relatív

Orbán: olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van
Röhej, hogy a volt miniszterelök úrral kapcsolatban a nyaloncok mennyi hazugsággal traktálják a nagyérdeműt...

Ilyen az egyik belső körének válaszait soroló kiollózásának elferdített tartalommagyarázattal..
A 2006 - os randalírozás - addig a rendszeresített állami szerveknek nem volt hasonló helyzet kezelésére gyakorlatuk során egyetlen véletlen szemsérültet mint ' szemkilövetési gyakorlatot ' emlegetni...
Vagy az alkalmazott külföldi cégek ellen hozott rendelet ellen fellépő külföldi cégeknek címzett választ ' lehet külföldre menni ' ... magyaroknak tulajdonítani...

De lehet sorolni azokat a rágalmakat, melyekkel azóta IS tömegével hazudozzák tele a médiájukat, regnáló megszólalásaikat... , és nyaloncaik aztán citálják rendesen, annak ellenére, hogy több rágalom már bírósági döntés során került helyesbítésre...
Egyetlen választókerületben sem rendelték el a szavazatok újraszámlálását
Patyi IS rádöbbent, hogy merre van a beosztásának határa, így gyorsan elutasított ( jogtalanul, és még nincs vége ajogorvoslásnak ) mindent, mert mint többek ő IS a kukába kerülhet, ha nem a vonal szerint műkszik !

Lesz a bíróságoknak dolga rendesen egy tabularáza esetén...
Egyetlen választókerületben sem rendelték el a szavazatok újraszámlálását
Csak a demokraták lehetnek olyan hü.. korlátoltak, hogy azt várják ebben a mai magyar közéletben, hogy bármilyen igazság ismertté váljék. Erre vannak azok a kik a regnálótól való függőségben csak azt teszik amit elvárnak (?) tőlük, mint azt hiszi minden beosztásban lévő korlátolt ember !

Erre még - cinikusan - maguk IS szolgáltattak bizonyítékul egy bírság kapcsán történt alázatos elnézéssel a TV nyilvánossága mellett !...
Helyreigazította magát az MTI és a Duna Médiaszolgáltató Czeglédy Csaba és Juhász Péter kapcsán
Cakhogy a rágalmakat - korábban, és sokszor - az egész ország hallotta, míg a bíróság döntése alapján jogos ' helyreigazítást ' alig páran.

A parlamenti képviselőket érintő megszavazása a két esemény (?) közötti időben történt,

A voksolással kapcsolatos csalásoknak ez IS egyik jelensége volt !!!
Orbán: olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van
Mi van ?!

Manapság a munka, teljesítmény becsülete egyáltalán nem kötődik a kelleme életkörülmények eléréséhez, mint az a hatalom körül ólálkodóknál IS egyértelmű.

Nem kellene megtéveszteni a már az egymás elleni gyűlöletre hangolt állampolgárokat, hiszen többen hiszik, hogy a mások legázolásával lehet csak előbbre jutni...
Sok millióval tartozhat a NAV-nak Semjén a svéd vadászatok miatt
Lehet, hogy a ' vezetőszárat ' már előkészítették, hiszen sokkal kisebb összegeknél az már dukált másoknál !

Persze az illibásoknál nem tudom, hogy van ez !
Addig sétáltatják a tömeget, míg hazamegy - Kollaboránsok szervezik a tüntetéseket
Nehezen nem lehet észrevenni, hogy a cél a népet - a regnáló igazi ellenzékének, a pártok támogatóit - leválasztani a legálisan működő pártoktól, így a bázisát IS elvenni a még működő (főleg a legnagyobb ellenfélként nyilvánuló DK -tól ) pártoktól, melyek a regnáló minden fondorlata ellenére még működnek .

A folyamat, hogy minden jogi keret egy irányba lejtsen, majd a támogatóik ( civilek ) leválasztása a pártoktól, majd végül minden civil társaság beszüntetése, mint bizonyos támogató kiszolgálója, és kész az emberek átverése !!! Hatalmi vakság a magyar nép kárára, megsemmisítésére, mert aki még tennni tud, az elhagyja ezt a kerítésbe szorult földet !
Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP
Az azonban igen felháborít, hogy az Együtt egyetlen bejutott képviselője pont ebbe a farkcióba törekszik, más - sokkal érthetőbb - megoldással ellentétben ?!
Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP
Azt hiszem megkapták a következő utasítást vezérüktől, hogy kifogják a szelet az nem kormánypárti vitorlákból, természetesen kigyóként előadva magukat...
Túlzottan oroszbarát lett Szlovénia, az USA lezárhatja az ottani kiképzőprogramját
Ha a többi Közép-európai ország vezetése IS elgondolkodna, rájöhetne, hogy ez a térség csak 'ugródeszka ' a nyugati országoknak Oroszország ellenében...nem pedig valamiféle támogatásra megérett terület !

Mindenki a maga érdekében - mint ahogy azt a nyugati államok IS teszik - kell a kapcsolataikat kiépítenie, nincs ebben semmi különlegesség, bármilyen szövetségi kötelékben elkötelezett IS egyébként !!!
Hadházy Ákos csőbe húzta a köztévést – videó
Hadházi elévülhetetlenül használta ki azt a pár percet, amit a regnáló tévéjében egyáltalán a rendelkezésére állt !

Ha valaki ilyen intelligensen, jól megfogalmazva a magyar közélet problémáit szerepel az MTV1 - ben, akkor meg lehet rengetni azt a hiedelmet, hogy az igazság nem győzhet hazánkban manapság !
Szégyen gyalázat! Az MSZP-PM szövetség beletörődött a választási csalásba - beülnek a Parlamentbe!
Végre - mint ezt már korábban javasoltam - megjött az esze az MSZP - nek. A két frakcióval több érhető el, mint egy nagyobb MSZP frakcióval ! Csak azt nem értem - hiszen támogatták, visszalépés nélkül talán nem IS jutott volna be - miért nem az Együtt egyetlen képviselőjével léett meg az 5 fő ?!

Korábbi ciklusben még az MSZP nem segítette DK külön frakcióját, ami nagy hiba volt...

Kell azért még további okosság evvel a gátlástalan regnáló bandával szemben így IS !
A "Civil ellenzék" nem tartozik a "többséghez"? - Gulyásék elutasították a részvételüket - Városi Kurír
Mondja meg már valaki, ez a piknik-szerű micsoda milyen érdemi célokért történik ?!

(.. tudom, le akarja vezetni azt az elégedetlenségi hullámot, ami a voksolás után érte a józan embereket... )

A hülyítés központilag szervezett, miért csatlakoznak ehhez mások IS ?!

Ha nem megfelelő a jelen közélet, akkor annak változtatását rögtön, de minél hamarabb ki kell kényszeríteni, ha pedig megfelelő, akkor pedig mire a sok séta ???
Külön frakciót alakít, de frakciószövetségként működik együtt az MSZP és a Párbeszéd
Végre - mint ezt már korábban javasoltam - megjött az esze az MSZP - nek. A két frakcióval több érhető el, mint egy nagyobb MSZP frakcióval ! Csak azt nem értem - hiszen támogatták, visszalépés nélkül talán nem IS jutott volna be - miért nem az Együtt egyetlen képviselőjével léett meg az 5 fő ?!

Korábbi ciklusben még az MSZP nem segítette DK külön frakcióját, ami nagy hiba volt...

Kell azért még további okosság evvel a gátlástalan regnáló bandával szemben így IS !
Bruck András: A parlament fogságában
Bármit lehet gondolni-, írni-, mondani a közvetlen múlt, jelen, vagy jövő közélet milyenségéről okáról, okozójáról, alapvetően egy antagonisztikus ellentmondás az, amiben vergődik a magyar-, és környéki országok általános közélete.

Ez az ellentmondás - bárkiket IS tartunk ennek okozójaként, vagy reménybeli megváltozást hozójaként - az a szocializálódott közélet, és a kapitalista világ egymástó igen messze lévő valóságából adódik.

Egymás hibáztatása folyamatosan - az alanyok időnkénti váltása mellett IS - nem vezet semmire, egyre mélyíti ezt az ellentmondást. Bizonyos jellembeli tudatlanságból fakadó, vagy egyenesen bűnös igyekezetű emberek, csoportok lehetnek ideig-óráig sikeresek, de a megoldást, mely egy értelmesen vezetett - gazdaságilag-, és eszmeileg IS - országot eredményezne a szétforgácsolódott érdekeben feszengő bármily jóakaratú csoportok sem érhetik el, meg !

Alapvetően ez az ellentmondás feszíti országunkat, ahol a közelmúlt óta regnáló csoport a demokratikus közéletet színházi trükként kezelve eredményesen mélyíti azt, és minden kivezető utnak gátját képezve a bizonytalanságtól retegő tömegeket bűnös gyakorlatának mintegy kiszolgálójává tette.

Eközben fantomként jeleníti meg a hatalmára a legkisebb mértékben IS veszélyes elemeket, így tartva sakkba még az igazán értelmesen gondolkodó ellenfeleit IS !

A változásban - értelmes közélet reményében - időnként bízó emberek csoportja a sorozatos sikertelenség miatt aztán rendre egymást-, mindenki másokat hibáztat, az igazi alap-ok, vagy a gazság ismert jelensége helyett !!!
A Nemzeti Választási Iroda nem érti az MSZP által neki címzett kérdéseket
Ezek - és a többi regnáló közintézmény IS - annyira nem értik a munkájukat, hogy még a kérdésekkel sem tudnak megbírkózni ( ezért van az a bizonyos szaladgálás a kérdések elöl ), de a hiteles választ már meg sem tudják kockáztatni, lövésük sincs róla ..

A kérdés manapság IS meddig tűrik a magyarok ezt a kormányzatnélküli állapotot ?!
Egy volt főügyészt is meggyanúsítottak a Gyárfás-ügyben
Nincs ilyen, hogy : Gyárfás-ögy, hiszen nyilvánvalóan a Fenyő gyilkosság lehet csak ögy !

Gyárfást csak valamilyen aljas szándékkal keverték az ' ügybe ' !
Kemény megtorlások az LMP-ben: Egyesével állítják a szőnyeg szélére a visszalépőket
Minden esetre az ötlet az LMP hiszterizálására sok olyan normálois ember megtévesztésére volt (?) alkalmas, akit a regnáló csoport már nem ért el !

Több olyan embert ismerek, akiket a mai napig az LMP által tejesztett félrevezetés eltalált, így haszontalan tagjává vált a normális emberek magyarországi csoportjának, sajnos !
Gyárfás Tamást hazaengedik az előzetesből
Nevezett nem volt előzetesben, csak fogvatarva.

Elpzetes letartóztatását nem tartották szükségesnek - milyen indokkal lett volna erre jogosultságuk (?) -,l bár etutasították jogos (!) pabaszát !
Német nemzetiségi képviselő: "A mindenkori kormányt támogatom"
Egy fideszest - eddig az volt - pluszként bejuttattak, csak ennyi...

Ha egy kis eszük lenne akkor az MSZP is egy másik frakciót ( az általuk bejuttatott 5 fővel ) IS létre tudna hozni a nagyobb szelet biztosítása végett, még e kissebbségben IS !
Egészségügyi vezetők: Márki-Zay Péter hagyja abba a hangulatkeltést!
Azok akik mások ( politikusok ) politizálásáért kikérik maguknak, a legnagyobb politizálók, és nagyon kontraproduktív a megszólalásuk.

Senki sem - a megnevezett sem - a gyógyításban résztvevők ellen, hanem az országban bekövetkezett egészségügyi környezet javítása érdekében jelennek meg a tényeken alapuló kritikák !

Azt hiszem a szakembereknek a szakmájukkal kellene értelmesebben foglalkoznia, és a politizálást a politikusokra kellene hagyniuk, midannyian jobban járnánk, még betegen IS !
Sallai kipakolt “Detti százezres fodrászszámláiról” és “közpénzből létrehozott ruhatáráról”
Jó lenne ha ez az ' igazság-hullám ' elérne minden pártot, a regnálót IS beleértve, ami egy igazi megtisztulást tenne lehetővé a dzsentri-majmoló uraskodás után...!

Talán vége lenne a életművészek korának, ami mögött csak az EU - pénzek vannak, semmi teljesítmény, hozzáértés ismeret !
Washington újabb szankciókat jelent be Oroszország ellen Szíria miatt
Ezeknek már teljesen elment az eszük ?!

Nyilván arra várnak, és ennek érdekében a falig mennek el (?), hogy kizökkentsék az emberiséget abból a hitbéből, miszerint van értelmes államvezetés a nyugati államokban !

Reménykedjünk, hogy legalább a másoknak van még türelmük, és elegendő nyugalmuk... IS !
Kedves tüntetést szervező fiatalok!
Minden szervező, résztvevő, támogató csak elismerést érdemel, de a hatása csak egy normális, demokratikus regnálóval szemben érné el célját.

Ezzel, mely hazánkban bitorolja a hatalmat sajnos a falrahányt brsó szindróma, csak azt a lehetőséget adja meg neki, hogy verheti a mellét, milyen megengedő, senkit nem tartoztattak le, mindenki elkiabálhatta - ala Hyde Park - fájdalmát, majd aszerint éli életét ahogy a regnáló fütyül... IS !
"A Fidesz egységes tömböt tudott alkotni 2,8 millió szavazóval, az ellenzék felaprózódott" – elemzők szerint alaptalanok a választási rendszerrel szembeni kifogások
Két hülye összeáll, és megmondja a tutut !

Ilyeneket mindenki tud mondani, indokolni, akik valamely szabályozást összeszkábálnak - a maguk érdekének biztosítására - és jól megmagyarázzák, hogy az milyen jól megvan csinálva !

Annyi eszük azért lehetne, hogy a számtalan kifogás mentén okoskodnának, de nem, csak a maguk elképzelését súlykolják monotonan !
Kiment százezer ember az utcára, de minek
Nagy szerencséje a regnálónak, hogy vele szemben demokratikus, jóindulatú ( .. és ilyen alaponpolitizáló, a másikat - velük ellentétben - hasonlónak vélő ) sokaság van !

Így uralkodása végtelenig biztosítható, minden alávaló galádsága ellnére IS !

Ha a nagy tömeg a sok gyűlésben kifárad - mert semmit nem értékel ebböl a regnáló, és továbbra IS csak a saját zsebeit morzsolgatja -, lemorzsolódik, még a saját győzelmének tünteti fel a regnáló ezeket a ellene tüntetéseket IS !

A demokráciának ezt a fajtáját tehát nem nagyon lehet az állampolgárok szempontjából hasznosnak feltüntetni, a megjelent létszámtól függetlenül, ekkora sikert egy ember IS elért volna !
Szíriai válság: tehetetlen az ENSZ Biztonsági Tanácsa
A Föld politikai közélete jelenleg ismét úgy működik - az ENSZ sem kivétel - , hogy egy meghatározott kör a többi álam ellen érdekének megfelelően össze-vissza hazudozik, gátlástalanul megrágalmazza, majd ennek alapján ( a tények nem szerpelnek indokaikban, vagy maduk kreálják ) jól megbüntetik a maguk által kreált ' bűnökért ' !

Vannak ennek a gyakorlatnak ellenzői, de sajnos azok törekvései sem mindig a tények alapján ágálnak, hanem saját vélt érdekük mentén!

Így aztán rendesen a média foglyai a világunk állampolgárai, mert a szenzáció halszolása során csak a tények, az igazi okok nem derülhetnek ki az esetek többségében... IS !
Itt az első áldozat, későn ültették át, kidőlt a százéves tölgy a Városligetben
Ezeknek szavazóik vannak, de szakembert nem látok, bármihez nyúlnak IS !

Ezért nem fejlődik az ország a kivánt mértékben még a környező államokhoz képest IS lemaradásban vagyunk...

Csak a gyűlöletkeltésben jeleskednek, mely ehhez a választási ' sikerhez ' vezetett, de a következő generációk majd egy más országban keresik megélhetésüket a továbbiakban, ami azért nem nevezhető ' sikernek ' !!!...
Brit kormány: nagy valószínűséggel az Aszad-rezsim támadott vegyi fegyverrel Dúmában
Ezek az angolok a ' megmondó emberek, hivatala ' az utóbbi időben egyre nagyobb mértékben...

Akár milyen estről van szó, mindig a ' zoroszok ' , vagy hozzájuk köthető barátaik az elkövetők !

Az EU - ból való kilépés - ha egyáltalán nem visszakoznak, amire nagy sansza van a népnek - életbe lép, majd mind Skócia, mind Irország rendesen megnehezíti életüket !

Ezért IS van ez a nagy kapkodás, ész nélkül a Fúria részéről IS, még illegálisan IS !