relatív

Elbukott az amerikai szenátusban az orosz befolyásolás elleni lépéseket követelő javaslat
Meglepően ott IS akadnak még értelmes emberek ?!

A politika nem a végletek, hanem az egyeztetések színtere, ezt még idehaza IS el kellene érnünk a nemzet végletes elmorzsalékolásának megakadályozása végett !
Odaszúrt egyet Gyurcsánynak az LMP
Hozzá nem értésről árulkodik - a regnálókhoz hasonlóan - a privatizációval kapcsolatos téves állásfoglalás személyeskedéssel párosítva, ami akár rágalmazásként IS értelmezhető !

A politikai ellenfél rágalmazása semmiféleképpen sem egy józan állásfoglalás !
Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásából
Kétségbeejtő az a gyakorlat amit a jelenlegi magyar regnáló rendre képvisel mind hazai, mind határon túli viszonylatban. Mintha Magyarország képviseletében jeleskednének (?) , de kifejezetten egy hozzá nem értés jelenik meg ezekben az állásfoglalásokban...

Magyarországot magán vagyonként kezelve, egyes beosztásokban isteni kijelentésekben, magánutazások - hobbijuknak hódolva, mint a nemzetközi foci események követése a helyszíneken... - sokaságában jelenik meg a beosztástól független jelenségek megjelenésével.

Véget kellene vetnünk ennek a hatósági gyakorlatnak, megnyilatkozásoknak amennyiben az Magyarország egészére hátrányosan jelenik meg !
Nem várt helyről kaptak támogatást a szakszervezetek a cafetéria rendszerének átalakítása elleni küzdelemhez
A " cafetéria " nem egy világ legjobb megoldása. Felhasználása IS irányított, tehát nem biztos, hogy az kedvező annak aki kapja.Nem IS ' érte ' hadakozik az, aki hadakozik, hanem egy minél nagyobb jövedelem elérése érdekében.

Ezért mind az állami bevétel érdekében, mind a személyi jövedelem megfelelő biztosításának értelmes összehangolásával kellene - egyszerűen, nem adminisztrációval - megoldani a fennálló ellentmondásokat.
Tényleg halált érdemelnének a családsegítők? – Egy volt szociális munkás döbbenetes beszámolója
Sajnos ez a látszat, de a valóság sokkal rosszabb.tele van az ország problémával, melyet - az estek többségében - maga generált ! Megoldása csak egy alapos rendszerváltás után lehetséges, mert manapság - mind ezt sokan írják, tudják - minden probléma okozója egy ismert, kiépített közéletben van !

Legtöbb tenni akaró ember, szervezet a két szereplő - hatalom, és a szenvedő - közt, mindkét fél részéről nyomorgatva igyekszik helyesen tevékenykedni.

A lehetőségek közt igen nehezen elképzelhető a javulás ez ügyben IS !
Hogyan legyél alfacsaj?
A férfiak esetében IS hasonló a helyzet, de nem hiszem, hogy ez a ' jelenség ' megfogható, illetve tudatos lenne !
Nem érdemes károgni, mert nem ez volt minden idők legrosszabb kuparajtja a magyar csapatoktól
Talán a legjobb helyzetben a Kispest van, hiszen 1:0 -val hazai pályán már tovább jut, Sajnos a többiek vagy idegenben játszanak a visszavágóban, vagy nagy hátrányt kell leküzdeniük ! Így elég vegyes a helyzet, de remény az van...
Nem az a kérdés, hogy kivégezzük-e a bűnösöket, hanem hogy kivégezzük-e az ártatlanokat?
@m73: Manapság, korábbiak után milyen ' alapja ' van a halálbüntetésnek ?

Egyik ember milyen alapon oltja ki másik ember életét ?

Az ' elkövető ', akinek az életét egyesek indokoltnak tartják elvenni, szintén hasonló okból vehette el a másik életét, és így folytathatjuk tovább...

Hol lenne a vége, hiszen az élet elvételére minden gyilkos ( akár az állam ) talál indokot ?!
Nem az a kérdés, hogy kivégezzük-e a bűnösöket, hanem hogy kivégezzük-e az ártatlanokat?
A - nyilvánvaló - bosszú nem emberi tulajdonság. Csak azok élnének a bosszú lehetőségével akik más módon ( kvalitás hiányában ) nem képesek a megfelelő büntetésre, illetve semmi empátiával nem rendelkeznek mások ( és csakis mások ! ) iránt !!!

A végletes megoldások soha semmire nem vezethetnek, hiszen az ember nem Isten - aki egyesek szerint esetleg tévedhetetlen !
Gyurcsány alternatív nemzetgyűlés létrehozását javasolta az ellenzéknek
Magyarországon az emberek már nem IS tudnak még gondolkodni sem, nemhogy véleményüket mások tudomására hozni.

Tényleg van még valamiféle szabadság manapság hazánkban, mert a teljesen elrugaszkodott emberek rendre a legaljasabb módon sértik meg mások személyiségét, minden tény hiányában IS, és mégsem kerülnek börtönbe, vagy legalább peres eljárássorába...

A média tisztaságára törvényes felügyelettel rendelkezőknek az igaztalan rágalmakat ki kellene szűrnie, de ennek sajnos nincs semmi jele.

Az IS egy elítélésre méltó jelenség, hogy - általában - a rágalmazók pont a hatalom csatlósaiból, vagy egyenesen gyakorlóinak sorából kerülnek ki, és vétlenek éppen a megrágalmazottak !

Ebben az ép ésszel fel nem fogható környezetben aztán, hogy ki, kivel cserél véleményt, az világosan nem belátható !
Szenátusi bizottság: Putyin személyesen rendelte el a beavatkozást Trump mellett az amerikai elnökválasztáson
Ezzel aztán hülyeségben felzárkóztak az angol felelősök soraiba. Elképesztő marhaságokat tudnak a széles olvasó, hallgató közönség elé határozottan teríteni.

A hazai megfelelője pedig a kormányzat bármely problémára adott válasza, intézkedése : ilyen nincs , és kész !!!
Ma kerül a parlament elé Burány Sándor bűnügye
A cím egy erős félrevezetés, hiszen a jelzett eset nem bűnügy ! ' Irányított ' ellenőrzés során került megállapításra a ' szonda ' elszíneződésére, ami szabálysértés. Állítom a hír média csúcsra járatása csak a nevezett pártállása miatti. Sokszor fordult elő ilyen megállapítás a kormányhoz közeli személy esetében - baleset során IS - , de annak ' lángja ' mintha nem lett volna ekkora !
Elvihetik Nagy Imre szobrát a Kossuth térről
Magyarország manapság olyan, mint egy játszótér. Ha az egyik - vannak többen - félnótás álmodik valamilyen akármit ( hisz értelmes dolgot még nem tettek a regnálások annyi éve alatt ! ), akkor a játszótársak - hatalomban lévők - minden gondolkodás nélkül már intézkednek IS, akár 'egynapos' törvénykezéssel IS !!!
Óriási vita van az MNB-ben a forintról
@Qqberci: Amíg a tömeg málé módon nézi el, hogy a regnáló kormány nemtörődöm módon - mai hír, hogy a pár nap alatt a forint mintegy a 10 % os esése sem érdekli a kormányzatot -, és a saját vagyonának növelésével kormányozzon, addig vígan garázdálkodnak ezek az országunkban.
TGM: Miért téved Tordai Bence?
Az jellemzi legjobban a mai magyar közéletet, és jogszerű működését, hogy mindenki össze-vissza beszél.

Ha egy kivülálló szeretne eligazodni a mai magyar állam működését szabályzó törvények jogosságában, a nemzetközi egyezményeknek megfelelőségében, akkor igen csak meg kellene izzasztania agytekervényeit..., és a pro és a kontra véleményeket valószínűleg nem értené meg, azok a tényektől való távol állása miatt.
Óriási vita van az MNB-ben a forintról
Csak nem akarják leváltani a kúszapápát ?! Hathatós segítség ez lenne már régen !
Lakat alatt az asszonyverő drogos - Kultúránk része az asszonyverés?
@Pálinkás Pál: Ja, elnézést, nem tudtam, hogy közéjük tartozol. Ezért ismered a körülményeket ilyen alaposan... IS !
Lakat alatt az asszonyverő drogos - Kultúránk része az asszonyverés?
@Pálinkás Pál: Annyira, hogy manapság csak a nem roma férfiak címben említett ügyeivel vannak tele a bíróságok, és a média országszerte !
Orbán Viktor a brüsszeli csata után: „Ritka győzelmet arattunk”
A címben említett hazudozó úgy viselkedik, mint az ISIS, nevezetesen ők IS minden , félőrült jelenség esetében - akár mit IS kiabál a garázda tette alkalmával - rögtön sajátjaként ismerik el a gaztettet.

Sajnos itt tartunk, hogy már minden rossz megoldást mint saját tetteink igazolásaként kell beállítani !
Azért gyengül a forint, mert most nem vagyunk jó befektetés
Látható, hogy egy megjelenő problémára ( enyhe kifejezéssel élve ! ) a nagy kúsza-szemű mágus nem találja a megoldást. Pedig iskolákat állítottak fel agyrémei terjesztésére...

Ennek az elmúlt 8 évnek hatását - mely több rétegű - nagyon nehezen, és nem rövid idő alatt lesz lehetőség ( ha egyáltalán lehetséges ) az országnak a későbbiekben ' kinyögni ' !

Manapság már mindenki érezheti a hatását, de az emberek még valami pálinka hatása alatt lehetnek többségükben, mert nem tesznek ellene semmit !
Migráció: diplomáciai pergőtűzbe került az olasz kormány
Európának az afrikai-, keleti határokon kellene diplomáciai, és költség-támogatás révén megállíttatnia az Európába igyekvőket. A kellő szelektálás ( hiszen az európai államoknak IS szükségük van bizonyos mértékben az ide vágyókra ) után elfogadható vándorlás mérték alakulna ki mindenki megelégedésére... IS !
Túl sok a szegény, megváltoztatják a létminimum kiszámítását
Hozzátartozik a pár éve futó ' színjátékhoz ' a nem előnyös jellemzők törvényi délibábos változtatása, így már nagy palkátokon IS lehet a hazugságokat kedvezően tálalni !

Az az ellentmondás ebben, hogy mindezt egy törpe közösség játszatja a hátrányos oldalon játszó többséggel, akiknek - már ismeretük alapján IS - le kellene esnie annak a bizonyos tantusznak, de az ámulatból nem akarna (?) felébredni...
Az oroszok aggódnak a részeg angolok miatt
Mindkét nemzet tagjai szeretik a piát, de míg az egyik bepiálva énekel, táncol, addig a másik verekedik, és ettől a különbségtől van egy kis félsz most a foci világbajnokság alatt.
In hoc signo vinces, Orbán meg nem vicces
Ekkora hazugságokat csak egy ilyen tudatlan fráter mondhat, mert akinek valami ismerete van a történelemből, azok a gulágként elhíresült - tudható, hogy az a cári Oroszországban alakult, és ott élni nem az élet végeként jelent meg később sem, mint a nácik által létrehozott táborokban - hely nem azt jelenti, mint azt a mai regnáló hazudja. A most felállított obeliszk IS - mely ennek sorában áll az a korábban felállított szobor-tömeg az utóbbi regnálása során - e tévedés alapján álló agyréme,m mely vezérli mindennapjait !
Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása
Ekkora hazugságokat csak egy ilyen tudatlan fráter mondhat, mert akinek valami ismerete van a történelemből, azok a gulágként elhíresült - tudható, hogy az a cári Oroszországban alakult, és ott élni nem az élet végeként jelent meg később sem, mint a nácik által létrehozott táborokban - hely nem azt jelenti, mint azt a mai regnáló hazudja. A most felállított obeliszk IS - mely ennek sorában áll az a korábban felállított szobor-tömeg az utóbbi regnálása során - e tévedés alapján álló agyréme,m mely vezérli mindennapjait !
Ceglédi: Miért lakoltat ki az MSZP végtaghiányos óvodásokat?
Vannak gátlástalan, rosszindulatú emberek (?), akik a fátol nem veszik észre az erdőt, de kihívóan vájkálnak mások életében, jogtalanul...
Semjén: Senkinek semmi köze a vadászataimhoz
Ekkora marhaságot IS csak a nevezett nyilatkozhat, ami a magyar közszolgálatra vet dicstelen fényt !
A magán gazdagodás manapság hazánkban IS adózás hatása alatt áll, így annak ismerete a hivatalos - és parlamenti tag esetén törvény hatálya alatt - rendszer szerint közérthető !
Rétvári szerint egyre kevésbé megterhelőek a lakhatás költségei
Sorozatban kiáll valaki a regnáló mellől, és erősen tenyérbemászó pofával mond egy nagy hülyeséget...

Ha csak kis esze IS lenne ezt csak szégyenkezve tehetné meg, de ők melldöngetve hazudnak a választók arcába !
"Sorsfordító döntés előtt az MSZP, a tét felemelkedés vagy bukás"
Nem nevezném csúfos vereségnek a legutóbbi szavazáson elért eredményt, csak sikertelennek, mert a kitűzött célt nem érte el a párt !

Csúfos vereséget - vagy bármilyent - csak a hatalomban lévő, regnálók szenvedhettek volna, de ezek sem !

Az MSZP soros tisztség-újraválasztása lesz ma, és nem a párt identitásának bármilyen értelmű meghatározása. Az ellendrukkerek persze mindenféle prejudikálásra hajlamosak, de a párt ügyeit a tagság ' kezeli ', és nem a kívülállók !
Hazaárulónak nevezte a kormány terve ellen felszólaló bírókat Handó Tünde
Hazaárulózás - egyes kormányhoz közel állók gyakorlatában - manapság olyan, mint azt említeni, hogy szép idő van !

Általában mindig azok kiabálnak akiknek a háza ég ! Vagy nincsenek tisztában a fogalmakkal, csak használják - meggondolatlanul !