relleporp

Tiborcz és csapata: az érinthetetlenek kasztja
Tiborc nyilván csak másodrendű vádlott lehet, mert orbán az elsőrendű. Elhiszi valaki, ha nem a miniszter az apósa, akkor ezt megcsinálhatta volna? Már a pályázatot úgy találták meg írták ki, hogy a pénz elvihető legyen, ez meg orbán nélkül nem volt volna, mert erről a kormány, azaz orbán döntött.
A nokiás doboz és Botka 250 milliója - Pörög a mocskok dáridója - Városi Kurír
Most a tiborcot meg az apósát kellene előzetesbe vinni sürgősen, pedig annak még alapja is van.
A Legfőbb Ügyészség már most bejelentette: évekig is elhúzódhat a nyomozás az Elios-ügyben
Ez azt jelenti, hogy ebből nem lesz semmi.
Egyébként sokkal kevésbé súlyos gazdasági bűncselekmények esetén is előzetesbe szoktak csukni gyanúsítottakat. Itt is minimum ezzel kellene kezdeni!
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
De ez óránként értendő, vagy netán percenként, hogyha mindent beleszámítunk, mint Mészárosnál ?
Kövér: a magyar a megmaradás nemzete
Seggszőrpamacs, téged és a pártodat szórna mát szét a történelem, lehetőleg jó messzire.
A Fideszt támogató mise legfontosabb pillanatai
Tisztelt Plébános úr, a 7. parancsolat kimaradt? De lehet, hogy az egész tanítást nem tetszik érteni, hogyha ilyeneket prédikál.
Budai: a „Soros-hálózat” el akarja távolítani az Orbán-kormányt
Nem a Soros hálózat akarja eltávolítani, hanem a magyar emberek többsége szerintem. Áprilisban választás, lejárt az időtök, nem gondolod? Vagy talán már választást sem akartok, csak simán tovább élősködni?
Orbán a pénzmosodás
És talán nem véletlen, hogy mostantól 300 ezer forintig a sárga csekk befizetésnél nem kell személyi igazolvány sem a postán. Ezzel így bármennyi pénz befizetést meg lehet oldani.
Hosszú Katinka Sportakadémia: Seszták és Balog feladata a szervezés
Kicsit hiányos a határozat, mert nem szerepel benne, hány milliárd megy majd népszerűsítésre, ki fogja kivitelezni és mennyit kell visszajuttatni belőle. És ehhez még Katinka is asszisztál.
Csak a Fideszt nem vizsgálja az ÁSZ
Hogyha a gazdájába harap a kutya, akkor azt lehet, hogy lelövik.
Dobermanntenyésztőből lett szállodakirály a Mészárossal üzletelő Szepesi Richárd
Ennyi hotel, szálloda. A fideszhívek mehetnek majd olcsón nyaralni. Vagy mégsem? Majd kapnak hozzá állami támogatást.
Mielőtt megjönne a Jézuska, tisztázzunk valamit Lajos!
Hogyha egyszer kiderülne az igazság, hogy hány MR20% politikus, polgármester, jegyző és egyéb vezető beosztású van ebben országban, akkor azon még a mélyen fidesz hívők is meglepődnének. És persze vannak köztük nem fideszesek is.
Eddig nem engedték be a kormány embereit az igazságszolgáltatásba, de most félretolták az útból az akadékoskodó bírákat
Hogyha a bírók, akik a jog területén mondhatni a legnagyobb tudással és "bölcsességgel" rendelkeznek nem tudják megakadályozni a fidesz nyomulását, akkor mit várunk a politikai pártoktól, meg a pór néptől a 2018-as választások tekintetében? Nem lesz így változás soha.
Megnyugodhatunk, Magyarország pályázni fog további világszintű sporteseményekre
Igen, a pályázatra megint elköltünk millárdokat, hogyha meg a nép szavazást kezdeményezne róla, gyorsa visszavonjuk és ráfogjuk Budapestre, hogy elcseszte.
Rogán: A kormány továbbra is azt várja, hogy fizessen Brüsszel
Én is építettem egy kerítést, körbe a telken, hogy a kutyám ki ne menjen az utcára és meharapdálja az állampolgárokat, ezért most kérem, hogy legább a felét fizesse meg az állam!
Az anya fodrászhoz ment, a baba megfulladt a kocsiban
Ez nagyon sötét buta néger, jogosítványt is hogy szerezhetett. Bár Amerikában minden lehetséges. És kurvára szerethette, hogyha 6 órát fodrászkodott és a gyerek eszébe se jutott.
Titok, hogy a budapesti olimpiára kapott pénzeket mire költik a sportszövetségek
Először is az államtól kapott támogatásokat, hogyha a beszerzés értéke eléri a törvényben előírt értékhatárt akkor közbeszerzést követően lehetne elkölteni, aminek lega az eredménye nyilvános. A másik, dolog, hogy uniós támogatásoknál, ami mellett állami támogatás is van, minden pénzköltés nyilvános. Itt meg azt mondják, hogy a támogatott döntheti el, hogy üzleti titok, hogy mire bassza el közpénzt? Úristen milyen rendszer ez? Teljesen diktatúra, olyan döntést hoznak mindig ami éppen jó nekik, semmi kontroll, semmi fék.
Elkendőzött veszteség a külügy botrányos cégénél
A hülyének nézett polgároknak a sárga csekk befizetéskor személyi adataikat kell igazolni, hogy nem terroristák, vagy hogy nem pénzmosást csinálnak, míg az állam kamionszámra lopja el a közpénzt. Hogy rohadna már meg az egész orbáni redszer.