relatív

A DK-s Varju László mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezi a Legfőbb Ügyészség
...pártkatonák sora várja (?), hogy mikor kell valami ellenzéki pótenta ellen tanúskodnia...

Csak mondják meg mikor, hol, milyen körülményről kell - bármit IS - állítania. Válogatás - nemek közt igazán egyenlőség biztosítva - nincs hölgyek, urak sorakozó az ellenzéki sorokat - naivitásukat messze kihasználva - a lehető legnagyobb elánnal kell bomlasztani. A későbbi bírói elmarasztaló döntésekhez pénz rendelkezésre áll !
Az Országgyűlés hivatala nem vizsgálja Karácsony lehallgatási ügyét
Önmagukat nem vizsgálják, eddig sem tették soha.

A hatalom megtartásáért a mások elleni fellépéssel kampányolnak, mert saját törekvésük csak a hatalom minden áron való megtartását tartalmazza, az ország meg valahogy elvan !!!
Várhelyi jelölésével adna Orbán leckét Brüsszelnek
Nem veszi észre az EU, hogy a magyar regnáló packázik velük ?! Olyan javaslatai vannak, amelyek - enyhén szólva IS - viccesek, és minden normális törekvést megvétóz, hol nyiltan, hol sejtetve azt !

A nyugati demokráciának nevezett közélet pedig csak néz, mint Rozi a moziban.
Várhelyi jelölésével adna Orbán leckét Brüsszelnek
A magyar regnáló nemzetközi pávatánca mintegy freudi fordulattal alakította ki a belharcban megjelenő bohócságot.

Hiszen az már bohózatba illik, hogy azzal a magyar közélettel akarja a demokráciát a demokratikus államoknak prezentálni.

Röhejessé vált ez a minap hazánkba látogató ' soros ' EU - s vezető miniszterelnök előtt IS !
Palkovics László szerint azért szidják a MÁV-ot, mert közeledik a választás
Néhány akadémikus megszólalásaival, tevékenységével erősen lejáratta az utóbbi időkben az ' akadémikusság ' - ot, mint fogalmat !
Palkovics László szerint azért szidják a MÁV-ot, mert közeledik a választás
@Gauntlet: Ez a ' palko ' IS így ugatja azt a tárcát amit ' bevállalt ' !

Sajnos hasonlóan ' működnek ' a regnáló, és ' miniszteri tárcái ' IS !!!
A milliárdos költségvetésű kutatóintézet szerint azért tűnik úgy, hogy szinte semmit nem csinálnak, mert titkosak az eredményeik
Ennek az ' intézménynek '(?) a létesítésére azért volt szükség, hogy a pénzek számolatlan ' kitalicskázására meg legyen a csatorna. Eddig ezt csak úgy tették, most meg van a kerete.

Korábban minden tudományos kutatást kétségesnek nyilvánítottak, most pedig egy teljesen hiábavaló keretet teremtettek a semminek... IS !
Orbán Viktor bejelentette: ennyi pénzt kapnak pluszban a nyugdíjasok
Nem a miniszterelnök dolga a törvényben meghatározott állami kifizetések ' bejelentése ', mert az nem rendkívüli - bár függ a gazdaság teljesítésétől IS -, hanem kötelezően maghatározott.

Különösen visszatetsző a bejelentés akkor amikor a nyugdíjasok jövedelme a gazdasági lehetőségek ellenére folyamatosan csökkenő életszínvonat tesznek lehetővé számukra, mivel nincs összhangban az árak drámai emelkedésével.

Az ország folyamatosan ' termeli ' a szegények tömegét a nyugdíjak drámai elszakadásától az árváltozásoktól !

Ennek megakadályozása lenne feladata a regnáló miniszterelnöknek, amiben viszont bűnösen nem tesz semmit !
Ennyi többletpénzt kapnak a nyugdíjasok november
Sokkal szerényebben kellene megfogalmazni az egyébként év elején aktuális - törvényben rögzített - éves emelések kifizetését.

Annál inkább, mert ez a regnáló a nyugdíjasok életszínvonalának fokozatos csökkentését biztosítja - immár 10. éve - azzal, hogy a munkajövedelem ( és ezzel az árak ! ) emelése elszakadt a nyugdíjak emelésétől !

A magyar közéletben kialakult egy tendencia, melyben az azonos körülmények közt megállapított nyugdíjak összege az évek - így a megélhetési lehetőségek IS - folyamán egyre magasabb, ami a korábban ( akár csak egy évvel korábban nyugdíjazottak esetében már - nyugdíjazottak lassú (?) elszegényedésére vezet.

Egy ilyen átmeneti gazdaságban a nyugdíjak rendezése elengedhetetlen, így azt a korábbi szocialisták vezette kormányzat meg IS tette.

Ez az elszegényedés a nyugdíjasok körében ( tőlük függetlenül ) napjainkban vészes mértéket generál, amit a rendszernek orvosolnia kellene, és nem könyöradományként megjelenő egyszeri pár ezer forintos kiegészítésképpen.
Közmédia: erőszakoskodtak velünk, félelmet keltettek bennünk
Ekkora szemétséget, a jogos belépővel rendelkezőkkel szemben azért még diktatúrában sem lehet hazudni, amit az MTVA ( ami állami hivatal ! ) megenged magának.

Rágalmazni, és a jogok gyakorlásában megakadályozni a megválasztott képviselőket minden demokráciában büntetést von maga után.
A Volkswagen ID. R rekordkísérlete kíséri a márka elektromos modelloffenzíváját Kínában
Érdekes az újságírók - még a szakmaiságot hordozóknál IS , eszerint - fogalmazása a tények ismertetése során.

Még a citált cikkben IS azt írják, hogy " hiszen mindeddig nem született hasonló rekordkísérlet a Mennyei Kapuhoz való feljutásra, ", tehát bármilyen ' feljutás ' rekordnak számít ! Rekord - viszont - valamilyen viszonylatban lehetséges, hiszen bármely idő azt jelentené ez esetben, hogy nincs ellenfél, amit meg kellene előzni, így az út csak egy út megtételét teszi ismertté, és nem jelent rekordot !
Nagyot drágul a benzin és a gázolaj, most tessék teletankolni!
A hazai gyakorlat az, hogy ha valahol a Földön 1-2 hordóval kevesebb olajat hoznak felszínre, rögtön két számszerű emelésre kerül sor - annak ellenére, hogy a korábban bevásárolt üzemanyag kerül eladásra -, de ha az üzemanyagárak világpiaci ára felére csökken, akkor - bizonyos idő után - 1-2 forint üzemanyag csökkentést alkalmaznak.

Így sikerül azt a hatalmas jólétet biztosítani hazánkban...

A magyar forint világpiaci ára emellett az utóbbi kilenc - a jelenlegi hatalom vezetése alatt - évben mintegy 15 %- ot vesztett értékéből, ami az életszínvonal megfelelő csökkenését vonja maga után !
Így reagált a Fidesz Ursula von der Leyen bejelentésére Trócsányi posztja kapcsán
Milyen gyenge kvalitású lehet ez a néppárti bagázs, ha ilyen felfüggesztett genyákat ajánlanak tisztségre a Parlamentbe ?!
Gyurcsány Ferenc: Ez nem labanc-kuruc ellentét!
A kő-bunkók gyülevész csoportja, és a normális, emberi értékek kerültek ellentétbe manapság - mintegy tíz éve - hazánkban a hatalmi arrogancia csoportjának vezetése miatt.

Jelenleg normális vélemény-csere nincs, így a kő-bunkók saját érvelésük szerint harácsolnak mindent... és mindenkit belöknek az árokba, korábbi nyilatkozataikkal ellentétesen... IS ! Független vélemény ezért sem lehet a mai Magyarországban, mint azt jól érzékelteti a volt miniszterelnök úr glosszája IS, az ellentét alapvető, és nem pártok, hanem a tisztesség, és az embertelenség közt érzékelhető.
Balszerencsét hoz? Harmadszorra nézi végig Meghan Markle, hogy Serena Williams veszít
És az a sok ezer néző IS !

A korábbi filmcsillagnak rendesen megsokasodtak irigyei a második házassága okán...

A sajtómunkások ott IS olyan szemetek - a kivételeknek tisztelet - mint hazánkban, többségében csak a negatív vélemény jelenik meg !
Gaudi Nagy Tamás: ezért jó a kormánynak, hogy Gyurcsány szabadlábon van
Na, erre büszke a regnáló, hogy manapság hazánkban a leghülyébbek IS a legnagyobb megalapozatlan rágalmakkal traktálhatják a tájékozatlan népet, büntetlenül... IS !!!

A jogbiztonság a félretájékozatlansággal karöltve uralkodik hazánkban mintegy évtizede.
Négy budapesti kerületben is elindul a Kétfarkú Kutya Párt
@Sámannus: Az a véleményem, hogy több ember a maga ( és családja, környezete ) megélhetése érdekében csapódik ( csapódott ) ehhez az embertelen csoporthoz, mely gátlástalanul kihasználja őket IS !!!

Így egy váltásnál nagyon körültekintően csak az igazi bűnösök üldözésének van értelme, és manapság sem kell mindenkiben halálfélelmet gerjeszteni, akik így úgy megélnek napjaikban, mert a továbbiakban IS kellő - sőt sokkal jobb - körülmények közt élhetnek tovább IS, ez legyen ismert.

Ellenkező esetben sokakat nagyon nehezen lehet ellenük fordítani, mert a saját egzisztenciáját féltve inkább a hatalomba szavazzák, annak ellenére, hogy a saját érdekük sincs jelenleg biztonságban !
Négy budapesti kerületben is elindul a Kétfarkú Kutya Párt
@Sámannus: Sajnos a kutyákra azok adják szavazataikat, akik látják a regnáló nemzetrontó gyakorlatát, és így tiltakoznak ellene, de voksukkal így mégsem az ellenzéket támogatják, tudattalanul IS ! Annak ellenére, hogy rájuk nem szavaznának !

Ez az a ( várhatóan pár százalék ) réteg, mely nem elkötelezett, így - lényegében - a regnálót támogatja, minden ellenszenve ellenére IS ! Sajnos a billenő helyeken nagy kárt tesznek, mert hiányozni fog a támogatásuk.
Négy budapesti kerületben is elindul a Kétfarkú Kutya Párt
@Sámannus: Sajnos a kutyákra azok adják szavazataikat, akik látják a regnáló nemzetrontó gyakorlatát, és így tiltakoznak ellene, de voksukkal így mégsem az ellenzéket támogatják, tudattalanul IS !

Ez az a ( várhatóan pár százalék ) réteg, mely nem elkötelezett, így - lényegében - a regnálót támogatja, minden ellenszenve ellenére IS ! Sajnos a billenő helyeken nagy kárt tesznek, mert hiányozni fog a támogatásuk.
Négy budapesti kerületben is elindul a Kétfarkú Kutya Párt
Ezek szerint a kutyák ilyen jól érzik magukat, és a jelen kegyetlen hatalom továbbélésében segédkezik !?
"Hű, de hülyék vagytok" – Így reagált Gyurcsány a Fidesz kerítésbontásozós kampányára
Ezt a gyűlölettel teli pofát miért engedték ki az ' intézetből ' ? Azokat a sületlenségeket, melyeket rendre megereszt csak (!) ő tudja elmondani, hiszen hasonlóan semmilyen tagok vannak a környezetében többen IS ! A hazugságokat nyilván közösen találják ki.
Az oroszok inkább Brezsnyev alatt élnének, mint a Putyin-korszakban
@papa.49: Nem a mostani, és a citált időben vezető személye, hanem a két kor közélete közti különbség döntött a korábbi javára, nem IS véletlenül, bármit IS magyaráznak a tényre a véleményt alkotók !

Bármit IS mond bárki, a korábbi identitás az emberek széles tömegének adott lehetőséget, míg a kapitalista - ott IS lényegében ez alakult ki - környezet csak a mások legyőzésére inspirálja a keveseket, jobb életük lehetőségét rajzolva fel délibábos mese keretében. Az állásfoglalások életük alakulását tükrözik e kritériumok elérésének sikerében, ami napjaikra nem kedvezően alakul a korábbi lehetőségeikhez képest mid anyagi-, mind humanitás vonatkozásában.
A britek jó része inkább támogatja a megállapodás nélküli kilépést, mint Jeremy Corbyn kormányfővé választását
Az angoloknak még nem ért el az agyukig korábbi hegemóniájuk elvesztése, így nem találják helyüket a mai világban. Láthatóan túl sok mindenben kellene váltaniuk - a jelenlegi közéleti berendezkedéseikhez-,közlekedési rendszerükhöz-, mértékrendszerükhöz képest- , hogy azt még nem tudják meglépni. Ezért aztán a sem benn, sem kívül az Unióban állapotában lézengenek... jó megoldást nem találnak.

Kétségbeesésükben még ezt a félnótást IS elfogadták ismét, aki korábban ebbe a helyzetbe tolta már őket !

Érzékelhetően csak rossz válaszaik vannak a problémájuk megoldására.
Mocsai doktor(?): Megrendezzük a világ magyarjainak sportjátékát Budapesten a Maccabi Játékok mintájára!
A hülyeségnek nincs határa...több értelemben IS ' értelmezhető ' a mai Magyarországon !

Az egyes tisztségek nem a tudás, hozzáértés ( ez inkább ellenérték ! ), hanem egészen más alapon kerülnek betöltésre. Ez látszik aztán mind a közélet-, mind a gazdaság-, mind a politikai sikereinken (? ) IS, erősen... Még az ország legnagyobb méltóságának személye IS hasonlóan példázza ezt a ' kiválasztást ' ! ( kivétel erősíti a szabályt ...)
Meghalt Heller Ágnes filozófus
Vannak magyarok, akikre felnézhetünk, büszkeséggel ! Heller Ágnes - bármilyen pártállás esetén IS - minden magyar példaképeként élt, élhetett, bármely politikai közélet közepette.

Életműveként a pengeéles életlátását - mint gyakorló pedagógus IS - vagy az életszeretetét adta a magyar népnek korábban, most és várhatóan a jövő nemzedékei számára IS !

Hirtelen halála - hasonlóan a közelmúltban elhunyt Ungvári Tamáshoz - nagy vesztesége a magyar tudás-társadalomnak !

Nyugodjék békében !
Kocsi Máté szerint a DK áskálódik
Ez a némber még a most említett levelében IS hazudik, hiszen az általa kifogásolt jelenséget korábban pártja IS gyakorolta más pártok képviselőivel szemben.

Az a fenyegetés azonban , melyet levelében említ - mint pártja reakcióját -, az alkotmány-, és jogellenes !!!
Berger megkérdőjelezi azt, hogy minden idők legjobbja-e Hamilton
Egyet értek a volt versenyzővel, mert igen nehéz egyértelműen kijelenteni ilyen meghatározást. Aki ilyennel próbálkozik nyilván nem hozzáértő, és elfogult.

A technikai versenyzés sok tényezőt foglal magába, és akkor még ott vannak a kiszolgálók, szerelők IS, akik alapvetően befolyásolhatják egy versenyző teljesítményét. Ha a sikeresség a jelzője ennek a meghatározásnak, akkor sem mondható ez, hiszen sokan vannak közelében, és nem IS mondható a legsikeresebbnek...

Egy manapság 15-20. helyet elérő ' istállóban ' ő sem lenne a topon !!!
Focis utalással üdvözölte csapatában Varga Juditot Orbán Viktor
A hölgyekre nem illik rosszat mondani, de ez a választott erősen beleillik abba az undorító csapatba, mely jellemzi a most regnálót, és a köré választottakat mind külsőleg, mind értelmi szinten, mind intellektuálisan !... IS !

Ennek megfelelően kedvező ( lojális, a tényeket figyelembe vevő ) döntéseket nem várhatunk tőle sem !