Kérdés: Lerohant-e valaha a Szovjetunió vagy Oroszország bármilyen országot ok nélkül?Válasz: Természetesen nem. Hogyan is gondolhattad, hogy a Szovjetunió vagy Oroszország minden ok nélkül agressziót hajtott végre? Mindig volt rá okuk. A Szovjetunió 1939-ben Hitlerrel együtt megtámadta…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
@RonaGyuri: Lerohant-e valaha az USA bármilyen országot ok nélkül?

Azok aztán nem, hiszen minden katonai akciójuknak súlyos oka volt:
Megmentették a világot a Vietnámi, a Kóreai, az Iraki és az Afganisztáni tömegpusztítő fegyverektől!

Ja nem hiszen egyiknek se volt!

De legalább demokratizálták az arab tavasszal az arab országokat! Jó dolog az a demokrácia export.

Ja nem. Maradt mindenütt a diktatúra, csak rászabadítottak néhány millió illegális migránst és terroristát Európára, hogy mi se legyünk biztonságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@KisTehen: 68'-ban pedig a magyarok Csehszlovákia lerohanásában!
Őrnagy
@KisTehen: Az ukránok részt vettek benne, az USA pedig 1956 október 30-át Jegyzéket adott át az Ukrán Hruscsovnak, hogy szabad kezet ad az USSR-nek, hogy azt csinálnak a Jaltai egyezmény értelmében Magyarországon, amit akarnak!
Ez egy mocsok lépés volt az USA-tól azok után, hogy évekig uszítottak az Amerika hangján és a SZER-en keresztül! Uszítanak, felfordulást szerveznek, majd cserben hagynak! Ez az USA!!!
kereső
Oroszország a téma, és az abban leirtakat vitassátok érvekkel, tényekkel cáfoljátok, hogy nem igy van. Az nem megy ...ezért aztán USA,(ami meg nem is igaz, hiszen Roosevelt elnök gyakorlatilag szabad kezet adott Közép-kelet Európa vonatkozásában Curchillnek és Sztálinnak,), meg CIA, meg azok a gaz ukránok...közben meg köpünk történelmi tényekre is. De legalább negligáljuk azokat, és helyette az átirt történelem a mérvadó- ahogy putyin/az oroszok szája ize parancsolja.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Induljunk ki Gyagyás egy vitathatatlan, cáfolhatatlan konkrét tényből, amit 1945 óta még nem cáfoltak, csak többször megerősítettek, a Volhíniai mészárlás tényéből, amikor az ukrán banderista nácik, aki fejükbe vették az ukránnak keresztelt közigazgatási terület erőszakos "ukránosítását", és megöltek faji alapon több mint 150 ezer lengyel nőt, gyereket és öreget az "ukránosodott" eredeti etnikai identitásától megszabadult Banderista náci csürhe!
Ez megfelelő kiindulási és vitaalap.
csak úgy....
a ruszkiknak sokáig nem kellett lerohanni senkit, elég volt a vietnámi,koreai,kambodzsai...stb. elvtársaikat meggyözni, hogy gyilkoljanak a kommunista eszme nevében!
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Amennyiben sikerül megegyezni az 1943-145 közötti volhíniai mészárlás tényében, amit a Lengyel SZEJM egyhangúan népirtásnak minősített, lehet az utána történt történelmi tényeket lépésről lépésre feltárni és megvitatni, hogy mi és mi miért is történt. kronológiai sorrenben és megfelelő összefüggésben, ami segít eljutni a mai események okainak a megfelelő feltárásában.
Aki csak Gyagyások módjára csak ostoba módon Putyinozik, az nem lát át semmit, és nem is ért meg a folyamatokból (az orosz - USA proxiháborúhoz vezető folyamatból) semmit (meg persze nem is akar jó Sorosbérköcsög libkányhoz méltó módon)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.