áfáját
Ilyen semmi emberekkel van tele a regnálói gárda. Se ész, se tudás, csak vannak, és összevissza hazudozzák a magyar médiát !!!
Felvette a harcot egy nyírségi jegyző az Ukrajnából Magyarországra fiktíven bejelentkezők ellen (+videó)
A törvénytelenségekről, illegális kifizetésekről, a voksolások illegális voltáról hivatalos feljelentés volt. A magyar hatóságok - a 2/3 nyilvánvaló elveszését féltve - nem foglalkoztak a csalássorozattal, mint annyi valós ténnyel,mely a jelen adminisztrációjának törvénytelenségeire vonatkozik !
Ingyen reptette Orbánt, most 3 milliárdot kapott cége szállodaépítésre
Ha jól értem a tudósítást - mert manapság még a kérdés IS hazugság - akkor a magyar nép adóforintjaiból ( kire mennyi esik, érdemes lenne mérlegelni ) egy magát miniszterelnöknek nevező - mert egy tényleges miniszterelnök a nép szolgájaként vezeti a kormányt, viszont jelenleg nincs kormányzás .- szórja el a pénzünket magánvagyonra !

Ebből csak az adott magán vagyon növekszik, a magyar néptől elvett forintok pedig a népnek semmi előnyt nem jelent, bárhogy IS hasznosul !
Szexet és pénzt kért híveitől a zalai kuruzsló, aki újjászületett Jézusnak adta ki magát
@Eladott Ország: Jól mondod, egy olyan országban, ahol többször lehet nyerni a hazugságdömpinggel, és a saját érdekének csorbítása mellett IS a rajtuk meggazdagodó regnáló nyilvánvaló hazugságait továbbra IS elhiszik, ott az ilyen típusú semmi emberek érvényesülhetnek a mások munkájából !

A tények - mint ismert ez ügyben résztvevők esetében IS - nem befolyásolják a hülyére vett embereket, ezért aztán azt IS vizionálják, hogy ma jobban élnek, mint anno, holott minden tényező az ellenkezőjét bizonyítja !
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
Folyamatosan megjelennek a regnáló hazudozói, és terjesztik hazugságaikat.

Soha, egyik MSZP vezette kormány nem vett el családi pótlékot, sőt a jelenlegi kormányzat idején egyre alacsonyabb értékű konstans családi pótlékot az MSZP kormányzat folyamatosan emelte !!!
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
@human: Nekem IS van ismerősöm, több IS - aki minden feltételnek megfelel, kellő jövedelem mellett - aki ( eltérően a korábban nagy számmal felvevő devizahitelesektől, akik manapság annyira mindenkit szidnak, csak önmagukat nem okolják ! ) nem élt evvel a ' csapdával 'T

Tévedés, nem ítélem el a ' CSOK - ot ' felvevőket, és lehet egy jó üzlet IS (!) - az IS, ha végigvihető ! -, hanem azt a pofátlanságot ítélem meg, amint a ' mi ' pénzüket szórja egy banda, és még azt IS publikálja, hogy milyen jóságos !!!
Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
Nagyon kiábrándító lenne - nem lehet, mert személyiségjogot sértene - egy olyan kimutatás, hogy milyen jövedelemszint mellett, és kik vették fel a hitelt !!!

A ' sercli ' ( ismerethiányban szenvedők ) bizonyára száma elenyésző !!!

A közpénz kirablása ( az adók rovására ) viszont símán működik evvel a módszerrel IS !!!
Miniszteri biztos: a diaszpórában élő külhoni magyarok egyenlő tagjai a nemzetnek
A segítségadása, az érzelmi kapcsolat, és minden kötődés rendben van, de ekkora marhaságot csak egy mai magyar miniszteri biztos - és a hozzá hasonlóak - követhet el. A határon belüli-, és azon kívül élő magyarok egyáltalán nem egyenrangúak, még a mai kormány törvényei szerint sem !

A hülyeségek, a fogalmak tévesztése sűrűn jelenik meg a regnálók zavaros kinyilatkozásaiban.
A Budapest-Belgrád vasútvonalért felelős kormánybiztosnak nevezték ki Palkovics Lászlót
Ez a kerge-birka mindent elvállal. Nyilván, hogy vasúti berkekben nem volt aki olyan jól kezelné a semmit, mint a most kinevezett, a költségeket pedig nagy gyakorlattal tudja eltüntetni, mint azt az MTA esetében IS tette !
Bezárt a szarvasi kávéfőzőgyár, 400-nál több ember került utcára
Ismert magyar gyártmányú cikkek még világsikereket IS hoztak anno. lehet sorolni a vasúti szerelvényeket,hajókat, hűtőtornyokat, st, stb, manapság sem rádió, sem televízió, sem ...
kávéfőző (?), nem magyar gyártmány.

Látható mennyire bevált a kapitalista környezet országunknak.

Azok, akik ebből az irányváltásból meggazdagodtak büszkék lehetnek ' magyarságukra ' !
Gyurcsány Ferenc 100 ezer forintra perelt egy közösségi média posztom miatt « Mérce
Hiába, ebben IS megmutatkozik a volt miniszterelnök úr szerénysége. Én legalább 100 milliót kértem volna amilyen vehemenciával - alapos ok nélkül, útszéli rágalmakat tulajdonítva személyének - támadod minden alkalommal !
Gulyás Gergely szerint Bayer Zsolt jogosan nevezte "nyomorult, rohadt kis prolinak" a diáklányt
Ilyen ' nyomorult, rohadt kis prolik ' alkotják a mai vezetést, és ezt még kihívóan ki IS fejtik a méla magyar magukat újságíróknak nevezettek előtt !!!

Ekkora ócskaságot még egy antidemokratikus országban sem engedhetné meg egy vezető, de itt ez a divat, sőt még kérkednek IS evvel a szemét viselkedéssel... ők megteheti, mondják !
Ügyészség: A képviselők tévéostrommal fenyegetőztek, négy képviselő a fegyveres őrökre támadt
Vannak valós idejű felvételek, és van egy sor hazugság - manapság, szóban megfogalmazott állítás a valósággal ellentétesen.

A magyar hivatalos szervek döntése pedig az ismert !!!

Irány a nemzetközi ügyészség !!!
Orbán és az amerikai külügyminiszter a két ország kapcsolatáról egyeztetett telefonon
Röhejes a magyar vezetés publikációja. Mind a megszólalók, mind a résztvevők túlspilázása már csak a lihegésben jeleskedik, a lufik már rég felengedve...

De a pártatlan szemlélődőnek az IS feltűnhet, hogy a magyar vezetés kivel kommunikál, és milyen időközönként éri el a a sajtómegjelenés szintjét IS.

Mintha érdemi ' egyeztetés ' csak a másik fél érdekében történne már jó ideje. Persze nem véletlen, hiszen egy ' pávatáncos ' nem éppen érdemes erre... szegény Magyarország !
Ki ez a Gyurcsány? – avagy: „Gyurcsányt az ájulás kerülgette”
Az, hogy ilyen hazugságtól sem riadnak vissza a regnáló körében a volt miniszter úr nagyságát emeli ki. ( az ominózus hazugság-tálalást IS ilyen alpári módon interpellálni azért a legalja már a politikai rágalmaknak... )
Azt remélni, hogy a volt miniszterelnök úr ilyen outsiderhez hasonlítaná magát ez már igazán nevetséges, hiszen ismert, hogy magasan felette áll, amiért aztán nem IS mer kiállni vitára a legutóbbi leszereplése óta !!!

Csak így tovább a karakter gyilkolászással, akkor biztosan megbukik ez a magyarság tönkretételére szövetkezett regnáló banda.
Betiltanák a gázkazánokat az EU-ban
A cikk címe megtévesztő ( hazug ! ) , mert csak (!) egy vélemény publikálásáról van szó.

Vélemények a világon megszámlálhatatlanok, és azok gyakorlati megvalósítása - még törekvés szinten IS - nem kifejezetten valós.

A fosszilis tüzelőanyagok ( alapanyagként IS jelentősek ) terjedésével, elérhető mennyiségével, felhasználásával kapcsolatban évtizedek óta vannak vélemények (!), melyek rendre meg IS változtak.

A Föld klímája - emberi tevékenységünk ebben csekély mértékben jelentős (!) - egy olyan evolúció folyamatként változik, melyet csak igen kis mértékben tudunk befolyásolni számunkra kedvező irányba.

A tudományos közélet ebben számos megoldást keres, de a legkedvezőbb mindig a legújabb lesz, mert ezek mindegyike IS - ismereteink szélesítésével arányosan - csak egy ideiglenes megoldást jelent az evolúciós folyamatokkal párhuzamosan.
Gyurcsány: Dönteni kell, hogy a német-francia világhoz, vagy a felcsúti Magyarországhoz akarunk-e tartozni!
Amint a Föld, úgy a társadalom IS egy evolúciós változáson - változásokon - megy keresztül. a történelem kerekét visszafordítani ( dzsentri világ magvalósítása : a hazugságon alapuló urizálással ) csak a beszűkült elemek kísérelik meg.

Ha ez a francia-német közös politika megvalósul, akkor Európában egy más világ alakul ki, ami a más országokat IS alapjaiban érinti, ha ezt felérik ésszel akkor IS, ha nem akkor IS !

Ebben a helyzetben a helyi kiskirályok, és az uszályokba tartozók nyilván nehezen emésztik fel a következményeit, mert gondolkodásuk beszűkülése miatt felfogni nem tudják a követésre méltó törekvések adta lehetséges lépéseket.

Ezért IS sürgető hazánkban egy politikai váltás, ami mind gazdaságunk, mind emberi értékeink tekintetében alapvető irányokat jelöl ki !

A napjaink hazai közéletünk történései erre némi reményt szolgáltatnak, a regnálók lekezelő véleménye ellenére IS !!!
Tüntetést szervez és panaszt tesz az ellenzék az ügyészség MTVA-s döntése után
Ez a banda (!), mert másnak nem mondható a jelenlegi regnálás, kormányozni nem kormányoznak, csak napi intézkedések (!) folyamatát érzékeljük.

A közélet kialakításával csak a regnálók a ' hivatalosak ' mások ( a többség ) nincs !

Mint a folyamatos vélemény ismert, leváltása ( bármilyen befolyásolása ) demokratikus keretben nem, csak erőszakkal - mely aminek több formája lehetséges - képzelhető el !

Az az állandóan jogállami keretben gondolkodó ellenzék, mely még a saját éhhalálukban sem változó hívők támogatásáért könyörög eddig sem, és ezután sem reménykedhet egy pálfordulásban, így az ismert keretekben csak vesztes lehet. Ez a túlnyomó lakossági többség teljes ' relatív ' elszegényedése ellenére IS egy kedvező változásra nem ad lehetőséget.

A jelenlegi ügyészségi állásfoglalás IS bizonyítja, hogy minden jogállami remény nem létezhet a jelenlegi Magyarországon, még bűncselekmény bűnpártolásától sem zárkóznak el a hivatalos szervek !!!
A Századvég szerint "a magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból"
Hogy nem ég le a bőr a pofájukról. Az ő körüket ekézi a magyar társadalom, és van pofájuk azt állítani, hogy ... nem !!! röhej amit csinálnak a nép adóforintjainak elköltése közben !!! Bolondok gyülekezete, mely miséin jól kitalálják, hogy a tény az nem az !!!