relleporp

Eddig nem engedték be a kormány embereit az igazságszolgáltatásba, de most félretolták az útból az akadékoskodó bírákat
Hogyha a bírók, akik a jog területén mondhatni a legnagyobb tudással és "bölcsességgel" rendelkeznek nem tudják megakadályozni a fidesz nyomulását, akkor mit várunk a politikai pártoktól, meg a pór néptől a 2018-as választások tekintetében? Nem lesz így változás soha.
Megnyugodhatunk, Magyarország pályázni fog további világszintű sporteseményekre
Igen, a pályázatra megint elköltünk millárdokat, hogyha meg a nép szavazást kezdeményezne róla, gyorsa visszavonjuk és ráfogjuk Budapestre, hogy elcseszte.
Rogán: A kormány továbbra is azt várja, hogy fizessen Brüsszel
Én is építettem egy kerítést, körbe a telken, hogy a kutyám ki ne menjen az utcára és meharapdálja az állampolgárokat, ezért most kérem, hogy legább a felét fizesse meg az állam!
Az anya fodrászhoz ment, a baba megfulladt a kocsiban
Ez nagyon sötét buta néger, jogosítványt is hogy szerezhetett. Bár Amerikában minden lehetséges. És kurvára szerethette, hogyha 6 órát fodrászkodott és a gyerek eszébe se jutott.
Titok, hogy a budapesti olimpiára kapott pénzeket mire költik a sportszövetségek
Először is az államtól kapott támogatásokat, hogyha a beszerzés értéke eléri a törvényben előírt értékhatárt akkor közbeszerzést követően lehetne elkölteni, aminek lega az eredménye nyilvános. A másik, dolog, hogy uniós támogatásoknál, ami mellett állami támogatás is van, minden pénzköltés nyilvános. Itt meg azt mondják, hogy a támogatott döntheti el, hogy üzleti titok, hogy mire bassza el közpénzt? Úristen milyen rendszer ez? Teljesen diktatúra, olyan döntést hoznak mindig ami éppen jó nekik, semmi kontroll, semmi fék.
Elkendőzött veszteség a külügy botrányos cégénél
A hülyének nézett polgároknak a sárga csekk befizetéskor személyi adataikat kell igazolni, hogy nem terroristák, vagy hogy nem pénzmosást csinálnak, míg az állam kamionszámra lopja el a közpénzt. Hogy rohadna már meg az egész orbáni redszer.
6 plusz négyzetkilométert csent Románia területéhez a Duna és a határfolyók
A kataszteri földhivatal menjen a picsába! A térképi határ ott van, ahol mindig is volt, csak legfeljebb ha most kitűzzük, és pl. A Duna tengelye volt a határ, akkor most nemcsak az innenső partja a miénk, hanem a túlsó is, mert felénk tolódott a folyó, de a határvonal az nem mehetett sehova!
Csepreghy: minden magyar lakosra 712 ezer forint fejlesztési forrás jut
Jut az apád faszát! Csak pár száz, vagy ezer emberre legfeljebb, annak a java is fidesz körüli oligarchákhoz, meg semmi hasznot hozó állami fejlesztésekbe megy, szintén a fidesz oligarchákon keresztül. Úgyhogy a magyar emberek 98 százélaka semmi hasznát, előnyét soha nem fogja látni.
Brutálszexin bulizott Budapesten Zimány Linda
Szépek, mint a műköröm, meg műszempilla, meg a műanyag barbibaba.
Ráerősített a debreceni kancellár: nem támogatja a CEU-t
A korrupt kancellárok nem mások, mint a korrupt orbán szörnyszülöttei.
Ezen a sörön három vörös csillag van és itt habzik közöttünk
Törvényjavaslat: A jövőben a szállodák minőségét se lehessen csillagok-ban kifejezni, hanem csak más szimbólummal, mint pl. 4 gumimacis szálloda, v. 3 narancsos panzió.
Csepreghy: Mészáros Lőrincet démonizálják
A cikk szerint: "Tiborcz cége pedig azért nyert annyi közbeszerzést energiatakarékos izzók beszerelésére, mert meglátta a lehetőséget, elsőként lett fontos szereplő ezen a piacon és odafigyelt, hogy milyen közbeszerzések lesznek elérhetőek, amit Csepreghy szerint mindenki megtehetett volna."
A látnoki képességekkel rendelkező Tiborcnál ez az odafigyelés annyit jelent, hogy az apósék intézték, hogy bizonyos önkormányzatok 100 %-os vissza nem térítendő támogatást kapjanak energiatakarékos izzócserékre, akiknél egy bizonyos közbeszerző cég olyan kiírásokat csinált, hogy az összes kiírásnak, szinte 100 %-ban a Tiborcz cége tudott megfelelni, aki így olyan magas áron nyerte el a sok milliárdos munkát, amiről más cégek álmodni sem mernek. Annyira látnok volt, hogy az uniós pályázat még sem jelent, de az önkormányzatokkal már évekkel előre legyeztették a projekteket, pl. Szekszárd esete, amire fény derült. Az ő felfogásuk szerint ez teljes törvényes és tisztességes és nincs benne semmi kivetnivaló.
Demján kemény üzenetet küldött Orbánéknak
Az állhat a háttérben, hogy el akarnak valakiket üldözni a piacról, hogy utána valamelyik saját érdekeltségük léphessen a helyébe.
Életképtelen az önkormányzatok 90 százaléka
Meg hogyha nem lopnák el a beruházások jelentős százalékát a korrupt polgármesterek is (tisztelet a néhány kivételnek), akkor jobban állnának az önkormányzatok. Ez természetesen a nagyobbakra vonatkozik.
Vizes vb: félmilliárdért szállít bútort egy cég, amely pár hónapja foglalkozik ezzel
Kormánydöntés alapján hirdetmény nélküli közbeszerzéseket folytathatnak le a vizes vb_re, ami azt jelenti, hogy attól kérnek ajánlatot, akiktől akarnak, és annyiért vásárolnak, amennyiért akarnak, verseny nélkül. Igy mennek száz millók a levesbe, bocsánat, a zsebekbe. MAGYARORSZÁGON ezt is meglehet tenni, nem számítanak az uniós irányelvek. Képzeljétek, hogy lett volna, hogyha olimpiát is rendezünk, ennek a töbszöröse gátlástalanul. Köszönet ezért is kolompár, bocsánat orbán vezírünknek.
Rekordösszegű, 500 milliárdos közbeszerzést írtak ki
És mégvalamit. Most már tényleg el kellene zavarni ezt rohadt tolvaj bandát!
Rekordösszegű, 500 milliárdos közbeszerzést írtak ki
Ezt nevezik törvényesített lopásnak, a joggal való visszaélésnek! Sejthető, hogy ki lesz az maximum 3 cég, akikkel szerződni fognak! Csodálkozom, hogy ehhez az Unió egyáltalán adja a pénzeket. Vagy ez egész Európában így megy? Hol van itt pl. az önkormányzatok autnómiája, hogyha azokra is a kormány írja ki a közbeszerzést? Hol van a "független" Közbeszerzési Hatóság, hogy egy ilyen kiírás ellen nem indít hivatalból azonnal jogorvoslati eljárást? Vagy hol van a "független" versenyhivatal, hogy egy ilyen versenykorlátozó kiírás ellen nem indít hivatalból eljárást. Hol érvényesül a közbeszerzési törvény egyik fontos célja, hogy a kkv_kat kell helyzetbe hozni, amikor 4 évig állami energetikai munkák közelébe sem fognak érni. 4 évig csak a mészáros félék fognak továbbra is gazdagodni!
Megszűnik az EU-s pénzeket lenyúló roma foglalkoztatási program
Ha legalább annyit megköveteltek volna tőle, hogy tudjon írni, meg olvasni, akkor lehet hogy nem történt volna meg ez. De ha egy anaflabétára bízták a másfél milliárdos projektet, akkor nem kell csodálkozni.
Schmitt Pál: minden magyar ember szeretné, ha olimpia lenne Magyarországon
Fogja az egy életre szóló milliós nyugdíját, húzza be a fülét farkát és tűnjön el a közéletből egy életre ez a "Nemzet" szégyene!
Schmitt Pál: minden magyar ember szeretné, ha olimpia lenne Magyarországon
Magyarország plágium köztársasági elnöke szerint csak az a magyar, aki olimpiát akar.
Hangfelvételen, ahogy Orbán vejének cége már akkor tárgyal egy projektről, mikor még ki sem írták a pályázatot
@Csizmás Kond: igen, csak itt nem erről van. Egyrészt még pályázat sem volt sehol, amikor is kitalálták, hogy lámpa korszerűsítések lesznek 100 százalékos támogatással (!) amire aki meghatározott (fidesz és) önkormányzatok nyerhetnek, amihez veszünk egy céget, aki ezeket a munkákat megnyeri, nagyon magas aron. Hogyha összehasonlítod a tiborcz cége által végzett lámpa korszerűsítési munkákat hasonló munkákkal akkor látni fogod, hogy 1 lámpatest korszerűsítése két - két és félszer annyiba került, és olyan feltételeket szabtak, ahol más versenytárs labdába se tudott rúgni. Tehát ez már előre ki volt találva, és nem a közbeszerzést megelőző tisztesseges piackutatáról.
Hangfelvételen, ahogy Orbán vejének cége már akkor tárgyal egy projektről, mikor még ki sem írták a pályázatot
A románok nem tűrik ennyire a korrupciót, mint a magyarok, ott elég rendesen kimentek az utcára. Itt is ezt kellene.
Százezrek tüntettek Románia szerte
@verőce21: Nem ezt követelik, hanem éppen azt, hogy a kormány vonja vissza az enyhítő rendeletét! Olvasd el mégegyszer légyszíves, mert nem jól értelmezed.